IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi!

Seaweed
Eleg lehet erre. De Battlefield3-rol fingom sincs. Sosem lattam. <#gonosz1> Meg kell nezni notebook teszteket, amiben hasonlo proc, meg vga meg ennyi ram van, hatha van tesztben bf3 teszt is.

hopp kerestem is:
http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GT-720M.90247.0.html

igaz ebben BF4 van, low-on 30fps szal akar ok is lehet BF3-al ez a konfig <#whatever>

szerk.: lap aljan van bf3 teszt is 33fps <#vigyor2>
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.09.02. 20:11:00
Netezés, filmnézés, egy két alap játék. Battlefield 3 elmegy medium grafikán notebooke-on? Tudom az nem alapjáték, de kíváncsi vagyok.

Seaweed
mire szeretne hasznalni?
Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Az valóban, de van még mit csinálni a témában..

Seaweed
Egyebkent szerintem mar jobb a serulesmodell. nincs az hogy "mellelovok kigyullad" <#wink>
Seaweed
Viszont a motorhangot meg mindig imadom ebben az F4ben <#finom>
Seaweed
Viszont szepen latszik amikor Yak elol maszik spiralban fel ahogy yak eltunik bizonyos fenyviszonyok kozott! Vegre egy szim ahol latotavtol fuggetlenul nem minden egy fekete pont akkor is ha sasszem indan se latna 😄
Her Laca
Nem néztem meg😊 A pilóta mint mondtam nem nagyon érdekel amúgy.😊) Legyen benne osztán ennyi.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Azt hittem Laca szúrja ki először!<#nevetes1> Na ezt javította pl a gyors patch. Ami a fura, hogy pl. a stukában meg volt..

Seaweed
Itt sincs pajlot a kabinban, meg mi ez ott bal alul? nooobs? <#hehe><#wink>

"Indul a BOS WAR open béta!!!Nagyon kívánci vagyok mit is jelent mindez.."
A kérdésed rettentő jogos, rátapintottál a lényegre!!<#eljen>
Ugyanis ez a 777-es banda azt mondta a hogy "megcsinálják a világ legjobb szimulátorát ", közbe pedig pofátlanul a képünkbe tolták a BOS-t.
Úgyhogy a kérdés jogos, hogyha bejelentik a Bos War-t, akkor valóban Wart kapunk-e??!!

Utoljára szerkesztette: acidraining, 2014.09.02. 17:38:23
Abban , hogy szar nem értek egyet-természetesen<#alien>-abban, hogy ezt rendbe kell rakni egyetértek-természetesen.

Seaweed
<#gonosz1><#gonosz1>
Her Laca
Akkor jelenleg még szar. Értem.

2 hete ezen nem dolgoznak, de inkább úgy mondom nem jött javítás ez ügyben. Kivéve az il 2 az keményebb lett.

Na ja..az az lesz. Repültem múltkor a dcs-vel online. Az fm fasza tényleg..a sérülések kinézete, és a modellezése, meg egy jó teli rakott nagy kalap szar!

Her Laca
Repmodell változott? Sérülés változott? Vagy égnek mint a kalapgyár? Más most nem jut eszembe.

<#vigyor>nemtudni, de este felnézek rá. Repülni nem fogok, mert alig élek, de megnézem mit takar ez. Eddig a max amit láttam 75 volt. Lesz ez 100 is.

Seaweed
<#gonosz1>
Her Laca
Hány fős lesz?

Her Laca
Szar lesz😊
Most is az😊
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.09.02. 17:19:25

Seaweed
Ha ezek utan megse lesz szar a BoS akkor erdekes szittyueson leszen itten <#ravasz1>
Seaweed
Hmm <#finom>
És ismét igazam lett a BOS-al kapcsolatban. Indul a BOS WAR open béta!!!Nagyon kíváncs vagyok mit is jelent mindez..

LeonSilver
Hát... jó lenne tudni, hogy működik e egyáltalán. Én a split screent 1 -re állítottam, de nem történt semmi...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Papa01
Ezt h érted? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

GaBika6
Próbáljátok ki, de annyit próbálgattam, hogy elbizonytalanodtam tőle picit...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://data.hu/get/8015312/SweetFX_for_IL-2_BOS.zip

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Her Laca
Őszintén? Repülés és harc közben te ezt nézed?

Javításokat csinálta, technikai jellegűeket, és stabilitás javítást. Gondolom + apróbb dolgokat is, csak azokat soha nem jelzik.

<#wink> Laca....én nem vagyok vér István, és nekem nagyon tetszik.

Oroszok..egy kúrva szó nincsen erről a fórumon. Mondjuk jobb mint máshol, ahol állandóan szó van róla, de soha nem jön!<#alien>

Éredekesség a vateráról.
Én is egy 29-es cross-trekkingel szemezgetek ( vásárlás, vagy építés ), mivel a magasságomhoz, meg az országútihoz jobb, mint az MTB.

LeonSilver
Azt lehet.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Jól van, csak szívom a véred. 😊)
LeonSilver
Gyon lefele valami ápdét. Tuccc róla valamit Sakkay?

Her Laca
Nem lexarom hova néz?😊 Hatból fölülről kit érdekel hova néz az ellenfél,magamat meg minek nézegessem? Felesleges dolog,vér istvánoknak biztos jó😊)

<#alien>Csak az eleje miatt raktam be, amikor táncol a gyerek az ülésen-túl azon, hogy nagy poén a pisztolyos vonaglás..mi is az a szim, ahol látszik a pilóta mozgása, meg, hogy hová néz?!<#wink>

Her Laca
híj de szar

ok.

GaBika6
Hamarosan feltöltöm csak még tesztelek párat. Működik és sztem jobb is lett, de majd ti megaszondjátok... <#awink>

"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"

Gabi....Gabinak működik.
Leon beszélj vele te is, hátha van valami csel..bár ilyet nem említett.

Seaweed
<#wilting>
LeonSilver
Mint lentebb írtam, én próbáltam volna. Csakhogy ha engedélyeve van a sweetff és elindítoma BoS-t, akkor amikor play-ra klikkelek - kilép a rákba ...

LeonSilver
Na ugye, hogy ugye? 😊