IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A vcredist arra utal, hogy a "visual c++ 2015 redistributable" Windows összetevőt akarja installálni, próbáld meg feltenni ezt a játéktól függetlenül.
Hivatalos Microsoft oldal
Esetlen .net, vagy DirectX probléma. Ha nem megy, akkor kicsit több infó kellene, milyen gépen, milyen windows-on akarod futtatni, videokártya driver legfrissebb-e, windows frissítések fel vannak-e téve? Van két Windows frissítés, amiket meg kell nézni, ha fent vannak, akkor le kell szedni (nem csak CloDnál, rengeteg játéknál okoznak ezek problémát). Win10 esetén a KB4038788, Win7 esetén a KB2670838 frissítés.
Fagyásokra van egy rendszeresen frissülő topik, a legelső hsz-ben összegyűjtve a fontos tudnivalók. Innen is lehet ötletelni: Dealing with CloD Crashes - Master list
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.11.01. 17:28:47
www.pumaszallas.hu
ha valaki még nem látta volna. Azért ezzel a 4X20 mm is elég keményen odalehetett baszni!
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.smart-bus.hu
Mondtam neki, hogy igen, jól is nézett ki, csak hát angolként szívás lehetett repülni...
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Sajnos elsőre lefagyott a szerver, valami gáz volt vele, másodikra qrva jó kis repülés jött össze. ATAG TS-en volt közös csati német oldalnak...
www.pumaszallas.hu
Vannak masszív bevetések mostanában ATAG-on. Legutóbb a pirosak támadtak. Kb. 20 Hurrican FB tengerszinten próbálta meg bejuttatni a bombáit Franciaországba. A kékek French Point előtt kiszúrták őket. Három perc alatt végük volt. Hét percig nyugodtan át lehet tekerni a videót:
A film elejére egy korabeli olasz film részleteit vágta be a srác. Látni benne, hogyan veszik át a kormányt a sérült BR20-as pilótától. Engem meglepett, hogy a "másodpilóta" oldalán nincs kormányoszlop, hanem a pilóta kormányoszlopát egyszerűen át lehet hajtani a másik oldalra. Itt értettem meg a láncos mechanika lényegét.
Nagyon köszönöm a segítséged! ;)
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Egyébként tényleg jól néz ki...
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Ebben ami új technológia, az a talajon lévő kis felületi egyenetlenségek, azokat csak közelről generálja a program (tesselation és displacement map), még finomítani kell, de talaj közelben sokkal részletesebb lesz a felület minősége, mint régebbi clod-nál.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha nem megy, akkor talán a support segít.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2019.10.17. 18:59:59
BoS-t megvettem Steamen, aztán regisztráltam egy profilt az il2sturmovik.com oldalon, viszont amikor a játékban megpróbálok belépni ezzel az email/jelszó párossal, ezt az üzenetet kapom: "wrong email or password"
Többször próbáltam beírni a jelszavamat, mindig ezt dobta. Aztán megváltoztattam a jelszót, de azzal sem engedett be. Neten látom, hogy több embernek is volt hasonló gondja, de megoldást nem találtam rá. Esetleg tudtok segíteni ebben?
(A keresőben próbáltam volna rákeresni itt a fórumon, hátha valaki feltette már korábban a kérdést, de túlterhelt hibaüzenettel visszadobja a keresést.)
A Krakkói Repülőmúzeum és a RepTár együttműködésének köszönhetően 2019. október 23-tól 2020. március 15-ig lesz kiállítva egy (állítólag) G-6-os.
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
A Band of Brothers alkotóitól. Remélem meg lehet majd nézni vhol.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.10.13. 05:25:23
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Vagy vársz egy kicsit, VR lesz az első amit a patch után beleteszünk :)
www.pumaszallas.hu
A CloD alap filozófiája az, hogy próbálja hardcore szinten szimulálni a gép kezelést, ezért a régi Il2-től, és BoS-tól eltérően elsősorban a műszerfalon lévő műszerekre, és a pilótára bízza azt, hogy a gépet üzemi határértékek között vezesse, nem fog küldeni hibaüzenetet, hogy most ezt vagy azt csináld (ami egyébként csalásnak is minősülne).
Vannak ikonok azonban, amik mégis kitehetőek a képernyőre (digitálisan számmal kiírva, vagy analóg kis ikonokkal), viszont ehhez adnék kis magyarázatot, mert ez általában összezavarja azokat, akik csak nemrég kezdték. Ezek jellemzően olyan kezelőszervek ikonjai, amik állapotát a pilóta anélkül is meg tudja állapítani, hogy le kellene néznie a kabinba. Gázkar állása pl, pilóta lenyúl, és érzi, hogy hogy áll. Ezért az élethűség kedvéért a kis ikonkok miatt itt sem kell lenézni ezekhez. Vannak viszont olyan ikonok is, amik csak középállásban vannak, és csak le és felkapcsolást mutatják. Az az ikon nem lett bugos, ha a kezelőszerv az egy olyan kapcsoló vagy tekerő, aminek az aktuális állása nem ad infót arról, hogy hogy a berendezés hogy áll (pilóta sem érezné kézzel), akkor az ikon sem ad ennél több infót. Alapból középen áll, és ha mozgatod, akkor mutatja, hogy mozog. Ilyen pl a Bf 109-es hűtőradiátora. A tekerő több fordulattal megy a két végállás között, az aktuális pozíció több érték is lehet, ezért ki kell nézni a szárnytőbe, hogy a szárnyfelületből kilógó kis pöcök hogy áll, csak ott jelzi, hogy mennyire van nyitva a hűtő. Légcsavarállásszög szabályozás ugyanez, azt csak egy fel-le kapcsolóval állítod, a kapcsolót megfogva nem fogja tudni a pilóta, hogy mi van a légcsavarral, azt a légcsavar állásszög jelző műszer mutatja.
Amint látod, a szimulátorban az eredeti gép működését próbálták lemásolni, és ezek az ikonok, és a gép kezelőszervei is ezek alapján működnek. Erről van egy sztorim is, amikor kijött a játék, egyesek panaszkodni kezdtek a fórumon, hogy a bombatér ajtó nyitó gomb csak a Heinkelen működik, csak ott nyitja az ajtót, a Blenheimen és Ju88-ason rossz. Kipróbáltuk, és tényleg. Az eredeti gépkönyveket végignézve jöttünk rá a megoldásra, az angol Blenheimen nem is volt bombatér ajtó nyitó gomb, a rugós szerkezetet a kieső bomba súlya nyitotta ki, és kihullás után vissza is zárta. A He-111-ben elektromos motor nyitotta és csukta az ajtót, csak átkapcsoltad, és a bombatér ajtó azonnal kinyílt. A Ju88-ban a gépkönyv szerint egy kis kurblit folyamatosan tekerve lehetett az ajtót kinyitni, úgyhogy a Ju88-ban nem elég egyszer megnyomni, hanem nyomva is kell tartani, amíg a tekerő mozog. így működtek a valóságban is, és ugyanezeket a működési elveket másolták le a CloD-ban is.
A régi il2-höz képest ez rohadt nagy változás, és idő kellett hozzá, míg megtanultuk és megszoktuk ezeket az újfajta kezeléseket, de bevallom, én azonnal rákattantam erre, mert szerintem ez rohadt jó.
www.pumaszallas.hu
https://www.youtube.com/watch?v=gCuhgbwcvZQ
olyan modról nem tudok ami pontosan azt tudná amiről írtál
Si vis pacem, para bellum