91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#82485 Urak lenne egy gyors kérdésem, 780Ti vagy 970 G1?
Köszi a válaszokat előre is. -
Lysandus #82484 Ha jó, akkor megveszem. :-) És köszi a segítséget! -
RepeszElek #82483 háááát nekem még ennyi csalás belefér, elég nehéz követni azt is hogy ki kivel van egyenlőre:) Egyedül a térkép ami könnyítés.
Most egy olyan pályán voltam ahol akkora szél volt hogy idegbeteg volt tőle a gépem. Ha nem húztam a felhők fölé nagyon hamar ideges lett.
Ezt is szoknom kell...meg jó lenne végre lelőni valakit:)
Most is úgy szedtek le hogy egy ideje már követtem egy ellenséges gépet aztán egyszer csak hátba lőtt valaki, ez megzavart és elvesztettem a célt. Szerintem tutira a csapattársam volt mert onnantól kezdve hárman voltunk és abból csak egy ellenséges gép volt, amit miután elvesztettem elkezdett üldözni az ő nyomában pedig a csapattárs loholt. Persze nem tudta leszedni én meg mentem a levesbe a sérült gépemmel...
Akkor az is elég modortalan dolog mikor azzal szórakozik az ellenség hogy az éppen felszállni akaró gépeket lövöldözi a kifutón.
Viszont most olyat csinált a játék amit egyszer sem. Beindítom a Yak-ot felpörög a motor majd le áll és soha többet!
Ezt eljátszotta velem háromszor aztán meguntam és átültem a messzerbe. Ott nem volt ilyen gond.
-
pontijonny #82482 Az szart se ér.Csak ismétlem csak full reál szerveren szabad menni.
Megszokod a könnyítéseket és úgy rögződnek a dolgok benned,,az meg nem jó.
Én soha de soha nem játszottam könnyített módban szimet,de még akkor sem amikor elkezdtem, pedig nekem még nem is segítettek mert azt se tudtam ,hogy játszanak mások is pl az IL2 vel. Kínkeserves volt néha de akkor se :)
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.12. 19:53:26 -
pontijonny #82481 HerrLaca vagyok,ez az álnevem (annyira nem is áll ) mert átmenetileg (de lehet örökre) ki vagyok tiltva.
Jony moderátorral véleménykülönbség alakult ki is ..... szóval laca vagyok .
Én csak jót akarok akartam.
Mint mondtam bukni nem bukik rajta az ember mert ennyiért el is adja ha megunná.
Szerencsétek,hogy nincs kedvem játszani,mert meg se mutattam volna:)
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.12. 19:49:51 -
RepeszElek #82480 a G940est tényleg kipróbálhatod? Gondolkodtam azon hogy holnap egye fene talán mégis megveszem lévén hogy szabadnapos vagyok és lenne időm végre kicsit játszogatni de akkor jó hogy mondod mert így biztos nem hívom fel. Nem akarok veled kicseszni:)
Annak is örülök ha te veszed meg mert akkor legalább már végre túl léphetek ezen a dolgon mert nagyon nem tudom eldönteni hogy kell e nekem vagy sem, hiszen csak 3 hete kezdtem szimulátorozgatni... Ma is kétszer megnéztem már hogy megvan e.
Pontijonny a te hibád!! Miért kellett felcsigáznod! :D
Szal úgy próbálgasd! Szerintem vedd meg!
Jó lesz az! :D
-
RepeszElek #82479 Tudom azért nem tudtam felszállni egy csomó ideig!
De már bárhol felszállok:) Ott is!
-
RepeszElek #82478 :D
Össze vissza váltogatom a szervereket de olyanon nem megyek ahol ikon is van. -
artivizsla #82477
Talán az egyik legjobb film a közelmúltból ! -
artivizsla #82476 A Made In Hungaria egy nagyon jópofa retro film a 70-es éveket idézve. Bakker, még a hajszárító is olyan volt, mint a miénk, gyerekkorunkban. A film egy kicsit olyan, mint a kultikus "Moszkva tér", de annál könnyedebb.
A filmet megnéztük még egyszer családik körben is, hogy a gyerekek is részt vegyenek egy kis "időutazásban".
A miénk sárga volt :
-
pontijonny #82475 Annyit én ki nem adnék egy joy ért. Az irreális ár szerintem.Tudom,hogy jó ,de nekem annyit biztos nem érne.120+ egy pedál.. És az se jobb szerintem.
A G940 az amúgy jó nagyon,egy a bibi,a vezetékek,de azt megcsinálod és onnantól hibátlan,már ha előjön a bibi.
Jó a FFB amúgy tényleg érzed a vasat,de nekem már biztos nem kéne még egyszer ,nyüstöltem pár évet őket:) -
Lysandus #82474 Engem az ffb miatt érdekel a G940. Tudom, te már unod. :-) Az X55 szerintem is jó választás, de én elgondolkodnék a Warthogon is. -
pontijonny #82473 A joyt? Addig variáltok míg valaki ki nem csapja a lét oszt csak pislogtok:)
Mondjuk én ha vennék most lévén semmim sincs mert eladtam ,tuti az X55 öt venném pakkal amit minap linkeltem.120 és ingyé hozzák pedállal TR5 el. Max azt a tányért még frissibe kicserélném fémre oszt annyi. Nagyon tetszik az a joy:) Az a sok kapcsoló :) -
Lysandus #82472 Felvettem a kapcsolatot a sráccal. Szakmabeli. :-) Rendes, hétvégére ideadja kipróbálni. -
pontijonny #82471 "Én térképen szoktam nézegetni merre vagyok az nekem eléggé bevált."
Egy full reál szerveren kóvályognál navigációs tudás nélkül napestig ,vagy míg a benya ki nem fogyna.
Az alap,hogy tudja az ember,ráadásul egy intenzív harc közben nem is mindig tudja követni az ember hova keveredik ,még ha a harc kezdetén pontosan tisztában is volt a helyzetével.
Ha nem tudod ezt akkor ,ha a társak azt mondják,hogy pl XY szektor numpad 7 ben vannak és oda kéne menned ,akkor mit csinálsz ,ha azt se tudod hol vagy ,és onnan ,merre is kéne menni.
Vagy csak haza akarsz keveredni.
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.12. 15:20:20 -
#82470 Írtam ám neked privátot tán egy hete is robbantási szakember!
Olyan szervert keress ami full realistic. Ott a felszállás is komoly dolog... -
pontijonny #82469 Na várjál. Te olyan szerveren játszol ahol a térképen mutatja a helyzetedet?
Nyugtass meg ,hogy nem ,mert mindjárt elsírom magam.
Mert az ÁRKÁD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az nem szimulátorozás,az egy vicc egy fos ,egy semmi.
Csak szólok.
Tán még ikon is van? mert akkor eret is vágok magamon
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.12. 15:07:37 -
RepeszElek #82468 Az biztos...Ez az orosz havas táj nem túl változatos..Sokszor a jeges leszállót is úgy kell keresni. Én térképen szoktam nézegetni merre vagyok az nekem eléggé bevált. Most egy olyan pályán multiztam hogy már ment le a nap és vastag sűrű felhőréteg volt. Ott aztán lehetett bujkálni.
Egyébként azt is élvezem ha lelőnek, mert előtte mindig van egy kis akció:) Nem adom én magam olyan könnyen,és hát az azért nagyon élvezetes mikor süvít a levegő a lyukakon, az olajnyomás leesik, de te még ütközésig tolod a gázkart és egy gyors orsóba kezdesz stb stb...és ha még el is tudsz menekülni és hazavánszorogsz a reptérre és le rakod a gépet az aztán az igazi öröm!:)
DE jó lenne már azt mondani egyszer nekem is hogy:
ABSCHUß!!!
:) -
Solt #82467 Na majd ránézek... :)) -
#82466 Annyira azért nem csak valahogy nem jön át. Ez ilyen sólyom airways paródia lenne
én meg Wizzair gépeket szolgálok ki. lowcost mindkét társaság, de a szereposztás és úgy a sorozat szintén az -
Lysandus #82465 Ez. Szerintem zseniális:-D:
-
Lysandus #82464 Szerintem nagyon a szívedre vetted. :-) -
#82463 Egy sorozat az m1 en dilettánsok gyülekezete csinál egy légitársaságot, vígjáték lenne de én csak sirtam rajta
Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2015.03.12. 11:54:55 -
#82462 Szerintem nem érdemes nézni! én ilyen nagy vasakkal dolgozom van pici belátásom egy légitársaság működésére és nagyon gagyi paródia a sorozat az első 5 rész után feladtam -
Solt #82461 Mi az a Fapad? :) -
Lysandus #82460 Biztos jók, csak nekem fura, hogy nincs külön gázkar. -
#82459 Szivesen kipróbálnám ezeket.
Black Mamba
Fat King Cobra -
croatianus #82458 Hát ezért várnak egyesek a, x55 "pro"-ra.
Fel nem tudom fogni, hogy jutott eszükbe azt a korongot műjanyagból csinálni.
De ha megnéztek ilyen szétszerelős, rugócserélős videókat, látható, hogy az egész megoldás nagyon gagyi.
De persze a Warthog is hiába van fémből, arról is olvastam már komoly problémákat.
Elmehetnek a p...ába mind!
Nem hiszem, hogy olyan rohadt nehéz lenne összehozni egy normális konstrukciót, ha már ebből akarnak meggazdagodni. -
Lysandus #82457 Földi légvédelem mondása. És általában így is járnak el, hogy az ég szakadjon rájuk! :-)
Egyébként pedig volt egy keresztes hadjárat 1209-29 között Franciaországban az albigensek ellen. Beziér ostromakor kérdezte a hadművelet vezetője, Simon of Montfort, Leicester grófja a pápai küldöttet, hogy a támadásakor hogyan tegyen különbséget a város eretnek és katolikus lakói között. Arnaud-Armaury, Citeaux abbéja erre válaszolta neki a következőt:
- Neca ecos omnes. Deus suos agnoscet.
Azaz:
- Öljétek meg mindet, Isten majd megismeri az övéit!
Másik fordítás:
- Öljétek meg mindet, Isten majd kiválogatja az övéit!
Innen jön a Kill 'em all! is...
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2015.03.11. 23:19:12 -
Lysandus #82456 Fapadot nem nézitek? Érdemes, zseniális! :-) -
pontijonny #82455 Amúgy tudsz a térképen tájékozódni? Ez azért fontos dolog.Iránytű szerint repülni pl?
Javallom azt is gyakorold.
Csinálj egy küldit ,előtte nyomtasd ki a térképet,és tervezz meg egy útvonalat olyan 3-4 kanyarral De jó hosszzút.Természetesen ugyan oda érj vissza.
Na az útvonalat berajzolod a térképre és szépen egy szögmérővel megnézed ,hogy hány fokon is kell repülnöd az első pontig,majd onnan mennyin a másodikig és így tovább.Természetesen a távolságot is jegyezd föl ,nem árt nézni majd a sebességed ,meg egy stopper se rossz dolog (clodban jól működik az óra Bos ban nem tudom) ,hogy tudd mennyi ideig is kell kb abba az irányba menned,meg persze a tereptárgyak alapján is tájékozódni kell. Na ha egy ilyen kanyart abszolválsz akkor már alakul.Aztán hasonlót ,csak 100 méteren,hogy n tudd nézni a tereptárgyakat.
Jelezném van olyan izgi mint ha harcolnál:)
Főleg az orosz havas területen jól jön ez a tudás majd! -
Solt #82454 Zseniális szöveg... :D -
lala42 #82453 Igen én írtam. Nem tapasztaltam, csak olvastam,hogy az a rész törik, vagyí fordul ki, ami az x-52 pro markolata alatti részén fémből van. A Rhinonál állítólag valami műanyg, vagy gumiszerüség. Alul az a tányér, amire felfekszik a rugó.
Gyertek ATAG-ra
-
#82452 A 3 közül zenés táncos mulatságú filmek nálam kilőve, a másik kettő meg a szokásos gagyi kivitelezés és eröltetett dolog, és igen az argo is ugyan olyan gyagyi ,de mivel az volt az első olyan ami ki tudott törni az addigi mokuskerékből ezért az jobban megmaradt, a többi az csak koppintás már ami megprobálja leutánozni, hogy ezzel szerezzenek lóvét,de semmi eredeti vagy komoly munka nincs mögötte, mármint kamera kezelés és vágás szinészi játék.
DE nem akarom tulspilázni a dolgot, csak megemlitettem , mindenkinek egyéni izlése , hogy mit néz és mi tetszik. -
pontijonny #82451 Nem.Ezt Negh mondta annó,
" Lőjünk le mindenkit ,majd a Jóisten kiválogatja"
Bár szerintem ő is hallotta valakitől:) -
77pxdumbo #82450 Ja elfelejtettem, hogy Te Bos-t tolod.
végül is mindegy, a szempontok ugyanazok, legfeljebb az orosz gépeknél kicsit mások a jellegzetességek. Ha saját gépre támadsz, tapasztaltabb pilóta ált. jelezni fog neked, mielőtt lelövöd. A mazsola meg majd megtanulja, hogy jelezzen, ha lelövik egyszer kétszer
Asszem Savas szokta mondani: "az a biztos, ha lelőjük, a jóisten majd kiválogatja"
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2015.03.11. 21:07:27 -
77pxdumbo #82449 Gonoszkodást félretéve. Az bizony több kevesebb -inkább több- idő és gyakorlat után fog menni. Figyeld a gépek mozgását, abból következtethetsz leghamarabb. Spit, messer, hurri is általában jellegzetesen repül. Messziről mekkora pöttyöt látsz: nagyot és lassú vlsz bomber, nagyobb gyors spit vagy hurri. Ha már látod a sziluettjét, a messer inkább kereszt alakú (a szárnyai közelebb vannak az orrhoz) a szövi gépek meg inkább + jelre hajaznak. Az is árulkodó lehet, hogy hol látod, milyen magasságon milyen irányon. De egyik sem jelent 100%-os támpontot.
Fő szabály: amíg nem biztos az ellenkezője, MINDEN KONTAKT ENEMY. Eképpen kell közeledni hozzá.
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2015.03.11. 21:00:40 -
pontijonny #82448 Dumbo jól mondja.
Minden gépnek van egy sajátos alakja sziluettje.Plusz a festés is árúlkodik.Messzát pl a szárny alatti hűtöről könnyen felismerni ha a háta mögött vagy mert ugye 2 darab van neki ,orosz vasaknak meg egy az is középen.Szárny forma.
És qrva sok idő amíg ez rögzül benned,akkor a jó ha már egy pixelből megmondod ki az mi az:)
De nem véletlenül mondtam ám az elején ,hogy olvasgass. Asszem a Pumákoknál vannak is képek a gépek sziluettjéről.
De csak így tovább kollega. Ne add fel ,ha lelőnek 100 x fuss neki 101 edszer is.
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.11. 20:47:42 -
artivizsla #82447 Mind a hármat ajánlom, jó szórakozás mindegyik. A Fekete leves-re azt akartam írni, hogy olyan mint az Argo, de inkább nem akartam előre lelőni a poént, de ha már szóba hoztad... -
Valka78 #82446 Az szép lenne! A festett kockahasú Dobó István lassított felvételen szórná szanaszét a várfalról a török nindzsákat...