IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Sérüléseket mit finomítottak? A különböző rendszerek sérűlnek,vagy kicsit több golyóbis kell,hogy a háromféle vastagságú és színű füstöt elkezdje eregetni? Hidd el ha eddig nem hozott lázba ezután se fog, hacsak valami csoda nem történik. Főleg nem 20 ropiért😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Utoljára szerkesztette: FiBriZZo, 2014.08.23. 23:49:04
Beszarok ezeken mindig! Hatalmas!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.08.23. 21:57:07
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az a baj,hogy a régi Il2 őt egyhamar semmi sem tudja űberelni,ezt azért lássuk be. Ott mindenki megtalálta a magának valót.
A BOS ban meg valóban retkek az orosz gépek,de azért meglepni meg tudnak azzal is.És mivel könnyen sérül a vas,elég ha oda spézik oszt ha bekap az ember egy két skulót akkor ott már sanyi.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Ha valaki a DCS-ben FW 190-et akar venni, siessen.
Lassan leamortizálom a légierő készletét.<#nevetes2>#nevetes2>
Az utolsó darabokkal már megy a felszállás+időnként a sérülésmentes landolás.
Viszont kúúúrva jó.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

IL2 DBW :
IL2 BoS :
CloD :
Kanadában most szorongatják meg a kábeltv szolgáltatókat, hogy ha valaki csak a HBO-t akarja nézni, akkor azt külön is megvehesse, ne kellejen a felhasználónak egy csomagot venni egy csatornáért, mivel ha egy boltba akarunk venni egy sört, ott sem kényszerítenek arra, hogy mellé venni kelljen még magassarkú cipőt és konzervet is. Bár a két dolog azért nem teljesen ugyan az, de mi volna, ha egyszer a felhasználók állíthatnál össze, hogy milyen szimet akarnak, érdekes lenne azért.
Pl. Fw 190 F9 panzerbiltz...
Köszönöm még egyszer a géplista el is vette a kedvemet a megvásárolástól, inkább maradok még egy ideig az IL-2+DBW1.71 kombinál 😊
Most az lenne a kérdésem a szakértő uraktól hogy tudnának-e 20k forint* határon belül joyt ajánlani, nem kell fullos, nem is napi 24 órás használatra kell, csak szórakozásra és tanulásra?
Megint csak köszönöm előre a válaszokat.
* A diákmunka egyik hátrány, hogy be kell osztani a pénzt ha már megdolgoztál érte. 😄
A DCS-nél tényleg az a gond-főleg alacsonyan-hogy sem a sebesség, sem a talaj érzet nincsen meg. És olyan műanyag minden.
De ugye itt van csak lemodellezve a gépek működése, kabin klikkelés stb...az a szerencséjük , hogy monopolhelyzetben vannak.