IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Itt is a szárnytőtől jobbra ill. balra jön a füst, igaz keskenyebb.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.09. 12:24:00
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

majd a leárazáskor...nomeg megpróbálom Sanyo játékát hátha nyerek 😄
apropó, ha valaki x55 rhinot venne:
x55
beci43 linkelte a dcs fórumba, gondolom azért itt is érdekel pár embert
GOOBY, pls
A csapatmunka roppant fontos: egyrészt mindig van kit hibáztatni, másrészt rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Gents, it's been decided to postpone today's update. It will be ready next week (maybe in the very beginning, not sure yet). I'm really sorry I made you wait for the dev blog update. It was about those great things that you'd love to finally see in the game, like, improved engine modelling, tweeked aerodynamics for a couple of planes and, of course, fixing the Bf 190 rudder issue. Some GUI elements were to be updated as well.
And it looks like there was too much of ... everything. It just didn't want to work as a single piece. Sorry, folks."
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.08. 20:29:06
Most az egyik gépre van zsetonom (F-86 vs. Dora) de nem bíííííírom eldönteni, hogy melyik legyen előbb <#idiota>#idiota>
1. Konkrétan a repülőtechnikáról írtam. Azon belül is kimondottan a 42-es szembenálló gépekről (amik a BoS-ban is szerepelnek). Ekkor volt talán a legnagyobb technikai fölényük a német repülőgépeknek (109F4, G2 vs LaGG3, La5, Jak1, Jak7), ami 44-45-re a La-7 és Jak-3 elterjedésével csökkent.
2. A légigyőzelmek száma részlegesen függ össze a repülőgép technikai előnyével. Szélsőséges példaként ha a képzetlen újonc pilóta elbambul, nem figyeli a légteret bármivel le lehet lőni ami zuhanásból képes utolérni... A légigyőzelmek túlnyomó többsége így született. Lásd Hartmann saját bevallása szerint is így lövöldözte le a szovjeteket. Ez nem a gépen múlik. Nem lovagi torna volt, mint amit mi a gép előtt játszunk 1v1 elnevezéssel.
"Esélytelen volt az orosz jak 1-ben egy jó orosz pilóta?......NEM! " Nem volt esélytelen a túlélésre. A légigyőzelemre annál inkább. Azt, hogy a Jak1-ben bevetett több ezer pilóta közül néhányan elértek sikereket, (nem 1v1-ben!) nem szabad túlértékelni. Nyilván a final-en besikló 262-est is le lehetett lőni Jak1-el is... Na de érted?
Na én vagyok az aki eleve szeretem a németeket, a német technikát, és a történelmet. Mindig velük vagyok a programokban is. De nem szeretem ezt a nálunk olyan nagy divat<#nezze>#nezze>-vajon miért nem lőtte agyon magát a szovjet pilóta, ilyen fos orosz repülőben-típusú hozzáállást.
Jobbak voltak a német gépek? Persze! Esélytelen volt az orosz jak 1-ben egy jó orosz pilóta?......NEM!
Ha a BOS-ban találkozok egy jakkal, azt szinte mindig lelövöm, de elég egyet hibázni és ha jó a pilóta gatya.
Ennyi.
Ez és hasonló kijelentések rendre előkerülnek.
Ha egy gép sz.r, akkor az akkor is az, bárki vezeti.
A 42-es 109F4 és G2 nyilvánvalóan nem egy ligában játszik a kortárs szovjet gépekkel. Még ha az oroszok a "balance" és a patriótizmusuk jegyében próbálják is összemosni őket a "hardcore" szimulátorjaikban.
Kézzelfogható hasonlat napjainkból. Ha egy autó sz.r, nyilvánvaló technikai hátrányban van, akkor azt jó vezetővel sem lehet kompenzálni. Lásd F1 Alonso, Raikkonen a Ferrariban vagy Grosjean a Lotusban. De ha betennénk őket egy Marussiába még látványosabb lenne a dolog.
www.pcpilot.hu