91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • LV 426
    Mehetünk holnap is, ha másnak is jó. Az asszonynak tyúkól van 6-tól, tehát még baxtatni sem fog, hogy: "mér zúg ennyire az a szar".
  • lala42
    Én penge vagyok. Kijelentem. ( na nem annyira éles, de vékony)
    Nem akarnak megszégyenülni. Mert szerintük az szégyen ha lelövik őket. Nekem sem öröm, de attól még jól szórakozot ezzel a játékokkal. Mert ugyek ki tudja a virtuális közösségből, hogy ki is vagyok? Egyedül Fürtös ismer személyesen.
    Hogy mi a véleménye másnak, a kétbalkezességemről, leszarom. Vannak jobb és rosszabb statjaim. Na és akkor mi van?
    tehát ezek az emberek, akik itt szájkaratéskodnak, nem igazán sok vizet zavarnak. Talán a játék meg sincs nekik. Csak a vidikből ismerik. :-)
  • Zpogi
    Hát nem tudom, nem vagyunk egyformák, ezt a játékot vagy úgy általában a játékokat amikkel játszom, kikapcsolódásra használom, tehát effektíve nem kell más problémával foglalkoznom, addig sem.

Ja! és nem biztos, hogy ha "toppon" vagy fejben akkor nem leszel célzsák :) ami persze ránk is igaz .

Csak egyszer jutnánk már el odáig, hogy akik ide irkálnak a játékról, meg hogy mennyire pengék - ami lehet, hogy igaz -, eljönnének a közös repkedésekre is, nem csak a szájkarate menne. Kinek nem inge, ne vegye magára.
    Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.06. 20:56:08
  • Seaweed
    Hat en azt nem tudtam hogy levegobol indul..de tegnap leirtam. Fejben nem vagyok ott minek menjek? Celnak? Az tetszene mi?
  • Zpogi
    Seaweed: az sem baj, ha ferdén szállsz fel, mert levegőből indulunk :) - ez rossz kifogás volt :) - találj ki valami mást.

LV 426 : na ezt örömmel hallom, nekünk is jó általában minden este (nekünk alatt ezen személyekre gondolok: Kobold, Safi, Savi, Tom, esetleg Jani, ha épp kint van és tud repülni. Szerintem Laca is jönne - IGAAAZ Laca?, tán még Tazár is, Hubabácsi is, és végül jómagam)

A többiekkel mi a helyzet? Sakkay, Solt, Leon, Phantomass, Amaymon, Wolfgrimm , Gabika, ASW, Artivizsla?
    Ha esetleg valakit kihagytam nyugodtan reklamáljon...
    Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.06. 20:44:05
  • Her Laca
  • LV 426
    Péntek és szombat kivételével bármelyik este. Péntek "cégesbuli", szombat hullamásnap+vendégség.
    ATAG-on Harmless-HUN néven néha kergetem a vereseket, hacsak nem alszok már 7-kor.
    Részemről tolhatjuk, úgysem reppentem még társaságban.
    Bocs Poginak ment.
    Utoljára szerkesztette: LV 426, 2014.10.06. 20:24:47
  • Seaweed
    Egyenesen felszallni se tudnek most
  • sakkay
  • Zpogi
    Na mi a repedt here van? Senki nem akar házidogfightolni? Nem látom, hogy tolonganátok....
  • croatianus
    Na ja, de én csak a linket akartam, és azt úgy tűnik nem szeresse.
    Az a krinolin finom lehetett.
  • acidrain
    Valahogy így kell:

Brutus

Utoljára szerkesztette: acidrain, 2014.10.06. 18:54:26
  • croatianus
    Nem a barátom többé az "URL BESZÚRÁSA"
    https://www.youtube.com/watch?v=tJ-NLmH-UsU
    https://www.youtube.com/watch?v=JYPKFtgniGE
    https://www.youtube.com/watch?v=IUUcw3DsjVs
  • croatianus
    Igaz, csak nyóc henger, de ezek viszont nem csak szobadíszek:
    [/URL]
    [URL=https://www.youtube.com/watch?v=JYPKFtgniGE]

[URL=https://www.youtube.com/watch?v=IUUcw3DsjVs][/URL]
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2014.10.06. 18:33:29
  • repvez
    Meg a legfontosabb, olyan szerszámok és gépek amivel meg tudja munkálni a szügséges alkatrészeket
  • croatianus
    "Azt tudom, hogy gőzgép, de mi hajtja?"
  • LeonSilver
    "Működőképes, miniatűr, 18 hengeres motor (házilag)
    469 alkatrész, 388 csavar, 1850 munkaóra és komoly szakértelem. Csupán ennyi kell egy működőképes, miniatűr, 18 hengeres, belsőégésű motor megépítéséhez."
  • PhantomAss

nem gyenge
  • LeonSilver
  • Her Laca
    Mindamellett mindenki tisztában van vele mit is tud ,akár a másikhoz viszonyítva is ,max ha szarabb is akkor sem adja föl és mindig próbálkozik,egyszer hátha jobb lesz:) És ez a lényeg. Nem kell bizonygatni egymásnak ,mert ha sokat repked együtt az ember akkor úgy is minden tiszta.
  • Her Laca
    De ott nem azt néztük ki a jobb:) Nem bajnokoskodtunk csak gyepáltuk egymást ,jelezném ott tanul az ember a legtöbbet.El lehet lesni a jó dolgokat,meg mindenki mondja is mit miért ,és hogy csinál. Nincs semmi arcoskodás.
  • Amaymon
    "Amúgy régebben rengetegszer hirdettünk itt a fórumon ilyen házi dogfight-os mulatságokat, na persze nem BO5 meg nem is bajnokság, hanem csak elosztottuk ahányan voltunk aztán mehetett a hirig."

Na jól állunk, aztán még én lettem a mumusnak kikiáltva ezért. :)
  • Zpogi
    :)

Nem bántásból írtam, csak ahogy olvastam ATAG fórumon, hogy századokat kerestél, és ugye ajánlottak minket, először azt hittem Amaymon álneve vagy, de aztán megvilágosodtam! Aztán meg furcsállottam, hogy még nem találkoztunk veled, nem repültünk együtt pedig azt még a nyáron írtad.
    Mi csak örülnénk, ha gyarapodnánk, mert nem vagyunk valami sokan a virtuális égbolton, mint említettem korábban.

Amúgy régebben rengetegszer hirdettünk itt a fórumon ilyen házi dogfight-os mulatságokat, na persze nem BO5 meg nem is bajnokság, hanem csak elosztottuk ahányan voltunk aztán mehetett a hirig. De! soha, ismétlem soha nem jött senki innen a fórumról...sajnos(kivéve akikkel amúgy is repkedtünk), mindig csak a szájkarate ment.

Mondhatom, hogy részünkről meg is beszélhetnénk egy ilyet mostanában is, akinek megvan a CloD feljönne, oszt jóóól elbohóckodnánk . Nagyon jól szoktunk szórakozni.
    Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.06. 00:02:51
  • croatianus
    Croatianus az croatianus, nem holmi "regényből vett" , hanem igazi "római vagy latin eredetű". És nem is paranoiás, bár nem is túl nagy ász, még egyszemélyes házibajnokságon se (felszállni azért már legtöbbször sikerül).
    Megkeresés abszolválva volt, Kobold úrtól ATAG ingame csetileg kapva iránymutatást ide, majd Her Laca úr meg is adta a TS jelszót.
    Sajnos nem találtam módot régebbi uzenetek beidézésére, úgyhogy akik lemaradtak a beköszönésemről azoknak pótlólagosan: Üdvözletem!

Mostanában elhanyagoltam a repülést, ez tény, ennek oka a lentebb, Seaweed vitéz úr által vázolt probléma. Ha az ember nem elég összeszedett, valóban nem sok sikerélmény terem. Na de majd...
  • Seaweed
    Nah ennyire vagyok fejben "ott".. jegyzem k-a-l-a-p-g-y-a-r!
  • Her Laca
    Kalapgyár te!:) Az égett a kalapgyár:))
  • Seaweed
    Vagy
  • Seaweed
    Cipogyar! Ez ha ki is javitjak mar szalloige marad ezutan....ha csak veletlen felgyullad valami akkor "cipogyar" :D
  • Seaweed
  • sakkay
    Nem élveztem még így repülést-amiben nincsen harc-mint a dcs huey-al. Vagy öregszem, vagy kurva jól megcsinálták! Repkedek, szállítok, csinálom a küldiket, és imádom a leszállásokat. Mondjuk most vagy én vagyok ügyes, vagy a cuccaim jók(mert most aztán már minden van), de nem értem azt a sok balfékes videót a youtubon. Na persze el lehet baxni, de egy jó ideje már nem esek le vele soha. Hihetetlen, hogy akár egy muksó mellé is le lehet rakni a gépet úgy, hogy csak egy nagyobbat kelljen lépnie és bent van. Egy szó mint száz, maaaaarha jó!
  • Amaymon
    "es akkor egy hetvegen kene kicsit agarkodni az egen egymas ellen"

Vagy vállvetve pusztítani a szindin :D
  • Amaymon
    "Az orosz vasak mért nem ennyire? "

Ez baromi jó kérdés. Lehet Sakkay-nak van igaza és az IL2 fórumnak, hogy nincs kész, mint ahogy az FW sem stb. De lehet, hogy egy ki nem mondott balance...
  • Her Laca
    Ja ja rendeződjenek a dolgaid az a legfontosabb a szimek nem jelentenek semit:) Le vannak xarva.
  • Her Laca
    Én azt mondom mindig magasabban legyek mint az ellen egy 1000 el:) Kipróbáltam a spitet is ,ugyan úgy lehet vele energia harcolni,ugyan úgy lőttem emilt ,nincs semmi különbség.Kicsit más a kezelése,de alapvetően felfogás beli a különbség szerintem.Egy Jak al is lehet ,max persze nem annyi ideig mint egy bf el,de ha jól lő az ember akkor elég az az egy rácsapás is,főleg a BOS ban ahol egy eltévedt morzsa is lángra lobbant bármit:)
  • sakkay
    Ha megcsinálják a messza fm-et, sokszor megtalálsz.
  • Seaweed
    Az tuti hogy ez (meg szimben is) nagyon nagy koncentraciot kovotel. Faradtan, munka utan keptelenseg jol harcolni. Ezert is irogatom hogy majd ha odajutok..se fejben (maganeleti gondok), se munka utan nem vagyok kesz komoly harcra....de remelem elobb utobb megoldom a gondjaim, es akkor egy hetvegen kene kicsit agarkodni az egen egymas ellen
  • Seaweed
    Az teny hogy az energiaharc sokkal biztonsagosabb mint a fordulozas ami nemet geppel alobb utobb olozasba csap at mert nincs mas, nem fordul jol. En viszont inkabb fordulozok, meg olyan manovereket csinalok amit ugy gondolom nem fog tudni lekovetni.

Az az igazsag hogy mindegy mi van, egy jo osszeszokott vezer-kisero ellen eselye sincs se ennek se annak...levakarjak az egrol. En meg szeretek kisero lenni es kapirgalni :D
  • Her Laca
    Persze ,hogy nem.Inog az ha kell ha nem,márpedig gép így nem viselkedik a levegőben .Az orosz vasak mért nem ennyire?
    Ettől függetlenül ha megszokja az ember együtt lehet vele élni én nem is mondom,hogy nem de a qrva anyjukat a 3*7 nek .
  • Amaymon
    "A Clod ban is belibeg ha rángatom a vasat de csak akkor."

Persze hogy bebilleg valamennyire, mert ott is vannak mozgás vektorok és kényszerpálya amibe bele nyúlsz. Az inogás amiről sea beszél az nagyon lesarkítva abból a két megközelítésből adódik, amit írok lent.

"Ha megfigyeled mi hogy repülünk láthatod,hogy sose húzzuk a gépet mindig a sebességet energiát tartjuk fontosabbnak""

Így vagy úgy minden harci szimben az energia hatékony kezelése alap, különben a fene megette. Úgyis az nyer aki pontosabb, gazdaságosabb, figyelmesebb stb. De mindegy is, ez nem a vitakérdés, mert úgy van ahogy írod. BoS-ban viszont az inogás nem feltétlen kezeléstechnikai probléma.
  • Zpogi
    Te Kobold, nem keverted össze véletlenül a két hozzászólást?