IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Srácok a trackIr 4 pro-t érdemes megvenni? Azon kívül, hogy 51% és 46% látószöge van a kettőnek,más különbséget nem láttam.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.25. 17:22:49

Varázslat... 😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
De akkor is mikroszoft "találmány" :p

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Na jó de az idő köztük 10 év<#wink>

Ilyen van a G940-n is... 😊

www.smart-bus.hu

Mondjuk sok görcsölést nem látok a felszállásnál!

LeonSilver
Amennyire a lógi szar joyt csinál, a mikroszoft annyira jót! Az én FFB pro1-em ma is működik (nem nálam igaz).
Pedig valamikor 1999-ben gyártották!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Tudtam, hogy valami gyanús, de nem értettem..már az is teljesen sokkoló volt, hogyha a kormányszervekre nem hat erő, azzal arányosan eltűnik az ffb, de olyan szinten,hogy azt hittem valami hiba van. Aztán összeraktam mi ez, eszméletlen királyság<#alien>. Ameddig nem romlik el ez marad az tuti!!!!!!!

LeonSilver
Igen, az FFB pro 2 az már USB-s. Ésss nem tudom, biztos éstrevetted a mikroszoft egyik fasza megoldását.
A joy elején az ember kisujjánál van egy érzékelő. Ha nem fogod a joyt nincs FFB ergó nem akar leugrani az asztalról, stb...

Minden ilyen dolog még finomításra szorul, a lista lassan pipálódik ki. Igazából innentől lesz érdekes,(kész az összes alap gép) mert most esnek neki az fm javításnak komolyan. Legalábbis eddig az volt a terv. Az előző pár héttel ezelőtti fm javítás csak azért volt, mert másról sem szólt a fórum.

<#vigyor>Érted te mire gondolok. A bos akárhogy is soha nem ebben lesz nagyon jó. Inkább arra utaltam mennyire meglepett, hogy ebben az irányba is tettek lépéseket. Amúgy Leon, kúrva jó a joy. Ok, te mindig mondtad, de én nem veszek olyan ős akármit ami nem usb, mert az aztán már tényleg lutri. Aztán láttam , hogy ez usbs. De ez olyan finom, pontos, hogy az állam leesett ráadásul és olyan erős az ffb, hogy 2 óra után zsibbadt a kezem..hát mi lett a gilisztákkal, kitörte a kezüket?<#nevetes1>

LeonSilver
Drága bajtársam! Már meg ne haragudj (egyébként is minden tiszteletem a Tied, hogy próbálod védeni a védhetetlent... 😛 )!
Most ez komolyan érv a BoS mellett??? Hogy nem klikkelhető a kabin de mégis mintha? 😊

i robot
Szerintem a bombák furán esnek. Mindegyik teljesen egyforma szögben, tökéletes távolságra egymástól. Meg se rezzennek amikor kiesnek a gépből. Így azért elég pontosan lehet célozni. Magát a gépet külsőleg nagyon szépre összehozták, bár nem értem miért nincs téli festése. A nézetek a lövész állásban külön dicséretet érdemelnek.

Na ja. De az mégiscsak tündér.

<#eljen>

Her Laca
3.20 tól.Ez semmivel sem rosszabb.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Wartündérben meg 5000 en😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Egy szerveren?>😊

120 vannak jelenleg a BOS multiban.

Köszönöm, ezt én is megtaláltam, de ilyen sokat nem adok érte. Most egyenlőre az van, hogy szereztem egy tökéletes ffb microsoft sidewinert-ez a legjobb amit eddig próbáltam joyt-és max ha nagyon jó áron látok g 940 akkor lesz csere.

Sakkay! Találtam egy webáruházat, ahol a kiírás szerint árulnak még Logitech G940-et. 86715 Ft-ért osztogatják elméletileg. Remélem tényleg kapható, és nem csak arról van, szó, hogy egyszerűen senki nem frissítette a felületet. ITT

Azt be tudod linkelni?

Her Laca
<#eljen>

PhantomAss
nincs hozzá win7 driver sajnos, én is utánanéztem, még gányolt sincs.
Legutoljára xp alatt volt támogatás.
Bedugod azt hali 😊

GOOBY, pls

Érdekes, mert mégis működik az ffb, de azért szeretném látni is. Szóval nagyon fasza, és hihetetlen pontos. Ha nem romlik el atom jó vásárt csináltam 10-ért.

Her Laca
Honnan a retekből tudjam😊)) Figyu én a retró koromat élem,pipa,borotvakés,retro zenék,viszont hardvert nem veszek 100+ éveset😊
Faxt vásárolgatsz mindenféle marhaságokat,ahelyett,hogy egy jót vennél . Mire eljutsz odáig még egyszer annyit elköltesz ezekre a vicek vacakokra. Na jó az MS joy a kiváló ,de ha nincs driver lehet bármilyen jó. Talán Phantomass tud segíteni.

Inkább azt mondjad meg honnan a jó életbe töltsek le win7 drivert az új microsoft sidewinder ffb 2 joyomhoz!<#alien>
Kurva jó amúgy csak nem ártana valami, amin meg tudom kalibrálni az ffb meg hasonló.

Her Laca

Her Laca

Her Laca

Her Laca
Na átbaxtattam őket itt egy pár

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.24. 18:32:49

Her Laca
Meg is van😊 Lehet az IL2 őt combosították😊 Vagy nem találtad el.<#eplus2>

Her Laca
Persze ,hogy biztos. El sem indul amíg nem tölti le. Főldmíves vakítás testvérem semmi más😊
De én vagyok a balfax😊)) mert mindig bedőlök amikor örömködsz😊)

Felment a patch? Mert ha igen, akkor nem tudom. Az biztos, hogy egy il-2 szinte mindent kilőttem, mire kiugrott a pilóta, és akkor sem esett szét a gép. Ok, az il-2, viszont eddig az sem volt valami atom.

Her Laca
No Sakkay mester,csak ,hogy ne mond nem nézem meg a BOST.
1. Vakít ez a retek fehérség. Ok tél van.
2 Az alábbi képeken látszik (videóval én most nem bajlódom,de gondolom elhiszitek) minden egyes géppel 1 azaz csak 1 pontosabban egy rövid sorozatot adtam le,és ezek lettek az eredmények. Vagyis a Lagg3 al 2 őt a fókára ,az valahogy bírta😊de ketté tőrt mint a ropi. Na azaz égtek mint a rongy,vagy okádták a gyárkéménnyi füstöt,vagy szétestek.
Kérdésem? Mit változtattak?
Vagy .Qrva jól lövök.(nem hinném,hogy ez a helyzet.
Na jó nem tudom feltölteni a képeket valami nem megfelelő az oldalnak.
Mind 1 ,F4,Fóka,La5,Lagg3,Jak1 ezekkel mentem. Én nem látok semmi komolyodást. Az viszont dícséretes,hogy a fóka találat után repült és pár másodperc múlva elhagyta a jobb szárnyát,majd ahogy pörgött lefele ketté is tört.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.24. 18:01:44

Érdekesség a történelmünkből.
Milyen kiegészítőnek kell menni a Mozilla alatt, hogy a fórum zöld színei áttetszők legyenek, legalábbis a céges gépen látszik a háttér az alap zöld szín helyén ?
Her Laca
A BOS ban mi a a nehéz a felszálláson? Egyedül a Fókával kellett 2x nekiiramodnom,de utána már az is eccerű😊 Még a CLOD ban is nehezebb felszállni,na jó ezek csak nüansznyi különbségek.

Her Laca
Nem mozog a műszerfal. Nem ittál sokat tegnap?😊)) Vagy ma?😊 A fejkövetőd ahogy mozog ,azt érzékeled úgy,ez zavaró ha az egérrel akarsz manipulálni😊)

Ja tudom<#alien>!
Repültem a p51 el-kipróbáltam a logi joyt, érdekes mert a dcs-ben egész jó-és azt néztem, hogy nehezebb leszállni a BOS-ban, mármint szépen. Igaz a Dóra nincsen meg, de a p51-el gyönyörűen lehet leszállni. A felszállásnál meg ha szakaszosan adagolod,megint egyszerű. De miért mozog az egész műszerfal? Mármint látom , hogy direkt, de miért jó az?

Her Laca
Ugyan már😊 Nem tudsz olyat mondani, mutatni ,hogy nekem tessék a BOS al kapcsolatban. Úgy szar ahogy van.😊)) UFF.
Elvek !😊
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.24. 13:25:41

Nem azt fogják Laca. Olyan jó hogy beadok valami linket és baxol megnézni!<#buck>(kb. 1 hete) Mondtam , hogy elindult már az atag-hoz hasonló rendszer tesztelése.
És egyéb a régi iles warokhoz hasonló rendszereken is gondolkoznak.

Her Laca
Lehúzás!! Az van kérem lehúzás😊)
Majd jót mosolygok amikor megveszi boldog boldogtalan ,oszt egy hónap múlva a sutba dobják .Már ha a ROF os multi megoldást követik a fejlesztők.

Huh akkor az szopás. De ha tényleg nem érdekel más, nem jobb az alap,+ külön a fóka? Úgy azt hiszem olcsóbb...bár nem sokkal.