IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja, hogy vetted.
Nekünk még adták...<#violent>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Anyuka vett a fiának egy túlélő kést, oszt a kisfia elment vele az erdőbe kalandot keresni, de majdnem otthagyta a fogát. Mikor hazaért és előadta otthon, hogy mi történt vele, az anyuka felháborodva ment vissza a boltba, ahol előadta, hogy a fia hogy járt az erdőben, pedig nála volt a túlélő kés is, mire az eladó közölte az ingerült mamával, hogy a kés a túlélő és nem a pici fiacskája !

Egyébként a tesztelő is ugyan evvel a dilemmával szembesült, hogy töredék áron majdnem megvehető a klasszikus F1-es, és ezen most lehet hüppögni, de ellene tenni már azt hiszem, hogy semmit nem lehet. Talán aki úgy is megteheti, az ezután is megveszi az eredet F1-est, aki meg az eredetit soha nem engedheti meg magának, az úgy sem sok vizet zavar a Svédeknek, viszont öregbítheti mégiscsak a Fallkniven jó hírét, ami itt már csak 8.000 Ft-ért is megvehető.

Aki szép és igényes vadászkésekre kíváncsi, itt nézelődhet, megéri.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.12.03. 18:08:14
Ugyan ilyen kanálgépem van nekem is! Még tavaly nyáron vettem egy túraboltban 1500 pénzért. Azóta nem vagyok hajlandó a nagyüzemi kantin eszcájgját használni! A világ legjobb szerkezete. A német verziója viszont 9000-be kerül. Nem értem miért, hiszen semmivel nem tud többet.

Spanyolországban ennek a kését is elvették. Hihetetlen, hogy kiszúrták, hiszen össze volt rakva mint a képen is. Hiába mutattam a biztonságinak a saját csupasz csuklómon, hogy se szúrni se vágni nem lehet vele, csakazértis elvette.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Immádom a csóka tesztjeit. Látszik rajta, hogy a témával kell és fekszik.

Annak idején a bear grylls késeket is nagyon korrekten bemutatta. Kb annyira kések mint BG túlélő szakember.

A tesztet illetően nem tudom, hogy sírjak e vagy nevessek. Egy részről bíztató ugyanakkor félelmetes!
Az, hogy pofátlan módon hamisítanak az elkeserítő, de hogy az eredeti minőséget megközelíti töredék áron az döbbenet.

De én ettől a teszttől még nem dobnék hátast.
Vajon a széria többi darabja is hozná ugyan ezt az eredményt?
Vajon mekkora minőségbeli szórás?

Én biztos nem járok utána, de kiváncsi lennék...

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

<#eljen>

Az élet egy habostorta xd lol

Azt-ha ide is gondoltad a megosztását-én is meg köszönném.

<#worship>

www.smart-bus.hu

Vogel
Tavaszra úgyis csinálnom kell előadást a szakszósoknak egy ált heli aeroból. Jó lesz a diasorba.

repvez
Ezek az ábrák azért egy kicsit átláthatóbbak és jobban össze vannak szedve, ugy látom nekem is segit tavaszra 😊
Vogel
Megszereztem a DCS fórumból a Mi-8 angol nyelvű leírását (inkább félfordítás). 207 oldal. Ez lesz a következő projekt (kezdés sztem februárban). Bár még mindig gyenge verzió a 2600 oldalas hivatalos összefoglalóhoz képest 😊 Egyébként jó az anyag, sok az általános helikopter aerodinamika, szóval lehet belőle tanulni.

LeonSilver
A kanálgép az egyik legtutibb szerkezet.
Van egy másik fajta, annyiban különbözik, hogy más a konzervnyitó része. Na az viszont roppant SZAR!
De ez a típus fasza!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Pedig még szerencse, hogy nem másfajta ékezettel az első szótagban!
Vogel
Mindennapi használati eszközöm :

Egyébként:

Kissé megcsorbult, miután asszony kérdezte, hogyan kell konzervet nyitni. Mondom bicskával. Erre megláttam, hogy a pengével nyiszatol -.-

repvez
When I saw it

Bocsi
<#banplz>

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

repvez
Bakker lehet bennem van a hiba ,de én mindig kürtfüst-nek olvasom 😄

<#nevetes1>

LeonSilver
Mótvá...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

"...Mivel most ennek van "szezonja... Disznóvágás röviden, tőszavakban: Félnégy, klozet, mosdó, páleszbazmeg, mikádó, gumicsizma, kutya, kapunyitás, térvilágítás, haverok.

Malac, ezbazmegdekurvanagy, nemjönki, vigyázzonnanmajdén, holakötél, öntsdlevízzel, holakábító, megkrétázzam hova szúrjad, eriggyélmá', mostszúrjad, addatálat, mégegyet, navégre, megvágtálgeci. Palack, perzselő, kapa, lapát, tegyükfelarácsra, kurvanehézbazmeg, jöhetavíz, holakefe, majdénkaparom, elégfehérJózsikám, ittafüle, pálinkabazmeg, macskátfelrúg. Akkorigyunkegyet, megmégegyet, hasítodvagymajdén, holabárd, holafűrész, holamalac, belit kimossátok, nincsazapénz, kutyáké. Akkoregészség, miezszilva, barackbazmeg, egészség. Készavér, üjjetekmárle, neállvaegyünk, ittakenyér. Sonkamarad, lapockaszalámiba, nemdaráljuk, késselvágjuk, ilyetseláttammégbazmeg, karajmarad, többikolbász, majdéndarálok, tokaszalonna abálóba, jóélesezakés, látomazujjadon, kötözdbebazmeg, egészség. Miez, lócomb, minek, szaláminak, oszteztígyhogy, megfőzzük, micsoda, netörőggyvele, lapockafelitis, cukorminek, kellbele, nabazmeg. Sütödazsírt, majdén, Lajossüsse, ittafakanál, Lajoskámpirosra, netanítsálbazmeg, jóvanna, nemkellbeletej, tepertőtsüssél, nemtejbegrízez, többithurkába, áztasdbealbelet, másikfélétis, majdéngyúromakolbászt, holabors, holasó,fokhagymátis,egészség. Miez, hurkatöltő, ilyetseláttammé gbazmeg, kölcsönbevan, ipari, aztlátom, keményrehagymenjen, miez, lóbélteddle. Borsmerrevan, nemkellbele, hogyhogy, mert nem, hátakkor, erőspaprika, zsemlyeminek, tüdőshurkába, ilyetseláttammég, namostlátol, egészség. Sajtotmajdén, holaringa, micsoda, kétnyelűkés, jaez, borsotebbese, nabazmeg. Kolbásztkarikába, vagyszálba, szálba, szalonnátebbesózzad, kolozsváritebbe, sonkátmajdén, szedjétekkiazabálót. Holareceháj, hátezmi, cigánka, ilyetseláttammég, pedigjó, majdmeglátjuk, egészség. Májashurka, véreshurka, tüdőshurka, svábhurkába pirítottzsemlét, nabazmeg, vastagbélbe, hogynézmánezki, netörőggyvele. Fiúk, készapecsenye, csapassunkmárelőttebarackot, holakenyér, ittasavanyú, egykisbort, pogácsát, mikorleszkészakáposzta, rétesislesz, nabazmeg, bangladesbenmegéheznek, eriggyémá. Zsírtabödönbe, kolbásztrúdra, hurkátkaréjba, sajtra téglákat, kiszúrkáltad, ezittenmegyfüstre, ezmegysózóba, miezalé, sonkapác, nemsózódelőtte, bennevanasó, készvagyunkemberek, egészségünkre. Asztalhozemberek, holavécé, igyunkmárelőttekicsit, orjaleves, toroskáposzta, pecsenye, kishurkakiskolbász, almásrétes, kidurranokbazmeg, énis, csapassunkegykisbort, pálesztis. Kóstolótnehogyitthagyd, hagyadmámiez, leszakadafüle, köszmégegyszer, debevagyokbaszva..."
Willenbrock
Érdekes cikk a Horthy balesetről, és a héják repülőteréről.

Ja a dal...

Most jött az sms kérdés, hogy mi ennek a dalnak a címe<#nevetes1>, hát sokszor azért ilyennel nem zaklatnak , legalábbis ilyenkor. Mindenesetre felkeltem. Úgyis vasárnap van<#sniffles>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.30. 05:36:19

<#vigyor>

A "baráti " ár mellé azért már a minőség is jön felfelé náluk :

Volt a kezemben eredeti USA és kínai (de még mindig eredeti) Buck bicska. 2 méterről nézve megtévesztő a hasonlóság, de kézbefogva ég és föld a minősége.

Akkor egy kis folytatás a kések világából :

Ezeket még akkor készítettem, amikor nem volt sem internet, sem házépítés, tehát időmilliomos voltam. A tok mindegyikhez kézzel vart, az alsó három anyagát magamnak öntöttem anno. A második a KA-BA-r másolat, az eredetire akkor még nem volt pénzem. A csontfűrész fogazása géppel lett "bevágva", de aztán kézzel lett elkészítve a két soros fogazás kialakítása.

Két mauser bajonett, a gyűjtők körében alap, egy eredeti és egy Jugoszláv átsorszámozott darab. Természetesen a tok itt is meg van a papuccsal együtt. Az utóbbiból elég sok került a piacra, így az áruk is elég baráti az eredetihez képest.

Itt van a hivatásos vonal. Svájci Sig 57-es bajonett, Cseh VZ 58 szurony és osztrák Glock bajonett. Mindháromhoz természetesen meg van az eredeti tok és még ma is "baráti" áron lehet hozzájuk jutni elég sok helyen.

Jönnek a gyári kínai vadászkések. Masszívak, praktikusak és ha gond lenne velük, nem gond a pótlásuk sem.

Én most ezt használom, szintén kínai klón - de mi nem az - viszont már nem gagyi kivitel. Egykezes nyitás, klipsz az oldalán, becsuklás gátló, rögzítő karika a végén. A vaterán már pár ezerért vihető, van sötét és damaszkolt pengével készült kivitel is belőle.

Ez olyan, hogy nekünk a szakközép első az mindig első osztály, a gyerekeink meg állandóan kijavítanak, hogy az a 9. Mai napig nem tudom követni, hogy hanyadikos a fiam, mert állandóan konvertálnom kell visszafelé.
Nem véletlen, hogy azt igyekeznek nyomatni, hogy az első három részre - nekem mindig az először vetített három rész lesz az I-II-III - igyekeznek utalni a trélerrel (X-wingek, Millenium Falcon). Mondjuk szerintem az röhejes, hogy a fekete csuklyás csávó lézerkardjának "keresztvasa" is lézer. Azzal max csak magát karistolja össze... :-DDD
Aha, érdekel..pont ilyesmire gondoltam amúgy.

Az újabb részekért én már nem vagyok annyira oda, de amikor a videó közepén bejött a főcímzene, na azért az nagyon ott van a szeren. A mi generációnknak szerintem ez a génjeikbe ivódott a '80-as években. Mondjuk én anno előbb láttam a "Birodalom visszavág"-ot és csak jóval később a "Csillagok háborúját", de azért jó volt úgy is.
Tavaly láttam ilyet a franciáknál, villanyoszlopokat cseréltek a hegyi utakon. Az ember gyakorlatilag kint lógott az oldalablakon derékig.
Félelmetes mennyire érezte a gépet, ha nem látom nem hiszem el.
Még megvan a video valahol ha érdekel valakit feltöltöm.

A Béna.

Mondjuk én itt főleg arra gondolok, amikor a heli pilóta valamit pakol' lent, és kisandít az oldalsó ablakon'<#nevetes1>

repvez
macleody
Még egy év 😞
PhantomAss
hujj de várom már...

GOOBY, pls

Seaweed
Mondjuk ha be van kotve a pilota nem tudom mennyire tud kihajolni...nyilvan ez tipus fuggo, mennyi a hely...egy tagas kabinban tuti nem tud bekotve kihajolni.
Seaweed
Hosszab mint a sun farka <#vigyor3>
Egészen jó, tetszik.
Sünbarát?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Igen..azon mindenki elgondolkodhatna, hogy egy adott gépből ha el van húzva az ablak' mennyire is lehet kihajolni, (meg ha nincs elhúzva akkor is), ugyanis a BOS-on kívül(<#vigyor>ha már kapok pénzt meg kell ragadni minden alkalmat), nem igazán találták el ezt a dolgot. Pl. a minyónál nagyon állat lenne néha kicsit kipillantani az oldalsó ablakon, lefelé is. Meg néha nehézkes valami mögé nézni oldalról..
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.29. 11:30:58

Aaaaz maszat volt... 😊

www.smart-bus.hu

Azért ezen hangosan felröhögtem<#nevetes1>
Míg humorérzék van addig nincs baj.
Mondjuk van azért ami tetszik, a kabinból kihajolgatás nekem nagyon hiányzik a DCS Fókából...

A Béna.

Baszki', Leon meg ne lássa, ezen a héten már másodszorra hibázok<#nevetes1>
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.29. 09:18:17

Megmondom őszintén el kellett velük beszélgetnem, hogy azért egy ilyen feladatot nem lehet ennyiért..belátták<#alien>