91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
pontijonny #82605 Beállítod egy gombra megadod neki amiket kell és annyi.
A settingsben van egy olyan,hogy videó felvétel. Az újakban nem tudom van e én a 2.3.1 et használtam. -
pontijonny #82604 Na de bombereket meg le -felszálló gépeket:) Jelzem haza már nem ment vele,mert ahogy vége a videónak már rázott a gép derekasan:) Megfőzte a mocit.Eheti a jó kis hadifogoly kosztot:)
De ha neked ez imponál ,egészségedre:)
Nekem is van videóm ahol vagy 10 gépet pusztítottam el és mind légi harcban.
Ja és mind humán volt:) -
pontijonny #82603 És még valami.
Nekem az jelenti a JÓ pilótát akinek a halálozási statisztikája a nulla felé tendál ,és mindezt számos légi győzelem kíséri.
Mert lássuk be ha már szimulátor akkor próbáljuk szimulálni a valóságot is a legmeggyőzőbben,és pl számomra ebbe az is beletartozik,hogy ne degeljek meg .Pontosabban nekem az az egyik fő szempont volt mindig is. -
croatianus #82602 Izé... nem lehet, hogy a dokumentumokba csak akkor pakolja be a cuccost amikor először elindítja az embör? -
Road93 #82601 https://www.youtube.com/watch?v=nmvAWG378QY
Ezek szerint azért mégis lehet. Amúgy mire visszafordult azért voltam jóval felette, mert amíg ő körülnézett, hogy nincs e senki a közelben, mielőtt leáll harcolni én már felhúztam mögé és fentről jöttem lefelé kisebb sebességgel. De egy szónak is száz a vége, ez is olyan mint más dolgok, mindenki máshogy szereti :-) -
Lysandus #82600 Letöltöttem ezt az MSI Afterburnert. Ezzel hogy lehet felvenni tracket? -
pontijonny #82599 Jut eszembe.Nem teljesen mindegy ,hogy horizontálisan ,vagy vertikálisan forgolódik az ember? Forgolódás mindkettő:) Csak míg a BF az egyiket addig a spit a másikat kedveli:)
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.15. 16:46:40 -
pontijonny #82598 Szerintem nincs igazad ,de te tudod:) Bőven magasabban voltál amikor visszafordult és nem is tudott már oda felmenni.
Én nem mondtam,hogy Karaya rosz lenne vagy középszerű,hanem,hogy látszik a spittel még hadilábon áll,amúgy ha váégig nézed a videót tisztán látszik,hogy ugyan úgy energiaharcol vele mintha BF ben űlne.
A topp 10 ről meg ne nyissunk vitát ,hidd el csak tudom kik azok akik abba beleférnek:))
12 gépet meg egy felszállásból nem lő senki ,főleg nem humánt ,vagy max a földön parkoló gépekre lövöldöz és azok refly-t nyomnak ha csak meg is karcolja oszt az már kill..
Nincs is annyi lőszer pl a spitben:) Még BF el talán talán de az is necces,bár a kiskala az jó sok van benne,és lehet azzal is csipegetni.
No de egy szónak is 100 a vége mindenki azt csinál amit akar,csak ha már betetted a videót akkor gondolom azért ,hogy véleményezzük:)
Mindamellett van még mit tanúlni ,de az nem szégyen,sok gyakorlás,meg egy jó hotas meg TR:) ( tudom azok csak úri huncutságok,de azért jó ha van) és lesz ez még jobb is:) -
Road93 #82597 Lényegében igen, de azért 1:37-nél 1:48-nál és 4:18-nál sem sokon múlott, hogy nem kapta meg. Viszont lényegében jól szórakoztam ez alatt a 3 és fél perc alatt és nekem ez a lényeg. :) -
lala42 #82596 A Játék a Steam mappában így néz ki elérési ut szempontjából.
D:\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover.
Természetesen a D:\ nálam van. Máshol ott ahova (meghajtó szempontjából) telepited. Nálam minden játék a D meghajtón van. Nálad a C-n lesz, ha nem osztottad meg a lemezedet.
D:\Steam\steamapps\common\il-2 sturmovik cliffs of dover. Itt csak a játék van. A MOD a Tom által linkelt helyen, min ahogy málam is oda került.
Ime.
C:\Users\Szabó Lajos\Documents\1C SoftClub
Azon kívül a totalcommanderben bekapcsolod a minden fálj megjelenitését és ime látsz mindent.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.03.15. 16:43:48 -
Lysandus #82595 Nekem is ez jutott az eszembe. :-) ATAG fórumon volt is egy topik, ahol a Spit pilóták bátran forgolódó 109-es pilótákat kerestek. :-D
Nyilván mindenki úgy repül, ahogy szeret, aki szeret az nyugodtan forgolódjon. Csak nem árt tudni, hogy a Spitek is azt szeretik, ha leáll velük forgolódni az ellen. És ez nyilván nem véletlen. :-) -
#82594 Karaya egész jó pilóta, német oldalon sokat repül. Ha ő lő le, az nem gáz. :)
Abban viszont Lacának igaza van, hogy hiába volt kicsit magasabban közeledéskor, az előnyét szinte azonnal eldobta, és ezt a légi győzelmet te adtad neki, nem ő harcolta ki. De ha te így szereted, akkor ez a legideálisabb. Te megkaptad a forgolódást, amit te akartál, ő megkapta a légi győzelmet amit ő akart, és mindenki boldogan állt fel a gép elől :) -
Road93 #82593 Amúgy 1:40-nél valóban hibáztam azt akkor is tudtam, ha szimplán visszahúztam volna rá egy ollóba már jó vagyok. Egyetlen okból csúsztam elé az pedig az volt, hogy majdnem tutira vettem, hogy eltaláltam és örül ha összeszedi magát, nemhogy visszafordul. -
Road93 #82592 A nem kis előnyömről csak annyit hogyha 0:35-nél megnézed a kolléga pont egy magasságban volt velem, kb. ugyanakkora sebességgel. A srác sztem top 10 be bőven belefér, illetve nem tudom hányan lőttek még le 12,6 gépet egy repülésből. Igen egyszer elvesztettem szem elől, amikor talaj közelbe kerültem, és amikor lőni kezdett messziről azt hittem egy másik spit támad, azért kellett forgolódnom hogy körülnézzek. Tudom nem illik szem elől téveszteni ellenfelet, de a 15,4 colos laptop monitor és a bal kézben egér+ hatswitch kombinációval előfordul. Amúgy meg konkrétan 3-szor kerültem lőhelyzetbe, és csak azért maradt egy darabban a gyerek mert lőni azt még igen gyéren tudok csak. De én is részemről befejeztem, megértem, hogy segíteni szeretnél, de én nem fogok csak energiaharcolni, mert megmondom őszintén játékban picit unalmasnak tartom. Mindeni úgy repül ahogy szeret, én így szeretek. ;) -
#82591 Na várj, itt valamit nagyon összekavartál. A steam mappában nincsen dokumentumok mappa. Dokumentumok mappája a windowsnak van, az amit alapértelmezettnek beállítanak. Normál esetben nem lehet rejtve, nálam a teljes elérési útja ez:
C:\Users\Tom\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover - MOD
vagy magyar Windowsban:
C:\Felhasználók\Tom\Documentumok\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover - MOD
A "- MOD" akkor kerül a végére, amikor installálod a patcheket, lehet, hogy neked még ez nélkül van. Ebből a mappából valamikor install előtt, alatt vagy után ki kell törölni a cache mappát.
Ezt a dokumentumok mappát kellene megnyitnia a windowsnak akkor is, ha a start menüben a "dokumentumok" -ra klikkelsz, vagy ha az intézőben a "könyvtárak" szekcióban külön kiemelt linkre böksz. Ha te ettől függetlenül használsz más mappát is a saját dokumentumoknak, az lényegtelen, a program a windowsnak "dokumentumok"-ként alapértelmezettnek beállított mappát használja.
Ne a steam mappában keresd, senki nem is mondta, hogy ott lenne.
A másik a telepítés helye és sorrendje. Na, ez jön a Steam mappába, és ahogy olvasom, ezt meg is találtad. Viszont a 3.0 az első patch, nem a 3.01. Mégha csak egy századdal is, de az a nagyobb szám, ergo az jön később. Többinél detto. Lehet a játékot vagy a Windowst szidni emiatt, de azok csak azt csinálják, amit te mondasz nekik :) -
pontijonny #82590 1.40 után szerencsétlen azt se tudja,hogy szedje össze a vasat ,te meg beálltál mögé ugyan úgy esni kelni. Aztán elécsúsztál ,természetesen eldobva minden energiádat és ez meg örült mint a majom a farkának. -
pontijonny #82589 Mielőtt pöcsölgetsz természetesen,akkor mindent az eredeti állapotba hoz ahogy annak lennie kell. -
artivizsla #82588 Nálunk meg sok nyilas és a volksbundistából lett AVH-s legény.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.03.15. 15:58:06 -
pontijonny #82587 És ahogy Pogi mondta csinálj egy filek épségellenőrzését a steamen ,ezt a játék nevére kattintva jobb klikkel a tulajdonságok,majd a helyi filok,és utána a játékfilok épségének ellenőrzése. -
pontijonny #82586 A mod mappát csak a modok telepítése után találod.
Ha felpatchelte a steam akkor ahogy Tom leírta szépen tedd fel a dolgokat és menni fog .Hagyd a retekbe a MOD mappát egyelőre.
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.15. 15:47:24 -
pontijonny #82585 Most erre mit lehessen mondani? Amatőr módon csinálta kollega ,és akkor finom voltam. Nem forgolódtál,hanem valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag eldobtad az előnyödet ami nem is volt kevés,aztán meg már sodródtál az árral.Bár még 1x lehetett volna esélyed ,hogy újra fölénybe kerülj,de inkább horizontális fordulóba kezdtél.Utána meg nyomtad le mintha kötelező lenne.Pedig szagolni se tudott volna rád ha egy kicsit gondolkodsz.
Nehogy félre értsd nem szándékozlak ekézni,de tényleg,pusztán jobbító szándék vezérel amikor ezt megfogalmazom,így te konkrétan célt repültél neki,és az is látszik,hogy nincs otthon a spitben a srác és még így is leabált. Amúgy sem egy topp 10 a gyerek.
És mit lehet azon élvezni,hogy lelőnek?:)
És még egyszer nehogy a szívedre vedd ,,tényleg csak azért írtam,hogy hátha hasznodra válik.
Bár mindenki úgy repked és harcol ahogy akar teszem hozzá. -
RepeszElek #82584 Természetesen mindig figyelmesen elolvasom amit írtok, és követtem az utasításaitokat! Nem hiszem hogy okosabb vagyok annak tudatában hogy nekem nem megy míg nektek igen! :)
de nem tudtam megcsinálni és ezt meg is válaszoltam hogy miért:
"Hát ez a steam nem hozott létre nekem a játék mappájában belül semmilyen dokumentumot meg clod meg cache mappát. Rákerestem a gépemen de úgy sem találtam sehol. " Igaz,rosszul írtam mert azt mondtam hogy a játék mappáján belül,de az igazság az hogy megnéztem a dokumentumokat is.
Mivel a dokumentumok könyvtáramban nem találtam ilyen mappát ( egyébként fenn vagyok az originen is és az odarakja úgy ahogy írjátok, meg is találtam az originen vett játékomnak a beállításait ) szóval mivel nem találtam ott semmit ezért azt csináltam amit szerintem mindenki tenne és beállítottam a keresőt hogy mindenhol keresse az egész gépen ezeket a mappákat de nincs találat!
Tiszta hülye ez a win. egyébként mert szúró próba szerűen beírtam mást is amiket egyből megtalált ezzel igazolva hogy nem mond butaságot, viszont mikor beírtam azt is hogy battle of stalingrad és arra is azt tudta mondani nincs ilyen a gépemen akkor kicsit összezavarodtam hiszen 3 hete azzal játszom :D
Próbáltam megnézni a steam beállításoknál hogy hova pakolhat még dolgokat de nem találtam..
A TF patch-ek telepítésekor a legelsővel kezdem 3.01 MOD és elérhetőségnek azt adom meg amit mondtatok:
...\steamapps\common\IL-2 Sturmovik Cliffs of Dover a Steam mappán belül.
Nah most mivel a dokumentum mappán belül ezt nem találom sehol:
1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover - MOD mappa ,ezért ennek tartalmát nem tudom kitörölni a TF telepítésekor és lehet hogy ezért hisztizik a patch..
Mindegy ne vesződjetek velem már így is annyi mindenben segítettetek hogy kezd ciki lenni hogy csak annyit tudok hogy köszönöm...
Mostanra már jövök nektek pár sörrel! :D
-
Lysandus #82583 Van egy eladó X52 CH pro pedal kombóm. Az X52 használt, a pedál is, de még mindig tökéletes. A CH pro zerintem az egyik legmasszívabb és legpontosabb szerkentyű még mindig. Mondjuk legyen a kettő 35 ezer együtt. -
Valka78 #82582 "... a német munkásőr... SS-alakulatban szolgált" Pont.
Ja #82572.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.03.15. 15:24:49 -
Road93 #82581 Itt van az amikor leálltam forgolódni Karaya spitjével. Igen, ha nagyon akartam volna akkor nem teszem, de én így is jól szórakoztam hogy elkapott. 0:35-től kezdődik az én szereplésem a videóban.
https://www.youtube.com/watch?v=VzjyrwmmKYk -
pontijonny #82580 Mikor lesz ingyé? Mit mondanak a belsős informátoraid?:))) -
Solt #82579 És ez az "előre nyomod hátára fekszik" sztori sincs már? :) -
sakkay #82578 Hosszabb idő után repültem a BOS-al. Azt kell, hogy mondjam, nagyon sokat javítottak rajta. Az ai egész jó, a messzer nem inog. Nagyon pontosan lehet vele lőni, de a gépek nem égnek-csak ha kell-és jóval több találatot is bírnak. A messzer pl. kapott egy motortalálatot, meg tartályt, előbb fogyott el az üzemanyag, minthogy a motor bekrepált. 4 ai-ból 2 pilóta halál volt, a gépek még egészen tűrhetően álltak pottyanáskor. -
croatianus #82577 Itt meg tudod nézni az egészet. Magyarú van:
Angliai csata
"Ki a francnak akar imponálni?!" -
pontijonny #82576 Ja és nézd meg a filmet:)
Battle off Britain
1.40 nél egyelőre ez vagy te:))))
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.15. 08:51:49 -
pontijonny #82575 -
pontijonny #82574 -
pontijonny #82573 Telepítsd fel az elmondottak szerint,majd kérd meg a srácokat,hogy adjanak egy TS elérhetőséget ahol vannak és beszélj meg velük egy időpontot ,amikor élő szóban egy fél óra alatt elmagyarázzák a beállításokat meg amiket tudnod kell.Akár még repülnek is veled .Hidd el egyszerűbb lesz az életed így.
Itt több mindennel kell foglalkoznod egy picit mint a BOS ban ,de nem vészes.A propeller állásszögét például még az automata E4 nél is felszállásnál manuálisan kell kezelned ,az E1-3 nál meg folyamatosan,a hűtőre is figyelni kell,de a spit -hurri is melósabb ,ott még a keveréket is neked kell állítani.
(na majd itt derül ki jó e egy hotas:XD )
Sok sikert hozzá! És ne add fel.
Ja és tényleg gyakorolj mielőtt bemész szerverekre ,mert a Clod ban vannak az igazán nagy cápák jelenleg és ezek szemrebbenés nélkül gyilkolnak majd le és azt sem fogod tudni mi is történt:)
-
artivizsla #82572 Kávé mellé.
Más. -
#82571 Te elolvastad amit írtam vagy csak átfutottad?
Akkor még egyszer leírom szájbarágósan: tehát nem a játék mappájában kell keresned, hanem a Dokumentumok mappa->1CSoftClub mappa->il-2 sturmovik cliffs of dover - MOD mappa(ez a mappa csak akkor kreálódik, ha felraktad a TF patch-eket, alapból ilyen: il-2 sturmovik cliffs of dover, ebből is törölheted)->cache mappa és ennek a tartalmát kell törölni indítás előtt. Persze ettől függetlenül is el kellene indulnia, csak okozhat galibákat, ha nem törlöd.
Csináld meg Steam alatt a Fájlok épségének ellenőrzését, utána indítsd el a játékot, így működnie kell! Ezután rakd fel sorba az ÖSSZES TF-es patch-et kezdve a legelsőtől 3.0, és így tovább 3.1, 4.0, 4.3, 4.312) -
#82570 Hello.
A clod alapvetően két mappába teszi a játék fájljait.
Az egyik, ahol a játék maga van, az a ...\steamapps\common\IL-2 Sturmovik Cliffs of Dover a Steam mappán belül.
A másik, ahova beállításokat, netes cache-t teszi, az a C:\Users\-pcnév-\Documents\1C SoftClub\il-2 sturmovik cliffs of dover - MOD mappa. Ebben a mappában van az a cache mappa, amit Pogi mondott. Annak a tartalmát ki kell törölni a TF patchek telepítésekor (installnál még mindegy, de első indítás előtt legyen kiszedve. Grafikai hibákat okoz, ha nem teszed).
Ha az utóbbi két évben telepítetted a steames játékot, akkor ott már a legutolsó hivatalos verzió lesz meg neked. Arra kell sorrendben feltenni a következő TF patcheket:
3.0, 3.01, 4.0, 4.3, 4.312, installnál meg kell neki adni azt a mappát, ahol a játék fájljai vannak. Amit írtam korábban, az első elérési út. Ha ezt nem állítottad be, vagy a sorrend rossz, akkor rinyálhat a verziószámok miatt.
Fél napja installáltam újra én is, tuti, hogy működik.
A patchek után Win8-on is simán megy. -
RepeszElek #82569 Hát ez a steam nem hozott létre nekem a játék mappájában belül semmilyen dokumentumot meg clod meg cache mappát. Rákerestem a gépemen de úgy sem találtam sehol.
letöltöttem az első tf patch-et de ezt írja ki mikor installálni akarom :
Folder does not contain the pre-requisite MOD version.
Ha jól értem nem jó a mod változatom vagy mi....
Még jó hogy csak 2700-ért adták...ezért nem szeretem a régi játékokat mindig csak a baj van vele, meg ez a windows is bekaphatja.
Van mac-em és ott soha semmi ilyen baj nincs sőt az app store eleve nem engedi letölteni ha valami nem kompatibilis!
Najó egyenlőre mára feladom holnap korán kelek, majd még folytatom a szenvedést, és nagyon köszönök mindent nektek!
-
#82568 Ja és mielőtt elindítod a játékot a Dokumentumok mappán belül a Clod mappában töröld a Cache mappa tartalmát -
#82567 Feltelepíted a játékot, hagyod, hogy fel patch-elje a steam, aztán sorban felrakod az összes TF patch-et. Ennyi... -
pontijonny #82566 Ne erőlködjél már bassza meg az úr isten. És nem jól jöttél rá.
Hagy a picsába azt a steamet ,mjad csak elmondják a menetét a srácok,addig töltögess.
Én évekkel ezelőtt felraktam és már nem emlékszem a menetére ,de csak be kell majd másolni valahová.
VALAKI SEGÍTSEN MÁR A JÓEMBERNEK!!!!!!!!!!!!!
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.14. 20:50:31