IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2014.10.26. 08:50:14
Ha képes vagy felfogni és elfogadni, hogy az emberek nem egyformák, minden ember más és más, akár politikai nézeteiben vagy bármi másban, akkor nem kívánod a vérét venni csak azért, mert máshogy gondolkodik.
Nekem vannak olyan ismerőseim, akik gyökeresen ellentétes nézeteket vallanak, nem csak politikában, és mégis tudok Velük beszélgetni - anyázás nélkül.
Itt sem volt semmi probléma, sem anyázás sem személyeskedés, egy darabig ugye.
Mikor is kezdett "eldurvulni" a vita?
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.10.26. 08:40:22
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ezt nem vitainditásnak szántam, csak szerintem sokkal normálisabb emberek vagyunk, hogy ne vennénk ezt észre, hogy ezen túlkell lépni.
Ezek szerint Dalit se csipázod:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ez a kép egyszerűen zseniális
No meg ez

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.26. 07:35:32
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.26. 01:21:09
Kár hogy a youtube megerőszakolja, megöli a rock and rollt ...
Ez így helyes.
Laca ezt most helyretetted :))))))))))))))))
http://youtu.be/PqxeOFY2aB8
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.25. 21:25:41
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.25. 21:17:57
Egyébként, ha az emberfia valamit megakar tudni az IL2-es szimekről, akkor az nézzen fel a Pumaszállásra vagy a PCPilot-ra.
Én például kiváncsi vagyok mindenki véleményére,hobbijára bolondériájára. Szívesen nézegetem a borotvákat,szívesen olvasgatom Artivizsla linkjeit a kávém mellett, mindezt úgy ,hogy IL21946 vagy CLOD kb 3 éve el sem volt indítva a gépemen.
A 3 napos politikai vitanapoknak hála megtudtam egy rakás dolgot amit én nem ismerhettem mert a fater még anyámat se ismerte meg akkoriban :D
Még ha én is vitatkoztam Sakkayval, ettől a véleményét még tiszteletben tartom és kíváncsi vagyok rá.
Amíg kulturált módon megy a dolog addig nbem kell felháborodnod.
Ha annyira jó lenne a BOS vagy a CLOD akkor arról beszélnénk...
A Béna.
Ezért kell minél hamarabb elpusztítanod!! Fujj ne is lásd:) Le vele.A gyomorba persze.
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.25. 21:00:43
Nagybetűvel én is odaírtam,és valami karikát is tettem ,hogy lásd mit kell nézni.

A Béna.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.25. 20:50:20
Az enyémen pluszba egy pici kábelkötözővel összehúztam a külső rugót is(x52pro) ezzel picit könnyebbé téve a botot.
A Béna.
www.smart-bus.hu