IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.11.29. 00:03:02
www.smart-bus.hu
A Béna.
Hamarosan érkezik a ju-52 a játékba, és 48-ra emelik a szeró limitet. Plusz van egy új állítólag nagyon jó, letölthető kampány, ahol pl a rádiózás is jól működik. Az fm a régi-egyenlőre.<#wink>#wink>

Utoljára szerkesztette: acidrain, 2014.11.28. 17:28:49
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
A Jóisten áldja meg érte Varga urat!
Varga Tamás debreceni májsztró újragondolt szalonnázója.:
Sose gondoltam volna, hogy valaha is lesz szalonnázóm, mivel evésen kívűl semmire se jó, gyengécske típus, úgy is hívták régen, ugye, hogy úribicska.
Ez viszont olyan erős, hogy abszolút bármire alkalmas, ami nálam bicskánál szóbajöhet. Úgy lehet vele faragni, hogy ihaj.
Az extra fícsör, a holkeres köszörülés, aminek köszönhetően Herr Laca líblingjeinek munkáját is elvégezhetném vele, ha megunnám a bokrot az arcomon. Frissen fenve ki lehet vele rojtozni a szakállszőrt, csak úgy, levegőben tartva.
Hetente egyszer-kétszer meghúzom bőrön, és így folyamatosan borotva.
Egyetlen "baja", hogy vagy 7-8 miliméterrel túlméretes.
Na igen, ha mondjuk Süni bácsi el akarná okoskodni, nem biztos, hogy jót tudnék állni magamért.
(Elhagyásra gyerekkorom óta nem volt példa. Kop-kop-kop.)
Épp a napokban pótoltam az imádott Victorinox Nomad-om elvesztését egy szintén Victorinox RangerGrip 61-el.
A Spyderco Delica 4 és a Paramilitary 2 szintén EDC-k csak felváltra hordom őket. A Vic kajálni a pókok pedig mindenesnek vannak <#smile>#smile>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A gutaütés kerülget még most is, ha eszembe jut...
Ilyen volt
Brühühü...<#rinya>#rinya>
Utoljára szerkesztette: Lacusch69, 2014.11.27. 17:55:48
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
bicskák
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Kiscsaj egészen jól nyomja az Enter Sandman-t
Laura Cox, ott van a toppon minden szinten:
Őt attackolnám, leszarom hogy énekel, felőlem bendzsózhatna is. <#eplus2>#eplus2> (jó ez gonosz volt)
Bár ez, amúgy, minden kétséget kizáróan jobban áll hímneműeknek.
Szóló is van... 8.50-től.
...ja, és keresztények!
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: devisionhun, 2014.11.24. 23:13:10
sziasztok üdvözlök mindenkit, ha van kérdés kédezz bátran sziaszotk
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Erre te meg a jó érvelő hsz.-edben egy falbafejverős smileyt raktál be.
Nem olyan bonyolult ez.
Szerintem ez nem olyan bonyolult szöveg.
Gondoltam, valami Ka-bar vagy Ontario netán egy Bark River... azok ott feleannyik, mint mire ideér.
Egyébként sose hallottam róluk, de ez rohadt szép (és még szénacél is!). Ha ilyet kaptál, akkor nagyon, nagyon irigyellek.<#schmoll2>#schmoll2>
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2014.11.24. 17:09:00
www.smart-bus.hu
Tényleg igazán kár lenne érte...