91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fürtös #79153 Pontosan ezt mondom... -
Solt #79152 Lehet, hogy félre értek valamit, de azt mondod, hogy az életszínvonal az elmúlt pár évben esett drasztikusan, és eddig jobb volt arrafelé?
A hatalmi megnyilvánulásokat én is ismerem... a horn kormány alatt állami alkalmazott voltam, elég egyértelműek voltak ott is az irányok.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.22. 22:15:07 -
Fürtös #79151 Igen,egész pontosan... Legalábbis régebben nem mondták a szemedbe ,hogy ha nem az aktuális kormányt támogatod akkor ott teszünk keresztbe ahol tudunk... A helyi tűzoltóságon konkrétan kijelentették, hogy akit meglátnak fideszes rendezvényen kívűl bármilyen politikai eseményen az nagyon hamar kapun kvűl találhatja magát... Minden kormány kavarta a szart, loptak hazudtak, de nem ilyen nyíltan.
Mondjuk én nem a Fidesz ellen vagyok, ők sem tudnak csodát tenni.Tök mindegy milyen szinekben játszanak, a politikai és társadalmi rendszerünk olyan ,hogy eleve kizárja a működőképes országvezetést. Ez az ország 40 éve megy lefelé és a kormányaink évről évre a kényelmesebb megoldást választották beálltak a sorba és eladták amit tudtak ahelyett,hogy nekiálltak volna rendbetenni a dolgokat, innen már csak nagyon nagy áldozatok árán lehet visszafordulni és félő ,hogy azt már a gazdaság nem is lenne képes kimozogni...
Mondjuk nem titkoltan az a cél,hogy európa gyárközpontjává tegyék ezt a régiót. A gyáraknak meg nem hátrány az olcsó munkaerő...
Ezektől függetlenül kössétek fel a gatyát otthon mert ennél csak rosszabb lesz, elfogyott a pénz márpedig pénz kell az adósságok törlesztésére és a pártfinanszrozást folyósító személyek kifizetésére.
-
Solt #79150 Ezt meg, hogy? Mi történt, ha nem vagyok indiszkrét? -
#79149 Én meg továbbra is scak azt tudom mondani, hogy leszarom mi volt tavaly, tavaly előtt vagy hét évvel ezelőtt. Most bukott ki, most kell vele foglalkozni.
Göngyölítsék föl (soha nem fogják), aki sáros azt zárják be a picsába. Ha olyant fognak meg, aki 10 évvel ezelőtt felelt emiatt, akkor azt is zárják be a faszba. De nem elsz belőle semmi. lehet egy-két áldozat lesz majd, akiikre rákennek mindent. De egy olyan országban, ahol polt a legfőbb és a pinyó a belügyminyiszter... semmi sem fog történni. Ez ziher. -
Lacusch69 #79148 Nézd, ha valaki utálta a nagyorrút, akkor én igen. Meg a libás bájgúnárt is.
De az 100%, hogy nekem 2010.áprilisa óta kb. 1/3-ára esett vissza az életszínvonalam.
Nem kizárólag a kormány miatt, de jelentős részben.
A rezsicsökkentéssel meg úgy kibaxták alólam a lovat, hogy csak na..(Nyerek havi 7 ezret, bukok 150-et. Ritka jó biznisz...) -
Solt #79147 Őőő... továbbra is csak az a kérdésem, hogy ez most lett ilyen az elmúlt pár évben? -
#79146 Érdemes ELOLVASNI. Persze tudom. Komenista sajtó, meg nem hiszünk csak a saját szemünknek, meg piszkos usa, stb..
De nem zörög a haraszt ha nem zörgeti a paraszt, ugye. -
Fürtös #79145 Komolyan mondom, gyere le szabolcsba, a szüleim szívesen vendégül látnak egy hétre... Kapsz enni inni, nem kérek mást csak azt,hogy sétálgass és nézelődj, ne adj isten beszélgess az emberekkel egy hétig... Kutya világ van errefelé,és ahogy hallom, látom Borsod még durvább...
Most otthon töltöttem a nyarat,alig akadt olyan ismerős aki nem keresett meg ,hogy segtsek nekik Angliába kijönni...
Javasolnám ,mielőtt véglegesen megsértjük egymást hanyagoljuk ezt a témát... -
sakkay #79144 Persze jó a cikk csak pl. az utolsó mondat szokásos nem látok az orromig gondolkodásától behányok. Akik most ilyen olyan a szövetségi rendszereknek szó nélkül és gondolkodás nélkül lefekszenek, azok pont azt csinálják amit tettünk a 2 vh. alatt a Németeknek. És most ők fikázzák a legjobban az akkoriakat, amikor ugyanúgy viselkednek. Én nem azt mondom, hogy komolyabb párhuzamot lehetne vonni az USA-EU vs. 3. birodalom között, de ha a közvetlen befolyását nézzük(és azt, hogy a saját idejében mindegyik elpusztíthatatlannak tűnik) csak, akkor igen, mégis. Az EU NATO stb pont ugyanolyan rendszerek a történelembe mint a többi, ami idővel gyalázatos módon megszűnik. Nem véletlen, hogy aki teheti pl Svájc, vagy a Norvégia nem lép be. Vagy mint a Britek őrzik a saját különállásukat. -
Solt #79143 -
#79142 tessék.Nem csak én látom így -
Solt #79141 Látom én azt, de akkor is kevés... :))
-
Lacusch69 #79140 "Mint annó mikor hadat üzentünk nekik:) "
Akkor azért úgy nézett ki, hogy a kis kefebajszos meg a vágott szemű haverjai elég jól állnak... -
#79139 Különben ki fogna hátrálni ebből az internetadóból.Majd meglássátok.Tegnap mondtam,most tapogatóznak ,aztán meglássák mit lehet tenni.
Na meg pont jókor jött ,mintha elterelődne másról a figyelem:) -
Lacusch69 #79138 1 perc alatt? -
#79137 Ha megnézed drága Barátom, akkor látod, hogy 1 perccel a közzététel után volt az a kettő lájk.
Egyébként biztos, hogy nem sokáig volt fent mert varga fasztarisznya úr elég erőteljesen cenzúrázott. Persze joga volt hozzá. -
Solt #79136 Csak két like? Porszem került a gépezetbe... :D -
#79135 -
#79134 -
#79133 Ilyen ez a popszakma:) Nem is tudtam,hogy délafrikában van a legjobb képzőközpont jelenleg a földön.
Aszonta a srác,hogy majd figyeljünk Ukrajnára,ott jó kis békefenntartás lesz majd jó kis pénzzel:) -
sakkay #79132 A 3. pontban egyetértek-mármint, hogy veszélyes dolog. -
Solt #79131 Tuti nincs olyan emberük a magyar sajtóban mindkét oldalon, akinek az a dolga, hogy szivárogtasson... :) -
sakkay #79130 Aki ilyesmiből él, annak most van választási lehetősége az biztos..meg hamar fűbe-vagy homokba-is lehet harapni..az is biztos. -
#79129 Szóval fussunk neki még egyszer!
1 Nem az amik hozták nyilvánosságra az ügyet! Mielőtt elfelejtődne.
2. Nem az ő dolguk nyomozni kis hazánkban.
3 Én nem mondom,hogy mindenkinek be kell hajolni kis országunknak,no de huzigálni az usa bajszát?
Ez tipikus nálunk ám.Úgy látszik itt csak idióták lehetnek hatalmon. Mint annó mikor hadat üzentünk nekik:) -
#79128 Nem kell aggódni, lesz ez még szarabb is! (sajnos) -
#79127 Az erőszakbiznisz mindig is jól jövedelmező dolog volt,most is az.Mindig van hova menni. Cimbim minap volt itthon beszélgettünk , kb fel is vázolta hova érdemes a következő években mennie:) -
sakkay #79126 -
#79125 Mindenki tudja:) -
sakkay #79124 Csak így hirtelen és origó, amit utálok, de nehogy elfogultsággal vádoljatok. Ja és nem azért bukott amit írtak, hanem demokrata vezetés jött. Ő meg ugye ortodox republikánus, ősi ami családból. Teli szenátor rokonnal. És tudta, hogy a nyakára lép az ellen oldal.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.22. 19:18:32 -
sakkay #79123 Na hol van most Price bácsi? -
sakkay #79122 Tudom laca..és tudod miért? -
sakkay #79121 Erre nem mondok semmit mert nem tehetem..olyan nincs, hogy nem kérnek semmit. És ezt tudom. -
#79120 Mán nincs Blackwater:) Legalábbis ezen a néven:) -
#79119 Csak Sakkay:) Az USA nem tette közzé ezt,maga a hír egy kormányközeli lapból tudódott ki! Érted ,hogy értem?:) -
sakkay #79118 Ja csak az a baj, hogy így úgy vádolják a magyar kormány drága Leon, hogy az nem tud védekezni. Természetesen tudtam mi volt a hiv. reakció. És erre írtam, hogy ilyet értelmes inteligens ország nem tesz.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.22. 19:11:59 -
#79117 Javasold az amcsi kongresszusnak, hogy változtassanak a törvényeiken.
Egyébként pedig már januárban felajánlották, hogy segítenek. Pénzzel, eszközzel és emberállománnyal, aki átadták volna a tapasztalataikat, stb.. a válasz az volt, hogy köll a francnak, itt minden rendben van. -
Solt #79116 Cuki, de szerencsére ez a veszély nem fenyeget... :D ( a cikk meg... van az a pénz amiért én is írok ilyet! :D )
Én inkább úgy vagyok, mint sakkay a BoS-al... mindenki szidja és támadja, de ő próbálja objektíven tekinteni, észreveszi a jót és a rosszat is benne. Bőven van hiba a kormányzásban, tisztában vagyok vele... de neked is azt tudom mondani mint eddig. Jobbak mint az eddigiek... ettől nem lesznek jók, és szerelmes sem leszek beléjük, csupán tisztában vagyok vele, hogy nincs alternatívájuk.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.22. 19:13:56 -
sakkay #79115 Kedves jelenlévők aki itt olyan marhára bebaszódik a ballib média, és leginkább az ATV ami faxt szopó dumáira, hogy ők majd megmondják mi a korrupció és amúgy is fúj, szóval azoktól kérdem:amúgy az ami belpolitikával úgy hogyan álltok? DE ne is menjünk mélyen bele, legyen az ami biztonsági cégek egy gyöngyszeme a Blackwater. Kinek mit mond ez? Na nézzetek csak utána, azt maradjon csöndbe mindenki aki azt hiszi, hogy az usa mondja majd meg ki a zsidó. A többit a témában kitöröltem.. -
#79114 Tévedésben vagy sakkay. Nézz utána Te, légy szíves. Az a helyzet, hogy törvény tíltja, hogy kiadják a neveket.
"Az amerikai magyar külképviselet a múlt héten tudatta: bizonyos magyar magánszemélyektől Washington megvonta az Egyesült Államokba való belépés jogát, ugyanis "hiteles információ áll rendelkezésre arra vonatkozóan, hogy ezek a személyek korrupciós cselekményekben vesznek részt vagy azokból hasznot húznak". A magánélet védelmét célzó amerikai törvények miatt a neveket azonban nem adhatják ki."