IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
THX!!!
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2019.11.10. 20:42:45
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Kábelek jól be vannak dugva?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.11.10. 00:19:45
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Üdv!
Lefrissítettem az IL-2: Bos-t a legújabb 4.001 verzióra, de indulástól kezdve grafikai problémákba futok, kéken, zölden villogó téglalapokkal van tele a monitor.
A gép: Ryzen R5 1600, 8 GB DDR4, ASUS RX470 4GB...Naprakész WIN10Pro, és friss driverek... Nemtom mi lehet. Esetleg ötlet?
ui. más alkalmazás és játék esetén sosem volt ilyen probléma még
Utoljára szerkesztette: SgtChris, 2019.11.09. 20:19:03
A vcredist arra utal, hogy a "visual c++ 2015 redistributable" Windows összetevőt akarja installálni, próbáld meg feltenni ezt a játéktól függetlenül.
Hivatalos Microsoft oldal
Esetlen .net, vagy DirectX probléma. Ha nem megy, akkor kicsit több infó kellene, milyen gépen, milyen windows-on akarod futtatni, videokártya driver legfrissebb-e, windows frissítések fel vannak-e téve? Van két Windows frissítés, amiket meg kell nézni, ha fent vannak, akkor le kell szedni (nem csak CloDnál, rengeteg játéknál okoznak ezek problémát). Win10 esetén a KB4038788, Win7 esetén a KB2670838 frissítés.
Fagyásokra van egy rendszeresen frissülő topik, a legelső hsz-ben összegyűjtve a fontos tudnivalók. Innen is lehet ötletelni: Dealing with CloD Crashes - Master list
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2019.11.01. 17:28:47
www.pumaszallas.hu
ha valaki még nem látta volna. Azért ezzel a 4X20 mm is elég keményen odalehetett baszni!
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.smart-bus.hu
Mondtam neki, hogy igen, jól is nézett ki, csak hát angolként szívás lehetett repülni...
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Sajnos elsőre lefagyott a szerver, valami gáz volt vele, másodikra qrva jó kis repülés jött össze. ATAG TS-en volt közös csati német oldalnak...
www.pumaszallas.hu
Vannak masszív bevetések mostanában ATAG-on. Legutóbb a pirosak támadtak. Kb. 20 Hurrican FB tengerszinten próbálta meg bejuttatni a bombáit Franciaországba. A kékek French Point előtt kiszúrták őket. Három perc alatt végük volt. Hét percig nyugodtan át lehet tekerni a videót:
A film elejére egy korabeli olasz film részleteit vágta be a srác. Látni benne, hogyan veszik át a kormányt a sérült BR20-as pilótától. Engem meglepett, hogy a "másodpilóta" oldalán nincs kormányoszlop, hanem a pilóta kormányoszlopát egyszerűen át lehet hajtani a másik oldalra. Itt értettem meg a láncos mechanika lényegét.
Nagyon köszönöm a segítséged! 😉
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
Egyébként tényleg jól néz ki...
www.smart-bus.hu
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Ebben ami új technológia, az a talajon lévő kis felületi egyenetlenségek, azokat csak közelről generálja a program (tesselation és displacement map), még finomítani kell, de talaj közelben sokkal részletesebb lesz a felület minősége, mint régebbi clod-nál.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ha nem megy, akkor talán a support segít.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2019.10.17. 18:59:59
BoS-t megvettem Steamen, aztán regisztráltam egy profilt az il2sturmovik.com oldalon, viszont amikor a játékban megpróbálok belépni ezzel az email/jelszó párossal, ezt az üzenetet kapom: "wrong email or password"
Többször próbáltam beírni a jelszavamat, mindig ezt dobta. Aztán megváltoztattam a jelszót, de azzal sem engedett be. Neten látom, hogy több embernek is volt hasonló gondja, de megoldást nem találtam rá. Esetleg tudtok segíteni ebben?
(A keresőben próbáltam volna rákeresni itt a fórumon, hátha valaki feltette már korábban a kérdést, de túlterhelt hibaüzenettel visszadobja a keresést.)
A Krakkói Repülőmúzeum és a RepTár együttműködésének köszönhetően 2019. október 23-tól 2020. március 15-ig lesz kiállítva egy (állítólag) G-6-os.
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
A Band of Brothers alkotóitól. Remélem meg lehet majd nézni vhol.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2019.10.13. 05:25:23
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Vagy vársz egy kicsit, VR lesz az első amit a patch után beleteszünk 😊
www.pumaszallas.hu