91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#80200 -
artivizsla #80199 Még egy kérdés merül fel abban az esetben, ha a BoS miatt befuccsol a 777, hogy ennek milyen következményei lehetnek a CloD forráskódjának a felhasználását illetően ? Amennyiben akadályoztatva lesz a T.F. akkor talán a játék sorsa is megpecsételődik.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.11.22. 19:42:08 -
VDomino #80197 Király,ez még jobb:
-
Frenky #80196 Élő közvetítés MOST! LIVE Vitrual AirShows Streamin -
croatianus #80195 Na, hát akkor ez át is lett dumálva. Pár nap múlva lehet újrakezdeni.
Addig meg jöhetnek a pengék, órák, (pipák), kaszák, kapák...
(Meg CloD-ozás, merthogy az működik. Megyek is föl mingyá'.) -
#80194 Az ős IL-2 sikersorozat "volt". Rengeteg repülhető gép, sok térkép, folyamatos fejlesztés. Nem véletlenül írta be magát a szimulátorok nagykönyvébe. A bellum rendszerű warok nekem nagyon hiányoznak.
Vártuk a Storm of War-t mint a messiást, lett belőle a Cliffs of Dover, amiről azt gondoltuk, hogy ha megjelenik akkorát odab@sz, hogy az állunkat a földről szedjük össze. Joggal gondoltuk, mert az IL-2 Sturmovik név már bizonyított. Kiadták, megvettem. Akkorát csalódtam, hogy alig tértem magamhoz. Úgy volt szar, ahogy volt. Toldozgatták- foltozgatták, 777 belenyúlt -javított rajta kicsit, és utána elkaszálták az egészet. A Team Fusion javítgatja, fejleszti a rendelkezésre álló keretek között, és minden tiszteletem az Övék, hogy foglalkoznak vele. Most már élvezhető, de még mindig rengeteg anomália van, amit vagy ki tudnak javítani, vagy nem. Megfogadtam, hogy még egyszer nem adok ki egy valag pénzt fosért.
A 777 bejelentette, hogy elkezdi a Battle of Stalingrad-ot fejleszteni, ezt a hírt már nem fogadtam kitörő örömmel és úgy voltam vele, hogy majd ha kiadják, és megéri számomra megvenni akkor jöhet. Kiadták. Lövöldözzek AI-kat, hogy kapjak fegyverzetet? Offline bohóckodjak? Na nee. Jelen pillanatban úgy vagyok vele, kösz de kösz nem, inkább kihagyom.
Utoljára szerkesztette: acidrain, 2014.11.22. 18:07:52 -
Solt #80193 A szimulátorokkal az a helyzet, hogy mivel rétegjátékok, ezért az eladások eléggé korlátozottak. Ennek fényében 1-1 fejlesztőnek alaposan át kell rágnia, hogy mennyi erőforrást fordít a játékára, és mivel a lehetőségek végesek, ezért meg kell húzni a határt valahol... Ezt teszi a 777 is... ők ugye nem dolgoznak be a hadseregnek ( DCS ), és nem áll mögöttük egy giga vállalat, ( FSX ) ergo abból főzhetnek amit a RoF és a BoS a konyhára hoz. Megértem, hogy üzletileg így kell, de ettől függetlenül, ennek én sem örülök.
A másik, ha megnézed a szimulátorokat, mindegyiknek komoly gépigénye van, és bizony az összes ( ArmA3, FSX, DCS, és a CloD is a nagyobb városok felett ) hatalmas CPU limitben szenved. Ennek oka nem a gyenge gépünk, hanem a DX korlátai. Addig, amíg a fejlesztők nem állnak át az alacsony szinten programozható grafikus API-ra ( DX12, Mantle ), ne várj csodákat. Mivel ez elég nagy tudást igényel, és bőven vannak buktatói, kétlem, hogy ez a közeljövőben megtörténik... Viszont, ha meg nem lépnek, akkor lemaradnak a VR tekintetében, ( ami szimeknél főleg ütne ) mert a jelenlegi motorok (DX9, DX11 ) nem fogják bírni szimulátorok esetében a 4K-s felbontást fix 75 FPS mellett. Mindenesetre érdekes időszak elé nézünk...
Azt meg ne várd, hogy a BoS becsődöl... a RoF is sikeres volt anyagilag nekik, pedig az aztán tényleg rétegjáték. A BoS is az lesz, maximum a játékos réteg cserélődik le valamennyire.
A TF csapatnak én is drukkolok, már csak Tom miatt is... ;) -
sakkay #80192 Ezt csak azért írtam mert agyalunk ezen már tényleg egy jó ideje, de semmi nem fekete vagy fehér. Ez a szitu, meg tuti nem ilyen egyszerű.
Mindegy, a tf csinálgatja, a bost foltozzák, a dcs meg edgére vált. Az ég zöld, a fű kék...őőő vagy fordítva? -
croatianus #80191 Minden jel szerint pontosan így történt.
Bár azt nem mondtam, hogy a 777 rendbe tudta volna hozni a CloD-ot (két év alatt meg pláne nem). -
sakkay #80190 Te ezt logikusnak találod? Ott egy-szerinted-szuper, majdnem kész szimulátor,amit valamiért mégsem tudtak befejezni a gazdái-még a kiadás után 1 évvel sem.. De ekkor jött a 777, és mivel nemcsak hülye, de gonosz is, habár rendbe tudná hozni, de nem teszi. Inkább egy-szerinted-sokkal rosszabb alapokra helyezett új szimulátor csinál(majd két évig tart)-amiről ők maguk is tudják, hogy lényegesen gyengébb-de nem baj, mert az a nagy terv, hogy jó drágán adják, így senki nem fogja észrevenni, hogy szar, és papam!-milliomosok lesznek
Szerinted ez így történt?! -
#80189 Azt tudtam. Csak először a vezető fejlesztők nem akartak motort váltani (talán Oleg) és abba nyomtak nagy pénzeket és éveket. S eddig még nem láttam erről a "fölturbózott" motorról videót, de még képet sem. -
croatianus #80188 A CloD-hoz tök új motort csináltak nulláról, ha ez volt a kérdés. -
#80187 Ez még a régi il-2 1946 alatt működő motor volt? Nem semmi mit kihoztak abból. -
croatianus #80186 A 777 nyilván azért nem vette át az engine-t, mert egyszerűbb volt a sajátjukat tovább tákolni, amit jól ismertek, és bizonyára kevésbé komplex, és így nem "haladta meg a tudásukat". De hát ezért is hívták őket. És ezen a ponton el is dőlt, hogy átverés lesz, vagyis kevés munkával akarnak valamit "világlegjobbszimulátoraként" előadni. Amikor először találkoztam a gusztustalanul agresszív marketingjükkel, egyből leesett, hogy szar van a palacsintában. Művházakban nyugdíjasoknak szokták így nyomatni a "csodahogyidáigéletbenmaradtenélkül" termékeket. Azt hitték, elég lesz a parasztvakítás. Hát nem lett elég, és most megy a hiszti. Ezt elqrták az elvtársak.
Nem mondanám, hogy belelátok, de el tudom képzelni, hogy mennyi munka kellhet ahhoz, hogy egy minden elvárható paramétert figyelembe vevő repülésszimulációt össze lehessen hozni, amit ráadásul elfuttat egy olyan pc, amit nem külön a NASA-nak raktak össze.
Úgy tűnik, hogy üzletileg semmi keresnivalója ilyesminek a világban, mint ahogy annyi másnak sem, ami nem tökéletesen parttalan ostobaság. Ha most a BoS becsődöl (márpedig befog), még azon is gondolkozni fognak, hogy a "flight" szót használják bármilyen termék esetében a játékiparban.
Mondjuk a valódi repülést is őrültek tették lehetővé, miért kéne kevesebb a virtuálishoz.
Úgyhogy én a magam részéről szurkolok a Team Fusionnek, ott összefutott egypár:) -
Frenky #80185 Jó reggelt! Vasárnap 10:00-kor a DCS World Csoport Tagjaival szervezünk egy ONLINE repülést. Mindenkit várunk szeretettel!
Online Repülés "Esemény" a Google+ ON
Online Repülés "Esemény" a FaceBook_ON
HUNter -
Solt #80184 Egy pillanat... ha te is elismered, hogy beletört a bicskájuk, akkor a mondat végére pontot kell tenni, és nincs tovább, nincs de a 777, mert ez innentől kezdve irreleváns! :)
Ha nincs aki átvegye, akkor ment volna az egész a kukába, mert, hogy ezeket az UBI nem fizette volna tovább az halál biztos... mint ahogy az is, hogy nem találtak volna senkit, aki egy árva fillért is ad nekik. Annyi lenne a különbség, hogy akkor az UBI lenne a főgonosz... :D
Egyébként a véleményem szerint teljesen egyértelmű a sztori... Nem teljesítették a kiadó elvárásait, lassúak voltak, ráadásul rengeteg hibával dolgoztak, a kiadó megunta, és mentette anyagilag ami menthető, ennyi.
Két lehetőség van... vagy lusta gecik voltak, vagy nemes egyszerűséggel meghaladta ez a tudásukat! Elnézve a TF munkáját, tartok tőle, hogy a második verzió áll közelebb a valósághoz... ha pedig tényleg így van, akkor viszont azt is megértem, hogy a 777 miért nem vette át az engine-t... -
Solt #80183 Kierőszakolta? :D Meddig kellett volna még várniuk?? :)) Mi ilyen tempóban készítenénk ekkora kupac kakát, már rég éhen haltunk volna!
Majd amikor a BoS végére oda kerül a pont, akkor összehasonlítjuk azzal az állapottal, amit a CloD képviselt az utolsó hivatalos tapasz után... :))
Ha nem javítják ki a repülési modellt, akkor még biztatni is foglak... ;)
-
croatianus #80182 Nekem az sajnos képregény. Kéne egy jobb proci, ahhoz meg egy új alaplap, ahhoz meg egy...
Bár, hátha az edge majd inkább a VGA-ra fekszik rá... akkor elég lehet egy tuning is, csak olyat még nem csináltam. -
sakkay #80181 Még jó, hogy van a dcs..mondjuk a helikkel én marhára elvagyok, de ki tudja ha kijön az edge, lehet hamarosan csodát látunk. Fő a töretlen optimizmus. Vagy inkább a fekete lovag a Gyalog galoppból? -
croatianus #80180 Beletört a bicskájuk, ezt senki nem vitatta.
(Mennyit nézegettem én ezt álmodozva. Az 1946 bonusz CD-jén volt.)
Amit itt ígértek pl. időjárásilag, az nem parasztvakítás volt, hanem tényleg dolgoztak rajta.
Team Fusionnél, állítólag, most szúrták ki, hogy a naprendszer összes bolygójának mozgása bele van kódolva.
És a sok befektetett munkát és lehetőséget félredobva előhúzták a kalapból ezt a 777-et (áldassék a neve) a RoF-jával, ami olyan amilyen (számomra mindig is ambivalens volt), de egyértelmű, hogy egy annak az alapjain fejlesztett 2.vh.-s szim meg sem közelítheti azt, amit a Clod ígért.
Most pedig mindenki csodálkozik, hogy se hús, se posztó.
Mindenesetre legalább gyors meggazdagodás nem lett nekik sem belőle, hiába a huszárcsel. -
sakkay #80179 -
#80178 Nekem nem akadt:) És ez tény!!!!!!Pedig kb az elsők között voltam kishazánkban aki bement a boltba a megjelenés napján reggel nyitásra!!! Aznap munkaszüneti napot tartottam:)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.21. 23:38:51 -
#80177 Nem védtem őket.
Írtam is ,hogy csiga tempóban készült. DE! Akkor is egy előremutató szimet akartak összehozni.
A Bos nak meg van kb fél éve ,és sanyi.Ezt most borítékolom. Nincs valahol eladási statisztikájuk?
Na témáról lekattantam végül is pont lexarom a BOST:)
-
sakkay #80176 Csak , hogy mindenkinek friossítsem az emlékezetét Az óriás kamuról, hogy...na de inkább olvassátok. Ennyit a legendáról.
Persze epilepszia mi? -
sakkay #80175 Lófaxt..hány évük is volt? Pont annyi, amivel már valamit kellett volna kezdeni. Értem én a legendát, csak a helyzet az, hogy a pénz elment-ha jól emlékszem a többszöröse mint amiben megállapodtak,-ráadásul működésképtelen volt kiadáskor khm...hány év fejlesztés után!? Te mit tettél volna Laca a kiadó helyében-miután 2 éve a mindjárt kész üzenet jött a készítőktől? Szóval a "mi lett volna ha" mondatról ugyanaz a véleményem jelen esetben mint a történészeknek. -
#80174 Ez már megbocsáss és most barátságunkra tekintettel is csak annyit írok ,hogy badarság:)
Az UBI kierőszakolta a kiadást .Semmi többet nem kell belemagyarázni.A fejlesztők tudták,hogy közel sincs kész,mindenki tudta,de a kiadó az UBI volt . Az lehet ,hogy egy éticsiga gyorsaságával készült ,de ettől még ők nem akarták kiadni így,ez nyílvánvaló.
De kár ezt ragozni tudjuk,hogy a 777 az isten és ők a szimek jövője:) Látjuk is:)Csak így tovább a megkezdett Lenini úton :)
Ezt a Jasont azért rugdalnám egy darabig minden szívfájdalom nélkül,pedig békés ember vagyok.
Kis aknamunkás csíra. -
Solt #80173 Mint ahogy az általad leírtak sem, élen az üzleti türelmetlenséggel... elvették tőlük, mert lassú, béna faszok voltak... annyi idő után kiadtak egy kalap szart, amit ráadásul képtelenek voltak rendbe rakni utána. Mindent elárul a hozzáértésükről, hogy utána "amatőrök" többre jutottak vele mint ők.
A történet kurva egyszerű: Ha úgy csinálják ahogy kell, akkor 777 a közelébe sem fért volna. Pont.
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.21. 22:23:30 -
croatianus #80172 Szerintem ez nem számít értelmezhető reagálásnak! -
Solt #80171 Üzleti türelmetlenség... :DDDDDDDDDDDDDDDDD Ne fárassz, bárki is vagy... késő van ehhez! ;) -
croatianus #80170 A CloDhoz leraktak egy olyan motort, amiben brutális potenciál van.
A részletek ügyében Tomot kell kérdezni.
A CloD nem azért hasalt el, mert rossz alapokon indították (mint ahogy ezt már látjuk a BoS-nál), hanem pont azért, mert olyan sokat akartak markolni, hogy ennek a fejlesztési erőforrás és idő igényét rohadtul nem tolerálta a kiadó.
Amit viszont leraktak addig, abban csírájában minden benne van ami "A" szimulátorhoz kell.
Hogy csak az üzleti türelmetlenség miatt lett félbe (negyedbe) hagyva az kiderül abból, hogy mára a Team Fusion "társadalmi munkában", forráskódok nélkül, összetákola annyira, hogy tökéletesen élvezhető legyen online (100 fős szerver). Egyedüliként a legújabb generációs szimek közül! Mi lehetne mára belőle, ha az az erőforrás mögötte lenne, ami a BoS mögött?!
Lehet sok mindenről beszélni, de attól még egyértelmű, hogy jelenleg - józan ész alapján - csak a CloD-al kapcsolatban érdemes reménykedni. ha hagyják tovább dolgozni a TF-t.
Az EDGE zsákbamacska és egyébként is még tíz év, a BoS pedig csak blöff volt, mint kiderült - soha nem is akart az lenni aminek ígérték, hisz a motor eleve nem képes rá.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2014.11.21. 22:02:03 -
Solt #80169 Én nem is hallottam még erről... nagyon meglepett, iszonyatosan tetszik! :) -
Caterpillar #80168 Nekem megvan az Airland és a European is, a Red Dragon -t már nem vettem meg.... -
Solt #80167 Jut eszembe... emlékeim itt vannak nagy stratégák... a Wargame szériát tolja valaki? :)
Pár szóban...
-
Solt #80166 -
Caterpillar #80165 Örülök, hogy látok... Majd holnap alszom délig... Utána meg irány a "vívó edzés".... -
#80164 Összevagdostad már magad?:) -
Jaja:) A barátom barátjának a barátja:)) Értem én:) -
Caterpillar #80162 Nekem van egy cimborám aki tolja...
Az EDe -vel meg arra kívántam célozni, hogy kb ugyan az a kategória, mint a 777... Megígérték, hogy fú de mi lesz itt... 2-3 éve biztos várjuk a fejleményeket... -
#80161 -