IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elméletileg zárt lépcsőház. Azért elméletileg, mert sok idióta barom beenged minden ótvart.
Rendőrség - feljelentés - nyomozás megszüntetése - aztán vissza nyomozati szakba, mert meglett az elkövető (bringa nem) - bíróság - ítélet - ha kártérítést akarok, indítsak külön polgári pert - nevetséges az egész!
Lámpát?? Abolt előtt szokott lenni a bringám, ahol dolgozom. Ha olyan az idő, akkor a nyeregre ( Selle Monte Grappa Argo) egy nylon táskát szoktam tenni, hogy ne legyen vizes. Hát baszki! Van, amikor még azt is ellopják!!!!!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Törjön el a keze annak a rohadt faxszopó kis gexinek, aki kb 7 perce lelopta a lámpát-nem is rosszat- a biciklimről!<#ticking>#ticking>
Nem tudom hányadik(amit leloptak), de ez most direkt olyan, amit nem lehet csak simán levenni-erre letörte....
Olyan konzolos fílingje van.
Vannak a tündérben jó dolgok, szép, sok gép van, eléri a kezdőket, azokat akik nem akarnak belemélyedni, annyira nem kemény vonalas szimesek.
Ebben nincs párja.
De részemről ennyi, sajnos a komoly szimek közül kiesik a BoS-al együtt.
Természetesen nem szólom le azt aki azzal játszik, főleg hogy én is kb 4-5 éve nem repültem online.
Senkit sem akarok leszólni, a lényeg hogy mindenki megtalálja azt a szimet ami leköti.
Ez a fórum emiatt is jó, itt mindenki elmondhatja a véleményét.
GOOBY, pls
Azért az megvan, hogy már nem a CloD-al és DCS-el, hanem a WT-el szemben?!<#crazya>#crazya>
És közben meg a vártündér esetleg szép lassan előlép valódi szimként IS. (Persze ez az engine korlátai miatt valójában lehetetlen)
Szóval ilyen anomáliákat mint az általad említett vidi, minden szimulátorról találsz jó fikázós' humor videókat a youtubon. Mármint igaziról, úgymint DCS, CLOD. A Jelenlegi szimek közül, csak a bosnak van fizikai fa modellezése, és a legjobb! a földön lévő mozgás és ütközés. Az egy más lapra tartozik hogy ez nagyon kevés , és jelen állás szerint a 777 elbaxta a leglényegesebb dolgok többségét, és ha nem hoz komoly változást a hozzáállásába bukik a projekt. És egy dologban biztos lehetsz. A wártündérnél a jelen állás szerint is lényegesen jobb az FM. Nem egy kategória. <#wink>#wink>
Én majd egy évet elszórakoztam vele.
Mint sokan mások, én is az 1946-al fertőződtem meg (na jó volt előtte egy kis Wings Over), viszont mivel akkoriban nem volt netem (de talán önbizalmam se), csak offline nyomtam, nem mintha nem élveztem volna szerfelett módon úgy is. Jelenleg is fenn van a gépemen, és néha nosztalgiázom vele (a legutóbbi patch óta brutálisan jók az AI-k!).
A Clod-ot egyből megvettem lemezen, amint 4k-ért kezdték nyomni, és ugyan nem ért készületlenül, de azért nem esett jól, hogy teljesen élvezhetetlen, és az egy dolog, hogy a talán nem elég erős gépemen, de, mint kiderült, atomerőműveken is... mindegy, fiókba rak.
Továbbra is 1946 (néha LOFC, FSX), egyre ritkábban, továbbra is offline, nagy Il-2 társadalmi élet lecseng, kimaradtam...
És akkor jött a Vártündér, ingyé van, gondoltam, kipróbálom, és így "repültem" először online. Nem igen volt más.
Számomra egyből egyértelmű volt az elképzelés: meglovagolni a vérpistike áradatot, hogy létrehozzanak egy valamiféle "light simulatoristic" dolgot, amit azért a lehetőségekhez képest igyekeznek közelíteni egy szimulátorhoz. Hogy ez a titkos szándékuk, az két dologból egyértelmű: Az egyik, hogy az ún. "simulator battle" (egy időben "full real battle"😉 módra üzletileg semmi szükségük, hiszen a játékosoknak mindössze 1%-a(!) használja. Ráadásul - ha ez még egyáltalán számítana - ezek nagyrésze nyilván egyetlen kanyi befizetése nélkül nyomja (és még folyamatosan rinyálnak is, hogy ez nem így repült, az meg nem úgy...), ugyanis bármiféle prémium nélkül is gyak. bármi hozzáférhető, csak lassabban, ami meg csak véristvánoknak szempont. A másik pedig, hogy, ugyan igencsak lassan, de mégiscsak folyamatosan csiszolják a repmodelleket. Amikor nyílt béta lett, alig egy pár gépnek volt még sajátja, a többi töltelék, csak legyen valami. A pénzt már így is hozta, vérpisti leszarja, csak berregjen, meg ratatázzon. Nekik be kell rakni időnként új gépeket, amiket meg akarnak gyorsan szerezni, úgyhogy a lemaradás időnként reménytelennek tűnik, de mégis dolgoznak rajta folyamatosan. Azokon is, amelyekről már azt gondoltuk, késznek tartják, és reménytelenül úgy marad. Pedig a másik két módhoz, ami a pénzt hozza, nem igazán van szükség rá, mert - ugyan ebből a repmodellből - de olyan mélységesen le vannak butítva, hogy azok a finomságok, amikért az graf.motorral küzdenek, ott teljesen irrelevánsak.
Fél év után ránéztem a minap, és meglepődve tapasztaltam, hogy jó pár dolgot kijavítottak, ami engem már tényleg rohadtul idegesített anno.
És marhára ráérnek, mivel, ahogy ez immáron divat, ez egy örök béta. Csak arra kell figyelniük, hogy a vérpityuk megkapják a kaját a pénzükért, tehát folyamatosan kell csorgatni az új tartalmat, de azt meg van miből, hiszen az eredeti terveik, olyan grandiózusak, hogy azt esetleg tíz év alatt, ha meg lehet valósítani (már ha egyáltalán meg lehet). Ugyanis az eredeti végcél kombinált háború földön, vízen, levegőben, 300x300 km-en (ennyi a motor limitje). És akárhogyis, igazán nem csúnya grafikával, ami simán elfutott gyak. maxon azon a konfigurációmon, amivel a Clod diavetítésnek is rossz volt. Mondjuk, olyan igazi határtalanság élmény, mint egy rendes szimulátorban, az sajnos nincs, ezt tudja a motor. Na de hát eredetileg egy zsékategóriás fantasy-játékot hajtott, ahhoz képest ez se semmi.
Kijöttek a TF patchek, beszereztem egy rendes VGA-t (mondjuk egy proci se ártana), úgyhogy végre itt van számomra is a CloD, és tényleg össze sem lehet hasonlítani az élményt. Szinte egy szertartás, amiből viszont valahogy elég is egy héten egyszer-kétszer az a kb három órás adag nekem. Mellette simán eltudok képzelni néha egy kis lazulást Vártündérrel, ha még dolgoznak rajta kicsit (egy-két évet).
Persze bújtam a WT-fórumot is, és ott a hisztérikus repmodell-rapliknak mindig volt egy reménykeltő konklúziója, hogy nem baj, ha majd kijön a BoS, akkor majd jól itthagyjuk a pcsába ezt a sz@rt.
Az a pár ember, akikkel TS-en együtt vártündéreztem (azt persze nem tudom, hogy mi számít "komoly szimesnek" de mind 1946-ot megjárt arc), és együtt hőbörögtünk, köztük is gyakran hangzott el: na nem baj, majd a BoS.
És akkor kényszeredett vigyorral kell néznem ezeken a BoS videókon egy olyan repmodellt, amit tán még a Vártündér töltelék FM-je is megszégyenít!
Ja, és TELJESEN INGYEN! Ütközésmodelles fákkal 😊
(Elnézést az esetleg indokolatlanul hosszúnak tűnő bejegyzésért, de ez kikívánkozott belőlem.)<#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2014.11.18. 22:19:04
És ha már volt kobra, akkor legyen mongúz is <#nyes>#nyes>:
"...A helyszínen néztem végig ezt a rovarlázadást akik idemenekültek a rovarirtás ellen. Igazi narkófesztivál volt az ELTE Hahahihi hálózatának koordinálatlan hülye gyerekek narkótól dülöngélő hallgatóival kiegészülve. Igazi urbánus posztmodern folyik az orrom dagad a tököm a fesztől megmozdulás volt. Ráadásul hangosan merészeltem röhögni a már már Goebbelsi retorikával -dagad az ér a nyakamon mélységű- ordibáló, a hangosítást figyelmen kívül hagyó szónokokon. A lázadás korszakában lévő, hajdani házibulikon a töküket himbáló hippikre hajazó vandál barmok rogyadozó lábbal dülöngéltek el a 2-es villamos pályáján. Egy igazi csirkefesztivállá vált a környezet amikor a röhögésem szóvá tevő két a hónaljamig érő harcost a nyakánál fogva egymással szemben a levegőbe emeltem és megígértem nekik, ha nem fejthetem ki szabadon a véleményemet igen csak bosszús leszek és összeütöm az okos kis fejüket. Pár percig ülve szemlélték egymást mert véletlenül elszorítottam a nyaki ütőerüket. A rohamrendőrök összeráncolt szemmel nézték a jelenetet, de megnyugodtak amikor látták, hogy a konfliktus békés üldögéléssel véget ért.
Ez a tüntetés nem arról szólt amiért meghirdették, ráadásul kellemetlenül infantilisan koordinálatlanul volt megszervezve. Persze ez szándékosan volt így megalkotva, hogy azt a látszatot keltse, mintha ez teljesen civil összeröffenés lenne. De azért igazolás képen a végére csak odacsődültek a finanszírozó pártok képviselői is. A Kunhalminak biztos nedves lett a bugyija az orgazmustól. .."
Telefon téma, ehh.. Kinek mi, mi a fontos, mik a szempontok? (Mindkettőt használok, Androidot 2.3.7 verzió óta, WP -t kb 3 hete)
A WP mostanra kiforrta magát, mindenféle szoftver van hozzá, egyszerű mint a faék, gyors, egész sokáig bírja az aksija is. Ugyan ilyen teljesítmény / sebesség elérésére képes android telefonhoz képest, olcsó. Sokáig lesz támogatva, jövőre megkapják a Windows 10et is.
A design sok embernek nem tetszik, szerintem rendben van.
Android.
Ha gyorsat akarsz kompromisszum nélkül, akkor az drága lesz, nagyon jól testre szabható épp ezért sokaknak akár kusza is lehet. Viszont éppen ezért a design olyan amilyet akarsz. Hajlamos lassulni, de számolatlanul vannak a szoftverek, itt nincs kompromisszum. Egy vírus vagy bármi egyéb fertőzésnek viszont csak androidon van esélye.
<#wave>#wave>
Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2014.11.18. 15:04:18
A véleményetek érdekelne két kérdésben
OFF: X52-höz milyen pedált javasoltok.
ON: Android, vagy windowsphone?
(...vagy fordítva?...)
Gy.
Si vis pacem, para bellum.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Kairys gépének állásszöge a manőver közben közel 90 fok
VZ gépének Kb 30
Ezen analógia szerint egy Su-27 (nem tolóerővektoros) által végrehajtott cobra (90 fok vagy több) és egy MiG-29 10G terheléses felfelé irányuló fordulója (25 fok) ugyan az.
Laca, F-14el csináltak, F-15 meg egy repülő bőrönd , az nem tud olyat... 😄 De pl az F-18 (C vagy E az mindegy) sem, pedig annak még az állásszöge sincs korlátozva repülés közben.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Viszont, a videó amit hoztál nem jó példa!
Egy átlag embernek (mint nekem) ez a figura motoros géppel sosem lesz kobra, legfeljebb vizisikló.
Kb. olyan ez hogy a pilóták összedugták a fejüket, hogy "de jó hogy mi is meg tudjuk csinálni a kobrát, igaz hogy nem úgy néz ki, köze sincs hozzá, de nevezzük el annak, és akkor mekkora ászok leszünk, hogy mi is meg tudjuk csinálni".
És a repnapon meg ordít a szpíker hogy jön Veres Zoli és megcsinálja a kobrát, erre kb. azt látod hogy 70%-os szögben emelekdik pár métert 😄
Szerintem ez nevetséges. És erre írtam hogy ennek köze sincs a csöves gépektől megszokott kobrához, hiába hívják így. Nevezzék el vizisiklónak és akkor semmi gond nem lesz belőle, de ne kobrának, mert ez egy kicsit nagyképűen hangzik.
Akkor ennyi erővel én meg repülök egyenesen a motoros sárkéánnyal és elnevezem dobott orsónak. Mindegy hogy hasonlít-e a figurára vagy nem, mivel az aerodinamikája más, ezért nem lehet vele úgy megcsinálni, de azért a sárkánnyal ez lesz a dobott orsó. Na ennek kb. ennyi értelme van.
Mégegyszer mondom én nem téged akartalak leoltani, te biztosan sokkal többet tudsz erről a témáról nálam.
Én csak arra akartam felhívni a figyelmet hogy az elnevezés nevetséges.
Mégegyszer bocs ha megsértettelek, nem volt szándékomban!
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.11.18. 09:50:14
GOOBY, pls
Abban igazad van, hogy lehet kobrának hívni, Pugacsov-kobrának nem, és ez így nem is hangzott el.
Szia.
Mellesleg nem mindegy ,hogy kobra vagy nem,mindegyiket nehéz megcsinálni ,tök mindegy mivel is.
Asszem F15 ,F14 is megcsinálja amúgy (utóbbiban nem vagyok biztos) ,a lényeg,hogy kell az erő hozzá,márpedig azoknak is van,csak asszem nem nagyon engedik nekik.
Na szóval béke én aszondom.
Mindamellett egy marhaság az egész manőver légi harcban ,hacsak nem fél méterre van az ellen mögötte,mert gyönyörű szép álló célpontot nyújt.Régen Toto variált hasonlóval,aztán a 3 . at már nem ette meg senki,rommá lett lőve.😊
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.18. 09:07:42
www.smart-bus.hu
Mégegyszer mondom: nem én neveztem el a "kisgépes" cobra manővert cobra manővernek. De akkor is úgy hívják. És amit Kayris csinál, VZ vagy Chamblis, az bizony cobra! Még ha különböznek is egymástól, pláne egy tólóerővektoros vadászgép által végrehajtottól!
Mégegyszer bocsi hogy itt voltam és belepofáztam.
Sziasztok.
-fav
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Életem a tuning: monitor 24''@26,5''; vinyó 7200rpm@9546rpm; ház: 6 hely@7,4 hely; bill 101@142 gomb, egérr?l meg a többir?l már nem is beszélek...
Autós analógiával élve, első kerekes autóval is lehet az erőcsúsztatásra hajazó manővert bemutatni, mégsem hívjuk driftnek. Szerintem elbeszéltek egymás mellett... emiatt felesleges ilyen cinikusan megnyilvánulni.
www.smart-bus.hu
Egyébként először mintha a svéd Drakenek csinálták volna:
Nézzük már meg honnan indult a dolog! Ki lett jelentve hogy CSAK a Su-26 képes csinálni PUGACSOV COBRát Jurgis Kayris-al a nyergében! Erre bátorkodtam reflektálni hogy nem, nem csak ő...
Mivel ez itt egy szakmai topik (legalábbis eddig így gondoltam) azt hittem számotokra is nyilvánvaló hogy egy TOLÓERŐVEKTOROS csöves gép COBRA figuráját NEM lehet összehasonlítani egy LÉGCSAVAROS gép COBRA figurájához...ezért is kérdeztem hogy vicc-e ez vagy sem? Hisz (ezek szerint csak számomra) nyilvánvalóan egy légcsavaros gép hasonló manővere sosem fog még csak távolról sem hasonlítani egy CSÖVES COBRA figurára, amiatt a fránya aerodinamika miatt! Fogalmazhatunk úgy is hogy a sugárhajtású repülésben és a légcsavarosban is LÉTEZIK a figura csak érthető okokból másképp néz ki.
Végezetül megjegyezném hogy nem én neveztem el a légcsavaros cobra figurát cobrának....
Azt hittem ezekkel a dolgokkal itt tisztában vagytok...ezek szerint mégsem.
Sorry hogy közbeszóltam.
Sziasztok.
Utoljára szerkesztette: Clidey, 2014.11.18. 01:03:00
www.smart-bus.hu
Tudom, hogy tolod a szimulátorokat, szóval biztos tudod, hogy a Pugacsov-kobra egy nagy állásszöggel végrehajtott dinamikus fékezés, meg persze jól mutat a bemutatókon is.
Amit az általad linkelt videón csinál a pilóta, minden tiszteletem ellenére nem Pugacsov-kobra. Lehet annak hívni, de nem az.
Szerintem.
Utoljára szerkesztette: LeonSilver, 2014.11.17. 22:34:38
Az viszont tényleg nem mindegy, hogy toló- vagy vonóerő hajtja-e a gépet.
Elmeselem..legalabb kibeszelem ezt a serelmem magambol!
Szoval az oregek itt tudjak mert volt szo rola hogy egy hosszu kapcsolat utan jarom epp az utamat....volt ugye egy exem...aki pontosan tisztaban volt vele hogy nekem 6 eves korom ota kerozingozzel megcsapott fejem van....szetmentunk...ez se uj info....azzal vagott vissza hogy elment oda es telerakta a faszbuuk oldalat ottani kepekkel.....(ugy hogy invitalasomra soha mig egyutt voltunk nem jott ki se repnapra, se sehova!)
Imadom a Mi-24-est, de ha meglatom ezt a szerencsetlen gepet ami kepen is van (nekem szerencsetlen), felfordul a gyomrom, hanyingerem lesz, osszeszorul idebent minden, okolbe szorul a kezem...es pusztitani van kedvem.....aki jart mar igy, az tudja mirol beszelek...nehez leirni amikor az egesz eleteden vegigfuto hobby-repulesimadatod hasznaljak fel ellened, es akarjak tonkretenni/visszavagni/faxomtudja mit........ <#gonosz3>#gonosz3><#vomit>#vomit>
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.11.17. 20:51:58
ez a kobra, 1:05-től
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.11.17. 20:22:54
GOOBY, pls
Veres Zoli is rendszeresen csinálja bemutatói alkalmával. Illetőleg Kirby Chambliss is repüli a figurát Edge-540-el.
www.smart-bus.hu
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Gyerekek! Csak ajánlani tudom! Nagyon érdekes és izgalmas tárlatvezetésben volt részünk. Fantasztikus értékű és mennyiségű tárgyi emléket láthattunk testközelből. És természetesen egyúttal mindkét kötetet is (Légierő társbérletben) beszereztem <#crazya>#crazya>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
Amugy ertem en hogy pfajj 777.....mondom hogy ez mentalitas es hozza allas kerdese csak. En nem igy allok ezekhez.
Hát teljes egészében eddig sehol. Viszont van egy reményteljes szintén orosz versenyző, aki elérheti ezt a szintet, igaz. Ez a DCS II.Vh-s vonala. Már van Mustang, van Dora, jön a Bf-109K, szépen fokozatosan épül fel az egész. Ők minden szemét húzásuk ellenére profik, többen repülőmérnökök vagy pilóták. Valószínűleg az orosz hadsereg (Ka-50), a fehérorosz hadsereg(Mi-17V2) és az amerikai nemzeti gárda sem azért kérte fel őket, mert bénák lennének. Vannak nekik is szemét húzásaik (mióta ígérgetik a gyönyörűséges nevadai sivatagot,nincs kész környezetük a második VH-s gépeikhez), de az irány eddig jónak tűnik. A Kamov például egy csoda, és ahogyan a Minyóval vagy UH-1-el repülő kollégák hozzászólásait olvasom, azok is klasszak. A PC-n futni tudó legvalósághűbb szimulátorokat akarják megcsinálni, a valós adatokra építkezve.Van amikor nem sikerül minden rendszert lemodellezniük egy típusban, mert olyan falakba ütköznek mint például a GRU engedélyének hiánya.Ezért nincs normális besugárzásjelző a Kamovban. Vagy az amerikai sereg engedélyének hiánya ezért spóroltak ki egy rádió rendszert a DCS:A-10 programból. A második világháborús gépek estében ezek a falak nem gondolom, hogy állnának, mert már egy légierőben sem repülnek ilyen típusok. Ezért látok nagy lehetőséget abban a programban. A Clod. Azt is szakemberek csinálták, Oleg eredetileg repülőmérnök volt, a МАИ-n végzett. Az,hogy a Clod olyan lett amilyen, az nem kis részben köszönhető a Ubisoft sürgetésének is. Az 1C-t viszont nem értem. A Ubisoft otthagyta a projectetés ők lettek az kiadója az egész világon. A RoF-os csapat egy részét bevonva kijavították a hibákat.Eddig OK. Miért kellett elzavarni Oleget, Ilját és a helyette mindent a 777-re bízni, és miért kellett a megjavított Clod- os motort kidobni, ami ráadásul korszerűbb (dx11 támogatás) volt?
Kicsit a Death to Spies játék hányatott sorsa jut az eszembe az egészről. 1C kiadásában, évekkel ezelőtt megjelent a Haggard Games nevű moszkvai fejlesztőcég TPS játéka, Death to Spies amely a második világháborúban játszódott, egy szovjet titkos ügynökkel kellett a legkülönfélébb feladatokat végrehajtanunk. Nem világverő, de nagyon szép grafika, és okos ellenfelek. Rengeteg jó értékelést kaptak a játékra, nekem is megvan eredetiben, tényleg minden lépést meg kellett fontolni, hogy az ember elkerülje a lebukást. Végig oda kellett figyelni, elképesztő hangulata volt.Az előírt feladatokat soha nem lehetett agyatlan lövöldözéssel megoldani. A jó értékeléseknek és a játékosok elvárásának megfelelve Szemjon Sztrogov kalandjai egy második részben, a Moment of Truth-ban tovább folytatódtak.
Az is jól sikerült. Ezután bejelentették a harmadik részt, majd az 1C kihátrált mögülük, és nem támogatta tovább a programot. Másik kiadót nem találtak. Így nem készült el a harmadik rész, amely már a hidegháborúban, a 60-as években játszódott volna, és a tervek szerint 3 karaktert, (2 férfi, 1 nő) irányíthatott volna a játékos. Többek között az USA területén, Kubában, és tengeralattjáró fedélzeten játszódó feladatokat kellett volna végrehajtani. 1C kihátrálása miatt csak kellett volna, mert nem tudták befejezni a programot. A neten vannak róla videók, és talán a játszható demóig is eljutottak, de teljes verziót már nem tudták kiadni a harmadik részből.
Vissza a Clod-hoz. A Puma fórumon van fent, hogy az egyik ATAG-os srác olyan sorokat talált a programban ami pontosan meghatározta a naprendszer bolygóinak helyét és mozgását. Ez a csillagászati navigációhoz kell, vagyis a későbbiek során ezt is meg kívánták volna valósítani. Már készült a moszkvai csatát feldolgozó rész. Ehelyett kivágták őket, és a motorjukat is, majd jött a 777 a saját motorjával. A többit már tudjuk, látjuk. Az a gond, hogy a kijavítása után(!) kidobtak egy komplett játékmotort, amiben nagyon komoly lehetőségek voltak, kukába vágtak egy készülő projectet(Moszkvai csata), elkaszáltak egy bejelentett projectet(Korea). A kijavított DX-11-es motor helyett lett egy DX-9-es amit hónapokig kellett azért fejleszteni, hogy a második világháborús környezetben, az akkori repülőgépekkel elboldoguljon. Ehhez még hozzájött a fejlesztők és főleg Jason hozzáállása, aki először egy World of Warplanes 2-őt akart letolni a nép torkán, szimulátor helyett. Ez jogosan nem tetszett a szimulátoros közönségnek, és ,még ő érezte magát megsértve. Ez utóbbi talán a legnagyobb gond, és amíg ez nem változik, addig sokan szidják, elfordulnak a programtól, vagy meg sem veszik. Sakkay is hatalmas rajongó volt, előre megvette ,rendszeresen védte itt is. A legutóbb viszont írta, hogy ismét ránézett, de a német gépek még mindig "érdekes" repmodelljének hála inkább nem repül a BoS-al. Inkább a DCS:Mi-8-at és az UH-1-et választotta.