91398

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #78724
    Messzerek minden mennyiségben :

Kávé mellé.

1. oldal.

Messzerek Győrben.

Innentől pár oldalon át magyar vonatkozású képek.

Inentől pedig veszprémi Messzerek.

Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.12. 05:26:06
  • artivizsla #78723
    Igen. 6-ra megyek melózni, előtte felteszem. Most akartam, de látom, hogy még fent van a csapat.
    Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.11. 22:25:53
  • LeonSilver
    Óóóóó, hát én ezen már annyit röhögtem baszki!

Egyébként is kell egyfajta defektus, hogy valaki gumicsizmában járjon akkor is, ha nem muszáj!
    Persze ha megfognád és kibasznád egy tehenészetbe, hogy ha már van gumicsimmmád, akkor dolgozz - na az nem tetszene nekik.
    Komolyan nem normálisak.
  • zmok
    Holnap reggel lesz "kávé mellé"?
  • zmok
    OFF

http://www.youtube.com/watch?v=BECDNGH0cOo

Kár,hogy az első négymotoros nem a FW200 Condor lett.

ON
  • artivizsla #78719
    Lányommal ma este elmentünk bevásárolni. ( mondjuk előtte 3 nyugtatót vettem be, mert hát kamasz a lelkem...) és elkeveredtünk parasztfalvára is ( Premier Outlet ). Az egyik kirakatban láttam egy gumicsizmát, ami csak egy kicsit fényesebb, mint ami nekem van itthon és 36.000 Ft-ról volt leárazva 25.000 Ft-ra. Velem van a baj, ha én ezen nem kicsit akadtam ki ?

Más.

Lány mondja a fiúnak :

- Te Béla, levennéd a melltartóm ?
    - Persze.
    - Te Béla, levennéd a bugyim ?
    - Persze.
    - Te Béla, ha még egyszer meglátlak, hogy az én fehérneműimet hordod, felrúglak !!

Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.11. 21:38:40
  • Lysandus
    Ezt úgy hívnák, hogy Il-2. Abban a maga korában volt árkád mód, meg HC is. Csak hát bazi sok munka kell hozzá. Kevés munkával az nem megy...
  • Willenbrock
    Jelenleg nincs olyan repülőszimulátor,fejlesztés alatt sem,ami akkora szám lenne,mint anno az il-2. Az IL sikere szerintem a következőknek volt köszönhető: Páratlan grafika, fizika, ballisztika egész háborút felölelő időszak számos géptípussal, sok térképpel, évszakokkal. Történelmi offline kampányok és online warok. Elég jól skálázható volt a grafika, a közepes gépeken is elment,míg a maximumot a csúcsgépekkel lehetett kihozni. Emellett eléggé kész volt a játék kiadásakor, nem volt szükség túl nagy javításokra. Mindez nincs így összeszedve jelenleg egy szimulátorban sem. A CLOD elég jól beérett mostanra, ahogy látom, de az csak az angliai csatát tartalmazza. Még így is messze a legjobb a gyér kínálatból.
  • narancsbokor
    én abba bízok hogy csak nem egy kezdő csapatról van szó, a rof-ot is jól összerakták, a fizikája PÁRATLAN.
    meg azért ebbe van pénz ha jó gamet csinálnak veszik az emberek, a il2-ből is azt hiszem 1 milliót adtak el.
    csak jól összehozzák, még ha lesz is pár hibája engem nem nagyon fog érdekelni, majd megszokom, az il2-ben is van bőven hiányosság, de egyáltalán nem érdekelt, évekig lekötött, mert VOLT HANGULATA.

meglátjuk, én azért drukkolok nekik hogy összehozzák, még ha ez az üzletpolitika nem nagyon tetszik akkor is
  • sakkay
    Ha ez lenne amit írsz én támogatnám. Meglátjuk, ha lesz belőle hc szim, a többit leszarom.
  • Amaymon
    Kegyetlen módon össze zanzásítottam, a véleményem keverve az IL2 fórummal. Igazán aki ott nem olvasott bele pár hőbörgő topikba nem érti, amit *.rar-oltam.
  • narancsbokor
    hallod ebből semmit se értettem pedig 2x is elolvastam, gratulálok
  • Amaymon
    De mikor lesz a kiadás? Ezek már ju 52-ről is p*fznak, mint ai :)

Abbahagyták a moderálást és megy a nagy brainstroming a fórumon merre tovább. A founderek-től várják, hogy mi legyen és dobjanak be gondolatokat. Szerintem ez csúszni fog nagyot, nem lesz november. A kampány mód fejletlenségére fogják, de más oka van. Amint mindannyian ismerünk orrvérzésig. A fő probléma, hogy az ex WT közönségnek is meg akarnak felelni, amitől a szőr feláll a hátamon, de közben expertebb kombat szimet is akarnak, és ehhez várják a vadabbnál-vadabb ötleteket. Miszerint hogyan tökéletesíthetnék? Szerintem a céljuk, hogy legyen, kialakuljon egy normál(casual) fizető közösség, és erre épüljön a HC réteg. Valszeg az a terv, hogy egy szuperpopuláris normál community-t létre hozzanak, mint pénzbeni húzó ág. És erre építik rá az Expert mezőnyt a semi-vérszimeseket. Megjegyzem a piaci körülményekhez képest nem feltétlen rossz elgondolás. Mert mindenkinek juthat tér. Ez egy igazi új-generációs kombat szim lehet, de csak lehet, ha minden flottul megy. Az nagyon pozitív, hogy még egy CloD buktát nem akarnak semmi féle módon. Mondjuk akarni a .... kell :D
  • sakkay
    Te már csak tudod nem?!
    Ma jött a patch de nem néztem még rá. 4 hete most ihatok először, úgyhogy a prioritás adott.
  • narancsbokor
    ugyanolyan f0s mint vót

majd kiadáskor aktuális ránézni újra, SZVSZ
  • Amaymon
    Valami? Semmi új BoS sztori?
  • LeonSilver
    Ez is egy szempont, az biztos :)
  • sakkay
    Aztatat gondolom! De te már megérted legalább!
  • Seaweed
    HBD!
    Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.10.10. 18:32:58
  • LeonSilver
    Szívesen elcserélném egy hármasra ;)
  • sakkay
    Szép szám!
  • LeonSilver
    Köszi!
  • repvez
    Boldogot Papa itt is !
  • Lacusch69
    Hadzsime!
  • sakkay
  • Seaweed
    Fight!

• sakkay
    Ok. Ha nem akarod érteni, hát nem.
  • sakkay
    Más téma
    Mondjuk itt jön ki az a rész(dcs huey), hogy mi van akkor, ha van egy kis tét-pedig nem is sok. Több mint egy óra repülés után, miközben össze vissza kell menni az utasításoknak megfelelően, végül megtalálom a lelőtt helikoptert..felszállásnál rám lőttek...na nehogy azt higgye bárki, hogy megkerestem ki lőtt...úgy húztam el a fenébe mint az állat, csak ki nyittattam az oldalajtót a lövészekkel, hogy kenjenek amit látnak! Bezzeg ha nem féltem volna, hogy megint le kell repülni az 1 órát ha lemeszelnek, akkor pörögtem volna mint a ventilátor!
  • Her Laca
    Az a Pe2 meg úgy kanyarodik mint a wartündérben:) Jesszusom .Nem is nézem tovább.
  • Her Laca
    Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii van? Figyu. Ami szar az szar. Ne magyarázzuk már meg. Milyen ütközési modell? A videón olyan nincs!!Ismétlem nincs.
    Akkor most miről beszélünk?
  • sakkay
    Megnézted a szembenátmentekegymásonarepülőkésnemtörténtsemmi részt a dcs videón??? Na az az amit nem lehet megmagyarázni. Ott aztán nem hatottak egymásra. Itt meg-de lent leírtam, nem ismétlem. Én nem azt mondom , hogy már jó, csak azt, hogy nagyon jó az alap ütközés modell, de be kell állítani. Ennyi.
  • sakkay
    Ok, lehet felnézek, ha nem kell valamit csinálnom.
  • Her Laca
    Embőr!!!! Ezek nem ,hogy nem hatottak egymásra ,hanem összesimultak,hogy finoman fogalmazzak:)
    Egymásba olvadtak!!! Érted?:)Legalább ne bosszants.
  • Frenky
    Vasárnap 10:00-tól 12:00-ig :-) A szerver még nincs kiválasztva, de van sok, a csoportban majd eldől, hogy melyikre megyünk, vagy valaki hostol.
  • narancsbokor
    mi ez a f0s te édes Istenem
    .
    .
    "we're trying to make the world's best WWII flight sim"-Jason V. Williams

úgy látszik tényleg csak próbálják
  • sakkay
    Mikor?
  • Frenky
    Hi! Urak! Mindenkit várunk, akit érdekel az Online Repülés! Sziasztok! Jó lenne ismételten, rendhagyó módon a Tagokkal közösen repülni, gondoltam lennétek páran, akik jönnétek és végre kipróbálnánk a többjátékos REPÜLÉST! TS3 Elérhetőség: Virtual-Aerobatics.Teamspeak3.com utána valamelyik üres szoba Flight1 Mindenki a kedvenc gépével kezdene, vagy amivel akar :-) aztán a többit megbeszéljük TS_en.
    DCS World MAGYAR Felhasználók Csoportja!

Digital Combat Simulator World MAGYAR Felhasználók Google+ ON is!
  • sakkay

0.50...1.1-és sorolhatnám...ja és ezek nem bugok, a vidi a jó törésmodellt mutatja. Kösziiii...amúgy szeretem a dcs-t, de ezek pont hasonló találkozások. Nincsen sem elég jól, sem elég pontosan kidolgozva, főleg a robbanások utáni fizikai történések.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.09. 17:21:12
  • sakkay
    Mint mondottam volt, ez gyakorlatilag "csuszka" állítás kérdése. Az, hogy nem egyből robbannak és tűnnek el, és az a tény, hogy a testek érzékelik egymást és reagálnak egymásra, az a fontos jelenleg-már ami a motor képességeit jelenti. (Mennyivel egyszerűbb minden, hogy ha a testek a levegőben találkoznak és a sebesség különbség nagyobb mint 10, akkor egy mindent megsemmisítő robbanásban eltűnnek a téridőből.) A BOS esetében ez nem így van, csak belövés' kérdése mikor mi történik..
    Aki ezt nem érti, vagy érti de szeret örömködni nyugodtan rakja csak be a vidiket, én majd jól elmagyarázom őket!
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.09. 17:15:29
  • PhantomAss
    már értem miért volt a vörös báró olyan sikeres...:)