91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • feca1229
    Nem kanyarodnak hanem fordulnak. Az autók meg a kerékpárok szoktak kanyarodni, meg még jó pár jármű. A repcsi az fordul.
  • brixbrax
    Több 10 tonna? A Bf-109-es 2,2 tonna volt. Üzemanyaggal, lőszerrel full feltöltve 3,4 tonna felszállótömege volt. A lőszerkészlet géppuskánként 1000 lőszer volt és 60 db gépágyú lőszer.
  • Seaweed
    Vértündér arkádban tényleg egy vicc ...
    Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.10.07. 15:19:27
  • Torzonborz
    Lepottyannak azok ottan is csak nem az árkáddedósmódban .
  • bucsher
    ez igen :))))))
  • cchachachaa
    eszméletlen király ez a warthunder
    végre egy repülős játék amibe ha kanyarodok egy géppel nem zuhan le!Nem tudom ebben a clod-ba miért? Ez is valami bug lehet.
    Kanyarodok, és egyszerűen annyira lelassul a repülő hogy leeseik mint egy darab kő!
    Meg a warthunderbe 4-5 gépet simán letudok szedni, a clodba meg jó ha egyet mert elfogy a golyó!
    Szerintem ez is egy bug a clodba hogy kevés a töltény a repülőkben, nem hinném hogy a valóságban is ilyen volt.Ezek a repülőgépek több 10 tonna súlyúak voltak a valóságba, és a tervezőmérnökök sajnálta volna még beletenni plusz 100 kg lőszert?? Nem hinném
  • croatianus
    Izé... bocsánat, fórumgazda.
  • croatianus
    Ha bloggazda úr ragaszkodik hozzá, hogy ezt a kifejezést itt, ezen a fórumon (netán forum-on?!) mindenképp eredeti latin írásmód szerint kell szerepeltetni, természetesen meghajlok óhaja előtt. Ahhoz a véleményemhez azonban mindenképp ragaszkodom, hogy amennyiben nem épp doktori disszertációt (dissertatio doctoralis-t?!) ír valaki, nem feltétlenül helytelen a közbeszédben már megszokott "vica verza" eképp, fonetikusan (avagy phonetikus-an?!) írva. Mint ahogy bármikor hajlandó vagyok leírni azt, hogy fifti-fifti, bicikli, lámpa, menza, mítosz, miniszter, muszkli, néger, óra, olaj, recept, zokni, rádió, skatulya, telefon, unikum... stb. (etc.). Természetesen az alább szereplő "vica verSa" szerintem is helytelen, és ennek ellenkezőjét én nem is állítottam.
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2014.10.07. 13:39:43
  • lala42
  • PhantomAss
    hangulatos élőszereplős WT videó
    (persze a Lavór-messzer harc nevetséges de amúgy nekem tetszik)

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.10.07. 08:54:19
  • lala42
    Te Pogi!
    Ma este el kellene vinni a társaságot éles bevetésre ATAG-ra. Nem gondolod? Kb 9-1/2-10 körül már én is leszek.
  • lala42
    A cigány mondta, hogy ha elmegy a háburúba, mindenkit lelő.
    Te Cigány, téged is lelőnek!
    Engem? Má'miért?
  • PhantomAss
    köszi a hívást a közös játékra, sajna én kb 4-5 éve repültem utoljára, joy sincs bekonfigurálva, játék sincs installálva. Néha DCS Pónival röpködök, de azt is csak offline.
    Szóval én nem nagyon röpködök manapság már (de legalább nem is szájkaratézom )

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.10.07. 08:43:44
  • lala42
    VICE VERSA. Kölcsönösen, oda-vissza alapon. ennyi. ( latin szó.) Nem cigány. ( olasz, mondjuk olyanok mina a cigányok, csak így szebben hangzik)
  • LeonSilver
    Ha megkérhetlek ne beszélj baromságokat barátom.
    Lényegtelen, hogy minek honosodott meg. Van kezed és talán még agyad is, nézz utána. Nincs olyan, hogy vica versa.
    Az iskolát pedig iskolának kell írni.
    Ja, az meg abszolút mellékes, hogy -szerinted- hogy kell írni. Ballagj oda a könyvespolcodhoz, emelj le róla egy latin szótárat és nézzed meg.
  • Zpogi
    Mi is köszönjük nektek, végre valakik felmertek innen is jönni, és jól tudtuk érezni magunkat.
  • Zpogi
    Ez a mai dogfight meghirdetés is, valahogy rohadtul nem egymás földbedöngöléséről szólt, nem az egyének összecsapásán volt a hangsúly, hanem a csapat munkán. És ezt az egymás földbe döngölését is, szerintem csak ti erőltetitek rá mind a topikra, mind a játékra. Szerintem.
    Itt senki nem akar senkit a földbe döngölni, csak egy jót repkedni esténként, akár egymással, akár egymás ellen.

• Zpogi
    Mindenki célzsákként kezdi, sőt ma én voltam az, elég sokszor.
    Az ilyen szervereken elkerülhetetlen, hogy lelőjenek, ha neki állsz valakivel dogolni, tuti, hogy másodperceken belül ott a társa és már csak hallgathatod ahogy veri a gépedet az áldás.
  • Zpogi
    Melyik részét érzed arcoskodásnak a részemről?
  • LV 426
    Köszi srácok a kellemes röpködést és még sikerélményem is volt.
    Holnap 6-tol melegítem a motort ha lesz valaki.
    Tesztoszteron helyett meg inkább az adrenalin.........
  • Amaymon
    BoS-ról jut eszembe. Panaszkodtam a lag miatt. Feltettem a legújabb Geforce drivert (beta) és az 50 ppl-es szerón sincs szinte recegés. De lehet a patch-ben is mókoltak valamin.
  • Amaymon
    Inkább adrenalin, szerintem sokkal jobb humán ellen menni, mint ai-val küzdeni.
  • croatianus
    Mondjuk, szerintem "vica verza"-ként azért már meghonosodott.
    Az iskolát is schola-nak kellene írni, amúgy.
  • sakkay
    Tesztoszteron.com..már lassan ezt érzem néha itt olvasás közben. Kinek nem inge, ne vegye magára.
  • Amaymon
    Egyébként én azzal a BO5-ös dologgal csak egy ismerkedő rivalizálást akartam elindítani. Én nagyon sok ideje (10+ év) játszom PvP játékokat, (illetve kizárólag azokat) általában az élvezetért mentünk, nem a másik bedöngölése volt a cél. Persze volt olyan is. Ja és nem FPS játékok mielőtt valaki arra találna gondolni :) CloD-ban viszonylag tapasztalatlan lennék a veteránokkal szemben. Szimulátor szerűségekkel olyan ~2 éve kezdtem foglalkozni. Maga az irányítás rendszere szívott be (fej-kéz-láb) és nem elsősorban a történelmi háttér, ami a topiknak köszönhetően talán kezd megfordulni. Én elég kitartó fafej vagyok. Ha leteszem egy játék mellett a voksom maximálisan rágyúrok évekig kitartok mellette, ezért nem akarok bele kezdeni a CloD-ba komolyabban. Bár lehet a BoS és a CloD megférne egymás mellett ... talán.
  • bucsher
    Kérdezzük meg a vice házmestert!
  • croatianus
    És ez "római vagy latin"?
  • Seaweed
    Vettem, elirtam, pedig tudhatnam is :)

• LeonSilver
    Nem kell meghunyászkodni. De az ilyenekben legyél pontos. Nem miattam vagy más miatt! Magad miatt.
    Nem kioktatásképpen írtam bajtársam!
  • Seaweed
    igen is ertettem! kerek engedelyt meghunyaszkodni
  • LeonSilver
    vicE versa - ha már... :p
    És nincs kötőjel sem. :D
  • Seaweed
    Leirom meg 1x, utoljara:

Barki ellen kiallok, ha eljon az ideje. Ha lelonek az sosem erdekelt, igazan regiek is megmondhatjak hogy meg gratulalok is hozza, de most ez amit csinaltok vica-versa arcoskodas...szerintem.
  • Seaweed
    Olvastatok a topicot az elmult napokban-hetekben?

Vagy vezenyszora "nah ki az a nagy arc aki levakar barkit az egrol?!" "aljon fel!" erkeztetek?!
  • artivizsla #78599
    Hát, ha nektek köll a célzsák, akkor annak mehetek én is, a program fent van, de csak hétvégén érek majd rá. ( Adtam magamnak legalább még pár napot. ) :)
  • Zpogi
    Jogos a két pont.
  • Zpogi
    Baszakodik a gépem, Tom hosztol, MKHL a szerver neve, ajelszó:puma
  • lala42
    Irja itt a srác, hogy nincs ráhangolódva, meg egyéb kifogásokat keresnek, hogy miért nem jönnek reppenni. Meg írják, hogy mennyire pengék. Nos erre irtam,hogy én nem vagyok egy ász ( kettő sem :-) ) és mégis megyek, majdnem minden nap. Takaróznak mindennel nos erre írtam amit írtam. Nem válasznak szántam, csak beszélgetünk.
  • Zpogi
    "Hogy mi a véleménye másnak, a kétbalkezességemről, leszarom. Vannak jobb és rosszabb statjaim. Na és akkor mi van?"

Ezt most miért nekem címezted, Kobold?
  • lala42
    A gyerek DCS-el fókázik, de később megyek.
  • Zpogi
    Fut a szerver, bohóckodunk egy kicsit, aki akar be tud jönni, Multiplayer--> Lobby--> V4; a jelszó: puma

Ha valakiknek kell a ts elérhetőség, azt is meg adjuk.
    Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.06. 21:09:16