IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindegyiknek van vmi nyűgje,mostanában ezt használom, a revivel körbe lehet rajzolni az ellen sziluettjét olyan pontos, csak kezd lógni,kotyog egy kicsit
én ezekről jót nem olvastam sehol!
egyébként a legjobb ffb joytick amit próbáltam a ms sidewinderek (van is 2 darab)
nem kell megijedni hogy gameportos,mennyi 1 hangkártya, max 5 ezer?
én inkább ebbe a vonalba kutakodnék
kipróbáltam minden fajtát!....
nekem nem kell más mint a thrustmaster t16000m.
Logitech Force 3D Pro Joystick
Gondolom ez a későbbi kiadás.
Ezt használta már valaki? Vélemény esetleg?
560-al meg x2 965-el többen írták hogy játszható és a látvány se sz*r
nem full grafikáról beszéltem hanem normális fps-ről / látványról
<#circling>#circling>
Utoljára szerkesztette: JakuzaMan, 2014.08.13. 02:05:36
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Most egy darabig Pesten vagyok aztán irány a nagyvilág megint, kellene már egy hely ahol rendesen lehet dolgozni meg ki is fizetnek 😄
Még DCS re sincs időm,nemhogy CLOD ot repkedjek... pedig jó lenne.
A Béna.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
a bosnak dcs-nek kisebb a gépigénye
kell mégy egy joystick,thrustmaster t16000m 14 ezer
saitek throttle quadrant 14 ezer
ennyi, freetrack van
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mondjuk én szeressem a krapekot ,bár mióta Ufók látogatják kicsit féltem.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Már szóltam a gyereknek,hogy hozzon valami bitang zeneműveket,oszt átirányítom én is a hangfalakat😊
Ja!!! A fókánál nem műkszik a trimm. Csak szólok.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.12. 19:27:58
Szia!!
Élsz még? Jöhetnél este egy kis csatornabulira. :-)
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Mondjuk nekem a CLOD is nagyon tetszik de nincs benne Fóka 😞
A Béna.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Reggel óta nem térek észhez és végtelenül szomorú vagyok 😞
Én ilyen vén pöcs fejjel nem igazán szoktam ríni, főleg nem egy színészért, de ma reggel azért könnybe lábadtak a kukkereim.
Nekem az egyik legeslegnagyobb kedvencem volt.
<#vigyor0>#vigyor0>Miért is?