91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
  • Her Laca
    Multi? 100+ fős szerók jól mennek?
  • sakkay
    Igazán kedves vagy. Gyönyörű, fejlődik, 3 naponta javítják kb, de amíg nincs rendbe rakva az FM., nem repülöm. Ezt tudom elmondani Kína országáról..
  • Her Laca
    Milyen a BOS. Mondanál pár szót róla,esetleg kis kedvcsinálót videó formában. Szóval érted:)) Mégiscsak a világ "legjobb" szime és te annyira ajnároztad most már kíváncsi vagyok.
  • sakkay
  • Her Laca
    Nem beteg ,csak neveletlen.Mondjuk bocsánatot kért most legutóbb azt vegyétek figyelembe. De kár ezen rágódni,lévén mi itt normálisan elbeszélgetünk egymással,meg bárkivel aki ide téved,és ha szeretné,hogy elfogadja a jó nép ,hát el kell sajátítania az itteni módit.
    Nem nagy dolog ez én azt gondolom.Csak normális hangnemben kell szólni egymáshoz,még ha nem is egyezik a vélemény,vagy ő jobban tud valamit akkor is. Nem tévedhetetlen arcok vannak itt.(kivéve jómagam ugye mert mint tudjuk http://youtu.be/mQf_9-SO6rY )
  • Nohab
    Egy hülye beteg gyerek. Leírom a folyamatot: Csinál egy új reget -> faszfejként viselkedik -> bannolják a reget
    Az utóbbi időben az itt megjelenő új regek mind a kocsis kölöké. Le kell szarni magasról.
  • Her Laca
    Intézkedek éppen ATAG on.
    No nem fényezem magam,de qrva jó vagyok:))))))
    Felszállok( nehezen mert azt se tudom mi hol a joy on már) elevickéleg az angelusokig.Na ott vannak 5-6 k n népek.Röpke 2 perc alatt az összes nagykalát ellőttem de a drága jó levegőn kívül vajmi kevés dolgot találtam el.Ja nem maradt csövenkén 1 darab.
    Jól kezdődik:) Aztán megcsaptam egy spitit kiskalával aki kepeckedett felfele a francia partok felé.Nagy nagy sűrű füstöt kezdett húzni.
    Közben kaptam egy fél spitet (ezekszerint csak eltaláltam valamit ) megosztva egy 88 as flak al.
    Na nézelődöm jön egy 3 gépes kötelék kb 5K-n.Ni spitek.Elsőre rázuhanok,de persze,hogy szóltak neki,na kitért.És innen zseniális harc kezdődött.
    A vége az lett ,hogy 2 spit olajosra lett lőve ,a harmadikkal 7-8 K -n küszködtünk,osztán neki is nekem is kevés volt az üzi,meg jobb a békesség,kölcsönösen megegyeztünk abban ,hogy jóóóó fight volt és elmentünk leszállni:))
    Van videó is de én azt most el nem kezdem vágni tömöríteni. Majd egyszer:)

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.02. 17:27:47
  • artivizsla #79666
    Legközelebb ezt a rendőrt küldőm rájuk :))

• artivizsla #79665
    "...Mert érzik,hogy egy rendes ember..."

"Még, még, még, még még, ennyi nem elég......." ( by Republic )

Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.11.02. 16:51:27
  • artivizsla #79664
    Őróla kell tudni valamit ? Én egy korábban zárolt tagra gondolok, kaptam régebben én is tőle egy privit, szerintem hasonló tartalommal, mint amilyen a Sakkayé lehetett. Nem mindenki tudja kezelni a problémáját...
  • Her Laca
    Mert oszt nem lexarnám?:))
  • Indi69
    Ha bántó vagy sértő én osztanám, bármennyire privát. Névvel címmel
  • Hecker007
    Kocsisambrus troll*@ä[]đ az, nem kell vele foglalkozni. Sajnos elárasztotta az sg-t megint...
  • sakkay
    Aztán majd te is kapsz egy olyan privát üzenetet, mint én a minap! Komolyan mondom csak lestem!
  • Her Laca
    Nem hinném,hogy direkt van.Bár amikor már lőnél és előjön ez akkor az ember (én is) úgy gondolja ,hogy ez nem véletlen.
    Lőjed a ködön keresztül :) had szokja:)
  • Indi69
    Volt egy ilyen sejtésem. Direkt tudja csinálni? Az én netem 80gb
  • Her Laca
    Laggol valamiért.Néha előfordul ,mostanában nem láttam ilyet. Már a fél évente egyszeri repkedéskor:))
  • Indi69
    Üdv. A clodban szerveren, ha az ellen vastag fehér pamacsot húz maga után és ebben a gépe is eltűnik, az micsoda? Érdekes volt, hogy csak a közelemben csinálta, kb célkeresztben volt.
  • Her Laca
    Mert érzik,hogy egy rendes ember vagy és megengednek veled szemben így a neten keresztül olyat amit szemtől szemben nem tennének meg soha.
    Ezért legyél te is rendetlen:)))
    Jelzem kezdem unni ezt a fajta stílust,és lassan érik bennem ,hogy csúnyát találok mondani.

Bár már várom,hogy mikor talál meg magának így valaki.
    Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.02. 14:23:50
  • Hecker007
    Kocsisambrus vagy-e?
  • artivizsla #79653
    Szerintem vonzom őket, de ha valaki, akkor talán nem én rumlizok itt a legtöbbet, ezért nem értem, ha gondjuk van, miért engem talál meg mindegyik ( vagy ugyanaz ). :))

A képet hajnalban találtam egy vh-us képgyűjteményben, ezért írtam, hogy szerintem igazi, de ettől függetlenül még jól néz ki.

Kávé mellé.

Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.11.02. 05:32:44
  • Fürtös
    Nem akarsz házibajnokságot rendezni véletlenül? Mert a stlus(talanság) hasonló...
    Az ilyeneket csak úgy hívom: Emberlattjáró...
    Honnan a francból jönnek ezek sorra?
  • devisionhun
    bocsánat!nem direkt volt, csak most jövök a temetőből és nagyon kellemetlen élmény ért!

amúgy nekem is ez a lehetetlen beállított helyzet volt gyanús, meg a sár olyan furcsa volt, mintha valami terepasztal féle.

és 20 másodperc google keresés után megtaláltam a forrást...

#artivizsla: ne higyj el mindent amit az interneten látsz, mert nem minden igaz

• sakkay
    Amúgy érdekes dolgai vannak a srácnak! Csak az volt a gyanús, hogy szinte lehetetlen a szitu..de marha jól néz ki!
  • sakkay
    Próbáld meg normális hangnemben légyszi'!
    Én nem értem, hogy miért kell-főleg ha frissen jössz e fórumba-így bekezdeni..
  • devisionhun
  • devisionhun
    persze hogy igazi, okoskodj még egy sort

http://hypervocal.com/culture/2010/interview-with-marwencol-director-jeff-malmberg/
  • artivizsla #79645
    Jah, el tudnám viselni a "változatosságot". :))
  • PhantomAss
    látom tetszik az oldal :D
  • artivizsla #79643

A tökfigura, azok igaziak. :))

Igen, valódi a kép, reggel találtam, azért raktam be én is, mert szerintem is remek fotó, ezért sem írtam alá semmi szöveget, mert nincs is rá szükség, úgy éreztem.
  • sakkay
    Ez igazi kép? Mert akkor hatalmas-soha nem láttam.
  • sakkay
    Na ezért megyek minden évben ilyenkor a helyi temetőbe, ahol minden náció sírjain gyújtok véletlenszerűen pár gyertyát-most nem írom le , hogy melyik népnek, de vannak olyan sírok, ahol múltkor bukdácsolva, meg gyufával nézve a neveket kerestem, annyira nem volt sehol egy szál mécses sem.
  • Papa01 #79640
    Sziasztok, ha nem gond beteszem ide is.
    Egy jó barátom árulja a következő cuccokat:

Saitek X36 HOTAS
    (X36F bot + X35T gázkar)
    review: Link
    Kép: Link
    Ára: 15e Ft
  • Her Laca
    Ezt egy ismerős írta.
    "Mindenkinek áldásban, s szentségekkel teljes, békés, családias ünnepet kívánok!

Csendben, a család szeretetében osztozva emlékezzünk meg a saját, s a haza halottairól, kiket a különböző politikai erők, háborúk és népkínzások közepette szakítottak el családjaiktól, árvákat, s gyászoló családokat hagyva maguk után.

De míg szívünk megbocsájt, az eszünk ne felejtse azok neveit, kik értelmetlen, háborúkkal és megtorlásokkal, fájdították az életben maradt hozzátartozók szívét.

Főhajtást a hősöknek, könnycseppet az áldozatoknak!"
  • artivizsla #79638
  • artivizsla #79637
    Ezt a linket is végignéztem, csak szólok mindenkinek, hogy ebben nincs repülős kép, tehát meg se nézzétek !
  • artivizsla #79636
  • artivizsla #79635

Mondjuk az is jó lenne, hogy ha azok is bejelentkeznének olykor-olykor, akiket szintén rég láttunk, mint pl. Szepy tette valamelyik nap.
    Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.11.01. 04:28:27
  • artivizsla #79634
    Azt nem mondtad. hogy ilyen messzire készülsz., vagy tényleg ekkora a baj itthon ? :))