IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja úgy lehet. Mondjuk joy is elég egy-ráadásul ffb-saitek evo force. Használtan 5-6 körül már lehet szerezni. Én ezt csak akkor cserélem le, ha netán marha olcsón szerzek egy g940-et(habár nem nagyon tetszik , hogy annyi pénzért még huzalozzak), de leginkább ha kijön egy új típusú ffb saitek joy.

Messzer lelet.
hát azért nem
560-al meg x2 965-el többen írták hogy játszható és a látvány se sz*r
nem full grafikáról beszéltem hanem normális fps-ről / látványról
<#circling>

Utoljára szerkesztette: JakuzaMan, 2014.08.13. 02:05:36
Az elejében nem vagyok biztos...azért az i5 proci nem árt+egy jobb videókari, de mondjuk egy 580-as. Ez a kettő már 70. Na jó, használtan 70. De maga a keret?

Isten nem ver bottal<#vigyor>...majd beszartam a röhögéstől! Nézem az egészet, a srác-gondoltam én-kötelékezik Lacával, erre elkezdi szórni..de mint az állat! Tényleg nem láttam még ilyet.<#taps> Ja és szinte felszállás után..

Her Laca
BOS első online repülés. Felszállok és !!!! Egy messza meg fűstől 😊))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Élek ja ,csak elég sűrű mostanság az élet 😄
Most egy darabig Pesten vagyok aztán irány a nagyvilág megint, kellene már egy hely ahol rendesen lehet dolgozni meg ki is fizetnek 😄
Még DCS re sincs időm,nemhogy CLOD ot repkedjek... pedig jó lenne.

A Béna.

Emlékeim szerint a Fókánál nem kell használni a trimmet, mert nem volt nyomásközéppont vándorlás a profilon. Maximum, akkor, ha a tömegközéppont elvándorolt repülés közben. Ezek szerint, az legalább pontos.
LeonSilver

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

70ért lehet olyan gépet venni amin megy a clod szépen
a bosnak dcs-nek kisebb a gépigénye
kell mégy egy joystick,thrustmaster t16000m 14 ezer
saitek throttle quadrant 14 ezer
ennyi, freetrack van
Her Laca
TS?

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Laca úr! Egy kis BOS reppenés?

Mondjuk az nem kevés pénz!<#ravasz1>

hát ha rendbehozzák akkor biztos hogy megveszek mindent ami ezekhez az új szimekhez kell
Segíttek...megőrülök ettől a zenétől!

<#mf2>

LeonSilver
Én már sajnálom... Az OPNI-ban lenne a helye.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Mit találtam!!!
Mondjuk én szeressem a krapekot ,bár mióta Ufók látogatják kicsit féltem.

Her Laca
<#worship><#eplus2>
Már szóltam a gyereknek,hogy hozzon valami bitang zeneműveket,oszt átirányítom én is a hangfalakat😊

LeonSilver
Drága szenvedő testvérem! Ha segítség kell, csak szólj! Addig is viszonozd a kedvességét az általam igen csak rühellett, Marilyn Manson művésznevű fosbojlerrel...

Her Laca
A jó isten és ti is bocsássatok meg nekem drága barátaim,de hallgassátok csak ti is😊 A szomszédba költözött egy hölgy és Jimmy-t hallgat egész nap. Lehet elásom .

Her Laca

Most néztem..lett 50 fős szeró a Sztálingrád mappából! Végre nem kell várni helyre az eu expertnél..

De működnek azok a dolgok, amik a CLOD-ban, csak-remélhetőleg-még nem jól! A Messzernél a BOS-ban sem kell állítani semmit, csak ha kikapcsolod az automatát. Az , hogy az orosz gépeket hogyan lehet széthajtani,nem tudom, mert nem repülöm. De az f-es messzer hamar sikerül. Talán túl hamar is..max gázon olyan 1.5, 2 perc.

Her Laca
Mert a BF az E4 től automata!!! Mi a retket csináljunk még vele ?😊E1-E3 PP állítás,ráadásul a hűtő is befojásol,a spitnél keverék,PP, és ott nincs ám padlógáz! Nézni kell a szívótér nyomást rendesen mert széthajtod!! Ellenben ennél a BOS nál nem kell nézni semmit ahogy néztem. A La 5 nél próbáltam ott lehetett a PP-t állítani ,de vagy feltekertem max ra és akkor ment is,vagy nem de akkor meg megállt a levegőben. Szóval érzésre (de ezt még körbejárrom) lehet állítgatni ,csak nem sok értelme van,mert feltekered csutkára oszt ennyi ahogy néztem.
Ja!!! A fókánál nem műkszik a trimm. Csak szólok.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.12. 19:27:58

Félreértetted. Ezt arra írtam, hogy felszállás után, a CLOD-ban sem kell többet csinálni a vadász gépekkel.

Ja ja bizony...úgyhogy kurva kíváncsi vagyok, mert ez sok mindent eldönthet. Mondjuk ami biztosan javításra kerül az a lábkormány' anomáliák, a többi nincsen nevesítve.

Mi van gyerek!
Szia!!
Élsz még? Jöhetnél este egy kis csatornabulira. :-)

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Ott a pont! Gyönyörű a grafika,csak kérdés,hogy tud e annyit, mint a DCS AFM? Egyébként ez is orosz, szóval akár össze is foghatnának ED-el.

" lehet az összes hűtő, fékszárnyak, lámpák, prop. állásszög, trim és elevátor állító, és ha jól tudom orosz gépeknél a keverék állítást is kezelni(ez ellenőrzöm)" ez mind szép és jó, de emlékeim szerint már a 46-ban is lehetett ezekkel mókolgatni. Szóval nagy előrelépésnek nem nevezném. Persze várjuk meg a végét, remélem jó lesz a repmodell a végleges változatban. Az,hogy nem repültem vele, az leginkább a számítógépen képességeinek "érdeme". Követni fogom, hogy mi lesz vele, ahogy a többit is, de jelenleg a DCS gépei sokkal ígéretesebbnek tűnnek, pedig nincs is köztük a nagy kedvenc, a Jak-3.

most a bf anomáliákra jön csütörtökön a patch?
Helyes helyes!
Mondjuk nekem a CLOD is nagyon tetszik de nincs benne Fóka 😞

A Béna.

Majd jön a gyerek és részletesen informál.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

a BOS-hoz kijött egy kisebb patch, nem az amit várunk.( A mostani új gk, meg grafikai javításokat tartalmaz) Kérdeztem , hogy állnak vele, azt írta Zak, hogy csütörtök vagy péntek. Alapvetően belső teszten van már.

Igen, egyetértek. Iszonyatosan ledöbbentem! Valahogy nehéz elhinni, hogy meghalt.

LeonSilver

Reggel óta nem térek észhez és végtelenül szomorú vagyok 😞
Én ilyen vén pöcs fejjel nem igazán szoktam ríni, főleg nem egy színészért, de ma reggel azért könnybe lábadtak a kukkereim.
Nekem az egyik legeslegnagyobb kedvencem volt.

<#vigyor0>Miért is?

A map-okról van infód ?
A gyerek töltött le hozzá mapokat is. Nos a BOS elbújhat a picsába. Grafikailag nagyon odaver. Nos megyek ablakot felsteni. :-( Majd este leszek.

Her Laca

Her Laca
Én is megveszem majd a Fókát meg a Pónit. Mondjuk a Póni az a kedvenc gépem (nem kell megkövezni,ami szép az szép azért) ,viszont nem tudom mikorra lesz az olyan állapotban,hogy élvezetesen tudjunk csapatban tevékenykedni benne,és ne csak 2 gép legyen . Dumbó mondta tegnap,hogy nagyon klassz de hiányzik neki belőle a közös repkedések hangulata.

<#eljen>

Más.
Nézegetem, próbálgatom ezt a DCS-t. Nos valahol itt kell kezdődni a szim.-nek.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.08.12. 10:11:34

Her Laca
Tegnap este repültünk egy jót,voltak jó kis események de ez talán a legtanulságosabb. Jól csinálta a ficak meg kell hagyni.
Magasról jött és ügyesen megtartotta az energiáját,asszem ha egyedül van valaki akkor max annyit tehetett volna,hogy lenyomja és elhúz.

Mármint? Dehogynem. Be lehet állítani, hogy a pályán álljál járó motorral, vagy a parking' részben állóval.

Her Laca
Sakkay! Ebbe a retekbe nem lehet gyakorolni a felszállást meg ilyesmiket?

Ez megoldotta, köszi 😊

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Her Laca
Nem. Próbáld meg a dukomentumok 1C soft club ,il2 sturmovik clifs of dover -mod , cache mappa tartalmát töröld ki.

Na tessék, kellett nekem bombázók miatt nyavalyogni.

Tegnap tökéletesen futott a játék, egy röccenés se volt, ma meg bugolnak a menüpontok meg lefagy a játék. Se patch, se semmi nem volt. Volt ilyen valakinek?

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Her Laca
Igazad vagyon! Én most próbálgattam egy 6 os wellington köteléket lelőni,nem sok sikerrel.Valóban veszettül jól lőnek,mondjuk 1 különállót nem nehéz leszedni ,de az is jól lövöldöz. 2 megoldást találtam. Vezérgépet a legelsőt kell meredek szögből támadni,így a többiek nem nagyon tudnak rád lőni. Vagy a leghátsót oldalról,hogy takarásban legyél a többinek.

Willenbrock
Akit érdekelnek a régebbi repülős filmek,itt van a Hunters c. 1958-as koreás film,vannak benne F-86-osok is,a Migek meg F-84-esek alakítják ha jól látom. LINK