IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kicsit most vissza kell vonulni, mivel nemsokára kezdődik a leányom bérmálása. Tegnap volt a gyónáson, mondjuk 3 órát tartott. Meg is jegyeztem neki, hogy a bűneihez képest elég hamar végzett. :))
Nekem ugy tünt. Àltalában nyugodtabb hangvételű levelezések szoktak itt menni. Ne hogy félre érts, én nem biráskodni vagy az eszet osztani akartam, mert tényleg nem. Èn csak leirtam a véleményem.
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2014.10.26. 08:50:14

LeonSilver
Embere válogatja.
Ha képes vagy felfogni és elfogadni, hogy az emberek nem egyformák, minden ember más és más, akár politikai nézeteiben vagy bármi másban, akkor nem kívánod a vérét venni csak azért, mert máshogy gondolkodik.
Nekem vannak olyan ismerőseim, akik gyökeresen ellentétes nézeteket vallanak, nem csak politikában, és mégis tudok Velük beszélgetni - anyázás nélkül.
Itt sem volt semmi probléma, sem anyázás sem személyeskedés, egy darabig ugye.

Mikor is kezdett "eldurvulni" a vita?
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.10.26. 08:40:22

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Az a baj a politikával, hogy összeugrasztja az embereket. Nem csak a barátokat, hanem még a családokat is. Hiszen tudjuk nagyon jól, hogy háboruk is törtek ki miatta. A fenn álló rendszerek nem tudnak mindenkinek megfelelni, akiknek most jó az dicséri, akinek meg most nem jó az szidja. A legnagyobb gond, hogy a politikárol csak rövid ideig lehet kulturáltan beszélgetni, utánna az egész átcsap egy veszekedésbe hiszen egyik fél sem érti, hogy miért nem érti a màsik az Ő saját álláspontját. Az előbb látható is volt, hogy kezd eldurvulni. Én ugy gondolom , hogy esetek döntő többségében kultulrált normáls emberek irogatnak ide, és még itt is kezdtek elszabadulni az indulatok.
Ezt nem vitainditásnak szántam, csak szerintem sokkal normálisabb emberek vagyunk, hogy ne vennénk ezt észre, hogy ezen túlkell lépni.

i robot
A második képen az Conchita Kolbász rokona?

Willenbrock
Köszi, nagyon jó képek!

Her Laca
Mondom vonatkoztass el:)
Ezek szerint Dalit se csipázod:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

A felső még lehet,<#ticking>de az alsó...

Her Laca
Én amióta láttam az experidance -t azóta máshogy nézem ezeket a dolgokat. Sose érdekelt igazán a táncművészet de félelmetes mit tudnak közvetíteni pusztán mozgással és zenével.Azóta megszerettem ezt a műfajt. Vonatkoztass el a nemiségtől:) én aszondom.:)

Ez a kép egyszerűen zseniális

No meg ez

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.26. 07:35:32

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
<#eljen>

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Egy kis ízelítő :

Kávé mellé.

14 oldal érdekesség.
Öregapám mondotta volt: "addig jó, amíg meleg, az se baj, ha nő..." :)
Na vájunk csak..nekem minden gyanús, ahol nem tudom megállapítani első ránézésből ki a lány és ki a fiú...nem tudnám elviselni ha későn jönnék rá ha hibáztam! Lehet ittam, de ez csak erősíti a szabályt...ez nekem nem tetszik<#fejvakaras> Azt azért megjegyzem ha én lennék a kormányzó ezek rábasznának...az össze gyanús<#alien>kivéve a köbcös..az vitán felül állva rábaszna..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.26. 01:21:09

<#eljen>

De megtaláltam értelmes helyen :)

Szuper, de ha instrumentális akkor http://www.youtube.com/embed/um5Jq9_KcZE
repvez
nálam ez viszi a primet
http://www.youtube.com/embed/BaE3YXxRmmY
loptam:) NAV=Nincs Amerikai Vízumunk. sírtam a röhögéstől
acidrain
Mi a f@szom ez? Politikai vitafórum?

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Miért, melyik politikustól tagadnád meg a "repülést", ha érdekli ez a fórum őket ?:))
Na ez igen!
Kár hogy a youtube megerőszakolja, megöli a rock and rollt ...

http://www.youtube.com/embed/ZsmeuC38nkw Ez qrva jó !
Her Laca
Nem mondod,hogy lassan tényezők leszünk?:)

:)))))))))))))))))))
Ez így helyes.
Laca ezt most helyretetted :))))))))))))))))

Hogyne, úgy is tuti figyelik már ezt a fórumot. Volt szó napközben a rózsadombi találkáról, gondolom mindenkinek meg van, hogy mi az? Az ATV-n miről beszéltek ma délután - a sok hülyeség mellett ? Hát persze, hogy a "rózsadombi megbeszélésről".
Mesélj, könyörgöm<#taps>
Hát van még mit tanulni http://www.youtube.com/embed/69EcnxJmnd4
Amiről itt írunk, arról úgyis csak vagy 20 év múlva mernek írni majd a lapokban. Mesélhetnék arról is pl. hogy Muteréknál az a Lőrinc készített a gázszerelést, aki ma már az ország egyik leggazdagabb embere, de vannak kollégáim, akik pedig Vitya osztálytársai voltak anno...
Her Laca
Ez meg a nőkről.
http://youtu.be/PqxeOFY2aB8
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.25. 21:25:41

Most komolyan visszatekertem vagy 20 oldalt, hogy reggel még melyiket is szidtam, mert estére már elfelejtetem. Ezért nem kéne a fórumot szétoffolni holmi szimekkel, mert csak megzavarjátok az embert. :))
Her Laca

Az egy bajonett hegye ?
Zpogi
Hát, ott pedig többet lehet megtudni róluk, mint itt. Perszer ez azért van, mert ide már nem írnak a bennfentes eberek.
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.25. 21:17:57

Her Laca
Mert aztán ott pörög:) Én mindig elolvasom a havi 2 bejegyzést:))Na jó 3.

Zpogi
Te Fürti, jó ám az a CloD, csak te nem repülöd velünk :-)

Egyébként, ha az emberfia valamit megakar tudni az IL2-es szimekről, akkor az nézzen fel a Pumaszállásra vagy a PCPilot-ra.

Zpogi
Jogos. ;-)

Lysandus minden tiszteletem mellett, ez a topik már rég nem az IL2 ről szól, sokkal inkább egy baráti társaság ahol ami az il 2-n keresztül kovácsolódott össze. Időnként elkalandoznak a témától és amíg korrektül elvitatkozgatnak az emberek szerintem nem baj,hogy másról is van szó.
Én például kiváncsi vagyok mindenki véleményére,hobbijára bolondériájára. Szívesen nézegetem a borotvákat,szívesen olvasgatom Artivizsla linkjeit a kávém mellett, mindezt úgy ,hogy IL21946 vagy CLOD kb 3 éve el sem volt indítva a gépemen.
A 3 napos politikai vitanapoknak hála megtudtam egy rakás dolgot amit én nem ismerhettem mert a fater még anyámat se ismerte meg akkoriban :D
Még ha én is vitatkoztam Sakkayval, ettől a véleményét még tiszteletben tartom és kíváncsi vagyok rá.
Amíg kulturált módon megy a dolog addig nbem kell felháborodnod.
Ha annyira jó lenne a BOS vagy a CLOD akkor arról beszélnénk...

A Béna.

Her Laca
Te Pogi:) Ki emlékszik már arra.Ne a múltba révedj testvírem:))) Mit tudjuk mán mi volt pár órája,pláne napja:)))

Her Laca
"Amúgy utálom a fent említett italt."
Ezért kell minél hamarabb elpusztítanod!! Fujj ne is lásd:) Le vele.A gyomorba persze.

Zpogi
Nem, a zsidesz kontra maszop-ból. <#buck>
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.10.25. 21:00:43

Her Laca
Mán a WD40 ből?<#eplus2>

Zpogi
<#nevetes1>

Zpogi
Nem azért. Elolvastuk mindenki véleményét pro és kontra...elég volt belőle.

Her Laca
Na még egyszer.
Nagybetűvel én is odaírtam,és valami karikát is tettem ,hogy lásd mit kell nézni.

Azért karikázta be mert olyan vén vagy, hogy a gyerek melléd kell üljön és szólnia kell,hogy mikor van célkerseztbe a spit mert különben nem látod!<#worship>

A Béna.

A dokink dél óta iszik, de olyan beszédet mondott, mikor átadta a whiskit , hogy besírtam. egy igazi úriember. aztán megszűnt létezni, ez az <#alien>akaraterő! Amúgy utálom a fent említett italt.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.10.25. 20:50:20

Ja és Torzonborz inkább a tengelynél kend ahol a müanyag tányér csúszkál fel le, az a problémás része.
Az enyémen pluszba egy pici kábelkötözővel összehúztam a külső rugót is(x52pro) ezzel picit könnyebbé téve a botot.

A Béna.

Sőt, a rozsda gyakorlatilag lassú égés következménye, ergo a wd40 tűzoltásra is jó... <#miaz>

www.smart-bus.hu

Her Laca
Nem ezt nem hozza ki.A felületről leszedi,ezt mondom:) Tudom milyen a jó rozsdamaró amúgy van is itthon de az tényleg agresszív egy anyag.Nem is tartom a lakásban sem,autó fényező boltban vettem és felhívták a figyelmem,hogy a bekent cuccot igen alaposan mindenféle lúgos cuccal mosni kell mert amúgy megeszi a fémet is.