91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • mustangdc3
    Nekem is szokott olyankor amikor google keresőbe írom be címet nem mindig jön be az oldal. olyankor az SG oldaláról tudok csak bejelentkezni
  • PhantomAss
    mobilon nincs flash player, az nem lehet a gond
    sem androidon, sem win7-en, sem win 8.1-en nem jön be az oldal mostanában.
    Különböző gépeken.
    Nem tudom mi lehet, ha ti nem találkoztatok ilyesmivel.
  • croatianus
    Flashplayer-frissítés?!
  • PhantomAss
    lányok,
    kb egy hete szarakodik a sg nálam, állandóan errorokat dobál amikor a fórumra kattintok, hogy offline van, nem elérhető. De persze elérhető...
    otthoni gépről, munkahelyi hálózatról, mobilnetről, tök mindegy hogy honnan próbálom.
    Egy csomót kell szórakozni mindig hogy be tudjak lépni.
    Nem tudjátok ez mitől lehet?
  • pontijonny
    Az a baj,hogy fogalmad sincs mit beszélsz:) de nem feszítünk keresztre ,mert még elvennénk a lelkesedésedet:)
    A Clod hangjai jók,a FOS akarom mondani Bos az meg olyan amilyen:)
  • croatianus
    Találtam neked egy-két dagadt jenkit oerlikon-nal lövődözni. Ezek eléggé a CloD hangjait igazolják:

Úgy tűnik, a valóságban is elvette volna a hangulatodat.
  • feca1229
    Ja még annyit, hogy már többen jelezték a BOS fejlesztőinek, hogy hiányolják az akanahatású 20milliseket, és változtatssanak a nyomjelző füstön mert nem biztos, hogy ez így jó! :-) ha megtalálom be linkelem!
  • feca1229
    Nekem meg valahogy jobban bejön mint a BOSban! Hasonlitsd össze a lövések effektjeit a CLODban, és a BOSban, ha megfigyeled a CLODé az sokkal faszább :-)
    A BOSBan szinte teljesen átvették aROFban tlálható effekteket mint pl. minden fegyverből kilőtt lövedék jelölő füstje ugyan az, vagy orosz vagy német neki tök mindegy, mintha mindenki ugyan azt a fegyvertipust használná, ezzel szemben a CLODban German ammunition ezek közül bármit választhatsz, hogy mivel tárazod be a fegyvereidet, ja és a CLODban nem csak annyi a különbség, a 20mm és puska ürméretű lövedékek között hogy kicsivel vastagabb a nyomjelző füstje a 20 millisnek! A CLODban kidolgozták az akna hatású 20mm robbanását is, mikor kilőtted egy idő után felrobban és lehet látni amikor robbanási pamacsokat csinál az égen kurva jól néz ki! Ezzel szemben a BOS mintha kis pici hülye nem irányitott rakétákat lőne ki... igaz itt is lehet állitani a lövedékek kiosztásán páncéltörő, robbanó, vagy ezek kombója. Tehát a CLODéhoz mérten amit be is linkeltem, hogy lásd miről beszélek, mindenféleképpen elnagyolt, és leegyszerűsített. A hangja meg szerintem jó mind a kettőnél, elképzelhető, hogy ilyen hangja volt ezeknek a fegyvereknek, kitudja, élőben még nem hallottam egyiket sem!
  • sakkay
    Lehet csörgök a héten Papa. Pesten leszek.
  • Solt
  • Papa01 #83635
    Rosszak vagytok. :)))
  • artivizsla #83634
    Hú barátom, ezt tényleg nem kellett volna...:))

És pont most, amikor Laca visszatér...:))
  • sakkay
    Huha...lesz kapsz mindjárt..
  • RepeszElek
    Nem lenne rossz ez a clod csak a gépfegyvernek olyan nevetséges a hangja hogy elveszi a hangulatomat a játéktól. Nem jelzett senki a fejlesztőknek hogy csináljanak vele valamit?:)
  • Solt
    Nem, csak elbeszélünk egymás mellett, asszem... :) Érdemi előrelépés a dual channel tekintetében APU, vagy IGP mellett van... + VGA esetén annál a lepkefing gépnél kimért pár százalékot... egy erősebb konfig esetén még ennyi sincs, de erre szerintem az a legjobb megoldás, ha kiveszed az egyik modult, és csinálsz egy tesztet. :)

Én csak azt mondom, hogy ha érdemben olcsóbb az 1x8GB, akkor vehető az is, hátrány nem éri vele.
  • Valka78
    Az egyik az A10-es APU, a másik meg egy sima intel proci+HD7770, nem? Vagyis ez utóbbi a diszkrét kártyás megoldás, amiről ezt írja:

"Lehet-e akkor diszkrét VGA mellé javasolni a dual channel kit elhagyását, azaz egyetlen modul használatát? Nos, én lebeszélnék erről mindenkit. A méréseken jól látszott, hogy bár kicsi, de minden játéknál jól kimutatható a egyetlen csatorna használatának negatív hatása - pedig több olyan játékunk is van, amelyek a kétcsatornás tesztben teljesen VGA-limitáltak. Ebből következik, hogy ha megjelenik egy erősen platform-intenzív játék, azzal gondok lehetnek - ráadásul olyan gondok, amiket a beállítások piszkálásával sem fogunk tudni orvosolni. Ezért inkább azt javaslom, hogy ha játszani is akarunk a gépen, akkor ne sajnáljuk a plusz néhány ezer FT-ot a dual channel kitre."

Vagy benéztem valamit?
  • Solt
    Kivéve amikor nem... :)
  • Valka78
    Csak a végét olvastam el. Mindig ott van a lényeg :)
  • Solt
    Az egész teszt APU-val van, de ne ragozzuk...

Én nem érvelek az 1x8 GB mellett, mert hulla mindegy játékokhoz mit vesz, 1x8-t, vagy 2x4-t... én azt venném, ami olcsóbb, ennyi.
  • Valka78
    Nézd, mindenképpen jobb a dual channel. Ez tagadhatatlan. Lehet, hogy "csak" 5-10%-al, de jobb. Szerintem az első idézet nem az APU-ra vonatkozik. A másodikat azért raktam be, mert ott is jobb a dual channel. Mindenhol jobb.....
    Előbb fog váltani DDR4-re, mint hogy 2x8GB DDR3 kelljen neki. És akkor majd könnyebben eladja a 2x4 GB kitet.
    De mondj egy értelmes érvet, ami hosszútávon az 1x8 GB mellett szól.
  • Solt
    És szimulátorozáshoz IGP-t fog használni? :D IGP, APU esetén a közös memória címtér miatt jelentős az eltérés, de egy hagyományos CPU mellett játékok alatt nem fogsz semmit észrevenni abból, hogy dual, vagy single channel... de, ha nem hiszel nekem, vegyél ki egy modult és teszteld ki! :)
  • Valka78
    "Ha az IGP-nek csak a gondolata felmerül a PC-nkkel kapcsolatban, akkor az egy modul vásárlását el kell felejteni."
    Ez is onnan van....
  • Solt
    Igen, APU(!) esetén... de ugye neki nem az van! ;)
  • croatianus
    Én még nem nagyon láttam, hogy bármi kihasználta volna a 8GB ramomat. Kb. a felénél többet nem láttam használni még egy programot sem. Emiatt párszor kísértett is a gyanú, hogy valahol nincs jól beállítva, engedélyezve, de bele kellett nyugodjak, hogy csak annyit használnak.
  • Valka78
    "Ezért inkább azt javaslom, hogy ha játszani is akarunk a gépen, akkor ne sajnáljuk a plusz néhány ezer FT-ot a dual channel kitre."
    Ez van a cikk végén :)
  • Valka78
    Akárcsak a 2x8 GB RAM...
  • Solt
    Az első mérés CR2-ben van, a többi meg CR1-ben... ez már eleve jelentős különbség lehet! ;) Szintetikus tesztekben kijön a különbség, de játékok alatt gyakorlatilag nulla a különbség... például. Egy APU esetében már más lenne a helyzet, ott már kijön a különbség elég rendesen... ÍME.

A DDR4 pedig még nagyon drága... nem csak a memória, hanem a CPU hozzá, a lap... az még évek mire releváns lesz.
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.04.06. 15:39:19
  • Valka78
    Amikor megvettem a RAM-okat, kipróbáltam a single meg a dual chanel közti különbséget. Igaz a 2x4 az nem 1x8, de az is single és ganged.

Meg mit akar bővíteni még DDR3-as RAM-ot később, mikor már bejött a DDR4....?
    Én is 2x4-et vettem, mert azt könnyebb lesz eladni, meg gyorsabb is.
    Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.04.06. 15:25:10
  • Solt
    Miért lenne lassabb? :)

Gyakorlatilag mindegy, hogy 2 x 4, vagy 1 x 8... menj fel az alaplapod honlapjára, és nézd meg milyen modulokat támogat, próbálj meg abból választani. A későbbi bővítés úgyis lutri, nem egészséges különböző modulokat egymás mellé tenni, nem véletlenül árulják kitben őket. ;)
  • Valka78
    Igen de az 1x8 az lassabb, mint a 2x4.
  • VO101Tom
    Akkor az jó.
  • Indi69
    Köszi. Azt írja, hogy max 16GB, amit 8GB vagy annál nagyobb modulokkal érhetünk el
  • VO101Tom
    De azt nézd meg, hogy milyen alaplapod van, és az kezeli-e a 8GB-os modult!!!
  • Indi69
    ok. köszi
  • lala42
    1x8, ha később bővíteni akarsz, legyen még 1 hely.
  • lala42
    Kellemes Húsvéti ünnepeket mindenkinek. Csak mértékkel és tartózkodással fogyasszatok. (Mérték a vődőr, tartózkodás az asztal alatt)
  • Indi69
    Üdv. Memóriát akarok venni. De nem tudom, hogy milyet, 2x4GB vagy 1x8GB . Vagy mindegy? A lapomon csak két hely van a memoknak, 1155-i5
  • sakkay
    Köszi. Közben ha alt tabozik' akkor bejön neki. Nemtom', hogy sikerült neki, hogy csak a steamosoknál csinálja ezt
  • VO101Tom
    A felbontásra tippelek én is.
  • Papa01 #83606
    Lehet butaság, de ha nem minden alkalmazás ezt csinálja, akkor lehet, h annál az egynél, olyan felbontás van beállítva, amit nem bír a monitor. De ez csak tipp. :)