IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vedd meg..ha nem érdekel a fóka akkor csak az alapot, de most már mindenkinek ajánlom<#nyes>#nyes>.
Vagy találat (jó most több találat) és füstől mint Géza bátyám Trabija.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.24. 11:40:24
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ja ez Il2 mod. Azok is menjenek a csába😊) Attól még a 3*7 is😊
Vagy BOS? Mindegy ,így is úgy is menjenek.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.24. 11:39:23
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Sokkal több találatot bírnak a gépek, és nem hal meg egyből a motor. Most 70%-ot írnak. Nagyon szép az új mapp. Sokkal több az erdő.
De te dolgod😊
Looooooooogi még mindig ne tud joy-t csinálni,régen se tudott,sőt valszeg a jövőben sem fog tudni.
Az meg egy nagy kalap kaki 😊
Ezt nem tudom ellenőrizni, de a fórumon sokaknak dcs dóra is van. Azt mondják nincsen kihagyva semmi a BOS fókából, összehasonlítva az indítást.

www.smart-bus.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Viszont volt tegnap 1 olyan, hogy random beállt a Fóka srófja a levegőben. Semleges területen, sima repülés közben. Semmi tulhajtás stb.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
És lesz egy Normandia map is hamarosan.
GOOBY, pls
Megállapítás.
1./ az FM pompás.
2./ a sérülésmodell, 90- 95 %-os ( nem tetszik a tűz a földön. Átlátszó, olyan gagyi.) Tudom nem kell összetörni a gépet. ( nem röhög!) Az egyik P-51 kapott 1 nagykalit a jobb szárnyba, ami átszakitotta a szárnyt. Alul jött ki a futó mellett és látszott, hogy a futóról levált a gumi :-) Hihetetlen részletesség.
3./ meg kell dolgozni a P-51 ellen, de nem legyőzhetettlen.
4./ Újra tanulni kell a repülést.
Összegzés: Ha lesznek II vh.-s mapok ( de még így is) nagy bulikat lehet reppenni.
Hogy megérte-e a pénzt? Meg. De van bennem egy kis félsz a jövőt illetően. Itt értem a játékélményt, valami köldi sorozatot, ha nem is a régi IL-2 WAR.-ját, de valami ahhoz hasonlót. Lesz-e elég fanatikus, aki megveszi és így leszünk-e elegen. Szóval ezek.
Azonban valamilyen szinten olyan élmény volt, mint amikor (hibái ellenére is)kijött a Dover és elkeztünk repülgetni vele.
Már várom a messzert. Arra még beruházok.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.08.24. 10:09:46
beépített trafója van, csak két kábel megy ki belőle (egy sima 230-as amit külön is lehet venni, és egy usb).
Sajnos már pontatlan középállásban ezért nem használom.
Az ebay-en vannak vadi újak, de 40-ért hirdeti a fickó, annyit nem ér sztem.
Ha max. 15e körül lenne az új akkor simán vennék
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.08.24. 10:07:34
GOOBY, pls
Sajnos Xp-től felfelé a gameportot még meg lehet oldani (legalábbis a Vistánál), de FFB nem lesz hozzá.
Messze a legjobb joyom, ami volt idáig (X52 gázkarral + pedállal párosítva meg pláne)
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.
Sérüléseket mit finomítottak? A különböző rendszerek sérűlnek,vagy kicsit több golyóbis kell,hogy a háromféle vastagságú és színű füstöt elkezdje eregetni? Hidd el ha eddig nem hozott lázba ezután se fog, hacsak valami csoda nem történik. Főleg nem 20 ropiért😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Utoljára szerkesztette: FiBriZZo, 2014.08.23. 23:49:04