91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Ja, az van ráírva arra is jó..én meg elhiszem ilyenkor.
  • Her Laca
    Asszem ezt már nem kell magyarázni.Rábaxun de rendesen ha ez így folytatódik.És lehet igaza winettunak ,de széllel szembe nem pisálunk ezt azért megtanúlhatta volna az idióta.
  • Lysandus
    Róla is lehetne. Nem semmi fickó lehetett, a háborút még bombázópilótaként kezdte, harcolt is az Angliai Csatában. Igazán kalandos pályafutása volt:

Paul Egger
  • artivizsla #79230
    Még nincs itt az idő, hogy Wittmannról is készítsenek Judeawoodban filmet.

• bucsher
    "valamit" nem fújkodunk.
    ha csapágyazás/súrlódás a gond akkor zsírozunk/olajozunk/szilikon sprézünk. fémet általában zsírozunk, műanyagot szilikonozunk.
    ha elektronikai érintkezési gond van akkor kontakt sprézünk
  • Lacusch69
    Én már a traileren is betegre röhögtem magam. Biztos valami új amerikai superhero sci-fi...
  • Solt
    A stadion építés pozitív hatásai.
  • artivizsla #79226
    Erről jókat írnak.

• LeonSilver
    TESSÉK el lehet olvasni, lehet vele vitatkozni. Jaaa, hogy a 444 komenista blog? Nem tudom, lehet. Az írás ettől függetlenül jó és összefoglaló.
  • sakkay
    Van egy 130 fős szeró a BOS-ban..este meglesem hányan vannak fent. Mondjuk a syndi szeró elszívja, ott 60 ember van esténként.
  • Her Laca
  • sakkay
    Remélem nem lesz igazad..van ötleted?
  • bucsher
    WD40 sajnos rövid távú megoldás, pár nap/hét múlva szarabb lesz, mint valaha ...
  • lala42
    Azért ha igaz ez az un. korrupciós lista (gondolom nem2 Ft-on veszekednek) én azért szivesen rajta lennék.
  • sakkay
    A saitek quadrantomat többször egymás után nekivertem ebben a 2 hétben az asztalnak. A székem oldalára van felszerelve, és ha elfelejtettem pont a külső két kart csesztem oda.. Na most látom ám, hogy a legkülső-ami a legnagyobbat kapta-húzásnál folyamatosan remeg+nem érzi az utolsó 5%-ot. a középső sem az igazi. Na mondom gatya...
    és ekkor jött a hihetetlen wd-40(gondoltam mit veszíthetek) és láss csodát, tökéletesen működik! Alig hiszem el.
  • Her Laca
    Sírok:)
    Mekkora hatalom vagyunk már,hogy a CIA megorrol ránk:))
    Én csak azt hiszem el ezentúl amit én hazudok. "Az öreg szivaros kicsit átvariálva:)"
  • Solt
    Érdekesség...
  • sakkay
    Fene tudja..szerintem amúgy veszik...mivel te a steamos árat mondta, a nem steamos annyi amennyi volt! Meglátjuk Laca. Engem inkább az érdekel, mi lesz a messzerrel. Mint mondottam volt, ha nem csinálják meg, nem játszom vele. Amúgy szép lett nagyon, és 75 multis Sztálingrád mappon tök jó fut.
  • artivizsla #79215
    "...Én már régóta érlelgetem,hogy elhúzok innen ,na nem messzire de már nézegetem a horvát ingatlanokat..."

Nézzél már egy szobával nagyobbat, oszt mehetnének a fórumtársak egymást váltva nyaranta.:))
  • Her Laca
    Kis off:)
    Sakkay. Hol tart eladásokban a BOS?:)))
    Kíváncsi vagyok mikor lesz árcsökkentés:)
  • Her Laca
    Nekem ez a bajom!!!!!
    Azaz nem az ,hogy ott ez történik,hanem ,hogy itt nem,és nem a világ másik fele. Ki a faxt érdekel amerika
    Olvassátok.
  • artivizsla #79212
    Csatlakoznék Lalához. Az elmúlt 20 év is azt bizonyítja, hogy az USA pont azt csinálj, mint a Vitya kicsiben és aki megkérdőjelezi bármiben is őket, az már ellenség, ezért számomra sem mérvadó egyenlőre az USA véleménye, de azért nem zárom ki, hogy simliztek a magyar oldalon, simán benne van ez is, de szerinted Obamának annyira hiányzik az a pár milla dollár Magyarországról ?

Az a baj Iránnal, hogy mivel útban van az USA-nak, akkor már senkinek se tessen ? Szerinted Szaúd-Arábia mennyivel demokratikusabb Iránhoz képest ?

Evvel a kérdéssel az a bajom, hogy míg a magyar kormányokat csak a tettei alapján ítéled ( politikai hovatartozástól függetlenül ) meg, az USA esetében ez fel sem merül benned.
  • LeonSilver
    Kössz lala! Bearanyoztad a napomat
  • Lysandus
    Én is csak annyit kérdeznék halkan: komolyan elhiszi itt bárki is, hogy az USA a szabolcsi (borsodi) kisnyugdíjasok, kisemberek érdekében keveri a szirupot Magyarországon? :-))) Ők két dolgot szeretnének: hogy a belvárosi értelmiségi haverjaikat ne csesztessék, akkor se ha lopnak, csalnak, hazudnak, lásd: Ökotárs.

Másik: ne építsük meg a Déli Áramlatot, mert akkor nem tudják zsarolni az oroszokat az ukránokkal. Az nem nagyon érdekli őket, hogy

1. mi is megfagyhatunk télen

2. az orosz válaszlépések bennünket fognak leszívatni.

25 éve könyörgött nekik minden magyar kormány pártállástól függetlenül, hogy csináljuk már meg az a nyomorult cseppfolyós gázterminált az Adrián, Horvátországban. Nem csinálták meg. Ahogy a Nabuccót is ők fúrták meg, mert hogy nem vehetünk gázt Irántól.

És még egy dolog (amúgy horngyulásan :-): nem árt végignézni az elmúlt évek amerikai diplomáciai "sikereit". Ahol beavatkoztak, ott káoszt, háborút vagy polgárháborút, és ennek következtében gazdasági összeomlást és halottakat hagytak maguk után (Líbia, Szíria, Egyiptom, Ukrajna, Irak, Afganisztán).
  • Her Laca
    Én nem az ellenzék vagyok!!!
    Másrészt én nem vitatom,hogy jogosan vannak hatalmon.
    harmadrészt eltérő véleményünk van akkor a demokrácia fogalmáról.
    És rám aztán sok mindent lehet mondani de ,hogy baloldali egyén lennék:)))
  • lala42
    Mi is bizonyitotta,hogy Irán terrorista állam? Mennyi vegyi, nukleáris fegyvert találtak?
    Az elmúlt időszakokban amit a közelkeleten csinált az USA az leginkább a háborus bűnök kategóriájába sorolható.

Ugyan nem nekem tetted fel akérdést,
    Így működnek a dolgok az USA- ban?
    Sajnos igen a válasz. Még ennél is mocskosabbúl. Hisz senki nem ellenőrzi. Vagy ha igen, akkor már késő.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.10.23. 11:43:24
  • lala42
    Nos olvasva itt a hozzászólásokat engesjétek meg, hogy kifejtsem a véleményem. Szerintem nincs az országban diktatúra. Ill minden országban van. Hogy is van ez?
    Ebben az országban valakik elmentek szavazni. A választást valakik felügyelték, tehát tiszta volt. (vagy nem) Más kérdés. Az ország felnőtt lakosságának egy része részt vett a szavazáson, akik többsége a FIDESZ-re szavazott. A FIDESZ ezáltal kormányt alapított. Magyarul megnyerte a választást. Van egy elképzelése, hogy miként kormányoz. Teszi ezt jól, vagy rosszúl, most mindegy. Az "ellenzék" ami jelenleg nem számottevő elkezd kiabálni. Megszünt a demokrácia! Előttük is ott volt a lehetőség,hogy az embereket magik mellé állítsák. tehették volna, de nem tették, ellenben önös kis hatalomvágytól fütve torzsalkodtak. Fő szempontjuk,hogy ki szerzi meg a fazekat. Azt a bizonyos húsosat. Ha az ellenzék kerül hatalomra, nekünk akkor sem lett volna jobb. /szerintem rosszabb/. Mert felépítik a lerombolt mezőgazdaságunkat?könnyüiparunkat?gépiraunkat?. Nem! Tudomásul kell venni,hogy sem az EU, sem az USA nem engedte volna, mint ahogy nem engedi jelenleg sem ezt. Tehát kilőve az ellenzék, mint alternatíva. És a nép ha nem is ezzel a szavakkal, értelmezésben de tudja ezt.
    Visszatérve orsós viktorra. NYERT! és ezt le kell nyelni.
    Az,hogy milyen emberek veszik körül, más tészta. Én személyesen ismerek közülük néhányat. Van aki a környékünkről származik. Mindenki tudja, hogy köztörvényes büncselekményeket követett el. De most ott van ahol. Nos ez pl. szemet szúrt az USA-nak és másnak is.
    Az,hogy a kormány egy valamilyen -jó,rosz?- elképzelés alapján hozza az intézkedéseket, majd eldönti a történelem. Mint ahogy korábban is eldöntötte.
    Tehát kiabálni, hogy nem jó, mert diktatúra van, nem igaz. Van egy legitim kormányunk, akit a szavazók megválasztottak. Pont. ennyi. Erről nincs mit vitatkozni. Az orsós kormányoz. Pont. ennyi. Lehetett volna másképpen is, de nem lett. Pont. ennyi.
    Az USA által kitiltott személyek, vagy vannak, vagy nincsennek. Ha itt azt mondom,hogy valaki gyilkos, esetleg lopott valamit, akkor mindenki kiabálni fog, hogy miondjam meg, vagy hallgassak, mert hazudok. Az,hogy ködösit a nagy testvér, és személyiségi jogokra hivatkozik, nekem nem kóser. Mert vagy van bizonyiték, és azt mondom, hogy ez és ez a személy nem kivánatos, vagy nincs és hallgatok. ( mondjuk, ha valós a vád, akkor van tippem hogy ki a hunyó. Legalábbis 1 biztos) Esetleg valamilyen csatornán keresztül értesítem az illetékes kormányt, hogy ez és ez a személy nem kivánatos nálunk.

Mondom ezeket úgy,hogy semleges párt és felekezeti személy vagyok. Nem kiabálok sem elnyomásról, sem diktatúráról, nem is járok szavazni.
    Még egy. És jegyezzétek meg! Ha a választás bármit és bármin is változtatna egy ország életében, már régen betiltották volna.

Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.10.23. 11:36:47
  • Solt
    Tisztelet a hősöknek!

Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.10.23. 11:23:40
  • LeonSilver
    itt most kérdezek valamit, igen- nem választ várok, semmi többet. Szóval:
    .
    - Szerinted az USA 7750- es (vagy bármilyen) rendelete alapján történő intézkedések úgy történnek, hogy:
    - jön valami ellenőrizhetetlen tartalmú magánlevél,
    - amiben valakik jól bemószerolnak valakit,
    - aztán az USA elnöke, vagy más, magas beosztású ember, csak úgy, amolyan félvállról, mivel nincs éppen jobb dolga, hoz egy olyan döntést, mely egy egész országot zúz le a sárba, függetlenül attól, hogy az adott ország tényleg oda tartozik, vagy sem?

Szóval, így működnek a dolgok az USA- ban? IGEN, vagy NEM választ várok

Szerinted például EZ is így frankó? Nekünk biztos, hogy Iránnal kell kvaterkázni?
  • Her Laca
    Tudod te is ,hogy ezzel nem tudok vitázni és nem is akarok,mert nem is lehet.
    DE! Ettől még nem tetszik,ha meg nem tetszik és ha lehet akkor annak hangot is adok.
    Nem véletlen,hogy nemjárok szavazni,mert nincs senki akiben bízhatnék,hogy jobban vagy máshogy csinálja.
    Ergo ha jobban belegondolok akkor parttalan a vita,max abban bízhatunk,hogy ezek ott fent megvilágosodnak.
    de az a jó még,hogy van választásom.Én már régóta érlelgetem,hogy elhúzok innen ,na nem messzire de már nézegetem a horvát ingatlanokat.
    Nekem sok minden csípi a begyem,,de legfőképp az zavar,hogy lassan megmondják mi a jó nekem onnan fentről. Egy kormánynak nem ez a dolga.
    Na mind 1 lexarom.
  • artivizsla #79203
    Akkor most már csak arra kell várni, hogy elkezdjék az árát is csökkenteni és akkor meg lesz a bódottság mindenkinek.
  • artivizsla #79202
    Mondj egy kormányt a világban, ahol nem érintettek a tagjai korrupciós ügyekben és az USA így reagál, ahogy a mi esetünkben ? Ha loptak, akkor mondom, hogy sittre velük, de ez az ügy azért másról szol elsősorban.

• artivizsla #79201
    Nyilván a fidesz tanult - lehet, hogy a saját kárán is - a legtöbbet a rendszerváltás utáni politikai folyamatokból olyanokat, hogy nem lehet csak megszorításokból választást nyerni, meg hogy erős gazdasági háttér nélkül egyik párt sem létezhet. ( lásd az esztergomi Tétényi Évát, aki nem rég még lehetséges baloldali miniszterelnök jelölt is volt, most meg háttér nélkül elvérzett a választásokon ). A jelenlegi kormány semmi mást nem csinál, mint az eddigi regnálók, de azt sokkal jobban ( a nekünk nem tetsző dolgokat is sajnos ), pragmatikusabban teszi, evvel tudott nyerni másodszor is. Mi lesz akkor, ha egyszer leváltják őket ? Ha ez nem tetszik sok embernek - és ez most nem minősítés - akkor ennél csak durvább dolgok jöhetnek, mert különben úgy jár minden politikai erő, mint az MSZP, aki mögül kihátrált a gazdasági elit és meg lehet nézni, hogy mi lett belőle. Ennek fényében az átlagemberre nézve nem sok jót jósolhatunk majd annak az időszaknak sem, bár anyagi segítségért majd fordulhatunk az IMF-hez, az szeret segíteni azokon, akiket még meg lehet szapulni majd.
  • Solt
  • Solt
    Ez a diktatúrázás számomra komolytalanná teszi a beszélgetést... Sok mindent megértek, elfogadok, tolerálok, de elértünk a határra, úgyhogy minden tiszteletem mellett, részemről pontot teszek a diskurzus végére. ;)
  • sakkay
    Közben folytattam a tegnapi kampány missziót, mert már fáradt voltam este, aztán kiléptem, most meg rohanok edzeni, két nap kimaradt aztán be kell pótolni..délután megnézem.
  • LeonSilver
    na? Megy már?
  • LeonSilver
    Nem hinném, hogy erős túlzás lenne.
    Én egyébként örülök, hogy Neked meg a környezetednek jól megy (komolyan, nem ironizálok) de sajnos mind a 10 vagy inkább 9 millió magyar nem a környezeted. ÉS attól, hogy Neked jó, másnak qrvára nem biztos, hogy az.

És még valami. Hol a bánatos faszba érdekel engem az, hogy a sárközyt kitiltották (egészen pontosan nem kaphat beutazási engedélyt még akkor sem, ha van érvényes vízuma, mert erről van szó) az USA-ból vagy nem. Pontosabban leszarom.
  • Her Laca

"szerinted mit fognak tenni"
    Mindent ellopnak?
  • artivizsla #79194
    "...Én azt látom,hogy az üzleti ,verseny szférában aki nem tapsol nekik annak annyi.És ez bizony diktatúra akárhonnan nézzük.
    Arról nem is beszélve,hogy mindenre ráteszik a kezüket..."

Az tény, hogy megy a piac újrafelosztása ezerrel, vagy úgy is lehet mondani, hogy a régi klientúra leépítese ezerrel folyik, de ha egyszer leváltják őket és jön egy új képződmény, szerinted mit fognak tenni, hogy nekik is legyen egy erős gazdasági hátterük ?