91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Az kiderült, hogy te semmit... :-D De tudod hogy van ez: egyszerű ember, egyszerű gondolatok. :-D

De had tegyek fel egy egyszerű kérdést: ez egy politikai topik, politikai topikként indult?
  • LeonSilver
    Mert mit tudsz Te erről az egészről? Olvasol itt néhány hozzászólást. és? Te ebből messzemenő következtetéseket vonsz le?
    Sajnállak.
  • LeonSilver
    Egyrészt nem admin vagyok, másrészt megtehetem.
    Harmadrész én indítottam 2001-ben.
    Egyéb kérdés?
  • Lysandus
    Már megtette. Mondjuk megkérdezhette volna a jónépet. De, végül is, ő az admin. Ha eszébe jut, akkor tönkre vághat egy több mint 10 éves topikot. Mikor indult az Il-2 topik?
  • Solt
    Megtörtént! :D
  • Zpogi
    Lassan amúgy tényleg át lehetne nevezni a topikot.
  • Lysandus
    Nem mondtam meg. Én csak kértem, hogy ne járasd le magad. Még jobban. De végülis Te tudod...
  • LeonSilver
    Ha kérhetlek ne mond meg, hogy miről beszélgetünk.
    Ha nem tetszik el lehet vonulni.
  • Lysandus
    Il-2-es topikban? Nem. Nyissál neki egyet!
  • Her Laca
    Ki tudja mán azt:) Tán 200-150 méter. Tök mindegy megszokod oszt jó lesz ami van:))
  • Indi69
    offolnék uraim:) a clod-ban ki mint állítja az összetartást, 109-es persze.
  • Her Laca
    Na mindjárt elárasztalak benneteket beretvákkal.
    Ma mentem melóba ,de előtte megálltam itt nálunk a bolhán.Készültem,mert zsebre tettem 2 használhatatlan ámde szépen kinéző piszkafát ,meg egy jelzetlen ámde jó kést.Múlt héten láttam egy Robert Klaas borotvát (ez azért ritka egy darab meg az usákok istenítik) de 6 ezret kért érte a koma.Na odablattyogok hozzá,látom a kés sehol.Kérdem eladta.Igen szar volt a kedve mert mint mondta nem volt forgalma,de a bőrönd mélyéről előkotorta.Konkrétan egy majd zsír új beretváról van szó.Na mondom üzleteljünk.Mennyi.Mondja 5.Nevetek,mondom minap 6 volt.Mondja egy hét múlva lehet 4 lesz.Na akkor mondom adok én két beretvát ezért+ 1 ezrest.Vakarózik,de az asszonya mondja ,hogy nézzék meg.Mutatom,tetszik neki. Elbótoltuk. A két csoffadt vas az volt vagy 1500 am ba valamihez hozzácsapták .Ez meg ér kb 25-30 at ahogy az ebay en nézem.
  • artivizsla #79381
    "...Ami úgy néz ki az egyik oldaltól nem áll távol, minden mindegy alapon..."

Nincs itt trollkodás. A csapat egyik fele szerint félig üres, a másik fele szerint pedig félig tele a pohár.
    Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.25. 18:01:55
  • LeonSilver
    Igenis főnök úr.
    Azt megtetszik engedni, hogy a Spanyol csupaszcsigák nemi életéről cseréljünk eszmét?
  • Her Laca
    Hol látsz itt trollkodást?:) Eszmét cserélünk.
  • Lysandus
    Sürgősen abba kellene hagyni a politikai trollkodást, vagy le fogunk süllyedni a politikai topikok szintjére. Ami úgy néz ki az egyik oldaltól nem áll távol, minden mindegy alapon.
  • Her Laca
  • LeonSilver
    Jaja. Azért a nagyorrúért is meg voltak veszve :D
  • sakkay
    Tejfakasztó lesz ma itt...alattam kocsma, mellettem 12 bajtárs.
  • Her Laca
    Személyi kultusz nem áll távol az egyszerű Magyar lélektől. Ferit is ajnározták annó.
    De persze Rákosi elvti volt a csúcs.
    Én aszondom. Meneküljön ki merre lát!:)
  • Indi69
    Menetelnék mellette én is, mikor a kötélhez sétál
  • Her Laca
  • Her Laca
    Üdv
    A WD 40 NEM kontakt spray:) Már leírtam mi is. Marja a rozsdát és kenést is ad valamennyit. Borotvát is abban áztatunk.
    Ne terjeszd :)
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.25. 16:57:23
  • LeonSilver
    Minden rendben :D

Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.10.25. 16:39:47
  • LeonSilver
    Ezt nem bírom ki, hogy ne tegyem beeee :D

Ezek az igazi, retardált faszparasztok! Az ilyen agyhalottak miatt tehet meg orsós azt, amit akar.

• citroface
    üdv
    a wd-40 az kontaktspray.Ami azt jelenti hogy a vezetékek végéeriről ahova fújod lemarja a rozsdát. És folyni fog az áram akadálytalanul.
    Namost ha ezt műanyagra fújod akkor ott is ugyanúgy mar.
    Műanyagot glicerinnel, zsírral vagy szilikonnal szoktak kenni, semmi esetben sem maró anyaggal.
  • LeonSilver
    Persze. Mire gyugyó külügyminiszter lett, addigra alig maradt vasfüggöny :D AMikor a hepajt csinálták, akkor meg gyorsan felhúztak 30méter, alamóniumból :D Hogy legyen mit fotózni. A New York Times korabeli fotóján látszik is, hogy alamónium a vas :D
  • Solt
    Szerintem mi valami párhuzamos dimenzióban élünk... :)
  • artivizsla #79365
    Mondjuk ez olyan, mint ahogy Horn nyitotta ki a kapukat a kelet-németek előtt.
  • LeonSilver
    Én azért ezzel is vitába szállnék, de már unom a politikát :D
  • sakkay
    Nincs vita..
    Nézzél át a dcs fórumra!
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.25. 11:42:22
  • LeonSilver
    Nem is kell isteníteni az EU-t. Az amcsikat meg főleg nem. Van néhány dolog, amit irigylek tőlik, de különösebben nem komálom őket.
    De még mindig inkább EU és Ámedika, mint oroszország, vagy a KGST :D
  • sakkay
    És ez így mind igaz is. Csak sokan nem látnak tisztán. Az is hülye aki az eut' vagy netán az amcsikat isteníti, meg az is aki az Orosz medvét. Semmi nem fekete vagy fehér. És igen inkább 100x az eu mint a fák'. De! Legtöbb esetben nem is ez a kérdés! Mint az elején írtam, rengeteg átmenet van a két vége között. A jó arányt meg nagyon nehéz megtalálni főleg mert folyamatosan változik.
  • sakkay
    Leon azt azért ne vitassad el, hogy senki nem tudta biztosan mi fog történni, és ha nem úgy alakul nagyon rábaxhatott volna.. Bátor dolog volt az akkor, meg úgy általában az akkori viselkedése. A mostani történésekhez eseményekhez ennek nincs sok köze, viszont ezt meg nem lehet tőle elvenni.
  • LeonSilver
    Gorbival már le volt beszélve, hogy hazamennek. Aztán orsós előadta, hogy az ő beszéde miatt történt, ami történt :D
  • artivizsla #79358
    Azért milyen erők hathatnak már az emberre 1300 Km/h sebességnél ?

• artivizsla #79357
    A magyar 100.000 mellett még vagy 150.000 orosz katona is itt volt még fegyverben a munkásőrök és a rendőrség mellett, szóval nem volt ez egy előre lefutott felszóllalás, meg nem is minden nap küldték haza az oroszokat abban az időben és mégis csak ez a momentum maradt meg mindenkiben abból az időből, meg elég nagyot is szolt az akkori politikai közéletben, szóval utólag nem kellene bagatellizálni.
  • artivizsla #79356
    Persze, de azért ezt is csak jó 20 év múlva tudta meg a nagyközönség és azért az, hogy a rózsadombi találkozón mi hangzott még el, még ma is tabu téma.

Leon, erről beszélünk már napok óta, hogy megy a világ újrafelosztása a 3 hatalmi központ között, és pont az USA az, aki épp össze akarja ugrasztani ebből a triumvirátus 3 tagjából a másik kettőt úgy, hogy még tapsolni is kelljen hozzá. Nyilván szúrja a szemüket, hogy Vitya nem mindenben partner ehhez. Azért gondolj bele, hogy Magyarország a két hatalmi központ között helyezkedik el, miért baj az, ha ez figyelembe van véve ?
    Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.25. 10:03:40
  • LeonSilver
    Ugye nem kell elmesélnem, hogy miért nem küldött segítséget az USA vagy a NATO 1956-ban? Ugye tisztában vagy azzal is, hogy 1956-ban egy másik válság is volt
    Sajnálom, hogy nem látjátok mi folyik itt. De talán ez kicsit rávilágít a történések miértjére:

„A világ egy átmeneti korszakba lépett, és nem csupán egy következő történelmi korszakról van szó, hanem korszakváltásról. A globális erőegyensúly újraelosztása folyik és egy új többközpontú világrend van kialakulóban” – mondta Szergej Lavrov.

A kereskedelemmel nem lenne semmi probléma Will. Azt azért ugye nem kell mondanom, hogy az első orsós kormány szüntetett meg egy nagy halom orosz gazdasági kapcsolatot.
    És ugye azt sem, hogy Paksot bővíteni kell, ez tiszta sor. Csak talán nem bármi áron.

Ugyan nekem semmi bajom az orosz emberekkel, de azért annyira itt látni sem szeretném őket.
    És én inkább szeretnék az EU-hoz tartozni, mint mondjuk az Orosz Föderációhoz.
  • lala42
    89-ben politikai és nem gazdasági értelemben küldte haza őket Orbán

Már rég megtörtént akkorra a megállapodás, hogy kivonulnak.
    Ornánc már csak nyitott kapukat döngetett.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.10.25. 09:00:04