IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Meg lehet valahogy változtatni a mûszerek megvilágításának a színét?
Jelenleg zöld "flood light" van meg zöld mûszerfény.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Ismét lenne még pár kérdésem.
A küldetésszerkesztõben látok Balaton 1 és 2 map-ot. Létezik más magyarországi map IL-2-höz?
Az IL-2 patch-ek felrakása után valami rejtélyes módon magyarra váltott a program. Ezt hol lehetne visszacsinálni?
Van olyan rádióváltás a földi irányítással, hogy megtudjam az ellenséges gépek tõlem számított irányát és távolságát (földi rávezetés)? Olyan van hogy TAB - 9 - 3 (földiirányítás - célvektor) de ez csak tíz fokonként mond valami irányt (magasságot nem), és többszöri lekérdezéskor csak körözök egy pont körül, de nem látom a bombázóköteléket, mert nincsennek is itt ezen a ponton. Ha ez nem az ellenségre vezet rá akkor mire vezet?
Éjszakai elfogás a MiG-17-el eléggé lehetetlen így, akár van valami radarja akár nincs.
Steel Beasts PRO PE v3, Falcon BMS 4.32, DCS: World - F-86F - MiG-21Bisz - Szu-27 - MiG-15Bisz - Mi-8MTV2, FSX ACC: Aerosoft F-14X
Mát csak az alap tájjal kell valamit csinálnod. Én a Dark Blue World -el játszom néha, abban az alap táj is klasszisokkal szebb, mint a 46-ban:
Galéria 1.
Meg néha rákattanok a WWI -re is. Ez meg a tovább moddolt DBW WWI-es része:
Galéria 2.
nagyon jó lenne kipróbálni, csak sajnos mostanában kb. minden hétvégém foglalt ezért nem hiszem hogy összejönne nekem.
De bõven megfelel az is amit egy régi szimes mond...
Bár tudom hogy te nem vagy oda érte, azért kiváncsi leszek milyennek fogod látni az oculust.
GOOBY, pls
Most már csak ahoz kérnék segítséget,hogy az 1920x1080-as széles képernyõs tv-hez,hogy lehet beállítani a képet?
Il-2 4.07
4.11.1 ultrapatch (4.08-tól 4.11.1 fixig tartalmazza)
4.12
4.12.1
4.12.2
UP3.0
3.0 RC4 (ez elvileg tartalmazza az RC1,2,3-at) RC4 telepítés elõtt az UP3.0-át deaktiváltam is.
Valaki tudna ebben segíteni,hogy mi lehet a gond?
4.08
4.09
4.09 Skins
4.10
4.10.1
4.11
4.11.1
4.11.1 Hotfix
4.12
4.12.1
4.12.2
Telepítési sorrend :
IL2 1946 4.07
4.08
4.09
4.09 Skin
4.10
4.10.1
4.11
UP3RC1
RC2
RC3
RC4
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HTKA-ról:
"Na ez érdekes lesz...
Az utasszállítok ugye kb 10 000 m-ren repulnek.A lelovésukhoz komoly légvédelmi rendszer kell, milyen véletlen az ukrán erok pont ma reggel telepítettek Buk rendszereket Donyeck kozelébe.
Lehet ok lotték le és ráakarják fogni az onvédelmi erokre....."

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Az érdekes hogy flightradar-on minden gép elkerüli Délkelet-Ukrajnát. Lehet valaki hibázott.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Reports says that a Malaysia Airlines Boeing 777 with 295 souls onboard has crashed in Ukraine near the Russian border.
We're currently trying to find the actual flight in our database. More information to come.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Elsõ körben a kis látótávval rendelkezõ fps játékokhoz, meg az autószimekhez lesz majd jó szerintem.
www.smart-bus.hu
A zömük még fára sem tud mászni. Ha meg lehorzsolja a bűrit, akkor szalad anyucihoz aki mindenféle szart (neogranormon és társai) ken rá, majd antibakteriális szappannal jóóól lefürdeti a lurkót. Allergiásak is minden szarra. Milyen érdekes, hogy mi "öregebbek" nem vagyunk azok. Persze mi a szabadidőnket a szüneteket a szabadban töltöttük, ha elestünk és vérzett a térdünk akkor vízzel, Uram bocsá vizelettel gyógyítottuk a sebet 😄 A méh csípést meg sárral. És mosatlanul ettük a gyümölcsöt, az út széléről a sóskát, stb... Indiános könyvet olvastunk. Télen tökig érő hóban rohangáltunk és leszartuk, hogy átvizesedett a kesztyű... már ha volt egyáltalán kesztyűnk.
TV??? A tököm se volt rá kíváncsi, amikor kint lehetett játszani!
Igen Barátom! Sajnálom én is a gyerekeket. A technika elvett tőlük valami olyant, amit semmivel nem lehet pótolni.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hiába 4k a monitor és ultra wide, akkor is egy sík képernyõt nézek ami nem ugyanaz.
Egyébként még nem láttam élõben 4k monitotr, szal nem tudom h mennyivel jobb, de biztosan észrevehetõ a különbség a full hd-hoz képest
GOOBY, pls
Szóval szerintetek a 4K már eléri a szem képességeit, vagy a fölött?
www.smart-bus.hu
De ettõl még nem fogok venni magamnak,eleve azt mondja ,hogy ez olyan 100 ropi ha nem több.
www.smart-bus.hu
Lányom "új" barátja mit csinál??? Rift hez fejleszt azaz optimalizál. Most volt itt és aszongya van 6 darabjuk a legújabb fejlesztõi cuccból ami már FHD felett nyomja,és ha megveszem a VGA-t elhoz egyet ,hogy kipróbáljam. Mondja,hogy most az a legnagyobb problem evvel,hogy nagy erõforrás kell VGA fronton neki ,éppen azon dolgoznak ,hogy egy 780 szintû kártya elég legyen neki.
Mondjuk ettõl még nem akarnék magamnak ,de milyenek a véletlenek😊)
Mohás oldal, egyedülálló fa korona sûrûsödés, hangyaboly lejtésszöge a déli oldalon, évgyûrû sûrûsödés, kéreg vastagság, hótetõ olvadása és még sorolhatnám.
Egyébként hogy lehet eltévedni nyáron az országban? A telet aláírom 😊
http://www.youtube.com/watch?v=jmeABYIU10U
DE! a 4.12-es patch már támogatja a full hd-t,conf ini-t ekkor már nem kell átirni.
Még annyi van hogy ha modokat akarsz telepíteni az il2-re akkor egy nagyon rögös út elején állsz,a sima patch-ekkel/hsfx-el/up3-al még nincs is gond,mert csak feltelepíted és kész,viszonylag egyszerûek.
De az ilyen 'kézmûves' mod-ok gyakran nem elég stabilak,összeakadnak,stb...
Arról nem is beszélve hogy van pl. egy mod, megnézed a youtube vidit,hú de király meg minden ,feltelepíted 1 délután alatt 100. próbálkozásra, aztán pár effekt olyan gagyin néz ki hogy 2 percet nem játszol vele többet.
itt a hivatalos patch-ek listája:
http://www.mission4today.com/index.php?name=Knowledge_Base&op=show&kid=584
a MegaPatches nevezetû az csak összecsomagolva a 4.07m, 4.08m, 4.09m, 4.10m ,4.10.1m patch egybe,így nem kell külön külön telepítgetni õket,1 giga kb
Sok sikert!!

Mégegyszer köszönöm!
Megnézem akkor a HSFX-et.
Tudom hogy õsi játék már az IL-2 és nem is várok CLOD szerû grafikát, de ha lehet rajta javítani kiegészítõkkel akkor megtenném.
Még egy kérdésem lenne.
16:9 -es arányú 1920x1080-as felbontásban szeretném játszani de 1400x1050-nél magasabb felbontásban egyszerûen kilép a win asztalra és bezárja a programot. Ugyan ez van ha conf.ini-ben állítom át. Akkor el se indul.
Van valami megoldás erre?