IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel!
Én ezt használom, hihetetlen egy anyag, ahova odakened ott marad, alig lehet letörölni.
Versenyautók féltengelycsuklóihoz használjuk, még ha ki is szakad a gumiharang ez a szar akkor is bennmarad<#taps>#taps>
A Béna.
Szegény eddig tévedésben élte az életét ,de reméljük,most már megvilágosodott,és legközelebb nem karikáz nekem be semmi szöveget , feltételezvén,hogy nem tudok értelmezni egy szöveget .<#pias>#pias>
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ha ezt kihozza az általad használt petróleum akkor bedobok némi pénzt és azonnal védessük le. <#phone>#phone>
A Béna.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De rozsdaoldónak azt nevezzük ami után a felületről eltűnik a korrozió.
Amit rozsdaként ismerünk az a korroziós folyamat végterméke, az könnyen eltávolítható akár petróleummal is, ami utánna marad, az a fekete réteg a fémen foltokban, na az is korrozió de azt már csak igen durva anyagokkal lehet oldani. Jobbára inkáb mechanikusan távolítják el.
A Béna.
WD-40 egy angol rövidítés:
"Water Displacement, 40th attempt". ("Vízkiszorítás, 40. próba"😉 Ez az elnevezés egy vegyész laboratóriumi jegyzetéből származik, aki 1953-ban WD-40 kifejlesztője volt. Ez a vegyész, Norm Larsen, egy olyan formula kifejlesztésén dolgozott, amely korróziógátló -- egy olyan tulajdonság, amit víz elvonásával érnek el. Norm hosszú kísérletei eredményre vezettek, amikor a 40. próbálkozásra sikerült a formulát kifejlesztenie..."
Ugyhogy a kontakt spay valamiért kicsinálta az elektronikát benne.
Egyáltalán jó tanács eme bot ( pro ) karbantartásával kapcsolatban ?
Jójó tudom húzzak innét mert nem politizálok és ez off no de akkor is. 😛
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Van egy olyan fránya tulajdonsága,hogy amire ráfujod ott a víz többé nem kapaszkodik meg,ezért nagyon jó korroziógátló de nem oldja a korroziot.
Állítólag a 40.kísérleti összetevő variáns adta a legjobb hatást innen a név.
Amúgy jó kis cucc csak a marketingje miatt olyan mint a piócás ember, mindenre jó!
A Béna.
WD 40 kenésre meg takarításra jó de nem kontaktspray és nem mar meg semmilyen rozsdát.
Ahol korroziós vagy felhordásos szennyeződés van, (Jellemzően KONTAKT ok között jön létre az anyagvándorlási hajlam miatt.) azt nem nagyon lehet feloldani csak úgy bármivel.
Ami meg van olyan agresszív ,hogy feloldja azt én nem szívesen fujkálnám elektonikai alatrészekre<#nezze>#nezze>
Én még mindig a mechanikus tisztításban hiszek, ugymint szétszed kitakarít összerak csak az macerásabb...
A Béna.
http://youtu.be/4GuqB1BQVr4
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Szar a BOS😊) Vitázzunk ezen.
ÉS! vesszen a 3*7!😊
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.25. 19:59:48
De majd halkítok rajta😊
Nem vagyunk demokrácia érettek.<#wink>#wink>
Ennyire azért még nem szar a helyzet az országban. 😊)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem rég egy hölgy megkért a borotva fórumon,hogy menjek el (a közelben melóztam) a borotva vizsgájára mert a férje nem mer😊 na én marha elmentem.Összekaszabolt rendesen😊
A bőrt ingyé kaptam😊 az egyik árus volt katonatársam és a közös emlékek miatt😊
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.10.25. 19:34:48
Szerintem hanyagoljuk a témát nem szeretnék összezördülést .
Amúgy front van vagy mi?
Na felmegyek atagra csinálok videót oszt majd azon csámcsoghatunk.De csak holnap mert qrva fáradt vagyok.
Politikai topik van elég, járj oda faszparasztozni, ott még lehet, hogy jó néven is veszik. Repülés közben viszont nem politizálunk, ez az alap. Fogd fel.
Ha én csinálok egy webshopot és lefényképezek egy kupac szart majd odaírom,hogy arckrém akkor az az is?És boldogan kenik magukra a népek?
EZ a kontakt spray, amit elektronikai cuccokba nyugodt szívvel bele lehet fújni, ez biztos nem mar meg semmit.
" Bárhova mész a bicskádat és a f.....at mindig vidd magaddal
-mert sose tudod mivel kínálnak! "
Másodszor pont nem érdekel, hogy 10 éve mit csinált.
Én is mondhatnám, hogy c64-en kezdem a FigterPilot-al, de ez abszolút irreleváns.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Akkor lenne agyonvágva ez a totyik ha kizárólag csak ezekről esne szó,ugyanis akkor kb 2 havonta lenne egy beírás,lévén qrva sokat repked ám a jó nép😊 és van miről írnia😊))
Szóval ez az egyik,a másik meg ,hogy mivel itt nincs durvulás még ha nem is értünk mindenben egyet így szvsz így ok ahogy van.
Ha valakinek nem tetszik akkor egyszerűen nem olvassa el azokat a hozzászólásokat és ennyi.Kár ezen rugózni meg szítani a feszkót.
De ha nagyon kell én vállalom,hogy naponta szidom a Bost mint a bokrot és akkor témánál leszünk😊
Ez a topik az IL2 és társai mellett egy olyan topik, hogy barátok, haverok eszmét is cserélnek vagy éppen bemutatják a hobbyjukat.
Mint már mondtam, ha nem tetszik ne járj ide. Ez scak egy lehetőség, amivel nem muszáj élni. Ennyi.
A továbbiakban ha hozzám kívánsz szólni, azt PM-ben tedd ha kérhetlek.
Köszi, helló.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: GálTomi, 2014.10.25. 19:07:09
De had tegyek fel egy egyszerű kérdést: ez egy politikai topik, politikai topikként indult?
Sajnállak.
Harmadrész én indítottam 2001-ben.
Egyéb kérdés?
www.smart-bus.hu
Ha nem tetszik el lehet vonulni.