IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Különben majd kiderül ,mennyi idejük is van még? Aztán vagy kirúgja őket az 1C vagy csodát tesznek,mert a lé a tét ott is😊)
Ha Vér estvánok nem hoznak annyit amit remélnek ,akkor csak a keményvonalasokban bízhatnak majd. Márpedig egy hófödte síkságért és 6-8 repülhető gépért én nem hiszem,hogy Vér Pityuk kipattintanak 20 lepedőt ,vagy ennek megfelelő dodót😊 + majd az aprót
De ez csak az én véleményem.
Érdekes.
Erre olvasok egy adatokkal teli könyvet a témában, (főleg a sérülések és lelövése körülményeit elemzi a könyv) és pont ilyen az arány. Vagy ha lehet még durvább.
12 nap májusban a címe 1940 ny. hadjárat. Pedig azok nem is orosz papír' gépek voltak<#nevetes1>#nevetes1>. Habár az ottani hurikánok jó része még vászon borítással volt.
A gyíkemberes, "kemtréles" rész engem nem érdekel, azokon tovább lapozok. 😊
www.smart-bus.hu
az az egész már maga egy hatalmas felkiáltójel
már bocsánat ha megbántalak vele, nem szándékom, de én csak röhögni járok oda ha rossz napom van
GOOBY, pls
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
www.smart-bus.hu
Panaszt tettem ellene, de a korrekt SG.hu brigádtól még csak válaszra sem méltatnak... 😊 Tőlem egy büdös fillért nem látnak többet az fix.
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Leon csak HG, nem moderátor... 😞
www.smart-bus.hu
Amúgy ja. Leon😊)
Összevitatkoztál netán?😊)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.18. 13:32:21
Ismer valaki innen egy normális moderátort?
www.smart-bus.hu
A BOS fórum, bár tényleg sok a-jajIstenemmilyenfasza-hozzászólás, bizony az már a régmúlt, hogy lehordják azt aki építő kritikát mond. És eddig minden! kritikára jött javítás. Mármint tényleges. Az , hogy ez bizonyos esetben ez még nem elég, az egy dolog. De bizony a készítők nagyon is figyelik a fórum sirámokat. És néha hisztiznek is, de alapvetően igyekeznek. Én most egy hangya faxnyival bizakodóbb vagyok, mint egy jó hónapja, de most is még csak azt tudom mondani, meglátjuk. A fórum pörög, és minden hibára azonnal felhívják a figyelmet. Az egy másik dolog, hogy kurvára szorítja őket az idő.
Most lehúzzák a lét azokról akikről lehet ,aztán ha majd megáll a dolog mint a szeg majd ócsósítanak.
általában a nagyon felkapott játékok gyűjtői kiadása szokott ekörül lenni, de azokhoz van is tartalom, itt egyszerüen elszaladt velük a ló
GOOBY, pls
"1944. június 13. Egy sörgyár több hordó sört ajánlott fel a harcoló alakulatoknak, amiket a Spitfire-ek szárnyuk alá rögzítve szállítottak le."
Ha a multi rész olyan lesz mint a ROF ban (nagyon erre hajaz) akkor felőlem adhatják ingyé is nem fog kelleni,de gyanítom hamar megunják a többiek is. Kérdés még ,hogy lesz e 100+ fő amit elbír egy szerver.
A másik dolog az az egyensúly hiánya,ez a gépekre értendő,az meg mint már itt többen rávilágítottak a korszak választás.
A német gépek fölénye nyomasztó,ha kialakulna egy online war ,kérdés,hogy lenne e elég pilóta a veres oldalon,lévén senki sem szeret célt repülni.Talán ez a legnagyobb kérdőjel a számomra.
A harmadik meg az ár és az üzletpolitika. 20 ezres a játék. Ki fog ezért ennyit kiadni? + aztán a további gépekért valamennyit?
Repültem vele mondjuk 10x abból multi volt tán 3 . És semmi ingerenciám ismét kipróbálni! Nincs benne semmi új (na jó a felhőzet és az időjárás az tényleg remek) azon kívül semmi inspiráló.
Mentem is egy próbakört az előbb és tudom csúnya dolog, de hihetetlen hogy az ellenséges kiugrott ejtőernyős pilótát lelőttem. Tudom alapjaiban véve nem a fő vonala kell hogy legyen a játéknak, de azért úgy gondolom, hogy figyelemre méltó változás szimulátorok terén, valamint a fákkal való ütközés is az.
Utoljára szerkesztette: GaBika6, 2014.08.17. 23:37:59
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Itt inkább a gond, hogy nekik van egy koncepciójuk, ami nem feltétlenül találkozik, a számukra a "világ legjobb szimnek" aposztrofált játékukkal, és ezen nehezen tudnak javitani, vagy nem tudnak, mert technikailag nincs meg a feltétel, itt most arra értem, hogy látod nem a CLODot vitték tovább hanem a sajátjukat erőltetik, érthető számukra ez a legbiztonságosabb ! Nekik most ez a legegyszerűbb, hogy alakitgatják aztán menetközben majd látják, hogy mi hoz nekik nagyobb profitot, az egyszerű full gagyi WT, (ha valaki ezzel játszik nem akartam megbántani, vagy lehúzni), vagy a komolyabb DCS vonal, hogy minden biz-bazt állitok a gépen, tán még a tökömet is megtudom vakarni!
Nekem úgy tünik, hogy ezen a fórumon jobban bejön az embereknek a komplexebb irányitás mint a rátolod és repül! Persze ezen messze túl van a BOS is, csak a 777-nél hajlamosak rá hogy a játékosok nem sírnak folyamatosan akkor képesek nagyon leegyszerűsíteni a dolgokat azzal a címmel, hogy minek más hiszen erre van igény! Tehát biztos lehetne itt kurva jó dolgokat is csinálni, csak itt most szerintem próbálnak a minél kisebb erőráforditással minél nagyobb profitot termelni! Csak lehet már rájöttek, hogy ez azért mégsem ilyen egyszerű, hogy azt eszed amit kapsz, és ennyi, minden estre ha nézed a hivatalos forumot ott többnek jön be mint, ahánynak nem, aki pedig hangot ad a nem tetszésének, azt pedig lehurrogják, hogy hálátlan, és tele van negatív enegiával! Na meg persze ott van a határídő, ugye egy hónap és felkell(enne) mutani a kész játékot, most talán 63% on áll! Képzeld csak el 8-9 hónap alatt eljutottak idáig, és most egy hónap alatt a hiányzó 37 % fasza mi...
biztos, hogy Ők is látják, hogy mit kellenne, vagy milyenek kell lennie, de egy biztos az igazi jó szim az egy réteg játék, aránylag kevés felhasználóval ha megnézed a többi PC game hez képest, és mindenkinek ugye nem tudnak a kedvére tenni!
Nekem is megvan a BOS hazudnék ha azt mondanám, hogy ezt a lovat akartam, most már így utólag, mert én azt hittem, hogy a CLODos vonalat viszik tovább, de már látjuk, hogy nem. Mindenesetre nem érzem magam átbaszva vannak negatív és vannak pozitiv dolgok is, Attól függetlenűl még magában hordozza a lehetősége, hogy egy jó szim legyen! csak ahogy az előbb is írtam akik komoly szimet akarnak azok vannak kevesebben! Én legalábbis így látom! Én úgy gondolom, hogy a BOS a WT és a DCS közé fog illeszkedni, a WT hez képest közelebb áll a szimekhez, és ugye az a piac tökéletesen működik, tehát oda nem fog tudni betörni, a DCS nél meghát ugye azért jócskán elkell tölteni pár órát a gépek vezérlésének a megismerésével!
Ki tudja mit hoz a jövő.
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2014.08.17. 23:12:56
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
A bajnokságot az unlimited kategória versenyzői számára rendezik, ez a legmagasabb kategóriának számít a műrepülésben.
Magyarországon két éve rendezték Nyíregyházán, az utánpótlás (Advanced) műrepülő VB-t.
Magyarországot Veres Zoltán, Illés Tamás és Ábrányi Tamás fogja képviselni. Külföldről pedig itt lesz a motoros műrepülés elitje, például a hétszeres világbajnok Szvetlana Kapanyina is, aki már Szegeden van, és ha kész a Szuhoj, akkor ott fog vele edzeni.
A spanyol csapat is megérkezett már, a Kiskőrösi repülőtéren edzenek.
Akit érdekel a műrepülés annak mindenképp érdemes ellátogatnia majd Matkópusztára.
hivatalos honlap
3*7 fujj!
Én ezt szeretném állitgatni, mint a CLODban, mert ott is csak párféle lőszer tipus van, mégis vagy nyolc sorban van a kiosztása.
mint látod itt sem csak két sorban van,hogy ennyi és kész! Nem kötekedni akarok tényleg nehogy félre értsd, mert nem. Csak nekem ezek a részletekbe menő apróságok hiányoznak, hogy a szinét, füstcsík, fajtáját, vagy valahogy a hevederezést tudjam variálni. Tudom nem jó párhuzamot vonni a két játék között, de ha nekem megvan mind a kettő ugye az ember akakratlanul is összehasonlitja őket!