91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • PhantomAss
  • Valka78
    Párszor már itt szerveződött közös repülés, jelentkezhettél volna...
  • croatianus
    Azóta már helyesbítettem, hogy nekem a "P" van , de csak a csatlakozókban különbözik.
    Hát igen, a bevonat is elég kényes kérdés, és ezen nagyon-nagyon el van találva. Egyáltalán nem tükröződik (ami baj lenne, lévén, hogy nem használok IR ledeket) és mégsem "kásás" - kicsit sem.
  • pontijonny
  • Valka78
    Jó, hát nem azért mondtam. Én szoktam fülke nélkül menni (de csak a '46-ban) dogfight szervereken. Annak is megvan a maga játékélménye. Meg többnyire ilyen helyeken van kellő számú játékos.
  • pontijonny
    Én azt élveztem amikor Tomcsival G50 el vitézkedtünk:)
    Azt a fos egy vasat de ,hogy lehetett vele forgolódni:)
  • Road93
    Igen igen, rémlik :). Volt ott La vadászattól P 39 kergetésig minden
  • pontijonny
    Ha megnézed bármelyik videómat,láthatod,hogy sose húzom élesen a gépet,hanem engedem kipörögni ,hiába a nagyobb ív ha a sebességem nagyobb így tartani tudom a fordulót sőtt jobb is vagyok az esetek többségében.Lehet 10-20 másodperccel később kerülök lőpozícióba de azért na:)
  • Valka78
    Szóval te vagy 334th_Road. Már tudom ki vagy, pár hónapja együtt repkedtünk a téli Balaton felett a '46-ban. Tapsihapsi néven voltam, ha igaz.
  • pontijonny
    "Fülke nélkül játszol?"
    Azért tudod,hogy majdnem mondtam egy cifrát.
    Sértegettelek én?

Nem :) Írok a csetbe és nézem a billentyűket:) Tudod akkora májer vagyok,hogy harc közbe csetelek is:) És ez tök komoly:)))))

Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.10. 13:38:27
  • Road93
    Ami szép az szép ;)
    Utoljára szerkesztette: Road93, 2015.03.10. 13:38:56
  • Valka78
    Azt nem értem, hogy miért nézegeted folyton az ülést. Fülke nélkül játszol?
  • pontijonny
    Mért nem szövi gépekkel mész akkor? Azokkal pöröghetsz napestig,és mindig van egy két (sok is) önjelölt halálraítélt akik viszonylag alacsonyan mennek a harcba oszt nekiállnak forgolódni:)
    Az öreg rókák meg szépen csipegetnek felülről közben:)

És még valami. !! Ez fontos .Egy spit ha jól csinálják semmivel sem rosszabb az emilnél.Csak vannak apró részletek amik sok gyakorlást igényelnek,még a motor vezérlésnél is,és akkor biza csak pislog az ember mint hal a szatyorban,mert sem leemelni,sem otthagyni nem fogod tudni,a többiről nem is beszélve.
    Ezért kell az energia,de qrva sok..
  • pontijonny
    Itt van ,hogy még xar helyzetben is ki lehet használni az előnyöket.
  • Road93
    Tény, leálltam fordulózni a spittel, ha akarom nem teszem és soha nem kap el, de én szeretem az élvezetes közelharcokat, no és persze a repülési modell finomságaiba onnan lehet a legjobban belejönni. ;)
  • pontijonny
    Nem hangzik:) Bár ki az aki fókával dogol?:)
    Mondjk P51 el egyszer egy srác úgy szopatott ,pedig G2 vel voltam,hogy csak pislogtam ki a fejemből:) Dogban persze:)
  • pontijonny
    Nehogy félre értsél:) Nem vonom én kétségbe ,hogy ügyes vagy,sőt legyél is:)
    De amíg elkap egy spit ,és most tök mindegy ki ül benne akkor valamit nem jól csinálsz.
    Ha leállsz vele forgolódni rábaxol,megvan a BF nek a neki optimális harcmodora és ehhez kell igazodni.
    Mondok egy példát.Ott van Tom aki szerintem jelenleg a legjobb ebben a műfajban hazánkban.
    Ő bevallása szerint is tán én izzasztottam meg a legjobban ha 1vs1 eltünk,néha 50-50% ra ki tudtam hozni ,de ha én pl Clodban Spittel mentem ellene ,kb annyi esélyem sem volt, mint csigának az autó pályán.
    Én épp ezért is próbálgattam a szövi gépeket,hogy lássam mik az erősségeik,és a gyengéjük, bár ha megfelelő taktikát használ az ember azokkal is ugyan olyan eredményes tud lenni.
  • Road93
    Nem mentem volna bele ollóba, abban a pillanatban fölé húztam volna és kis sebességű emelkedős átesős olló lett volna belőle
    abban meg p 38 as jobb ;)
  • croatianus
    Gépészkedés nélkül lányoknak való!
  • PhantomAss
    Szerintem nagyon amatőr módon repült a fókával a srác, bár most biztos nagyképűen hangzik hogy beleugatok.
    Simán ollóznia kellett volna azt csókolom, abban a Lightning nem tudja lekövetni.
  • Road93
    Sajna videót az új játékról nem tudok felmutatni, de tegnap volt egy jó légiharcom Jg4_Karaya spitfirejével 1 az 1 ellen akadtunk össze a White szigettől picit észak keletre. Ő szokott rendszeresen videókat csinálni, remélem most is megteszi. Elkapott, de nem volt neki se gyerekjáték, és talán abból látszana, hogy nem a levegőbe beszélek. Régi il 2 es videm van:

https://www.youtube.com/watch?v=UGxXWh2VP6o

Én voltam a lightninggal. A zena sokaknak nem szokott tetszeni, tőlük elnézést kérek ;)
  • pontijonny
    Ráadásul mint mondtam ott vannak a szövi gépek,na azokkal jóval nehezebb jól repülni eleve mint a messerrel,és akkor hol van az a régi Il2 spitjéhez:) Az egy dodgem.Pláne az a nagy ágyús retek amit a sivatagban használtak. Lézerfegyvere van:) Mint a Lavoroknak:)
  • rabbiddgog
    az tényleg jó monitor,bár nekem az s2440l jobban tetszik, bár van akit a tükröződés nagyon zavar.
    Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.03.10. 12:28:52
  • pontijonny
    Ne mond már ezt.Egész más a repmodell ,teljesen máshogy viselkednek a gépek benne,ebből adódóan a légi harc is teljesen más,plusz a lövedékek röppályája is le van jól modellezve ,de még sorolhatnám napestig.
    Nem felmagasztalom a Clod ot mert megvannak a bajai még a TF patch ok ellenére is de azért ,hogy majdnem ugyan az kicsit sem helytálló.
    Persze ha valaki úgy érzi,hogy neki semmi nehézséget nem jelent átállni akkor készséggel elfogadom ,mert vannak őstehetségek ,de akkor sem említhető egy lapon a kettő.
    Én csak arra vagyok kíváncsi már,hogy akik (most nem rád gondolok) sokszor véleményezik,szóval ők milyen eredményeket tudnak felmutatni benne.
    Kéne már közzétenni egy pár videót ,hogy lássuk mennyire egyszerű is a dolog,mert addig én csak csóválom a fejem.
    Persze vannak akiknek első szóra elfogadom amit mondanak,no de azok vannak kb 10 en ,és ez nem diszkriminálás,hanem azon egyszerű tények egyike,hogy ismerem őket ,tudom mit tudnak ,és repkedtem velül már pár 100-1000 órát.
    Mert pl ha Tom vagy Pogi,vagy Hetti,Savas,Nate ,Tomcsi és még Dumbo is (és még azért akadnak páran csak nem akarok itt névsorolvasást) szóval ha ők ott vannak mellettem egy légi harcban és mondjuk azt mondják,hogy vidd erre vagy arra mert mindjárt lelövöm,akkor úgy teszek mert biztos lehetek benne,hogy ha azt mondják akkor az úgy is van. No meg átlátják a helyzetet ,kb mindenki tudja ki hol van mit csinál.
    Ezt most mért is vezettem így le?
    Ja,hogy ki mondja számomra az okosságokat na az a nem mindegy..
  • lala42
    Nekem 1 x-52 pro van pedállal együtt. Használtan vettem a 2-t 35 ropiért. Kb. egyenként 10-10 repült óra volt benne. ( állapotáról, valamint hittem az eladónak)itélve. Évek óta nyúzom pl. a ClOD-ban 2500 körüli repült óra van. Időnként kap 1 kis zsírt oszt jónapot. Jelenleg az egyik legjobb joy elérhető áron. Az x-55 Rhino sajna konstrukció hibás lett. A joy tengelyét védő burkolat kifordul a helyéről vagy kitörik. Amit olvastam róla.
  • PhantomAss
    én egy ms sidewinder2 ffb joyt használok (6e ft volt), mellé egy x52 gázkart (kb 10 éves, az értéke felbecsülhetetlen :), és egy saitek ruddert (15e ft volt),
    Ez így kb 30-ból kijön, már ha van olyan szerencséd hogy össze tudod guberálni őket.
    Szerintem felveszi a versenyt a g 940-nel, sőt....nem akarok senkit megbántani, jó a g940 meg minden, de nem biztos hogy lecserélném.
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.03.10. 08:51:01
  • Road93
    online nagyjából 2,5-3
  • Valka78
    Ha a clodban kikapcsolod az engine managementet ugyanott vagy nehézségben, ahol a '46-ban. Nem nehezebb célozni, csak másabb. Meg kisebb a pusztítás. A legnagyobb nehézségem az, hogy a '46-hoz vagyok szokva. Egyébként meg minél többet gyakorlok a cloddal, annál szarabb vagyok a '46-ban is. Nálam nem megy ez a kevergetés, asszem le is állok vele. Vajha a '46-nak is olyan grafikája lenne, mint a clodnak...
  • Road93
    Az mekkora "mák" hogy tapasztalatgyüjtögetés közben kétszer futottam bele Jg4_Karaya spitfirejébe? :D. Remélem most is csinált videót megnézném hogy nézett ki tőle. Amúgy nem tudtam hogy van egy 3D proja, ezért javasoltam neki a másikat. A 3D pro is tökéletes kezdésnek.
    Utoljára szerkesztette: Road93, 2015.03.10. 00:53:01
  • croatianus
    4 tengely (+1).
    Mán számolni sem tudok.
  • croatianus
    Hát ez még 65-ér is jól megéri, ha tényleg alig használt.
    Vedd meg, nem fog az porosodni, majd én megveszem tőled 40-ért.
  • croatianus
    Tisztázzuk már ezt a Hotas x-es dolgot!
    MÁR VAN egy Logitech 3D pro-ja, attól nem lesz előrébb ezzel:
    - ugyanúgy potméteres
    - ugyanúgy 3 tengely (+1, de az ugyanúgy csak oldalkormányhoz jó)
    Annyi előnye van, hogy a kis lófütty helyett azt a nagy batár gázkart kell rángatni amíg le nem törik.
    Ja, meg eldöntheti, hogy a botot forgatja, vagy a gázkaron lévő izével kormányoz.
  • Solt
    Alkudj... kezdj 50-nel! Kevesen kereshetik, réteg cucc, ha kell neki a lóvé engedni fog!

A másik... ha elmegy a kedved, eladod, max buksz rajta pár ezret. ;)
  • RepeszElek
    Holnap felakartam hívni a hirdetőt de úgy döntöttem megfogadom a tanácsod és veszek egy g940.
    Amit küldtél linket nagyon csábító és megmondom őszintén még pénzem is lenne rá csak tényleg még csak 2 hete játszom a játékkal és sokan ijesztgetnek itt azzal hogy elmegy a kedvem ha majd online a profik közé keveredek stb. stb, és lehet hogy igazuk van, Most nagyon tetszik a játék be vagyok lelkesedve aztán lehet egyszer csak ott állok majd egy 65 ezer forintos szettel ami porosodik..:)
    Áhhh. nehéz ez!:)
    A 13 ker ahol a G940et árulják még közel is van hozzám. Gyakran van ilyen cucc használtan? Ki tudja mi? :)
  • Road93
    Mondtam, tudom, hogy nehezebb a CloD, de nem annyira nagy a differencia szerintem. Amúgy a spittel szerintem közepes sebességnél könnyebb átesni régi il2-ben hirtelen mozdulatoknál. Kis sebességnél az ellenkezője igaz. A motor kezelés sokkal komplexebb, a célzás nehezebb. Ezeket nem kérdőjelezheti meg senki. De a differenciát nem érzem ég és földnek. Ez persze egyéni vélemény, ami, mint látom jelentősen eltér a tiedtől. De szerintem egyikőnk se fogja meggyőzni a másikat. Én elmondtam a véleményem, te is a tied, felesleges tovább folytatni. Megyek is fel kicsit repkedek, mert megjött kedvem ;)
  • pontijonny
    Ok:) És? Most láttál valakit aki nem tudta kezelni a spitet::) il ben.És a Clodban tudta?Aki az Il2 ben nem tud spittel egy kazal gépet lelőni az inkább sakkozzon:)
    A Clod ban a spitet sokkal nehezebb repülni mint az Il ben de még a messzernél is rosszabb. Nem kis gyakorlás kell ahhoz,hogy jól menjen vele bárki is.Nem az órrkúpig tolom a gázkart oszt hajrá:)
    Próbáld ki.Elrepkedni el lehet vele de harcolni az már neccesebb.
  • Road93
    Voltam ATAG-on, és voltam csak dogfight szeron is, azért mondom. Láttam már olyant is aki szenvedett a spittel il ben pedig CloD ból jött. Az oka szimpla volt, könnyebben átesett
  • pontijonny
    Online voltál már? Mondtam menj ATAG ra.Lehetőleg vedd fel amit ott tudsz csinálni.És utána újra visszatérünk erre:)
    Szerinted mért hagytuk abba annó az Il2 őt?Mert ezekhez képest egyszerű mint a faék.
    Én szeretem meg mindig is A SZIMULÁTOR lesz számomra ,de eljárt felette az idő.
    Jobbat mondok.Tegyél be 4-6 AI spitet. legyél ellenük egyedül. Hány perc alatt végzel velük?
    És azok AI-k. Már mint a CLOD ban :) Elég lesz rá a lőszered? Mert a fegyverek is mások ám.
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.09. 22:05:22
  • Road93
    Hát azért a gyerekjáték szót, kicsit túlzásnak érzem így pár óra CloD után is, de nehezebb az tény. ;)
  • pontijonny
    Hány éve Il2 zöl?Kb akkor kezdhetted el amikor mi abbahagytuk ott, ha jól vettem ki a szavaidból.
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.09. 21:55:06