91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • RepeszElek
    Nagyon szépen köszönöm de közben rájöttem nem úgy van ez..
    Steamen vettem meg és töltöttem le. Az ilyen neten vásárolt játékok mindig tartalmazzák a legújabb frissítéseket is. Itt valami nagyon nem stimmel, mert indításkor frissíteni akar aztán ledob.
    Most megpróbálom újra felrakni, lehet csak beragadt a lemez...
  • pontijonny
    Kérdezd meg Tomot.

Ezt nézd meg
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.14. 20:20:18
  • Valka78
    Ok. Majd megkereslek. Gondolom ugyanott leszel, mint tegnap.
  • Lysandus
    Torrenten szokott még fenn lenni.

A szerverük meg gondolom, busy, sokan vannak fenn és játszanak. :-)
  • RepeszElek
    Hiába vettem meg a Clodot egy jó darabig nem nagyon fogom tudni használni mert ATAG-ról töltöm le a patch-eket win 8hoz és olyan szar a szerverük hogy a legkisebb patch 381 MB és mégis 3 és fél óra alatt jön le....próbáltam más forrást találni de mindenütt ilyen..
  • Road93
    Én fogok repkedni, de HSFX-et ma még nem volt időm feltenni.
  • Lysandus
    A TF-s (Team Fusion) patch-eket tedd fel. Alapon nem volt kompatibilis a 8-al, de a TF megcsinálta azt is.
  • pontijonny
  • pontijonny
    Fut az 8 alatt is.
    Letöltöd telepíted és utána fel kell tenni hozzá egy jó pár pach ot amit a TF adott ki.Majd mindjárt megadják a sorrendet meg ,hogy honnan kell letölteni.
    Ez a TF oldala amúgy.
    Regisztrálj be.
    Puma fórumon kérdezd meg Tomot miket kell még letölteni.Ő mindent tud kb.
    http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.14. 17:26:27
  • RepeszElek
    Sziasztok!
    Tudja valaki hogy kell a CLOD-ot win 8.1 alatt futtatni? Mert hogy win 7 a támogatott.
  • Valka78
    Este 10 körül '46-ra valaki?
  • artivizsla #82554
    Ez mekkora gáz :

• pontijonny
    Akinek G940 e van és még nem jött elő a kábel problem itt egy megelőző megoldás.
    ITT
  • pontijonny
    Pumákoknál leltem
  • artivizsla #82551
    Szerintem meg nem csak a rendőrök zupálták meg előtte, kapott a kihallgatás közben is bőven, meg látszik is, hogy nem volt volt B terve. Mondjuk sok mindent elárul a fiúról, hogy a leszállásra valahogy nem nagyon gondolt. Fura a fiú, az biztos.
  • pontijonny
  • pontijonny
  • pontijonny
    Na az még egy remek helyszín ,gondolom Afrikát is megcsinálják majd.Előbb utóbb csak kedvet kapok újra :)
  • Willenbrock
    Érdekes történet. Fura,hogy egy az egyben bevallotta az egész szökési tervét,meg azt is,hogy elégedetlen a rendszerrel. Előre ki kellett volna találnia valami hihetőnek látszó magyarázatot erre az esetre. Nem próbálta saját helyzetét enyhíteni úgy látszik. A személyiségjegyei alapján lehet,hogy enyhén autisztikus volt,vagy szociofóbiás.
  • Nohab
    Ajánlom a Olx és társait. Annó a vateráról vettem egy enyhén használt x52-őt 7000 magyar forintért. :) A kikiáltási ár 1000 ! HUF volt.

Látom errefelé még nem nagyon láttátok ezt:

Több infó

Utoljára szerkesztette: Nohab, 2015.03.14. 10:07:49
  • artivizsla #82545
    Egy kis olvasnivaló.

2. rész.
  • Valka78
    A Tapsihapsi úgy tűnik megmarad.
    Mármint ezen a nicken találsz meg.
    Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.03.13. 22:36:11
  • Road93
    Most értem vissza még csak haza vonattal, este valszeg fogok 46'-ozni, de még nem tudom melyik szerón és mikor. Ha hyperlobbyt használsz vagy xfiret, és adsz egy aktuális nicknevet, akkor valamit szervezhetünk.
  • pontijonny
    Na ez sem olyan vészes már,olcsósodott.
  • pontijonny
    Na ez sem olyan vészes már,olcsósodott.
  • pontijonny
    Na meg amikor te kezdted akkor igen kevés embernek volt hotasa,ma meg már mindenkinek aki egy kicsit komolyabban veszi.
    Kivi lennék egy evoval ,minden más nélkül mi lenne veled:))))) Lehet a sallangot még így is lelőnéd de azért potyognál te is .

Mert lássuk be ha tele az ATAG mondjuk 100 fő abból 50vs 50 ,na szóval a két oldalon összesen van kb 20 egyén akik igazán veszélyesek.De lehet sokat mondtam. A többi céltábla.
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.13. 19:20:22
  • pontijonny
    De ma már nem kapsz evot. Nekem is volt és az egy jo joy.
    Az MS is jó sőtt! de kevés. Nekem ne mondja senki,hogy nem előny egy hotas.

Amúgy meg aszem lekattanok erről a témáról,majd vesz a kollega amit akar vagy tud oszt ennyi.
    Inkább tanítsátok meg a srácot,meg mondjátok el neki hol vegye meg a clodot meg honnan töltse le amiket kell hozzá.

• Valka78
    Ezt meg hogy?! X-52
  • Valka78
    trackir
    Ez mondjuk az 56k-s verzió.

A joynál a pontosság a legfontosabb. Ha megnézed a kalibrációnál a + jelet, azon láthatod, hogy mennyire az. Mozgasd óvatosan, lassan mindenféle irányba és ha látod, hogy ugrál, vibrál a + , akkor nem pontos. Meg az is sokat számít, hogy mennyire fedi a kalibrációs terület határa a joy valódi végállásait.
  • RepeszElek
    jó hát valamire fognom kell hogy béna vagyok :D
    Úgy érzem egy trackirrel gyorsabban fejlődnék.Ha lehetne kapni egy sima boltban 100% hogy már meglenne mert egyszerűen elmennék érte csak ez a hülye macera. Soha nem rendeltem még külföldi oldalról semmit..
    Nekem sincs bajom egyébként a joystickommal, érzetre pontos és kényelmes és minden fontos gombnak tudtam helyett találni rajta.
    Nah most azt is tudom hogy csak azért vagyok ilyen elégedett mert még soha nem volt a kezemben egy normális joystick csak ez a gagyi.
    Boldogok a lelki szegények:)
  • Valka78
    Van kedved este reppenni egyet? Nyolc után nekem jó lenne. Croatianus, Road93?
  • acidrain
    Gyakorlás-gyakorlás-gyakorlás. Ez a legfontosabb. Plusz vettem mindig track-et, visszanéztem, hogy mi volt a hiba, mit csináltam jól stb. A repülést nem lehet három hét alatt megtanulni. Az csak a vártündérben működik.
    Utoljára szerkesztette: acidrain, 2015.03.13. 18:01:37
  • acidrain
    Cyborg Evo-val toltam évekig, se Track-IR, se külön pedál.
    Nem eszik olyan forrón a kását, aki ráérez, annak nem kell külön hókuszpókusz, egy "mezei" joy-al is fossá lehet lőni mindenkit. Ennyi.
  • Valka78
    Ja, ms ff2.
  • pontijonny
    Neked van?
  • pontijonny
    Vagy esztergáltat egyet fémből és annyi.
    De mint mondtam ,a többinél is előfordulhat akármi,ergo itt nem lehet okoskodni.Vagy vesz hotast az ember ,vagy marad az egyszerűbb eszközöknél. Itt nem lehet okoskodni,meg tanácsot adni sem.Kinek mi tetszik. Én is az X55 öt venném pl.Amúgy meg egy joyt nem tép az ember ,gondolom valami ősember wartündérezett vele,oszt széttépte:) a nagy igyekezetében:) Repülőt finom mozdulatokkal kell vezetni:)
  • Valka78
    Hidd el, hogy force-os joyal jobban jársz. Nem csak az élmény miatt, de az plusz egy érzékszerv repülés közben.
  • Valka78
    Az marha jó lehet, ha 2-3 havonta megdöglik - talán a legrosszabbkor - aztán várhat egy hetet az újra, ha egyáltalán cserélik. Persze, ha nem tesz vele hirtelen mozdulatokat, lehet hogy sose törik el...
  • pontijonny
    Akkor cserélik neki ,és 2-3 havonta lesz egy új joy a. De biztos vagyok benne,hogy ez nem általános probléma,evvel az erővel ne vegyél Warthogot se mert annál is találtak ezt azt,osztán Dumbó meg a legnagyobb megelégedéssel használja,de a looooginak meg rövidek a vezetékei és ha olyanja van megszakad az egyik és csak pislogsz mint hal a szatyorban.Viszont ezek a hotasok vannak ,így válasszál melyik fájjon jobban.
    Ja a megoldás,venni kell olcsó valami joyt és küszködni azokkal:) az nem baj,hogy pontatlanok,meg lerohad az ember keze velük,de legalább oco.
  • Valka78
    Igen, ez az aminek írták, hogy kitörik a nyaka. De ahogy érzed! Legalább lesz emberünk, akinek első kézből van tapasztalata.