IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mecsoda eredmény ,mecsoda KIRÁLYSÁG. És megöli pár tank? Ejnye:))
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Csak nem nagyon veszik ahogy hallom:)))))
Jelzem ez a kép olyan művinek tűnik. Valahogy mintha egy makett oda lenne téve egy hátér elé. Nincs összhang .Szóval értitek ,hogy értem.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.02. 18:35:57
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szóval nem jó.Na annyi baj legyen,csak érdeklődtem had pörögjön a topik:))))
Te meg magyarázkodj.<#eplus2>#eplus2><#pias>#pias><#taps>#taps>
Azokhoz miért nem biggyesztettek ilyen rózsaszín fényjátékot utólag? :-)
Ezt azért ugye még Te sem hiszed el?!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nem nagy dolog ez én azt gondolom.Csak normális hangnemben kell szólni egymáshoz,még ha nem is egyezik a vélemény,vagy ő jobban tud valamit akkor is. Nem tévedhetetlen arcok vannak itt.(kivéve jómagam ugye mert mint tudjuk http://youtu.be/mQf_9-SO6rY )
Az utóbbi időben az itt megjelenő új regek mind a kocsis kölöké. Le kell szarni magasról.
No nem fényezem magam,de qrva jó vagyok:))))))
Felszállok( nehezen mert azt se tudom mi hol a joy on már) elevickéleg az angelusokig.Na ott vannak 5-6 k n népek.Röpke 2 perc alatt az összes nagykalát ellőttem de a drága jó levegőn kívül vajmi kevés dolgot találtam el.Ja nem maradt csövenkén 1 darab.
Jól kezdődik:) Aztán megcsaptam egy spitit kiskalával aki kepeckedett felfele a francia partok felé.Nagy nagy sűrű füstöt kezdett húzni.
Közben kaptam egy fél spitet (ezekszerint csak eltaláltam valamit ) megosztva egy 88 as flak al.
Na nézelődöm jön egy 3 gépes kötelék kb 5K-n.Ni spitek.Elsőre rázuhanok,de persze,hogy szóltak neki,na kitért.És innen zseniális harc kezdődött.
A vége az lett ,hogy 2 spit olajosra lett lőve ,a harmadikkal 7-8 K -n küszködtünk,osztán neki is nekem is kevés volt az üzi,meg jobb a békesség,kölcsönösen megegyeztünk abban ,hogy jóóóó fight volt és elmentünk leszállni:))
Van videó is de én azt most el nem kezdem vágni tömöríteni. Majd egyszer:)
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.02. 17:27:47
"Még, még, még, még még, ennyi nem elég......." ( by Republic )
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.11.02. 16:51:27
Lőjed a ködön keresztül :) had szokja:)
Ezért legyél te is rendetlen:)))
Jelzem kezdem unni ezt a fajta stílust,és lassan érik bennem ,hogy csúnyát találok mondani.
Bár már várom,hogy mikor talál meg magának így valaki.<#ravasz1>#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.02. 14:23:50
A képet hajnalban találtam egy vh-us képgyűjteményben, ezért írtam, hogy szerintem igazi, de ettől függetlenül még jól néz ki.
Kávé mellé.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.11.02. 05:32:44
Az ilyeneket csak úgy hívom: Emberlattjáró...
Honnan a francból jönnek ezek sorra?
A Béna.
amúgy nekem is ez a lehetetlen beállított helyzet volt gyanús, meg a sár olyan furcsa volt, mintha valami terepasztal féle.
és 20 másodperc google keresés után megtaláltam a forrást...
#artivizsla: ne higyj el mindent amit az interneten látsz, mert nem minden igaz

sziasztok üdvözlök mindenkit, ha van kérdés kédezz bátran sziaszotk
Én nem értem, hogy miért kell-főleg ha frissen jössz e fórumba-így bekezdeni..<#kerdes>#kerdes>
http://hypervocal.com/culture/2010/interview-with-marwencol-director-jeff-malmberg/
A tökfigura, azok igaziak. :))
Igen, valódi a kép, reggel találtam, azért raktam be én is, mert szerintem is remek fotó, ezért sem írtam alá semmi szöveget, mert nincs is rá szükség, úgy éreztem.
"Mindenkinek áldásban, s szentségekkel teljes, békés, családias ünnepet kívánok!
Csendben, a család szeretetében osztozva emlékezzünk meg a saját, s a haza halottairól, kiket a különböző politikai erők, háborúk és népkínzások közepette szakítottak el családjaiktól, árvákat, s gyászoló családokat hagyva maguk után.
De míg szívünk megbocsájt, az eszünk ne felejtse azok neveit, kik értelmetlen, háborúkkal és megtorlásokkal, fájdították az életben maradt hozzátartozók szívét.
Főhajtást a hősöknek, könnycseppet az áldozatoknak!"

Mondjuk az is jó lenne, hogy ha azok is bejelentkeznének olykor-olykor, akiket szintén rég láttunk, mint pl. Szepy tette valamelyik nap.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.11.01. 04:28:27