91309
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #83687 Emlékszel rá, hogy mennyi ideig készült, milyen állapotban jelent meg, mennyi ideig foltozgatták, és még azok után is milyen volt? Te mint kiadó, finanszíroztad volna ezt tovább, lett volna bizalmad még feléjük? Főleg úgy, hogy bevétel nuku amíg nincs olyan állapotban, hogy jöhet a folytatás valami DLC formájában...
Zsákutcába vitték, és erről kizárólag ők tehetnek, ezen nincs mit szépíteni. Csak azért van még élet a játékban, mert TF csapat tovább vitte, és mert ingyen dolgoznak... azt a munkát amit ők ráfordítottak, nem lenne az a kiadó ami finanszírozta volna! Mennyi ember, idő, stb? Mi pénz lenne ez, ha nem hobbiból csinálnák? -
pontijonny #83686 No ismétlem. Utólag okoskodhatunk ám,hogy elhúzódott a Clod fejlesztése,meg xar volt ,de ha úgy nézzük,hogy egy olyan valamit akartak csinálni ami valóban megreformálja a szimek világát,amiben a földi járművek is használhatóak,stb stb,akkor talán több türelem kellett volna a felhasználóktól is no meg az UBI tól aki kiadatta velük félkészen. Lehet hibásak voltak a fejlesztők ezt nem is vitatom,de amit a 3*7 csinált az úgy ahogy van gusztustalan dolog volt. Főleg annak tükrében,hogy most érdekes módon csak be lehet rakni a gépeket az ő xarjukba is!! Persze most már az övék minden,az 1C baxhatja:))) egy szava sem lehet. -
#83685 Azért nem volt az akkora mellérúgás, hogy le kelljen húzni a rolót és feltartott kézzel átadni mindent másnak. Simán mondthatták volna, mint ahogy a 3*7 is teszi, hogy béta állapot és majd szépen lassan javitgatjuk a visszajelzéseitek alapján.
Az eltellt idő alatt már bőven kinőtte volna a gyerekbetegségeit gyári támogatással és a community is támogatta volna öket ha öszintén lekommunikálják a helyzetet.
Mindenki tudott volna várni ,hogy egy minden tekintetben új etalon szülessen.
Ehelyett visszaestünk a régi Il-2 szintjére szebb graffal. -
Solt #83684 Csak most itt nem erről van szó! :) Arról van szó, hogy ahhoz, hogy ez a helyzet eleve kialakulhasson, jó alaposan el kellett baszni mindent! :)) Ha úgy csinálják ahogy kell, akkor a 777 a feje tetejére állhatott volna, akkor sem lesz az övék a cím... Onnantól, hogy a szitu kialakult, teljesen érthető, hogy a 777 azzal akart dolgozni ami az övé, amihez ért, amit ismer... ebből a szempontból teljesen érthető az álláspontjuk.
Egyébként pedig nálam is kiestek a kis kosárból, én a RoF miatt védtem őket, pontosabban úgy éreztem jár nekik a bizalom, de azzal eddig nem éltek, és ahogy a hírek jönnek, gyanítom nem is fognak... :) De ettől az alapok nem változnak... ahhoz, hogy helyzetbe kerüljenek, a "védőknek" lyukat kellett rúgniuk, és ezt szerintem nem szabad kihagyni a "kigolyózták" képletből... :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2015.04.08. 12:13:51 -
pontijonny #83683 Még annyit,hogy lehet sokat akartak annó a Clod -al, túl sokat is ,de benne van a potenciál ,ha a srácok megkapnák a forráskódot olyan szim lehetne,hogy csak pislogna mindenki. Mondjuk megértem a 3*7 et,hogy féltékenyen ücsörög rajta(lévén az is az övé lett) mert ki akarna konkurenciát magának,ami még így is megvan . -
pontijonny #83682 Soltom. Én elhiszem,hogy csüngsz a 3*7 minden megmozdulásán ,mintha ők lennének a megváltó,de fehéren feketén tudni lehet mára,hogy miként is történt ez a "hatalom" átvevés. Le lett már írva,meg lett beszélve 1000X. Most övék az egész Il2 név és barmolják a maguk módján.
De nem kell elhinni sem,viszont a tények makacs dolgok,a Bos az nem váltotta meg a világot ahogy ígérték, és asszem nem is fogja, nem lesz egy olyan platform ami tömegeket tudna vonzani .Egyszerűen alkalmatlan rá .
De úgy tudom te sem vetted még meg,nem is próbáltad ki ,ha annyira a szíved csücske miért nem ?:))
-
#83681 Nos igen , elég furcsa, hogy csak ugy feladnak egy saját nevet, graf motort céget egy másik cégnek, hogy nem elönye származik belőle.Biztos nem fogtak fegyvert a fejükhöz (bár az oroszoknál ki tudja :P ) -
Solt #83680 Azért azt zárójelben tegyük hozzá, hogy mindent elkövettek azért, hogy kigolyózhatóak legyenek... bár nekem ez a kigolyózás is olyan költői túlzásnak tűnik! :) -
#83679 És akkor majd a BOM ban feleslegesen lesznek benne olyan részek lemodellezve a gépeknek ami a CLOD-ban müködik és használható?
Az akkor az megint jó hatással lesz az optimalizációra -
feca1229 #83678 legalább csak nyomokban hasonlitana kicsit rá. Már az is jó lenne... -
feca1229 #83677 Szerintem Tom az a nagy baj, hogy csak a gépeket veszik át és a koncepciót nem folytatják, hanem ezt a leegyszerűsitett formát valósitják meg. A gépeket meg elmondásuk szerint nem tudják átvenni, legalábbis régebben ezt mondták a 777-nél. Ezek szerint mégis csak, kicsit huncuttak ezek a fiuk. -
pontijonny #83676 Ezt miből gondolod? Szög ugyan az ,csak kiegészül pár géppel. De bármi lehet ,lévén nem holnap akarják kiadni:) -
#83675 Ez akkor egy más szimulátor lesz,mint a BOS, ( más engine, más fm ) vagy csak a térkép és egy-két géptípus lesz az újdonság? -
#83674 Igen, ez az a BoM amit CloD-hoz terveztek kiadni 2012-ben, és amit a 777 gáncsolt el azzal, hogy kigolyózták Luthieréket. Ebből szedegetik át a gépeket, egyebeket, amit csak tudnak. Nekem első hallásra furcsa volt, hogy időben visszafelé megy a következő térkép, aztán jobban belegondolva, Kurszk helyett ezt kiadni egy tök logikus lépés. Legkevesebb beletolt forrásból a legtöbb hasznot kiszedni, ráadásul az orosz pilóták többsége Ratát akar (és mint korábban is, most is az orosz fórumokon megy a valódi párbeszéd, angol fórumon már csak azt közlik, hogy mire jutottak a ciril betűs topikokban. Mondjuk meg lehet érteni, az ő 450 rubeljük nyilván többet ér mint a nyugatiak szaros 80 dollárja, főleg amikor ilyen erős a rubel)... -
#83673 2016 Q1 a BoM megjelenési ideje, fölösleges most bármennyi pénzt kiadni érte (A BoS majdnem egy évet csúszott az előzetes dátumhoz képest). -
lala42 #83672 25 óra? Nekem kb. 2500-tól is több van. És mégis le szoktak időnként lőni. Nem elkeseredni, csak jönni ATAG-ra. Majd ott ráérzel. -
RepeszElek #83671 Köszi!
Ohh hát én ezt is tutira megfogom venni! :D
A steamen még nincs fenn de figyelni fogom, de mindegy ti úgysem hallgattok rám leragadtatok 2008-ban a clod-nál! :D
Nyugi csak cukkollak titeket ma ilyen napom van bocsánat!! :D
Egyébként ma egész jól ment lelőttem pár gépet :)
-
feca1229 #83670 Ott is szóvá tették már, hogy drága, de a legnagyobb gond nem is az ára, hanem ahogy írta Laca is, hogy nem adnak vele igazi tartalmat! Többen sérelmezték, hogy a ROFban van kampány mód ami szerintem is nagyon jó és lehet belőle tanulni, akit érdekel az adott kor történelme annak mindenképpen tanulságos, repülő századok , kitüntetések (korhű, és igazi ) mert a BOSban ez sem sikerült. Most újra megpróbálják elsózni az új gépeket, a meglévő gyenge tartalommal, nincs jó online multi része, gagyi az egyszemélyes kampánymódja, esetleg dogfight mehet pár ember között, hát ez elég karcsú. Tehát ezért a huzzák a szájukat sokan ahogy én eddig levettem a forumon!
Persze megvannak ott a bólogató jánosok, hogy egyre jobb minden, de már szerintem sem fogják olyan sokan megvenni, amig nem jönnek visszajelzések a BOMról. -
feca1229 #83669 Talán azt hiszem itt is van a project ha elkészült volna, 1C / battle over stalingrad vagy moscow??? Nem vagyok benne biztos benne de talán Tom erről beszélt! Valóban jobb lett volna ha azt a vonalat viszik tovább, de ez már lerágott csont. -
pontijonny #83668 Tudsz eladási statisztikát? A Bost megvették sokan az elején ,de pl itt hány ember vette meg akiket ismerünk a megjelenés után?
Na jó Repesz kollega:) Szerintem a BOM ot kevesebben veszik majd mint ezt ,de mint mondtam akinek tetszik megveszi:)
Amúgy már a Bos is fele ahogy olvastam ,lesz az még egy marék szotyiért is:) -
#83667 Nekem az a meglepő, h látod ennyiért is viszik.. pedig szerintem sem olcsó, még nyugati szemmel sem... -
pontijonny #83666 Tegyél be magadnak egy szekérderék AI bombert és lövöldözd őket minden szögből.Magadnak végtelen lőszert. Sokat csinálod és egyszer csak ráérzel aztán majd menni fog.
Amúgy a 25 óra az szép szám:) de mint mondtuk ezek nem war tündér:) (ami remek játék!!! mielőtt valaki leszedi a fejem! )
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.04.07. 20:31:11 -
pontijonny #83665 Nagy melójuk nincs benne:) Ahogy Tom mondta minden gép kész van ,de érdekes módon most át lehet tenni:))
Különben meg tényleg hidegen hagy,akinek tetszik megveszi és játszik vele oszt ennyi .
Az a baj ,hogy amúgy nagyon jó szim lehetne belőle,mert tényleg jó a grafika ,jók a fülkék stb,de vannak hiányosságok. Viszont ahhoz képest amit tud qrva drága. Ha ütős lenne minden vonalon,szó nélkül megvenné az ember ,de dogfightra minek :) -
#83664 Battle of Moscow -
RepeszElek #83663 Jah igen,
Mi az a Bom?
-
RepeszElek #83662 Jó hát én lehet hogy olyan is maradok ahogy elnézem....kb. 25 órát repültem már de még mindig nagyon nagyon béna vagyok..
Már arra is gondoltam hogy a gagyi joystick miatt nem megy,de azért nem fogok venni 60 ezerért egy joystickot hogy erről megbizonyosodjak.
Félek bármilyen komoly összeget kiadni erre mert nem tudom meddig tart a lelkesedésem, néha nagyon felhúzom magam rajta:)
Tegnap is folyamatosan lőttem egy bombázót de a végén még ő lőtt szarrá engem, aztán mikor a motorom elkezdett füstölni inkább jó japán módjára belerepültem mint hogy kiugorjak annyira idegbeteg voltam rá! :D Aztán kikapcsoltam a gépet és elmentem duzzogni :D
Nah mindegy megyek újra megpróbálom...
-
#83661 Nem pártolván őket (komolyan), de ha csak bejön nekik a dolog, mert különben nem hiszem, h kiadnák a BoM-ot... -
pontijonny #83660 Én magasról lexarom őket:)
Azt várom mikor ér véget a vergődésük . Ki ad ezért nekik pénzt? Eleve a multin buknak minden hosszú távú dolgot,lévén a vacak netkódjuk ugye siralmas ,így nem lehet háborúkat csinálni,dogszervert meg megunja mindenki igen hamar.
De van egy fogadásom,hogy előrendelésben közel nem fognak annyit eladni mint a BOS ból -
#83659 Az premium még mindig 99 dollár. A BoM DLC meg csak "premium" lesz, nem lesz csökkentett árú opció (egyenlőre legalábbis ez az info). -
#83658 arról nem is beszélve, hogy egy DLC többe kerül mint az alap játék?
-
#83657 És az megvan, hogy a BoM-ban eladják a CloD-os gépeket újra? :) E-7, 110, Ju88, mind a CloD ból kiszedett modell... az F-2 meg egy az egyben BoS-os F-4 modell, alig néhány változtatással (ami ugyanúgy CLoDos gépből van kialakítva, a közös részeken még a kabin textúra is ugyanaz - nem ugyanolyan, ugyanaz). Hogy van ez, hogy kétszer (háromszor) fizeted ki ugyanazt a modellt, nem is aprópénzért, ráadásul amit a BoS-ba anno azzal az indokkal nem raktak bele, hogy tök más program, nem lehet clodos gépeket integrálni. A fizetős DLC-hez meg mégis sikerült... valahogy... hiába no, ügyes munkásemberek ezek a triplahetes srácok :)
Nem is tudom, nem kellene felvetni a fórumon, hogy a CloD tulajoknak kellene valami kedvezményt adnia a 777-nek? Az új DLC felét úgysem használjuk (orosz gépek), a másik felét meg már 2011-ben kifizettük :)) A térkép az jogos, azért járhat a pínz, no de az meg nem 80 dodó... -
#83656 Pazar!! :) Várom a hívásod! :) -
pontijonny #83655 Jelenleg ilyen vagy te.1.13 tól ha nem onnan indulna.
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.04.07. 18:13:57 -
pontijonny #83654 Mi a részletesebb????:)
Gép kell alá és gyönyörű. Eleve egy fejlettebb a játék motorja DX 12 es míg a BOS DX 9, sose fog tudni annyit amennyi a Clod ban benne van ha így hagyják. De ez már le lett írva 1000X.
Íme.
-
Valka78 #83653 Akkor lesz gyorsabb, ha nagyobb memória igényű progit futtatsz.
De attól is begyorsulhat, ha lehúzod a lapozófájl méretét, mert akkor a RAM-ot fogja használni helyette. 8 GB-nál már érdemes. -
RepeszElek #83652 Háháá!
Hát ennek tényleg nagyon gagyi hangja van! :D
Természetesen igazad van, és megkövetlek!:)
Egyébként közelről amivel a videón a jenki lő nincs rossz hangja csak amiket messzebbről hallasz az viszont olyasmi mint a játékban ez érdekes...
Az effektekre nem mondtam és nem is tudok rosszat mondani, a grafika sem rossz, csak ha közel szállok a földhöz akkor látom hogy a Bos részletesebb de 7000 méteren ez annyira nem jön ki:)
Sőt a pilótafülke is ugyan olyan szép mint a Bos-ban. A többi hang is mind rendben van!
Ami viszont még nem tetszik hogy a menüje grafikailag, és egyszerű átláthatóságában is messze elmarad a Bos gyönyörű és totál hülye biztos könnyen átlátható menürendszerétől,de ezt már csak cuccokolásból mondom bár lehet hogy nem vagyunk még olyan jóban hogy ilyenekkel idegesítsek veterán rangidős pilótákat:P
100 fekvőtámasz most? :D
Nah mind1 aki mégis akar a hideg keleti fronton is harcolni és "megtapasztalni" milyen egy lakozott garantált koporsóban repülni az szóljon, jövök!:)
Az angolok meg elmennek a sunyiba a gagyi gépágyújukkal! Még hogy taka-taka-taka ez inkább Brrr....Brrr... :D -
Valka78 #83651 Nálam is ezt csinálta múlt szombaton. Könyvjelzőnél ezt dobta. Miután beléptem az sg-ről, megjavult. Chrome van nekem is. -
Indi69 #83650 Üdv. Ha 4GB-ot cserélek 8-ra, de mind kettő1333MHZ akkor az nem lesz gyorsabb csak több, igaz? -
Solt #83649 Igen, szerintem is az lesz a ludas! -
#83648 hmm akkor lehet a Chrome a ludas....
azt használok mindenhol
lehet volt egy frissítés ami összekutyult valamit
megpróbálom majd más böngészővel is