91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #79473 Kávé mellé.
14 oldal érdekesség. -
Lebowski #79472 Öregapám mondotta volt: "addig jó, amíg meleg, az se baj, ha nő..." :) -
sakkay #79471 Na vájunk csak..nekem minden gyanús, ahol nem tudom megállapítani első ránézésből ki a lány és ki a fiú...nem tudnám elviselni ha későn jönnék rá ha hibáztam! Lehet ittam, de ez csak erősíti a szabályt...ez nekem nem tetszik Azt azért megjegyzem ha én lennék a kormányzó ezek rábasznának...az össze gyanúskivéve a köbcös..az vitán felül állva rábaszna..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.26. 01:21:09 -
sakkay #79470 -
bucsher #79469 De megtaláltam értelmes helyen :) -
Indi69 #79468 Szuper, de ha instrumentális akkor -
#79467 nálam ez viszi a primet
-
Indi69 #79466 loptam:) NAV=Nincs Amerikai Vízumunk. sírtam a röhögéstől -
#79465 Mi a f@szom ez? Politikai vitafórum? -
artivizsla #79464 Miért, melyik politikustól tagadnád meg a "repülést", ha érdekli ez a fórum őket ?:)) -
bucsher #79463 Na ez igen!
Kár hogy a youtube megerőszakolja, megöli a rock and rollt ... -
Indi69 #79462 Ez qrva jó ! -
#79461 Nem mondod,hogy lassan tényezők leszünk?:) -
bucsher #79460 :)))))))))))))))))))
Ez így helyes.
Laca ezt most helyretetted :)))))))))))))))) -
artivizsla #79459 Hogyne, úgy is tuti figyelik már ezt a fórumot. Volt szó napközben a rózsadombi találkáról, gondolom mindenkinek meg van, hogy mi az? Az ATV-n miről beszéltek ma délután - a sok hülyeség mellett ? Hát persze, hogy a "rózsadombi megbeszélésről". -
Indi69 #79458 Mesélj, könyörgöm -
Indi69 #79457 Hát van még mit tanulni -
artivizsla #79456 Amiről itt írunk, arról úgyis csak vagy 20 év múlva mernek írni majd a lapokban. Mesélhetnék arról is pl. hogy Muteréknál az a Lőrinc készített a gázszerelést, aki ma már az ország egyik leggazdagabb embere, de vannak kollégáim, akik pedig Vitya osztálytársai voltak anno... -
#79455 Ez meg a nőkről.
http://youtu.be/PqxeOFY2aB8
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.25. 21:25:41 -
artivizsla #79454 Most komolyan visszatekertem vagy 20 oldalt, hogy reggel még melyiket is szidtam, mert estére már elfelejtetem. Ezért nem kéne a fórumot szétoffolni holmi szimekkel, mert csak megzavarjátok az embert. :)) -
#79453 Kis művészet. -
artivizsla #79452 Az egy bajonett hegye ? -
#79451 Hát, ott pedig többet lehet megtudni róluk, mint itt. Perszer ez azért van, mert ide már nem írnak a bennfentes eberek.
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.25. 21:17:57 -
#79450 Mert aztán ott pörög:) Én mindig elolvasom a havi 2 bejegyzést:))Na jó 3. -
#79449 Te Fürti, jó ám az a CloD, csak te nem repülöd velünk :-)
Egyébként, ha az emberfia valamit megakar tudni az IL2-es szimekről, akkor az nézzen fel a Pumaszállásra vagy a PCPilot-ra. -
#79448 Jogos. ;-) -
Fürtös #79447 Lysandus minden tiszteletem mellett, ez a topik már rég nem az IL2 ről szól, sokkal inkább egy baráti társaság ahol ami az il 2-n keresztül kovácsolódott össze. Időnként elkalandoznak a témától és amíg korrektül elvitatkozgatnak az emberek szerintem nem baj,hogy másról is van szó.
Én például kiváncsi vagyok mindenki véleményére,hobbijára bolondériájára. Szívesen nézegetem a borotvákat,szívesen olvasgatom Artivizsla linkjeit a kávém mellett, mindezt úgy ,hogy IL21946 vagy CLOD kb 3 éve el sem volt indítva a gépemen.
A 3 napos politikai vitanapoknak hála megtudtam egy rakás dolgot amit én nem ismerhettem mert a fater még anyámat se ismerte meg akkoriban :D
Még ha én is vitatkoztam Sakkayval, ettől a véleményét még tiszteletben tartom és kíváncsi vagyok rá.
Amíg kulturált módon megy a dolog addig nbem kell felháborodnod.
Ha annyira jó lenne a BOS vagy a CLOD akkor arról beszélnénk... -
#79446 Te Pogi:) Ki emlékszik már arra.Ne a múltba révedj testvírem:))) Mit tudjuk mán mi volt pár órája,pláne napja:))) -
#79445 "Amúgy utálom a fent említett italt."
Ezért kell minél hamarabb elpusztítanod!! Fujj ne is lásd:) Le vele.A gyomorba persze. -
#79444 Nem, a zsidesz kontra maszop-ból.
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.25. 21:00:43 -
#79443 Mán a WD40 ből? -
#79442 -
#79441 Nem azért. Elolvastuk mindenki véleményét pro és kontra...elég volt belőle.
-
#79440 Na még egyszer.
Nagybetűvel én is odaírtam,és valami karikát is tettem ,hogy lásd mit kell nézni.
-
Fürtös #79439 Azért karikázta be mert olyan vén vagy, hogy a gyerek melléd kell üljön és szólnia kell,hogy mikor van célkerseztbe a spit mert különben nem látod!
-
sakkay #79438 A dokink dél óta iszik, de olyan beszédet mondott, mikor átadta a whiskit , hogy besírtam. egy igazi úriember. aztán megszűnt létezni, ez az akaraterő! Amúgy utálom a fent említett italt.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.25. 20:50:20 -
Fürtös #79437 Ja és Torzonborz inkább a tengelynél kend ahol a müanyag tányér csúszkál fel le, az a problémás része.
Az enyémen pluszba egy pici kábelkötözővel összehúztam a külső rugót is(x52pro) ezzel picit könnyebbé téve a botot.
-
Solt #79436 Sőt, a rozsda gyakorlatilag lassú égés következménye, ergo a wd40 tűzoltásra is jó... -
#79435 Nem ezt nem hozza ki.A felületről leszedi,ezt mondom:) Tudom milyen a jó rozsdamaró amúgy van is itthon de az tényleg agresszív egy anyag.Nem is tartom a lakásban sem,autó fényező boltban vettem és felhívták a figyelmem,hogy a bekent cuccot igen alaposan mindenféle lúgos cuccal mosni kell mert amúgy megeszi a fémet is. -
Fürtös #79434 http://www.bakerprecision.com/images/neocv500.jpg
Ezzel!
Én ezt használom, hihetetlen egy anyag, ahova odakened ott marad, alig lehet letörölni.
Versenyautók féltengelycsuklóihoz használjuk, még ha ki is szakad a gumiharang ez a szar akkor is bennmarad