91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Milyen az élet. Múltkor beszéltünk a késekről. Éppen a jövő hónapban akartam venni, erre haverok most jöttek vissza az usából', és mit hoznak ajándékba-egy faxa kis kést! Pedig nem is tudhatták , hogy venni akarok...
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.24. 16:04:02
  • Seaweed
  • croatianus
    A hasonlatban te lennél a székely, a zsiráf pedig a fóka a Clod-ban!

Sajnálom, hogy értelmezési problémáid vannak, de a p.ü.-d, meg amúgy a bejegyzéseid színvonalát nézve nem csodálkozom.
  • citroface
    fokáról ott szó sincs, de lehet rosszul látom

crotainus: neked meg írtam üzenetet olvasd el
  • Indi69
    Banyek, szerelembe estem
  • PhantomAss

nagyon jól nyomja..Price az egyik nagy kedvencem
    egyébként meg:
  • croatianus
    Mint, mikor a székely meglátja a zsiráfot az állatkertben:
    - Ilyen állat márpedig nincs!

• artivizsla #80233
    A Wellingtonnal csak a cikk kezdődött, a lényeg a következő sortól olvasható.
    Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.11.23. 20:00:04
  • citroface
    olvasom a pcpilotot nyugi.

leírom mi történt:
    1.artivizsla megkérdezte hogy mikor jön a fóka a clodba
    2.erre írtam hogy felejtős, kicsi az esély
    3.erre te belinkeled hogy készítik a wickers wellington-t, de még sehol egy ingame video, csak ilyen tervrajzok, meg ilyen képek a fülkéről.

Ha a válaszodat azért címezted nekem, hogy tudjam hogy dolgozik a TF a clod fejlesztésén, akkor felesleges volt, mert tudok róla. De abban te is megnyugodhatsz, hogy az életben nem lesz a clodban fóka, clod szintű részletességgel, high res. felbontású pilótafülkével.SOHA. Olyan dolgok lesznek mint pl. a téli map: átírják a programkódba a zöldet fehérre és kész a téli map, . Meg csillogtatják a kabinüveget, stb...............................
    A tf-nél se istenek vannak, csak pár lelkes amatőr. Ezt nem sértésből mondom, hanem ez tény. Mindenki döntse el hogy ez mennyire erős fejlesztőmunkát fog jelenteni a clod-nak.
  • acidrain
  • sakkay
    Ja és ezt találtam..

• sakkay
    Ügyes ez a lány...
  • Hecker007
    A lányok maradjanak inkább az akusztikus gitárnál vagy tanuljanak meg rendesen érzéssel vibratozni az elektromoson...
  • Solt
    Aztakurvaéletbe... az igen... egyébként meg:
  • Her Laca
  • Her Laca
  • artivizsla #80224
    Öreg néni megy gyónni :

- Jaj j atya megcsaltam az uramat.
    - De néni az ura már 20 éve meghalt.
    - Tudom- tudom, de olyan jó ráemlékezni!

Ha egy férfi kinyitja a kocsi ajtaját egy nőnek, akkor: - vagy a kocsi új, vagy a nő...
  • Solt
    Attól tartok annak isszuk majd a levét egy darabig! :D
  • sakkay
    Solt majd az EDGE!
    Mondjuk én bevallom, óriási reményeket fűzök hozzá, de az már csak az én bajom..ezek is oroszok.
  • Solt
    Már miért lenne hülyeség? Meddig húzták? Megjelenés után mennyi idő kellet mire egyáltalán használható lett valamennyire, miért hívták segítségül a 777-s emberkéket? Mennyi hiba maradt a véglegesben? Ezek figyelembevételével nekem nem úgy tűnik, hogy boldogultak vele... a TF forráskód nélkül jobban és gyorsabban dolgozik.

A sztori kb az mint a DCS-nél, csak ott van tőke... ők sem bírnak a saját motorjukkal... javítanak valamit, ami másik öt dolgot elront, és ez meg évek óta...
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2014.11.23. 11:37:52
  • artivizsla #80220
    Én a Fókát is el tudnám képzelni bónusznak is, nem vagyok válogatós. :)
  • Zpogi
    Magyar vonatkozásban VO101_Tom is TeamFusion tag, Ő ott aaa...hogyismondjam, Buzzsaw-ot idézve "VO101_Tom, the head of the 3D department"

Lesznek még bőven meglepetések, hidd el.
  • repvez
    Az hülyeség, hogy nem boldogult volna az 1C a saját motorjával egyszerüen csak még kellett volna neki idő amit az Ubi nem adott meg nekik.
    A teljes kiadás helyett jobban jártak volna ha velük is eljátszák az early access részt ahogy a BOS-nál. igy kiadhatták volna amikor a ubi mondja ,de nem lett volna rajtuk teher , hogy igy adták ki mert akkor tudta volna mindenki hogy mégcsak kezdeti fázik és még éveket tudtak volna igy dolgozni .

Mert ha a Bos-t alfa álapotban kiadhatták a játékosoknak tesztelésre ugy a Clod-ot is 80% körüli állapotnál , mint ahogy a végleges volt kb.
  • Solt
    Te mit tettél volna? Dolgozol azzal amit ismersz, ezért tudsz vele tervezni, vagy dolgozol azzal amit nem ismersz, egy picit beleláttál, abból csak a káosz jön át, ráadásul aki ismeri, az sem boldogult vele? Ezek után belevágnál a saját pénzeden? Kétlem...

A TF pont azért van előnyben, mert ingyen dolgozik... nem köti semmi, nincs költségvetés, kiadási dátum, stb, ráadásul a júzerek is sokkal elnézőbbek emiatt...örülnek, hogy valami történik.
  • repvez
    Meg elég megnéznek a Falcon BMS-t is egy '98-as kiadású játékot mind a mai napig lelkes amatőrök ingyen szabadidejükben fejlesztenek, uj gépeket ,területeket tesznek bele és a legtöbb részét a grafikus motornak átirták DX6 ról DX9-re ami gondolom még nagyobb munka mint egy modellt beleimportálni . ugyhogy semmi sem lehetetlen.
    HA a TF megkapta volna a lehetőséget a forráskódhoz talán hasonló utat is bejárhatna mint a falcon
  • Sidewinder
    A Su-26 bónuszgép volt amit beígértek. Végül sikerült is betartaniuk, bár nem időre. Castor Fantoba az idei Unlimited Műrepülő EB győztese a többi spanyol pilótával még "fenyegető" videót is küldött nekik
  • Sidewinder
    2. olvasd a pcpilot. hu weboldalt és tájékozottabb leszel a dolgokban. Segítségként idéznék egy nov 14-i hírt az IL-2 CoD-al kapcsolatban:
    "A Vickers Wellington Mk.I a repülési modelljének kipróbálása még egy másik típus fülkéjével készült, mivel a nagyfelbontású pilótafülke még nem készült el (részletek erről is vannak a videóban). A Wellington bombázón kívül lesz további modellek is készülnek, hajó légvédelmi géppuska, torpedóvető hajó, harckocsi, pilótafülke, reptéri épület és repülhető Bf 109 E-7, E-7N, E-7NZ típusváltozatú messzer. A Team Fusion sok erőforrást fektet a Cliffs of Dover kibővítését segítő szoftverek fejlesztésébe, a 3D modellek importálása és exportálása már régóta megoldott. A térképekért felelős csapat a meglévő bővítésén és új hadszínterek készítésén dolgozik."
    A TF visszafejti a dolgokat és a program adta lehetőségek kiaknázásával új típusokat, és a későbbiekben remélhetőleg új hadszíntereket hoz be a programba. Igen, "őrültek" a TF csapat tagjai mert ingyen csinálják ezt, pusztán elhivatottságból. Ettől Jason még simán példát vehetne róluk.
    Nov 14-i fejlesztői videó:

• Indi69
    OFF: Megint föttög :)
    Ezen besírtam
  • sakkay
  • Willenbrock
    Én is úgy látom,hogy nagy alapossággal,szívvel lélekkel kezdték csinálni a Clodot, eleinte Oleggel ugye. Kb akkor kezdett kezdődni a káosz,mikor ő otthagyta a csapatot. Érdekes, hogy a Cloddal párhuzamosan fejleszteni kezdetek egy Galba project című koreás szimet is,pár külső gépmodell el is készült. Különlegessége miatt talán érdemesebb lett volna azzal kezdeniük.
  • artivizsla #80210
    Mert Su 26 és IL2 Sturmovik annyi volt ugye, mint a pelyva ? Meg egy játék esetében fel sem merülhet, hogy esetleg továbblépnek ?
  • artivizsla #80209
    Kávé mellé.

Mesterlövészek.
  • citroface
    Szerinted pár lelkes amatőr a délutáni szabadidejében, egy teljesen új típust rak majd a játékba, ami tökéletesen is működik, CLOd szintű részletességgel, no fizetésért?
    A 100 fős fejlesztőgárda, akik főmunkaidőben dolgoztak ezen évekig, gyakorlatilag 4-5 féle típust hoztak össze (a tipusvéltozatoktól most eltekintek).

Tényleg ezt gondolod? Naív vagy királylány

A foka meg amúgy se volt akkor ha nem tudnád

• artivizsla #80207
  • citroface
    Pedig "Herrlaca" a 80158 számú hsz,-ben igazat írt , akármilyen gif-et is teszel be
    Ki lett jelentve hogy a bos-t nem akarják olyanra/jobbra megcsinlni mint a clod-ot. Már nem keresem vissza....
  • citroface
    felejtős szerintem
  • Sidewinder
    Szerintem egyszerűen azt akarták, hogy az ő motorjuk az új programot, bármi áron. Büszkeség+ anyagi haszon. A világ legjobb szimulátorát ígérték. Eddig úgy tűnik, hogy nem az. Azt hitték, hogy lazán menni fog, hát nem úgy tűnik. A legnagyobb baj az, hogy volt egy koncepció amit hozott az IL-2. Klassz volt, jó volt, élvezetes volt a repmodell,mert több köze volt a valósághoz mint például az FS-2004-nek. Aztán jött a 46, amiben az összes híresebb volt, gyakorlatilag egyben benne volt az összes addigi rész, így például a Forgotten Battles is. Akik odavoltak a csodafegyverekért, azok is kipróbálhattak egy két dolgot a 46-ban. Aztán jött a CoD mert ütötte őket a Ubisoft, hogy azonnal adják ki. Szar volt kezdetben, de ettől még egy új szintre emelte ezt az egészet. Ki kellett szolgálni a gépeket, volt indítási procedúra és klikkelhető kabin.
    Aztán kellett javítgatni ott besegített a 777. A Ubisoft pedig otthagyta az egész címet, most már az 1C a kiadó az egész világon. A 777 kitúrta a komplett régi csapatot, dobták a régi motort. Miért? Mert a sajátjukat akarták futtatni. Bemutatni, hogy az övék többet tud mint az első világháborús gépek szimulációja. Majd ehhez jött be Jason össze vissza cikázó koncepciója. Előszőr egy World of Warplanes szintű valamit akart lenyomni a népek torkán. Meglepődött, hogy ez azoknak akik a realisztikus szimulátorokat szeretik, és esetleg igazi gépeken (motoros, vitorla) is repülnek, így van némi elképzelésük a repülésről ,azoknak ez nem tetszik. Az IL-2 nagyon nagyon klassz program volt. Az eredeti IL-2 közönségének többsége igazi szimulátort akart. Egy olyan szintet amit ezen a vonalon a CoD képviselt, amikor már normálisan működött. Az idő átlépett az eredeti IL-2 felett, a többség még realisztikusabb, és még szebb szimulátort várt volna. Vérpistiket kivéve, akiknek az a jó repmodell, ha sosem esik át a gép, bárhogy is húzzák, és ha esetleg földnek mennek vele, lehetőleg akkor se robbanjon, mert a visszapattanásból esetleg le tudják lőni a felettük átrepülő ellenfelet, aki addig be volt ülve mögéjük. A többségi elvárás szerintem nem hiba. Inkább meglepetés, föleg Jasonéknak, akik úgy gondolták, hogy viszonylag kevés ráfordítással, az eredeti motor felturbózásával meglesz egy nem "túl bonyolult" program ami emlékezteti a népeket a régi IL-2-re. Igaz, hogy vissza lép, és inkább árkád irányba mozdul a szimulátor irányba, de nem baj, hisz rá lesz írva, hogy IL-2 és így mindenki szeretni fogja. Hát nem így lett. Mert a szimulátorosok is tisztában vannak vele, hogy a mai technológiai lehetőségek nagyobbak mint amik az IL-2 létrehozásának idején idején voltak. Így többet várnak. Eddig ezt a többet pedig a 777 nem tudta teljesíteni. Egy dolgot azért még hozzátennék. Ott van a csapatukban, az ex Eagle Dynamics-es Andrej Szolomijkin. Ő írta az első AFM-et, a Lock On-hoz (Szu-25T). Arról nem hallani rosszat. Akkor hogyan létezhet az, hogy a BoS-ban csak gólyafos módjára imbolygó Messert tud összehozni? Vagy programozni felejtett el vagy ennyit tud ebből a motorból kihozni.
  • artivizsla #80203
    Tom régebben meglebegtette, hogy talán jön majd egyszer a Fóka is a CloD-ba, nincs valakinek háttérinfója erről ?
  • croatianus
    A forráskód most sincs meg nekik. Ho-hó, hol tartanának már akkor...
    Úgy fejtenek mindent vissza, ez jogilag moddolásnak számít csak, azt meg nem tilthatják meg.
    Állítólag maximum a steamről tilthatják le, de arra az esetre már van forgatókönyv ;)
  • acidrain
    Akkor megyek vissza 1946-ozni.