91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Arhont #90304 Szivesen. A 110-nél nem kell állitani rpm-et, ott az olaj meg a vizhűtést kell beállitani 50-50%-ra. Combat módban lehet fél órát járatni, utána lejjebb kell venni a gázt. Continues módban kell lennie. Stuka ugyan ez. Nekem a gázkaron van rajta a stukánál a gáz meg az rpm. 92 és 85 %-on megy nálam a combat felső határa. A századunk a Magyar Virtuális Pilóták, ha gondolod várunk és nagyon szivesen segitünk. Ha gondolod küldünk Discort hozzáférést. -
Death Rattle #90303 Értem, köszi.
A többi típussal mi a helyzet ? Pl a Stuka és a Bf-110 esetében mennyire mikor mennyire állítsam az rpm-et ? Ez a két típus szokott hamar túlmelegedni, de ilyenkor már hiába veszem el a gázt, jön a "first/second engine damaged" aztán szépen le is áll... -
#90302 Nem egészen értem, hol nem tudod átírni a nevedet, magában az Il2-ben akarsz új online nevet beállítani magadnak vagy a WoL-on? Csak a WoL-n látod a renamed usert, vagy online mindenhol?
Mert az online nevedet itt tudod átírni, nálam működik:
link
Ha csak a WoL-on akkor abban csak ők tudnak segíteni szerintem.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.02.04. 13:17:48 -
Arhont #90301 RPM-et kell beállitani. Felszállásnál legjobb ha a gáz 100 %-on van az RPM 95 %-on, de csak kb. 1 perc, mert leég a motor, utána mindkettő 84 %, aztán simán fel tudsz szállni. Figyelj a vihütésre és az olajra is. Remélem segitettem. -
Arhont #90300 Hello! Szeretnék segitséget kérni, mert már tényleg nem tudjuk, hogy mit kellene csinálni. Steamon keresztül játszom az il2-vel Oculussal. Privát problémák miatt egy régi squadból kiváltunk, létrehoztunk egy újat. Itt kezdődik a probléma! A KOTA-ám, a WOL-on és a Combatboxon szoktunk játszani. Eddig a KOTA-ás és a COMBATBOXOS regisztrációval nem volt baj. Ott benne voltak az eredményeim rendesen a csapatban. A WOL-on azonban nem, én hiába látom úgy hogy benne vagyok, a többiek is látják, de az eredményeimet nem adja hozzá a csapatunkéhoz, sőt a nevemet átirja vmi renamed user 3226-ra vagy mire. Próbáltunk már mindent, de egyszerűen nem működik. Átirni a nevemet nem tudom, mert server error 500-at ir. Ha van valakinek hasonló tapasztalata, vagy ötlete, hogy mit kellene csinálnom, kérem irja meg. Azt még hozzá kell tennem, hogy a WOL szervert hiába keressük, senki nem reagál. Előre is köszönöm a segitségeteket!!! -
majonur #90299 Gyonyoru! mar nagyon varom, hogy kiprobaljam a 2 Hispano t. -
#90298 Szerverfüggő, szerintem a WoL-n nincs beállítva.
Alapból asszem 300 méteren belül kell lenni a rearm +refuel ponthoz képest, és akkor kell megnyomni a megfelelő billentyű parancsot. -
Death Rattle #90297 Multis kérdés :
A küldetések alatt ha kifogytam, leszállok, lehetséges lőszerfeltöltés-feltankolás-javítás ? Ha igen hogyan ? Szervere válogatja ? Azt tudom hogy a KOTA szerveren van ilyen, de pl a Wings of Libertynél nem láttam a lehetőséget. -
Solt #90296 -
#90295 Fognak azt is... -
#90294 Max, ha lángolna -
Lysandus #90293 De q..-a jól néz ki!!! -
#90292 -
bunny #90291 Köszi az infót, hát erről még csak nem is hallottam eddig :) Közben steam-en megvettem a stalingradod, a P38 ráér, mert rájöttem úgyse akciós szóval bármikor ennyi, így egyelőre megnézem mit tud a szim és utána költök rá többet. -
Paladin #90290 Javát már megválaszolták, pár dolog még.
A saját shopból vett cucc is steamvr-t használ, szóval ebben nincs difi.
Viszont nem tudom, milyen headseted van, de Oculusnál opció a steamvr-t kiváltani az opencomposittal, ezzel lehet nyerni jó pár fps-t.
Egyébként meg jól értetted, steamen sajnos dlc-ként működnek a későbbi részek, és a BoS-nak meg kell lenni, ellenben saját shopból mindegy melyiket veszed először. -
sakkay #90289 -
#90288 Volt idő amikor én is. Aztán nem úgy alakult. Ezért sem mondunk dátumot, TFS még mindig hobbi csapat, a tagok akkor dolgoznak amikor tudnak, tagok jönnek-mennek akiket pótolni kell, bugok jönnek-mennek amiket meg javítani. Ráadásul a kiadáshoz közeledve hullanak ki a csontvázak is a szekrényből, hogy a korábban elvállalt projectekből ténylegesen mennyit sikerült megcsinálni. Ha ilyen van, azt rendbe kell tenni. Mi nem engedhetjük meg, hogy félkész modulok vagy nagy bugok legyenek benne kiadáskor, úgyhogy akkor lesz kiadva amikor készen lesz. Ha csak attól függene, hogy mikor AKARTUK volna kiadni legkorábban, akkor már kb. két éve ezzel játszanátok -
#90287 Mivel az 1C dönti el a dátumot, és ők még nem tettek bejelentést semmiről, ennek semmilyen alapja sincs. -
bunny #90286 Köszi! Igazából egyik gyűjtemény gépei se mondanak sokat :( De mivel steam-en azért egy ezrest spórolok, lehet Stalingrad lesz egy P38-cal. -
Lysandus #90285 +1. Én is karácsonyra vártam nagyon. :) -
VDomino #90284 Ahhoz képest, hogy mennyit segítesz a kérdezőknek, ez semmiség, csak a félreérthetőség miatt írtam. -
feca1229 #90283 Az Atagon,vagy a Bos forumon mintha azt olvastam volna, ami természetesen nem került megerősitére a fejlesztők részéről, március körüli kiadás lesz, ha minden fasza lesz...
Elég magabiztos irásnak tünt!
Amúgy én is karácsonyi kiadásra számitottam. Végül is minden a tervek szerint halad, csak ezek nem az én terveim! -
#90282 Szép próbálkozás -
#90281 Igen igazad van, ezt elírtam. -
VDomino #90280 " Ha online játszol akkor csak arra a mapra tudsz belépni ami neked is megvan " öö.. ez nem teljesen így van, bármelyik mapon tud repülni online, csak az adott maphoz (modulhoz) tartozó gépek nem lesznek választhatók, ha nem vette meg a modult.
Utoljára szerkesztette: VDomino, 2020.01.26. 15:23:11 -
#90279 Kb. ugyan olyan mindkét map, csak a gépekben van eltérés. Én azt mondanám nézd meg a gépeket és amelyik jobban tetszik azt vedd meg. Vagy vedd meg a Kubant, ott már egész jó gépek vannak. A saját shopjukban 12.5 $, a steamen meg 11.7$. -
bunny #90278 Köszi. Én is preferálom a saját shopot, mert ott direkt ők kapják a zsét, ehez képest számomra érthetetlen, miért drágább a saját boltjuk mint a steam, ahol a stream még le is vesz belőle ... ha egy árba lenne, akkor is többet kapnak. Na mindegy.
Térképben Moszkva vagy Sztálingrád a látványosabb? Egy árban vannak ugye. -
#90277 Én jobban preferálom a saját shopból vásárlást. Így ők kapják az összes pénzt, nem kell várni a peccsekre, ott is van sok leárazás. És nem kell megvenni mindenképpen a Stalingradot (mint ahogy írod is, ha steam-en veszed akkor az mindeképpen kell, mert ott a többi modul arra épül). Ha nem steam-est veszel akkor mindegy melyik modult veszed meg.
Jelenleg a saját sjopjukban 1 $ a különbség a BoS-nál, a Steam-es verzióhoz képest.
A játék úgy épül fel hogy tulajdonképpen egy térképet veszel amihez alapból vannak gépek (plusz külön megvásárolható collector planes). Ha online játszol akkor csak arra a mapra tudsz belépni ami neked is megvan, és ott az adott gépek közül választani. Minél több géped/mapod van, annál nagyobb az esélye hogy tudsz online játszani.
Ha csak offline kell akkor bármelyik térképen tudsz repülni a P38-cal.
Amúgy mindegyik verzió támogatja a vr-t, és szerintem a mai szimek között ennek van a legjobb támogatása, és jól is van optimalizálva. A fejlesztők kiemelten kezelik a vr fejlesztést. Emellett van egy kis mod is hozzá amvel sokkal egyszerűbb a vr repülés:
vr mod
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.01.26. 12:01:00 -
bunny #90276 Akció alkalmából elgondolkoztam a vételen, de nem világos pontosan mi és hogyan.
Jelenleg DCS-el játszom, és KIZÁRÓLAG VR-ben! Erre sokat nem szeretnék költeni , és nagyon fontos a VR használhatóság.
A kérdéseim:
- Azt látom a steam-en olcsóbb mint a saját oldalukon, VR tempóban van hátránya a steamnek? Bármi előny-hátrány a két verziónál?
- Melyik verzió támogatja a VR-t és melyik nem? A steamen csak Stalingradhoz írják, a saját oldalukon csak Bodenhez.
- Steamen írják, hogy ha Stalingradon kívül valami mást akarok, annak alapfeltétele, hogy meglegyen Stalingrad. De a saját oldalukon mintha az lenne, hogy ott ez nem feltétel. Hogy van ez?
- Ha veszek egy P-38-at , azzal bárhol repülhetek? -
#90275 -
sakkay #90274 Ja tudom..csak gondoltam reggel van és nem figyelsz aztán beírod -
#90273 Erről nem mondhatok semmit. #90240 -
sakkay #90272 Kiadás közeleg? Azt hittem kari lesz az.. -
VDomino #90271 Ok, megnéztem az adatlapjukat. Azt hittem, volt valami közös sztorijuk a kép alapján. -
#90270 Oblt Siegfried Schnell Bf 109F-2 of 9./JG 2 1941
Ft.Lt. Eric Lock Spitfire Vb of No 611 Squadron 1941. -
VDomino #90269 Ez kicsoda? -
#90268 -
#90267 A stukát majd megnézem, nem lehet hogy pl. egy gombra van kalibrálva a parking brake és bekapcsolod?
A mixture és a prop nálam alaphelyzetben 0 %-on vannak amikor online repülök, és ezért kell állítani mert így nem kap keveréket a motor.
A prop pitch-el a motor fordulatszámát szabályzod. Amikor repülsz és előhozod a briefinget, azon legfelül van egy "specification" vagy vmi hasonló fül. Azt ha megnyitod akkor mindig az aktuálisan repült gép paramétereit látod, és ha legörgetsz van egy olyan rész hogy engine modes, vagy engine limits. Na ott nézd meg hogy az adott gép motorja milyen fordulatszámot mennyi ideig bír elviselni, és aszerint állítsd be a prop-pal az adott fordulatot. Általában a fordulatszámhoz tartozik egy nyomásérték, ezeket kell együtt nézni hogy ne haladják meg az előírt értékeket mert akkor felmelegszik a motor és besül. A jakoknál pl. lehet a legmagasabb fordulaton járatni bármeddig, ott nem kell figyelni rá. A német gépek meg ugye automatán belövik maguknak, ott semmivel nem kell törődni, csak azzal hogy az adott időn túl ne hajtsd a motort mert túlmelegszik.
Ugyanitt a legalsó részben le van írva a keverékszabályozás is az adott géphez, pl. a Lavóron akkor automata ha 100%-ra rakod, és ekkor be lehet kapcsolni a boostot is. Persze lehet lejjebb is venni, akkor nem fogyaszt annyit. A Mustangon 66%-nál van az automata állás, de persze lehet adni többet is, csak akkor füstölni fog.
Én úgy szoktam belőni hogy indításkor 100%, és ha beindult a motor akkor addig szegényítem hogy a kipufogó lángja még épp ne legyen kékes (szegény keverék). Jakoknál ez olyan 60% körül van, de ki kell tapasztalni. Ahogy egyre feljebb repülsz egyre szegényíteni kell a keveréket, de online úgysem repked senki olyan magasan hogy foglalkozni kéne vele. Online rengeteg gépet látni amelyek szép sötét füstöt húznak mert nem állítgatják a keveréket.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.01.25. 21:52:30 -
Death Rattle #90266 Oké.
A Hs-129 motorindítása már megy. Arra is rájöttem hogy a minimap meg Mission Briefing map nem ugyanaz, vagyis nem ugyanrra a gombra vannak rámentve. Küldi közben a Briefing map gyönyörűen mutatja hogy merre vagyok.
Stuka.
SP-n semmi gond, indítok, rögzítem a farokfutót, nekilódulok, felszállok. MP-n ez bukta. Amint rögzítem a farokfutót onnantól a Stuka nem hajlandó elindulni, hiába adok neki full gázt. Meg sem mozdul. Majd rájövök mit b***ok el...
Mixture, Prop pitch.
Ezeknek mi az alaphelyzetük ? Ha felszálltam kell állítani valamerre ? -
#90265 Nincs mit, remélem így nem lesz gond. Ha lesz még kérdés csak nyugodtan szólj, ha van időm szoktam játszani a játékkal ezért képben vagyok nagyjából.