91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
pontijonny #82325 Lévén 10 en évet lehúztam az Il el:) hidd el tudom mit és hogyan kell vele.Ezért mondom,hogy gyerekjáték az újabb szériákhoz képest.
Mondjuk dogfightban sem sokan fogtak meg azért:) bár akadtak szó se róla. De nem sokan:) -
Road93 #82324 Az oldalkormány használat a régi il-ben is teljesen gépfüggő. 109-eshez pl nagyon minimálisan kell, viszont tempestnél, corsairnél néhány jaknál szűk fordulóknál, átesősdis harcnál folyamatosan csavarom, nincs semleges helyzetben , max ha kiegyenesítem a gépet emelkedés elején. Amúgy mindenki maga válogatja a taktikáját. Ízlések és pofonok. Milyen unalmas lenne mindenki ugyanazt csinálná, nem? :D -
pontijonny #82323 Azt még nem tudhatod:) A Clod ból indulok ki meg a Bos ból.Ott sokkal intenzívebben kell használni az oldalkormányokat ,mind fel és leszállásnál mind harc közben.
A régi Il az gyerekjáték amúgy ezekhez képest .
Különben az 1vs1 az mint régebben mondtam egy dolog,nem egy srácot ismertem akik mást se csináltak csak azt és tökélyre is fejlesztették .
De a légi harc az nem dogfigtból áll véleményem szerint:) De ez is egy olyan dolog kinek mi tetszik a játékból.Van akinek ez jön be.
Emlékszem volt egy arc a csatorna felett jóóóól lelőttem.Na ő is mondta,hogy mecsoda bajnok 1vs1 ben és kihív most egy párbajra:) Mondtam neki,hogy ok én elhiszem,de jelenleg az a helyzet ,hogy ő halott én meg vígan repkedek tovább,no meg nem valószínű,hogy meg fog látni a következő alkalommal :) Max akkor amikor elsuhanok a füstölgő gépe mellett:) Ez van:) -
Road93 #82322 Ezt már sosem tudjuk meg :) . Azért régi il2-ben nem voltam rossz vele. Valami orosz bajnok (Govp-Mustang asszem) ellen ugyan kikaptam 7-2 re,de azért megszenvedett a srác. Egyébként igen, sokkal finomabb dolgokat lehet pedállal csinálni, de ha nincs rá keret akkor a fene megette. De mint mondtam úgyis ő dönt. -
pontijonny #82321 Azért egy pedállal egész más ám használni,és ezt hidd el nekem.
Sokkal finomabban tudod kezelni ,és avval valóban használod .Kár ,hogy nem repkedek már:) asszem hamar igazságot adnál nekem egy 1vs1 után. -
Valka78 #82320 Jó ám a sufni tuning. Sokszor nagyobb élmény mint szimezni. Már ha összejön. -
Road93 #82319 Il2 ben rendszeresen használom az oldalkormányt, és még nem kaptam csuklósérvet :P Amúgy ez olyan dolog, hogy nekem pl. pénzem sem lenne annyiért venni egy joyt. Meg lehet, hogy megveszi most a drágát, és elmegy a kedve 2 hét online harc után. Én nem javaslom elsőre drágát venni, de persze úgyis ő fog a végén dönteni, : ) -
pontijonny #82318 Én nem a joy minőségét firtattam. Tudom,hogy a világegyetem legjobban összerakott ,legtartósabb,és pontos joy a. Csak mint írtad xart sem ér egy hotassal szemben pont a hiányosságai miatt.
Most nem az olcsóság a szempont.
Amúgy aki szereti a sufni tuningot annak persze ,hogy jó lehet
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.09. 21:06:05 -
pontijonny #82317 Il2 ben?
Mert pl a Clod ban asszem csukló sérvet kapnál :) -
Valka78 #82316 FF2 vs X52
Miért jó? Én speciel 8000- Ft-ért vettem az enyémet Ez elég jó neked? Nagyon komfortos, pontos, nincs rajta "hardveres dead zone", jó a force feedbackje, bele van építve az adapter és már ránézésre is látszik hogy mennyire masszív, strapabíró cucc ami igaz is.
Két hátránya van.
1. xp óta nincs driver. Ettől függetlenül működik.
2. kevés rajt a gomb. Egy átalakított cyborg evo-t használok gázkarnak és a headtrack óta még "felesleges" gombjaim is vannak.
Nem cserélném el egy rhinora. De a gázkart elfogadnám...
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.03.09. 20:59:54 -
Road93 #82315 Ha nincs rá nagyon pénzed, továbbra is ezt ajánlom: http://www.amazon.com/Thrustmaster-T-Flight-Hotas-Flight-Playstation-3/product-reviews/B001CXYMFS
http://s5.stdns.ru/up/description/cache/price_item_full_watermark/130089_0.1396582879.jpg
Én a sajátomat kompletten 14 ezerért vettem, és a botkormány csavarás alapból a pedál, de ha az semmiképp sem jó neked, akkor általában x52-es pedállal szokták keverni, de a CH pedálok is jók. Szerintem ameddig nem repszimeztél legalább egy évet felesleges nagyon drága cuccot venni. Annyi idő alatt eldöntöd, hogy akarod-e egyáltalán csinálni, és ha igen, akkor érdemes elgondolkodni a csúcskategóriás dolgokon. Aki jó pilóta az egy közepes joystickkal is az, mondom rengetek nagy tudású online pilótát láttam akinek ilyenje volt.
-
pontijonny #82314 És ez mért jó?
Ezzel nincs előrébb az ember szerintem.
Sakkay is vett vagy 3 at( gondolom ez olyan becsípődése vagy mi) aztán a végén megvette az én G 940 met.És azóta nem akar joyt venni ,nézni:)) -
Valka78 #82313 MS FF2 -
pontijonny #82312 Nesztek:) mert rendes vagyok.60 ért én biztos el is hoznám ha éppen venni akarnék:)
Annyit lezsidóznék belőle egyből.
http://www.jofogas.hu/budapest/Logitech__Flight_System_G940_repulogep_szimulator_22207440.htm -
pontijonny #82311 Figyu.
Én mondtam,hogy xar.És az is.
Két lehetőséget ajánlok.
Vagy vegyél egy G 940 et ,ahhoz van pedál is (ezt csak használtan tudod ,de kb olyan 50-60 közt mennek)
vagy vegyél egy Saitek rhinot ,meg egy pedált.Na az is kb 60-70 így együtt.Aztán TR +50.Ergo 11000-12000 ből meg is vagy:)
Ezt gyűjtsd össze és amikor megvan akkor vegyél meg mindent,addig az is jó amid most van.Minden egyéb amit közte veszel pénzkidobás.
Mondhat bárki bármit ,de egy jó hotast nem tud űberelni semmi ,a kezed le sem veszed a joy és gázkarról,mindent begyakorolsz és autómatikusan csinálod. Annyi a gomb tekerentyű rajtuk ,hogysose fogy el.
Persze ez csak az én tanácsom :) de szerintem ez a legjobb és hosszú távon a legolcsóbb.
Na meg ezek értékálló cuccok.Veszel egy joyt és ha megunod akkor kb annyiért el is adod,na jó kicsit olcsóbban,de ki a bánat vesz meg egy mittudomén milyen joyt:) A tr ugyanez.
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.09. 20:31:07 -
Road93 #82310 Először is köszi a válaszokat a múltkori kérdésemre, másodszor itt olvastam, hogy valaki új kormány és pedál settet keres. Nem tudom mennyi pénzt szeretne rá áldozni, de sokaktól hallottam, hogy a Thrustmaster alap kis Hotas X konfigurációja egyáltalán nem szignifikánsan rosszabb, mint a drágább új verziók, viszont kb 4-ed annyiba kerül. Nekem is ilyenem van tavaly óta, eléggé bevált, pedált meg ízlés szerint lehet hozzá venni. Kezdőknek, ha nem akarja a gatyáját is rákölteni egy drága joystickra, ami aztán egyáltalán nem biztos, hogy nem mukorodik meg ugyanúgy mint az olcsóbb csak ajánlani tudom. Sok nagyon jó pilótát láttam aki ilyennel repül, komoly dolgokat ki lehet vele hozni egy gépből. -
RepeszElek #82309 Huh hát találtam egy használt saitek x52 pro pedált 29 ezer forintos irányáron.
Sokkal drágábbak ezek a holmik mint gondoltam!
Most van ez a logitech extreme 3d pro joystickom
( mikor először írtam ezt emlékszem valakitől azt a választ kaptam hogy az egy szar és nincs de..meg de hát....az és kész )
Nem esett jól de most hogy nektek köszönhetően láttam mik vannak a piacon belátom. Igaza van! :(
Szal most hogy van ez a joystick és megveszem hozzá mondjuk ezt 29 ezerért ezt a pedált akkor gondolom kompatibilis lesz vele hisz két külön egység nem zavarják be egymást ugye?
A másik kérdés hogy egy ilyen logitech saitek kombónak van értelme? :D
Én arra gondoltam hogy egyenlőre van és majd idővel meg szerzem a pedálhoz szép lassan a többi saitek kiegészítőt. Persze használtan, Majd mindig figyelem a hirdetéseket.
-
pontijonny #82308 Nekem nem volt avval sem bajom.Bár skan panaszkodnak rá,csak nem értem miért.Pedál oszt kész.Ha beléptem akkor be volt lépve tette a dolgát. Be kell állítani ,hogy könnyedén járjon oszt kész. -
Lysandus #82307 Pedál az van, a jó öreg CH pro. Mondjuk nekem az a benyomásom, hogy jobb, mint a G940 pedálja, bár utóbbit még nem próbáltam. -
Solt #82306 Na ezt jól megsejtettem... :D Többet nem iszom... a következő 15 percben... XD -
pontijonny #82305 Rhinot köll venni meg egy pedált.Én biztos azt vennék ha nekiállnék újra repülni. Eleve jobban néz ki,na meg saitek.Most,hogy nem ráz ,hát istenem,nekem már nem kell a visszajelzés,hogy tudjam mikor mit csinál a messer:)
Meg úgy is öregszem ,oszt majd a kézremegés jön magától:) Force laca:) -
Solt #82304 Igen, mikor jobban megnéztem, akkor sejtettem már sejtettem, hogy erről van szó! :) -
Lysandus #82303 Igen, innen próbáltam rendelni. Várólistán vagyok már december óta! :-) Ez már csak vevőcsalógatónak van ott! :-) -
Solt #82302 PL ITT... kosárba lehet tenni, egy próbát megér... Ebay-n meg 40-től 160-ig jó pár használt is van... :))) -
Lysandus #82301 Beleolvastam, én is azt írtam neki, hogy vigye vissza, ha garis.
Anno nekem is ez volt az X52-vel, hogy nem működött a gázkar rész. Visszavittem, simán kicserélték, kaptam egy jót, ami azóta (2005?, nem emlékszem már) is kiszolgál, most kezd gyengélkedni. -
Solt #82300 Na igen... sajnos ez a megállapítás egyre jobban igaz minden hardverre... -
pontijonny #82299 Oszt hol?:)) -
Lysandus #82298 Karácsonyi vásárkor még én is láttam, de azóta végleg kihaltak. (Most kezd szétesni végleg a tizenx éves X52-őm. A HAL-os szenszorokkal semmi gond, viszont a többi bigyula az már gyengélkedik.) -
pontijonny #82297 Olvass bele a DCS topikba. A warthog se hibátlan.
Xar ez mind.
-
Solt #82296 Elvétve még találni új G940-t.
-
Lysandus #82295 A karcok nem zavarnak be. Én a feleségem körömreszelőjét kértem kölcsön. :-))) Akkor tényleg nem nagyon marad más, mind kiszedni az infraszűrőt a kamerából. Pár ezer forint venni egy másik kamerát, amivel trackir-kedhetsz.
Más: melyik jobb: az X55 Rhino, vagy a Thrustmaster Warthog? G940 már nincs a piacon.
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2015.03.09. 19:50:25 -
#82294 A power ledekét nem kell azok 120 fokon világitanak,de a hagyományos ledeknél meg az egyiket lereszeltem,de annál az egynél még annyira sem látta a kamera mint a többit, mert bemattult az a rész ahol lecsiszoltam. Pedig 2000es csiszolóvászonnal mentem neki, hogy ne legyen nagy karcok a leden és ez bezavarjon ,de nem lett jó. -
Lysandus #82293 A ledek tetejét lereszelted? -
majonur #82292 Az X-52Pro egyetlen hibaja nalam, ami elojott kb. 7 ev alatt, hogy neha magatol felkapcsolja az MDF villagitasat fulra, en alabol nem hasznalom se az MDF , se a gombok villagitasat, mert borzadalyos karacsonyi hangulata van, es ezen nem segit se a driver se a Windows ujra telepites. -
croatianus #82291 Hát ja, az álmom az valahogy úgy néz ki, hogy szerzek egy igazi botot, és abba építem be - akár a mostaniból - a szenzorokat. A tököli reptér mellett lakom, úgyhogy végül is nem lehetetlen, van a környéken egy-két kihajigált madár. Csak még nem vitt rá a lélek, hogy odamenjek, azt rákérdezzek: "Bocsi, kiszerelhetném abból a mig23-asból a botkormányt. Izé... nem baj, ha a gázkart is?" -
Valka78 #82290 Warthog gázkart kéne szerezni olcsón. Az működik külön is? -
croatianus #82289 Én úgy tudtam, hogy az eredetinek volt egy-két "gyerekbetegsége", ezért született a "pro". Saját tapasztalatom nincs vele. (Mondjuk, úgyse nagyon kapni egyiket se.)
Ebből kiindulva várják sokan az X-55 "pro"-t. Hogy azért talán az legalább néhány kritikus helyen fémből lesz. Bár akkor már biztos nem lesz sokkal ócsóbb a Warthognál.
-
majonur #82288 volt X-52 om, hibatlan volt, utana (2008) x-52Pro ami teljesen fasza a mai napig, pedig napi hasznalatban van: Clod, DCS World, FSX, de meg a Mechwarrior online t is ezzel nyomom, sot egyre faszabb miota a Madcatz programming van hozza :) -
pontijonny #82287 na. Kicsi licit és kb 30 ból megvan.
http://www.ebay.com/itm/Saitek-Pro-Flight-X-55-Rhino-H-O-T-A-S-System-PC-Hands-on-Throttle-Stick-NEW-/301556658917?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item46362d72e5 -
Valka78 #82286 Rendszeres használat mellett 1 esetleg másfél év. Nálam se a cyborg evo, se a wingman force 3d nem bírta tovább. Attól függ mennyit használja.