IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

annyi van hogy a gyújtónak más-más a késleltetése, a páncéltörőnek meg más ötvözetből készült a feje,de alapvetően 2 fajta lőszer van a Shvak-nál
Deal with it<#hawaii>
Utoljára szerkesztette: billypilgrim, 2014.08.17. 01:28:32
from 20mm to 25mm ruszki lőszerek

Már meg is van. Itt is látható, hogy azért bőven lehetet volna nekik mik közül váloghatni ésbetenni a játékba!

Nem, szrintem biztos több féle volt. Mármint én úgy gondolnám! Valahogy nehezen tudom elképzelni, hogy a ruszkik kéttipusú 20mm használtak volna hozzá! Sőt mintha rémlene, hogy láttam több féle lőszert, mjad ki googlizom!

Gondolom ezt wikipédiáról másoltad. Viszont az nem tűnt fel, hogy ez alatt a mondat alatt ott van egy táblázat, ami felsorol tízféle lőszer típust? :D

talán azért mert csak ez a kétfajta lőszer volt hozzá <#hawaii>

ShVAK ammunition consisted of a mix of fragmentation-incendiary and armor piercing-incendiary rounds.

Ha gyors missziónál próbáltad ki remélem átállítottad normálról. Mindig az az alap javítás után. Amúgy meg sokat javult, pl a lehetetlen manővert nem lehet megcsinálni. Ha meg van elég sebességed a botot is nyomhatod.

Her Laca
Én nem látom azt a qrva nagy előre lépést a repmodellben. De biztos bennem van a hiba:) Mondjuk hasra dobtam és biza itt a dombok azok dombok az oldalán lecsúszik a gép,szóval ez jó. De ezek az ufó szerű mozgások? Na mind 1 még nem 100% :)<#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nem csináltak ezzel semmit. Ez ugyan ojan xar mint eddig ,legalábbis a bot előre nyomására ugyan úgy reagál.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nekem még az tetszett mikor azt írták, hogy a la-5 nél lehet majd állítani a lőszerösszetételt, erre mindenki megörült, hogy de fasza, kérdezték a népek, hogy milyen lőszerek, és meg azt, hogy olyan lesz mint a CLODban, erre ezek
-Faszt! Robbanó vagy páncéltörő! és értetlenkedtek, hogy miért? Mi más lehetne?
mint mikor kocsit veszel a szalonból és azt mondják neked vannak benne extrák is, erre te.
- milyen extra, erre Ők,
-te választod meg a szinét,
-jó akkor metál feketét kérek,
- olyan nincs csak kék és zöld!
Na ez is valami ilyen...

Nekem ez hiányzik a legjobban a BOSból ezek az apróságok, de én mégis órákat tudtam CLODdal az elején eltölteni a repcsik festést, századjelvények fajtáit nnézegetve, a fegyverek hevederezését próbálgatni, ez úgy feldobta az egészet.
Erre ezek még talán új skinet sem akarnak többet!

Her Laca
Majd rátekintek. Igazság az ,hogy nem vonz ez a idétlen lődözés dogfighton,meg ha valami szerintem borzalmas az ez a várakozás ,meg balansz meg a tököm tudja még mi. De majd este megtekintem.

Azért bár sokat változott a mesza-talán még tovább gyengíthetnék' a problémás manővereknél előjövő furcsaságot. Még azért van. Az oroszoknál azonban teljesen megszűnt.

Gabi ezt írják a hang problémára.
Raise the volume ingame to 100%, then lower the volume of the game via Windows sound panel (you can adjust volume separatly for programs ) and it will work

Igen. Imádom őket<#mf2>, az ilyen szóhasználataik miatt főleg-kiterjesztett motor vezérlés-hááámiafaszomaz?<#alien> Mit is jelent ez pontosan? Persze nagyon örülök neki és tetszik az fm módosítás is, de hogy miért nem lehet emberi nyelven beszélni, meg normálisan leírni-ha azt nem is amit jön(pedig az is alap)-de legalább amit már megcsináltak! Hülye Oroszok.

PhantomAss
Igen, de most ki is hangsúlyozták a developer blogban hogy kész az fm, csak emiatt mondom. Majd meglátjuk a többiek mit szólnak hozzá.

GOOBY, pls

Annak nincs jelentősége, hogy azt mondták, hogy szinte kész az FM! Egyszer már azt mondták, hogy 99%-ban van kész az FM! Aztán látod hogy repült a messer, meg a fóka! Tegnap próbáltam őket hajtani, valóban mintha már kevésbbé produkálnák azokat furcsa hátrapörgést! Gondolom látták, hogy szar hiába mondták, hogy kész, mégis mindenki mondta nekik, hogy szar, hát így kénytelenek voltak hozzá nyúlini!
Az motorvezérlésre kiváncsi leszek, vajon mit bütykölnek vele!

PhantomAss
Nah erre már én is kiváncsi lennék, a blogban azt írják hogy a fm gyakorlatilag kész van, és rövidesen jön a kiterjesztett motor vezérlés. Meglátjuk..
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.08.16. 06:42:01

GOOBY, pls

Nézd meg Laca..kurva jó lett. Szerintem kiüt hamarosan az orosz sztrájk<#alien>. Gabival repültünk. Gabi 4. én 1. lettem, a legtöbbet légi győzelmes orosz, (dogfight) mappon-5 győzelmet ért el. A német 14-et (én 10-et, de leszálltam-amikor hagyták-<#whatever>ezért lettem első). A fóka is nagyon jó lett.
Sztálingrád mappon, ami nem dogfight map, ott ugyanennyi idő alatt 3 győzelem. Oda azért nemfog ártani a 100 gép.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.15. 22:49:55

<#nyes>

Her Laca
Akkor tesztelj:)

vagyok..

El kell mennem valahová, de este leszek..gyorsan ránéztem, a láb' kormány nagyon finomodott-és megszűnt!!!a bot előretolásakori anomália! Igen!

GaBika6
IL-2 BOS pöcs van...

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Na...este jön az fm javítás-legalábbis a jó része, úgyhogy lehet teszteli Laca, a Fókát. Az meg, hogy hogyan hozzák be a maradék 37%!!!!-ot, az jó kérdés<#vigyor>. Valami olyat tudok elképzelni amúgy, hogy az-eddig teljesen kihagyott kampány, és single mission-belekerül a játékban és: voilá, 100%.<#alien>

Most akkor hogy is lesz ez a nyárvégi BOS kiadás? Három hétvége alatt hirtelen ugranak 30% és megvan a 100% ?
Olvastam én is a Fókás könyvet, és egy nagyon fasza könyv. Azért remélem olvasták a 3*7 -nál is.

Her Laca
Semennyire ha érzésem nem csal. Nem sokkal másabb mint az Il2 ben.

Rengetegszer átolvastam azt a könyvet. Magyar nyelven alapmű a 190-ről. Sajnos az il-2 szimulációjával a könyvben leírtak mondjuk úgy, hogy köszönőviszonyban vannak. Olegék eldobták a típust a kiegyensúlyozottságért. Kíváncsian várom, hogy a BoS mennyire fogja visszaadni az irodalomban olvasható FW-190-et.

Van benne trimm. Ez tény. A tömegközéppont az repülés alatt vándorol, lévén fogy az üzemanyag, a lőszer, az olaj, nyílik a futó fékszárny.
Az aerodinamikai középpont vándorlása minimális ( nyilván nem nulla) a sebesség változásához képest.
Her Laca
No de akkor is kéne lenni ? Bár lehet nem ugyan az a vezérlése mint a messzának a BOS ban,az orosz vasakat is másként kell trimmelni,azaz kezelni a trimmet.

Alfred Price: Focke Wulf Az Fw190-es szolgálatban.

A 33. oldalon ír a berepülésről és ott említi meg, hogy a berepülés alatt a nagyobb sebességi tartományban sem kellett macerálni a trimmet.
A 68. oldalon, már az angolok által írt leírásban külön kiemelik, hogy bármilyen repülési helyzetben, csak nagyon ritkán van szükség a gép újratrimmelésére.
Rég olvastam már a könyvet, de erre akkoriban felfigyeltem, még az ős Il-2-es miatt, lévén ott ezt elmulasztották leprogramozni.
A csupaszárny gépeken alkalmazták az ilyen nyomásközéppont-vándorlásmentes profilokat.
Mindenesetre a repülési leírásokban erre utalnak.
L Viper
Mondjuk nálam nincs nagyon igénybe véve a POV, mióta FreeTrack-el repkedek.
Willenbrock
Én is 2007-óta használom ezt, viszont sajnos hiába fújtam be kontakt sprével, csak a 4 égtáj irányát veszi be,a többit csak nagy néha.

L Viper
2006 tavasza óta használom és a következő Joy-om is ilyen lesz. <#eljen>
Nálam is volt egyszer némi kihagyás a POV-nál, de jó minőségű kontakt spray megszüntette. Robosztus, masszív, elnyűhetetlen.
Vogel
Ezt vitatnám. Sebesség növekedésével vándorol hátrafelé az aerodinamikai centrum. De ha tudsz forrást adni, szívesen elolvasnám.

Willenbrock
Nekem Black Widov van évek óta.Majdnem teljesen elégedett vagyok vele,a legnagyobb baj az vele,hogy a POV kapcsolóban elég hamar tönkremennek a mikrokapcsolók,nem veszi be a 8 irányból kb 3-at,4-et.

Ha már így beleestünk a témába, a Speedlink Black Widow-ról mi a vélemény?

(a Genius Metalstrike 3d-t meg se merem kérdezni :D)

"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."

Na jó de nekem KELL ffb. Az evo-m meg marha jó, csak nagyon öreg már szegíny.

Elég barmok, mert az egereikkel és a billentyűzeteikkel elégedett vagyok.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nekem az FFB-s van ebből, csak az a baj, hogy a Vistán a gameportot még meg tudtam oldani, de az FFB-t nem.
Viszont egyáltalán nem rossz úgy sem... (plusz Saitek pedál, és X52 gázkar)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Looooogi NEM ismétlem NEM tud joyt gyártani. Ezt most komolyan mondom. Saitek az kell neked. Pont.

amúgy olyan joyyal nem találkoztam aminek ne lett volna vmi hátránya
mindegyiknek van vmi nyűgje,mostanában ezt használom, a revivel körbe lehet rajzolni az ellen sziluettjét olyan pontos, csak kezd lógni,kotyog egy kicsit
Napi program . Biciklivel ki hegyre. Futás fel egy kilátóig, majd vissza haza(két óra). Délután ki biciklivel faterhoz a kertbe, valami nehezet kell pakolni-csak erre vagyok hajlandó ha kertről van szó(meg ha valamit le kell rombolni). Este vissza a hegyre-bár csak a neve az, mert dombság-egy jó barátom táboroztat ott gyerekeket, aztán este ivászat lesz. <#vigyor2> Ahogyan számolom 2000 kalória fölé megyek, így!!!!!!<#taps>vehetek magamnak végre gumicukrot mert az a kedvencem-csak nem nagyon ehetek ilyesmit.

Hát az újabb szimeknél az utóbbi gagyizni fog. Éppen nemrég olvastam itt, hogy valaki panaszkodott.(t16000m). Amúgy ja..,.a logitechet a fórumon is állandóan küldik.

ffb-be felejtsd el a logitech márkát a g940-en kívűl
én ezekről jót nem olvastam sehol!
egyébként a legjobb ffb joytick amit próbáltam a ms sidewinderek (van is 2 darab)
nem kell megijedni hogy gameportos,mennyi 1 hangkártya, max 5 ezer?
én inkább ebbe a vonalba kutakodnék
joystickból van itthon 3 darab
kipróbáltam minden fajtát!....
nekem nem kell más mint a thrustmaster t16000m.
http://www.youtube.com/embed/vEHSEaHwPTM

Köszi. Na és ez?
Logitech Force 3D Pro Joystick
Gondolom ez a későbbi kiadás.

Nekem az volt, hamar kikopik és akkor használhatatlan. A használt példányok ma már vszeg nem használhatók. Az FFB része egyébként tényleg jó volt.
Logitech WingMan Force 3D Pro
Ezt használta már valaki? Vélemény esetleg?

Mondjuk most nézegetem nincsen új ffb joy még mindig! A fax ki van! Tud esetleg valaki ilyen irányú fejlesztésről?