IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#vigyor>Érted te mire gondolok. A bos akárhogy is soha nem ebben lesz nagyon jó. Inkább arra utaltam mennyire meglepett, hogy ebben az irányba is tettek lépéseket. Amúgy Leon, kúrva jó a joy. Ok, te mindig mondtad, de én nem veszek olyan ős akármit ami nem usb, mert az aztán már tényleg lutri. Aztán láttam , hogy ez usbs. De ez olyan finom, pontos, hogy az állam leesett ráadásul és olyan erős az ffb, hogy 2 óra után zsibbadt a kezem..hát mi lett a gilisztákkal, kitörte a kezüket?<#nevetes1>

LeonSilver
Drága bajtársam! Már meg ne haragudj (egyébként is minden tiszteletem a Tied, hogy próbálod védeni a védhetetlent... :P )!
Most ez komolyan érv a BoS mellett??? Hogy nem klikkelhető a kabin de mégis mintha? :)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

i robot
Szerintem a bombák furán esnek. Mindegyik teljesen egyforma szögben, tökéletes távolságra egymástól. Meg se rezzennek amikor kiesnek a gépből. Így azért elég pontosan lehet célozni. Magát a gépet külsőleg nagyon szépre összehozták, bár nem értem miért nincs téli festése. A nézetek a lövész állásban külön dicséretet érdemelnek.

Na ja. De az mégiscsak tündér.

<#eljen>

Her Laca
3.20 tól.Ez semmivel sem rosszabb.
http://www.youtube.com/embed/YjKzsuDPuoM

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Wartündérben meg 5000 en:))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Egy szerveren?>:)

120 vannak jelenleg a BOS multiban.

Köszönöm, ezt én is megtaláltam, de ilyen sokat nem adok érte. Most egyenlőre az van, hogy szereztem egy tökéletes ffb microsoft sidewinert-ez a legjobb amit eddig próbáltam joyt-és max ha nagyon jó áron látok g 940 akkor lesz csere.

Sakkay! Találtam egy webáruházat, ahol a kiírás szerint árulnak még Logitech G940-et. 86715 Ft-ért osztogatják elméletileg. Remélem tényleg kapható, és nem csak arról van, szó, hogy egyszerűen senki nem frissítette a felületet. ITT

http://www.youtube.com/embed/cCscxe-MbD4

http://www.youtube.com/embed/gSUUorB8BpU

Azt be tudod linkelni?

Her Laca
<#eljen>

PhantomAss
nincs hozzá win7 driver sajnos, én is utánanéztem, még gányolt sincs.
Legutoljára xp alatt volt támogatás.
Bedugod azt hali :)

GOOBY, pls

Érdekes, mert mégis működik az ffb, de azért szeretném látni is. Szóval nagyon fasza, és hihetetlen pontos. Ha nem romlik el atom jó vásárt csináltam 10-ért.

Her Laca
Honnan a retekből tudjam:))) Figyu én a retró koromat élem,pipa,borotvakés,retro zenék,viszont hardvert nem veszek 100+ éveset:)
Faxt vásárolgatsz mindenféle marhaságokat,ahelyett,hogy egy jót vennél . Mire eljutsz odáig még egyszer annyit elköltesz ezekre a vicek vacakokra. Na jó az MS joy a kiváló ,de ha nincs driver lehet bármilyen jó. Talán Phantomass tud segíteni.

Inkább azt mondjad meg honnan a jó életbe töltsek le win7 drivert az új microsoft sidewinder ffb 2 joyomhoz!<#alien>
Kurva jó amúgy csak nem ártana valami, amin meg tudom kalibrálni az ffb meg hasonló.

Her Laca

Her Laca

Her Laca

Her Laca
Na átbaxtattam őket itt egy pár

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.24. 18:32:49

Her Laca
Meg is van:) Lehet az IL2 őt combosították:) Vagy nem találtad el.<#eplus2>

Her Laca
Persze ,hogy biztos. El sem indul amíg nem tölti le. Főldmíves vakítás testvérem semmi más:)
De én vagyok a balfax:))) mert mindig bedőlök amikor örömködsz:))

Felment a patch? Mert ha igen, akkor nem tudom. Az biztos, hogy egy il-2 szinte mindent kilőttem, mire kiugrott a pilóta, és akkor sem esett szét a gép. Ok, az il-2, viszont eddig az sem volt valami atom.

Her Laca
No Sakkay mester,csak ,hogy ne mond nem nézem meg a BOST.
1. Vakít ez a retek fehérség. Ok tél van.
2 Az alábbi képeken látszik (videóval én most nem bajlódom,de gondolom elhiszitek) minden egyes géppel 1 azaz csak 1 pontosabban egy rövid sorozatot adtam le,és ezek lettek az eredmények. Vagyis a Lagg3 al 2 őt a fókára ,az valahogy bírta:)de ketté tőrt mint a ropi. Na azaz égtek mint a rongy,vagy okádták a gyárkéménnyi füstöt,vagy szétestek.
Kérdésem? Mit változtattak?
Vagy .Qrva jól lövök.(nem hinném,hogy ez a helyzet.
Na jó nem tudom feltölteni a képeket valami nem megfelelő az oldalnak.
Mind 1 ,F4,Fóka,La5,Lagg3,Jak1 ezekkel mentem. Én nem látok semmi komolyodást. Az viszont dícséretes,hogy a fóka találat után repült és pár másodperc múlva elhagyta a jobb szárnyát,majd ahogy pörgött lefele ketté is tört.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.24. 18:01:44

Érdekesség a történelmünkből.
Milyen kiegészítőnek kell menni a Mozilla alatt, hogy a fórum zöld színei áttetszők legyenek, legalábbis a céges gépen látszik a háttér az alap zöld szín helyén ?
Her Laca
A BOS ban mi a a nehéz a felszálláson? Egyedül a Fókával kellett 2x nekiiramodnom,de utána már az is eccerű:) Még a CLOD ban is nehezebb felszállni,na jó ezek csak nüansznyi különbségek.

Her Laca
Nem mozog a műszerfal. Nem ittál sokat tegnap?:))) Vagy ma?:) A fejkövetőd ahogy mozog ,azt érzékeled úgy,ez zavaró ha az egérrel akarsz manipulálni:))

Ja tudom<#alien>!
Repültem a p51 el-kipróbáltam a logi joyt, érdekes mert a dcs-ben egész jó-és azt néztem, hogy nehezebb leszállni a BOS-ban, mármint szépen. Igaz a Dóra nincsen meg, de a p51-el gyönyörűen lehet leszállni. A felszállásnál meg ha szakaszosan adagolod,megint egyszerű. De miért mozog az egész műszerfal? Mármint látom , hogy direkt, de miért jó az?

Her Laca
Ugyan már:) Nem tudsz olyat mondani, mutatni ,hogy nekem tessék a BOS al kapcsolatban. Úgy szar ahogy van.:))) UFF.
Elvek !:)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.08.24. 13:25:41

Nem azt fogják Laca. Olyan jó hogy beadok valami linket és baxol megnézni!<#buck>(kb. 1 hete) Mondtam , hogy elindult már az atag-hoz hasonló rendszer tesztelése.
És egyéb a régi iles warokhoz hasonló rendszereken is gondolkoznak.

Her Laca
Lehúzás!! Az van kérem lehúzás:))
Majd jót mosolygok amikor megveszi boldog boldogtalan ,oszt egy hónap múlva a sutba dobják .Már ha a ROF os multi megoldást követik a fejlesztők.

Huh akkor az szopás. De ha tényleg nem érdekel más, nem jobb az alap,+ külön a fóka? Úgy azt hiszem olcsóbb...bár nem sokkal.

Ment privi.
Igen már a steamon is fent van..arról nem tudok pontos infót szolgálni , hogy mi lesz azokkal akik már rég megvették, valaki azt mondta beírta a kódot, és a steam elfogadta...na én még nem próbáltam.
VO101 tvr:ja, ha valaki fóka mániás később is megveszi ennyiért. Én csak azért vettem meg annak idején a full verziót, mert akkor még-már nem volt az alap. Szerintem az alapot annyi pénzért nagyon megéri megvenni. Lesz gyalogság...láttam az animációt. Ráadásul eltűnt pár eszközről az állomány úgyhogy azok is cserélve lesznek!
FPS. nekem i5 van, egy GTX770 kártyával, alapon-ha nincsen semmi különös 60+, ha 16 gép forgolódik egy bolyban az égő Sztálingrád fölött 35-45 fps. Ja ez max grafikán, full HD.

velem biztos jól járnak mert engem csak a fóka érdekel ebből a planesetből
Ok.

Vagy pont hogy nagyon is van!

50 dollár a játék és plussz 40 dollár hogy legyen fóka is :D ezeknek tényleg nincs marketing osztályuk :)
PhantomAss
egyre inkább úgy érzem, hogy nekem teszik a játék, valszeg meg fogom venni ha lemegy az ára.
Ebből is van steames-nem steames?

GOOBY, pls

Papa01
Oké. 19:00? :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ok este ts?.. most megyek kajálni.

Papa01
Szia Sakkay! :) Előbb-utóbb megfogom, de nekem még drága. :) majd, ha 6-8 lesz! :) De a képek nagyon szépek! <#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb