91309
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Death Rattle #90266 Oké.
A Hs-129 motorindítása már megy. Arra is rájöttem hogy a minimap meg Mission Briefing map nem ugyanaz, vagyis nem ugyanrra a gombra vannak rámentve. Küldi közben a Briefing map gyönyörűen mutatja hogy merre vagyok.
Stuka.
SP-n semmi gond, indítok, rögzítem a farokfutót, nekilódulok, felszállok. MP-n ez bukta. Amint rögzítem a farokfutót onnantól a Stuka nem hajlandó elindulni, hiába adok neki full gázt. Meg sem mozdul. Majd rájövök mit b***ok el...
Mixture, Prop pitch.
Ezeknek mi az alaphelyzetük ? Ha felszálltam kell állítani valamerre ? -
#90265 Nincs mit, remélem így nem lesz gond. Ha lesz még kérdés csak nyugodtan szólj, ha van időm szoktam játszani a játékkal ezért képben vagyok nagyjából. -
Death Rattle #90264 Aha ! Így már tiszta. Nagyon köszönöm ! -
#90263 Nem beállítási, hanem figyelni kell az induláskor:
Stuka: hűtő nyitva, 100% prop pitch, és tökig nyomd a gázd előre óvatosan, nem baj ha úgy hallod hogy szétpörgi magát. Utána ha felemelkedett lehet visszavenni az előírt fordularta.
Hs 129: indítás előtt gázkart told előre, kb. 10%-ot, mixture maximumra, prop pitch 100%, és mehet az indítás. Ez általában ez mindegyik gépre igaz (kivéve a német gépeket általában mert azok automatizáltak).
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.01.25. 18:29:23 -
Death Rattle #90262 Oké, rájöttem az a térkép a mission briefing. Viszont van pár dolog amit nem értek. Pl. a Stukával nem tudok kifutni. Egyszerűen nem gyorsul fel. A Hs-129 motorjai elindulnak aztán kb. 20 sec múlva leállnak... Lehet hogy beállítási probléma ? -
Death Rattle #90261 Multiban nem. Ha single playeren repkedek akkor az M megnyomására jön a minimap. Ha mégyegyszer megnyomom akkor valamivel nagyobb lesz, ha harmadszor akkor teljesen eltűnik. De így hogy teljes képernyőn jöjjön fel azt nem vágom. -
#90260 Én csak azt látom hogy a térképet nézi online. Ha a M gombot megnyomod akkor nem látod a térképet? -
Death Rattle #90259 Itt a tutorialban a csóka hogyan veszi elő a térképet a multiplayerben ? Van erre külön beállítás ? Wings of Libertyn repül.
-
stork13 #90258 Köszönöm szépen, akkor a G6 begurul a hangárba. -
#90257 Kb. az az egy szerver van amin folyamatosan vannak, és az megy a legkönnyebb beállításokkal. Annál csak nehezebbet találsz, és azokon csak hétvégén vagy estefelé vannak fenn többen. -
Death Rattle #90256 Egyetértek, a 109G-6-ost mindenképpen javaslom, de a Hs-129 is egy élmény.
Srácok, melyik szervert ajánlanátok full kezdőnek ? Olyan kéne amin van minimap, mert a tájékozódás még nem az erősségem...
Tegnap este életemben először felmásztam multiplayerezni. Wings of Liberty szerver. Nem volt semmi komoly gáz, sőt röhögtem is hogy egyesek nem bírnak elindulni és csak pörögnek-kelebulálnak a kifutón össze-vissza. Szóval a gépészkedéssel nekem nincs bajom, csak a műszerolvasás meg a tájékozódás a gyengém.
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2020.01.25. 09:04:29 -
feca1229 #90255 A térképeidhez nem passzol, de a P-38 szerintem nagyon fasza gép! :-)
vagy Bf-109 G6 ez minden térképre jó! -
stork13 #90254 Sziasztok!
Ismét leárazás van a Steamen. A collector planes-ek közül mit lenne érdemes megvenni (egyelőre Stalingrad, Moscow és Kuban van meg, illetve gépekből A-3, D-9, LA-5)? -
#90253 Na igen, földi cuccoknál ugyanez a helyzet, új hajók is szép számmal lesznek (csatahajók, cirkálók is), a térképes csapat is hasonló aprólékossággal csinálta eredeti térképek alapján a pályát. Most hogy látom én is hogy hétről hétre mi kerül bele, ez qrva sok meló lett végül (és még nem vagyunk a végén. Mielőtt valaki ezt a mondatot gyorsan átkonvertálná megjelenési dátumra )...
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.01.23. 22:32:20 -
#90252 Gondolom, hogy szeretnétek már befejezni, nem kevés munka van benne. Egészen elképesztő a lista, és azért ha ehhez még hozzávesszük a többi... hát nem semmi. És mindezt úgy, hogy alapvetően egy "amatőr" csapat állt neki hobbyból. -
#90251 Sokkal hosszabb lista mint aminek eredetileg nekiindultunk, csak közben a hardcore arcok az asztalra csaptak, hogy minden altípus tudja azt és nézzen ki úgy, mint az adott típus. Pl ilyenek, hogy a torpedóvetős Wellingtonnál nemrég derült ki, hogy field modificationsban kiszedték az első lövésztornyot, a bombacélzót (bombázótiszt cuccával és munkahelyével együtt), és a bombatérajtót is megszerelték, leszedték a hátsó harmadát, hogy a torpedó kormányfelületei ne érjenek bele. Viszont erről korábban nem tudtunk, nem volt róluk gyári doksi, mert ezeket csak Afrikában alakították át. Úgyhogy a modellezők állhattak neki az újabb last minute requestnek :) Én értékelem mondjuk a precizitást, vagy hogy törekszünk a pontosságra, de mindenki szívesen túl lenne már a kiadáson... . -
#90250 Hubazzz... ez nagyon komoly cuccnak tűnik. -
#90249 Én sem azért mondtam, nem nézem le ha vki azzal játszik, és lehet hogy tényleg van feszített szárny.
Csak nekem fura lenne ha épp a WT közösségben lennének ilyen nagy szakértők.
De itt a fórumban azért van pár olyan tag akinek a véleményére nagyon is adok, ha ők azt mondják ez létezik akkor elhiszem.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.01.23. 19:34:55 -
Death Rattle #90248 Megértem hogy ez a véleményed, én is többek között ezért fejeztem be végleg. Pedig milyen jónak indult 2013-ban ! De hagyjuk is, időpocsékolás az egész... -
#90247 Én még az életben nem hallotam feszített szárnyszerkezetről, de attól még persze lehet hogy igaz. A War Tündéresek amúgy mindenhez is értenek, többször is jöttek már észt osztani régebben is. Az a játék eleve egy árkád cucc, kb. semmi köze a valósághoz, bár nyilván ők ezt nem így gondolják. -
#90246 Juujjjj nagyon szép lista! Remélem hamarosan már ki lesz adva! -
Death Rattle #90245 Valaki még a War Thunder fórumban írta egyszer hogy a Messzerek és a Fw-190-esek viszonylag gyakran és könnyen dobták el a szárnyaikat a valóságban. Akár 1-2 találat esetén is ! Ennek oka állítólag a feszített szárnyszerkezet volt. Én nem értek hozzá, csak megjegyeztem.
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2020.01.23. 16:51:02 -
Lysandus #90244 Így már értem! -
#90243 Ez a kormányfelület elvesztés változni fog, vannak olyan elemek, amit a damage modell egyszerűen ledob a gépről, ha sérülést kap. Anno biztos jó ötletnek tűnt, de ebben a formában tényleg nem relisztikus. Ezt olvastam, hogy a ledobás limitje erősebb lesz, sérülni sérülnek, de nem dobja el olyan könnyen a gép. A másik ilyen dolog a motor kiszakadása, az is sokkal könnyebben kiesik, mint kellene, de annak az az oka, hogy ütközésnél sokszor komolyabb sérülés nélkül továbbment az, aki az ütközést okozta, motor nélkül viszont nem jut semerre. -
Lysandus #90242
Csak nekem tűnnek túl erősnek a brit ágyúk? Egy-egy lövéstől komplett vezérsíkok, sőt szárnyak tűnnek el. Bezzeg a Wellingtonba belemehet két teljes tár is.
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2020.01.23. 15:15:57 -
#90241 Ezek lesznek az új repülhető típusok és altípusok a TF5.0-ban:
New flyable aircraft at release of Team Fusion Simulations 5.0
German
Bf109E-7 (DB601Aa) (also Tropical Version)
Bf109E-7N (DB601N) (also Tropical Version)
Bf109E-7Z (DB601N + GM-1 Nitrous Injection) (also Tropical Version)
Bf-109F-1 with MG/FFM
Bf-109F-2 with MG151/15mm (DB601N)
Bf-109F-2 with MG151/20mm (DB601N) (also Tropical Version)
Bf-109F-4 (DB601E 1.30ata) (also Tropical Version)
Bf-109F-4-Late (DB601E 1.42ata) (also Tropical Version)
Bf-109F-4/R1 (DB601E 1.42ata, underwing 20mm gunpods) (also Tropical Version)
Bf-109F-4Z (DB601E 1.42ata + GM-1 Injection) (also Tropical Version)
Ju-88A-5 (also Tropical Version)
Ju-88A-5-Late (with upgraded Jumo 211F engine) (also Tropical Version)
Ju-88C-2 (conversion of Ju-88A-1 short wing version)
Ju-88C-2-Late (conversion of Ju-88A-5 long wing version)
Ju-88C-4 (with Jumo 211F engine, long wing) (also Tropical Version)
Ju-88C-4-Late (with Jumo 211F, long wing and added twin 20mm gunpod) (also Tropical Version)
Heinkel He-111H-6 Torpedo bomber (with upgraded Jumo 211F engine) (also Tropical Version)
Bf-108 Taifun Trainer/Personal Transport*
Italian
Fiat CR-42
Macchi C-202 Series III
Macchi C-202 Series VIII
French
Dewoitine D.520 Series 1 (Hispano 12Y45 engine)
British
Gladiator Mk II (also Tropical Version)
Spitfire Mk IIB (Spitfire IIA with two 20mm cannon, four .303)
Spitfire Mk VA (Merlin 45, eight .303 +12 boost)
Spitfire Mk VB (Merlin 45 two 20mm cannon, four .303 +12 boost) (also Tropical Version)
Spitfire Mk VB-Late (+16 boost) (also Tropical Version)
Spitfire Mk VB-HF (Merlin 46 High Altitude +12 boost) (also Tropical Version)
Spitfire Mk VB-HF-Late (Merlin 46 High Altitude +16 boost) (also Tropical Version)
Hurricane Mk IIA (Merlin 20, eight .303 +12 boost) (also Tropical Version)
Hurricane Mk IIB (twelve .303, option for Bombs +12 boost) (also Tropical Version)
Hurricane Mk IIB-Late (twelve .303, option for Bombs +14 boost) (also Tropical Version)
Hurricane Mk IIC (four 20mm, option for Bombs +12 boost) (also Tropical Version)
Hurricane IIC-Late (four 20mm, option for Bombs +14 boost) (also Tropical Version)
Hurricane IID Tankbuster (+14 boost) (ONLY Tropical Version)
Beaufighter Mk IF - Late (with Hercules XI) (also Tropical Version)
Beaufighter Mk IC (with Hercules XI, bombs) (also Tropical Version)
Wellington IA + Tropical version
Wellington IC (with waist gun positions, standard CSBS Bombsight) + Tropical version
Wellington IC-Late (with waist gun positions, advanced Mk XIV bombsight) + Tropcial version
Wellington IC-T (torpedo version with front turret, bombardier removed) - Tropical version
USA
Tomahawk Mk IIB (48 inches boost)
Tomahawk Mk IIB-Late (54 inches boost)
Kittyhawk Mk IA (56 inches boost)
Martlet III
Tropical Versions of existing CLIFFS OF DOVER aircraft:
Bf-110C models
Ju-87B
Heinkel 111H
Hurricane I/I-FB
Blenheim I/IV
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.01.23. 14:40:31 -
#90240 ETA Nincs. Azt csak 1C jelentheti be, ahogy a kieg végleges címét, árát és minden egyebet, ami a forgalmazással, megjelenéssel kapcsolatos. Ne is kérdezzetek, mert úgysem írhatok erről semmit. -
Lysandus #90239 Miért nem? Igaz, hogy nem lát az ember, de őt se látják! :-)
Van már valami ETA? :)
-
#90238 Éjszakai shaderek is készülnek... mondjuk az éjszakai bevetések nekem annyira nem a kedvenceim, érdekességnek NÉHA jók, de éjszakai vadász tuti nem szívesen lettem volna
-
#90237 A térképből max a layoutot tudnák átvenni, de amennyire tudom a CloD térkép különleges abból a szempontból, ahogy felépül, és ahogy az utakat, vasutat kezeli. Nem olyan egyszerű copy-paste az átjárás ezek a programok között - mégha kívülről annyi látszik is belőle, hogy talaj-talaj.
-
Paladin #90236 Ez most szerintem is könnyebb lesz, bár azt hiszem talán csak annyi, hogy 4 totál új gép van a Bodenplatte 5 helyett. Viszont ott pár új technikát is le kellett modellezni. Térképnél meg ha CloD nem is, de a Bodenplatte assetjei biztos segítenek. -
#90235 Lehet hogy csak jövőre jön. Csak amiatt gondoltam hogy esetleg még idén, mert a gépek egy része igazából már kész csak módosítani kell kicsit rajtuk (Spit, p51, Me109, P47, Fóka, Ju88). A térképnél meg lehet hogy a régi CLoD -ból is felhasználnak valamit és nem kell nulláról nekiállniuk.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.01.08. 19:17:54 -
Paladin #90234 Szerintem jövőre. Kuban is több volt már egy évnél, Bodenplatte nem is emlékszem mennyi... másfél legalább, nem?
Persze, gépek jönnek majd folyamatosan addig az elővásárlóknak, ez a végső release. -
#90233 Azt mondanám szerintem még idén kijön. Ilyenkor először a gépeket készítik el egyenként és ha megveszed early access-ben akkor ahogy kész, egyből kipróbálhatod őket. -
Lysandus #90232 Van már valami dátum? :) -
Death Rattle #90231 Srácok a Battle of Normandy kb. mikorra várható ? -
#90230 -
#90229 Teljes méretben:
-
#90228 -
Lysandus #90227 BUÉK, urak!