IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
560-al meg x2 965-el többen írták hogy játszható és a látvány se sz*r
nem full grafikáról beszéltem hanem normális fps-ről / látványról
<#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: JakuzaMan, 2014.08.13. 02:05:36
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Most egy darabig Pesten vagyok aztán irány a nagyvilág megint, kellene már egy hely ahol rendesen lehet dolgozni meg ki is fizetnek 😄
Még DCS re sincs időm,nemhogy CLOD ot repkedjek... pedig jó lenne.
A Béna.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
a bosnak dcs-nek kisebb a gépigénye
kell mégy egy joystick,thrustmaster t16000m 14 ezer
saitek throttle quadrant 14 ezer
ennyi, freetrack van
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mondjuk én szeressem a krapekot ,bár mióta Ufók látogatják kicsit féltem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Már szóltam a gyereknek,hogy hozzon valami bitang zeneműveket,oszt átirányítom én is a hangfalakat😊
Ja!!! A fókánál nem műkszik a trimm. Csak szólok.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.12. 19:27:58
Szia!!
Élsz még? Jöhetnél este egy kis csatornabulira. :-)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Mondjuk nekem a CLOD is nagyon tetszik de nincs benne Fóka 😞
A Béna.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Reggel óta nem térek észhez és végtelenül szomorú vagyok 😞
Én ilyen vén pöcs fejjel nem igazán szoktam ríni, főleg nem egy színészért, de ma reggel azért könnybe lábadtak a kukkereim.
Nekem az egyik legeslegnagyobb kedvencem volt.
<#vigyor0>#vigyor0>Miért is?
Más.
Nézegetem, próbálgatom ezt a DCS-t. Nos valahol itt kell kezdődni a szim.-nek.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.08.12. 10:11:34
Magasról jött és ügyesen megtartotta az energiáját,asszem ha egyedül van valaki akkor max annyit tehetett volna,hogy lenyomja és elhúz.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Tegnap tökéletesen futott a játék, egy röccenés se volt, ma meg bugolnak a menüpontok meg lefagy a játék. Se patch, se semmi nem volt. Volt ilyen valakinek?
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."