IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megnyugodtam... már' azthittem :-))
10 % üzemanyaggal repültem, fegyverzet nélkül. Nemhogy az orsót, de még a loopingot sem lehet megcsinálni a felszállás után...,ha tovább várok, még akkor sem. Erről ennyit.<#alien>#alien> Mindenki nyugodjon le a picsába..ennyire azért nem szar.
az egyik fejlesztő rakta be ezt a videót, hogy "akkor ez is irreális?" Ne, ne mondjátok ez nem egy he-11 60 évvel ezelőttről, azért raktam csak be, mert állat a videó!
Megnézem magamnak a lenti videót-mármint kipróbálom lehet e ilyen, full reál beállításon. Szánalmas lenne ha ez igaz.
Utoljára szerkesztette: JanKo72, 2014.10.27. 15:49:45
PhantomAss: sajnos nincs demó, csak a túlárazott béta.
Nézegetem a neten de nem találok erről infót
GOOBY, pls
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ej nektek semmi se jó.:)
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Vesszen a 3*7 <#eplus2>#eplus2>
Lehet majd ki lesz javítva ,bár én nem hinném,hogy az olyan egyszerű dolog.Mind1 ott a csatorna ,van sok spit akik alant kavarnak ,nekem tök mind 1 ,hogy hómező,vagy tenger felett lövöm őket ráadásul ingyé most már:)
Azért ehhez pofa kell!
Nem hinném,hogy tömegek kiadnak érte annyi pénzt.
A Puma forumon Tom linkelete be ott leltem!
Az a furcsa, hogy a 777 szerint csak pár simitás kell és kész az FM!!!
Azért nem semmi
Világ legjobb szimulátorának az FM-je :-)
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2014.10.26. 18:53:05
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Mentem egy kört ATAG on. A kezdeti üdvözlések után Widu,Valec ,meg még a régiek,felszálltam.Kapkodtam a fejem a kontaktokra ,látszott ,hogy több mint fél éve be se dugtam ajoy-t. DE! Ki mondta,hogy itt nem lehet ellenfelet találni. Lőttem 3 gépet,ha a kutyák nem vinnyognak,hogy le kell menni még merem állítani 1-2 gép belefért volna ,lőszer volt ,benya volt.Az igaz,hogy nem 2 perc alatt ,no de a valóságban sem így működött :) ugye ?:))Van videó is ,majd ha megcsinálom felteszem:)Persze megvágom mert nagyrészt tekeregtem .
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Képzeljétek mi történt. Már egy jó ideje itt vagyok Stuttgártban és gondoltam elmegyek kicsit plázázni. Ha már pláza, benézek az itteni mediamarktba. A felhozatal ugyan az mint otthon, sajnos az árak is.
Keresek Saitek cuccokat, különösen joystickot. Na nem mintha kellene, mert már idejét sem tudom mikor láttam utoljára szimulátort és én még az il2 óta nem is vágom mi a helyzet ezen a téren, de gondoltam kicsit nosztalgiázok.
Hát jelentem, hogy az itteni mm-ben ahogy otthon sem, semmi sincs ami Saitek pláne nem joystick.
Átmentem egy másik plázába, ott van Saturn. Na az 3 emelet csak műszaki cuccok. Mondom, ha itt nincs, akkor sehol. Hát jelentem itt volt! Vakami V-1 és a Cyborg FLY 5-ös. De egyikre sem volt ráírva a gyártó és én meg azt hittem, hogy valami kínai utángyártott cucc! Valami mad catz volt ráírva Saitek helyett. Hát hogy van ez kérem <#confused>#confused>

Mühle.De nem ez a lényeg.Még keletnémet!!! Mióta egyesültek igen drága cuccokat gyártanak,de régen is jókat csináltak.Ezt meg ahogy néztem nem nagyon használták,jól kifertőtlenítettem,meg zselés pillanatragasztóval fixáltam a matricát,hogy sose kopjon le.Ki is próbáltam.Nagyon jó.Full retró.

Ez itt sajnos elképzelhetetlen. Gondolj csak az orkokra meg a "libsi" pártfogóikra.
Na részemről ennyi volt itt a polos duma inkább maradok az off témáknál. :D
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Az internet és Észtország
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Még beleírtam azt is, hogy "politika, hobby és zene" csak a 40 karakterbe nem fért bele ;)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Neked nem kell?