IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A BOS al mentem 2 kört,az egyikről van is videó, mindlelőttem percek alatt,na akkor mégis mit gyakoroljak még? Bementem online szerverre,és az hagyján ,hogy elsőre egy csapattárs picsán lőtt (vagy vak volt vagy hülye) ,de az első ilyen hatajkodásra lőttem egy szekérderékkel gépet.
És semmi taktika csak bele a sűrűjébe. Konkrétan semmi nehézséget nem okozott ,tehát mit gyakoroljak én vagy bárki más aki több ezer órát eltöltött a virtuális repkedésben?
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Meg majd kitüntetésekért agitálok ,hogy legyen 20 as abba a retek BF be. Gyerekeknek való ez komolyan mondom.
Én kipróbáltam,többször is, amikor volt nagy örömködés oszt sose tetszett meg.Ha jó lenne már játszanék vele.
A netkóddal? Hol vannak sokkal nagyobb szerók? Mert lecsökkentették a létszámot lévén megkotlott a cucc.Hol a 100+ fős szerver?
Betesznek 10 tankot feladja az egész hóbelebanc.
De ezt már annó megmondták okosabbak,hogy várható lesz,lévén a ROF motorja sajna ilyen.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Netkóddal mi a gond? Sakkay azt írta, hogy ennél jóval nagyobb szerverek vannak... a kimaxolással sem értem mi a gond... legalább az ember addig is ismerkedik a játékkal. 😊
www.smart-bus.hu
Jó tudom te is AI ellen elrepkedsz ,így ezen dolgok nem érdekesek számodra,na de érted azért,hogy az FM a legkevésbé nyűgös problema itt,mint mondtam azt megszokja az ember és ennyi.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.21. 13:05:15
Mindenbe bele lehet kötni a CloD-tól a DCS-ig egyaránt... Egyébként már az elején megmondták, hogy, ha sikeres lesz, akkor viszik tovább... több gép, több helyszín...
Továbbra is úgy vélem, hogy, ha az FM az egyetlen égető nyűgje...
www.smart-bus.hu
ÉS én azért még bele tudnék kötni a fedélzeti rendszerek kidolgozásába. amit igy kivülről videok alapján láttam,de ha használnám még biztos lenne pár dolog, mondjuk nekem egy nem havas táj is nagyon hiányzik .Lehet ott jobban meg tudná mutatni mit tud látványba,mert ez a fehér táj elött a fehér gépek számomra nem vonzó dolog.
Csak azt ne feledd el, hogy az AAA címekből szinte minden évben jön az új, és a hódolói minden évben perkálnak mint a katonatiszt! De vehetjük a DCS-t is... 30-50 ajró egy db modul hozzá... ha mindent megveszel ami érdekel, mennyi lesz a vége? És akkor még az FSX-t szóba sem hoztam...
A jelenleg rendelkezésre álló infókból egy dologba lehet igazán belekötni, az az FM...
www.smart-bus.hu
DE mondj olyan programot amit nagyközönségnek szántak és minden realisztikusra szántak és 25k fölött adtak el?
Mert a BOS csak abban ál hogy nagy tömegnek szánták,de nem realisztikusra.
Hogyha esetleg párhuzamot lehet vonni az FPS-eknél hires szinészeket meg MOCAP rendszerü animációt és ujabb szinészeket kell fizetni akár több 10 embert is és mégis megáll egy A+++ játék 13kból PC-re itt meg jó ha 30 ember dolgozik és nem kell külsősőket fizetni és mégis ennyire elszáltak.
Jó tudom, hogy ez réteg játék és nem is ábrándozhatnak milliós eladásról de akkor is.
Sakkay sincs elájulva tőle... elmondta nem egyszer, hogy mi az ami tetszik neki, és mi az ami nem... abból nekem az jön le, hogy a váááártündérnél sokkal jobb... ráadásul a RoF nekem tetszik még ma is, ha már azt a szintet hozza, akkor nekem (!) az már annyira szar nem lehet... 😊
www.smart-bus.hu
Sakkay éjjel nappal nyüstöli annyira jó.<#eplus2>#eplus2>
Az mért van,hogy én spec senkit sem ismerek aki elájult volna tőle? Persze Sakkay on kívül,de őt fizeti a 3*7 <#mf1>#mf1>
Szerinted épphogy jobb... de, ha nem haragszol meg, én sakkay szavára többet adok! 😉
www.smart-bus.hu
Ha a BOS is a legjobb 2.vh-s rep. szim. lenne megérné a pénzt, de most úgy néz ki a dolog hogy a wartündérnél épphogy jobb.
www.smart-bus.hu
Si vis pacem, para bellum.
A Béna.
Úgy látszik elmaradt a nagy eladási rekord😊)Hú de gonosz vagyok.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.20. 20:40:36
amúgy steamen 13e ft-ért meg tudnám szerezni a deluxe változatot, minden géppel, de sajnos az is sok érte, legalábbis nekem.
Max 5e ft amit adnék...még várok
GOOBY, pls
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Itt van még pár reklám videó akit még nem győzött volna meg.
Várom mikor rúgják ki őket az 1C től.😊)) Vagy megvették az IL2 jogait ? Akkor is le velük😊
Azt megnézném,hogy amikor a fókák taszigálják egymást az életben vaj mit csinálna a szárnyvég 😊 Azért ezek a vasak már nem lepkefing súlyúak voltak, pláne ha valaki látott szárnyszerkezetet az el tudja képzelni mi is történhet a valóságban. Ennyit erről a híres földi fizikáról.
Uff.
Főldmíves vakítás semmi több.
Utoljára szerkesztette: Her Laca, 2014.11.20. 17:17:12
Laca az hogy miket képes modellezni a földön az engine, az rengetek mindent jelent(het) a szimuláció egyéb területein is...az egy más dolog, hogy egyenlőre azt ahol igazán fontos lenne nem fejlesztik.
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.11.20. 17:03:41
Itt is jól látszik hogy a ROF fizikát ráhúzták a BoS-ra azt hali
az igazság valahol a kettő között van: a BoS-ban a két fóka simán elpöcköli egymást, ez a valóságban tuti sérüléssel járna (az 1. vh-s gépeken viszont működhet a dolog)
a CloD-ban pedig egy lepkefingtól letörik a szárny, szintén nevetséges
GOOBY, pls
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
érdekes konklúziót vonhatunk le ebből is...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Nem taranolunk mi😊))
Nem vitaindító, aki gyakran jár ide tudja mi a helyzet, de érdekes videó, hát berakom<#wink>#wink>

Egy kis művelődés.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.smart-bus.hu
De nem csak ennyi! Múltkor TS-en mondta Tom, hogy a Gaijin megkapta annakidején az 1946 összes FM-jét. Mondjuk, erre magamtól soha nem jöttem volna rá😊
Hát igazi szim nem lesz soha, ez tény. Ami a legjobban meggátolja ebben , mint már írtam, a motor. Kicsit olyan mintha bazinagy filmgyári műteremben repkedne az ember. Illetve nem is kicsit, mivel nincs rendes horizont, hanem egy hengeres kulissza fut végig körbe. Egyszerűen nem erre találták ki. De ennek ellenére tényleg folyamatosan dolgoznak rajta, és a kezdetekhez képest rengeteget javult. Csak egy példa: az elején a felhő olyan volt, hogy minden átmenet nélkül tűnt el előled egy gép, ha belerepült. Jelenleg, rengeteg próbálkozás után, tökéletes az átmenet, pont ahogy kell.
Úgyhogy - fenntartva, hogy valóban nem lesz belőle soha az a szimulátor, amit a "komoly szimesek" oly régóta várnak - ebből a tabu státuszából szeretném rehabilitálni. Mert két dolgot mindenképp el kell ismerni: Az egyik, hogy nem kétséges a fejlesztők jó szándéka a virtuális repülés iránt. A másik, hogy egy valóban zseniális koncepcióval találkozik ez a szándék, amivel a zsíroskenyér gondjaikat is megoldják, és a folyamatos fejlesztés is finanszírozva van, anélkül, hogy bárki hajtaná őket. És a legfontosabb: anélkül, hogy bárkit átvernének. Összehoztak egy olyan rendszert amiben én nem érzem a pénzsóvárság leghalványabb illatát sem, és mégis működik.
Ha nem is lesz belőle "a" szimulátor, egy egészen vállalható "light" szim még összeállhat belőle, ha sokat barkácsolják.
Olyasmi, amit legújabb ötletük szerint a 777 akar csinálni a BoS- ból.