IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://youtu.be/MchBhw93Bv4
telepítés leírás meg itt:
http://www.sas1946.com/main/index.php?board=191.0
azért tettem utána azokat a vigyorgó fejeket,úgylátszik csak nekem volt vicces...<#buck>#buck>
na, a lényeg az hogy ultrapack vs hsfx különbség az annyi hogy kinek mi tetszik. A kettõ állítólag nem kompatibilis egymással.
Én a hsfx-et ajánlom. Ultlrapackba nagyon furcsa a sérülés modell, ketté lehet vágni a gépeket, mintha lézerrel lõnél.Online is HSFX-el mennek az emberek.
Az hogy szép-e a játék vagy sem az egyéni kérdés.Nekem még a IL2 demója is elég szép.
De ettõl többet nem várj:
http://youtu.be/MchBhw93Bv4
ez hd-s .Missionok is vannak benne , meg a jetek is ami neked kell.
innen töltsd le:
http://www.sas1946.com/main/index.php?board=191.0
ha meg még több mission kell akkor irány a mission4today
hát ennyi
Még egyszer.
Nem ismerem az Il-2-t. Csak azért vettem meg pár napja, mert azt mondták, hogy lehet benne repülni 50-es évekbeli jet-ekkel (MiG-15,17,19, F-86 stb...)
Mint kiderült rengeteg kisebb mod, patch van hozzá. El sem tudok igazodni közöttük, hogy mit mire kell rakni, mi mivel kompatibilis. Káosz ez az egész. A Jet Era 1.33-as modot sikerült felrakni a 4.12.2m-es patches Il-2 1946-ra. Itt van is a fent említett típusokból.
Viszont a grafika valami rettentõ (régi). Viszont rengeteg csillivilli IL-2 1946-os képet látok pl. MiG-15-ös modokkal.
Ebben szeretnék valami segítséget kapni, hogy tiszta legyen minden, és ki tudjam választani a megfelelõ 50-es évek jet modját.
Pumaszállás weboldalon olvastam, hogy van két nagy mod (HSFX, Ultrapack), de azt nem tudom, hogy mi a különbség a kettõ között, melyiket lenne érdemesebb felrakni a jet-ekhez.
Köszönöm a segítséget!
Jelenleg ilyen a Jet Era 1.33-al.
MIG-17PM
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
"Elõször szeretném tisztázni, hogy gyakorlatilag nem ismerem az Il-2-t és a ClOD-ot. Így elnézést ha olyat kérdeznék aminek egyértelmûnek kellene lennie."
Tehát?<#banplz>#banplz> Amúgy kösz a segítséget a nevében is ,de azt hozzá tenném,hogy itt mindenféle megjegyzés nélkül szoktak segíteni a népek.
Remélem nem baj ha ezt szóvá tettem😊<#integet2>#integet2>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
mission:1 db küldetés,lehet benne több feladat is
campaign: küldetések sorozata
a kampány lehet dinamikus vagy statikus.Dinamikus:olyan erõsségû missionok jönnek,amilyen ügyes vagy.
Statikus:elõre scripteltek,gyak. mindíg ugyanaz történik
Még ennyit se tudsz?<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
amúgy kérdésedre a válasz a MISSION4TODAY.COM
itt nem modokat találsz elsõsorban-persze vannak azok is-, hanem missionokat, amit offline repülhetsz.
Millió féle van, lehet értékelni õket,és sorrendbe állítani,így lehet a legjobbak közül mazsolázni.
A 'korea' keresõszóra ezeket dobta fel:
itt
lejátszásukhoz elég az alap dvd(il2 sturmovik:1946), a legfrissebbre patchelve. Vannak olyanok is amik modokat igényelnek, de azokat külön részlegbe lehet letölteni.
Tehát regelsz-->download-->itt 3 részleg van:
1.Downloads Browser: patches missionok
2.Skin Downloads: skinek
3.MODS Downloads Browser: modos missionok
jó böngészést <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Sajna másfél hónapja letöröltem a géprõl😊 Ami xar az xar alapon ,egy ideig még jókat szórakoztam vele de elmúlt😊EGÉRREL!! Az nagyon beteg.
Elõször szeretném tisztázni, hogy gyakorlatilag nem ismerem az Il-2-t és a ClOD-ot. Így elnézést ha olyat kérdeznék aminek egyértelmûnek kellene lennie. A különféle modokat sem ismerem. Azt sem tudom mi a különbség az ultrapack és a HSDX mod között... <#nemtudom>#nemtudom>
Már régóta keresek valami koreai hadszinteres szimulátort. Az Il-2 1946-hoz való Jet Era 1.33 mod az egyetlen amit találtam, illetve ez is csak az 50-es évek gépeit próbálja felölelni. Ez mûködik is nálam a horror install után. Ez a mod a sima 1946 v4.12.2m és SASmod 5.30-al megy.
Tudnátok valami infót mondani a pár hsz-el lentebb említett Air War Over Korea 1-2-3 -ról? Il-2 höz van vagy a ClOD-hoz? Vagy ha tudna valaki javaslattal élni 50-es jet era-s szimulátorral kapcsolatban?
Repül itt valaki 50-es érás jet-ekkel?
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
www.smart-bus.hu
Bár én a gépekbõl és fegyverzetbõl adódó korlátait látom.
1. Nincs radar, csak vizuális felderítés.
2. Nagy lõtávolságok.
3. A gépek sebességébõl adódóan rendkívül gyorsak a megközelítések.
Szóval itt lenne a leglényegesebb a kontaktok távoli észlelhetõsége. A RoF ilyen szempontból még "kényelmes". Kisebb-nagyobb elbámészkodást még tolerál a légiharcászata. A II. vh már inkább csak a kisebbet tolerálja.
A monitorok és VGA-k viszont nem igazán barátai - sõt inkább komoly korlátai - a több km-es vizuális célfelderítésnek.
sokat bringáztunk /túráztunk régebben arra
Porva, Borzavár, Porva-Csesznek, a Cuha völgye, Bakonybél (apropó ott van egy planetárium is) a Kõris-hegy, stb
szép tájak..
GOOBY, pls
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
És erre bukkantam!
Azért mindennek van határa 😊
Baxhattam én a térképet. Olyankor le kell ülni és nagyon nyugodtan átgondolni az egészet ,az elõzményeket és megoldódik a problema😊
Én az elektromos kütyükben nem bízok ,azok mindig akkor adják be a kulcsot amikor kellenének.Bár biztos remek cuccok ,de pl sógorom másfél millás Breitling je már 3x adta be a kulcsot😊 pedig az nagy túlélõ óra állítólag😊 Na jó automata de akkor is 😊Persze van ahol kellenek a precíz pontos helymeghatározások ,oda meg köll a technika.
😊
Bár persze láttam már olyat ami mindent tud, de az nem elég autentikus. Pl. nem lehet vele eltévedni. Csak ha komoly összefüggõ erdõ van. Na akkor igen.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Egyszer beszélgettem valakivel a tájékozódásról ,oszt nagy okosan benyögte,hogy az indián regényekbõl szerzett ismeretei szerint meg kell nézni a fák mohás oldalát😊) Mondom ok ,de mit csinálsz akkor ha körbe olyan?😊)) Mondjuk égtájat azért elég könnyû beazonosítani .
Miért nem szivárvány, abban minden van😊
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
😊
Mi a túróért nincsenek vigyori arcaim?!
Én tökéletesen meg vagyok elégedve a G940-el (Köszönet érte Lacának) egy gázkar átkábelezést csináltam benne biztos ami biztos (szakmai ártalom) és semmi gondom nincs vele.
Na gondoltam-mivel szar a lábam-gyaloglog inkább egy egy fõs menetet a Bakonyba 40km+...tájoló térkép adjon Isten. Gyanús volt már a tájoló az elején is, de azért nem volt olyan rossz(kölcsön). A kõris hegyig fasza volt, aztán Porva után amikor csináltam egy majdnem kört gyanút fogtam. De mondom lehet én vagyok fasz(az voltam mert a napot nem néztem de hát a faszom gondolta), megyek egy másik úton..a kopasz hegyig ok, aztán térkép-mivel szar semmirevaló civil térképem van csak erre a környékre-köze nem volt a valósághoz(ezt tudom de mindig benyalom), tájoló azt mondta , hogy õ befejezte,így végsõ kétségbe esésembe telefon,térerõ nuku.
Maradt az õsi módszer-naphoz-meg az ösztön, meg egy kis gógyi így eltaláltam ahová akartam, de amikor majd 2 km után megláttam az elsõ turista jelet, küldtem az anyját mindenkinek aki érdekelt.
Tanulság..
1.tájoló legyen fasza, (nézetem én de nem elég alaposan)
2.csak katonai térképpel menjél, ha dobálod a vonalat, és menetet mész idõre..
3.legyen elég vized..meg egy kicsit több
4.menjetek többen, ha a többieket is le akarod szopatni😊
Koszi az infokat. Tovabbitottam oket.
1918. Német Friedrichshafen hidroplán egy épület tetejébe fúródva.
1940. Német bombaüzenet Anglia bombázásakor. "Extra Havanna Churchillnek".
És a bolt aki árulja nem szállít Magyarországra.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"