91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
lala42 #80159 -
#80158 Miről beszél kend?
Ne hasonlítsa már össze a két programot? A BOS sose fogja azt tudni amit a Clod tudhatott volna,ez köztudott,és nem is titkolják.Eleve nem is akarták úgy annyira komplexre megcsinálni. Meg milyen 8-9 év? Számoljon már utána mióta fejlesztetté a Clod ot:)8-9 éve az Il2 volt terítéken kollega:))
De bízzatok ezekben a szarházikban bánom is én.:) Az nem kerül semmibe:) hogy én is gonoszkodjak egy kicsit.
Bár megint úgy bezsélünk róla,hogy élő embert nem ismerek (te sem) aki használja is azt a remek progit:)) -
Solt #80157 Őőő... no akkor üssük azt a vasat egy kicsit... :)))
Senki nem mondta, hogy ők az Istenek, viszont a RoF esetében teljesen korrektek voltak ( 2 magos CPU gond volt határeset ), figyeltek az igényekre, a visszajelzésekre, ha beígérték a frissítést akkor az nem hónapok múlva, vagy két hét múlva pénteken jött, hanem akkor amikor mondták, max pár nap késéssel... Ebből kiindulva bíztunk ( bízunk ) mi abban, hogy a BoS is jó lesz...
Ez pont ugyanaz a sztori, mint az IL2 sikere utáni várakozás a CloD-ra... Az IL2-ből kiindulva mind azt hittük, hogy milyen zseniális játékot kapunk majd, ehhez képest mit kaptunk a kiadáskor ~10 év után? Elszarták a renoméjukat nem csak velünk szemben, de a kiadóval szemben is, és pont emiatt alakult ki az a helyzet ami... Érdekes módon ezt hajlamos vagy kihagyni a képletből... :)
De, hogy gonoszkodjak is egy kicsit... még van alaphangon 8-9 évük arra, hogy a BoS legalább olyan fostalicska legyen, mint a CloD volt a megjelenéskor... :D -
#80156 Mért gondolnék rájuk?
" A 3*7 az isten," ezt írtam:)
-
Caterpillar #80155 Mármint az EDe-re gondolsz nem? EDGE, meg DCS 2.0, Nevada map... -
#80154 Egy a lényeg:) A 3*7 az isten,mert mindig mindenre figyelnek ,és qrva jó fejek,meg stb stb stb:)És övék a jövő,meg ,hogy ezek megcsinálják a tutit . Eztet ti mondtátok folyamatosan.
Lehet megvenni a tutit:))) -
Solt #80153 :D
Tény, hogy elég furán állnak a dolgokhoz... -
#80152 Soltom!Akkor sem. Egy Jason engem nem kényszeríthet az idióta ötletével semmire.Nem lövöldözök AI-k ra ,főleg nem hosszú órákon napokon át,mindenféle (nem is létező ) kitüntetésekért.De létezőkért sem:) Ez is beteg egy dolog.
Jelzem emiatt kapnak hideget meleget de csak kötik az ebet a karóhoz,ami számomra érthetetlen. -
Solt #80151 Ha a többi dolog rendben lenne, téged sem érdekelne ez... vagy legalábbis vissza nem tartana attól, hogy megvedd. Nem emiatt nem veszik meg... :) -
#80150 -
#80149 Félig??? Egészen tesó ,egészen.Mint Besenyőnek!:) -
sakkay #80148 Félig igaza van Lacának a 32 fős szeróval kapcsolatban.
A játék kiadása előtt volt 100+ fős szeró is, és működött. A 75 fős szerón sokszor voltam, teljesen rendben volt. Ám-és itt jön Laca igaza-nem sok földi egység volt akkoriban. Elkezdték berakni a földi egységeket és jöttek a komoly problémák. És ezért van most 32 fős létszám. A fejlesztők szerint egyenlőre (csak), dolgoznak rajta.
És akkor némileg mégis hozzászólnák az fm-hez, pedig nem akartam már annyiszor elmondtam.. (Lacának szól)
Mint múltkor megjegyeztem nekem a legjobban az FM-el van bajom, nem akarom megszokni, mert szimulátorral akarok játszani amennyire csak lehet..a legidegesítőbb amúgy az , hogy az orosz fm hellyel közzel jó. És senki ne lásson összeesküvést, mert német oldal fm hibái, nem feltétlenül előny az orosz oldalnak. Mindegy, én addig nem repülöm amíg nem javítják. Minden javítás után megnézem, aztán kész. -
#80147 Nekem meg igen. Meg ahogy nézem a többségnek is ,,mármint akiket ismerek .
Na meg ahogy látom a nagyvilágban sem sikerült csúcsokat dönteniük:)) az eladásokkal,akkor biztosan én vagyok a hülye gyerek aki csak berzenkedik. -
Solt #80146 Ha jó egy játék, élvezetes használni, ki a kutya faszát érdekli, hogy játszani kell vele pár órát offline, mielőtt multizik vele az ember? :D Szerintem, illetve nekem, ez tuti nem gond... :)
Én még kivárok... nem rohanok sehova... :) -
#80145 Már hogyne lenne tragédia?
Használhatatlan.
Te megvetted? Javallom ha nem pótold:)) Megéri. -
Solt #80144 Szerintem ez tragédia... :D
Egyelőre nem lehet... azért ezen nyilván javítanak. vagy legalábbis megpróbálják. -
#80143 De ne legyen kötelező!! Érted. Nem érdekel ha Gipsz Jakab elszöszmötől vele,vagy Lutcz Gizi,de nekem ne tegyék kötelezővé,hogy online csak akkor legyen teljes a fegyverzetem ha offline kampányokat végigviszem.
Én lexarom ,hogy ki ,hogy ,de sokan ugyan így vannak vele mint én.Elképzelem Savast ,vagy Pogit,Hettit ,Tomot amint végigseggelik:)) Haggyad mán.
Ráadásul nem lehet egy jó kis online wart összehozni vele.Na ez a másik.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.21. 14:08:45 -
Solt #80142 Csakhogy ezzel a többség nincs így, ergo egyáltalán nem hülyeség, ha bizonyos dolgok csak akkor elérhetőek multiban, ha offline végigmentél a gyorstalpalón... ebben semmi kivetnivalót nem látok, ha ez lenne a legnagyobb baja, akkor nem nagyon lenne miről beszélni. :) -
#80141 -
#80140 kb 10-20 alkalommal betettem 6 AI-t és a lövészetet gyakoroltam .Kb 5 perc volt mindegyik .
A BOS al mentem 2 kört,az egyikről van is videó, mindlelőttem percek alatt,na akkor mégis mit gyakoroljak még? Bementem online szerverre,és az hagyján ,hogy elsőre egy csapattárs picsán lőtt (vagy vak volt vagy hülye) ,de az első ilyen hatajkodásra lőttem egy szekérderékkel gépet.
És semmi taktika csak bele a sűrűjébe. Konkrétan semmi nehézséget nem okozott ,tehát mit gyakoroljak én vagy bárki más aki több ezer órát eltöltött a virtuális repkedésben? -
Solt #80139 Mert a CloD-l nem gyakoroltál offline soha, ugye? :) -
#80138 Ne akassz már hasba. Mit ismerkedjek én evvel? Ugyan az mint az Il2 ki a fax akar offline AI ra lövöldözni ?
Meg majd kitüntetésekért agitálok ,hogy legyen 20 as abba a retek BF be. Gyerekeknek való ez komolyan mondom.
Én kipróbáltam,többször is, amikor volt nagy örömködés oszt sose tetszett meg.Ha jó lenne már játszanék vele.
A netkóddal? Hol vannak sokkal nagyobb szerók? Mert lecsökkentették a létszámot lévén megkotlott a cucc.Hol a 100+ fős szerver?
Betesznek 10 tankot feladja az egész hóbelebanc.
De ezt már annó megmondták okosabbak,hogy várható lesz,lévén a ROF motorja sajna ilyen. -
Solt #80137 Én online olyan játékkal játszom, ami teljesen levesz a lábamról... ( Pl Arma ) ami "csak" nagyon tetszik, azzal elvagyok offline... :) Egyszerűen nincs arra időm, hogy minden játékkal amivel szívesen játszom, aktív legyek online. :)
Netkóddal mi a gond? Sakkay azt írta, hogy ennél jóval nagyobb szerverek vannak... a kimaxolással sem értem mi a gond... legalább az ember addig is ismerkedik a játékkal. :) -
#80136 Meg a netkód,meg a 30 fős szerverek,meg ha telerakják földi egységgel ,meg kimaxolás,meg még sorolhatom neked egy darabig.
Jó tudom te is AI ellen elrepkedsz ,így ezen dolgok nem érdekesek számodra,na de érted azért,hogy az FM a legkevésbé nyűgös problema itt,mint mondtam azt megszokja az ember és ennyi.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.21. 13:05:15 -
Solt #80135 Ha alapjátékról beszélsz, akkor nem értem mi a gond... :)) Steam-n 50 ajró, CD galaxisban 11000.-Ft, pontosan annyi, mint bármelyik másik frissen megjelenő nevesebb játék. Kezdem azt érezni, hogy a van sapka nincs sapka effektus kezd eluralkodni... :)
Mindenbe bele lehet kötni a CloD-tól a DCS-ig egyaránt... Egyébként már az elején megmondták, hogy, ha sikeres lesz, akkor viszik tovább... több gép, több helyszín...
Továbbra is úgy vélem, hogy, ha az FM az egyetlen égető nyűgje... -
#80134 Alapjátékról beszélek, hogy egyáltalán el tudj kezdeni azt hogy ki mennyit öl bele az egyéni soc problém,de az alapot az mindenkinek meg kell fizetni ha ki akarja próbálni.
ÉS én azért még bele tudnék kötni a fedélzeti rendszerek kidolgozásába. amit igy kivülről videok alapján láttam,de ha használnám még biztos lenne pár dolog, mondjuk nekem egy nem havas táj is nagyon hiányzik .Lehet ott jobban meg tudná mutatni mit tud látványba,mert ez a fehér táj elött a fehér gépek számomra nem vonzó dolog. -
Solt #80133 Jaj ne már... mi az, hogy nem a nagyközönségnek? Mindkettőt bárki megveheti... ez nem a VBS... :)
Csak azt ne feledd el, hogy az AAA címekből szinte minden évben jön az új, és a hódolói minden évben perkálnak mint a katonatiszt! De vehetjük a DCS-t is... 30-50 ajró egy db modul hozzá... ha mindent megveszel ami érdekel, mennyi lesz a vége? És akkor még az FSX-t szóba sem hoztam...
A jelenleg rendelkezésre álló infókból egy dologba lehet igazán belekötni, az az FM... -
#80132 Ezek mind olyan programok ami nem a nagyközönségnek lett készitve ,ezért olyan drágák és tényleg mindent leszimulálnak,
DE mondj olyan programot amit nagyközönségnek szántak és minden realisztikusra szántak és 25k fölött adtak el?
Mert a BOS csak abban ál hogy nagy tömegnek szánták,de nem realisztikusra.
Hogyha esetleg párhuzamot lehet vonni az FPS-eknél hires szinészeket meg MOCAP rendszerü animációt és ujabb szinészeket kell fizetni akár több 10 embert is és mégis megáll egy A+++ játék 13kból PC-re itt meg jó ha 30 ember dolgozik és nem kell külsősőket fizetni és mégis ennyire elszáltak.
Jó tudom, hogy ez réteg játék és nem is ábrándozhatnak milliós eladásról de akkor is. -
sakkay #80131 -
Solt #80130 Ezek szerint a Te alreged!? :D
Sakkay sincs elájulva tőle... elmondta nem egyszer, hogy mi az ami tetszik neki, és mi az ami nem... abból nekem az jön le, hogy a váááártündérnél sokkal jobb... ráadásul a RoF nekem tetszik még ma is, ha már azt a szintet hozza, akkor nekem (!) az már annyira szar nem lehet... :)
-
#80129 " én sakkay szavára többet adok! ;) "
Sakkay éjjel nappal nyüstöli annyira jó.
Az mért van,hogy én spec senkit sem ismerek aki elájult volna tőle? Persze Sakkay on kívül,de őt fizeti a 3*7 -
Solt #80128 Aha... plusz az autók, pályák... nem kevesen járnak bőven 100000.-Ft felett... és a harmadik évben újra indul a sztori... Én pont ezért hagytam abba.
Szerinted épphogy jobb... de, ha nem haragszol meg, én sakkay szavára többet adok! ;)
-
citroface #80127 Az iracing 2 évre 90 dodo, (21000 huf) és azért a pénzért az autószimulátorok legjobbikát kapod.
Ha a BOS is a legjobb 2.vh-s rep. szim. lenne megérné a pénzt, de most úgy néz ki a dolog hogy a wartündérnél épphogy jobb. -
Solt #80126 iRacing, Steelbeats Pro... -
Romeo One #80125 Ok, köszi. -
#80124 Egyébként a hivatalos oldalon, volt rola szó vagy valaki rákérdezett a fejlesztőktől, hogy mi indokolja ezt a magas árat ? Ennyit én még PC-s játékért nem láttam elkérni. -
#80123 nem 13 még, csak be tudom szerezni annyiért. Amúgy 86 € (~26e ft)
-
bucsher #80122 Kiváló! :D :D :D -
#80121 Igen láttam, válaszoltam is :) -
#80120 Ugyse lesz ingye' mert meg a vegen a sok fanyalgo is rakap..es hova lesz e vilag akkor?!