IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#vigyor2>

Szia Papa!
Vedd meg..ha nem érdekel a fóka akkor csak az alapot, de most már mindenkinek ajánlom<#nyes>.

Her Laca
Az igen! Levették a golóbisok erejét. Az mán bravúr bakker. Még egyszer kérdezem. Külön külön a rendszerek ,hogy sérülnek?
Vagy találat (jó most több találat) és füstől mint Géza bátyám Trabija.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Laca..az a lyuk attól még azért volt ott!<#vigyor> Meg ha nagyon kellett vizelni esetleg, és elég ügyes voltál..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.24. 11:40:24

Papa01
😄 😄

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Mi ez a mordály ott??? Na mennyenek már a 3/4 ed p...csába. Nem rof ez bakker,rádió is volt nekik ,nem kellett jelzőpisztoly😊 Erre bezzeg van eszük az idiótáknak.

Ja ez Il2 mod. Azok is menjenek a csába😊) Attól még a 3*7 is😊
Vagy BOS? Mindegy ,így is úgy is menjenek.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.24. 11:39:23

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Ja amúgy<#mf2>!

Na na! Ezt azért még én is azok közé a dolgok közé raktam, ami vagy nem lesz vagy nagyon soká. Amúgy amennyire én látom nem hagytak ki semmit.
Sokkal több találatot bírnak a gépek, és nem hal meg egyből a motor. Most 70%-ot írnak. Nagyon szép az új mapp. Sokkal több az erdő.

Her Laca
jujujujujujuj😊 Mindgyá összevissza pisilem magam😊) Aztamindenit nekije.😊)

Her Laca
Ha visszaolvastál volna csak egy picit ,vagy előtte kérdezel,sok sok ideges perctől megkímélted volna magad.
De te dolgod😊
Looooooooogi még mindig ne tud joy-t csinálni,régen se tudott,sőt valszeg a jövőben sem fog tudni.
Az meg egy nagy kalap kaki 😊

Gyerekek<#wilting> az indítási procedúránál-ugye eddig nem nagyon volt-csak "e" kellett nyomni. Na most a készítőknek volt erre valami kósza mondatuk, hogy bár nem lesz klikkelhető a kabin, minden működni fog. Tegnaptól, ugyan még mindig "e" kell nyomni, de minden, a teljes! indítási procedúrát megcsinál a gép, messzeren még az oldalsó elektromos táblán lévő gombokat is kapcsolja, plusz a fedőborítókat a kapcsolókon le fel stb..nagyon brutál. Elméletileg a véglegesben ezeket mi is csinálhatjuk!!!!!Szarok rá ha nem klikkelhető, de én nyomkodhatom...hoho a végén még tényleg hardcore szim születik!<#taps>
Ezt nem tudom ellenőrizni, de a fórumon sokaknak dcs dóra is van. Azt mondják nincsen kihagyva semmi a BOS fókából, összehasonlítva az indítást.

Jól néz ki, az utolsó modelleken belül, a piros kapcsolós a legutolsó!

Végül egy Logitech Extreme 3d Pro került megrendelésre közvetlenül a gyártótól. Valakinek van valami tapasztalta vele hogy mire kell odafigyelni használat közben?
Na úgy néz ki, egyenlőre M.sidewinder ffb 2 joyom lesz. Azt írta a srác, hogy nagyon rég nem használták, és telefonálás közben kiderült, éppen festenek, úgyhogy valóban a szekrény aljáról kerülhetett elő<#vigyor>. Viszont amikor belegondoltam hány éves<#fejvakaras>, na mindegy abban talán még van anyag, meg mégis csak ez az utolsó verzió, a microsoftos joyok közül, újabb nincsen.

<#vigyor>

www.smart-bus.hu

Vogel
Nekem megfelelő folyamatossággal megy, kellő szakmaisággal (végzettség), csak az idő 😄 Annyit tehet, hogy egy fejezetet elkezd, majd MEO-zom, ha gondoljátok...

Na megyak ablakot festeni. <#falbav> A mama parancsa.<#nevetes2>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Nm is értem..<#vigyor>

A fiam is ezen törpöl. Lehet érdemes lenne összedolgozni kettőtöknek.
Viszont volt tegnap 1 olyan, hogy random beállt a Fóka srófja a levegőben. Semleges területen, sima repülés közben. Semmi tulhajtás stb.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Normandia? Az meg minek? Ott szinte semmi nem volt. Ellenben utána :-)<#boxer>

Vogel
Nekiugrottam a DCS Dora kézikönyv lefordításának. Meglátjuk, hogy mikor lesz-e belőle valami 😊

PhantomAss
jaja, én is erre várok. A Me 109 k4 már jól halad, pár hónapon belül kiadják ha jók az értesüléseim. Aztám jön a spit IX, thunderbolt, me 262.
És lesz egy Normandia map is hamarosan.

GOOBY, pls

Nos tegnap megvolt az 1.harci bevetésünk a DCS-ben. Valami zsidó szerveren voltunk Dumbo, Tobzos és én. Az utóbbi 2, 1 géppel. <#vigyor2>
Megállapítás.
1./ az FM pompás.
2./ a sérülésmodell, 90- 95 %-os ( nem tetszik a tűz a földön. Átlátszó, olyan gagyi.) Tudom nem kell összetörni a gépet. ( nem röhög!) Az egyik P-51 kapott 1 nagykalit a jobb szárnyba, ami átszakitotta a szárnyt. Alul jött ki a futó mellett és látszott, hogy a futóról levált a gumi :-) Hihetetlen részletesség.
3./ meg kell dolgozni a P-51 ellen, de nem legyőzhetettlen.
4./ Újra tanulni kell a repülést.
Összegzés: Ha lesznek II vh.-s mapok ( de még így is) nagy bulikat lehet reppenni.
Hogy megérte-e a pénzt? Meg. De van bennem egy kis félsz a jövőt illetően. Itt értem a játékélményt, valami köldi sorozatot, ha nem is a régi IL-2 WAR.-ját, de valami ahhoz hasonlót. Lesz-e elég fanatikus, aki megveszi és így leszünk-e elegen. Szóval ezek.
Azonban valamilyen szinten olyan élmény volt, mint amikor (hibái ellenére is)kijött a Dover és elkeztünk repülgetni vele.
Már várom a messzert. Arra még beruházok.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.08.24. 10:09:46

PhantomAss
nekem ilyen van:

beépített trafója van, csak két kábel megy ki belőle (egy sima 230-as amit külön is lehet venni, és egy usb).
Sajnos már pontatlan középállásban ezért nem használom.
Az ebay-en vannak vadi újak, de 40-ért hirdeti a fickó, annyit nem ér sztem.
Ha max. 15e körül lenne az új akkor simán vennék
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.08.24. 10:07:34

GOOBY, pls

Igen, minden gép működik amit eddig próbáltam. Az általad említett gépet is megnéztem és azzal sincs semmi baj.
Ja, van itthon kettő is belőle (egyik "not work"😉
Sajnos Xp-től felfelé a gameportot még meg lehet oldani (legalábbis a Vistánál), de FFB nem lesz hozzá.
Messze a legjobb joyom, ami volt idáig (X52 gázkarral + pedállal párosítva meg pláne)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

whiteskull
Mert a 10--nek Hacsek és Sajó ugrik be. 😄DD

Miel?tt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele. Ne nyugtalankodj! Úgyis másképp történik minden, mint ahogy elgondolod.

Willenbrock
Szép videó,csak azok a Hummerek a Sabre mellett kissé kiábrándítóak...

Willenbrock
Vagy wártündér grafika dcs fizika.

Willenbrock
A Koreás jetekkel még érdekes az Il-2 is:

Kávé mellé.

Willenbrock
Szerintem is hasonló a gond,mint régeben a clodnál,meg az il-2-nél.Nem élethű pasztell színek,nem látszik pára a levegőben,nincsenek erős fény-árnyékok,a növényzet nagyjából egyszínű,homogén.Az FSX-ben a szebb kiegészítőknél pl mindez nem gond,de még a ROF-ban is életszerűbb az összkép.Amilyen jók a gépek,annyira lehúzza az egészet a terep grafika.

és valóban! 😄DDDD

Az ember mikor titeket ( Sakky & Laca ) olvas, miért ez ugrik be egyből 10-ből kilencnek ?

Mint ha a Blikknél is olvasnák a fórumot.
Her Laca
Mert az olyan😊 Informatikus egész éjjel melózzak föleg hétvégén😊) Éppen józanodtak,oszt akkorra tudták bekapcsolni a PC-t.

Her Laca
Juj😊 Ettől még egy fikarcnyival sincs több kedvem hozzá mesterem😊 Billegnek még?
Sérüléseket mit finomítottak? A különböző rendszerek sérűlnek,vagy kicsit több golyóbis kell,hogy a háromféle vastagságú és színű füstöt elkezdje eregetni? Hidd el ha eddig nem hozott lázba ezután se fog, hacsak valami csoda nem történik. Főleg nem 20 ropiért😊

LeonSilver
Nem. Nekem még az első volt. Még a gémportos. És mindennél jobb volt!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Eszméletlen jól néz ki gyerekek!
Regelj ha nem tudod megnyitni...ez a bos fórum.

Az előretolásos hülyeség, alacsony sebességnél még van, nagyobbnál vagy eltrimmelve eltűnt. Magasabban vannak a felhők-ez később állítható lesz aszt hiszem. És nagyon sokat, nagyon! finomodott a sérülés.

Lacalacalacaaaa!!!!kijavították a messzát!!Kúrvajóóóóó!<#taps><#taps><#taps>

Na mondok valamit. És ezt a tényt lehet fikázni-de nem érdemes. A BOS fejlesztői tegnap akarták kiadni a javítást egész este majd éjjel sokan várták a fórumon de egy idő után nem jött semmi hír. Nem jött ki. Reggel üzenték , hogy majd egész éjjel dolgoztak vele, de nem várt gondok adódtak Végignyomták ezt a napot is majd 11 után jött a hír, hogy úgy néz ki hamarosan végeznek vele. Most jött ki, 460 mega. Szóval elhivatottság az van.<#hawaii>

Ezt itt már sokszor megbeszéltük. De amit írtam attól az még úgy van, hiába lazázták el a CLOD-ot.

pont az ellenkezője, il2őt a semmiből csinálták és a mérce lett, a clodot meg lett volna miről koppintani és kb annyi idő alatt fejlesztették ki mint amennyi idő alatt az il2 fb 1.22-ből 1946 4.09 lett (kb 5 év), erre kiadtak egy selejtet összvissz 2 kompetitív géppel. pedig csak annyi lett volna a dolguk hogy feljavítsák az il2 grafikáját és kész. csak ezért basz fel az ideg mikor erre gondolok 😊
Utoljára szerkesztette: FiBriZZo, 2014.08.23. 23:49:04