91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #79393 Az kiderült, hogy te semmit... :-D De tudod hogy van ez: egyszerű ember, egyszerű gondolatok. :-D
De had tegyek fel egy egyszerű kérdést: ez egy politikai topik, politikai topikként indult? -
#79392 Mert mit tudsz Te erről az egészről? Olvasol itt néhány hozzászólást. és? Te ebből messzemenő következtetéseket vonsz le?
Sajnállak. -
#79391 Egyrészt nem admin vagyok, másrészt megtehetem.
Harmadrész én indítottam 2001-ben.
Egyéb kérdés? -
Lysandus #79390 Már megtette. Mondjuk megkérdezhette volna a jónépet. De, végül is, ő az admin. Ha eszébe jut, akkor tönkre vághat egy több mint 10 éves topikot. Mikor indult az Il-2 topik? -
Solt #79389 Megtörtént! :D -
#79388 Lassan amúgy tényleg át lehetne nevezni a topikot. -
Lysandus #79387 Nem mondtam meg. Én csak kértem, hogy ne járasd le magad. Még jobban. De végülis Te tudod... -
#79386 Ha kérhetlek ne mond meg, hogy miről beszélgetünk.
Ha nem tetszik el lehet vonulni. -
Lysandus #79385 Il-2-es topikban? Nem. Nyissál neki egyet! -
#79384 Ki tudja mán azt:) Tán 200-150 méter. Tök mindegy megszokod oszt jó lesz ami van:)) -
Indi69 #79383 offolnék uraim:) a clod-ban ki mint állítja az összetartást, 109-es persze. -
#79382 Na mindjárt elárasztalak benneteket beretvákkal.
Ma mentem melóba ,de előtte megálltam itt nálunk a bolhán.Készültem,mert zsebre tettem 2 használhatatlan ámde szépen kinéző piszkafát ,meg egy jelzetlen ámde jó kést.Múlt héten láttam egy Robert Klaas borotvát (ez azért ritka egy darab meg az usákok istenítik) de 6 ezret kért érte a koma.Na odablattyogok hozzá,látom a kés sehol.Kérdem eladta.Igen szar volt a kedve mert mint mondta nem volt forgalma,de a bőrönd mélyéről előkotorta.Konkrétan egy majd zsír új beretváról van szó.Na mondom üzleteljünk.Mennyi.Mondja 5.Nevetek,mondom minap 6 volt.Mondja egy hét múlva lehet 4 lesz.Na akkor mondom adok én két beretvát ezért+ 1 ezrest.Vakarózik,de az asszonya mondja ,hogy nézzék meg.Mutatom,tetszik neki. Elbótoltuk. A két csoffadt vas az volt vagy 1500 am ba valamihez hozzácsapták .Ez meg ér kb 25-30 at ahogy az ebay en nézem. -
artivizsla #79381 "...Ami úgy néz ki az egyik oldaltól nem áll távol, minden mindegy alapon..."
Nincs itt trollkodás. A csapat egyik fele szerint félig üres, a másik fele szerint pedig félig tele a pohár.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.25. 18:01:55 -
#79380 Igenis főnök úr.
Azt megtetszik engedni, hogy a Spanyol csupaszcsigák nemi életéről cseréljünk eszmét? -
#79379 Hol látsz itt trollkodást?:) Eszmét cserélünk. -
Lysandus #79378 Sürgősen abba kellene hagyni a politikai trollkodást, vagy le fogunk süllyedni a politikai topikok szintjére. Ami úgy néz ki az egyik oldaltól nem áll távol, minden mindegy alapon. -
#79377 -
#79376 Jaja. Azért a nagyorrúért is meg voltak veszve :D -
sakkay #79375 Tejfakasztó lesz ma itt...alattam kocsma, mellettem 12 bajtárs.
-
#79374 Személyi kultusz nem áll távol az egyszerű Magyar lélektől. Ferit is ajnározták annó.
De persze Rákosi elvti volt a csúcs.
Én aszondom. Meneküljön ki merre lát!:) -
Indi69 #79373 Menetelnék mellette én is, mikor a kötélhez sétál -
#79372 -
#79371 Üdv
A WD 40 NEM kontakt spray:) Már leírtam mi is. Marja a rozsdát és kenést is ad valamennyit. Borotvát is abban áztatunk.
Ne terjeszd :)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.25. 16:57:23 -
#79370 Minden rendben :D
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.10.25. 16:39:47 -
#79369 Ezt nem bírom ki, hogy ne tegyem beeee :D
Ezek az igazi, retardált faszparasztok! Az ilyen agyhalottak miatt tehet meg orsós azt, amit akar.
-
citroface #79368 üdv
a wd-40 az kontaktspray.Ami azt jelenti hogy a vezetékek végéeriről ahova fújod lemarja a rozsdát. És folyni fog az áram akadálytalanul.
Namost ha ezt műanyagra fújod akkor ott is ugyanúgy mar.
Műanyagot glicerinnel, zsírral vagy szilikonnal szoktak kenni, semmi esetben sem maró anyaggal. -
#79367 Persze. Mire gyugyó külügyminiszter lett, addigra alig maradt vasfüggöny :D AMikor a hepajt csinálták, akkor meg gyorsan felhúztak 30méter, alamóniumból :D Hogy legyen mit fotózni. A New York Times korabeli fotóján látszik is, hogy alamónium a vas :D -
Solt #79366 Szerintem mi valami párhuzamos dimenzióban élünk... :) -
artivizsla #79365 Mondjuk ez olyan, mint ahogy Horn nyitotta ki a kapukat a kelet-németek előtt. -
#79364 Én azért ezzel is vitába szállnék, de már unom a politikát :D
-
sakkay #79363 Nincs vita..
Nézzél át a dcs fórumra!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.25. 11:42:22 -
#79362 Nem is kell isteníteni az EU-t. Az amcsikat meg főleg nem. Van néhány dolog, amit irigylek tőlik, de különösebben nem komálom őket.
De még mindig inkább EU és Ámedika, mint oroszország, vagy a KGST :D -
sakkay #79361 És ez így mind igaz is. Csak sokan nem látnak tisztán. Az is hülye aki az eut' vagy netán az amcsikat isteníti, meg az is aki az Orosz medvét. Semmi nem fekete vagy fehér. És igen inkább 100x az eu mint a fák'. De! Legtöbb esetben nem is ez a kérdés! Mint az elején írtam, rengeteg átmenet van a két vége között. A jó arányt meg nagyon nehéz megtalálni főleg mert folyamatosan változik. -
sakkay #79360 Leon azt azért ne vitassad el, hogy senki nem tudta biztosan mi fog történni, és ha nem úgy alakul nagyon rábaxhatott volna.. Bátor dolog volt az akkor, meg úgy általában az akkori viselkedése. A mostani történésekhez eseményekhez ennek nincs sok köze, viszont ezt meg nem lehet tőle elvenni. -
#79359 Gorbival már le volt beszélve, hogy hazamennek. Aztán orsós előadta, hogy az ő beszéde miatt történt, ami történt :D -
artivizsla #79358 Azért milyen erők hathatnak már az emberre 1300 Km/h sebességnél ?
-
artivizsla #79357 A magyar 100.000 mellett még vagy 150.000 orosz katona is itt volt még fegyverben a munkásőrök és a rendőrség mellett, szóval nem volt ez egy előre lefutott felszóllalás, meg nem is minden nap küldték haza az oroszokat abban az időben és mégis csak ez a momentum maradt meg mindenkiben abból az időből, meg elég nagyot is szolt az akkori politikai közéletben, szóval utólag nem kellene bagatellizálni. -
artivizsla #79356 Persze, de azért ezt is csak jó 20 év múlva tudta meg a nagyközönség és azért az, hogy a rózsadombi találkozón mi hangzott még el, még ma is tabu téma.
Leon, erről beszélünk már napok óta, hogy megy a világ újrafelosztása a 3 hatalmi központ között, és pont az USA az, aki épp össze akarja ugrasztani ebből a triumvirátus 3 tagjából a másik kettőt úgy, hogy még tapsolni is kelljen hozzá. Nyilván szúrja a szemüket, hogy Vitya nem mindenben partner ehhez. Azért gondolj bele, hogy Magyarország a két hatalmi központ között helyezkedik el, miért baj az, ha ez figyelembe van véve ?
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.10.25. 10:03:40 -
#79355 Ugye nem kell elmesélnem, hogy miért nem küldött segítséget az USA vagy a NATO 1956-ban? Ugye tisztában vagy azzal is, hogy 1956-ban egy másik válság is volt
Sajnálom, hogy nem látjátok mi folyik itt. De talán ez kicsit rávilágít a történések miértjére:
„A világ egy átmeneti korszakba lépett, és nem csupán egy következő történelmi korszakról van szó, hanem korszakváltásról. A globális erőegyensúly újraelosztása folyik és egy új többközpontú világrend van kialakulóban” – mondta Szergej Lavrov.
A kereskedelemmel nem lenne semmi probléma Will. Azt azért ugye nem kell mondanom, hogy az első orsós kormány szüntetett meg egy nagy halom orosz gazdasági kapcsolatot.
És ugye azt sem, hogy Paksot bővíteni kell, ez tiszta sor. Csak talán nem bármi áron.
Ugyan nekem semmi bajom az orosz emberekkel, de azért annyira itt látni sem szeretném őket.
És én inkább szeretnék az EU-hoz tartozni, mint mondjuk az Orosz Föderációhoz. -
lala42 #79354 89-ben politikai és nem gazdasági értelemben küldte haza őket Orbán
Már rég megtörtént akkorra a megállapodás, hogy kivonulnak.
Ornánc már csak nyitott kapukat döngetett.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.10.25. 09:00:04