91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
#83685 Azért nem volt az akkora mellérúgás, hogy le kelljen húzni a rolót és feltartott kézzel átadni mindent másnak. Simán mondthatták volna, mint ahogy a 3*7 is teszi, hogy béta állapot és majd szépen lassan javitgatjuk a visszajelzéseitek alapján.
Az eltellt idő alatt már bőven kinőtte volna a gyerekbetegségeit gyári támogatással és a community is támogatta volna öket ha öszintén lekommunikálják a helyzetet.
Mindenki tudott volna várni ,hogy egy minden tekintetben új etalon szülessen.
Ehelyett visszaestünk a régi Il-2 szintjére szebb graffal. -
Solt #83684 Csak most itt nem erről van szó! :) Arról van szó, hogy ahhoz, hogy ez a helyzet eleve kialakulhasson, jó alaposan el kellett baszni mindent! :)) Ha úgy csinálják ahogy kell, akkor a 777 a feje tetejére állhatott volna, akkor sem lesz az övék a cím... Onnantól, hogy a szitu kialakult, teljesen érthető, hogy a 777 azzal akart dolgozni ami az övé, amihez ért, amit ismer... ebből a szempontból teljesen érthető az álláspontjuk.
Egyébként pedig nálam is kiestek a kis kosárból, én a RoF miatt védtem őket, pontosabban úgy éreztem jár nekik a bizalom, de azzal eddig nem éltek, és ahogy a hírek jönnek, gyanítom nem is fognak... :) De ettől az alapok nem változnak... ahhoz, hogy helyzetbe kerüljenek, a "védőknek" lyukat kellett rúgniuk, és ezt szerintem nem szabad kihagyni a "kigolyózták" képletből... :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.04.08. 12:13:51 -
pontijonny #83683 Még annyit,hogy lehet sokat akartak annó a Clod -al, túl sokat is ,de benne van a potenciál ,ha a srácok megkapnák a forráskódot olyan szim lehetne,hogy csak pislogna mindenki. Mondjuk megértem a 3*7 et,hogy féltékenyen ücsörög rajta(lévén az is az övé lett) mert ki akarna konkurenciát magának,ami még így is megvan . -
pontijonny #83682 Soltom. Én elhiszem,hogy csüngsz a 3*7 minden megmozdulásán ,mintha ők lennének a megváltó,de fehéren feketén tudni lehet mára,hogy miként is történt ez a "hatalom" átvevés. Le lett már írva,meg lett beszélve 1000X. Most övék az egész Il2 név és barmolják a maguk módján.
De nem kell elhinni sem,viszont a tények makacs dolgok,a Bos az nem váltotta meg a világot ahogy ígérték, és asszem nem is fogja, nem lesz egy olyan platform ami tömegeket tudna vonzani .Egyszerűen alkalmatlan rá .
De úgy tudom te sem vetted még meg,nem is próbáltad ki ,ha annyira a szíved csücske miért nem ?:))
-
#83681 Nos igen , elég furcsa, hogy csak ugy feladnak egy saját nevet, graf motort céget egy másik cégnek, hogy nem elönye származik belőle.Biztos nem fogtak fegyvert a fejükhöz (bár az oroszoknál ki tudja :P ) -
Solt #83680 Azért azt zárójelben tegyük hozzá, hogy mindent elkövettek azért, hogy kigolyózhatóak legyenek... bár nekem ez a kigolyózás is olyan költői túlzásnak tűnik! :) -
#83679 És akkor majd a BOM ban feleslegesen lesznek benne olyan részek lemodellezve a gépeknek ami a CLOD-ban müködik és használható?
Az akkor az megint jó hatással lesz az optimalizációra -
feca1229 #83678 legalább csak nyomokban hasonlitana kicsit rá. Már az is jó lenne... -
feca1229 #83677 Szerintem Tom az a nagy baj, hogy csak a gépeket veszik át és a koncepciót nem folytatják, hanem ezt a leegyszerűsitett formát valósitják meg. A gépeket meg elmondásuk szerint nem tudják átvenni, legalábbis régebben ezt mondták a 777-nél. Ezek szerint mégis csak, kicsit huncuttak ezek a fiuk. -
pontijonny #83676 Ezt miből gondolod? Szög ugyan az ,csak kiegészül pár géppel. De bármi lehet ,lévén nem holnap akarják kiadni:) -
#83675 Ez akkor egy más szimulátor lesz,mint a BOS, ( más engine, más fm ) vagy csak a térkép és egy-két géptípus lesz az újdonság? -
#83674 Igen, ez az a BoM amit CloD-hoz terveztek kiadni 2012-ben, és amit a 777 gáncsolt el azzal, hogy kigolyózták Luthieréket. Ebből szedegetik át a gépeket, egyebeket, amit csak tudnak. Nekem első hallásra furcsa volt, hogy időben visszafelé megy a következő térkép, aztán jobban belegondolva, Kurszk helyett ezt kiadni egy tök logikus lépés. Legkevesebb beletolt forrásból a legtöbb hasznot kiszedni, ráadásul az orosz pilóták többsége Ratát akar (és mint korábban is, most is az orosz fórumokon megy a valódi párbeszéd, angol fórumon már csak azt közlik, hogy mire jutottak a ciril betűs topikokban. Mondjuk meg lehet érteni, az ő 450 rubeljük nyilván többet ér mint a nyugatiak szaros 80 dollárja, főleg amikor ilyen erős a rubel)... -
#83673 2016 Q1 a BoM megjelenési ideje, fölösleges most bármennyi pénzt kiadni érte (A BoS majdnem egy évet csúszott az előzetes dátumhoz képest). -
lala42 #83672 25 óra? Nekem kb. 2500-tól is több van. És mégis le szoktak időnként lőni. Nem elkeseredni, csak jönni ATAG-ra. Majd ott ráérzel. -
RepeszElek #83671 Köszi!
Ohh hát én ezt is tutira megfogom venni! :D
A steamen még nincs fenn de figyelni fogom, de mindegy ti úgysem hallgattok rám leragadtatok 2008-ban a clod-nál! :D
Nyugi csak cukkollak titeket ma ilyen napom van bocsánat!! :D
Egyébként ma egész jól ment lelőttem pár gépet :)
-
feca1229 #83670 Ott is szóvá tették már, hogy drága, de a legnagyobb gond nem is az ára, hanem ahogy írta Laca is, hogy nem adnak vele igazi tartalmat! Többen sérelmezték, hogy a ROFban van kampány mód ami szerintem is nagyon jó és lehet belőle tanulni, akit érdekel az adott kor történelme annak mindenképpen tanulságos, repülő századok , kitüntetések (korhű, és igazi ) mert a BOSban ez sem sikerült. Most újra megpróbálják elsózni az új gépeket, a meglévő gyenge tartalommal, nincs jó online multi része, gagyi az egyszemélyes kampánymódja, esetleg dogfight mehet pár ember között, hát ez elég karcsú. Tehát ezért a huzzák a szájukat sokan ahogy én eddig levettem a forumon!
Persze megvannak ott a bólogató jánosok, hogy egyre jobb minden, de már szerintem sem fogják olyan sokan megvenni, amig nem jönnek visszajelzések a BOMról. -
feca1229 #83669 Talán azt hiszem itt is van a project ha elkészült volna, 1C / battle over stalingrad vagy moscow??? Nem vagyok benne biztos benne de talán Tom erről beszélt! Valóban jobb lett volna ha azt a vonalat viszik tovább, de ez már lerágott csont. -
pontijonny #83668 Tudsz eladási statisztikát? A Bost megvették sokan az elején ,de pl itt hány ember vette meg akiket ismerünk a megjelenés után?
Na jó Repesz kollega:) Szerintem a BOM ot kevesebben veszik majd mint ezt ,de mint mondtam akinek tetszik megveszi:)
Amúgy már a Bos is fele ahogy olvastam ,lesz az még egy marék szotyiért is:) -
#83667 Nekem az a meglepő, h látod ennyiért is viszik.. pedig szerintem sem olcsó, még nyugati szemmel sem... -
pontijonny #83666 Tegyél be magadnak egy szekérderék AI bombert és lövöldözd őket minden szögből.Magadnak végtelen lőszert. Sokat csinálod és egyszer csak ráérzel aztán majd menni fog.
Amúgy a 25 óra az szép szám:) de mint mondtuk ezek nem war tündér:) (ami remek játék!!! mielőtt valaki leszedi a fejem! )
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.04.07. 20:31:11 -
pontijonny #83665 Nagy melójuk nincs benne:) Ahogy Tom mondta minden gép kész van ,de érdekes módon most át lehet tenni:))
Különben meg tényleg hidegen hagy,akinek tetszik megveszi és játszik vele oszt ennyi .
Az a baj ,hogy amúgy nagyon jó szim lehetne belőle,mert tényleg jó a grafika ,jók a fülkék stb,de vannak hiányosságok. Viszont ahhoz képest amit tud qrva drága. Ha ütős lenne minden vonalon,szó nélkül megvenné az ember ,de dogfightra minek :) -
#83664 Battle of Moscow -
RepeszElek #83663 Jah igen,
Mi az a Bom?
-
RepeszElek #83662 Jó hát én lehet hogy olyan is maradok ahogy elnézem....kb. 25 órát repültem már de még mindig nagyon nagyon béna vagyok..
Már arra is gondoltam hogy a gagyi joystick miatt nem megy,de azért nem fogok venni 60 ezerért egy joystickot hogy erről megbizonyosodjak.
Félek bármilyen komoly összeget kiadni erre mert nem tudom meddig tart a lelkesedésem, néha nagyon felhúzom magam rajta:)
Tegnap is folyamatosan lőttem egy bombázót de a végén még ő lőtt szarrá engem, aztán mikor a motorom elkezdett füstölni inkább jó japán módjára belerepültem mint hogy kiugorjak annyira idegbeteg voltam rá! :D Aztán kikapcsoltam a gépet és elmentem duzzogni :D
Nah mindegy megyek újra megpróbálom...
-
#83661 Nem pártolván őket (komolyan), de ha csak bejön nekik a dolog, mert különben nem hiszem, h kiadnák a BoM-ot... -
pontijonny #83660 Én magasról lexarom őket:)
Azt várom mikor ér véget a vergődésük . Ki ad ezért nekik pénzt? Eleve a multin buknak minden hosszú távú dolgot,lévén a vacak netkódjuk ugye siralmas ,így nem lehet háborúkat csinálni,dogszervert meg megunja mindenki igen hamar.
De van egy fogadásom,hogy előrendelésben közel nem fognak annyit eladni mint a BOS ból -
#83659 Az premium még mindig 99 dollár. A BoM DLC meg csak "premium" lesz, nem lesz csökkentett árú opció (egyenlőre legalábbis ez az info). -
#83658 arról nem is beszélve, hogy egy DLC többe kerül mint az alap játék?
-
#83657 És az megvan, hogy a BoM-ban eladják a CloD-os gépeket újra? :) E-7, 110, Ju88, mind a CloD ból kiszedett modell... az F-2 meg egy az egyben BoS-os F-4 modell, alig néhány változtatással (ami ugyanúgy CLoDos gépből van kialakítva, a közös részeken még a kabin textúra is ugyanaz - nem ugyanolyan, ugyanaz). Hogy van ez, hogy kétszer (háromszor) fizeted ki ugyanazt a modellt, nem is aprópénzért, ráadásul amit a BoS-ba anno azzal az indokkal nem raktak bele, hogy tök más program, nem lehet clodos gépeket integrálni. A fizetős DLC-hez meg mégis sikerült... valahogy... hiába no, ügyes munkásemberek ezek a triplahetes srácok :)
Nem is tudom, nem kellene felvetni a fórumon, hogy a CloD tulajoknak kellene valami kedvezményt adnia a 777-nek? Az új DLC felét úgysem használjuk (orosz gépek), a másik felét meg már 2011-ben kifizettük :)) A térkép az jogos, azért járhat a pínz, no de az meg nem 80 dodó... -
#83656 Pazar!! :) Várom a hívásod! :) -
pontijonny #83655 Jelenleg ilyen vagy te.1.13 tól ha nem onnan indulna.
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.04.07. 18:13:57 -
pontijonny #83654 Mi a részletesebb????:)
Gép kell alá és gyönyörű. Eleve egy fejlettebb a játék motorja DX 12 es míg a BOS DX 9, sose fog tudni annyit amennyi a Clod ban benne van ha így hagyják. De ez már le lett írva 1000X.
Íme.
-
Valka78 #83653 Akkor lesz gyorsabb, ha nagyobb memória igényű progit futtatsz.
De attól is begyorsulhat, ha lehúzod a lapozófájl méretét, mert akkor a RAM-ot fogja használni helyette. 8 GB-nál már érdemes. -
RepeszElek #83652 Háháá!
Hát ennek tényleg nagyon gagyi hangja van! :D
Természetesen igazad van, és megkövetlek!:)
Egyébként közelről amivel a videón a jenki lő nincs rossz hangja csak amiket messzebbről hallasz az viszont olyasmi mint a játékban ez érdekes...
Az effektekre nem mondtam és nem is tudok rosszat mondani, a grafika sem rossz, csak ha közel szállok a földhöz akkor látom hogy a Bos részletesebb de 7000 méteren ez annyira nem jön ki:)
Sőt a pilótafülke is ugyan olyan szép mint a Bos-ban. A többi hang is mind rendben van!
Ami viszont még nem tetszik hogy a menüje grafikailag, és egyszerű átláthatóságában is messze elmarad a Bos gyönyörű és totál hülye biztos könnyen átlátható menürendszerétől,de ezt már csak cuccokolásból mondom bár lehet hogy nem vagyunk még olyan jóban hogy ilyenekkel idegesítsek veterán rangidős pilótákat:P
100 fekvőtámasz most? :D
Nah mind1 aki mégis akar a hideg keleti fronton is harcolni és "megtapasztalni" milyen egy lakozott garantált koporsóban repülni az szóljon, jövök!:)
Az angolok meg elmennek a sunyiba a gagyi gépágyújukkal! Még hogy taka-taka-taka ez inkább Brrr....Brrr... :D -
Valka78 #83651 Nálam is ezt csinálta múlt szombaton. Könyvjelzőnél ezt dobta. Miután beléptem az sg-ről, megjavult. Chrome van nekem is. -
Indi69 #83650 Üdv. Ha 4GB-ot cserélek 8-ra, de mind kettő1333MHZ akkor az nem lesz gyorsabb csak több, igaz? -
Solt #83649 Igen, szerintem is az lesz a ludas! -
#83648 hmm akkor lehet a Chrome a ludas....
azt használok mindenhol
lehet volt egy frissítés ami összekutyult valamit
megpróbálom majd más böngészővel is -
Solt #83647 Nekem is csinál ilyet... pl mobilról, chrome-l... safarival tökéletes, asztali chrome-l úgyszintén... -
#83646 na ez a gond. most uis ezt írja ki...
csomót kell szórakoznom mire be tudok lépni