91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Lysandus #90464 A legjobb! Sid Meierrel, és olyan játékokkal, mint a CivI,CivII, F-117/F19, Silent Service I-II, Master of Orion I-II, M1 Tank Platoon I-II, Railroad Tycoon, UFO: Enemy Unknown, stb.
De én most nektek szurkolok elsősorban, Tom! -
#90463 Én szurkolok nekik, tök jó kiadó volt régen, kíváncsi leszek, hogy miken dolgoznak. -
#90462 -
#90461 off
Van valakinek esetleg eladó saitek x 52? (nem működő is érdekelne)
Utoljára szerkesztette: mustangdc3, 2020.05.04. 18:19:23 -
Death Rattle #90460 Hát igen, a németeknek nagyon ment az "ember és gép" dolog. Elég ha annyit mondok hogy Hans Ulrich Rudel és a G-Stuka. Azért az nem mindegy hogy kifejleszthette magának a (majdnem) tökéletes repülő tankvadászt... -
LacAI #90459 Most meg nem mondom séróból de valamelyik német ász az orosz fronton is előnybe részesítette az F et a G vel szemben. Marseille meg ugye egy egészen más dimenzió. Ki tudja mi lehetett volna ha nem hal meg. Szerintem az ember és a gép (jelen esetben az F messza) egy szerencsés konstellációja volt az ő története. Passzolt hozzá a vas. Emillel közel se volt ilyen eredményes. Igaz azokkal még csak tanulgatta a dolgot. -
#90458 Marseille is sokkal jobban szerette az F meszát, mert könnyebb, agilisebb gép volt mint a G. Fw 190 és G mesza is csak a TF6.0-ban lesz, ha lesz TF6.0. -
LacAI #90457 Az jó. Szeretem az F messzát, azzal már egy dogfight is élvezetes már ha belekényszerül az ember. Persze a régi il2 ből kiindulva. De ha jól tudom azaz olvasmányaimból jól rémlik a pilóták is kedvelték őket. A spit meg ugye amúgy is jó cucc eddig is lehetett vele pusztítani ha ügyesen használták, ezekkel az ágyúkkal meg tényleg félelmetes ellenfél lesz. Ha ugyan azt csinálják vele mint amit a német oldalon és rákapnak a b&z re ott lehet vakarózni. FW 190 lesz valamikor? Mert az lenne az űber:) -
Solt #90456 Ennyit jelent, amikor valami szívből, elhivatottságból készül a kiadói sürgetés és bevételhajhászástól mentesen... -
#90455 Lesz VR, de mint már mondtam is, kevés programozónk van, választani kellett, hogy új repülők, tankok és hajók menjenek a játékba, vagy a VR, és mivel a kontentről szóló lista a szerződésben is le van rögzítve, ez nem is volt igazán kérdéses, hogy melyik a fontosabb. Olvastam fb-n, hogy a VR majd az eladások függvényében fog jönni, ez viszont nem igaz, nemtom Pattle miért írt ilyet, mindenképp megcsináljuk utána. Ha valaki a vásárlással meg akarja várni, mire elkészül, nekünk az sem gond.
@PhantomAss. Köszönjük . Ez az előnye a hobbi projecteknek, nem addig dolgoznak rajta amíg a költségvetés és a főnökség engedni, hanem amíg nem elégedettek a végeredménnyel (oké, van egy határ itt is, de korábbi években még lehetett tologatni a dátumokat ha valami nem volt kész). A térképnél szerencsére jó alapokra tudtunk dolgozni, és a textúrákon is egy olyan srác dolgozott, aki kereskedelmi járatokon pilóta, heti több alkalommal repült Franciaország és Anglia között, elég jó elképzelése volt arról, hogy mi hogy néz ki magasról. -
#90454 F2, F4 mesza lesz német oldalon a top, teljesítményben nagyobb előny lesz az angolokhoz képest, mint az Emil vs SpitII viszonyában. Az angol 20-as miatt nehezebb dolgunk lesz mint most, viszont kevesebb lesz a problémánk a fuel leak-el -
#90453 Ezeket a képeket elnézve nem is értem hogy a "profi" stúdiók hogy képesek olyan térképet csinálni mint a DCS Normandia.
Le a kalappal de komolyan, tanulhatnának tőletek.
Sakkay kollégához csatlakozva én is tűkön ülve várom a vr támogatást :) -
sakkay #90452 Nagyon állat. Mikor jön ki?
És mikor lesz vr támogatása?
Tudom nem mondhatod, de ha állandóan provokálod az embereket a képeiddel akkor mit vársz bakker?!
-
LacAI #90451 Ez nagyon nagyon rusnya egy dög azokkal a kályhacsövekkel. Az be talál ott baj lesz. Nagy nagy baj. Lesz F messza? Vagy G. -
#90450 -
#90449 -
#90448 early access? wrong topic -
#90447 Nem az már elég régen volt, mostanában utána jön az open beta és az early access majd a patchelgetés -
bunny #90446 Beta után a kiadás szokott jönni a szoftverfejlesztés ABC-ben :) -
#90445 Igen, hallottam róla A beta teszt remélhetően jóval rövidebb lesz mint az alpha. -
feca1229 #90444 Bár nyilván te ezt már tudtad, csak nekem nagy dolog, hogy talán már nem kell sokat várni! :-) -
feca1229 #90443 Beta Announcement!
Láttad ezt Tom? Alfa teszt után most van béta teszt alatt, gondolom omega tesztig nem fognak vele várni
-
VDomino #90442 -
feca1229 #90441 Ok -
#90440 Szorri, de tényleg nem mondhatok erről semmit. Majd az 1C fog bejelentést tenni, amikor eljön az idő. -
feca1229 #90439 Tudom elvből kerülöd a mágikus "két hét" kifejezést :-) de akkor annyit mondhatsz talán, hogy már nem kell sokat várni? Mert már amugy nagyon várom már, és gondolom sok visszajelzés van, hogy mások is így vannak ezzel! -
#90438 Nem, legalábbis nem úgy, ahogy a szoftverfejlesztésben megszokott, szerintem a zárt, meghívásos alapú tesztelést nevezik alphának, ami már fut egy ideje, de az biztos, hogy a játék már bőven nem alpha, már rég feature stop van, a kiadáskori állapotot reszeljük, meg adjuk még hozzá azt a conentet, amit szerződés szerint mindenképp meg kell csinálni. -
VDomino #90437 Az ALPHA a készültségi fokra utal? -
sakkay #90436 -
#90435 -
#90434 Na ezt nem tudtam hogy ilyen összefonódások vannak nálatok. -
#90433 BoS is és a CloD is az 1C kiadóval áll szerződésben, az 1C-nél vannak az Il2 jogai, amit mindketten használunk. Teljesen nyilvánvaló, hogy a kiadó nem engedné, hogy egymás alá tegyünk bármiben, de nem is akarunk, abból senkinek nem lenne haszna. Ráadásul a TF-et Jason vitte be az 1C-hez, az ő ötlete volt nekünk szerződést ajánlani (oké, neki is érdeke volt hogy a TFS moddolásait az 1C kontroll alá vegye), és bár nem a főnökünk, a TFS vezetése és Jason szokott egyeztetni a napi/heti dolgokról is. -
Death Rattle #90432 Erről írtam a minap.
Kegyetlen így, van benne javítani való tutira. Az eleve tankelhárító célra fejlesztett Hs-129 MK-103-asával is szarrá kell lőnöm az új üzemanyagszállító teherautókat hogy méltóztassanak kigyulladni. A Katyusákat sem olyan egyszerű felrobbantani mint eddig de az még istenes. Én is remélem hogy kissé átgondolják ezeket a dolgokat mert hát :
"Ah, micsoda idők, amikor mindenféle jöttmentek kényükre-kedvükre NI-t mondhatnak az öregeknek. Átok ül ezen az országon, itt már semmi se szent! Még a rekettye tervezők és berendezők is gazdasági stressz alatt élnek a fejlődés eme szakaszában."
-
#90431 Aham, így már érthető. Csak fura volt egy kicsit hogy a másik cég portékáját ajánlgatja :) -
#90430 Ha jól emlékszem anno volt is ilyen megállapodás közöttük, hogy Jasonék nem mennek Afrikai hadszíntérre, Tomék pedig a Csendes-óceánira. -
#90429 Jasonnal (IL2 producer) volt egy kérdezz-felelek a minap és megemlítette a CloD új Afrika mapját is. Asszem nem szeretnének konkurenciát állítani egyelőre :)
Q: Is it planned to expand the line of "Battles ..." to an earlier side: France 40, Africa, USSR 41 (Odessa, Leningrad, Sevastopol), the Finnish War (39-40)?
A: Jason: About new Battles, as I stated above, I have nothing new to report. I of course always want to make more theaters, but you should also check out Team Fusion’s new North Africa add-on for Cliffs of Dover. They have done some cool stuff with some new planes. Stay tuned for more info about that product soon. -
VDomino #90428 Azt írták reddit- en, hogy tudnak a hibáról, és dolgoznak rajta.
Utoljára szerkesztette: VDomino, 2020.04.16. 21:27:52 -
#90427 No az Il2 ebben a formában szinte játszhatatlan mióta kijött a legújabb patch. Legtöbbször láthatatlan gépek lőnek, senki nincs a közelben és miután lelőtt megjelenik az ellenfél gépe :)
Remélem hamar kiadnak vmi javítást mert ez így nem okés. Emlékszem ez a bug (vagy feature) már régebben is előfordult, nem igaz hogy nem tudnak valamit csinálni vele. -
#90426 Köszönjük :)
A Wellington külső modell már a játékban volt, ahhoz nem nyúltunk (festések persze lesznek újak), a belső viszont teljesen új (lövésztornyok is készen vannak), egy cseh és egy amerikai srác csinálta. -
Lysandus #90425 Ez állat!!! Nagyon szuper lett. A hangok meg elképesztően jó lettek!