91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#90184 Ha pedig krőzus vagy , akkor vegyél egy MFG Crosswindet (vagy hasonlót) - örök darab!
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2019.11.30. 09:00:42 -
#90183 Azért ha van vr hmd-d akkor adj egy esélyt a BoS-nak, szerintem tetszeni fog. Most épp leárazás van, 20 $ -ért megveheted az alapjátékot. Nagyon jó a vr támogatása, a fejlesztők kiemelten foglalkoznak vele, és egyre többen játszanak vr-ban.
BoS
Rudderből a legolcsóbb is jó ha ki tudsz fogni egy használtat, én egy Saiteket használok kb. 5 éve. Sajnos elég drága újonnan, 40e körül van.
saitek rudder -
Wooddog #90182 Aha értem hát akkor trackir....rudder pedalt tudtok ajánlani? kezdő vagyok/leszek:) -
#90181 CloD-ban még nincs VR, de ha kijön a TF5.0 Afrika kieg, utána az első dolog az lesz.
Sajnos nem csak a VR-t kell az engine alá kalapálni, az nem is tartana sokáig, de sok kabinban kell rengeteg apróságot kijavítani, amiket ~10 éve a fejlesztők jónak gondoltak, de 3D képen azonnal látszik a "csalás", hogy miket egyszerűsítettek a poligon szám spórolás miatt.
@PhantomAss, mintha én tudnám, hogy a többi harminc ember mit, hogyan és mikorra csinál meg :D TFS még mindig hobbi fejlesztőkből áll, akik rendes munka mellett dolgoznak ezen, a más stúdióknál megszokott határidők sajnos nálunk nem működnek (ennek nyilván van jó és rossz oldala is). -
#90180 Igen, használunk páran vr-t, de nem a CloD-ban. Sajnos még nem támogatja, nemsokára kijön egy új update hozzá, és utána nekiállnak a vr implementálásának. Talán egy év múlva, de majd Tom megmondja, ő mégis csak az egyik fejlesztő :)
Ha 2 vh-s vr szimulátorral játszanál akkor Il2 vagy DCS. -
Wooddog #90179 Sziasztok!
A VR dolog hogy áll a CloD-ban?
Jó rég nem voltam itt de tavaly még nem volt tán semmi.
Használ valaki olyat esetleg? -
Lysandus #90178 Egy kis tananyag:
-
Lysandus #90177 Volt már?:
-
Paladin #90176 Csendes-óceánt még a Bodenplatte helyett tervezték eredetileg, de a fő gondjuk az volt, hogy főleg a japán oldalról nem sikerült elég adatot szerezni a gépekről, azért lett inkább a nyugati-front.
Picikét csalódás, a tíz dolcsis áremelés, a sok újrafelhasznált gép, megint spórolás a bombázókon... de sebaj. Dolgoznak úgyis folyamatosan a motoron is, a régebbi dolgokon (most pl. láttam automata dive-recovery rendszerek is kerültek be épp régebbi gépekbe). -
Death Rattle #90175 Hú de jó hogy szóltál. Köszi ! 75%-os leárazás azért nem semmi, meg is vettem a 109 G-6-ost. -
feca1229 #90174 Most amugy is nagy leárazások vannak Jasonéknál, es valódi leárazás, nem a magyar, honapja tartó black friday 15% -os. Ha valaki esetleg bevásárolna... -
#90173 Hát igen, sok. Ráadásul a bejelentett gépek egy része már most is repülhető alváltozat. Viszont ennyi pénzért mégiscsak egy komplett térképet és 10 gépet kapsz, ami a DCS-ben egy modul ára.
Én meg fogom venni mert ezzel az egy játékkal játszom vr-ban, és nagyon jól összekalapálták mostanra. -
feca1229 #90172 https://forum.il2sturmovik.com/topic/56369-discussion-of-the-battle-of-normandy-announcement/
80 dollar...
Kicsit soknak tünik.
Azt hittem a Csendes-Óceáni hadszintér fog jönni. -
Death Rattle #90171 Ó persze a farokfutó rögzítése. Gondolhattam volna hogy el fogom felejteni. Köszi ! -
Klusi86 #90170 Szia old ki a farokfutó rögzítését taxizáskor, majd felszálláskor rögzítsd vissza:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Death Rattle #90169 Srácok, a D-3 Stukával hogy lehet kiguruláskor fordulni ?
A Hs-129B-2-vel jól megy, úgy negyed gázzal+a futó fékekkel szépen gurulgat amerre akarom. A Stukával viszont nem megy ugyanezzel a módszerrel. Nagyobb gáz kell az elinduláshoz is, kb 60% kell hogy egyáltalán meglóduljon... -
#90168 Dec. elején megszűnik a Puma TS csatorna, helyette Discord-ot használunk, Puma fórumon fent vannak a részletek. -
#90167 -
#90166 Igen, ez már fizetős lesz. -
#90165 Ez az új, ötös peccs lesz már fizetős? Azt kell mondjam megérdemel a csapat minden fillért. Egészen elképesztő, amit csináltok Tom! -
#90164 -
#90163 Lehet kellene vennem egy TrackIR-t -
#90162 Készül az új időjárás effekt...
-
#90161 nekem is az jutott eszembe... hogy a 60-70 években készült filmek jobbak voltak. Bár ott az effektek helyett bugyuta robbanások voltak meg többször levetített jelenetek, mégis élethűbbek voltak szvsz. -
feca1229 #90160 Teljesen igazad van! A Red tails-hez mérten viszont elég jól sikerült szerintem! Amúgy a maguk számára megcsinálták, hiszen kiderült, hogy milyen jó képességű pilótáik vannak! :-)
Azért azt megnéztem volna mikor a főszereplő a leszálláskor a hordozó tatja alá süllyed, aztán hirtelen felbukkan a leszálló fedélzet előtt és odabassza a repülőt a fékező kábelekhez és elkapja a legelső kábelt! Persze Dauntless-nek nem sérül a légcsavar és nem törik ki a futóműve sem! Mi ez ha nem egy amerikai álom! :-)
Igen technikailag megoldhatták volna jobban a dolgokat, hogy ne érződjön annyira CGI, de én úgy néztem, hogy a Red tail féle borzalomtól klasszisokkal jobb! Azért érdekes, hogy régebben sokkal jobb repülős filmeket tudtak gyártani, persze tudom az okát, hiszen ott valódi repülőket használtak, most pedig az ember azt hinné, hogy "csak pénz kérdés" lenne egy jó repülős film! -
#90159 Megnéztem én is, nekem annyira nem adta. Kicsit többet vártam tőle. Naivan azt gondoltam hogy megcsinálják rendesen hiszen számukra fontos csata volt és győztek -
Fürtös #90158 Urak!
Ma belefutottam egy bejegyzésbe a Facebookon.
Frankó Endre Bácsinak gyűjtenek hallókészülékre.
Erről tud valaki valamit?
Link
Utánna kérdeztem azt mondják megbízható a forrás de furcsa,hogy szimulátoros körökben nem hallotam róla.
Mindenesetre ha igaz ,akkor jó lenne osztani széles körben, hogy hamar összejöjjön a pénz. -
#90157 Ennyike :) -
feca1229 #90156 :-DDD -
Paladin #90155 Mozi? Ha van VR headseted, van saját mozid! ;) -
feca1229 #90154 Üdv!
Ma este megnéztem a Midwayt. a trailere alapján valami War Thunderes szarra számítottam, mintha egy repszimes játékból csinálták volna meg.
Kellemes csalódás volt! A CGI trükköket azért lehetett látni, de mindent összevetve egészen jó kis film volt. Szerencsére nem tolták túl ezt a naplementében/napkeltében lobogó amerikai zászlós beállításokat és szerelmi szál se igazán volt! Igaz itt is volt furi manőver a repcsivel (Sbd Dauntless) de egyáltalában nem olyan otrombán mint a Red Tails-ben. Mindent összevetve simán meglehet nézni egyszer a moziban, mert a ugye a mozis élmény az felülmúlhatatlan, ha persze van szabad két órád! -
#90153 Zsírsirály! -
#90152 Juhééé...na tegnap megvolt az Update mappa törlés, ez megoldotta a problémát!!! Más játékoknál a cache-mappa törlése szokott megoldás lenni, de itt nem találtam ilyent...az update-re nem számítottam.
THX!!! -
#90151 Üdv! Természetesen a Sturmovikon kívül minden fut rendesen...! :-) Semmi nem lett megmozgatva, szétszedve, buherálva..."Csak" lefutott a frissítő és annyi.
Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2019.11.10. 20:42:45 -
Paladin #90150 Sosem VOLT még ilyen probléma, azt írod. Most sincs?
Kábelek jól be vannak dugva? -
Klusi86 #90149 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#90148 Nálam nincs gond a frissítés után. Ha csak ezzel a játékkal van gond akkor esetleg próbáld meg az update mappa tartalmát törölni és újra letölteni.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.11.10. 00:19:45 -
#90147 Nem ismerem a BoS belvilágát, de ha ez csak BoS "feature", akkor megnézném, hogy van-e bármilyen temp vagy cache mappája a grafikai shadereknek, és azt kitörölném. Meg egy videokártya driver frissítés sem árthat. Ha egyik sem oldja meg, akkor vagy játék reinstall, vagy írj a supportnak (reinstall általában sokkal gyorsabb). -
Üdv!
Lefrissítettem az IL-2: Bos-t a legújabb 4.001 verzióra, de indulástól kezdve grafikai problémákba futok, kéken, zölden villogó téglalapokkal van tele a monitor.
A gép: Ryzen R5 1600, 8 GB DDR4, ASUS RX470 4GB...Naprakész WIN10Pro, és friss driverek... Nemtom mi lehet. Esetleg ötlet?
ui. más alkalmazás és játék esetén sosem volt ilyen probléma még
Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2019.11.09. 20:19:03 -
#90145 Üdv.
A vcredist arra utal, hogy a "visual c++ 2015 redistributable" Windows összetevőt akarja installálni, próbáld meg feltenni ezt a játéktól függetlenül.
Hivatalos Microsoft oldal
Esetlen .net, vagy DirectX probléma. Ha nem megy, akkor kicsit több infó kellene, milyen gépen, milyen windows-on akarod futtatni, videokártya driver legfrissebb-e, windows frissítések fel vannak-e téve? Van két Windows frissítés, amiket meg kell nézni, ha fent vannak, akkor le kell szedni (nem csak CloDnál, rengeteg játéknál okoznak ezek problémát). Win10 esetén a KB4038788, Win7 esetén a KB2670838 frissítés.
Fagyásokra van egy rendszeresen frissülő topik, a legelső hsz-ben összegyűjtve a fontos tudnivalók. Innen is lehet ötletelni: Dealing with CloD Crashes - Master list