IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De nála valami külső program van (fraps?)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nekem úgy rémlik, anno a "kiadás" után nem sokkal az volt az arany tanács pont, hogy ezt a pseudo-t nem szabad használni.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Azt hol?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Bakker benyomtam a caps lock ot de nem írom újra.
Felűl látható az fps szám

Mert egy 3D-s modell ha pontosan van megcsinálva akkor egy uj technologiás grafikus motoron csak jobban fog mutatni,mert a modellen már nem kell javitani csak az anyaghasználaton és a texturán.
A BOS-al még ezt a technologiai előnyt is elbukták a CLOD-al szembe, mert a fenti példából kiindulva egy messzert nem kellett volna nekik ujragyártani hanem csak egy DX11+ motort tenni alá ami esetleg jobban kezeli a fényeket anyagokat fizikát és máris előreléptek .
Ehejett uj modellek régebbi grafmotor, ebből sehogy nem lesz időtálló vagy fejleszthető alap.

Jut eszembe. A sérülések remekek.Kigyulladnak ,hullanak szét a vasak,már ha eltalálja az ember (én most alig:XD )
A főproducer elvtárssal készült interjúban, például, kibújik a szög a zsákból. Amikor a norvég, vagy milyen, úriember kérdezi, hogy jó-jó de akkor mi is az, amitől a hárdkór szimeseknek fog könnybelábadni a szemük, arra elmondja az íbertutit, hogy hát kérem itten kétszázezerhatvannégybillióötszáznegyvennyócezer négyzetkilóméter van lemodellezve az utolsó sufniig elmenő pontossággal, merthogy a német légifényképek alapján készült. És akkor hozzáteszi, hogy "ilyenek ezek a németek, szépen, precízen lefotóznak mindent, hogy aztán felrobbantsák". Mintha nem éppen náluk lett volna bevett eljárás a visszavonuláskor mindent felgyújtani, felrobbantani falustól, gyárastól, muzsikostúl.
Szóval, így azért nehéz "historically accurate"-nak lenni. Akárhogy akarják, valahogy mégse lesz olyan pontos az a német műszerfal meg repmodell. Valami "tudatalatt" csak becsúszik.
Egyébiránt, én valahogy nem tudok elhessegetni egy sokkal baljósabb gondolatot. Egyre inkább a putyini propagandagépezet kézjegyeit vélem felfedezni. Az az Ilja Muromeces projekt, például, nyilvánvalóan semmi más, mint "országimázs". Ez sok mindent megmagyarázna, és nem csak itt, de pl. a far thunderban is (gondolom nem meglepő, hogy ott is valahogy az összes probléma a német gépeken csattan), és, sajnos, ha így áll a dolog, akkor a DCS-el kapcsolatban sem kell túlzott reményeket táplálni (bár abban nincs szó orosz vh.-ás gépről egyenlőre). Lehet, hogy főbe lőnék őket, ha nem így csinálnák.
Ami a vidámság, hogy ezen elcsúszik a szeptemberi "hivatalos kiadási" dátumuk is... Ezért csinálták jól, hogy a többségtől beszedték előre a pénzt...
Mellesleg megjegyzem - és nem a 777 védelmében - de az előre fizess és majd kapsz vmit dolog eléggé terjed. Részben az ebay típusú online vásárlások hozományaként is. A héten pl Yamaha gyári alkatrészt szerettem volna hivatalos dealertől és kérték, hogy hatoljak be kifizetni és aztán megrendelik és szólnak ha megjött és mehetek érte ...
www.smart-bus.hu
állítólag vissza kell olvasni pár oldalt
Laca, TS-en vagy skype-on lehet titeket elérni? :)
<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
csak egy ilyen ördög gépezet kell hozzá[/url] meg egy belépőjegy egy rep múzeumba ahol van a3-as fóka
a norvégok most építettek újra 1et! nincs is messze a ruszkiktól!!
Na ez a dobos viszont szigorú.. ha szar kedvem van csak ezt kell megnézem és röhögök! :D
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A komolyzene kedvelőinek sok szeretettel:
Csekkoljátok a dobost:
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról