IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most ez komolyan érv a BoS mellett??? Hogy nem klikkelhető a kabin de mégis mintha? :)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Legutoljára xp alatt volt támogatás.
Bedugod azt hali :)
GOOBY, pls
Faxt vásárolgatsz mindenféle marhaságokat,ahelyett,hogy egy jót vennél . Mire eljutsz odáig még egyszer annyit elköltesz ezekre a vicek vacakokra. Na jó az MS joy a kiváló ,de ha nincs driver lehet bármilyen jó. Talán Phantomass tud segíteni.
Kurva jó amúgy csak nem ártana valami, amin meg tudom kalibrálni az ffb meg hasonló.

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.24. 18:32:49
De én vagyok a balfax:))) mert mindig bedőlök amikor örömködsz:))
1. Vakít ez a retek fehérség. Ok tél van.
2 Az alábbi képeken látszik (videóval én most nem bajlódom,de gondolom elhiszitek) minden egyes géppel 1 azaz csak 1 pontosabban egy rövid sorozatot adtam le,és ezek lettek az eredmények. Vagyis a Lagg3 al 2 őt a fókára ,az valahogy bírta:)de ketté tőrt mint a ropi. Na azaz égtek mint a rongy,vagy okádták a gyárkéménnyi füstöt,vagy szétestek.
Kérdésem? Mit változtattak?
Vagy .Qrva jól lövök.(nem hinném,hogy ez a helyzet.
Na jó nem tudom feltölteni a képeket valami nem megfelelő az oldalnak.
Mind 1 ,F4,Fóka,La5,Lagg3,Jak1 ezekkel mentem. Én nem látok semmi komolyodást. Az viszont dícséretes,hogy a fóka találat után repült és pár másodperc múlva elhagyta a jobb szárnyát,majd ahogy pörgött lefele ketté is tört.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.24. 18:01:44
Repültem a p51 el-kipróbáltam a logi joyt, érdekes mert a dcs-ben egész jó-és azt néztem, hogy nehezebb leszállni a BOS-ban, mármint szépen. Igaz a Dóra nincsen meg, de a p51-el gyönyörűen lehet leszállni. A felszállásnál meg ha szakaszosan adagolod,megint egyszerű. De miért mozog az egész műszerfal? Mármint látom , hogy direkt, de miért jó az?
Elvek !:)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.24. 13:25:41
És egyéb a régi iles warokhoz hasonló rendszereken is gondolkoznak.
Majd jót mosolygok amikor megveszi boldog boldogtalan ,oszt egy hónap múlva a sutba dobják .Már ha a ROF os multi megoldást követik a fejlesztők.
VO101 tvr:ja, ha valaki fóka mániás később is megveszi ennyiért. Én csak azért vettem meg annak idején a full verziót, mert akkor még-már nem volt az alap. Szerintem az alapot annyi pénzért nagyon megéri megvenni. Lesz gyalogság...láttam az animációt. Ráadásul eltűnt pár eszközről az állomány úgyhogy azok is cserélve lesznek!
FPS. nekem i5 van, egy GTX770 kártyával, alapon-ha nincsen semmi különös 60+, ha 16 gép forgolódik egy bolyban az égő Sztálingrád fölött 35-45 fps. Ja ez max grafikán, full HD.
Ebből is van steames-nem steames?
GOOBY, pls
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb