91309
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#90547 ha jól számoltam akkor 134 géptípust sorolt fel a végén , ha csak 1 hetet szánunk mindegyikre is több mint 2 év.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.06.22. 17:42:07 -
#90546 Köszi. Így visszanézve tényleg sok kontent került bele, ami nem is volt teljesen így tervezve, jó pár típus menet közben lett hozzáadva. Wellingtonnak pl egy típus volt eredetileg a terv, lett belőle nyolc. Legutóbb amikor számoltam, akkor 59 új típus és altípus lett hozzáadva a CloD Blitzhez képest. Hajókból is lesz kb 16 új osztály, a sivatagi tankokból, ágyúkból is több mint 40 új típus. Plusz a térkép.
A kiadási dátum még mindig az 1C döntése, majd ha ők bejelentik, akkor tudni fogjuk. -
feca1229 #90545 Le a kalappal Tom! Ez egy kurva nagy csuda lesz mikor kijön!!! :-)
Gondolom még mindig titkos...
Remélem már nem sok idő! -
#90544 Teljes planeset:
-
#90543 -
Lysandus #90542 -
sakkay #90541 Mikor jön ki? Mikor lesz vr?
-
sakkay #90540 -
#90539 -
VDomino #90538 Jöhet bármelyik. Aztán úgyis bekonfigolom Messzára vagy Fókára. -
Lysandus #90537 Nem rossz ez (bár nem próbáltam), csak így minden géphez más bot és gázkar kellene! :))) -
#90536 WW2es perifériák -
Lysandus #90535 -
sakkay #90534 -
#90533 Kíváncsi leszek hogy nálad mi lesz az eredmény. -
Paladin #90532 Nem még. Pár hsz-t olvastam, de elég összevissza: van akinek javult, van akinek romlott a teljesítmény. Még nem tudom, én hova tartozok :) -
#90531 Amúgy a legújabb peccs óta játszottál a játékkal online?
Nálam nagyon szaggat. Eddig 90hz-n, ultra grafikán simán futott, most 60hz-n, low grafikán annyira szaggatott hogy ki kellett lépnem. Újraraktam a játékot se semmit sem javult. Néztem a fórumokat de nem igazán látok sehol megoldást. -
Paladin #90530 Na, akkor már többet tudsz mint én, köszi!
Én csak végigpörgettem a topic elejét, amiben a sírás ment, láttam hogy ez a fő probléma.
Utóbbi pár elszórt hozzászólás VR topicokban már úgy hangzott, hogy rendben van a dolog, csak idő amíg elkészül, de nem volt időm visszakeresni, mi alapján optimisták :)
Ha már nem fejlesztik nagyon a VR részt, legalább ne rontsák ;) -
#90529 Igen azóta elolvastam az egész fórumot, mert az elején Jason bezáratott minden ezzel foglalkozó topikot és úgy nézett ki hogy azért mert egy h*lyegyerek sírt a mod miatt.
Mint kiderült ő azért indította az egészet mert szúrta a szemét a vr 10x zoom (úgy hogy nem is használ vr headsetet), de elmagyarázta neki mindenki hogy a vr játékban alapból 1.5 zoom van ami semmire nem elég, és vr 10x zoom az ugyan az mint ami a jelenlegi 5x ami a monitoros játékosoknak van. Viszont egy kis trükkel a 2d userek is használhatják a modot és így nagyon durva távolságra látnak.
Azóta tisztázódott hogy mi a helyzet, engedélyezik a modot és a következő kiadásban már nem tudják a monitoron csítre használni. Kiveszik belőle a 2d supportot, a vr userek pedig kapnak egy 8.5x zoomot ami a játékban lévő 1.5-tel kombinálva kb. ugyan az lesz mint ami a monitoros natív 5x zoom.
-
Paladin #90528 Azért ez ebben a formában nem teljesen igaz.
A mod azért nem működik, mert változott a renderelési mód az új patch-csel.
Viszont valóban panaszkodtak idiótább 2D-sek, és kénytelenek valamit kezdeni ezzel. Momentán annyit tudni, hogy Jason és a mod készítője megbeszélik a dolgot.
Lehet ebből totál tiltás, korlátozottabb zoom, vagy hogy csak modként működhessen (jelenleg ugyanis csak kliens módosítás, nem rendes mod, így a serverek nem tudják tiltani). Még nem tudni (AFAIK). -
Death Rattle #90527 Tehát G-erő jelzés. Köszönöm. A grafika nálam rosszabb lett de utánaállítotam egy minimálisat és megoldódott. Bár az én gépem pont a minimumot tudja (egyenlőre) amit a BoS elvár... -
feca1229 #90526 Nekem is állítgatnom kellett a grafikai beállításokon, mert én sem vagyok elájulva tőle, függetlenül hogy sokan dicsérik. Nekem az elsimítás lett szarabb, ha állítok rajta akkor pedig földközelben van egy nagyon minimális mikrolag, persze még finom hangolhatom :-)
Gondolom nálad ilyesmi a helyzet, kicsit variálnod kell, hogy fasza egyen, csak az a bosszantó hogy ami eddig jó volt azt nehéz vissza állatni. -
#90525 Ahogy feca1229 mondja, az a g-erőt mutatja.
Elég fontos volt ez a peccs mert a grafikai motor is változott, és amit régóta hiányoltam hogy a repülőgéppel kapcsolatos üzenetek teljesen kikapcsolhatóak.
Érdekes amúgy mert mindenki azon áradozik milyen jó lett az új motorral, nálam viszont sokkal rosszabbul fut. -
#90524 Megnéztem, sajna nem az igazi... :( -
#90523 Köszönöm, megnézem! Bár nekem NVidia kártyám van, de hátha... -
feca1229 #90522 Nem vagyok benne biztos de próbáld meg a CAMERA beállításoknál, a GRAPHICS beállítás alatt találod.
A legutóbbi pecs óta akinek Radeon kártyája van azoknak vannak gondjaik, vagy mintha ilyet olvastam volna a fórumon. -
feca1229 #90521 Az talán a pilótára ható G- erőt mutatja. -
#90520 Sziasztok!
Annak mi lehet az oka, hogy az 1-el ezelőtti frissítés óta a a pilóta fejmozgása nem az igazi? Úgy értem, hogy akár a billentyűzetről, akár a joy hat-ról mozgatom, a pilóta feje túl nagyot mozdul az adott irányba.. Így meg nem lehet követni a másik gépet. Vagy lehet ezt állítani valahol?
BOS-ról lenne szó...
Köszönöm a válaszokat! -
Death Rattle #90519 Srácok, a frissítéskor megjelent a kép bal alsó sarkában az irányindikátortól jobbra egy karikaszerűség, benne egy számmal. Multiban látom. Az mit jelez ? -
feca1229 #90518 IL-2 Sturmovik: Battle of Bodenplatte - Premium Edition
20. dollar
Ennyit viszont tényleg meg ér!!!
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2020.05.22. 19:12:26 -
LacAI #90517 Nem is drága. alig 2 milla dodó egy P51. Másfél egy P40.
A Yak 9-UM meg csak 685 ezer . Ingyé van:))
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2020.05.22. 17:15:20 -
Solt #90516 Úgy-Úgy!! -
#90515 esetleg valaki akar venni egy igazit ?
van 2 üléses Messzer is DB605ös motorral -
Lysandus #90514 Nekem is ez ugrott be, amikor megláttam: Szépnek szép, de mér' nem lőtted le????? :DDDD -
#90513 Ez csak a windózos paint, nincs a munkahelyi gépemen fotósopp ;) -
#90512 Photoshop GOD! -
Solt #90511 -
#90510 Tessék... ;)
-
Solt #90509 Nem rossz, de ha égne még jobb lenne... -