IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy egész új világ nyílik meg számomra éppen. Talán most kéne abbahagyni, amíg nem késő.
Mondjuk a felhúzósok azok éppen annyik, mint az általam linkelt, na de hát az mégiscsak avtómatüj, meg nyemeckij, meg retrográd, meg minden...
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.11.08. 18:32:23
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Willenbrock uram! Meg-e tudnád állapítni kétséget kizáróan, hogy a szíj igazi bűrből van-e?
Én viszont, amióta be lett linkelve, szinte folyamatosan órákat nézek.(Persze, nem ezeket az izéket. Itt, egyébként, elég rendesen kivesézik őket, fotókkal.)
Amúgy is motoszkált bennem, de ez most, úgy néz ki, berobbantotta. Veszélyben a "megtakarításom".
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2014.11.08. 17:12:57

krumpli
Ez elég meggyőzőnek tűnik.
Utoljára kiskamasz koromban hordtam valami "hétzenéset", de most elgondolkodtam. Bár ez játszósnak drága, de valószínű, hogy bírja is a strapát.
És van itt még egy két egyéb csecse-becse.
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2014.11.08. 16:03:50
Ennyi pénzért nyilván rettentő gagyi de akár még egész jó szolgálatot is tehet mint játszós óra.
Ha valaki már vett ilyet leírhatná a tapasztalatát. Milyen a tok? Műanyag? Mert az nagyon gáz lenne <#nevetes1>#nevetes1> esetleg nikkelezett réz? Az sem jobb. Pláne annak aki Ni alergiás aki meg nem, annak meg majd az izzadsága fogja leszedni a bevonatot.
Akit esetleg érdekel a valódi pilóta órák története annak itt egy kis olvasni való kávé mellé hogy klasszikust idézzek <#wink>#wink>
Ma is gyártanak hasonlókat hordható viselhető méretben, mert az eredeti B-uhr akkora volt, hogy nem csuklón, hanem a repülős dzseki/ruházat úján viselték különösen hideg időjárási viszonyok között.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Utoljára szerkesztette: Zpogi, 2014.11.08. 11:05:48
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Egyébként még abban sem vagyok biztos, hogy a 21es is még mindig ide tartozik , mármint annak a manuálja is még szolgálati , hiába lassan 15 éve nincs rendszerben.DE ezekben a jogi dolgokban nem vagyok otthon
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Hujber az egyik "szereplője". mellesleg szombathelyi születésű.
Én a Mig-21-re szavaznék mint következő fordítás, mert egyrészt a kedvenc gépem másrészt, mert csak 183 oldal, az A-10C 671 oldal, a Mi-8-hoz meg még nincs angol nyelvű kézikönyv. De végül is akármelyiknek örülnék, mert akármelyiket fordítod le biztos elolvasom :) .
DCS Mi-8MTV2 Manual
GOOBY, pls
Na de ezek műanyagok meg üvegszál:) No de a Moszvics!! Ott erősödött az ifjú kommunista palánta lába ,lévén az vasból volt:))
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.05. 22:01:25
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Utoljára szerkesztette: Szepy2884, 2014.11.05. 21:37:52
Kérdésedre válaszolva: MSc vizsgák, közel hozzátok, Győrben :)