IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Szepy2884, 2014.11.05. 21:37:52
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Kérdésedre válaszolva: MSc vizsgák, közel hozzátok, Győrben 😊
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nekem Tom elmondta 10 percbe a fókát oszt repültem is😊 Mit olvasgasson az ember annyit.
Jelszavam ami Csodabogárnak.
Én csak vezetem ,hogy mitől megy azt nem tudom😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Most jön a vizsgaidőszak lassan, szóval februárban tudnék belekezdeni egy újabb projektbe. Melyik légijárművet kívánja a nép?
A végén lenyúlták a ladikját az ürgepásztornak.<#nevetes2>#nevetes2>
Nem tiszta fiadzás a csóka, de minden respekt neki.<#worship>#worship>
Ja és 1000 köszönet a Fóka manuálért. Így a kölök már nem áll neki.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2014.11.05. 19:17:40
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2014.11.05. 19:16:04
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
2 hónapja ígértem egy DCS Fw 190 manual fordítást. Nos elkészült. Nem nagyon néztem be ide mostanság (2700 új üzenet), nem tudom mi történt, de remélem aktuális még 😊
DCS: Fw 190 D-9 Flight Manual HU

Simán egy darab rongynak néztem. Gondoltam biztos a por meg homok ellen tömték bele <#hehe>#hehe>
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Moszkvics pedálos autót. Nagyon meg volt csinálva,még kis motor is volt benne akkuval,meg kapcsolók a lámpákhoz.Nagyon ott volt.Nem volt drága. 70 ezer😊))
Na ilyet

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.02. 21:34:27

www.smart-bus.hu
Nem
<#beka3>#beka3>
www.smart-bus.hu