91309

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • SgtChris

Üdv!

Lefrissítettem az IL-2: Bos-t a legújabb 4.001 verzióra, de indulástól kezdve grafikai problémákba futok, kéken, zölden villogó téglalapokkal van tele a monitor.

A gép: Ryzen R5 1600, 8 GB DDR4, ASUS RX470 4GB...Naprakész WIN10Pro, és friss driverek... Nemtom mi lehet. Esetleg ötlet?

ui. más alkalmazás és játék esetén sosem volt ilyen probléma még
    Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2019.11.09. 20:19:03
  • VO101Tom
    Üdv.

A vcredist arra utal, hogy a "visual c++ 2015 redistributable" Windows összetevőt akarja installálni, próbáld meg feltenni ezt a játéktól függetlenül.
    Hivatalos Microsoft oldal

Esetlen .net, vagy DirectX probléma. Ha nem megy, akkor kicsit több infó kellene, milyen gépen, milyen windows-on akarod futtatni, videokártya driver legfrissebb-e, windows frissítések fel vannak-e téve? Van két Windows frissítés, amiket meg kell nézni, ha fent vannak, akkor le kell szedni (nem csak CloDnál, rengeteg játéknál okoznak ezek problémát). Win10 esetén a KB4038788, Win7 esetén a KB2670838 frissítés.

Fagyásokra van egy rendszeresen frissülő topik, a legelső hsz-ben összegyűjtve a fontos tudnivalók. Innen is lehet ötletelni: Dealing with CloD Crashes - Master list
  • Zoolee1976
    Szaisztok!Esetleg valaki tudna abban segiteni hogy a CloD miert nem indul nekem Steamen?Kiirja hogy Vc Redist packaget probalja letolteni aztan utana se kep se hang!Elore is koszonom.
  • sakkay
    Az a legegyszerűbb nem?? De
  • VO101Tom
    Vicces ez a Phil gyerek, pár éve még nekem írogatott priviben, ő is meg Reddog is, hogy küldjek nekik 3ds max tutorialt, hogy hogy kell repülőgépet modellezni, mert ők DCS-be akarnak csinálni modulokat. Persze direktben ilyen tutorial nincs, és elmagyaráztam, hogy a modul készítés kb egyharmada a 3D modellezés, utána az UV készítés, textúrázás, animációk, programozás - főleg ha egyedi fícsörei vannak a modulnak - az sokkal több meló. Persze nem lett belőle semmi. Amíg TF-ben voltak tagok, érdemi munkát ott sem csináltak, csak kritizálták, hogy a programozók min dolgoznak, pedig nekik mennyivel több és jobb ötletük lenne - kezdve azzal, hogy mindent tegyünk teljesen nyílt forráskódúvá, hogy majd ők megcsinálhassák a "saját" változatukat . Ki is lettek téve elég hamar, de látom, azt még nem unta meg, hogy megmondó emberként más melóját kritizálja.
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.11.01. 17:28:47
  • sakkay
  • feca1229
    THREAD: TEAM FUSION SIMULATIONS 5.0 HAWKER HURRICANE IIC/TROP

ha valaki még nem látta volna. Azért ezzel a 4X20 mm is elég keményen odalehetett baszni!
  • lala42
    Ap-nál csusztak ki a csatornára. Ott voltam. 1 spit, +osztottan egy hurkány volt a végeredményem. Akkor xaródott el a mikrofonom. Már van másik.
  • VDomino
    A kamikazék ezekhez képest ipari tanulók.
  • sakkay
    "csak hát angolként szívás lehetett repülni" Ez hatalmas volt!!
  • Solt
    Semmiképpen nem érheti az a vád őket, hogy engedetlenek voltak!
  • VO101Tom
    Épp ma beszéltem a sráccal, aki az ATAG-os videót csinálta, kérdeztem, hogy ennyi volt a terv, hogy tartsák a formációt, amíg meg nem halnak? Mondta, hogy ja, de a terv nem tőle jött, és ráadásul nem volt B terv, de mindenki nagyon élvezte
    Mondtam neki, hogy igen, jól is nézett ki, csak hát angolként szívás lehetett repülni...
  • Solt
    Nekem nincs alapom arra, hogy bárkinek a hajózó képességeit megkérdőjelezzem, de a videóban konkrétan van olyan jelenet, ahol csontra úgy repülnek mint a novice AI-k! :)
  • VO101Tom
    Voltak Spitfire-ek, akik elvileg a védelmet látták (volna) el, gondolom az volt a terv, hogy nullán majd beosonnak amíg a németek Dover és Manston között várják őket. Mi egyébként tényleg ott is voltunk, csak néhány német kiszúrta őket még Willmington felett, leadták az infót, mi meg French Pointnál tudtunk eléjük vágni. És ha nekik az volt kiadva parancsba, hogy a Hurricane-ok tartsák a köteléket, amíg tudják, a Spitek majd leszedik a támadókat - akkor ez egy tényleg nagyon fegyelmezett társaság volt, csak épp a terv nem működött .
  • sakkay
    Bezony..
  • Solt
    Szerintem arra érti, hogy repültek... :)
  • VO101Tom
    Ezt az egyik ATAG-os srác tette fel, Hurkányok szemszögéből ez így nézett ki
  • VO101Tom
    Nem, valamivel több mint 80-an voltunk a szerveren, nagyjából fele-fele volt német és angol.
  • sakkay
    De ezek ugye AI-k voltak?
  • VO101Tom
    Igen, ott voltam
    Sajnos elsőre lefagyott a szerver, valami gáz volt vele, másodikra qrva jó kis repülés jött össze. ATAG TS-en volt közös csati német oldalnak...
  • Lysandus
    Pulykavadászat Frenc Point előtt

Vannak masszív bevetések mostanában ATAG-on. Legutóbb a pirosak támadtak. Kb. 20 Hurrican FB tengerszinten próbálta meg bejuttatni a bombáit Franciaországba. A kékek French Point előtt kiszúrták őket. Három perc alatt végük volt. Hét percig nyugodtan át lehet tekerni a videót:

• Lysandus
    Egy hangulatos videó arról, hogy milyen a BR20-as lövészeinek élete (ATAG-on volt pár BR20-as esemény az elmúlt hetekben):

A film elejére egy korabeli olasz film részleteit vágta be a srác. Látni benne, hogyan veszik át a kormányt a sérült BR20-as pilótától. Engem meglepett, hogy a "másodpilóta" oldalán nincs kormányoszlop, hanem a pilóta kormányoszlopát egyszerűen át lehet hajtani a másik oldalra. Itt értettem meg a láncos mechanika lényegét.
  • Vesporigo
    Többszöri próbálkozásra engedett csak be. A megoldás az volt, hogy böngészőn keresztül kellett belépnem steamre és úgy hozzákapcsolni az accountomat.
    Nagyon köszönöm a segítséged! ;)
  • VO101Tom
    Ezt nem tudom, sosem játszok vcync nélkül, max ha fps-t mérek :D
  • Solt
    Igen, csak az szokott probléma lenni, hogy az ilyen váltásokkor a 200 FPS-ből lesz 75, és a hirtelen esés miatt jön az akadás... de ha itt nem így van, akkor az jó hír! :)
  • VO101Tom
  • VO101Tom
    Ha figyeled, a kép tetején már át is ment a sima textúrába, addig tart az átmenet. Ez tényleg csak néhány 100 méter a kamera helyzete körül. Nincs mérhető hatása az fps-re (nálunk az összes effekt és módosítás csak akkor kerülhet a játékba, ha nincs számottevő fps veszteség miatta.
  • Solt
    Akkor amikor elkezdi generálni ezt a részletességet... gondolom van egy határ ahonnan elkezdi és ebből azért tud gebasz lenni, ha nagyon eltérő a számítási igény.

Egyébként tényleg jól néz ki...
  • VO101Tom
    Mármint nézet váltásnál? Ez elég kis környezetében rakja a talajra, kb akkora körzetben ahogy most a füvet is kiteszi. Egyébként a fű áttűnése a hagyományos textúrába is változott, szebb az átmenet, de az inkább a csatorna térképet érinti.
  • Solt
    És váltásoknál nem fog akadni?
  • VO101Tom
    Köszönjük
    Ebben ami új technológia, az a talajon lévő kis felületi egyenetlenségek, azokat csak közelről generálja a program (tesselation és displacement map), még finomítani kell, de talaj közelben sokkal részletesebb lesz a felület minősége, mint régebbi clod-nál.
  • LeonSilver
    Én konkrétan letettem a hajamt, amikor az arckönyvön láttam a képeket... Qrvajó!!!!
  • sakkay
    Ez nagyon jól néz ki.
  • VO101Tom
  • Paladin
    Ez megvolt?
    Ha nem megy, akkor talán a support segít.
    Utoljára szerkesztette: Paladin, 2019.10.17. 18:59:59
  • Vesporigo
    Sziasztok.

BoS-t megvettem Steamen, aztán regisztráltam egy profilt az il2sturmovik.com oldalon, viszont amikor a játékban megpróbálok belépni ezzel az email/jelszó párossal, ezt az üzenetet kapom: "wrong email or password"
    Többször próbáltam beírni a jelszavamat, mindig ezt dobta. Aztán megváltoztattam a jelszót, de azzal sem engedett be. Neten látom, hogy több embernek is volt hasonló gondja, de megoldást nem találtam rá. Esetleg tudtok segíteni ebben?
    (A keresőben próbáltam volna rákeresni itt a fórumon, hátha valaki feltette már korábban a kérdést, de túlterhelt hibaüzenettel visszadobja a keresést.)
  • Death Rattle
    Igen, jön egy példány Lengyelországból.
    A Krakkói Repülőmúzeum és a RepTár együttműködésének köszönhetően 2019. október 23-tól 2020. március 15-ig lesz kiállítva egy (állítólag) G-6-os.
  • majonur
    messrer
    allitolag jon 1 messer Szolnokra.
    2. kep
  • repvez
    27ig 75% akcio a BOS-ra
  • PhantomAss