IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aztakurvaéletbe :

http://www.youtube.com/embed/J1acYHV08_0

http://www.youtube.com/embed/JX5ULQ-n_IU
Huhh!
Megnyugodtam... már' azthittem :-))

Meg lehet nyugodni..nagy kam a videó!!! Gondolom easy repmodell, aztán irány az egyenes!
10 % üzemanyaggal repültem, fegyverzet nélkül. Nemhogy az orsót, de még a loopingot sem lehet megcsinálni a felszállás után...,ha tovább várok, még akkor sem. Erről ennyit.<#alien> Mindenki nyugodjon le a picsába..ennyire azért nem szar.

Addig is:http://www.youtube.com/embed/fRtOGJTqjkQ
az egyik fejlesztő rakta be ezt a videót, hogy "akkor ez is irreális?" Ne, ne mondjátok ez nem egy he-11 60 évvel ezelőttről, azért raktam csak be, mert állat a videó!

BOS..
Megnézem magamnak a lenti videót-mármint kipróbálom lehet e ilyen, full reál beállításon. Szánalmas lenne ha ez igaz.

<#vigyor>Fenti panel egyik tekerős gombjával' állíthatod be, 4 állása van. És tényleg hatalmas. Ha sokat repülöd, igen faxán meg lehet tanulni mindent. Mondjuk nem árt hozzá pedál, egy jó joy, meg egy külön gázkar...az nagyon kell.

Van valami bill. funkció, ami az ablaktörlőt bekapcsolja? Még fel sem szállok, és már tele van bogarakkal. Ez szerintem egy kicsit bugos!! :D :D :D
Utoljára szerkesztette: JanKo72, 2014.10.27. 15:49:45
Megvettem a DCS legutóbbi akciójában a Huey-t. Soha nem próbáltam helizni, ma volt az első alkalom. Kb. mintha a fitnessball-on ülve emelgettek volna fel-le. De elképesztően jó. Nem is gondoltam volna, hogy ennyire le tud kötni. A repülés az nálam a merevszárnyút jelentette eddig, de most beleszerettem egy kicsit ebbe is. Néha azt se tudtam mit csinálok, de a faszi mellettem olyan nyugodtan ült, hogy szégyelltem volna lezuhanni vele. Valahogyan sikerült a kifutón lévő számra leszállni, nem is értem hogyan. Igazad volt Sakkay tényleg nagyon király! Érdemes kipróbálni annak is aki eddig csak repülőzött!!
Hecker007
Azért ezt a shitthunder árkád módjában se nagyon lehet megcsinálni egyik bombázóval se <#idiota>

PhantomAss: sajnos nincs demó, csak a túlárazott béta.

PhantomAss
a BoS-nak nincs vmi demója (mint pl a RoF-nak), hogy ki lehessen próbálni?
Nézegetem a neten de nem találok erről infót

GOOBY, pls

Her Laca
Amúgy régépben próbáltam,annyi a különbség hogy kicsit több időbe telik mire felmászok.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Mi a különbség?Nem a gépről szól hanem a harcmodorról.Magasabban legyél mint az ellenfél,és ne állj le forgolódni nő meg tartsd kontroll alatt a légterét.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Willenbrock
Messzerrel profin megy már, hurkánnyal nem próbáltad a harcot, hogy legyen egy kis extra kihívás?

Willenbrock
Olyan mintha egy némileg feljavított Il-2 lenne. Mindenütt ezek az egyen betonpályák,sivár táj egyenfákkal stb. Amúgy Jó gép ez a Heinkel, most már értem miért nem akartak melléjük vadászkíséretet adni az angliai csata elején :D

Her Laca
Na mi van? Van videó ,van repülés,fórum megállt mint a szög:)) Tán csak nem élőben nézitek az ostromot:)))
Ej nektek semmi se jó.:)

Her Laca
http://www.youtube.com/embed/aNE1i_0LZM0

Még nem próbáltam, de őszintén szólva ritka randa. Olyan mű az egész, és szét baszták a clodot, hogy rohadnának meg<#boxer>
LeonSilver
3*7? Az náluk 12... ahogy az a szutyok kinéz :p

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Három, 3×7<#violent>
Le fog menni, mint az IL2 és a CloD ára is, sőt a DCS modulok ára is elég hamar esik a megjelenés után.
repvez
Akkor már ketten vagyunk igy, bár én 2k ban huztam meg a bizonytalansági faktort :)
Her Laca
Mind 1:) Nem én leszek aki ezt élesben kipróbálja egyelőre.Majd ha max 5 ezer lesz az ára de akkor is meggondolom.
Vesszen a 3*7 <#eplus2>

repvez
Az lehet és lehet az miatt is repül ilyen szépen egy bombázó , vadászokat megszégyenitve, bár a gépen látszódik némi árnyék,csak a földről maradt le
Her Laca
Fénysebességgel ment és lehagyta:) Aztán az is lehet,hogy van ilyen árkád beállítás is .Il2 ben is volt ha jól rémlik,vagy nem?

repvez
És hova tünt a gép árnyéka a földről?
Her Laca
Nem:) Ehhez céget kell vezetni:) Most mit vársz tőlük? Kiadták,mert gyanítom olyan a szerződésük,hogy rábaxnak ha nem ,eladásokat kell produkálni.És akkor mondja azt,hogy nem jó? Azért ez nekik üzlet és úgy is indult,míg pl a CLOD os fejlesztők szerelemből csinálták.
Lehet majd ki lesz javítva ,bár én nem hinném,hogy az olyan egyszerű dolog.Mind1 ott a csatorna ,van sok spit akik alant kavarnak ,nekem tök mind 1 ,hogy hómező,vagy tenger felett lövöm őket ráadásul ingyé most már:)

Én azért még mindig csodálkozok azon, hogy ezt gondolom Ők is látták, és mégis képesek azt mondani, hogy fasza minden, és 99% az Fm!
Azért ehhez pofa kell!

Her Laca
Ne rugózzunk már ezen:) Meg lett mondva,hogy xar szerintünk.A 3*7 szerint qrva jó. Majd az eladások megmutatják kinek van igaza.
Nem hinném,hogy tömegek kiadnak érte annyi pénzt.

Her Laca
face

Tehát a "Világ legjobb szimulátora"
A Puma forumon Tom linkelete be ott leltem!
Az a furcsa, hogy a 777 szerint csak pár simitás kell és kész az FM!!!
Azért nem semmi
Világ legjobb szimulátorának az FM-je :-)
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2014.10.26. 18:53:05

Hát ja. Kiugrottam 9 hónapra. De 2-3 hetente hazamegyek ha csak nem máshova kell menni. De hol láttad, hogy kint vagyok?

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
De gyó ,hogy látlak:) Mit csinálsz ott.Úgy láttam arra melózól?

Her Laca
No urak,jelentem visszatértem mint Svarci.
Mentem egy kört ATAG on. A kezdeti üdvözlések után Widu,Valec ,meg még a régiek,felszálltam.Kapkodtam a fejem a kontaktokra ,látszott ,hogy több mint fél éve be se dugtam ajoy-t. DE! Ki mondta,hogy itt nem lehet ellenfelet találni. Lőttem 3 gépet,ha a kutyák nem vinnyognak,hogy le kell menni még merem állítani 1-2 gép belefért volna ,lőszer volt ,benya volt.Az igaz,hogy nem 2 perc alatt ,no de a valóságban sem így működött :) ugye ?:))Van videó is ,majd ha megcsinálom felteszem:)Persze megvágom mert nagyrészt tekeregtem .

Nem kell válaszolni. Most látom, hogy valószínűleg megvette a Saiteket...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Helló Urak! :) Hejj de rég jártam már erre! :)

Képzeljétek mi történt. Már egy jó ideje itt vagyok Stuttgártban és gondoltam elmegyek kicsit plázázni. Ha már pláza, benézek az itteni mediamarktba. A felhozatal ugyan az mint otthon, sajnos az árak is.

Keresek Saitek cuccokat, különösen joystickot. Na nem mintha kellene, mert már idejét sem tudom mikor láttam utoljára szimulátort és én még az il2 óta nem is vágom mi a helyzet ezen a téren, de gondoltam kicsit nosztalgiázok.

Hát jelentem, hogy az itteni mm-ben ahogy otthon sem, semmi sincs ami Saitek pláne nem joystick.

Átmentem egy másik plázába, ott van Saturn. Na az 3 emelet csak műszaki cuccok. Mondom, ha itt nincs, akkor sehol. Hát jelentem itt volt! Vakami V-1 és a Cyborg FLY 5-ös. De egyikre sem volt ráírva a gyártó és én meg azt hittem, hogy valami kínai utángyártott cucc! Valami mad catz volt ráírva Saitek helyett. Hát hogy van ez kérem <#confused>

Azért arra figyelj, nehogy az asszony is kedvet kapjon a nagy retrohangulatban a "fiatalabb" Lacához, mert ebben a korban az akkori "mutatványokba" még bele is hallhatsz a végén. :))
A leírás szerint ahhoz nem nyúltak..de lehet este azért ránézek..hátha<#wink>

Ebédi utáni lazításképp.

Her Laca

Her Laca
Ma reggel asszony elküldött tecsóba,pont a bolha mellett mentem el na benéztem.Ezt találtam kemény 100 forintért:)
Mühle.De nem ez a lényeg.Még keletnémet!!! Mióta egyesültek igen drága cuccokat gyártanak,de régen is jókat csináltak.Ezt meg ahogy néztem nem nagyon használták,jól kifertőtlenítettem,meg zselés pillanatragasztóval fixáltam a matricát,hogy sose kopjon le.Ki is próbáltam.Nagyon jó.Full retró.

Látom én, hogy Dali, meg bajusz, de ez a férfinő, szakállas nő, meg ilyesmi miatt leesett az ingerküszöböm.

Torzonborz
"Teljesen fölösleges az államhoz járni (segítségért, támogatásért), mert nem fog adni semmit. "

Ez itt sajnos elképzelhetetlen. Gondolj csak az orkokra meg a "libsi" pártfogóikra.
Na részemről ennyi volt itt a polos duma inkább maradok az off témáknál. :D

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

LeonSilver
Ezt most NEM a vita folytatásaként linkelem! Tényleg érdemes elolvasni. Egy ilyen vezetéssel tökéletesen elégedett lennék azt hiszem.

Az internet és Észtország

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Torzonborz
Köszi májsztró <#worship> Még egy kérdés : gázkart érdemes néha szétkapni és pucolni vagy az nem igényel ilyesmit ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

LeonSilver
Ja :)
Még beleírtam azt is, hogy "politika, hobby és zene" csak a 40 karakterbe nem fért bele ;)

Papa01
Leon, most látom átnevezted a topikot! :) <#eljen>

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Én nem vagyok oda a fociért, már ha egyre gondolunk. :)
A BOSt próbálta valaki a pénteki frissités óta? Az FM helyre van már hozva, vagy még mindig azért repülnek szarul a német gépek mert ez a "világ legjobb szimulátora". Nem vagyok otthon már napok óta, igy nem probáltam.

amíg politizáltunk azt csak beszélgetésnek mondanám. Aztán a vita arról szólt, hogy miről beszélgethetünk. Különben azt gondolom, hogy mert nem beszélünk róla, a politika még létező valami. Más kultúrkörök is ilyen szégyenlősek?
LeonSilver
:)
Neked nem kell?