91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • sakkay
    Az egyik haveromnál olyan van, hogy ha elindít valamit a steamról, kikapcsol a monitor és azt írja out of range..legalábbis ezt mondja.Szerintetek? Mi ez?
    Mondjuk nála gyakran vannak hihetetlen dolgok
    Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.04.05. 21:28:45
  • RepeszElek
    Egyébként a trackir használata megterheli külön a gépet? Így is éppen eldöcög a Bos-al a laptopom (i5 gtx 660) nem örülnék neki ha leesne az fps-em..
    Tud valaki erről mondani valami? :)
  • RepeszElek
    Köszi, de nem engedhetek meg magamnak trackirt is meg ezt is, és a trackir fontosabb mert a potival nagyon nem szeretek nézelődni, egérrel elmegy meg gyors is de megvan az a hátránya hogy a bal kezem mindig foglalt, és ha veszek egyszer egy rendes szettet akkor kelleni fog az a kéz a tolóerőkarhoz. Bár trackirt bármikor tudok venni G940 meg ritkán van eladó ezért logikus lenne ha a joystickot venném először,de a x55 pro tolóerő szabályzója annyira tetszik hogy nagyon! :) Az kéne egy g940 joystickkal:)
  • Solt
    SSD témához...

• Lysandus
    Tudok még egyet, ha érdekel.
  • sakkay
  • RepeszElek
    Tudom én hogy jó joy csak azért kérdeztem mert tegnap véletlenül láttam hogy még mindig árulják és csodálkoztam hogy mi nem tetszett benne a kollégának, de ezek szerint csak nem törölték a hirdetést.
    Meg nem csak ezt a joy-t mutattad ám nekem hanem a trackir-5 cuccot is amiről azt sem tudtam hogy létezik, és annyira tetszik hogy inkább azt rendeltem be a neten az már más tészta hogy 4 nap után közölték velem hogy 10 ezerrel drágább lesz a forint rossz árfolyama miatt. Utána néztem több oldalon is és tényleg annyi, de nem sokára jön a fizu és ha erős lesz akkor nem érdekel megveszem, ahogy elnézem hamar eltudnám adni ha nem tetszik vagy nem tudnám a projektor vászna miatt úgy elhelyezni hogy jó legyen, de néztem videókat akik így használják úgy hogy csak nem lesz gond.
    Meg azért sem hallgattam rád mert pár nap játszás után úgy hogy még felszállni sem tudtam nem voltam biztos hogy kell az nekem :D , meg az új saitek hotas cuccok tudom hogy gagyibbak de olyan jóóóóól néznek ki! :)

• croatianus
    Áldott Húsvétot!
    Illetve, ha valakinek netán releváns: KRISZTUS FELTÁMADT!
  • sakkay
    Ja kéne némi motiváció. pl CLOD új map, vagy bos javítás.
  • sakkay
    Alapvetően igen, bár finomabb a saitek, de a joy miatt elfogadom ezt a negatívumot.. Meg kicsit szarozott a potija is, de befújtam kontakt javítóval-tényleg azzal nem wd40-és megjavult.
  • pontijonny
    Ez fog történni a csatorna felett:)
  • pontijonny
  • pontijonny
  • pontijonny
    Nemsokára majd ráveszem közös repkedésre:) Sakkay ügyes amúgy de még kell neki egy kis inspiráció:)) Jó sok golóbis a gépébe. Na meg azt a Fost is ki kell majd újra próbálnom ,mert nem járja,hogy nincs fikázás róla:)))
  • pontijonny
    Pedállal megbékéltél már?
  • sakkay
    Az Arakis azért van, hogy megedze az igazhitűeket!
  • artivizsla #83589
    Sakkay kolléga szerintem úgy van veled, hogy annyira hiányoznak neki az epés megjegyzéseid, mint üveges tótnak a hanyatt esés ! :))
    Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.04.05. 08:22:56
  • pontijonny
    Na ugye ,hogy ugye:) Repesz kollega nem hallgatott az okos szóra. :))

Múltkor linkeltem egy vezeték hosszabbítót az ebay ról. Ha valakinek még nem szarakodik,az megelőzheti vele a későbbi újra vezetékelést.
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.04.05. 07:08:17
  • artivizsla #83587
    Kávé mellé.

SS album.

Ráadás.

Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.04.05. 06:35:59
  • GaBika6
    Nekem is az van! Tényleg nagyon jó! Clod-hoz meg FFB miatt valami brutális!
  • sakkay
    A legfaszább joy..ha lenne pénzem most vennék egy tartalék másikat is.
  • Lysandus
    Igen. Az eddigi legjobb joyom. Nyilván vezetéket még cserélni kell rajta, de majd rendelek.
  • VO101Tom
    (ja, és az ssd az nem növeli az fps-t, ne is várjátok tőle. Játék alatt már mindennek memóriából illene futnia, ott már tökmindegy, hogy a winyóról betöltés mennyire volt gyors. Ha meg kevés a memória, akkor ssd-ről is akadni fog)
  • VO101Tom
    Arma 3-nál egész jó fps növekedést lehet elérni, ha az exe fájlról készített parancsikonhoz indítási paramétereket állítasz be, úgy mint cpu magok száma, használható memória mérete, stb. Ezeket alapból nagyon szarul kezeli, nekem 15-20 fps-ről nőtt 40-45-re miután 6 magos cpu-hoz és 8GB memóriához igazítottam ezeket (persze látótávolság így sem túl nagy, de legalább nem lesz diavetítés, ha géppuskával belelövök a földbe). A legújabb arma3 patch óta egy splash képernyővel indul, amiben már menüből is beállíthatók ezek. Arma2-nél nem volt valami hasonló?
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.04.04. 17:32:33
  • croatianus
    Hát én a 6100 megváltó erejében reménykedve néztem meg legutóbb, de a kétmagossal is kihozott 17-18-at. Egyébként a renderelési távolság nyom nagyon sokat a latban. A különböző csini dolgok, nem vettem észre, hogy túl sokat lassítanák, ebből gondolom, hogy nem annyira a gpu a gyengéje. Ezt a 23-at olyan 5000m körülinél produkálta. Olyan 3000-re levéve a régi procival meg egy 5550-es ddr3-as kártyával is szinte játszható volt a kampány, persze némi trükközéssel az iniben de azokra már nem emlékszem. Csak arra, hogy alapon számol egy-két elképesztően fölösleges dolgot, amik főleg a processzort terhelik.
    Na mindegy, mert igazán "flawless"-nek nem tűnik most sem ahhoz, hogy onlány bepróbálkozzak vele. Ahhoz azért egy 30+ minimum kéne bármilyen helyzetben, különben csak a méreg van vele.
    Úgyhogy én, ha néha lűdözni támad kedvem, maradok az Amerikás Armi PG, meg a Heroes&Generals-nál.
  • Valka78
    Full hd-ban, abban a benchmarkban ahol megy az a tüzijáték, 23 fps-ed van?
    Nem reménykedtem én semmiben, már régóta megvan ez az ssd. Kíváncsi voltam mekkora a különbség a hd 7770-hez képest.
    Meg rég játszottam már vele és eszembe jutott.
    OA szerverek vannak rendesen, de sokszor az alapjáték mapjait használják. Ami nem baj mert azok hangulatosabbak, csak hát az +8.3 GB....
  • croatianus
    Hát, gondoltam én, hogy abban reménykedsz, hogy majd az ssd megoldja a világ legoptimizálatlanabb játékának problémáit.
    Mondjuk a 12 fps az komoly, nekem a jelenlegi konfiggal (ssd nélkül) azért egy 23-at összekínlódik a csernarusszos benchmark, de ezt még mindig nem gondolom elégségesnek számomra a "virágbolti" státusz megváltoztatásához. Pedig jó kis cucc lenne ez.
    A különböző inifájlos okosságokat megpróbáltad bealkalmazni?
    Egyébiránt tényleg van valami használható szerverélet?
  • Valka78
    Nem az a gond, hanem hogy a szervereken mindkettő kell. Mindegy felraktam azt is, maradt vagy 12GB szabad helyem.
    Amúgy meg gtx 680 ide, vagy oda, az eredetiben a benchmark 02 így is csak 12 fps
    Utoljára szerkesztette: Valka78, 2015.04.04. 15:50:01
  • VO101Tom
    Az Arrowhead dvd-re nekem az van ráírva, hogy az "alapjáték nélkül is játszható kiegészítője". Tehát felrakhatod Arma 2 nélkül is.
  • pontijonny
    Van új pöcs a Clod hoz?

Ja április 1 :)
    Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.04.04. 14:39:29
  • Valka78
    Jogtiszta, csak kicsi az ssd-m :)
  • VO101Tom
    Este 8 felé feljössz, akkor nagy valószínűséggel lesz fönt pár ember. Hétvégén kicsit több.
  • Valka78
    Szerintem késő délután, vagy estefele, de majd Tom megmondja. Olyan 6 körül benézek majd.
  • VO101Tom
    Én úgy tudom, hogy az Arma 2 lehetett torrentezett, de az AO-nak jogtisztának kellett lennie.
  • Valka78
    Megvan az nekem steamen, csak nem akarom felrakni az egészet.
  • RepeszElek
    Szia! Figyi már kipróbáltad a G940-et?:)
  • croatianus
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hát én csak azt tudom, hogy ha az összes DLC-t fölrakod, akkor nem kér kulcsot.
  • Valka78
    OFF Arma 2
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Arma 2-nél muszáj felraknom az alapjátékot is ahhoz, hogy az OA-ban benne legyenek a mapjai, a járművek, meg a fegyverek vagy meg lehet oldani valahogy?
  • DrBrown5
    Csak szóljatok, hogy mikor és már ott is vagyok! :)
  • DrBrown5