IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az normális, hogy a clodban a 110-es stabil, a 109-es meg olyan ideges ugrálós? Alig birok vele célozni. Vagy csak nekem ilyen?
Her Laca
70+ is???? Azt a <#guluszem1><#ijedt>
Mecsoda eredmény ,mecsoda KIRÁLYSÁG. És megöli pár tank? Ejnye:))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Nem baj:) A gép az maga szép.És a világ legjobb szime.
Csak nem nagyon veszik ahogy hallom:)))))

Jelzem ez a kép olyan művinek tűnik. Valahogy mintha egy makett oda lenne téve egy hátér elé. Nincs összhang .Szóval értitek ,hogy értem.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.02. 18:35:57

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Na de a bal külső szárnyágyú elé olyan szerencsétlenül rajzolták oda azt a plazmavillanást, hogy úgy néz ki, mintha a kabint támadná valami hátulról-felülről Cillit ablakmosóval! :-D
Her Laca
Ne mán:) Ne vegyetek már mindent észre Nincs betárazva azokba és kész:)

Her Laca
Honnan tudnám én aztat drága barátom:) Én nekem nincsen meg.(hála az égnek ,mert valszeg lenne káromkodás meg egyebek)
Szóval nem jó.Na annyi baj legyen,csak érdeklődtem had pörögjön a topik:))))
Te meg magyarázkodj.<#eplus2><#pias><#taps>

És mi van a belső ágyúkkal? Azok nem villognak ilyen ufósan? :-)

Azokhoz miért nem biggyesztettek ilyen rózsaszín fényjátékot utólag? :-)
Hecker007
Egy troll hülye gyerek, én nem csak itt kaptam tőle pmet hanem mailben is spammelt. Már évek óta csinálja ezt, csak most hogy a modik eltűntek akik hamar felismerték és bannolták visszamerészkedett és a legsűrűbben látogatott topikokba jár hangulatot kelteni. Egyébként ezen kívül semmi máshoz nem ért.

LeonSilver
"meg éjjelekig dolgozás"

Ezt azért ugye még Te sem hiszed el?!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

<#mf2> Te is tudod, hogy az összes nagy szerót lelőtték, mert úgy, hogy nincsen benne sok földi egység vidáman mentek a 70+ is, de amikor telerakták gatya lett. Úgyhogy most a 30x van engedélyezve-<#vigyor>szokásos pánik, és kapkodás, meg éjjelekig dolgozás. Kíváncsi vagyok mi lesz.

Her Laca
Multi? 100+ fős szerók jól mennek?

Igazán kedves vagy<#whatever>. Gyönyörű, fejlődik, 3 naponta javítják kb, de amíg nincs rendbe rakva az FM., nem repülöm. Ezt tudom elmondani Kína országáról..

Her Laca
Milyen a BOS. Mondanál pár szót róla,esetleg kis kedvcsinálót videó formában. Szóval érted:)) Mégiscsak a világ "legjobb" szime és te annyira ajnároztad most már kíváncsi vagyok.<#eplus2>

<#alien>

Her Laca
Nem beteg ,csak neveletlen.Mondjuk bocsánatot kért most legutóbb azt vegyétek figyelembe. De kár ezen rágódni,lévén mi itt normálisan elbeszélgetünk egymással,meg bárkivel aki ide téved,és ha szeretné,hogy elfogadja a jó nép ,hát el kell sajátítania az itteni módit.
Nem nagy dolog ez én azt gondolom.Csak normális hangnemben kell szólni egymáshoz,még ha nem is egyezik a vélemény,vagy ő jobban tud valamit akkor is. Nem tévedhetetlen arcok vannak itt.(kivéve jómagam ugye mert mint tudjuk http://youtu.be/mQf_9-SO6rY )

Nohab
Egy hülye beteg gyerek. Leírom a folyamatot: Csinál egy új reget -> faszfejként viselkedik -> bannolják a reget
Az utóbbi időben az itt megjelenő új regek mind a kocsis kölöké. Le kell szarni magasról.
Her Laca
Intézkedek éppen ATAG on.
No nem fényezem magam,de qrva jó vagyok:))))))
Felszállok( nehezen mert azt se tudom mi hol a joy on már) elevickéleg az angelusokig.Na ott vannak 5-6 k n népek.Röpke 2 perc alatt az összes nagykalát ellőttem de a drága jó levegőn kívül vajmi kevés dolgot találtam el.Ja nem maradt csövenkén 1 darab.
Jól kezdődik:) Aztán megcsaptam egy spitit kiskalával aki kepeckedett felfele a francia partok felé.Nagy nagy sűrű füstöt kezdett húzni.
Közben kaptam egy fél spitet (ezekszerint csak eltaláltam valamit ) megosztva egy 88 as flak al.
Na nézelődöm jön egy 3 gépes kötelék kb 5K-n.Ni spitek.Elsőre rázuhanok,de persze,hogy szóltak neki,na kitért.És innen zseniális harc kezdődött.
A vége az lett ,hogy 2 spit olajosra lett lőve ,a harmadikkal 7-8 K -n küszködtünk,osztán neki is nekem is kevés volt az üzi,meg jobb a békesség,kölcsönösen megegyeztünk abban ,hogy jóóóó fight volt és elmentünk leszállni:))
Van videó is de én azt most el nem kezdem vágni tömöríteni. Majd egyszer:)

Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.02. 17:27:47

Legközelebb ezt a rendőrt küldőm rájuk :))

http://www.youtube.com/embed/bqTzrXtDH7I
"...Mert érzik,hogy egy rendes ember..."

"Még, még, még, még még, ennyi nem elég......." ( by Republic )

http://www.youtube.com/embed/FDyOruGN76Y

Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.11.02. 16:51:27
Őróla kell tudni valamit ? Én egy korábban zárolt tagra gondolok, kaptam régebben én is tőle egy privit, szerintem hasonló tartalommal, mint amilyen a Sakkayé lehetett. Nem mindenki tudja kezelni a problémáját...
Her Laca
Mert oszt nem lexarnám?:))

Ha bántó vagy sértő én osztanám, bármennyire privát. Névvel címmel <#violent>
Hecker007
Kocsisambrus troll*@ä[]đ az, nem kell vele foglalkozni. Sajnos elárasztotta az sg-t megint...

Aztán majd te is kapsz egy olyan privát üzenetet, mint én a minap!<#fejvakaras> Komolyan mondom csak lestem!

Her Laca
Nem hinném,hogy direkt van.Bár amikor már lőnél és előjön ez akkor az ember (én is) úgy gondolja ,hogy ez nem véletlen.
Lőjed a ködön keresztül :) had szokja:)

Volt egy ilyen sejtésem. Direkt tudja csinálni? Az én netem 80gb
Her Laca
Laggol valamiért.Néha előfordul ,mostanában nem láttam ilyet. Már a fél évente egyszeri repkedéskor:))

Üdv. A clodban szerveren, ha az ellen vastag fehér pamacsot húz maga után és ebben a gépe is eltűnik, az micsoda? Érdekes volt, hogy csak a közelemben csinálta, kb célkeresztben volt.
Her Laca
Mert érzik,hogy egy rendes ember vagy és megengednek veled szemben így a neten keresztül olyat amit szemtől szemben nem tennének meg soha.
Ezért legyél te is rendetlen:)))
Jelzem kezdem unni ezt a fajta stílust,és lassan érik bennem ,hogy csúnyát találok mondani.

Bár már várom,hogy mikor talál meg magának így valaki.<#ravasz1>
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.02. 14:23:50

Hecker007
Kocsisambrus vagy-e?

Szerintem vonzom őket, de ha valaki, akkor talán nem én rumlizok itt a legtöbbet, ezért nem értem, ha gondjuk van, miért engem talál meg mindegyik ( vagy ugyanaz ). :))

A képet hajnalban találtam egy vh-us képgyűjteményben, ezért írtam, hogy szerintem igazi, de ettől függetlenül még jól néz ki.

Kávé mellé.

Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.11.02. 05:32:44
Nem akarsz házibajnokságot rendezni véletlenül? Mert a stlus(talanság) hasonló...
Az ilyeneket csak úgy hívom: Emberlattjáró...
Honnan a francból jönnek ezek sorra?

A Béna.

bocsánat!nem direkt volt, csak most jövök a temetőből és nagyon kellemetlen élmény ért!<#gun>

amúgy nekem is ez a lehetetlen beállított helyzet volt gyanús, meg a sár olyan furcsa volt, mintha valami terepasztal féle.

és 20 másodperc google keresés után megtaláltam a forrást...

#artivizsla: ne higyj el mindent amit az interneten látsz, mert nem minden igaz

sziasztok üdvözlök mindenkit, ha van kérdés kédezz bátran sziaszotk

Amúgy érdekes dolgai vannak a srácnak! Csak az volt a gyanús, hogy szinte lehetetlen a szitu..de marha jól néz ki!

Próbáld meg normális hangnemben légyszi'!
Én nem értem, hogy miért kell-főleg ha frissen jössz e fórumba-így bekezdeni..<#kerdes>

játékkatonák

persze hogy igazi, okoskodj még egy sort

http://hypervocal.com/culture/2010/interview-with-marwencol-director-jeff-malmberg/

Jah, el tudnám viselni a "változatosságot". :))
PhantomAss
látom tetszik az oldal :D

GOOBY, pls

A tökfigura, azok igaziak. :))

Igen, valódi a kép, reggel találtam, azért raktam be én is, mert szerintem is remek fotó, ezért sem írtam alá semmi szöveget, mert nincs is rá szükség, úgy éreztem.
Ez igazi kép? Mert akkor hatalmas-soha nem láttam.

Na ezért megyek minden évben ilyenkor a helyi temetőbe, ahol minden náció sírjain gyújtok véletlenszerűen pár gyertyát-most nem írom le , hogy melyik népnek, de vannak olyan sírok, ahol múltkor bukdácsolva, meg gyufával nézve a neveket kerestem, annyira nem volt sehol egy szál mécses sem.

Papa01
Sziasztok, ha nem gond beteszem ide is.
Egy jó barátom árulja a következő cuccokat:

Saitek X36 HOTAS
(X36F bot + X35T gázkar)
review: Link
Kép: Link
Ára: 15e Ft

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Ezt egy ismerős írta.
"Mindenkinek áldásban, s szentségekkel teljes, békés, családias ünnepet kívánok!

Csendben, a család szeretetében osztozva emlékezzünk meg a saját, s a haza halottairól, kiket a különböző politikai erők, háborúk és népkínzások közepette szakítottak el családjaiktól, árvákat, s gyászoló családokat hagyva maguk után.

De míg szívünk megbocsájt, az eszünk ne felejtse azok neveit, kik értelmetlen, háborúkkal és megtorlásokkal, fájdították az életben maradt hozzátartozók szívét.

Főhajtást a hősöknek, könnycseppet az áldozatoknak!"

Ezt a linket is végignéztem, csak szólok mindenkinek, hogy ebben nincs repülős kép, tehát meg se nézzétek !
<#eljen>

Mondjuk az is jó lenne, hogy ha azok is bejelentkeznének olykor-olykor, akiket szintén rég láttunk, mint pl. Szepy tette valamelyik nap.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.11.01. 04:28:27