IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deal with it<#hawaii>#hawaii>
Utoljára szerkesztette: billypilgrim, 2014.08.17. 01:28:32
Már meg is van. Itt is látható, hogy azért bőven lehetet volna nekik mik közül váloghatni ésbetenni a játékba!
ShVAK ammunition consisted of a mix of fragmentation-incendiary and armor piercing-incendiary rounds.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
-Faszt! Robbanó vagy páncéltörő! és értetlenkedtek, hogy miért? Mi más lehetne?
mint mikor kocsit veszel a szalonból és azt mondják neked vannak benne extrák is, erre te.
- milyen extra, erre Ők,
-te választod meg a szinét,
-jó akkor metál feketét kérek,
- olyan nincs csak kék és zöld!
Na ez is valami ilyen...
Nekem ez hiányzik a legjobban a BOSból ezek az apróságok, de én mégis órákat tudtam CLODdal az elején eltölteni a repcsik festést, századjelvények fajtáit nnézegetve, a fegyverek hevederezését próbálgatni, ez úgy feldobta az egészet.
Erre ezek még talán új skinet sem akarnak többet!
Raise the volume ingame to 100%, then lower the volume of the game via Windows sound panel (you can adjust volume separatly for programs ) and it will work

GOOBY, pls
Az motorvezérlésre kiváncsi leszek, vajon mit bütykölnek vele!
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.08.16. 06:42:01
GOOBY, pls
Sztálingrád mappon, ami nem dogfight map, ott ugyanennyi idő alatt 3 győzelem. Oda azért nemfog ártani a 100 gép.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.15. 22:49:55
<#nyes>#nyes>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Olvastam én is a Fókás könyvet, és egy nagyon fasza könyv. Azért remélem olvasták a 3*7 -nál is.
Az aerodinamikai középpont vándorlása minimális ( nyilván nem nulla) a sebesség változásához képest.
A 33. oldalon ír a berepülésről és ott említi meg, hogy a berepülés alatt a nagyobb sebességi tartományban sem kellett macerálni a trimmet.
A 68. oldalon, már az angolok által írt leírásban külön kiemelik, hogy bármilyen repülési helyzetben, csak nagyon ritkán van szükség a gép újratrimmelésére.
Rég olvastam már a könyvet, de erre akkoriban felfigyeltem, még az ős Il-2-es miatt, lévén ott ezt elmulasztották leprogramozni.
A csupaszárny gépeken alkalmazták az ilyen nyomásközéppont-vándorlásmentes profilokat.
Mindenesetre a repülési leírásokban erre utalnak.
Nálam is volt egyszer némi kihagyás a POV-nál, de jó minőségű kontakt spray megszüntette. Robosztus, masszív, elnyűhetetlen.
(a Genius Metalstrike 3d-t meg se merem kérdezni :D)
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Viszont egyáltalán nem rossz úgy sem... (plusz Saitek pedál, és X52 gázkar)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
mindegyiknek van vmi nyűgje,mostanában ezt használom, a revivel körbe lehet rajzolni az ellen sziluettjét olyan pontos, csak kezd lógni,kotyog egy kicsit
én ezekről jót nem olvastam sehol!
egyébként a legjobb ffb joytick amit próbáltam a ms sidewinderek (van is 2 darab)
nem kell megijedni hogy gameportos,mennyi 1 hangkártya, max 5 ezer?
én inkább ebbe a vonalba kutakodnék
kipróbáltam minden fajtát!....
nekem nem kell más mint a thrustmaster t16000m.
Logitech Force 3D Pro Joystick
Gondolom ez a későbbi kiadás.
Ezt használta már valaki? Vélemény esetleg?