91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valka78 #81845 Felraktam végre a clod-ot, de nem megy. Indításkor kiírja, hogy; első indítás telepítés alatt microsoft VC Redist package, de rögtön be is záródik. Ez még csak az eredeti steam-es verzió, nem raktam rá semmi patchet, vagy modot. Mi baja lehet? Steamservice.exe-t már átengedtem a tűzfalon. -
pontijonny #81844 Na ja,és ez magával vonzza ,hogy erősíteni kell a rendvédelmi szerveket ,korlátozni az emberi jogokat (még ha nem is veszi észre a polgár) és mindezt az emberek érdekében ugye,ami megint csak elégedetlenséget fog szülni sokaknál ,ergo ez egy jól megkonstruált gebasz lesz .
Lesz külső és belső nyomás .Sajna mi nem Ámerika vagyunk,hogy olyan könnyen el lehessen zárni magunkat mint ahogyan ők teszik,mert ugyi oda csak úgy ma már nem toppanhat be a paraszt. -
sakkay #81843 Sajnos valószínűleg ez a jövő. -
pontijonny #81842 :)
Már kezdődnek a védekező mechanizmusok beindulni,de ez is csak olaj lesz a tűzre,lévén azokat a tömegeket is magunk ellen fordítjuk aki semmi rosszat nem akartak ,akarnak tenni ,de ugye elég csak 100 idióta,mint azt nemrég megjegyeztem,az meg akad mindig.Viszont kiszűrni nem lehet így mindenki gyanús. No most ha baja lesz valaki családtagjának ( ne legyen soha) az nem fog ec -pec kimehetsz-t számolni ki is a jó vagy a rossz.
Akció -reakció.És ez a célja is azoknak akik akarják a feszkót.Ebből jól nem jövünk ki abban biztos vagyok.Már Európa .
-
pontijonny #81841 No ,ezen sincs semmi meglepő:))
http://aktiv.origo.hu/nagyvilag/20150222-tizennegy-vadaszrepulot-vesz-izrael-az-egyesult-allamoktol.html
-
artivizsla #81840 A németek rohadtul nem érdekeltek egy Európában lezajló háborúban. Merkel hamar rájött, hogy Obama palira akarta venni Ukrajnával kapcsolatban. Az amik fegyvert vittek volna Ukrajnába, meg hadihajókat a Fekete-tengerre - ahol hamar ki is lőtték volna őket - provokálni az Ivánékat, amivel kettő legyet ütöttek volna egy csapásra. A kitörő háború gyengíti Európát és az oroszokat is, így már csak Ázsiára kellene koncentrálni, mert azért Kína kezd egyre keményebb falatnak tűnni a számukra és egyenlőre úgy nézem, hogy nem nagyon találják a békés ellenszerét a kis sárgáknak. -
sakkay #81839 -
Valka78 #81838 Kicsit átlátszó, de nem baj. Legalább kijönnek a mögöttes dolgok kontúrjai. -
LV 426 #81837 Nyugalomra semmi ok, sikerült megoldani. Iszonyat jó játék ez, de a menüje még mindig csapnivaló (zene nélkül is) -
pontijonny #81836 No ennyit a Nato ról az oroszokkal kapcsolatban.
http://aktiv.origo.hu/nagyvilag/20150222-nemetorszag-nem-szallit-harckocsikat-litvanianak.html -
pontijonny #81835 Menjetek Atagra. Minek AI-k ellen gyakorolni,jobb az élő ellen:) Teher alatt nő a pálma ahogy szokták mondani.. -
LV 426 #81834 Ja a gyors küldit azt vágom, de az lenne a cél, hogy ketten egy oldalon géppárban repülni, gyakorolni, megismerni a gépet stb.... és közben TS en tudunk kommunikálni mit hogyan kellene. -
pontijonny #81833 Vannak a gyors küldik,berak magának 6 AI-t mondjuk a tenger felett ,ő meg egyedül .Annál nem kell jobb a gyakorlásra. Aztán meg irány az ATAG oszt pár hét -hónap múlva már talán nem lövik le.
Amúgy én ezt az AI-k elleni gyakorlást max a lövészet csiszolására tartom jónak. -
pontijonny #81832 Én nem a nagy atomhatalmak közötti háborúra gondolok. Szerintem érik egy kiszélesedő konfliktus ami vallási alapon fog folyni,és ahol nem lesz éles határvonal a szemben álló felek között.. Amúgy ez most is folyik ha jobban megnézzük,és lassan el is ér mindenkit ,lásd franciák ,ők is érinthetetlennek hitték magukat. Idő kérdése,hogy Europa nagyvárosaiban mikor lesznek hasonlók . Megismétlődik a nagy keresztes háborúk kora . Ukrajna az nem tétel,ott a Nato nem fog beavatkozni érdemben ,én attól nem tartok amúgy. -
LV 426 #81831 Sziasztok,
Öcsém újra csatlakozott a fotelpilóták táborához sok év kihagyás után. Hajdanán a régi IL-2-őt tolta aktívan multiban, de most a CLOD-al ismerkedünk. Tegnap csináltunk egy szervert hogy csak ketten legyünk és el tudjam magyarázni az alapokat és a főbb változásokat, de amikor kiválasztottuk a nemzetett és a repteret, a "create" gombra nem történt semmi, tehát nem adott be a reptérre. Nem tudom mit csesztünk el. A másik kérdésem, hogy hogyan lehet Coop-ban reppenni AI-k ellen. Az alapok gyakorlására az lenne a legideálisabb.
Üdv, Harmless-HUN
-
#81830 Senki nem merne totális háborút indítani talán,mert a szembenálló hatalmak hatalmas nukleáris arzenállal rendelkeznek.Ha valaki ilyennel támad,a válaszcsapásokat nem tudja elkerülni.Elég ha csak pár rakéta betalál,pl egy tengeralattjáróról,máris New York méretű városok hamvadhatnak el.A nukleáris felhők a légkörben eljuttatják mindenhová a radioaktivitást,nukleáris tél stb. Esetleg ha a támadó biztos benne,hogy olyan védelmi rakétapajzsa van,ami mindenfelől meg tudja védeni nagy biztonsággal,akkor merne nukleáris első csapást mérni. De bizonyára a védelmi rendszere is hasonlóan fejlett a szembenálló feleknek,úgy hogy a hidegháborús elrettentés reméljük józanságra inti azokat,akik esetleg megpróbálnák a totális háborút. -
pontijonny #81829 Pedig szerintem nem is oly sokára elpattan az a bizonyos húr .Én szkeptikus vagyok , lassan el fog jönni az ideje egy újabb világégésnek . -
#81828 Nekem főleg az nem teteszik bennük,hogy globalizálni akarják a világot. A maguk pillanatnyi érdekei szerint,konfliktusokat generálnak,hogy újabb konfliktusokkal teremtsenek ideig-óráig "globális biztonságot", miközben újabb ellentétek magvait hintik szét. Mindezt a gazdaságuk pörgése és újabb piacok szerzése érdekében. Abban szerintem igaza van Putyinnak,hogy ez az egypólusú világrend már nem szolgálja a valódi globális biztonságot, el kéne fogadnia az USA-nak is lehetősége határait, az ázsiai hatalmakkal egyféle status quot kéne inkább kialakítaniuk. Esetleg földrészek békés birtok-kicserélése által vagy ilyesmi. Az a baj,hogy nyugaton a magántőke befolyása már oly mértékű, hogy a politikai strartégiák talán érvényre sem juthatnak. A rövidlátó haszonelvűség látszik eluralkodni, apolitikusok nagyrészt gazdasági érdekcsoportok bábjai lettek. Remélem nem kockáztatnak meg egy újabb világháborút, mert annak aligha lehetne győztese.
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2015.02.22. 07:02:54 -
Frenky #81827 Sziasztok! Van egy feleslegessé vált akciós FW190 Dora eladó, vagy cserélhető másik DCS gépre! Csere a P-51D-re nem aktuális. HUNter -
pontijonny #81826 Én úgy gondolom amire nekik szükségük van azt tudják,a többi meg nem érdekli őket .Igazság szerint pont lexarja az átlag ami ,hogy hol van Ukrajna ,de szerintem itthon se kell messzire menni,hogy óriási blődségeket mondjanak a hazánk fiai ha megkérdeznénk őket földrajz ismeretekből.
AZ Usákok elvannak magukkal,,mégpedig elég jól,aztán,hogy a kormányaik mit ,hogy csinálnak az megint egy más kérdés,de az biztos,hogy mindig úgy csinálják,hogy nekik legyen jó. Mármint az egyszeri amerikainak is. Nem egy szeretet szolgálat a világ iránt az biztos,de melyik nagyhatalom volt az a történelem folyamán kérdem én. -
Sidewinder #81825 Én a 80-as évek második felében születtem. Én is néztem a rajzfilmjeiket,a flúgos futamot, vagy éppen a testvársorozatát amiben a "Süsü Keselyűk Rohamosztag" állandóan egy postagalambot próbál elkapni a mai napig képes vagyok nézni,ha épp eszembe jut. Az USA-ért, az amerikaiakért kb úgy rajongtam,ahogy először te is. A rajongás akkor kezdett elmúlni amikor kiköltözött ismerősök révén hallottam az amerikai közoktatásról.Az sem növeli nálam a népszerűségüket, hogy például a CNN ami állítólag a világ vezető hírtelevíziója, képes mondjuk Ukrajnát a térképen berakni Pakisztánba! Az,hogy egy kentucky farmergyereknek fogalma sincs,arról,hogy hol van Ukrajna,az egy dolog. De ha a világ "vezető, mértékadó hírtelevíziója" ilyen baromságokat közvetít az már szánalmas. Ha a térképen nem tudják mutatni a témaként szolgáló országot, akkor miből gondoljam, hogy az amit mondanak róla, az majd igaz lesz? Ez a gyakran a semmire alapozott nagy arc ami elsősorban zavar bennük, a politikájuknak sem vagyok rajongója. -
lala42 #81824 Köszi. -
#81823 Nálam elvileg a legfrissebb van, 4.1.0.7013, és benne van a bill kombó. -
pontijonny #81822 Ja ja a régebbi verziót tedd fel .2.3.1 abban benne van minden.Újakból kivették. És magyarra is át lehet állítani asszem. -
lala42 #81821 Nos az a baj,hogy nem emlékszem,hogy az AB-ben hogy jelent meg a beállításokban az az opció, hogy bill. kombinációt lehetett hozzárendelni, pl. képernyőmentés, video felvétel. Nis nekem (mivel valamelyik családtag elbaxta (felelős nincs) eltünt az AB. ami fent volt. Nos a mostaniban nincs ez a lehetőség. -
pontijonny #81820 Ha te sem emlékszel ,akkor mit vársz tőlem:) Valamikor csináltam de hol van már a tavalyi hó:) De nem nehéz az ha jól rémlik.
Elég egyértelmű miket kell beállítani,,utána megvágod ,és any videó konverterrel letömöríted.. -
pontijonny #81819 -
lala42 #81818 Na valaki a 81817-re? -
lala42 #81817 HELP!!!! :-)
Msi AB-vel vennék filmet. Csak már nem emlékszem,hogy mit kell átírni, beállítani, felrakni az AB mellé, hogy müködjön a dolog. Tudi valaki?
Ráér holnap, megyek aludni.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.02.20. 23:44:38 -
#81816 A repülőgépet volt szerencsém megnézni Kecskeméten. Hát a gerlével biztosan izgalmasabb volt anno :) -
#81815 Tartsál futókacsát a kertben. Bezabálja őket, de a növényeket nem bántja. Laca képén pont azok vannak. -
#81814 Kiszel Tünde búcsúztatta? Már nem szállnék fel -
Valka78 #81813 Ez egy ordenáré nagy baromság! Amúgy meg hajrá blöff... vagy blikk, vagy mifene. -
pontijonny #81812 -
artivizsla #81811 Én úgy látom, hogy a nagy átlagban vagyunk benne, Kína meg India is csak azért marad le, mert ott nincs mit enni. :)
Mondjuk Szepy csigaevő barátait nem látom a listán, de evvel én is úgy vagyok, hogy aminek szarva van és meg kell enni, legalább a háza ne legyen a hátán. :)
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.02.19. 20:40:21 -
pontijonny #81810 Na ugye ,hogy ott vagyunk a topp 5 ben :) Úgy ,hogy be is foghatjuk a szánkat:)) -
artivizsla #81809 Mondom, hogy figyelnek minket !
Mai cikk a Blikk-ből :
-
artivizsla #81808 Mai repülős hír.
Hozzá egy könyvajánló :
-
croatianus #81807 Az '46 nálam több mint 16GB, de, mint azt ma már tudjuk, a mennyiség mégsem csap át minőségbe. -
Valka78 #81806 Csak?! A '46 14 GB nálam. Na mindegy, hétvégén megvettem vagy 750 jó magyar forinté. Ha megjön a ram, fel is telepítem.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.02.19. 16:49:55