91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #79193
    Mondjuk arról sem nagyon lehetett olvasni, hogy a korrupciós ügyei miatt kitiltották volna pl. Sarkozy-t az USA-ból.
  • artivizsla #79192
    Bródyt sem kell félteni azért, de ez most nem jött össze neki, de úgy tudom, hogy elnézést nem kért senkitől a rágalomért.

"...Az MTVA hozzánk eljuttatott levelében azt írja, hogy a felvételek előtt lefolytatott egyeztetéseken a szerkesztők kétszer 52 perces műsort kértek az alkotóktól, akik ezt el is fogadták. Koncz Zsuzsa pedig saját stábjával közösen döntött arról, hogy mi kerüljön ebbe a kétszer 52 percbe, és ők maguk rakták össze a televíziós koncertet is az eredetileg közel két és félórás felvételből - azaz Konczék hagyták ki Bródyt. Az MTVA így egy adáskész változatot kapott, amiben állításuk szerint nem is kértek módosításokat.

Az igazságnak még egyszer nekifutunk majd, de azért árulkodó, hogy közben Bródy János is levette Facebook-oldaláról a hivatkozott bejegyzést..."
  • artivizsla #79191
    Nem vagy egyedül, csak látom én is, hogy ebben a témában nem nagyon közelednek itt a fórumon az álláspontok.

Azért erős csúsztatásokat lehetett olvasni, inkább ezekre nem akartam reagálni, mert az, hogy nincs rezsicsökkentés, meg hogy már a hűtőket is kihúzzák a nyugdíjasok - családunkban is vannak -, meg hogy a keleti régióban pár éve esett csak az életszínvonal azért erős túlzások szerintem is.

Írtál egy nagy igazságot, amire nem nagyon reagált senki sem, hogy sok embernek önkritikát kellene gyakorolni, ill, hogy sorsának részben maga is kovácsa az ember és ha a manna nem hullik az ölébe, akkor már szar itt minden. Leon kérdezte, hogy hol élek én, hogy így látom a dolgokat. Nos vidéken, Pest mellett, egy magán cégnél dolgozom 30 éve és melósból tapostam fel magam közép/felső vezetőnek, nem kis ráfordítással ( a diplomát bőven 40 felett szereztem meg ). A családban - nővérem sógoraim - részéről van 8 db 20-on éves fiatal, mind diplomázott és itthon maradtak és megkeresik azt a pénzt, amit a kinti magyarok, de tudatosan alakították így az életüket és össze is jött nekik, úgy, hogy ehhez nem tolta senki sem őket.

Az álomvilágot el is felejthetjük, hogy majd itt is nyugati bérek lesznek egyszer, meg minden, mert akkor meg minek jönne ide a nyugati munkaadó, de ezt már annyian leírták korábban is, viszont az is igaz, hogy Kínában már lassan többet keresnek az emberek, mert állítólag az átlagbér olyan 130.000 Ft körül van már ott is. Mondjuk az is érdekes lesz majd, hogy ez hogy fogja befolyásolni a világ gazdaságának az alakulását.

A 2/3-ra azért ne fogjuk már másodszorra is a diktatúrát, mert azért attól még igen messze vagyunk, mert a szavazófülkében senki fejéhez nem szorítottak pisztolyt, a részvételi arányról meg annyit, hogy nem volt megtiltva senkinek, sem, hogy elmenjen szavazni.

A korrupcióról csak annyit, hogy aki sikkasztott, azt vágják sittre, ez egyértelmű, de akkor az állampolgárságra ne legyenek már tekintettel !

Az látszik, hogy az USA össze akarja ugrasztani Európát az oroszokkal, de kérdem én, hogy ez kinek lesz jó ? Egyébként a német gazdaság már a 2009-es szintre esett vissza és ezt érezni fogja majd mindenki, mert a magyar gazdaság erre épül, aztán majd lehet megint szidni a Vityát ezért is.

atw27 : most jön az 5. mobilszolgáltató
    Leon : Látom, hogy Vargát sem csíped, de mondjál légyszi helyette egy értelmesebbet az elmúlt 25 évből ?
  • Her Laca
    A legnagyobb bajnak én nem is az egyéni gazdasági problémákat érzem,azon mindenki megpróbálhat a saját tehetségével túllendülni.
    Ezért én nem is szólnék,ezt megszoktam már elvégre 20 -on éves korom óta sak magamra vagyok utalva minden téren.
    Én a legnagyobb problémát abban látom,hogy bizony finoman kezdenek korlátokat állítani körénk ,és ez nem tetszik.De nagyon nem.
    Pontosabban lehet úgy is fogalmaznom,hogy maguk köré.Ki honnan nézi. Nagyon körbebástyázták magukat ,jól mondja Dumbo.
    Én azt látom,hogy az üzleti ,verseny szférában aki nem tapsol nekik annak annyi.És ez bizony diktatúra akárhonnan nézzük.
    Arról nem is beszélve,hogy mindenre ráteszik a kezüket.
    Jó példa.
    Ott a Reneszánsz zrt.
    Jól kivéreztették őket,mert orgovácéknak kellene a kőbányájuk. Ezért én sem kaptam pénzt pl.
    Mondjuk az sose lesz az övék ,ha csak nem államosítanak,mert a tulajok ha soha többet nem csinálnak semmit sem akkor sem esnek kétségbe ,de még a dédunokáik sem. De a cigányék csak próbálkoznak.
  • sakkay
    Ahha..meglesem.
  • LeonSilver
    Gondolom láttad már.

• LeonSilver
    Ha jól rémlik, akkor a statikus cuccok között van csomag, amit le lehet tenni csak ki kell pipálni, hogy felszedhető.
  • LeonSilver
    Raksz le cuccot oszt' úgy.

Ami nekem soha nem jött össze, az a kurva kamera! Van valami kamera amit be lehet kapcsolni és egy kis ablakban látod, hogy mi van alattad. Na ez nekem soha nem jött össze.
  • sakkay
    Soha nem is volt pártsemleges. De inkább Huey.
  • sakkay
    Mert pl. inkább azt kellene megmondanod nekem, hol lehet gyakorolni a huey köteles szállítást, és hogyan!
  • LeonSilver
    Nagyon nehéz megérteni, hogy az amcsi törvények nem teszik lehetővé a nevek kiadását?
    Abba pedig mi az újdonság, hogy van benne politikai motiváció? Miben nincs? A déli áramlatban nincs? Vagy a paksi szarban?
  • LeonSilver
    Miért ne beszéljünk erről? Vita van - anyázás nincs. És azért ez elég kevés helyen mondható el, ahol a politika szóba kerül. Sajnos.

Én a kormányt még véletlenül sem azért nem komálom (nem gyűlölöm) mert jobb oldali. Az nem tetszik, hogy balfaszok. Ami miatt viszont nem komálom őket, az a mértéktelen és pofátlan lopás. Lehet szépíteni meg lehet tagadni, sőt! Lehet visszamutogatni, hogy dehiszen a gyurcsány is lopott. Ezt mind el lehet követni, a lopás és hazudozás attól még lopás és hazudozás marad.
    Orsós Winnetou nyugodt szívvel elmehetne Őszödre és előadhatná a saját kis beszédét.

A baj pedig nem az, hogy a baloldalon nincs kire szavazni, hanem az, hogy sem a bal sem a jobb oldalon nincs kire szavazni.
    Azt eléégé kétlem, hogy az it vagy akár máshol háborgók döntő hányada mszp-s lenne.

"Szörényi Levente: "A kultúrpolitika iránytalanságáról pedig már korábban is beszéltem, éppen önöknek. A helyzet nem javult. Valahogy úgy érzem magam mostanság, mint az Aczél-korszakban. (...) Azzal a hatalmas különbséggel, hogy Aczél jóval műveltebb volt. Okos, ravasz és nagyon művelt. Az önmagában kevés, amikor valaki döngeti a mellét, hogy ő mekkora magyar. Ezt bárki megteheti. Félreértés ne essék: nem sírom vissza a kommunistákat, mai utódaiknak sem szeretnék semmilyen gesztust tenni, de a helyzet az, hogy most is van egy önmagába forduló, kicsit vagdalkozó, de magát nagyon magabiztosnak mutató kultúrpolitika, meg vannak az alkotói körök a közönségükkel.""

Ugye Szörényit nem tartod valami ős mszmp-s faroknak?

Vagy megvan az, hogy az MTV1 nem adott le egy Bródy dalt? Sokan cenzúrát kiáltottak és erre Tini írt egy jó kis cinikus választ :D

Többek között ez szerepel benne: "Mert a valóság az, hogy ma Magyarországon nincs cenzúra, és a sajtó szabadságát semmi sem veszélyezteti, és a Közszolgálati Média pártsemlegesen működik, és ezt a működést a pártsemleges Médiatanács felügyeli, mely az Alaptörvény értelmében "védi a sajtó szabadságát és sokszínűségét, és biztosítja a demokratikus közvélemény kialakulásához szükséges szabad tájékoztatás feltételeit"

Ha kicsit tájékozott vagy, akkor pontosan tudod Te is, ahogyan Tini, hogy at MTVA NEM pártsemleges, ahogyan a Médiatanács sem.
  • Willenbrock
    Ha valakit megvádolnak valamivel,akkor azt azért illik alaposan megindokolni,alátámasztani,bizonyítékokat bemutatni,ez így van a polgári bíróságokon is pl. Én az ügy mögött politikai motivációt és a sor(o)s kezét sejtem. 2008 óta "aggódnak" értünk, most már nem is szeretnek.
  • sakkay
    Amúgy én nyugaton(magyarországon) élek, tudom Leon is,én mégis azt látom amit Solt. Anyámék soha nem éltek jól, de most könnyebb nekik. Az ultra balos barátaiknak is. És most közülük ketten vettek iszonyat támogatott autót állami segítséggel(rokkant nyugdíjasok), és a panelba ahol élnek nagyságrendekkel kisebb lett a rezsi+fel lett újítva..ennek ellenére gyűlölik a kormányt és folyamatosan szajkózzák a ATV faxságait. Szóval én meg ezt látom.
    Azért nyert a fidesz mert nem volt alternatíva. Még egyszer: nem azért mert elcsalták, és nem azért mert csordaszellem hanem mert nem volt kire akire kicsit is érdemes lenne a baloldalon! Ennyi. Sajnálom a normális balosokat, de így legalább még keserűbben lehet gyalázkodni, (meg a valóban félig teli pohárra kiáltozni az , hogy üres), de ez attól még nem úgy van. Imádom amikor minden fórumon megy a Cenzúra kiabálása..még egyszer minden fórumon. Talán nem értik a jelentését. Koránt sem vagyok fideszes, de mint mondottam, nekem sincsen alternatíva. Nézem ezt a vitát, hááát gyerekek. Inkább beszéljünk a szimekről, vagy akármiről de ne erről. Majd akkor ha lesz mi között választani..Vagy ti szavaztatok az mszp-re? Komoly? Vagy az együttre? Esetleg a LMP? Ja, hogy a Ferire... Marad még a jobbik..én nem szavazok oda, elég kicsit felmenni a kurucra. Azt viszont néha azért érdemes.
  • Willenbrock
    Ez is igaz sajnos. A beígért munkahelyek egyszerűen nincsenek meg, ha a közmunkát nem vesszük annak. A stratégiai szerződések az autógyártásban valóban adtak új munkehelyeket, de mivel engedik működni ezeket a szemét fejvadász cégeket, sokan műszakozva keresnek gyalázatos alamizsnát a termelő munkájukkal, olyan vállalatoknál is, akiket az év munkaadójának, munkásbarátnak neveznek. Ezt nem engedném semmiképp. Bérminimumokat kéne minden foglalkozáshoz előírni, még alkalmi, betanított munkákhoz is.
  • Willenbrock
    A 700 forintos plafon magánszemély esetén szerintem sem tűnik megrázónak,pláne ha a szolgáltató profitjából megy. Esetleg ha felét ráveri a fogyasztóra még az sem durva, ha cserébe tényleg kb 20 milliárd plusz lesz a költségvetésben. Így kellett volna kezdeniük, szerintem ezt a plafont a közvélemény reakciói miatt hozták.
  • LeonSilver
    Persze, hogy kiforgatom :D És még jó, hogy nem korrekt ;)
  • 77pxdumbo
    Azt vedd hozzá, hogy 98-ban rájuk szavaztam volna -ha elmegyek- mert igen szimpatikus fiatal embereknek tűntek, akik tényleg az ország javát akarják. Aztán 4 év alatt számomra egyértelművé vált, hányadán állunk velük. Csak ugye azt hitték lesz idejük bőven megvalósítani a terveiket, aztán 4 év múlva lapát volt. Az elmúlt nyócban ellenzékben mutatták meg az igazi arcukat. Mindig a mohácsi vész jut ilyenkor az eszembe, amikor is Szapolyai 40000 fős sereggel tétlenül várta be, hogy a törökök lemészárolják a magyarság színe javát, hogy aztán ő legyen a nagy NEMZETi király.
    De tanultak a hibáikból: 2010-től roham léptekben hajtották végre, amit 2002-ben abba kellett hagyniuk. Mármint az egész országot mindenestül a saját zsebbe bűvészkedni. És ez sikerült is. mindenki csak álmodozik, majd jól leváltjuk őket. És ha igen? Mennyi mozgástere volna egy új kormánynak? Ha még tudnának is törvényeket hozni, ki az aki ezt végrehajtja egy olyan országban ahol még a vécés néni is narancsos oklevéllel rendelkezik. Gazdaságilag az egész országot földestől, trafikostól tulajdonolják, és még most jön a szesz meg a maradék.
    Sajna bele lavírozták az országot egy olyan szituba, hogy tényleg csak csak kaszával kapával lehet tőlük megszabadulni, demokratikus eszközökkel semmiképpen. Ez a legnagyobb baj...
  • Nohab
    Így adózunk jövőre!

Változások összegyűjtve.

Utoljára szerkesztette: Nohab, 2014.10.23. 01:03:24
  • 77pxdumbo
    Úgy tűnik igazuk is volt. Te minek neveznéd a mai állapotokat. Itt már csak a diktatúra mélysége kétséges.
    Én is a riogatók körébe tartoztam. Már a 2010 választások előtt fogtam a fejem, hogy ha fityesz nyer, nekünk annyi, vége a demokráciának és a szabad választásoknak. A munkahelyemen sokan mondták, bolond vagy ilyet nem lehet megcsinálni egy demokratikus országban. Be kellett látnom igazuk volt, egy demokratikus országban tényleg nem lehet. Ők meg bellátták: baszki hát tényleg megcsinálták... Végül is ehhez szoktunk az előző 40 év alatt. Faterom mondta sokszor: szavazás van, de választás az nincs...
  • 77pxdumbo
    Nem az a fontos, hogy mit hiszek az amerikai diplomáciának. A lényeget a kormány reakciója mutatja. Ha nincs semmi akkor mér kezdenek rögtön, kamuzni terelni, sunnyogni? Hozzák nyilvánosságra mely személyekről van szó, és hogy kellően alapos kivizsgálás után bizonyítható tények alapján nem találtak semmit és mentsék fel őket. De nem! Zsigerből kezdik a hazudozást és a terelést. Hozza nyilvánosságra az amerikai kormány mondják, mert pontosan tudják, az ő törvényeik ezt nem teszik lehetővé.
    Tehát a fő baj az, hogy az amerikai diplomáciával egyetemben, a saját kormányunknak sem lehet elhinni egy szavát sem.
  • Solt
    Utóbbi ajrós ár nem?
  • Her Laca
    Na az mért van,hogy a BOS a steamen csak 85.99 dodo,míg amúgy 99.99? Már a delux
    Na nemmintha rohannék megvenni csak kaptam emilt ezektől a fejlesztőktől,hogy örömmel tudatják.
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.22. 23:59:36
  • Solt
    Ha máshonnan is ez jönne vissza, hidd el elgondolkoznék... :) Pont azért lepődtem meg, mert máshonnan pont az ellenkezőjét hallom mint itt, ráadásul jóval nagyobb létszámban... Tételezzük fel rólam, hogy a hitnél erősebb érveim vannak. :)

A lámpavasra lógatást én is fenntartom... nem itt tartanánk az biztos.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.22. 23:46:24
  • Fürtös
    Mondjuk ha 20 embernek az a véleménye ,hogy ez szar, de te akkor is erősködsz hogy ez márpedig csokitorta, akkor felvetődik az, hogy te ebben hiszel.
    Mondjuk hidd el ,én szívből örülök,hogy neked nincsenek rossz tapasztalataid.
    Ugyanez a véleményem a BOS ról is :D

Továbbá fenntartom,hogy mindenkit lecsukatnék akinek köze volt az ország iránytásához az elmult 80 évben, és olyan emberekre bíznám az irányítást akik az ország haladását tartják szem előtt.
  • Solt
    Mondjuk az meglep, hogy itt ennyire egyedül vagyok a véleményemmel... csinálok is egy kis felmérést az ismerősök körében, hogy ki mint áll ezekhez a témákhoz... :)
  • Solt
    Tudom, tudom... akkor is azt mondták a riogatásra, hogy az nem az, sőt megmondták, hogy most aztán jön a nagy orbáni diktatúra, oszt félre is vertek minden harangot a nagy vészt várva... :))

• Solt
    Tényleg ne ragozzuk, mert gyökeresen más a tapasztalatunk, és ennél közelebb úgysem jutunk. Bőven van hasonlítási alapom, ég és föld a különbség ahhoz képest ami volt... plusz a környezetemen sem látom, hogy annyira olvadna, sőt. :) És ez nem hit kérdés, hanem ténykérdés.

Térjünk vissza rá pár év múlva... ha igazatok lesz, nem fog nehézséget okozni, hogy fejet hajtsak... :)
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.22. 23:23:43
  • Her Laca
    "Egyébként meg ez a riogatás ment az első kétharmad után is..."

Nem ez nem riogatás!! Ezek tények drága testvérem.Arcátlanul azt csinálnak kontroll nélkül amit akarnak.
    Ha meg valakik (lásd az USA) rájuk szól ,akkor megsértődnek,meg majd mindjárt hadat is üzennek.
    Majd csak figyelj jól! Most nem teszem be Besenyőt!
  • Solt
    Csak ismételni tudom magam... aki felett a médiának nagyobb hatalma van, mint amit a saját bőrén tapasztal, azzal nem lehet mit kezdeni. Egy fegyver van a kezében amivel küzdeni tud, ha azt is eldobja, akkor mégis honnan várja a segítséget? Nem volt kire... ezt mondom én is, a sok szar közül ez a legkisebb szar és nincs alternatívája.

Egyébként meg ez a riogatás ment az első kétharmad után is...
  • Fürtös
    Tudod az ugy van,hogy az egyszerű paraszt embernek a főnöke azt mondja, hogy: Pistám ha jövő hónapban is akarsz 40 ezerért itt napi 12 órát dolgozni 4 órában bejelentve akkor a fideszre szavazol. És Pistabá elmegy behúzni az x et a Fideszre, mert 40 rugó is több mint a semmi...
    Egyébiránt meg nézd meg a részvételi arányt...
    Ez az egyik nagy probléma itthon, hogy ráfér a vezetők arcára,hogy befolyásolják a kevésbé képzett embereket.
    De tudod mit? Legyen neked rózsaszín a világ :D De pont az a középréteg olvad mint a vaj amihez te is tartozol.
    Zárjuk ezt most le, majd 1 év múlva újra elővesszük a kérdést.
    Mert ugye a hittel nem lehet vitatkozni.
  • Her Laca
    Mert nem volt kire ,plusz ne feledd a média hatalmát ,na meg meg is mondták kire kell ,szóval összetett dolog ez testvírem.
    A fidesz elérte amit eddig senki.Minden a kezében van ,nincs korlát,nincs cimmogás,és a nép az istenadta nép meg a nyáj.Bár azért sokaknak,(sokunknak ) nem tetszik a rendszer maradjunk ennyiben.
  • Her Laca
    Ezt most találtam és asszem magamévá is teszem eme nagy ember nagy gondolatát.
    Beveszem a leszarom tablettámat és innentől csak az igazán NAGY dolgok fognak érdekelni:)
    "Minden ember akkora, amekkora dolgok feldühítik." - Sir Winston Churchill

Én csipázom a csókát.
  • Solt
    Aki úgy szavaz bárkire is, hogy közben az élete szarabb lett, az megérdemli... erre már tényleg nem tudok mit mondani.
  • Solt
    Egész nap kiforgatod a szavaim Leon, nem hiszem, hogy ez így korrekt. Elfogadom, ha nem értesz egyet velem, de normális vitát akkor lehet folytatni, ha ezeket a módszereket kerüljük. Én, ha valamiben nem vagyok biztos, hogy a másik, hogy érti, akkor visszakérdezek, nem belemagyarázok valamit...

Nem, nem ezt mondtam... arra céloztam, hogy ez nem egyedi eset. Ez még nem jelenti azt, hogy egyetértek vele.
  • Her Laca
    Ez már nyájszellem,és a volt komcsik idiótasága.Ezt nem magyarázhatja az ember semmi racionalitással.
    Mondjuk a vereseket nem bánom,hogy eltűntek,de ezek sem jobbak. Csak mások.
  • Solt
    És akkor miképpen győzött arrafelé a fidesz akkora fölénnyel? Ilyen szar a helyzet, de a többség rájuk szavaz?
  • Her Laca
    Nem az a legfőbb baj,hogy szabad nekik,hanem az ,hogy már szemérmetlenül csinálják ,lassan (mit lassan) már oda jutunk (vagy már jutottunk is) ,hogy törvénybe foglalják az előjogaikat ,a lopásaikat nemzetivé avanzsálják .Szvsz kb a régi feudális urak idejét látom .
    Az se véletlen,hogy orgovác mostanság egyre sűrűbben hajtogatja ,hogy nem biztos ,hogy jó az a demokrácia. Pedig én szeressem,már ha nem ilyen retkek vannak egy ország élén.
  • LeonSilver
    Mindent értek! Ha a Horn-Gyurcsány-Bajnai kormánynak szabadott, akkor az orsós kormánynak is szabad. Fasza!
  • Her Laca
    Különben mi barmok összehoztuk Európában egyedüliként az egypártrendszert megint.Na ez az évszázad poénja .