IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://aktiv.origo.hu/nagyvilag/20150222-nemetorszag-nem-szallit-harckocsikat-litvanianak.html
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Amúgy én ezt az AI-k elleni gyakorlást max a lövészet csiszolására tartom jónak.
Öcsém újra csatlakozott a fotelpilóták táborához sok év kihagyás után. Hajdanán a régi IL-2-őt tolta aktívan multiban, de most a CLOD-al ismerkedünk. Tegnap csináltunk egy szervert hogy csak ketten legyünk és el tudjam magyarázni az alapokat és a főbb változásokat, de amikor kiválasztottuk a nemzetett és a repteret, a "create" gombra nem történt semmi, tehát nem adott be a reptérre. Nem tudom mit csesztünk el. A másik kérdésem, hogy hogyan lehet Coop-ban reppenni AI-k ellen. Az alapok gyakorlására az lenne a legideálisabb.
Üdv, Harmless-HUN
Z97-PRO gamer - i7 4790K @ 4.00GHz - 32GB Dual-Channel DDR3 @ 1199MHz - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960
Utoljára szerkesztette: Willenbrock, 2015.02.22. 07:02:54
AZ Usákok elvannak magukkal,,mégpedig elég jól,aztán,hogy a kormányaik mit ,hogy csinálnak az megint egy más kérdés,de az biztos,hogy mindig úgy csinálják,hogy nekik legyen jó. Mármint az egyszeri amerikainak is. Nem egy szeretet szolgálat a világ iránt az biztos,de melyik nagyhatalom volt az a történelem folyamán kérdem én.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Elég egyértelmű miket kell beállítani,,utána megvágod ,és any videó konverterrel letömöríted..
Msi AB-vel vennék filmet. Csak már nem emlékszem,hogy mit kell átírni, beállítani, felrakni az AB mellé, hogy müködjön a dolog. Tudi valaki?
Ráér holnap, megyek aludni.
Utoljára szerkesztette: lala42, 2015.02.20. 23:44:38

Mondjuk Szepy csigaevő barátait nem látom a listán, de evvel én is úgy vagyok, hogy aminek szarva van és meg kell enni, legalább a háza ne legyen a hátán. 😊
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.02.19. 20:40:21
Mai cikk a Blikk-ből :

Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.02.19. 16:49:55
Lemezterület: 8,67 GB (9 317 195 776 bájt)

Ennék én csak ne lenne olyan rohadt drága <#nevetes1>#nevetes1>
De most komolyan. 5-6 db olyan 1500 Ft. És ez csak előétel. Szóval jól nem laksz vele.
És mondjuk a tengeri herkentyűket sem szeretitek?
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Itthon abból az egész család megvacsorázik😊 De sokan sportolnak is ,hugi mondta ,hogy reggelente tömegek futkároznak mindenfele,és mivel a sógor focizott kint így egy olyan helyen laktak ahol valami sportlétesítmény volt olyan egyetemi mittudomén mi,na az is tele volt mindig ahogy mondta.
A Béna.
Már a nyelet megcsináltam neki amíg úton volt ,a régiről áttettem a díszítést ami ólomból van.Ólmot mivel lehet fényessé tenni ,mert nem igazán sikerül.

www.smart-bus.hu
Gondolj bele,hogy európába el se hoztak olyan gépeket harcolni amiket a csendes óceánon használtak.És ők is 2 fronton tolták .
Szinte felfoghatatlan micsoda katonai potenciál volt ott és még van is. Az más kérdés ,hogy lévén nem hülyék igencsak jól jöttek ki az egészből.
Szepy.
Megint általánosítás az amikkal szemben. Nézz körül hazánkban. Mennyi elhízott ember van? Na ugyi. Ráadásul az egészséges életmód mint üzlet ott aztán virágzik,hidd el ők se mind gurulnak ,bár van egy jólét náluk ami nekünk kicsit elképzelhetetlen.