91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • pontijonny
    Mi a xar? Az X52? Volt neked? Mert én nem ismerek senkit magamat is beleértve aki panaszkodott volna rá,inkább a pro az ami necces.
    És asszem volt vagy 3 darabom belőle,és mind cimbiknél van ,oszt a legnagyobb megelégedéssel használják őket ,pedig van bennük repült idő annyi,hogy szerintem az itt fórumozók ha összeadnák az övéket összesen nem jönne ki annyi.

Amúgy meg gagyi műanyag minden,még a warthog is. Ez már a XXI .század!!! Ébresztő!
    Ha vasból akakrsz valamit vagy csinálsz magadnak,vagy nemtudom:)

Loogi mint mondtam nem tudott soha és szerintem a jövőben sem fog tudni joyt csinálni .
    Az összes joy a egy rakat szemét,egyedül a G940 ami jó de már azt se gyártják,meg az se volt 100 as.
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.09. 16:07:36
  • pontijonny
    Olyanom volt.2 is.:)Nem rossz az ,meg minden ,de ugye a loooooogi az nem tud joyt csinálni mint tudjuk:))
    Meg emez jobban is tetszik.Ok,hogy nem rázza a kezet de valahogy ellennék én anélkül is:)
  • majonur
    Okes, bocs. nem olvastan ennyire vissza.
    de tovabbra se ajanlom ennyiert 3 plusz tengelyt, akkor inkabb oldja meg billzetrol, egerrol.
  • majonur
    en is ra akartam menni mindenkepp mert szerintem jo az irany, csak valahogy maskepp alakult, megjelent az assetto corsa osztan elment a penz kormanyra, de tervbe van :)
  • croatianus
    Az alaphelyzet, hogy vett már egy alap joyt, amivel azért egy pár évig el tud lenni, de azon az egyetlen kis csuszka még gázkarnak is sovány.
    Két lehetősége van: vesz mellé egy ilyen quadrantot, vagy jól összegyűjt egy csomó pénzt egy Warthogra vagy g940-re, és kidobja a jelenlegit.
    A használt sima X-52 vel az a baj, hogy az tudtommal újonnan is sz.r, a pro-t meg hülye lenne bárki eladni, amíg jó. Persze vannak csodák.
    X-55-öt pedig én nyugodt szívvel nem ajánlanám, nincs tele a net meggyőzően áradozó tesztekkel róla, és a fotók alapján ugyanúgy gagyi műanyag az egész a maga 200 ojrójával.
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.03.09. 15:51:05
  • Valka78
    Nem g 940-et?
  • majonur
    hat pl az ipon nal lehet, meg az amazon on is, de voltak valami gondok vele. (55K)
    Talan leon linkelt valmi hibarol jo par honapja.
  • pontijonny
    X-55 Rhino -t már lehet kapni? Én biztos azt vennék meg egy pedált mellé.
  • majonur
    igaz, senki sem mondta, de akkor szerinted vegyen egy alap joyt, plusz meg ez 17 ezert?
    inkabb egy hasznalt X-52/Pro, de ha ujat vesz is jobban jar, persze szerintem.
  • croatianus
    Senki sem mondta, hogy HOTAS mellé kell!

• majonur
    bocs, hogy beleszolok de ez nemhogy nem artana, inkabb az ablakon kidobott penz tipikus esete, szuksegtelen,
    semmit nem tud az a 3 tengely, amit ne lehetne mukodtetni egy normalis HOTAS al.
  • pontijonny
    "Félek hasonló forrófejű pilóta leszek én is..... :)"

Az is jó,csak majd lelő boldog és boldogtalan.A veresek között is azok az eredményesek akik ésszel repülnek.Ott se idióták vannak azért:)
    Persze idővel úgyis csiszolódik mindenki és kialakítja a saját magának legjobban fekvő stílust.
    Ahogy megtanul az ember szép sorba mindent úgy kezdi használni is az eszét.Például jól lőni sem egyszerű,ez is idő mire ráérez az ember.
    A megfelelő elé tartás ugye. Jó tanács. Ha úgy érzed,hogy most jó akkor még húzzál rá egy ugyan annyit.Na akkor lesz a tuti:)
    Ha már az esetek 90 % ban el is találod amit akarsz akkor már mondhatni ok a dolog.Olyankor már egy felszállással akár 5-8-10 gépet is le lehet szedni.Nem kell földig lőni őket ,hiszen a 20 asokkal azért olyan sérülések keletkeznek,hogy örül ha haza vánszorog .
    De majd rájössz mindenre ha elég kitartó vagy:)
  • croatianus
    A 120-at kis felbontáson (320x240) tudja, és akkor meg attól pontatlan. Nem éri meg az áldozatot, mivel a 60 azért már elég.
  • mustangdc3
    a headtrack a telefonos verzió? nem ledekkel kommunikál a freetrack hanem a telefonnal wi-fin-n keresztül?
    ezzel a megoldással próbálkozott valaki?
  • Lysandus
    A PS eye 120 fps-t tud. A facetracknoir-ral is 90 fps-sen megy.
  • Valka78
    Nem próbáltad megjavítani? Szétszedted?
  • Valka78
    Ha meglesz a pedál, a joy forgását beállíthatod a pilóta jobbra-balra döntéséhez, míg nem lesz egy headtrack cuccod. Az is segít valamennyit a kilátásban. Nézd meg a beállításokban, hogy lehet-e. A '46-ban lehet, az biztos.
  • Willenbrock
    Már itt is...dzsihád a cfs2-ben: videó
  • sakkay
    Nekem pont van ilyen eladó, garanciális, viszont 1 kar pontatlan (nagyon), a második egy kicsit, a harmadik teljesen jó. 2 héttel a vásárlás után belefordultam vele az asztalba. Ha esetleg valakit érdekelne. Nekem nem volt pofám visszavinni garanciás cserére, és közben vettem egy g940-et.
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.03.09. 00:04:25
  • croatianus
    Egyébként egy ilyen sem ártana: saitek quadrant
    Viszont ez drágább, mint az előbb linkelt joy. Pedig csak három potméter, három billenőkapcsoló és nagggyon gagyi műanyag.
    De mivel más nem gyárt ilyet, annyiért adják amennyiért akarják. Ez van.
  • croatianus
    Azért az nem a leggagyibb joy, ami kapható. Én elég sokáig jól el voltam vele, bár a talapzati gombok egy része hamar megment.
    Csakhogy mivel potméteres, azok ha kikopnak, jön az idegbaj. De az több év!
    Egyébként ha rákérdeztél volna egy költséghatékony cuccra, én ezt ajánlottam volna: T.16000M
    Ezt használom most, és ez a mágneses izé rrrohadt pontos. A logitech ergonómiáját talán visszasírom, meg nem is egy szépségdíjas valami, de amúgy egy álom a potis megoldáshoz képest.
    Ja a zöld világítós marhaságot is le kellett rakarni egy zoknival.
  • lala42
    ezSaitek X52-pro pedálom van. Tökéletes.
    Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.03.08. 23:29:56
  • RepeszElek
    Jah tényleg pedálra van ötletetek melyiket vegyem? :)
  • RepeszElek
    Egyébként igen!
    Van képük 53 ezer forintot elkérni pedig ha belegondolunk nem egy nagy durranás maga a cucc...én amúgy is sötétben játszom a projektor miatt úgy hogy nem nagyon zavarna be más fény, nem kell hogy profi legyen csak működjön.
    Na ezen még gondolkodom:) Köszi az ötletet!
    Minden esetre egy pedált már biztosan befogok szerezni. A joystick forgatható ami a pedál funkciót helyettesíti és kiválóan működik de ha már szimulátor eldöntöttem hogy ennyire már adok magamra.Butaság volt megvenni ezt a joystickot igazatok van......:(
    Mostanában már vadászokat állítok be ellenfélnek gyakorlásnak de egy ellenséges gépre rámegy az összes lőszerem mire leszedem.
    Azt hiszem még nem megyek fel online-ra :D
  • Valka78
    Megnézem ezt az opentrack-et, de nem hiszem hogy újra nekiállnék kiismerni, meg kalibrálgatni.
  • repvez
    Hát a CL driverben sem tudom használni az audio capture nél, mert inaktiv a menü, meg a windowsnál a felvevő ezközöknél sem tudom tesztelni és ahol a decibel részt lehetne állitani ott +0,0-án áll a csúszka de sehogysem lehet feljebb húzni..
    Egyébként több fórumon is olvastam, hogy hasonló hibája van több embernek is. az 5.3as CL driver van fenn,de mivel fizetős lett igy nem tudom, hogy javitották e ezt a hibát a későbbi verzióknál. Vagy mondjuk win8.1 vagy win10 alatt jobb lesz e.

Az opentrack, meg szerintem ötvözi mindegyik progi tulajdonságait és javitják a felmerülő hibákat és épitik be az uj technológiákat mint az EDtracker és az occoulus támogatást .

Ezt a piros fóliás dolgot kipróbálom, mert a flopi lmez sokat lefog az IRből is, mert mig semmivel nem takartam el addig az IR ledeket is látta fél méterről, mikor feltettem a szürőt meg csak 20cm-ról.
  • croatianus
    "mikroFOnja"
  • Valka78
    A kamera miatt kell csak a skype, mivel nincsen saját drivere. Nem is nagyon kerestem, miután ez így megoldódott.
  • croatianus
    Hú, ha ahhoz skype is kell akkor meg se közelítem. Gyűlölöm a skypot .
    Agresszív szemét program, alig sikerült leírtanom a másik gépről, miután használhatatlanná tette egyszer.
  • croatianus
    A mikronja egyébként nekem tökéletesen működik.
    Amit leírtál, az alapján, neked is, sőt, túl jól. Az, hogy veszi a hangszóró hangját, az a kifogástalan működés jele .
    Ott megint csak valami beállítás dolog lesz, a TS-nél vannak valamik, a nemfüleses megoldásra.
    Milyen tesztelésnél szürke? Mert én speciel semmi ilyen lehetőséget nem találtam a TS-en kívül.
  • Valka78
    Hát, nézd. Freetrack-el nem ment, ezzel meg megy. Ugyanolyan kamera beállítások és ledek mellett a freetrack elvesztette, amit a noir még látott. Nemtom minek okán - tán belenyúltak a noirosok a freetrack pluginba. Nemtom. Nálam a tapasztalat ezt hozta ki. Ha a freetrack jobb lett volna én is azt használnám, mert ott lehet állítani a kamera tuljdonságait, így meg a skype-on keresztül kell. De hát nem hozta az elvárásokat. Végül addig állítgattam, hogy összeakadt a FF2-vel, oszt vagy az ment, vagy headtrack. Aztán meg már egyik se. Nem kell.
  • croatianus
    Talán azért frissítik hetente, mert van miért.
  • croatianus
    Na de én ezzel nem azt mondtam, hogy a freetrack szar, hanem, hogy a 60 fps nagyságrendi változást hozott.
    Amúgy meg nem azt mondtad, hogy csak annyi bajod volt, hogy nem látta rendesen a ledeket?
    Ez nekem nem a program hibájának tűnik, hanem inkább beállítás problémának. Vagy a ledek nem voltak elég szórt fényűek.
  • macleody
    Nálam is működött a PS3Eye buhera nélkül. Annyit csináltam, hogy felerősítettem a lencse elé egy sötét, áttetsző vörös műanyag izét. Olyasmit mint a távirányító elején szokott lenni. Tökéletesen ment a 4db IR leddel, freetrack progival. Persze kellett hozzá a CLEye patch.
  • repvez
    és van még az opentrack nevű progi azt fejlesztik még a legjobban, mert már a facetracknoirt sem frissitették 1 éve talán , mig ezt szinte hetente és minden fejkövetés módot támogat ami csak létezik

A normál ledeket azért nem szeretném, mert zavarna ,hogy visszaverődik a monitorrol a fénye vagy a szemem sarkából látnám.
  • pontijonny
    Én azt tudom,hogy sokan mondták,hogy jók ezek a dolgok amiket említettetek.Aztán kinek hogy az ismeretségi kőrből lett TR je oszt aszongya mindegyik,hogy NA VÉGRE!
    Ezzel én most nem akarom reklámozni ,meg tudom,hogy pofátlanul drága,de célhardver erre lett kitalálva és amit kell azt stabilan csinálja is.Amúgy ebbena szegmensben minden drága.
    Egy jó hotas pedállal(most nem megyek bele márkákba ) 60-80 ezres,sőtt van ami bőven 100 felett van. És akkor hol a gép még :)
    Isten pénzét el lehet költeni:) De az élmény kárpótol.

Jelezném egyik sem ér annyit :) De nem is Magyarhon lakói a célközönség:)

Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.08. 20:08:41
  • croatianus
    Szóval azt szerintem úgy kell, ha tényleg működik barmolás nélkül is, hogy eléragasztod a fénytkapottfilmet vagy floppilemezt vagy mit, hogy kiszűrd a nem infrát, azt jól felteszed maximumra a fényérzékenységet.
  • Valka78
    Amúgy ja, tényleg szar. Nálam az istennek se akart rendesen működni. A noir lényegesen jobban megy nálam.
  • Valka78
    *freetrack nem trackir.
  • croatianus
    Gyors fejmozgásnál határozottan érzékelhető a duplaannyi fps.
    Ráadásul az ilyen smooth meg egyéb beállításoknál sem mindegy, hogy mennyi adatból átlagol, meg stb.
    Azért ez nem összekeverendő a lűdözős játékoknál elegendő 30fps-el.
    Mondom én is azt gondoltam előtte, hogy elég. Meg hogy a freetrack a szar, ennyit tud. Azt kiderült, hogy nem.