91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #79473
    Kávé mellé.

14 oldal érdekesség.
  • Lebowski
    Öregapám mondotta volt: "addig jó, amíg meleg, az se baj, ha nő..." :)
  • sakkay
    Na vájunk csak..nekem minden gyanús, ahol nem tudom megállapítani első ránézésből ki a lány és ki a fiú...nem tudnám elviselni ha későn jönnék rá ha hibáztam! Lehet ittam, de ez csak erősíti a szabályt...ez nekem nem tetszik Azt azért megjegyzem ha én lennék a kormányzó ezek rábasznának...az össze gyanúskivéve a köbcös..az vitán felül állva rábaszna..
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.26. 01:21:09
  • sakkay
  • bucsher
    De megtaláltam értelmes helyen :)
  • Indi69
    Szuper, de ha instrumentális akkor
  • repvez
    nálam ez viszi a primet
  • Indi69
    loptam:) NAV=Nincs Amerikai Vízumunk. sírtam a röhögéstől
  • acidrain
    Mi a f@szom ez? Politikai vitafórum?
  • artivizsla #79464
    Miért, melyik politikustól tagadnád meg a "repülést", ha érdekli ez a fórum őket ?:))
  • bucsher
    Na ez igen!
    Kár hogy a youtube megerőszakolja, megöli a rock and rollt ...
  • Indi69
    Ez qrva jó !
  • Her Laca
    Nem mondod,hogy lassan tényezők leszünk?:)
  • bucsher
    :)))))))))))))))))))
    Ez így helyes.
    Laca ezt most helyretetted :))))))))))))))))
  • artivizsla #79459
    Hogyne, úgy is tuti figyelik már ezt a fórumot. Volt szó napközben a rózsadombi találkáról, gondolom mindenkinek meg van, hogy mi az? Az ATV-n miről beszéltek ma délután - a sok hülyeség mellett ? Hát persze, hogy a "rózsadombi megbeszélésről".
  • Indi69
    Mesélj, könyörgöm
  • Indi69
    Hát van még mit tanulni
  • artivizsla #79456
    Amiről itt írunk, arról úgyis csak vagy 20 év múlva mernek írni majd a lapokban. Mesélhetnék arról is pl. hogy Muteréknál az a Lőrinc készített a gázszerelést, aki ma már az ország egyik leggazdagabb embere, de vannak kollégáim, akik pedig Vitya osztálytársai voltak anno...
  • Her Laca
    Ez meg a nőkről.
    http://youtu.be/PqxeOFY2aB8
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.25. 21:25:41
  • artivizsla #79454
    Most komolyan visszatekertem vagy 20 oldalt, hogy reggel még melyiket is szidtam, mert estére már elfelejtetem. Ezért nem kéne a fórumot szétoffolni holmi szimekkel, mert csak megzavarjátok az embert. :))
  • Her Laca
    Kis művészet.
  • artivizsla #79452
    Az egy bajonett hegye ?
  • Zpogi
    Hát, ott pedig többet lehet megtudni róluk, mint itt. Perszer ez azért van, mert ide már nem írnak a bennfentes eberek.
    Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.25. 21:17:57
  • Her Laca
    Mert aztán ott pörög:) Én mindig elolvasom a havi 2 bejegyzést:))Na jó 3.
  • Zpogi
    Te Fürti, jó ám az a CloD, csak te nem repülöd velünk :-)

Egyébként, ha az emberfia valamit megakar tudni az IL2-es szimekről, akkor az nézzen fel a Pumaszállásra vagy a PCPilot-ra.
  • Zpogi
    Jogos. ;-)
  • Fürtös
    Lysandus minden tiszteletem mellett, ez a topik már rég nem az IL2 ről szól, sokkal inkább egy baráti társaság ahol ami az il 2-n keresztül kovácsolódott össze. Időnként elkalandoznak a témától és amíg korrektül elvitatkozgatnak az emberek szerintem nem baj,hogy másról is van szó.
    Én például kiváncsi vagyok mindenki véleményére,hobbijára bolondériájára. Szívesen nézegetem a borotvákat,szívesen olvasgatom Artivizsla linkjeit a kávém mellett, mindezt úgy ,hogy IL21946 vagy CLOD kb 3 éve el sem volt indítva a gépemen.
    A 3 napos politikai vitanapoknak hála megtudtam egy rakás dolgot amit én nem ismerhettem mert a fater még anyámat se ismerte meg akkoriban :D
    Még ha én is vitatkoztam Sakkayval, ettől a véleményét még tiszteletben tartom és kíváncsi vagyok rá.
    Amíg kulturált módon megy a dolog addig nbem kell felháborodnod.
    Ha annyira jó lenne a BOS vagy a CLOD akkor arról beszélnénk...
  • Her Laca
    Te Pogi:) Ki emlékszik már arra.Ne a múltba révedj testvírem:))) Mit tudjuk mán mi volt pár órája,pláne napja:)))
  • Her Laca
    "Amúgy utálom a fent említett italt."
    Ezért kell minél hamarabb elpusztítanod!! Fujj ne is lásd:) Le vele.A gyomorba persze.
  • Zpogi
    Nem, a zsidesz kontra maszop-ból.
    Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.25. 21:00:43
  • Her Laca
    Mán a WD40 ből?
  • Zpogi
  • Zpogi
    Nem azért. Elolvastuk mindenki véleményét pro és kontra...elég volt belőle.
  • Her Laca
    Na még egyszer.
    Nagybetűvel én is odaírtam,és valami karikát is tettem ,hogy lásd mit kell nézni.
  • Fürtös
    Azért karikázta be mert olyan vén vagy, hogy a gyerek melléd kell üljön és szólnia kell,hogy mikor van célkerseztbe a spit mert különben nem látod!

• sakkay
    A dokink dél óta iszik, de olyan beszédet mondott, mikor átadta a whiskit , hogy besírtam. egy igazi úriember. aztán megszűnt létezni, ez az akaraterő! Amúgy utálom a fent említett italt.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.25. 20:50:20
  • Fürtös
    Ja és Torzonborz inkább a tengelynél kend ahol a müanyag tányér csúszkál fel le, az a problémás része.
    Az enyémen pluszba egy pici kábelkötözővel összehúztam a külső rugót is(x52pro) ezzel picit könnyebbé téve a botot.

• Solt
    Sőt, a rozsda gyakorlatilag lassú égés következménye, ergo a wd40 tűzoltásra is jó...
  • Her Laca
    Nem ezt nem hozza ki.A felületről leszedi,ezt mondom:) Tudom milyen a jó rozsdamaró amúgy van is itthon de az tényleg agresszív egy anyag.Nem is tartom a lakásban sem,autó fényező boltban vettem és felhívták a figyelmem,hogy a bekent cuccot igen alaposan mindenféle lúgos cuccal mosni kell mert amúgy megeszi a fémet is.
  • Fürtös
    http://www.bakerprecision.com/images/neocv500.jpg
    Ezzel!
    Én ezt használom, hihetetlen egy anyag, ahova odakened ott marad, alig lehet letörölni.
    Versenyautók féltengelycsuklóihoz használjuk, még ha ki is szakad a gumiharang ez a szar akkor is bennmarad