91398
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Valka78 #82096 Ja igen. Azért van előnyben mert jobban fordul. Ilyen egyszerű. (Lenne, ha a magasságot és a sebességet nem vennénk figyelembe) Különböző magasságokon és sebességeken mások a tulajdonságok. Írtam korábban az ai bombázókon gyakorlásról, szerintem azzal kezdjed. -
croatianus #82095 Azért remélem, tisztában vagy vele, hogy ha ezt a 29" ÁTLÓMÉRETET ezzel az aránnyal összekombinálod, akkor egy 24"-os 1920x1080-as MAGASSÁGÁNAK úgy kb. 2/3-át kapod! -
Valka78 #82094 Miért mi bajod velük? -
Valka78 #82093 Attól függ mennyi energiád van. Ha közel azonos a yakéval akkor ülj be mögé oszt próbáld eltalálni. Ha nagy ívben kanyarodik, akkor beléped a pedált és az ő fordulósíkja fölött, vagy alatt fordulsz utána. Ha sokkal több energiád van, akkor megpróbálod eltalálni, aztán egyenesen tovább, kis ívben fordulsz emelkedve, keresed az újabb lehetőséget a támadásra. Kicsit terrorizálod, elkezdi rángatni és kifogy az energiából. -
croatianus #82092 Azokat ne!
Ez pl. bazijó (bár én tavaly még hatvané' vettem):
DELL U2414H
Tutira nem fejfájdítós, és ugyan mondtad, hogy téged hidegen hagy a színhűség, de azért nem árt ha azt látod amit láttatni akarnak veled.
Azóta lehet, hogy van jobb ár-értékarányos DELL, de ez tavaly több hónapos kutatómunkám győztese lett, és tényleg nagyon bevált!
(Mondjuk nem tudom, hogy ment fel így az ára
.)
-
RepeszElek #82091 Elek közlegény oktatásra jelentkezik!
A fordulóharcra vonatkozó intelmeiteket nem igazán értem. Elösször is mivel összesen kb. hat órát repültem kijelentem hogy igazatok van!:)
Na de!
Ha a fordulásban én energiát veszítek akkor nem csak én hanem az ellenség is energiát veszít és nem látom mivel van előnyben hozzám képest. :) Példaként:
Ha én vagyok az üldöző és tegyük fel egy Bf 109es a gépem és egy yak-1est célba veszek ami kitér előlem és fordulásba kezd akkor én bizony rajta maradok mert bízom abban hogy a 109es nem fog kevesebb energiát veszteni mint a yak-1 :)
Viszont a parancs az hogy soha ne kezdjek fordulóharcba!
Akkor se ha én vagyok a támadó? -
Valka78 #82090 Nem veszek mérget. Mérgelődtem má eleget
-
Valka78 #82089 2560x1080 29" -
Solt #82088 Azért erre mérget ne vegyél! ;)
Monitor kell, 24", full HD, IPS panel. Ennek még van értelme... -
Valka78 #82087 Sose lesznek kész! SOHA!!! Nem várok tovább. -
Valka78 #82086 én a 29" -os verziót néztem ki. 81K ért. De most alább adtam 16:9 28" 1920x1080. 70K-ért asus, vagy 56-ért LG. -
Solt #82085 A VR kütyük kapujában én biztos nem költenék ennyi pénzt monitorra! :) -
az kérlek szépen egy 21:9-es képarányú monitor, manapság nagyon elterjedőben van. Szélesebb mint a full hd, egyik ismesömnek olyan van csak az övé 34"-os, 170k-ért vette egy hónapja. Nagyon jó szimulátorozni. -
croatianus #82083 2560x1080-as???
Az meg miféle? Legalább ívelt? Mer' különben a két szélét nem is látod.
Full hádé az mán smafu? (tényleg, az annál nagyobb felbontásút azt full-full hd-nak hívják?)
1920x1080-at az R9 270 simán viszi, főleg ha rendes procim is lenne hozzá. Clod, ha nem városok felett vagyok (ahol a procit megeszik a házikók),50-60 fps stabilan. És csak olyanok vannak lejjebb véve, amik a procinak számítanak valamit, szóval séderek meg ilyesmik maxon. Fehér vonalak egyébként csak zúmolva vannak! És akkora felbontás mondjuk 24"-ban bőven elég szerintem, még akár élsimítás nélkül is.
7770-es nem tudom, hogy viszonyul ehhez, de az R9 270-es az a 7870-esnek a kicsit megturbózott változata (R9 270x pedig klasszikus parasztvakítás, mert csak egy húzott x nélküli). Ezeknél énszerintem csak akkor kell jobb, ha több monitort akarsz hajtani, vagy ha ilyen 4K-sat (annak se tudom mi értelme 40" alatt). -
Solt #82082 CF-t, SLI-t felejtsd el! Sok a gond velük, és abszolút játék függő, hogy miképpen skálázódnak! Mindig az általad elérhető legerősebb 1 GPU-s VGA-ban gondolkozz! -
én is most készülök monitort és videokártyát venni. Ha minden igaz holnap veszek meg egy használt 27"-os ips monitort, az bőven jó nekem full hd-ra (egy 23"-ost váltana)
A videokártya pedig egy gtx 970-es lesz, arra még gyűjtenem kell mert nem olcsó, de eldöntöttem hogy nem adom alább. Olcsóbbat akartam, de a következő 3 évben nem akarok fejleszteni, szóval ez van.
ATI kilőve, Nvidiából meg nincs más ami ár /érték arányban elég jó lenne pár évig.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.03.04. 14:20:23 -
Valka78 #82080 Kösz a tippeket. Talán egy olcsóbb, kisebb felbontású monitor+jobb videokari lesz. Ha lenne 3-4 GB-os HD7770 az faxa lenne crossfire-ben. De sajna nincs. -
Solt #82079 A tápod elég ezekhez.
Az R9 270 gyengébb mint a 760, ráadásul az is csak 2GB... az R9 270X kb azt hozza amit a GTX760. AMD vonalon én a helyedben az R9 280 és efelett nézelődnék. -
Valka78 #82078 500 w-os chieftech tápom van. A gtx 760-al szemben az r9 270? -
Solt #82077 Használt HD7970 3GB, vagy használt GTX760 2GB...
Ezekkel közepes grafikával elleszel azon a felbontáson, szerintem. A 7970 mellett szól a 3GB, ellene a garancia hiánya, és a fehér csíkok a CloD-ban. A GTX 760 mellett szól, hogy abból van még garanciális használtan is, nincsenek grafikai hibák a CloD-ban, ellene a 2GB vram. -
Valka78 #82076 Max 50-60K. -
Solt #82075 Ekkora felbontáshoz kéne a 3GB, de a kettő az a nagyon minimum! Mennyit szánsz rá? -
Valka78 #82074 2 GB VRAM-al már jó vagyok, vagy itt már jobb a 4 GB?
-
Valka78 #82073 Már elkezdtem nézegetni a videokarikat
-
Solt #82072 Az IL-2 esetében még nem is lenne gond... Viszont a CloD, BoS, DCS, ArmA2 ilyen felbontáson azzal a VGA-val halál, az tuti.
Neked kell ismerni az igényeidet.. mennyire zavar a randább kép, kevesebb FPS, stb. Ha annyira rácsúsztál arra a monitorra, akkor vedd meg, max pár hónap múlva veszel hozzá egy erősebb VGA-t, addig meg marad az IL-2. -
Valka78 #82071 IL2 '46.
CLOD-ot nem rég szereztem be. Arma 2-t toltam régebben, az még szóba jöhet egyszer. Tán még a DCS world meg a BOS is ha úgy alakul.
Kb ennyi. -
nah, Gerhard Barkhorn szerint az összes ruszki gép közül (beleértve az amcsi lend-lease gépeket is) a Jak9 volt a legjobb.
Azt hittem a Lavór jobb volt
Az il2 ben ugye az volt az über x wing
-
Solt #82069 Akkor is csak 1 Gb vram áll a rendelkezésedre...
Mivel játszol a legtöbbet? -
Valka78 #82068 És ha vennék bele még egyet crossfire-ba? Mondjuk akkor a pci-e lebutul 8x-ra. Az sokat számít? -
Bos-ban jól működik a fel és leszállás. Azért nehezebb elsőre, mert havas jeges kifutók vannak és a könnyebb csúszás kezdőknek komolyabb problémát okoz. Néha még nekem is, de meg lehet szokni. Ha az ember odafigyel könnyen belejön... -
Lysandus #82066 A farokkerék nem a csűrőkkel fordul, hanem az oldalkormánnyal. Gurulásnál segíthet, de felszállásnál általában rögzítették, hogy segítsen a felszállóirányon tartani a gépet (nem tudom, hogy ezt BoS-ban hogy modellezték le, Il-2-ben volt erre egy gomb). De rögzítés ide vagy oda állandóan dolgozni kell az oldalkormánnyal is ettől függetlenül, hogy felszállásnál irányba tartsa az ember a gépet. -
pontijonny #82065 -
Solt #82064 Nézd át...
Ekkora felbontáshoz az 1GB vram nagyon kevés... -
Valka78 #82063 Csak 1000 év telt el azóta....
-
Valka78 #82062 IL2 FB 
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.03.03. 21:41:39 -
pontijonny #82061 Így van.
Az alapok fontosak.Mire korrektül megtanul le és felszállni a gépet úgy ahogy kezelni már az is sok idő.Online valóban ne menjen egy darabig mert elveszik egy életre a kedvét.Max úgy ha valamelyikőtök csinál egy szervert és ott együtt repkedtek vele.
Mondjuk úgy gyorsabban fejlődik .Szóval hol van még a légi harctól:))
Egyáltalán meg kell tanulnia tájékozódni .
De ha elhivatott akkor menni fog az.
Aztán mire tényleg már lelő minden ai-t és ki akarja magát próbálni ,na akkor úgy is lelövik majd úton útfélen:) Erre írtam tán az első hozzászólásomban,hogy kezdheti tanúlni újra:)) -
feca1229 #82060 Ez tetszik! :-D kurva jó példa...
Amúgy nézed a sorozatot is, mert az is nagyon jó!
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2015.03.03. 21:27:38 -
Valka78 #82059 Szegény srác még a felszállásnál tart....
Lődözzön csak AI bombázókra először, hogy egyáltalán megtanuljon célozni..... magasságot, sebességet kontrollálni....
Utána a gyengébb AI vadászok - emelkedés, fordulás, borítás, palástorsó, zuhanás, stb.
Hol van az még, hogy humánokkal harcoljon. Egyáltalán megszokni a 3d-s mozgásteret egy külön valami.
Emlékszem vagy 10 éve, mikor elkezdem online reppenni, kb fél évig csak agyaggalambot játszottam. -
Valka78 #82058 Már most könnybe lábadt a szemem, mert nagyon jó vételnek tűnt 
Kétszer annyi pixel fele annyi fps?
Itt egész jól muzsikál a 7770 1GB-al. -
Jó ez a video is :D (melyik film?)
Amugy meg kéne ezt osztanod DCS topicba is, pont aktuális lenne oda :P