IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
Nem néztem meg😊 A pilóta mint mondtam nem nagyon érdekel amúgy.😊) Legyen benne osztán ennyi.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Azt hittem Laca szúrja ki először!<#nevetes1> Na ezt javította pl a gyors patch. Ami a fura, hogy pl. a stukában meg volt..

Seaweed
Itt sincs pajlot a kabinban, meg mi ez ott bal alul? nooobs? <#hehe><#wink>

"Indul a BOS WAR open béta!!!Nagyon kívánci vagyok mit is jelent mindez.."
A kérdésed rettentő jogos, rátapintottál a lényegre!!<#eljen>
Ugyanis ez a 777-es banda azt mondta a hogy "megcsinálják a világ legjobb szimulátorát ", közbe pedig pofátlanul a képünkbe tolták a BOS-t.
Úgyhogy a kérdés jogos, hogyha bejelentik a Bos War-t, akkor valóban Wart kapunk-e??!!

Utoljára szerkesztette: acidraining, 2014.09.02. 17:38:23
Abban , hogy szar nem értek egyet-természetesen<#alien>-abban, hogy ezt rendbe kell rakni egyetértek-természetesen.

Seaweed
<#gonosz1><#gonosz1>
Her Laca
Akkor jelenleg még szar. Értem.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

2 hete ezen nem dolgoznak, de inkább úgy mondom nem jött javítás ez ügyben. Kivéve az il 2 az keményebb lett.

Na ja..az az lesz. Repültem múltkor a dcs-vel online. Az fm fasza tényleg..a sérülések kinézete, és a modellezése, meg egy jó teli rakott nagy kalap szar!

Her Laca
Repmodell változott? Sérülés változott? Vagy égnek mint a kalapgyár? Más most nem jut eszembe.

<#vigyor>nemtudni, de este felnézek rá. Repülni nem fogok, mert alig élek, de megnézem mit takar ez. Eddig a max amit láttam 75 volt. Lesz ez 100 is.

Seaweed
<#gonosz1>
Her Laca
Hány fős lesz?

Her Laca
Szar lesz😊
Most is az😊
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.02. 17:19:25

Seaweed
Ha ezek utan megse lesz szar a BoS akkor erdekes szittyueson leszen itten <#ravasz1>
Seaweed
Hmm <#finom>
És ismét igazam lett a BOS-al kapcsolatban. Indul a BOS WAR open béta!!!Nagyon kíváncs vagyok mit is jelent mindez..

LeonSilver
Hát... jó lenne tudni, hogy működik e egyáltalán. Én a split screent 1 -re állítottam, de nem történt semmi...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Ezt h érted? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

GaBika6
Próbáljátok ki, de annyit próbálgattam, hogy elbizonytalanodtam tőle picit...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://data.hu/get/8015312/SweetFX_for_IL-2_BOS.zip

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Her Laca
Őszintén? Repülés és harc közben te ezt nézed?

Javításokat csinálta, technikai jellegűeket, és stabilitás javítást. Gondolom + apróbb dolgokat is, csak azokat soha nem jelzik.

<#wink> Laca....én nem vagyok vér István, és nekem nagyon tetszik.

Oroszok..egy kúrva szó nincsen erről a fórumon. Mondjuk jobb mint máshol, ahol állandóan szó van róla, de soha nem jön!<#alien>

Éredekesség a vateráról.
Én is egy 29-es cross-trekkingel szemezgetek ( vásárlás, vagy építés ), mivel a magasságomhoz, meg az országútihoz jobb, mint az MTB.

LeonSilver
Azt lehet.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jól van, csak szívom a véred. 😊)
LeonSilver
Gyon lefele valami ápdét. Tuccc róla valamit Sakkay?

Her Laca
Nem lexarom hova néz?😊 Hatból fölülről kit érdekel hova néz az ellenfél,magamat meg minek nézegessem? Felesleges dolog,vér istvánoknak biztos jó😊)

<#alien>Csak az eleje miatt raktam be, amikor táncol a gyerek az ülésen-túl azon, hogy nagy poén a pisztolyos vonaglás..mi is az a szim, ahol látszik a pilóta mozgása, meg, hogy hová néz?!<#wink>

Her Laca
híj de szar

ok.

GaBika6
Hamarosan feltöltöm csak még tesztelek párat. Működik és sztem jobb is lett, de majd ti megaszondjátok... <#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Gabi....Gabinak működik.
Leon beszélj vele te is, hátha van valami csel..bár ilyet nem említett.

Seaweed
<#wilting>
LeonSilver
Mint lentebb írtam, én próbáltam volna. Csakhogy ha engedélyeve van a sweetff és elindítoma BoS-t, akkor amikor play-ra klikkelek - kilép a rákba ...

LeonSilver
Na ugye, hogy ugye? 😊

Seaweed
Hasznal valaki sweetfx-et boshoz? megeri?
Seaweed
Te az a nyereg is egy igazi ballkiller <#gonosz1>
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.01. 12:06:34
Nekem Ő van 😊
Ő az!! Még a szín is stimmel... XD A helyi csibészek már hozzászoktak, így a pesti srác ismétlődő éves "bemutatója" jót tett a falu általános hangulatának... 😄
Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.09.01. 11:27:06

www.smart-bus.hu

Seaweed
Kolyokkent en is vettem le versenybringaval a fatorzset fejjel <#nevetes1> Bowden elszakadt, es csak az az egy fek mukodott....<#gonosz1>
Nekem egy 28-s férfi Csepel bringa égett bele az emlékezetembe... amíg nem értem fel rendesen, addig a váz verte szét a tökömet ahányszor lecsúszott a lábam a pedálról, amikor meg felértem rendesen, akkor meg mindig akkor szakadt át a "kontra", amikor a falu legmeredekebb lejtőjéről száguldoztunk lefelé... estem akkorákat, hogy az is csoda, hogy most itt vagyok... 😄

www.smart-bus.hu

Seaweed
<#gonosz1>
igen, csak a kontránál, nem egy-az-egyben van az első és a hátsó áttátel, a fixien viszont igen, ezáltal izomból kell ellen lépni, mivel a fogaskerék ugyanúgy forog mint a hátsó kerék. Lessítani is úgy lassítasz, hogy hátul ellen nyomod mindig, amikor odaér a pedál. Itt tényleg az a legnagyobb baj, hogy ha szakad a lánc, akkor pápá van és max kirúgod magad alól a bringát, had repüljön. Nekem flip-flop bringám van, de kb- egy fél év után átváltottam fixie-ről racsnisra, mert meguntam, hogy folyamatosan pörögjön a lábam 😄
Azt is lehetett amikor átszakadt... párszor meglátogattam emiatt az útszéli árkot! 😄

www.smart-bus.hu

Seaweed
De nem kontra, mert fixit hatrafele is lehet tekerni! <#buck>

Mondjuk lassitasnal erdekes lenne hatrafele tekerni <#hehe>