91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • krisztian005
    Nagyon köszönöm a fordítást, nagyszerű lett!! Az Fw-190 pont nincs meg, de még igy is nagyon élvezetes olvasmány, talán a legközelebbi akciónál megveszem.
    Én a Mig-21-re szavaznék mint következő fordítás, mert egyrészt a kedvenc gépem másrészt, mert csak 183 oldal, az A-10C 671 oldal, a Mi-8-hoz meg még nincs angol nyelvű kézikönyv. De végül is akármelyiknek örülnék, mert akármelyiket fordítod le biztos elolvasom :) .
  • Lysandus
    Szakértő fordítás! Hálás köszönet!
  • repvez
    Köszi,de inkább az angollal vagyok jobban barátságban, az oroszról csak annyit, hogy nekem a Zil az 3N1 (három az egyben ) jelent :D
  • Sidewinder
    Tudok DCS Mi-8MTV2 manualhoz linket adni. Oroszul van, minimális orosz tudás mellett kihámozható belőle a lényeg, az ismeretlen kifejezések egy része pedig logikával kitalálható (pl. virhovoje kalco= örvénygyűrű), a másik része nem ilyen egyszerű,de azért a lényeg megérthető, a gép korlátozásai betarthatóak, lehet vele biztonságosan repülni. A gond inkább a fegyverrendszerek használatánál és a célzásnál lehet kevés orosztudás esetén, ott az ábrák segítenek valamennyit. Teljes értékű angol manualt eddig nem találtam hozzá,aki megvette, annak valószínűleg megvan. Én azért nem vettem meg,mert nincs atomerőművem.A neten csak egy 48 pldalas quick start manual van róla angolul,de abban nagyon sok minden nincs benne. Az géphez lehet a neten találni angol nyelvű eredeti Mi-17-es manualt, mert az USA-ban is repülik a típust,de úgy emlékszem,hogy nincs benne a fegyverrendszerről szóló rész. Érdekes egyébként az oroszok névadási gyakorlata. Például a Mi-171S néven ismert típus az orosz hadseregeben Mi-8AMTS néven fut,a nagy számban Indiába exportált,modern Mi-17V5 pedig Mi-8MTV5 néven,pedig az alap Mi-8-hoz már nem igazán van köze. A DCS hivatalos oldalára az uccsó manual amit feltöltöttek, az a Mustang légiüzemeltetési utasítása volt,legalábbis az angol nyelvű részen. A készítő BelSimtek oldalán is csak az UH-1-é érhető el angolul. Tehát, ha nem zavar,hogy oroszul van, akkor jó olvasást a 236 oldalhoz!
    DCS Mi-8MTV2 Manual
  • PhantomAss
    én is a minyóra szavazok, az elég bonyolult...mindig is érdekelt a helikopteres rendszerek működése
  • macleody
    Hogy néztük anno májeréket, ahogy pedáloztak a kis vasmasinában. Nekem bezzeg csak egy kis 3 kerekű fostalicska bringa jutott. De milyen jó volt az is :)
  • Her Laca

Na de ezek műanyagok meg üvegszál:) No de a Moszvics!! Ott erősödött az ifjú kommunista palánta lába ,lévén az vasból volt:))
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.05. 22:01:25
  • Her Laca
    Menjé ki bolhára és szedj össze nekem egy szatyor beretvát:) !!! Ez fontos:)) Ott utánad vágják őket.
  • LeonSilver
  • Szepy2884
    Na nem megy a képbeszúrás. Akkor majd máskor...
    Utoljára szerkesztette: Szepy2884, 2014.11.05. 21:37:52
  • Szepy2884
    Ha nem is moszkvics de pedálos és Mercédesz :)

[URL=http://i62.tinypic.com/av0uas.jpg][/URL]
  • repvez
    Nem a minyó manuálhoz.
    Sok sikert hozzá Vogel :)
  • sakkay
    Na, ez igen jó hír! Majd lehet tavasszal lesz hozzád kérdésem a valós világról is a témában.
  • Vogel
    A 21-es is jó, gondoltam rá, hiszen azon államvizsgáztam, sőt a géptemetőnkben is akad pár példány belőle. Majd egyszer...
    Kérdésedre válaszolva: MSc vizsgák, közel hozzátok, Győrben :)
  • feca1229
    Szuper lenne!
  • Vogel
    Mi-8-hoz éppen a héten szerzek szakanyagot. Magam is dolgozom a típuson, szóval ideális lesz majd.
  • macleody
    Dórához?
  • repvez
    amugy valaki tud linket a manuálhoz ,mert nem találom.
  • sakkay
    Ez inkább csak a finomságok pontos ismerete miatt van. A minyót tudom már repülni, meg hajtóművet indítani, de egyrészt egy csomó mindenről nem tudom pontosan mi az, másrészt van ott még kis ezer kütyü, ami érdekel. Az uh-1 már egész jól megy, de a minyó vagy 3x bonyolultabb. De persze elvagyok anélkül, csak mintha meg lett volna említve a lehetőség..vagy ilyesmi.
  • LeonSilver
    Az egyik legjobb alakítása.Pedig van pár.. :)
  • feca1229
    Nekem mindegyik megvan, kivéve most még a 21-es, azt még nem vettem meg! Amelyik tipust a népek kivánják, nekem az jó lesz! Minyó, Huey, Sabre stb. mindegyiket szivesen olvasom majd!
  • Her Laca
    4.30 tól
  • Her Laca
    A vérét szívjátok szegénynek,ahelyett ,hogy megtanulnátok angelusul:)

Nekem Tom elmondta 10 percbe a fókát oszt repültem is:) Mit olvasgasson az ember annyit.
    Jelszavam ami Csodabogárnak.
    Én csak vezetem ,hogy mitől megy azt nem tudom:)
  • sakkay
    Olyat is lehet kívánni? Mert akkor egy szavazat a minyónak.
  • Papa01 #79735
    Ó bocsánat, Vogelek szerettem volna írni.... :-) 79718-as hsz, de mobiltelefonról számomra nem egyszerű... :-D
  • artivizsla #79734
    A számlaszámod privátban adtad meg ? :))
  • repvez
    Milyen vizsgáid lesznek ?MSC ? Én egy 21esnek örülnék,de gondolom az már megvan Beczl-nél. DE a Mi-8as manuálját lehet átnézem ha megtalálom :) tavasszal ugyis aktuális lesz .
  • Papa01 #79732
    Én az A10C mellett teszem le a voksom. És persze, köszönöm a munkádat előre is. :-)
  • Vogel
    Én szívesen fordítok. Fejlődik a nyelvismeret és a szakmai tudás is. Például a Fóka egyszerűen lenyűgözött. Hihetetlenül modern megoldásai vannak, amik még ma is léteznek.
    Most jön a vizsgaidőszak lassan, szóval februárban tudnék belekezdeni egy újabb projektbe. Melyik légijárművet kívánja a nép?
  • lala42
    Ott is lopnak?
    A végén lenyúlták a ladikját az ürgepásztornak.
    Nem tiszta fiadzás a csóka, de minden respekt neki.

Ja és 1000 köszönet a Fóka manuálért. Így a kölök már nem áll neki.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.11.05. 19:17:40
  • feca1229
    Nekem nagyon tetszik! Én nagyon örülnék neki ha a többi DCS-t is lenne kedved leforditani! Na persze ha van időd és kedved, szerintem sok embernek szereznél örömöt vele.
    Utoljára szerkesztette: feca1229, 2014.11.05. 19:16:04
  • Papa01 #79728
    Köszönjük szépen! :-)
  • Solt
    Igen... plusz imádok ezen a csodálatos és egyedülálló anyanyelvünkön informálódni! :)
  • artivizsla #79726
    Szintén törni angolt ? :))
  • artivizsla #79725
  • artivizsla #79724
    Aki ivott már, az ne nézze meg.

• repvez
    És erről? Semmi megjelenési dátumot nem láttam pedig mindjárt vége az évnek.
  • Solt
  • PhantomAss
    erről a filmről hallottatok már valamit?
  • PhantomAss
    köszönjük!