91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • croatianus
    Mostanában kicsit idegalapon vagyok, de ha lenyugszanak kicsit a kedélyek, mi sem természetesebb.
  • croatianus
    Ja, nekem a P van, az most se sokkal több hatvannál!
    Mán nem is emlékszem, hogy mi a különbség, csak arra, hogy értelmetlen volt számomra az árkülönbözet tekintetében.
  • artivizsla #82123
    A frászt hozod az emberre a videó végén !! :))
  • Solt
    Ennyiért nem találsz az U2414H-nál jobbat... alaposan körbejártam anno! :) A P2414H is jó választás, és az egy tízessel olcsóbb...
  • Valka78
    Valamelyik este reppenhetnénk egyet megint croatianussal, ha gondoljátok.
  • croatianus
    Mondjuk a jelenlegi árát nézve, ha most lenne aktuális, akkor lehet, inkább ezt szaglásznám körbe:
    NEC E243WMi
    Bár ezt nem lehet elforgatni, és az nekem néha (mondjuk, eléggé néha) jól jön.
    Aztán még ott van, hogy lehet, hogy villódzik.
  • Valka78
    A 24-es az kicsi. Eddig egy 4:3-as TN paneles 19"-os 9 éves asus-om volt(van). 1. Ennél csak jobb lehet. 2. A 24"-os az KICSI
  • Solt
    Kiváló választás, nekem is az van! :D
  • acidrain
    De igen, akkor volt.
  • croatianus
    Azt közben meg lemaradok a oktatásról.
  • croatianus
    Amúgy, amennyire még emlékszem a "kutatás" eredményére, az valami ilyesmi volt:
    A Dell-el a HP van még játékban de abból általában egy kicsit drágább ugyanaz. Egyébként meg persze az Eizo és a NEC az übertuti (mán megint a japók!), de hát, ugye... Bár a NEC az nem feltétlenül elérhetetlen, ezt találtam most például, de ezeket mindig körül kell nagyon járni. Nem elég ha amúgy általában megbízható a gyártó, az ADOTT TÍPUST mindig le kell rohadtul káderezni, ugyanis a panelek között (amiket, ugye, a két koreai gyárt) előfordulnak ratyi szériák. Erre például különös tekintettel kell lenni, legalábbis ha nem akarsz könnybelábadt, vérbenforgó szemekkel, és szaggató fejjel menekülni a monitor elől egy óra gépezés után.
  • Valka78
    Erről beszéltem amúgy kb 6:30-tól. Monnyuk az se baj, ha eltalálja az ember...
  • pontijonny
    Na itt van. Mondjuk a srác igencsak jó,nagy tisztelője vagyok.Bár ez kölcsönös:)
  • pontijonny
    Milyen ollót? Felőlem ollózhat napestig.Sose abba az irányba válok ki (ez is alap hiba) amerre elkezdett fordulni.
    Amúgy mi az ,hogy ismerni a pilótát? Nincs odaírva ki van a gépben:) Én mindenkiből a legrosszabbat azaz a legjobbat feltételezem.
    Max csalódok:))

Amúgy a védekezés módozatai is megérnek egy misét , van is egy videóm ahol öreg barátom egy lengyel srác ezt tanári módon mutatja.
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.04. 20:32:08
  • Valka78
    Mert mi van, ha csak egy ollót csinál? Kifordul, te mész tovább, ő visszafordul oszt már mögötted is van. Lehet, hogy van annyi energiád, hogy elszakadj, de akkor is utánad ereszt egy sorozatot és ha megsérül a gép, akkor pá.
    De hát ez is olyan, hogy nem csak az ellenséges gépet, de a pilótáját sem árt ismerni
  • pontijonny
    Sokan ott baxxák el,hogy ha összeakadnak az ellennel akkor lefele nyomva a gépet próbálnak valamit. Jellemzően tépni kezdik valamelyik irányba is.
    Az öreg rókák mind felfele tendálnak,tök mindegy milyen gép is van alattuk.
    Épeszű pilóta vertikálisan gondolkodik.
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.04. 20:22:57
  • RepeszElek
    Ez a videó nagyon jóóóóó:) Az hogy bekarikázod és elmagyarázod mikor mi történik rengeteget segít. Ennek a pár perces videónak a tanulmányozásával úgy érzem rengeteg órát spóroltam meg!
    Köszönöm!:)
  • pontijonny
    Azonos energiaszintnél mi történik? Ő beletép ,ergo energiát veszít.Te utána így ugyan az.Ha nem követed hanem felfele tendálsz akkor mi történik? Nyertél magassági energiát,amit visszaválthatsz sebességre bármikor.Ő meg forog lent max azonos energia szinten de inkább kopik neki.Ha nem tudod meglőni akkor egy kis sebességen jobban forduló gép szép lassan mögéd fog kerülni és baxhatod.Mint a nyúl a Blöff ben. A fegyverzetnek ehhez semmi köze amúgy .
    De én nem akarlak meggyőzni:)) Nekem mindegy ki ,hogy harcol,van aki szereti ezt a fajta harcmodort.Én rühelltem ha csak meg is szorongattak. Jobban kultiváltam ha én diktálok.
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.04. 20:18:50
  • Valka78
    Hát.... ha az ember nem milliomos, muszáj megalkudni. Még gondolkodok rajta.
  • Valka78
    Az utolsót elírtam: teljes forduló ideje adott sebességen - de gondolom magadtól is rájöttél.
  • Valka78
    Azonos energiaszint mellett, ha mögötte vagyok, én már ott nem hagyom, az biztos! De mondjuk ez helyzet és fegyverzet függő is...
  • Valka78
    Itt egy kép. A régi il2 '46-hoz adtak ki ilyen"compare"-kat.
    Az adatok használhatatlanok, de szemlélteti a magasság/sebesség befolyását.

Bf109 F4 vs Yak 1B

[/url]
    Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.03.04. 19:56:01
  • pontijonny
    De itt többször is látni miről beszélek pl az 5. percől

Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.04. 19:49:43
  • pontijonny
  • pontijonny
    Emitt egy jó példa. Ez kicsit más de az energia megtartását jól példázza.

Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.04. 19:43:47
  • croatianus
    Az ASUS az VA paneles, és az nem bejövős (szellemképes, betekintési szög majdnem olyan anyázós, mint a TN-nél, cserébe hűdekontrasztos meg hűdefeketéi vannak, ugyan a finom árnyalatok teljes feláldozásával = vakparasztoknak van).
    LG- ről és Samsungról pedig egész egyszerűen konszenzus van, hogy ugyan ez a két cég gyártja szinte egyedül magukat a paneleket (márhogy a többi cégnek is!), de az ahhoz még legalább annyit hozzáadó egyéb elektronika terén fospisztolyok.
  • pontijonny
    Repesz kollega előbb tanuljon meg kicsit repkedni ,aztán AI kon a lövészetet csiszolja ,és majd utána ráér a többivel foglalkozni.
  • pontijonny
    Ez marhaság.
    Most nem Repesz kollágát akarom okítani,mert ráér még ,de !!

Ezek a gépek nem forduló harcra lettek tervezve.Gyorsak és azt kell kihasználni,még egy Jakabnál is.
    Abban a pillanatban ,hogy elkezded eldobni az energiát ,egy konstans fordulóban ,már kiszolgáltatottá válsz,még akkor is ha netán le is lövöd az áldozatot.
    Eleve minden gépnek más az optimális fordulási sebessége,pl egy BF el is lehet tartani egy spittel a fordulót nagy sebességnél.
    Ha megnézel akármelyik videómban ,láthatod ,hogy sose állok be egy gép mögé lekövetve szolgaian,hanem mindig megtartva az energia többletet felhúzok és visszatámadok akkor amikor akarok.Amíg ő laffog lent és képtelen bármiféle vissza akcióra, én akkor és azt csinálok amit akarok. ha beállok mögé értelem szerűen felveszem az ő sebességét és onnan már akármi lehet ,egy palásttal mögéd kerül,vagy kiollóz,van lehetősége védekezni,míg ha fentről támadom akkor max el tudja húzni valamerre,(megint kopik az energiája) de egyszerűen már a 3. támadás után szinte lehetetlen követni ,kontrolálni az ellenfelet neki és álltalában mindig ugyan arra térnek ki ,ezt kihasználva szépen be lehet kalibrálni hova fog érkezni és jóóóóóóól lelőni.
    Ez a legnagyobb baja a sok fotelpilótának ,ez a fordulózás.Mondjuk mind le is lövik.
    Még írhatnék oldalakat erről,de majd.
  • Valka78
    Ja, nem azt a 29"-ost már elvetettem. Nem az LG-re meg az asus-ra írtad, hogy azokat ne?
  • Valka78
    Ja igen. Azért van előnyben mert jobban fordul. Ilyen egyszerű. (Lenne, ha a magasságot és a sebességet nem vennénk figyelembe) Különböző magasságokon és sebességeken mások a tulajdonságok. Írtam korábban az ai bombázókon gyakorlásról, szerintem azzal kezdjed.
  • croatianus
    Azért remélem, tisztában vagy vele, hogy ha ezt a 29" ÁTLÓMÉRETET ezzel az aránnyal összekombinálod, akkor egy 24"-os 1920x1080-as MAGASSÁGÁNAK úgy kb. 2/3-át kapod!
  • Valka78
    Miért mi bajod velük?
  • Valka78
    Attól függ mennyi energiád van. Ha közel azonos a yakéval akkor ülj be mögé oszt próbáld eltalálni. Ha nagy ívben kanyarodik, akkor beléped a pedált és az ő fordulósíkja fölött, vagy alatt fordulsz utána. Ha sokkal több energiád van, akkor megpróbálod eltalálni, aztán egyenesen tovább, kis ívben fordulsz emelkedve, keresed az újabb lehetőséget a támadásra. Kicsit terrorizálod, elkezdi rángatni és kifogy az energiából.
  • croatianus
    Azokat ne!
    Ez pl. bazijó (bár én tavaly még hatvané' vettem):
    DELL U2414H
    Tutira nem fejfájdítós, és ugyan mondtad, hogy téged hidegen hagy a színhűség, de azért nem árt ha azt látod amit láttatni akarnak veled.
    Azóta lehet, hogy van jobb ár-értékarányos DELL, de ez tavaly több hónapos kutatómunkám győztese lett, és tényleg nagyon bevált!
    (Mondjuk nem tudom, hogy ment fel így az ára.)
  • RepeszElek
    Elek közlegény oktatásra jelentkezik!
    A fordulóharcra vonatkozó intelmeiteket nem igazán értem. Elösször is mivel összesen kb. hat órát repültem kijelentem hogy igazatok van!:)
    Na de!
    Ha a fordulásban én energiát veszítek akkor nem csak én hanem az ellenség is energiát veszít és nem látom mivel van előnyben hozzám képest. :) Példaként:
    Ha én vagyok az üldöző és tegyük fel egy Bf 109es a gépem és egy yak-1est célba veszek ami kitér előlem és fordulásba kezd akkor én bizony rajta maradok mert bízom abban hogy a 109es nem fog kevesebb energiát veszteni mint a yak-1 :)
    Viszont a parancs az hogy soha ne kezdjek fordulóharcba!
    Akkor se ha én vagyok a támadó?
  • Valka78
    Nem veszek mérget. Mérgelődtem má eleget
  • Valka78
    2560x1080 29"
  • Solt
    Azért erre mérget ne vegyél! ;)

Monitor kell, 24", full HD, IPS panel. Ennek még van értelme...
  • Valka78
    Sose lesznek kész! SOHA!!! Nem várok tovább.
  • Valka78
    én a 29" -os verziót néztem ki. 81K ért. De most alább adtam 16:9 28" 1920x1080. 70K-ért asus, vagy 56-ért LG.