IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Normális hangon is lehetne kommunikálni, főleg ebben a fórumban, Laca, ezt te is tudod hogy nem szeretjük az ilyesmit itt.
Ultima Latet jut eszembe az Il2-időkből ő mindenkit levert az égről, nála jobb pilótával még életemben nem találkoztam, de viselkedni nem tudott, iszonyat arrogáns egy paraszt volt.
GOOBY, pls
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Lehet kissé nyers ,de nem mondanám ,hogy nem tudja mit beszél,pláne összehozni a nevét a wartündérrel,az sértés kategória. Nem tisztem védeni csak ,hogy na 😊)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Caterpillar, 2014.12.11. 11:21:43
Most akkorát nyerítettem ezen mint egy ménes <#nevetes2>#nevetes2>
Honnan szeded ezeket a marhaságokat? Kérlek taníts engem Mester! <#worship>#worship>
Egy az egyben ugyan ez fogalmazódott meg bennem is Solt Úr, de ennél jobban én sem tudtam volna megfogalmazni <#nevetes1>#nevetes1>
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: Seaweed, 2014.12.11. 10:31:23
Amugy kicsit almat a kortehez hasonlitunk dolog ez itt, a lovacska laminaris szarnyprofillal nem pont vermes dogfightra volt tervezve. De emiatt a profil miatt volt gyors.
Korabban kertem tanacsot hardverugyben, mi a javasolt konfig. Ha valakinek lenne 2 perce orommel vennek valami valaszt.
Ez tömény hülyeség amit írsz, már bocs. A p51 nem volt kimagasló manőverező légi harcban. 1 vs 1-ben a me 109 simán körberepülte.
A gyorsaság nem minden, és az allison 3000m felett meghalt. Európában meg vígan 6e m körül voltak a légiharcok. Nem csoda hogy lecserélték azt a szart.
Én mem lettem volna amcsi pilóta ha nincs további többszáz amcsi gép körülöttem, ellenben néhány német géppel, amit fáradt, elhasznált, vagy a pilótaiskolából épp kikerült pilóták repültek nagyrészt.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2014.12.11. 08:54:26
GOOBY, pls
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Vistától szerintem meg szabadulj meg... pár ezer forintért lehet venni "legális" Win7, Win8.1 kulcsokat.
www.smart-bus.hu
w7-en sajátgép jobb gomb, tulajdonságok -> speciális tulajdonságok -> speciális fülön teljesítmény, beállítás gomb -> speciális fülön virtuális memória, módosítás gomb. vistán is valahogy így lehet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lehalt a verdámban (Astra DTI 2000) az adagóló elektronika tud valaki ajánlani egy jó szakit erre a javításos hadműveletre?
Köszi előre is.
Vista Business 32bit (jogtiszta, azért van ez)
A 75GB-os C meghajtómon 2GB maradt. Megnézve és összeadva a rajta található mappák össz. nagyságát, 20GB hibázik... (A rejtett mappák keresését is engedélyeztem)
Hol keressem a maradékot?<#confused>#confused>
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Tazar
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
A SU 27es a világ egyetlen gépe mely képes egyetlen másotpercre a gravitáció és az anyag rugékonyságot melözni!" <#conf>#conf>
ez mekkora szöveg, én ebből semmit sem értek, de szerintem az sem aki írta 😄
bár lehet hogy 10 éves...
GOOBY, pls
Azert tegyuk rendbe a kusza agytekervenyeket:
-P-51 jol gyorsult, foleg nagymagassagban a merlin motornak koszonhetoen (elotte az allison egy fos volt mindenhol)
-P-51 forduloharcban egy kalap kaki volt. energia harcot kellet azzal is vivni.
-"Cobra manover" ....khhmm...mi ez lassan urban legend?! A modern gepeket alapvetoen instabilla tervezik. Ennek hala lehet olyan manovereket vegrehajtani veluk amit egy stabil geppel nem lehet az eletben se, mert vagy tul nehez vagy tul gyenge hozza (lasd epp ezert lehet murep. gepekkel megcsinalni mert pille konnyu es huzoero/tomeg aranyuk a legmagasabb a vilagon). Ama bizonyos Cobra menovert nagyon sok geppel meg lehet csinalni, es meg is csinaltak, az F-14-tol az F-15-oson at a Su-27-ig. Mas kerdes hogy a fbw rendszerek nem engedik ezt megtenni mert nagyon nagyaz eselye egy hajtomu pompazsnak. Orosz gepeknel, es itt foleg a Flankernel alul van vannak a szivocsatornan kopolytuk igy kisebb az eselye. De nem ettol az a Flanker ami. Nagy, sok uza, sok fuggeszto pont, kis feluleti terheles, nagy szarnyfelulet, azaz kimagaslo aerodinamikai tulajdonsagok...tehat jol manoverez, konynen kezben tarthato egy tapasztalt jo pilotanak, es az elektronika se ugat annyi mindenbe bele (bar Su-35-nel mar tuti mas a helyzet...nahmog ott van toloerovektoralas is...akar hatrabukfenc is megy neki...piszok osszetett kerdes)
Csak abból majdnem kétszer annyiba került egy gép, mint a Póniból. Mondjuk én úgy tudom, hogy a P-51 inkább gyors volt, mint fordulékony...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De mint irtam nem a teljesitmény vagy a szabad ram miatt nem szeretem, csak is azért mert nem azok használják az akksit és a hardvert amit én akarok hanem szinte az összes ami a telefonon van tölem függetlenül és nincs ráhatásom a müködésüre.
De nem akad, minden szuper gyorsan működik, és semmi gond sincs.
Azért azt ne felejtsük el hogy a Defy az 512 rammal igencsak gyengusz a 4.4-hez, örülhetsz hogy valahogy ráhegesztették.
(nekem galaxy s4-em van)
GOOBY, pls
Az egy másik érdekes dolog, hogy az előző Defyre feltettem a 4.4-et azon is volt 80mb szabad memoriám a fél gigából, most hogy 2gb a memoria a P7esen ugyan ugy elveszi a 60% át a memóriának a 4.4-es droid mint a defyn, akkor mi értelme van a nagyobb ramnak ha az oprendszer mindenképp a felére rátelepszik és az általam használni akart proginak kevesebb mint a fele marad?
A RAM nem azért van, hogy üresen álljon, az új operációs rendszerek mint az Android vagy akár a Win 8 (desktop) nagyon hatékonyan és aktívan használják, ha pedig valami van benne, de épp nem használod, és kéne a hely, gondolkodás nélkül kiveszi, tehát elfogyni nem fog, viszont ami van, az gyorsan indul.
A memória tisztító ökörségeknek egy funkciója van, meríteni az aksit...
Hozzászoktál a windows memóriakezeléséhez és hogy ott az a jó ha sok szabad ram van, és ha egy programból kilápsz akkor felszabadul a ram.
Androidon ez nem így van: itt ha bezársz egy alkalmazást akkor az még ettől a nem fog teljesen bezáródni mint windowson, a háttérben lefoglal egy kis ramot hogy ha megint elindítod minél gyorsabban induljon.
Androidon felesleges bezárni a nem használt appokat, és inkább hátrány, mert ha bezárod utána automatikusan újraindul, ami eszi az akksit és a processzort.
Sok app összefügg a háttérben futó rendszerfolyamatokkal, vagy más appokkal, ezért hiába hiszed úgy hogy bezárod, azonnal újraindul.
App killert, memory cleanert és hasonló hülyeségeket felejtsd el, csak ártasz vele!
Androidnak minimum 1 gb ram, esetleg egy root és a felelsleges gyári appok letörlése, Így sokkal jobban jársz.
GOOBY, pls
Csak hogy ontopic is legyen valami mar.
Szemezgetek a BOS-al. Milyen hardware-t erdemes alarakni mondjuk medium grafikara?
Nalam I5-4gbram-nvidia440 van, ez felejtos vagy nemi tuning (pl 8gbram) aran vallalhato?
Kinek mi a tapasztalata?
Ha pezsgo online eletet akarok BOS-on talalok vagy meg mindig menjek vissza az 1946-ra(Hyperlobby)?
.... hulye kerdeseknek tunik tudom de nem repultem 5 eve, nem vagyok kepben.