IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekünk még adták...<#violent>#violent>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egyébként a tesztelő is ugyan evvel a dilemmával szembesült, hogy töredék áron majdnem megvehető a klasszikus F1-es, és ezen most lehet hüppögni, de ellene tenni már azt hiszem, hogy semmit nem lehet. Talán aki úgy is megteheti, az ezután is megveszi az eredet F1-est, aki meg az eredetit soha nem engedheti meg magának, az úgy sem sok vizet zavar a Svédeknek, viszont öregbítheti mégiscsak a Fallkniven jó hírét, ami itt már csak 8.000 Ft-ért is megvehető.
Aki szép és igényes vadászkésekre kíváncsi, itt nézelődhet, megéri.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2014.12.03. 18:08:14
Spanyolországban ennek a kését is elvették. Hihetetlen, hogy kiszúrták, hiszen össze volt rakva mint a képen is. Hiába mutattam a biztonságinak a saját csupasz csuklómon, hogy se szúrni se vágni nem lehet vele, csakazértis elvette.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Annak idején a bear grylls késeket is nagyon korrekten bemutatta. Kb annyira kések mint BG túlélő szakember.
A tesztet illetően nem tudom, hogy sírjak e vagy nevessek. Egy részről bíztató ugyanakkor félelmetes!
Az, hogy pofátlan módon hamisítanak az elkeserítő, de hogy az eredeti minőséget megközelíti töredék áron az döbbenet.
De én ettől a teszttől még nem dobnék hátast.
Vajon a széria többi darabja is hozná ugyan ezt az eredményt?
Vajon mekkora minőségbeli szórás?
Én biztos nem járok utána, de kiváncsi lennék...
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Az élet egy habostorta xd lol
www.smart-bus.hu
Van egy másik fajta, annyiban különbözik, hogy más a konzervnyitó része. Na az viszont roppant SZAR!
De ez a típus fasza!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Egyébként:
Kissé megcsorbult, miután asszony kérdezte, hogyan kell konzervet nyitni. Mondom bicskával. Erre megláttam, hogy a pengével nyiszatol -.-
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Malac, ezbazmegdekurvanagy, nemjönki, vigyázzonnanmajdén, holakötél, öntsdlevízzel, holakábító, megkrétázzam hova szúrjad, eriggyélmá', mostszúrjad, addatálat, mégegyet, navégre, megvágtálgeci. Palack, perzselő, kapa, lapát, tegyükfelarácsra, kurvanehézbazmeg, jöhetavíz, holakefe, majdénkaparom, elégfehérJózsikám, ittafüle, pálinkabazmeg, macskátfelrúg. Akkorigyunkegyet, megmégegyet, hasítodvagymajdén, holabárd, holafűrész, holamalac, belit kimossátok, nincsazapénz, kutyáké. Akkoregészség, miezszilva, barackbazmeg, egészség. Készavér, üjjetekmárle, neállvaegyünk, ittakenyér. Sonkamarad, lapockaszalámiba, nemdaráljuk, késselvágjuk, ilyetseláttammégbazmeg, karajmarad, többikolbász, majdéndarálok, tokaszalonna abálóba, jóélesezakés, látomazujjadon, kötözdbebazmeg, egészség. Miez, lócomb, minek, szaláminak, oszteztígyhogy, megfőzzük, micsoda, netörőggyvele, lapockafelitis, cukorminek, kellbele, nabazmeg. Sütödazsírt, majdén, Lajossüsse, ittafakanál, Lajoskámpirosra, netanítsálbazmeg, jóvanna, nemkellbeletej, tepertőtsüssél, nemtejbegrízez, többithurkába, áztasdbealbelet, másikfélétis, majdéngyúromakolbászt, holabors, holasó,fokhagymátis,egészség. Miez, hurkatöltő, ilyetseláttammé gbazmeg, kölcsönbevan, ipari, aztlátom, keményrehagymenjen, miez, lóbélteddle. Borsmerrevan, nemkellbele, hogyhogy, mert nem, hátakkor, erőspaprika, zsemlyeminek, tüdőshurkába, ilyetseláttammég, namostlátol, egészség. Sajtotmajdén, holaringa, micsoda, kétnyelűkés, jaez, borsotebbese, nabazmeg. Kolbásztkarikába, vagyszálba, szálba, szalonnátebbesózzad, kolozsváritebbe, sonkátmajdén, szedjétekkiazabálót. Holareceháj, hátezmi, cigánka, ilyetseláttammég, pedigjó, majdmeglátjuk, egészség. Májashurka, véreshurka, tüdőshurka, svábhurkába pirítottzsemlét, nabazmeg, vastagbélbe, hogynézmánezki, netörőggyvele. Fiúk, készapecsenye, csapassunkmárelőttebarackot, holakenyér, ittasavanyú, egykisbort, pogácsát, mikorleszkészakáposzta, rétesislesz, nabazmeg, bangladesbenmegéheznek, eriggyémá. Zsírtabödönbe, kolbásztrúdra, hurkátkaréjba, sajtra téglákat, kiszúrkáltad, ezittenmegyfüstre, ezmegysózóba, miezalé, sonkapác, nemsózódelőtte, bennevanasó, készvagyunkemberek, egészségünkre. Asztalhozemberek, holavécé, igyunkmárelőttekicsit, orjaleves, toroskáposzta, pecsenye, kishurkakiskolbász, almásrétes, kidurranokbazmeg, énis, csapassunkegykisbort, pálesztis. Kóstolótnehogyitthagyd, hagyadmámiez, leszakadafüle, köszmégegyszer, debevagyokbaszva..."
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.30. 05:36:19
Ezeket még akkor készítettem, amikor nem volt sem internet, sem házépítés, tehát időmilliomos voltam. A tok mindegyikhez kézzel vart, az alsó három anyagát magamnak öntöttem anno. A második a KA-BA-r másolat, az eredetire akkor még nem volt pénzem. A csontfűrész fogazása géppel lett "bevágva", de aztán kézzel lett elkészítve a két soros fogazás kialakítása.

Félelmetes mennyire érezte a gépet, ha nem látom nem hiszem el.
Még megvan a video valahol ha érdekel valakit feltöltöm.
A Béna.
Sünbarát?
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.29. 11:30:58
www.smart-bus.hu
Míg humorérzék van addig nincs baj.
Mondjuk van azért ami tetszik, a kabinból kihajolgatás nekem nagyon hiányzik a DCS Fókából...
A Béna.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2014.11.29. 09:18:17