91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Na ja...meg ha gondjuk van vele, mehetnek a srácok helyett vadászni szakállas Iziszt'. Aztán ha lefigyel a kuki, akkor lehet rájönnek mi a pálya arrafelé-meg mostanában nem csak arrafelé. Bugyogni fog itt a fos hamarosan minden irányból!
  • Solt
    Miben kell javítani őket, mi az ami még nem jó?

Majd írj, ha megvoltál a reppenéssel... kíváncsi vagyok! :)
  • sakkay
    10 percet repültem, az inogás szerintem eltűnt. A gépeket jóval nehezebb repülni. A német gépeket javítani kell-szerintem-még mindig. A füst nagyon szép és a tűz is. A tűz már fasza abból a szempontból is, hogy akkor ég ha kell. A füst még mindig jön mindenhonnan, mintha muszáj lenne. Röviden ennyi..ma is repülök vele egy 10 percet. Talán mégiscsak lesz valami. A hivatalos az, hogy az fm jó..ennek ellenére-hivatalosan-vagy 10 dologban javították az folttal. Furák ezek az oroszok.
  • artivizsla #82002
    Egy időben "összedobtuk" a hazai forrásból beszerezhető repülős könyvek listáját. Vissza kellene keresned, találnál közte még gyöngyszemeket, garantálom.
  • Solt
    :D
  • artivizsla #82000
    Repülős élettel is foglalkozik.
  • pontijonny
    Mit érdeklődsz?:) Ha a xart sokáig paskolják előbb utóbb fos lesz belőle.
  • pontijonny
    Na testvírem.
    Erre rá fogsz menni asszem.
    Nem egy ár perces gyorstalpaló ez.
    Mindenekelőtt kéne némi elméleti ismeret,ezt komolyan mondom,hisz amiket leírtál azaz pár dolog azonnal érthető lenne ha ezzel rendelkeznél.
    Mielőtt nagyon belemélyednénk javallom ,hogy akik aktívan játszanak még azokkal próbálj megbeszélni egy TS konzultációt,úgy azért hamarabb fog sikerrel végződni ez a kaland.
    Kezdjük a joy al. Xar! és nincs de meg hátha ,ez egy xar.
    Minek külső kamera? kabintetőt hátrahúzod,vagy félrehajtod (éppen melyiknek milyen) és kihajolsz.Mindent látsz.
    Kapcsolódóan ,kéne neked valami fejkövető kütyü,úgy mint Track IR vagy a házilagos megoldása. Mert amúgy e nélkül lelőnek.Meg avval is mondjuk ,de ez majd elmúlik.
    Mi is volt még? Ja . Ha nincs légcsavar szél megfelelő erősséggel akkor hiába téríted ki az oldalkormányt mert nincs amibe" belekapaszkodjon" így hatástalan.
    Akkor bár nem tudom,hogy a bos ban a bombereknek manuálisan kele e állítani a légcsavar szöget de ha nem húz a gép tele gáznál ,két dolog lehet Vagy fékezel bvalamiért ,vagy nics optimálisra állítva a légcsavar szög . Ezt majd megmondják a többiek.
    Akkor ott van a felszállásnál a csavaró áteső dolog.Egy gépnek van egy felszálló sebessége ugye. Eleve a légcsavar tekeri a gépet .ezt az oldalkormány belépésével korrigálja az ember ,de ha nincs meg a megfelelő sebesség ,jellemzően azért 200km 6 /h fölött akkor visszapottyansz.
    Na most elfáradtam ,majd a többiek is segítenek.
    Nézz videókat a tecsöveden.Tán nekem is van BOS ról ,meg van Fóka felszállás DCS ből ami egy kicsiit más ,de a lényeg asszem látszik.

És ez ugyan légiharc a bos al,de nézegethetsz még a nevemnél van sok videó.

• Lysandus
    Ezt lássák meg a jogvédők... :-)
  • Solt
    Milyen lett az új tapasz, inkább azt mond... :)
  • sakkay
    A bombázókat nem repülöm. Multiban az a helyzet, hogy valahol van engedélyezve a k. nézet valahol nem. Általában a full reálon nem. Amúgy a térképen megnézed hol vagy felszálláskor és utána próbálod nem elveszíteni a fonalat. Sokszor volt ez a keleti fronton, hogy alig szoktak meg egy repteret már jött a következő, meg amúgy is-a tájékozódás meg kell tanulni. Viccet félretéve nem olyan bonyolultak azok a repterek, nézd meg a térképen nagyítva, aztán megtalálod merre van a pálya. A v. géppel meg azért pottyansz le, mert valószínűleg túlhúzod és átesel.
  • sakkay

Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.03.02. 17:03:13
  • RepeszElek
    Jah és aki nem olvasta annak öszinte szívvel ajánlom figyelmébe A Luftwaffe szolgálatában című könyvet! Norbert Hanning német vadászpilóta önéletrajzi regénye! Én véletlenül akadtam rá aztán annyira tetszett hogy emiatt vettem a játékot is:)
  • RepeszElek
    Sziasztok!
    Szinte semmit sem tudok a repülésről de biztos ami biztos megvettem ezt az Il-2 Battle of stalingradot meg vettem egy logitech 3d pro joystickot is.
    Természetesen pár dolgot máris nem értek,gondoltam hátha megsajnál valaki és segít :)
    1.
    Multiplayerben felszálláskor nincs valami külső kamera nézetre lehetőség vagy csak egy pillanatnyi felülnézet bármi ami megmutatja hol a francba vagyok és ne kelljen azt a hülye kifutót keresgélnem? Ha az igazi életben szolgálnék azon a reptéren még azt is tudnám hogy a zuhanyzó merre van de így elég vicces hogy csak így odarak na tessék szállj fel!

2.Az is érdekelne hogy a legjobb kanyarodni mert én most azt játszom hogy hol az egyik kereket hol a másikat fékezem ami bombázónál tökéletesen bevált de a vadászgépeknél elég macera..

3.Ha már a bombázót említettem megkérdezném azt is hogy azzal miért nem tudok nagy sebességet elérni? Maxra tolom a gázkart a motor felpörög de mégis alig alig vánszorog a szerencsétlen mintha valami visszafogná és ilyen kis sebességgel nem tudom felemelni.
    A vádászgépnél ilyen gondom nincs vajon mi lehet ez?

4.A vadászgépnél van más gondom:) Szép finoman adagolom a gázt mert különben balra egyből kitőr a gép és közben a csűrőlapokkal korrigálok majd szép lassan elkezdem felhúzni és szép lassan el is kezd emelkedni de aztán alig hogy elrugaszkodtam pár méterrel a földtől mintha valami visszafogná és elkezd balra kanyarodni és lezuhanok.
    ?
    Ha valaki érez magában némi türelmet ahhoz hogy segítsen egy kezdő játékosnak annak nagyon szépen köszönöm! :)
  • lala42
    Hali népek!
    Este nem jöttök egy közös reppenésre az ATAG-ra?
    8 körül
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.03.01. 18:32:53
  • Lacusch69
    Ott volt, önként.
    A Héja meg olyan volt, amilyen. Egy 109-essel valószínűleg nem történt volna meg.
    Egyébként volt egy légi győzelme is.
  • pontijonny
    Ő nekem azért nem ugyan azt jelenti. Kissé kétes az a harctéri ténykedés.
  • Lacusch69
    Vitéz Horthy István.
  • pontijonny
    A múltba révedtem
  • pontijonny
    Na itt van ,bár mindenféle filmből összevágva.
  • Solt
    Apai ágról székely vagyok... imádom őket! :)

#81972: Nem a magáncsődre gondoltam, tudom, hogy az más kategória! :) Én kifejezetten arra emlékszem, hogy most már, ha viszik a házat, akkor további követelésük nem lehet. Legalábbis a szomszéd ezt állította, de még nem tudtam rákérdezni. Próbálok utánajárni...

#81975: Na igen.. a bankárokról nekem is megvan a véleményem, de ezt most inkább nem fejteném ki! :)

#81978:
  • pontijonny
    Azért figyu.
    Nem véletlen az én Finn csodálatom.

"Lauri Törni a harcok során kizárólag önkéntesekből álló felderítő rohamcsapatot szervezett, amely számos veszélyes vállalkozást hajtott végre az oroszok hátában. A harcok során szinte az összes finn kitüntetést kiérdemelte, beleértve a legmagasabbat, a Mannerheim-keresztet (Mannerheim-risti). A szovjetek 1944-ben már hárommillió finn márka, azaz tízezer dollár (mai értékén kb. 130 ezer dollár) vérdíjat ajánlottak annak, aki megöli a híres parancsnokot. Érdemes megjegyezni, hogy egyetlen más finn katonára sem tűztek ki semmiféle jutalmat, csak a legveszélyesebb német ellenfeleiket "tisztelték meg" ezzel a szovjetek, mint például a stukapilóta Rudelt. Természetesen a finneknek eszük ágában sem volt elárulni legendás parancsnokukat. A Törni-különítmény tagja volt tizedesi rendfokozatban a későbbi finn államelnök, Mauno Koivisto is, aki a Szabadság-rend keresztjét (Vapaudenristin ritarikunta) érdemelte ki haditetteiért."

Na melyik retek volt a harcmezőn a vezetőink közül kérdem én?
  • pontijonny

A végén említik ezt is.
  • sakkay
    Marha jó, bár a Koreás sztori megvolt.
  • artivizsla #81981
    Egy kis kiegészítés még.
  • artivizsla #81980
    Kávé mellé.

Képek
  • sakkay
    Elég jó lett. Sokat még nem teszteltem.
  • L Viper #81978
    Azért ne ijedj meg, vagyunk még rajtad kívül páran, akik csak egyszerűen itt szeretünk élni, nem akarunk menni sehová, mert itt jó nekünk. Szerényen és boldogan Korrupt vezetőkre, mocskos politikára magasról sz@rva :)
    Sok rosszabb hely van ám ennél, szerte a világban.
  • Sidewinder
    Azokat kérdezném akik repülik a BoS-t: Jobb lett a program a patch után, vagy összességében még mindig fos?
  • Romeo One
    Az "árfolyamkockázat" egy egyszerű ember számára azt jelenti, hogy pár forintot feljebb is, meg lejjebb is mehet, nem pedig azt, hogy előre eltervezett módon 2-3-4szeresére ugrik a törlesztőrészlet. Pénzügyekhez nem, vagy kevéssé értő embereknek adtak el olyan hitelkonstrukciókat, ahol a jól-rosszul kiképzett "hiteltanácsadók" saját anyagi érdekükből csak az előnyöket nyomták, a hátrányok gondos elködösítésével.
    De annak is rengeteg irodalma van, hogy a devizahitelek valójában sohasem láttak devizát, és ha nem bankok csinálják, akkor bármelyik hitelkonstrukciót minimum 4-5 paragrafus alapján lehetne törvénysértőnek és bűncselekménynek minősíteni.
    Az egész nem szólt másról, mint a lakosság kifosztásáról.
  • Romeo One
    Ez a fajta korrektség már 2-300 évre visszamenőleg elő-előjön, mindig az adott körülmények közötti pénzügyi rendszer kihasználásával. Az "uzsorázás" fosztotta ki Kárpátalja parasztjait, az alföld kisbirtokosait, és még lehetne sorolni sok-sok helyzetet, amit a marxista történelemkönyvek nem nagyon emlegetnek.
    Az meg már erősen polityikai vonal, hogy a népek hogyan haragudtak meg a "bankárokra", és mikor hogy rúgták őket s@ggbe.
  • Romeo One
    Becses nejed nem téved. A magyar záloghitelezés egyik legsunyibb sajátossága (lehet, hogy máshol is, nem tudom), hogy a záloghitelek NEM csak a záloggal terhelt értéktárgyig tartanak, hanem az adós teljes vagyonáig. A Solt által említett eset mögött valószínűleg az van, hogy a környezettanulmány alapján tudják, hogy az illetőnek nincs más behajtható vagyona, tehát mindent az adott ingatlanból kell kihozni.
  • artivizsla #81973
    "...(Azt meg csak csendben jegyzem meg, hogy a kemény munka a magyar munkahelyeken edződötteknek itt sétagalopp..."

• artivizsla #81972

Amire gondolsz, az a "Magáncsőd" intézménye lenne, de ezt még nem vezették be itthon, úgy tudom. Pont az lenne a lényege, mint a céges csőd esetében, hogy ha a kuncsaft fizetésképtelen, tehát csődbe megy, akkor a fedezetet bukja a maradékkal meg mehet is az Adriára vakációzni, a hiányzó összeget meg majd a többi fizető ügyféltől lecsipegeti apránként a bank.

Amerikában állítólag így működik a rendszer és pont ez indította el a 2008-as gazdasági válságot, mert a bankoknak papíron rohadt sok kihelyezett kölcsönük volt, aminek a fedezete papíron az az ingatlan volt, amire a kölcsönt felvették. Aztán ahogy pörgött a gazdaság, egyre többen kívántak saját ingatlant venni, aminek így az áruk elkezdett felfelé menni, vele arányosan a törlesztőrészletek is nőttek, mert a bankoknak már nem volt elég fedezetük ennyi kölcsönre és a gazdaságból kezdtek pénzt kiszivattyúzni az ingatlanbiznisz számára, amit egy idő után már csak egyre nagyobb kamatra tudtak hitelezni. Ettől viszont a gazdaság kezdett lelassulni, kevesebb lett a munka, jött az egyre több nem fizető ügyfél...oszt amikor szolt a bank, hogy kéne fizetni, az ügyfelek egyszerűen visszaadták a banknak az ingatlant. De mivel egyre többen adták vissza és már a kutyának sem kellettek, az értékük is a béka segge alá ment le, kiderült, hogy a bankoknak papíron igen nagy vagyonuk van, de a valóságban pénzük viszont alig, Na, ez volt az ingatlan lufi.
  • croatianus

Én ahajt döbbentem rá, hogy a fázni szó eredetileg onnan jön, hogy fát gyűjteni.
    Mondták, hogy:
    - Ágész nyáron megy a szénázás, aztán kicsi szilvázás, összel meg a fázás.
    És nem szánták szóviccnek.
  • Solt
    Na igen... :)) Ha elfogy, akkor megy az olaszokhoz... :) Mondjuk szívem szerint székelyföldre mennék, de öreg koromra nem akarok fagyoskodni... :)
  • pontijonny
    Ha marad :) Az új földbírtokosok lassan felvásárolják az egész északi részt. Tudod a borászkodás most nagyon nagy divat,no meg mecsoda EU-s pénzeket lehet a földre felvenni:) Már ha jó sok van.
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.02.27. 21:52:10
  • Solt
    Dettó... :) Én valami kis lerobbant parasztházra gondoltam, aztán majd apránként rendbe hozom... :)
  • pontijonny
    Jó a balaton de én a melegebb tájakat jobban kedvelem.
    Amúgy ha Balcsi akkor valóban fent északon ,a déli rész az sose tetszett.
    Pár éve 15 milláért olyan házakat árultak,hogy csak pislogtam , ha lett volna pénzem szó nélkül belefogtam volna .
  • Valka78
    5-6 éven belül úgyis kitör valami nagyobb háború, szóval jobb ha sietsz.