IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.smart-bus.hu
Vr-ban csak az il2-t használom online, a DCS-t meg csak offline néha. Jó kis bombázós küldiket lehet csapatni online. A légiharc viszont felejtős, sosem látom meg az ellent, mindig leszednek.
A térkép kidolgozottsága és úgy általában a grafika qrva jó. Az meg hogy nem hc szim már rég nem érdekel, csak szórakozni akarok :)
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
[url=https://www.facebook.com/atagsimgroup/?__tn__=kC-R&eid=ARD9ObcJBkZvJ7VCtyMX3yUpHs-jVdxkUmbYlCailGf378hBoIYwEIC-LeyttiCY0oVWIYrWslm07A3z&hc_ref=ARQKdsBU-6I7V0-GwTI-QgbkpnQZ4KggOEKdd6D8g2DSJtZBxhMRWvDfy52Lg8RDFDw&fref=nf&__xts__<0>0>=68.ARD1PVV5y0A2LfRrvWGd0YGoGaSh9lpuCGy67p8At9jAV5L5yyh4oBkN6Gyuj_vnOmz_Ntm5ZktoktMDEgDPD1brnyUg2ZnlGAl_XKoglFOj4kxows0rXvQVc2gtTlwiMNFIMnU7OHCBVmmNcVCFcJDwxhENbgM2azKFvVKBHez48mS3fAdK97xduunxOhwMZOabEo1aElbHvbm6VbsW23okd0SkGM8UiF5OggsjBKh-QLUNIHT-HvSNXFJxtjIFYXcGGWQaEm8_2AFw5xcsmpB_xY0vImaz6K0JC_zrGJRscAhZbsJqPOoPfCeYUqjzL8RiVRiMQhAxkfyQy9GsCekbhECw]ATAG facsebook
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
"Damage Model Progress Update
Our new damage model is currently being implemented and tuned to the specifics of each of our internally developed WWII aircraft in DCS World. Each aircraft has unique hydraulics, pneumatic and electrical systems, materials and kinematics. As a result, the predicted damage depends on the type and location of impact will vary substantially. The internal effect such as coolant or oil temperature variation, loss of pressure, loss of control or other effects should, in turn, generate the corresponding predicted the internal and/or external visual effect.
Our AI aircraft will also be tuned appropriately and this work is ongoing. We have also added some great tools for testing the damage model on our internal builds. With these tools, we can track the trajectory of hits, shrapnel and damage suffered. In the attached screenshot, you can see the result of a testing session with a Me-109K-4 vs some Flak fire. In the X-ray log window, you can see how different hits make their way into and in some cases through the aircraft. In one instance, an object enters the left tail and stops in the right tail. While the graphical representation isn't the exact location, on the aircraft you will see damage entering at this location, but not exiting on the other side. In another case, you can see objects entering the wing tip, and exiting the middle of the wing. Again, the damage would show on both sides of the wing, based on objects entering and exiting it. As well, you can see how an object entered one Ammo Box, severed the ammo belts on 2 guns, as well as severing a fuel line before stopping in a second ammo box. If you were to use those guns, you would run out of ammo before the indicators showed you did. You can see by the log data that we track the path of the object, the material and/or items passing through it.
I hope this update gives you a better understanding of what we are aiming to achieve with our new damage model. We trust that it will be to your satisfaction."
Igaz, mint ahogy írtam sokat nem repültem vele,
de azért akkor is átbaszva érzem magam, a kárpótlás minden reménye nélkül!
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2019.04.28. 18:59:55
DLC-k esetében valóban nincs olyan pénzvisszafizetési szabály mint teljes játékoknál.
www.pumaszallas.hu
TFS-nek ez lesz az első fizetős cucca, sem lehúzni nem akarunk senkit, sem arról flémelni fórumon, hogy esetleg valaki mást kap mint amit előre elképzelt. Vannak olyanok, akik tuti, hogy így is balhézni fognak, Reddog és a sleppje, de ezt próbáljuk annyira alacsonyan tartani amennyire lehet. Amikor a kész játékot teszed elé, hogy "ezt tudja, ennyibe kerül", az a legtisztább.
www.pumaszallas.hu
Akkor már csak várni kell. :-)
-A standalone Tobruk egy jó kérdés, amennyire tudom, a Cliffs of Doverre kell majd telepíteni, és a régi CloD is használhatja az új gépeket. Eleve lesznek benne olyan típusok is, amik mediterrán és európai konfigurációt kapnak, az összes 109F is például ilyen, de az összes Hurricane II is. Szal szerintem nem lesz standalone.
- A teljes kieg elérhető lesz az elején, egy vagy kettő térkép (Tobruk mellé lehet, hogy kiadunk egy másik, kisebb helyszínt is), de a map team munkájára nem látok rá, hogy mennyire haladnak, mi lesz a vége. Azt tudom, hogy az utóbbi hónapokban több új tag is érkezett az SAS weblapról, régi il2-höz gyártottak térképeket. Lesz benne 30+ géptípus (ebben az altípusok is benne vannak), sok új hajó (nagy csatahajók is), az összes földi egység (bár ezek nagy része csak átszinezett BoB era jármű, ahogy anno is történt), és sok új fícsör, néhány nagyobb meglepivel. :D
- Kiadás után jöhetnek hozzá még tartalmak, de azok ingyenesek. Fícsörök, hibajavítás, VR támogatás. Később készülnek küldetés csomagok is (alapból is lesz benne), és skin csomag is (nyilván alap sivatagi skinek is lesznek mindegyikhez). Az új tartalmak lehet, hogy DLC szerűen lesznek megvásárolhatóak Steamen, a pénzügyi részt 1C intézi, nem tudom mik a terveik. Az biztos, hogy az alap térkép az összes géppel és tankkal meg a kiadáskori fícsörökkel együtt a csomag része. Úgy kell elképzelni, mint anno il2-höz a nagy kieg lemezeket.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.04.28. 10:58:38
www.pumaszallas.hu
Ha hamarosan elkészül az 5.0 pecs akkor gondolom az teljes játék lesz. Itt arra gondolok, hogy nem úgy fog kijönni mint a most "divatos" játékoknál szokás, hogy (mint mondjuk a BOS összes kiadása) csak pár tartalom elérhető az elején, egy - két repcsi meg ilyenek aztán meg majd jön a többi motyó.
A másik, hogy ez gondolom már nem Il-2 cliffs of Dover Blitzből fog indulni, Az 5.0 pecs az egy teljesen különálló szim. lesz az eddig elérhető tartalommal, planesett, meg térkép vagy csak ezek az újabb dolgok lesznek benne? Tehát lesz két külön Il-2 cliffs of dover? Esetleg lesz elővásárlási lehetőség? Mennyire látsz bele ezekbe a dolgokba, tudom te nem igazán ezzel a részével foglalkozol, csak miket hallottál, persze amiről nem gond ha beszélsz. :-)
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.04.27. 13:07:42
www.pumaszallas.hu
A jelenlegi kabinokban a játék fejlesztése közbeni spórolások miatt sok esetben csaltak a 3D-vel, csak egy szépen renderelt 3D képet vetítettek rá egy sokkal alacsonyabb poligonszámú 3D objektumra. Ezekből Spitben pl nagyon sok van, meszában kevesebb. Ez a csalás azonnal észrevehető VR-ban, mert ott azonnal érzékeled azt, hogy amit látsz az csak 3D szerűen festett textúra, vagy tényleges 3D objektum. Jelenleg nincs kapacitásunk nekiesni mindegyik kabinnak, de ha elkészül és kiadjuk az 5.0-át, utána ez lesz az első dolog. Plusz, a srác, aki a grafikai engine-t tudná bekalapálni alá, most olyan felesleges dolgokkal van elfoglalva, mint kabinok importálása, fícsörök programozása, térkép összerakása, és hasonlók <#alien>#alien>.
Hogy mennyien használnak VR-t, azt nem tudom, abban a DCS fb chat csoportban, amiben benne vagyok -több 59th taggal együtt-, pl egyedül Tibi és én használom a VR-t, rajtunk kívül két másik tagnak van még sisak, de gépigény miatt ők nem repülnek vele. Az ilyen 8-10 fős csoportok nem igazán reprezentatív felmérések, hogy a fórumokon kiknek a hangja a hangosabb, nos, az megint csak szabadidő kérdése, ki mennyire ér rá a saját nézőpontját rendszeresen tolni a fejlesztők felé.
Lesz VR, de nem most.
www.pumaszallas.hu
/sarcasm :D
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
www.pumaszallas.hu
Szerintem nagyon sokan várják már a TF5.0 pecset, bár szerintem ezt biztos tudjátok! :-)
Ja, szóval ja. A gépek importálódnak, a térkép épül. <#alien>#alien>
www.pumaszallas.hu
Esetleg ha valaki nem látta volna még.
Úgy tűnik elég szépen haladnak Tomék!
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2019.04.21. 16:47:10
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
6dof-ot nem tud az enyém, ahhoz kellene egy plusz kiegészítő. Csak x-y tengely irányban tudsz nézelődni.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.04.07. 19:02:06
GOOBY, pls
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.04.07. 13:39:10
GOOBY, pls
Ha tud valaki eladó TrackIr 5-öt, akkor szívesen megvenném.
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Ha valaki tud segíteni, azt előre is köszönöm!
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"