91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#90224 BÚÉK mindenkinek
@sindelnet,
Boldog Szülinapot, amúgy meg ezer éve nem láttalak :) Mi újság veled?
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.01.01. 05:50:02 -
sindelnet01 #90223 BUÉK!
(húdekurvabeteglaszekholnap..) -
lala42 #90222 B.U.É.K. mindenkinek. -
Ezek még nem voltak itt megosztva, lehet valaki még nem látta -
Death Rattle #90220 Köszönöm, majd próbálkozom.
Az előbb lenyomtam egy őszi sztálingrádi csatarepülő küldetést csak úgy brahiból, hogy gyakoroljak az Fw-190F-8-assal. Találtam hozzá W+517-től W+526-ig magyar skineket. Ráaggattam egy Sc-500-ast meg 4 SD-70-est. Sikerült kiütnöm az 5 bombával 4 KV-1-est, ilyen még soha nem sikerült. Persze a kis bombázó célkarikát használtam, de így is kib****** nehéz volt. Aztán volt egy rácsapás amivel három Katyusát is ki tudtam lőni, na az föss volt, nem tudom a való életben csinálhattak-e ilyet anno...
-
#90219 Magyar szerver is van, Knights Of The Air (KOTA) a nevük, elég jó mapok vannak náluk és hétvégén sokan is repülnek. Én is szoktam repkedni, megtalálsz airsheep_vr néven, de nagyon változó hogy mikor van rá időm.
KOTA fórum
Kezdésnek inkább a Wings of Liberty szervert ajánlanám, majd mindig tele van esténként, jók a mapok, csak nem full reál, van minimap, és szinte az összes kiegészítő fegyverzet lockolva van sajnos.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.12.28. 10:48:08 -
Death Rattle #90218 Én Steamen vettem meg mindent, pont a tök jó leárazások miatt.
Viszont online még nem próbálkoztam az IL-2-vel mert nem nagyon volt időm rá az utóbbi 1 évben. Van itt magyar brigád vagy magányos farkas akivel el tudnám kezdeni ? Én a War Thundert nyomtam nagyon sokat a kezdetek óta (2013) de az ugye teljesen elkurvőőő..elárkádosodott. Kár érte, de végleg befejeztem. Nekem komolyabb, valósághű szimre van szükségem, olyanra amit használni is lehet, és nem negyed óra elindítani egy küldetést mint a DCS-ben. -
#90217 Én inkább a saját webshopjukból venném a játékot, nem a Steam-ről (bár sok jelentősége nincs, csak így a lé nekik megy). Ott is leárazás van. -
#90216 Élet az van. többen vannak fent egy átlagos hétköznap este is mint a clod atag szerverén egy hétvégén. 2-3 szerver ha nem is teljesen full real beállításokkal de kb 50-60 játékossal mennek van hogy be se tudsz ülni mert tele van
Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2019.12.27. 08:24:32 -
Indi69 #90215 Üdv. Online használnám. A Steam most elég jó áron adja ( 11euro ), bos és bok néztem. Van olyan élmény és élet mint a régi il-2? Mennyi szerver van és hány játékos? -
VDomino #90214 Jól mondod. Kár, hogy a K4 nem collector plane, nekem arra lenne szükségem, most nincs időm és kedvem ráfeküdni egy másik filozófiára, D9.
Kiváló gép, megfontolandó, de a ME a favoritom. -
#90213 Igaz a BoM-BoS- duóval egész jól le lehet fedni az online játékok nagy részét, mellé meg a collector planes-ből a D9 / P38 duóval már el lehet kezdeni a Bodenplattét is. Aztán ha tetszik meg lehet venni a többit is. Bár szerintem külön venni collector planest nem egy jó befektetés, de ha vki nem akar sokat költeni az elején akkor ez van. Sajnos a BoB még jó ideig drága lesz mert új.
Én azt mondanám hogy Battle of Stalingrad és D9, ezzel 90%-ban lehet repkedni a szervereken. -
VDomino #90212 Éppen fog tudni játszani, mert bőven tud választani a gépek közül BoS- BoK vonalon. Viszont ha 44- 45- ös planset fut a szerveren, akkor már kelleni fog a BoB, mert a G6 Early már csücskös oda , én is ezért gondolkodom a BoB vásárlásán. -
#90211 Mármint az Il2 Great Battles sorozatra gondolsz?
Ha csak offline akarsz játszani akkor mindegy, nézd meg hogy melyik részhez milyen gépeket kapsz és amelyik a legközelebb áll hozád vedd azt. Ha online is akarsz repülni akkor érdemes minél több részt megvenni (én megvettem szép lassan az összes részt a leárazásak idején), mert a mapok és a gépkiosztás változik, és nem biztos hogy tudsz játszani ha nincs meg pont az a gép ami kellene.
Az alábbi linken jobb oldalon megtalálod hogy melyik részhez melyik gépek tartoznak:
il2 részek
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.12.26. 22:06:34 -
Indi69 #90210 Üdv. A Sztálingrád sorozatból melyiket érdemes megvenni? Köszi -
Lysandus #90209 Ó! -
#90208 Mystic azt írta, hogy ez nem az alpha teszt, hanem a sima TFS 4.57 patch, ami most is steamen van. Otthoni gépén futtatott SP mission. -
Lysandus #90207 Ez most az 5.0 tesztje, vagy valami új szerveré, vagy mindkettőé? :D
Reccenés nélkül megy egyébként. -
#90206 -
#90205 Rövid teszt, 200 AI bombázó csatorna térképen, erős légvédelmi tűzben. 4K-ban is tök simán fut.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.12.18. 16:23:56 -
#90204 Nincs mit :) -
Death Rattle #90203 Aha. Vérprofi a srác, nem sz*rral gurít, és ráadásul magyar ! Köszi a linkeket ! -
#90202 Én csak a fórumon találtam eddig. Egy Szelljr nevű tag csinál mindenféle skint, néha még kérésre is. Nekem pl. már csináltak egyedi D9 skint.
ww1
ww2
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.12.16. 17:09:31 -
Death Rattle #90201 Igen, már rájöttem hogy működik. Köszi a segítséget !
A BoS fórumon kívül van máshol letölthető skin ? -
#90200 Online csak akkor tudod kiválasztani ha engedélyezve van a custom skin, offline pedig úgy tudod használni hogy pl. a quick mission-ben kiválasztod a gépet, és a setup ablakban fönt a fegyverzeti opciók mellett a skineknél nem az offcialt hanem a custom-t választod, és ott lesz mindegyik amit bemásoltál.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.12.16. 15:37:21 -
Death Rattle #90199 Köszi. Oda másoltam eredetileg, de a játékban nem látom az adott skineket. -
#90198 Hello
Nekem nem steam-es van, de valszeg a steam könyvtárban a steamapp/common/Il2 sturmovik great battles/data/graphics/skins mappára tippelek. Ott megkeresed a pontos típust és bemásolod. -
Death Rattle #90197 Üdv srácok ! Steames BoS esetén a letöltött skinek .dds fájljait hova kell másolni ? Win7 van. Köszi ! -
Lysandus #90196 -
#90195 -
#90194 TFS 5.0 Ju 88C-2
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.12.01. 18:02:37 -
sakkay #90193 Jelenleg a hp reverb messze a legjobb választás szimulátorhoz-ez nem kérdés. Csak egy példa. Indexhez képest majd kétszer annyi pixel van szemenként-hatalmas különbség. Ha nem szim az elsődleges profil, akkor meg rift s, vagy ha sok a pénzed index. -
#90192 "Minden cigány a maga lovát dicséri." - A HP Reverb a legfaszább!
-
Wooddog #90191 Na király köszi az infokat! Itt régebben olvastam hogy nagyon nem mindegy hogy milyen a vr szemüveg a felbontás miatt.(kijelzőket nem lehet leolvasni illetve gépeket felismerni ha messze van stb. Melyiket ajánlják ehhez? -
#90190 -
#90189 Naná! Csak elosztom a dolgokat finoman. :DDD
-
#90188 Egész más, sokkal-sokkal jobb, mint a saitek :) A lógi g940 pedálja meg nem is mérhető hozzá... Na és a reverb? Lesz? -
#90187 Nekem tegnap jött meg. :) -
#90186 -
#90185 Na igen, az lesz a következő amit kinéztem magamnak :D