IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.25. 17:22:49

www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
Pedig valamikor 1999-ben gyártották!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A joy elején az ember kisujjánál van egy érzékelő. Ha nem fogod a joyt nincs FFB ergó nem akar leugrani az asztalról, stb...
Most ez komolyan érv a BoS mellett??? Hogy nem klikkelhető a kabin de mégis mintha? 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Legutoljára xp alatt volt támogatás.
Bedugod azt hali 😊
GOOBY, pls
Faxt vásárolgatsz mindenféle marhaságokat,ahelyett,hogy egy jót vennél . Mire eljutsz odáig még egyszer annyit elköltesz ezekre a vicek vacakokra. Na jó az MS joy a kiváló ,de ha nincs driver lehet bármilyen jó. Talán Phantomass tud segíteni.
Kurva jó amúgy csak nem ártana valami, amin meg tudom kalibrálni az ffb meg hasonló.

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.24. 18:32:49
De én vagyok a balfax😊)) mert mindig bedőlök amikor örömködsz😊)
1. Vakít ez a retek fehérség. Ok tél van.
2 Az alábbi képeken látszik (videóval én most nem bajlódom,de gondolom elhiszitek) minden egyes géppel 1 azaz csak 1 pontosabban egy rövid sorozatot adtam le,és ezek lettek az eredmények. Vagyis a Lagg3 al 2 őt a fókára ,az valahogy bírta😊de ketté tőrt mint a ropi. Na azaz égtek mint a rongy,vagy okádták a gyárkéménnyi füstöt,vagy szétestek.
Kérdésem? Mit változtattak?
Vagy .Qrva jól lövök.(nem hinném,hogy ez a helyzet.
Na jó nem tudom feltölteni a képeket valami nem megfelelő az oldalnak.
Mind 1 ,F4,Fóka,La5,Lagg3,Jak1 ezekkel mentem. Én nem látok semmi komolyodást. Az viszont dícséretes,hogy a fóka találat után repült és pár másodperc múlva elhagyta a jobb szárnyát,majd ahogy pörgött lefele ketté is tört.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.24. 18:01:44
Repültem a p51 el-kipróbáltam a logi joyt, érdekes mert a dcs-ben egész jó-és azt néztem, hogy nehezebb leszállni a BOS-ban, mármint szépen. Igaz a Dóra nincsen meg, de a p51-el gyönyörűen lehet leszállni. A felszállásnál meg ha szakaszosan adagolod,megint egyszerű. De miért mozog az egész műszerfal? Mármint látom , hogy direkt, de miért jó az?
Elvek !😊
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.24. 13:25:41
És egyéb a régi iles warokhoz hasonló rendszereken is gondolkoznak.
Majd jót mosolygok amikor megveszi boldog boldogtalan ,oszt egy hónap múlva a sutba dobják .Már ha a ROF os multi megoldást követik a fejlesztők.