IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Láttad ezt Tom? Alfa teszt után most van béta teszt alatt, gondolom omega tesztig nem fognak vele várni
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Kegyetlen így, van benne javítani való tutira. Az eleve tankelhárító célra fejlesztett Hs-129 MK-103-asával is szarrá kell lőnöm az új üzemanyagszállító teherautókat hogy méltóztassanak kigyulladni. A Katyusákat sem olyan egyszerű felrobbantani mint eddig de az még istenes. Én is remélem hogy kissé átgondolják ezeket a dolgokat mert hát :
"Ah, micsoda idők, amikor mindenféle jöttmentek kényükre-kedvükre NI-t mondhatnak az öregeknek. Átok ül ezen az országon, itt már semmi se szent! Még a rekettye tervezők és berendezők is gazdasági stressz alatt élnek a fejlődés eme szakaszában."
<#vigyor1>#vigyor1>
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
GOOBY, pls
Q: Is it planned to expand the line of "Battles ..." to an earlier side: France 40, Africa, USSR 41 (Odessa, Leningrad, Sevastopol), the Finnish War (39-40)?
A: Jason: About new Battles, as I stated above, I have nothing new to report. I of course always want to make more theaters, but you should also check out Team Fusion’s new North Africa add-on for Cliffs of Dover. They have done some cool stuff with some new planes. Stay tuned for more info about that product soon.
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: VDomino, 2020.04.16. 21:27:52
Remélem hamar kiadnak vmi javítást mert ez így nem okés. Emlékszem ez a bug (vagy feature) már régebben is előfordult, nem igaz hogy nem tudnak valamit csinálni vele.
GOOBY, pls
A Wellington külső modell már a játékban volt, ahhoz nem nyúltunk (festések persze lesznek újak), a belső viszont teljesen új (lövésztornyok is készen vannak), egy cseh és egy amerikai srác csinálta.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
Si vis pacem, para bellum
Nos, mi a véleményetek az új sérülésmodellről ? Nekem egyenlőre annyi hogy repülőteret támadni mostantól nagyon veszélyes dolog. A minap gyakorolgattam a MetalWar szerveren, Fw-vel és Stukával lőttem-bombáztam a krasnodari repteret. Mondanom sem kell elég drasztikus eredménnyel. Rám nézve legalábbis : kb. minden második rácsapásnál lelőttek mint a sz**t. <#idiota>#idiota> Tök mindegy mivel, honnan, milyen magasságból, szögből csaptam rá vagy merre, milyen magasságon próbáltam eliszkolni, szinte mindig eltaláltak.
Legalább van kihívás...
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2020.04.07. 23:59:44
jelszó, port, minden más változatlan.
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
GOOBY, pls
Ez az első fps amit kipróbáltam, a kontrollereket most vettem elő a dobozból. Nagyon jól megcsinálták a kezelőfelületet, 5 perc alatt megszoktam az irányítást.
Aki teheti próbálja ki, nagyon tuti.
GOOBY, pls
a. totál új rendszert csinálnak, alapjaitól újraprogramozzák a minden is, és még nincs egy kicsit is működő alap
b.MI a faxt tudsz kezdeni ebben az időszakban olyanokkal, akik a már kész programmal tudnak szöszölni, és hadjáratot készíteni?
Érted? Jó ha pilóta vagy, csak ha a gép még darabjaiban van, semmi értelme, hogy ott lebzselj az alkatrészek körül<#alien>#alien>
A DCS dinamikus kampány legelső béta verzióját mondta Wags körülbelül 2021-re valamikor. Amikor Wags is azt mondja, hogy majd évek múlva lesz belőle valami (2019 végén volt erről szó), akkor nyugodt lehetsz benne, hogy senki, de még CEO szinten sincs senkinek lövése sem arról, hogy mennyi munka kell hozzá, az mennyibe fog kerülni és mikorra lesznek kész vele. Lehet, hogy 2022-ben már azzal repkedünk, de lehet, hogy még 2025-ben sem. A dinamikus kampányhoz gyakorlatilag DCS 3.0 fog kelleni, a játék alapjait annyira át kell dolgozni. Nem mondom, hogy lehetetlen megcsinálni, nyilván ha rászánják a pénzt és a fejlesztést, akkor bármit megcsinálnak, csak épp azt nem látom, hogy most tényleg lenne erre pénz és szándék.
www.pumaszallas.hu
Ha minden igaz az a terv, hogy egyszer kelet, egyszer nyugat megy majd felváltva (gondolom Normandia után).
Nemtom hogy online PvP hadjáratokkal a BoS hogy áll, de az angolszászoknak a Keleti-Front nem annyira érdekes, mint ahol voltak angolok vagy amerikaiak. Ahogy az Oroszoknál meg a CloD-os BoB nem túl népszerű. Remélem Afrikát azért megnézik ők is <#alien>#alien>
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.03.24. 22:40:58
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Jó lenne ha ha tudnék programozni, mert el tudnám vele ütni az idöt saját ötleteim megvalósítására , de ad-hoc jelleggel nem sikerül egyedül nekiállni.