91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #79353 Olyan részt is belinkelhetnél, amikor az USA és a NATO segítséget ígért, pedig tudták ők is, hogy nem fognak segíteni, így hagyták a vérfürdőt Budapesten.
Új hír, hogy állítólag Franco küldött volna csapatokat, de az amik nem engedték útnak indítani őket. -
#79352 Tudom nagyjából miért volt '56 ,de a Szovjetúnió más volt, mint a mostani Oroszország, ezért nem hinném, hogy probléma lenne velük üzletelni, mint pl a paksi bővítés. A SZU-val való kapcsolatunkat a katonai megszállás és a politikai elnyomás határozta meg, de most köthetünk velük olyan üzleteket,amik mindkét fél számára előnyösek. A gyümölcs és zöldségtermesztőknek eddig is jó volt az orosz felvásárló erő, de most új piacokat kell keresniük az embargó miatt. -
artivizsla #79351 Nem kéne keverni a politika és a gazdasági kapcsolatokat, 89-ben politikai és nem gazdasági értelemben küldte haza őket Orbán, tudom, mert ott voltam. Egyébként Gerhard Schröder, a korábbi német kancellár jelenleg a Gazprom egyik alelnöke még sincs belőle hirig Brüsszelben.
A rezsimutyiról meg csak annyit, hogy átnéztem a számláimat :
gáz : 7700 Ft / hó megtakarítás
villany : 3500 Ft / hó megtakarítás
víz : 555 Ft / hó megtakarítás
szemét : 5757 Ft helyett 3495 Ft / negyedév
kémény : 3680 Ft helyett 1500 Ft
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.25. 08:46:06 -
#79350 Melbourne-i vérfürdő - vizilabda 1956 -
#79349 -
#79348 De, ők pontosan tudják mit akarnak Will. -
#79347 Ja, hogy téged nem zavarnak az oroszok?
Tudod Te egyáltalán, hogy '56-ban miért haltak meg honfitársaid? Ugyan csak 10 éves kisfiúcska voltál, de tudod Te, hogy '90-ben miről is szavaztunk, döntöttünk? Segítek. Többek között arról, hogy a ruszkik húzzanak innen a faszba és hagyjanak minket békén. Most meg ezek a szarok visszacsalogatják őket? Az sem zavar ugye, hogy orsós winnetou a Magyar Köztársaság kikiáltásának 25. évfordulóján elhúzta a belét az országból?
Csak gratulálni tudok.
Nézd meg EZT a videót, aztán utána mond, hogy nem elmeháborodott ez a fasz. -
#79346 Nem tudom hogy fog kinézni az adó, csak belinkeltem,hogy milyen új infót találtam róla. Érdemes lesz kivárni a végét,mert úgy néz ki még ők sem tudják mit akarnak. -
#79345 Ne nevettess már. Miért is fáj ennek a buzeráns vargának, hogy az agyon adóztatott fizetésemből vásárolt, áfával és mással terhelt nethozzáférésemen azt csinálok amit akarok?
Rémhírkeltés volt, hogy bevezetik a netadót a varga szerint? Hát ki a faszom beszélt 1GB/150Ft-ról? Meg 700Ft-os plafonról?
Lehet tanulmányozni.
Esetleg azt is elmesélhetnéd, hogy hogy nem fogja a szolgáltató átterhelni az adót? Úgy, ahogyan a bankok sem terhelték át a tranzakciós illetéket? -
#79344 ITT meg arról írnak (egy baloldali lapban), hogy a " a krízis valódi oka, hogy harmadik szereplő is van a játszmában, Oroszország.” " Az amerikaiakat „borzasztóan aggasztja a térségben az orosz expanzió” Tehát mégsem az a tyúkszem fáj, ami miatt óbégatnak... -
artivizsla #79343 Mondjuk tegnap este már ezen ment a vita, hogy az internet alapú telefonálás - Viber, Skype - után nem fizetnek áfá-t, míg a mobil és vezetékes szolgáltatás után igen és ez nem kedvez a versenyhelyzetnek. Mondjuk nálunk már a "vezetékes" telefon is internetalapú, pár forintárt lehet körbetelefonálni a fél világot. -
#79342 Nahát,ki hitte volna,hogy ILYEN csúnya dolgok a demokratikus nyugaton is létezhetnek. -
#79341 Újabb hír szerint nem is internetadó lesz az új adó: Link
-
77pxdumbo #79340 "ott ahol szabad választások vannak" Ezen jót röhögtem (pedig nem is)
Az átkos 40-ben is voltak "szabad választások", mégis habzó szájjal diktatúráztok mind
Igaz még nem tilos vagy kötelező. De ha arra lesz szükség (a győzelemhez) semmi perc alatt átírják a "Kőbe Vésett Tákolmány" című viccgyűjteményt oszt jóvan.
No én is inkább az asszony kezébe adom...
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2014.10.24. 23:02:45 -
Solt #79339 Na most viszont mennem kell... asszony elkapta a ...
Jó éjt Uraim... -
Solt #79338 Idáig ez volt basszus... garantált profit volt, infláció követő fix haszonnal az energia szektorban, csak az nem a magyar "nagyuraknak", hanem a francia "nagyuraknak" ment... Azon nem ment a hiszti, mert elhitették velünk, hogy az állam nem jó gazda, kellenek az okos külföldi befektető bácsik, mert akkor lesz verseny... marha nagy verseny volt... sőt gázáremelés sem lesz, megmondta anno az ildikó... :D
Legrosszabb esetben az lesz ami volt... egyeduralom és áremelés, csak most a másik irányba, viszont akkor én is köpködni fogok rájuk, ezt megígérem!
Egyébként meg nem azért nem hiszem, hogy így lesz, mert szerelmes vagyok beléjük és elhiszek nekik mindent, hanem mert jól kivehető a végcél. Olyan alacsony energiaárak a térségben, ami a stratégiai befektetőket ide csábítja, itt tartja. Ezt szolgálja Paks II is...
-
#79337 "Mondjuk azt még mindig várom, hogy valaki megmondja, ki csinálná ezt jobban... :)"
Én! Bevennélek a népnemzeti mutyiba:)
Amúgy amiket leírtál az csak kirakat.Persze ,hogy engedik ,hogy aki akar hőbörögjön. Nem csak ezek egy diktátum mutatói szerintem. -
Solt #79336 Ne haragudj, de azt nem tudom elfogadni, hogy ez akár puha diktatúra is lenne... ott ahol szabad választások vannak, az ellenzéki sajtó is bármit leírhat amit akar, illetve pár ember minden következmény nélkül lezárhat egy fővárosban hosszú percekre egy hidat, mert neki nem tetszik a kormány, az nem diktatúra... se nem kemény, se nem puha. És akkor még a szemkilövetéseket elő sem hoztam... ;)
Azt, hogy nem érzitek jól magatokat így, illetve, hogy sok dologról más a véleményetek, azt készséggel elfogadom, fejet hajtok, és nem is akarlak az ellenkezőjéről meggyőzni még akkor sem, ha én másképpen tapasztalom ezeket.
Mondjuk azt még mindig várom, hogy valaki megmondja, ki csinálná ezt jobban... :) -
#79335 Pláne amikor már minden az ő kezükbe kerül.Ne legyen igazam,de ha már mindent a mutyi haverok fognak irányítani tulajdonolni,lesz itt olyan rezsi ,hogy majd pislogunk.
És nem akarom most Besenyő Pestát idézni. Hosszútávon gondolkoznak a fiúk.
A legegyszerűbb példa .Nincs, ismétlem nincs szabad verseny! Csak arról beszélek amit én ismerek. Mutyi az van. -
#79334 De bezony ez az ,ha nem is kemény.Persze ki hogy éli meg.Neked nem ,nekem igen. Így kerek az élet.Én nem győzködlek ,de fogadd el,hogy én nem érzem magam jól így,plusz Dumbo se ,meg még sokan mások.És nem oldalfüggő,mert tudod jól,hogy a vereseket IS utálom mint a xart .
Ezeket nagy valószínűséggel már csak egy isteni csoda mozdíthatja el onnan ahol vannak. Az összes törvényokosan rájuk van szabva,a rizsacsökkentés meg ilyesmik csak csont a népnek .Ha még egy választást megnyernek (meg fognak) akkor nézd majd meg mi lesz itt.
-
Solt #79333 Én két évig voltam közalkalmazott a horn kormány alatt... ahol voltam, ott nem volt mit és kit megosztani, mert olyan baloldali túlsúly volt, hogy megszólalni sem lehetett. Kétszer tettem meg... a második után a hetedikről költöztem az elsőre... -
77pxdumbo #79332 Ja, én azt hittem emez irányba tartunk -
#79331 12 évig dolgoztam tanárként... az elmúlt két évben ami ment, nem hittem volna el, ha nem vagyok benne... Nagy mesterei az "oszd meg és uralkodj elvnek"... -
Solt #79330 De te se engem azzal, hogy ez maga a diktatúra mesterem... :D -
#79329 És a kellő számú panaszt a droidok meg is tették:)) Most azért ne engem akarj már ilyen szöveggel megvezetni:))) Mert amúgy az istenadta népet qrvára zavarta ám egy ilyen oldal.Mutatok én neked olyat ami minden jóérzésű embernél kiveri a biztit még sincs panasz rá:) -
Solt #79328 Igen, ezt írtam, de még mindig nem értem, hogy mi a problémád ezzel... -
Solt #79327 Így van, ez tényleg gusztustalan, erre nem tudok mit mondani. És erre az sem mentség, hogy a többi is ezt csinálta... lásd áfa emelések, gázáremelések anno. Politika... -
Solt #79326 Na ez úgy működik, hogyha kellő számú (!!!) panasz érkezik egy oldallal szemben, akkor azt a facebook (!!!) tiltja... És nem, a fidesznek nincs befolyása afelett, hogy a facebook kiket tilt, kiket nem. A kuruc szerver lekapcsolását sem tudták elintézni, kétlem, hogy a facebook dolgaiba lenne beleszólásuk. :) -
Solt #79325 Én nem, de én pénzelem azt aki jár, így van rálátásom... a havi kiadásunk összességében bőven csökkent, és nem úgy, hogy az életszínvonalunk is csökkent volna! :) EGYÉBKÉNT -
artivizsla #79324 Legkézenfekvőbb, az ami balhé terelése, ehhez pedig egy ütősebb dolgot kellett elővenni és ez erre kiváló volt, mint láthatjuk. A ciklus elején járnak, most minden - még a hülyeség is - átmehet, mert az átlag választó max. 1 -2 hónapra emlékszik vissza úgyis, addig meg van még 4 év hátra.
No csak, no csak. Most hallom épp a TV-ben, hogy a NATO főtitkár egy magyar ker. tv-ben nyilatkozta, hogy az USA lépése elsősorban politikai volt. -
Indi69 #79323 lehet, hogy terelés, de az tuti,hogy lesz. Gondold végig, miért hagynák ki ezt a ziccert. úgyis mondhatnám talált pénz -
#79322 Na, ebben végre egyetértünk. Azért a fideszben sem csak hülyék ülnek. 100%, hogy vannak ilyen ötletek talonban, hogy ha valami balhé van - gyorsan be tudják dobni terelés gyanánt.
Viszont az is tuti, hogy ha ez is történt - ekkora balhéra nem számítottak. -
artivizsla #79321 Az, hogy rossz döntés, nem vitatja senki, még abban sem vagyok biztos, hogy egyáltalán be lesz vezetve, nagyon terelés szaga van ennek is. -
Indi69 #79320 évek óta ugyanazt veszem ugyanabban a közértben ( spar ). qrvára emelkednek az árak, durván a duplája -
#79319 Tényleg nem hiszem el, hogy képtelenek vagytok megérteni, hogy nem a kibaszott 700Ft, ha 700Ft lesz itt az, ami kiveri a biztosítékot.
Sehol a világon NINCS internetadó baszki.
Solt, Te egy értelmes faszi vagy. Meséld már el nekem, hogyan nem fogják áthárítani?! Tényleg marha kíváncsi vagyok rá. Már csak a bankok miatt is. -
Indi69 #79318 ez legalább egy olyan adó, ami a mélyszegénységben élőket, nyugdíjasokat nem érinti. -
#79317 Solt mester, ez a gusztustalan ebben a történetben:
-
#79316 Nem erről van szó ne csináld már a dandóst:) Egyszerűen az elv. Mi a rétkek képzelnek? Mindenhol a világon egyre olcsóbb, ráadásul fényévekkel tőlünk sebességbén.A finneknél asszem ingyé van.Tökéletes mindegy hogy engem vagy a szolgáltató sarcolják mindenképpen rossz döntés. Mért nem azt forszírozzák hogy állítşák be az új technológiákat. -
artivizsla #79315 Naponta a semmiért emelkedő üzemanyag árak miatt hány mol részvényest vertél már szájon az elmúlt hónapban, miközben egy tankoláson többet veszítesz mint az internetadón és vszeg nem is egyszer tankolsz havonta és talán nem is egy autóba. ( Jó, most épp csökken az üzemanyag ára, de ez is megérne egy misét, hogy épp miért most. )
Most ne gyere már avval, hogy akármilyen színű kormány nem emelhet, ill. csökkenthet az adó mértékén, mert ez egy hülyeség, én erre mondtam, hogy mit lehet tenni ellene. -
#79314 Igazad van.Január 1 én nem is foknak új adókról beszélni.Előrehozzák:) ravasz