IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az F2 változatnak az orrában gondolom 15 milis van...
Ha meg bombázol a célpontokat úgyis látod jó messziről. Vr-ban simán tudtam bombázni 4000m -ről balanced beállításokkal és erősen lebutítva, hogy a 970 elbírja.
Nem tudom hogy a 1660 super kártya mire képes, a horizon draw, distant landscape, aa beállításokkal érdemes játszani. De ultrán ezt ki kéne rajzolnia. A distant buildings be van kapcsolva?
Nem tettél fel esetleg vmi grafikai modot ami bekavarhat?
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.03.05. 06:05:17
GOOBY, pls
Milyen felbontással illetve részletességgel érdemes játszani a játékot (1660 Super)?
FullHD ultra-n, fullon szinte minden és ilyen látvány fogad:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most próbálok egy ilyen beállítást, de hátha van valami bevált dolog és remélem nem egyedi az esetem.
Szerk.: Köszi!
Utoljára szerkesztette: stork13, 2020.02.22. 19:45:36
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
F1-Belső (kabin) nézet
F2-Külső = a kamera nézete minden irányba változtatható.
F3-Flyby nézet = Egy adott nézőpontból követi a gépedet először szemből majd ahogy elrepülsz mellette "utánad néz" egy darabig, aztán újraindul.
F4-Hátsó fix nézet = A kamera a gép mögött-fölött van, árkád játék szerű
látványt nyújtva. Nem állítható.
Konkrétan milyen nézetre gondolsz amit keresel ?
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2020.02.22. 15:47:21
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Egy tonnás és nagyobb bombákat meg ha jól tudom, a nagyobb német bombázók is ritkán vittek IRL, úgyhogy azért vannak erősen limitálva - de ez second hand info, sose ellenőriztem. Itt viszont biztos van aki jobban képben van a vonatkozó történelemmel.
A reptéri légvédelem tényleg halál pontos, egyedül akkor nem találnak el ha pontosan a nappal szemben lépek le a rácsapásból.
Ma kipróbálom az A8/F8-ast a 30 millis ágyúkkal. Na az egy vadállat...
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
A magasból bombázásnak meg sajnos a multis szervereken semmi értelme: az összes szerveren max. 3000 méteren felhők vannak, afölé nem tudsz menni mert takarják a célt, azalatt meg elkap a légvédelem és a vadászok. Ha néha felhőmentes idő van akkor is tökmindegy milyen magasra emelkedsz, a légvédelem olyan pontos hogy 2 mp alatt lelő.
Bár volt már olyan hogy a Ju 88-cal csináltam egy majd egy órás kört, telepakoltam 50kg-os bombákkal, lebombáztam jópár célpontot és senki sem zavart közben. Ilyen sajnos ritkán van, de ha összejön jó móka.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.02.19. 18:15:01
GOOBY, pls
Aki pedig bombázni megy annak full respekt !
Mondjuk jabózni se rossz móka, a bomberek nem az én világom, de tisztelem azokat, akik repülik őket.
Én a moszkvás gépparkot élveztem a legjobban anno.
Az okát is sejtem a difinek: gondolom te inkább vadász szemszögből nézed, én meg bomber/attacker oldalról 😊
Amugy igazad ban!
80 dollár helyett az összes térkép 20 dollár, Battle of Bodenplatte pedig 80 dollár helyett, 60 dollár. A collector gépeknél is nagy kedvezmények vannak, ha valakit érdekel.
Jaaa hogy stabilizátor= vízszintes verérsík ? Akkor nem szóltam <#vigyor5>#vigyor5>
Hétvégén általában ez van mert mindenki akkor ér rá repülni.
Mi a gond a Fóka stabilizátorával? Ugyan az mint a többi gépen.
GOOBY, pls
Ja, Fw-ken a stabilizátornak mi a lényege ? Hogyan kéne használni ?
Si vis pacem, para bellum
Mondjuk még nem láttam célponton kívül hasonló objektumokat de nem is nagyon figyeltem.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.02.07. 05:59:39
GOOBY, pls
Az előbb 109G-6-al rácsaptam egy híd mellett álló teherautóra, ami azonnal kigyulladt. Viszont nem jelezte a szerver hogy kilőttem volna valamit, úgyhogy nem tudom csak teherautó volt vagy mondjuk légvédelmi jármű. Pontot nem kaptam rá és a statisztika sem listázta. Pedig kiégett, tisztán láttam. Nem vágom...
Utoljára szerkesztette: Death Rattle, 2020.02.06. 19:54:24
Én is általában csak nyomok egy gázt és megyek árkon bokron át, de soha nem ütköztem még felszállás közben senkivel mert arra figyelek. Bombázóval mondjuk nem, annak kell a teljes kifutó.
Nincs igazából szabály, tedd ki a helyzetjelzőt fel/leszállásnál hogy lássanak, és figyelj a többiekre.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.02.06. 06:27:46
GOOBY, pls
Észrevettem hogy a repterek kissé kaotikusak. Ha van kiépített kifutó akkor a fele banda kigurul és felszáll, míg a másik fele rögtön motorindítás után nekilódul aztán megy "tökön-babon" meg persze az éppen guruló társain keresztül. Törve magát és a társait egyaránt...
Erre van valami hivatalos szabályzat, vagy íratlan szabály ?
www.pumaszallas.hu
Itt össsze van szedve minden:
link
Ha esetleg nem tudsz angolul és konkrétan egy vagy két gép érdekelne akkor lefordítom neked, de arra nem vállalkozom hogy mindet mert az baromi sok adat 😊
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.02.04. 20:34:41
GOOBY, pls
A német gépeké érdekelne leginkább.
Multiplayer szerverek :
Knights Of The Air és Wings of Liberty
A többi típussal mi a helyzet ? Pl a Stuka és a Bf-110 esetében mennyire mikor mennyire állítsam az rpm-et ? Ez a két típus szokott hamar túlmelegedni, de ilyenkor már hiába veszem el a gázt, jön a "first/second engine damaged" aztán szépen le is áll...
Mert az online nevedet itt tudod átírni, nálam működik:
link
Ha csak a WoL-on akkor abban csak ők tudnak segíteni szerintem.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.02.04. 13:17:48
GOOBY, pls