91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
77pxdumbo #82445 Felismerjük -
RepeszElek #82444 háhááá
Megtanultam taxizni (sima ügy!), a felszállás nem gond, és az sem jelentett akadályt hogy multiplayerben keressek egy aránylag sima talajt amibe csont nélkül tökéletesen leraktam a füstölő, szakasosan járó agyon lőtt Bf-109met:)
Igazából nem hencegni akartam azzal ami nektek már a kisujjatokban van hanem valaki megtudja mondani hogy mikor multiplayerben játszunk honnan tudjam melyik az ellenséges gép?
Honnan tudjam kire repülök rá? Ti ezt hogy csináljátok? -
#82443 Oké, pontatlanul fogalmaztam a 90es évektől napjainkig filmjeire gondoltam, és mint mondtam mindenkinek más tetszik, nekem ezek az észrevételeim a magyar filmekről és persze azt is aláirom, hogy vannak jó filmek még és olyanok is amiket nem is láttam.
DE a nagy költségvetésű országos mozivetitésü filmeknél az utóbbi időben nálam ez jött le. -
#82442 Vagy ez is számomra nagyszerű alkotás...
-
#82441 Nem értek egyet veled, mert amiket felsoroltál azokon kívül még rengeteg jó magyar film van. És a korábbi magyar filmek közül is számtalan akad! Nekem pl. az ilyen filmek is tetszenek és nagyon sok mondanivalója van... Az tény hogy "Az Egri Csillagok" -at megnézném "A 300" rendezőjétől!
-
Indi69 #82440 Kontroll ? -
#82439 Hát igen a filmek is egyéni izlésü dolgok, nem mindenkinek ugyan az tetszik. Momentán amit linkeltél is ugyan azokat a kliséket tartalmazza amitől nem tud elszakadni egyetlen mostani magyar film sem, ezeket a narrátoros alámondásokat és a piedonés verekedéseket vagy a begyorsitott kameramozgásokat és , hogy csak 2 ember van egyszerre egy időben a vásznon . -
pontijonny #82438 -
pontijonny #82437 Akkor mindig új joyom lenne:) Törik cserélik:) De biztos megoldanám fémből ha akarnám. -
pontijonny #82436 -
pontijonny #82435 Mondjuk ebbe nem értek egyet mert azért bőven vannak jó magyar filmek,de az akció résszel igen.
Emlékszem amikor megfilmesítették Rejtő Három testőrét, én megnéztem és zokogtam.
Mecsoda filmeket lehetne azokból a könyvekből csinálni,tuti világsiker lenne már ha profin oldanák meg.
Mondjuk a párbeszédeket nem tudom más nyelveken élveznék e a népek.
De a karakterek azok tuti ütnének:) -
#82434 Valaki írta tegnap, hogy hibásak a Rhino-k, eltörik rajtuk valami alkatrész. Nem emlékszem, hogy itt vagy a DCS topikban. -
#82433 Hát én a magyar filmektől jó messzire távolodom , talán 2 film van(indul a bakterház és az argo) ami nézhető és poénos és egyedi. az összes többi magyar film vagy eröltetett humorú vagy gagyin megcsinált vagy politikai jellegű és a rendszereket figurázza.
És ha belegondolunk még egyszer sem csináltak akciófilmet vagy valami látványosabb dolgot, pedig világhírű CGI csapataink és embereink vannak. rendezönk is van talán pár normális.Igaz a szinészek száma elég szükös és azok is amatörnek hatnak a nyugatiakhoz képest. Azt meg ne mondja senki, hogy nincs rá pénz vagy technikai háttér, mert minden meglenne hozzá csak ugy kéne nekiállni.
-
RepeszElek #82432 jujj hát ez nagyon komoly cucc! Nagyon jól néz ki!
-
#82431 Ha már a filmekről volt szó ez sem lehet nagyon rossz
-
pontijonny #82430 492 dodo és minden megvan.
Jelzem annyira nem is sok.
http://www.amazon.com/Saitek-Flight-H-O-T-A-S-Throttle-System/dp/B00HHAIY72 -
Lysandus #82429 Igen, a pro. Ja hogy te a gázkar melletti, alatti kijelzőre gondolsz? Mindenfélét lehet arra is rakni szerintem. Mondjuk én nem használom, inkább a képernyőt figyelem harc közben.
TiR 5-öt nem hiszem, hogy be tudsz szerezni 20-ért. Pláne klippel. Lévén nincs benne kopó alkatrész, egy használt is majdnem ugyanolyan jó, mint egy új. Másrészt alig van belőle kínálat. -
RepeszElek #82428 Tudom tudom hogy meglehet itthon is csinálni csak ha 15-20 ért betudtam volna szerezni egy garantált üzembiztosat akkor szerintem én azt választanám nincs kedvem vacakolni, letölteni azt kalibrálni amazt stb stb,de ahogy elnézem nem úszom meg -
RepeszElek #82427 ez az x52 nem?
http://www.saitek.com/uk/prod/x52pro.html
-
Lysandus #82426 Nézd, én a kamerát alakítottam át házilag (meg tudtam csinálni, pedig nem vagyok műszakis), clipet meg megkértem Lacát, hogy csináljon.
Az X52 gázkaron meg egy nagy kék gomb van, arra is lehet funkciót pakolni.
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2015.03.11. 14:04:54 -
RepeszElek #82425 az x52nek
Amúgy már agyon kerestem a netet használt trackir ügyében de semmit sem találtam:(
Csinálni meg lusta vagyok vele vacakolni :P -
Lysandus #82424 Melyiknek? -
#82423 nincs pedál, de a joyt tudod tekerni (twist) és az kezdésnek jó lesz a pedál helyett, én évekig így játszottam.
A trackir-em is csak tr3, de 15e ft-ért vettem kb 2 éve.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.03.11. 13:57:29 -
RepeszElek #82422 annak mit tud az a kis zöld kijelzője a gázkaron? -
Lysandus #82421 Mondjuk ha meglesz a G940, akkor lesz egy eladó X52 és egy CH pro pedál. :-) -
RepeszElek #82420 De ahhoz alapból van pedál is?
Amúgy egy azonos árban lévő trackir-5 is már többet segítene nekem mint ez a joy mert borzalmasan lassú és körülményes nézelődni ki merre azt utálom a legjobban az egészben :(
-
#82419 Én viszont a helyedben várnék azzal a 60 rugós joy-al. Én inkább felhajtanék egy használt x52-t, az 20k körül van. Én is kb 10 évig toltam vele, meg itt a fórumban is majd mindenki.
Ár / érték arányban verhetetlen, igaz nem olyan szép meg jó meg nagy meg ffb-s mint a g 940.
Aztán majd ha tényleg tetszik a szimezés, később lehet venni jobb joystickot is.
Szerintem tapasztalatszerzésre bőven jó.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.03.11. 13:26:03 -
RepeszElek #82418 semmi gond:)
Ha én valamit nagyon akarok venni és van rá pénzem akkor én azt meg is veszem! :)
Nyilván ezt még nem akarom eléggé mert gondolkodom rajta úgyhogy ha más veszi meg utólag nem fogom hibáztatni magam hisz mostani 2-3 hetes játéktapasztalatom tudatában úgy érzem reális döntést hoztam:) Még felszállni sem tudok! :D
Ezért mondtam hogy 50ért egye fene az még a hülyének is megéri hát ha...:)
Azt meg hogy nem gyártják már meg ritkaság nem izgat majd lesz más, újabb típus stb stb..az élet nem áll meg! én meg ráérek.
Kéne egy versenykormány szett is az xbox one-hoz nekem... :) arra is már egy ideje várok mert csak thursmaster gyárt hozzá eddig én meg fanatecet akarok csak most kicsit összebalhézott a két cég de úgy néz ki lesz...na az meg kétszer ennyi mint ez a joy újonnan...
Áhh sok minden kéne....:) Miért nem tudok nyerni a lottón??? :D
Tegnap elromlott a csap is a mosdóban, kerámia betétes mofém mégis elromlott és nem lehet javítani szal mehetek venni egy új csapot. Az is lesz vagy 8 rongy...:)
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.03.11. 13:13:51 -
pontijonny #82417 Későn:))Most már akárki veszi is meg ha megveszi az 65 öt fog kiköhögni érte.Lehet 55 be odaadta volna .
Na mind 1 én nem akarok most joyt:)) -
Lysandus #82416 Ezért szóltam! :-) -
pontijonny #82415 Mondjuk jó lenne ha nem ütnétek egymást:)))
Meg kell beszélni itt ki az aki megvenné,és akkor azért ezeket az anomáliákat el lehetne kerülni.
Persze ,hogy nem enged ha több érdeklődő is van,én se tenném:) -
Lysandus #82414 Bocs, de én is felhívtam tegnap, szerintem ezért nem akar alkudni... -
pontijonny #82413 Sanszosan az már nem lesz meg addigra.Főleg ,hogy belinkeltem ide ,de legyen szerencséd:)
Különben ez egy olyan ,hogy én mindig pont annyiért adtam el őket amennyiért vettem:)) ergo bukni sose fog az ember rajta,hiszen nincs, nem gyártják,nem lehet boltban venni,akinek meg kell az megveszi. Mondjuk a legköltséghatékonyabb megoldás így mert hotas+ pedál+force.
Külön külön ha megveszi az ember az se olcsóbb sőt.
Azért mindig fel felbukkan egy egy darab,hiszen sokan megvették,és aztán bonyolult nekik a repszim,vagy csak egyszerűen nincs rá idejük,és eladják. -
artivizsla #82412 Ha film, akkor ajánlanék három magyart, nekem nagyon bejött mindegyik :
Made in Hungaria
Fekete leves
Megdönteni Hajnal Tímeát -
artivizsla #82411 "...Most egy időre abbahagyja a repülést, meg lehet nyugodni. Majd ha meggyógyul folytatja..." -
RepeszElek #82410 Nah hát felhívtam a g940 tulajt. Valamelyikőtök tanácsolta hogy próbáljam meg hátha 65 helyett 50ért odaadja. Nagyon utálok alkudni nem stílusom de gondoltam próba szerencse. Hát nem engedett az árból.
Amúgy teljesen igaza van szerintem is ér annyit ha szinte új állapotban van csak gondoltam hát ha sürgősen kell a pénz neki.
Nem jött be:)
Úgy hogy még gondolkodom rajta. Ebben a hónapban már biztos nem mert eléggé kiköltekeztem már,de ha jövő hónapban még meglesz akkor szerintem megveszem:)
-
pontijonny #82409 Majd hagyja ,hogy a nők mondják meg neki mit csináljon. 72 éves már azért közelebb a vége neki is,mi lehet szebb mint 80+ évesen repkedni oszt jóóóóól lezuhanni:) Jobb mint kórházban csövekkel teleaggatva eltávozni szerintem:)
Egyik kedvenc filmem a Bakancslista. Na ő is azt tehet amit akarr ,nem kell néznie a pénztálcáját ,így a nőknek kuss szerintem.Ha nem tetszik nekik,mehetnek,majd jön másik.Jelentkező akad bőven gondolom. -
Lacusch69 #82408 Hát igen, ez lett belőle... Vége, mint a botnak... -
Solt #82407 Ez azért kurva nagy élmény lehet... :)
A pilóta jogsit meg hagyjuk... még a vitorlázás is horror hosszútávon! :) -
pontijonny #82406 Mi a faxnak? Hogy kihányjam a sörömet amit megittam előtte?
Ébresztő testvírem.Ez már nem a játékról szól,ha annyira ez kell neked menj el egy repklubba és amibe ez kerül megszerzed a pilóta engedélyt oszt élvezed az igazit.