IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senki sem mondta, hogy HOTAS mellé kell! <#ticking>#ticking>
bocs, hogy beleszolok de ez nemhogy nem artana, inkabb az ablakon kidobott penz tipikus esete, szuksegtelen,
semmit nem tud az a 3 tengely, amit ne lehetne mukodtetni egy normalis HOTAS al.
semmit nem tud az a 3 tengely, amit ne lehetne mukodtetni egy normalis HOTAS al.
"Félek hasonló forrófejű pilóta leszek én is..... :)"
Az is jó,csak majd lelő boldog és boldogtalan.A veresek között is azok az eredményesek akik ésszel repülnek.Ott se idióták vannak azért:)
Persze idővel úgyis csiszolódik mindenki és kialakítja a saját magának legjobban fekvő stílust.
Ahogy megtanul az ember szép sorba mindent úgy kezdi használni is az eszét.Például jól lőni sem egyszerű,ez is idő mire ráérez az ember.
A megfelelő elé tartás ugye. Jó tanács. Ha úgy érzed,hogy most jó akkor még húzzál rá egy ugyan annyit.Na akkor lesz a tuti:)
Ha már az esetek 90 % ban el is találod amit akarsz akkor már mondhatni ok a dolog.Olyankor már egy felszállással akár 5-8-10 gépet is le lehet szedni.Nem kell földig lőni őket ,hiszen a 20 asokkal azért olyan sérülések keletkeznek,hogy örül ha haza vánszorog .
De majd rájössz mindenre ha elég kitartó vagy:)
Az is jó,csak majd lelő boldog és boldogtalan.A veresek között is azok az eredményesek akik ésszel repülnek.Ott se idióták vannak azért:)
Persze idővel úgyis csiszolódik mindenki és kialakítja a saját magának legjobban fekvő stílust.
Ahogy megtanul az ember szép sorba mindent úgy kezdi használni is az eszét.Például jól lőni sem egyszerű,ez is idő mire ráérez az ember.
A megfelelő elé tartás ugye. Jó tanács. Ha úgy érzed,hogy most jó akkor még húzzál rá egy ugyan annyit.Na akkor lesz a tuti:)
Ha már az esetek 90 % ban el is találod amit akarsz akkor már mondhatni ok a dolog.Olyankor már egy felszállással akár 5-8-10 gépet is le lehet szedni.Nem kell földig lőni őket ,hiszen a 20 asokkal azért olyan sérülések keletkeznek,hogy örül ha haza vánszorog .
De majd rájössz mindenre ha elég kitartó vagy:)
A 120-at kis felbontáson (320x240) tudja, és akkor meg attól pontatlan. Nem éri meg az áldozatot, mivel a 60 azért már elég.
a headtrack a telefonos verzió? nem ledekkel kommunikál a freetrack hanem a telefonnal wi-fin-n keresztül?
ezzel a megoldással próbálkozott valaki?
ezzel a megoldással próbálkozott valaki?
Si vis pacem, para bellum
A PS eye 120 fps-t tud. A facetracknoir-ral is 90 fps-sen megy.
Nem próbáltad megjavítani? Szétszedted?
Ha meglesz a pedál, a joy forgását beállíthatod a pilóta jobbra-balra döntéséhez, míg nem lesz egy headtrack cuccod. Az is segít valamennyit a kilátásban. Nézd meg a beállításokban, hogy lehet-e. A '46-ban lehet, az biztos.
Nekem pont van ilyen eladó, garanciális, viszont 1 kar pontatlan (nagyon), a második egy kicsit, a harmadik teljesen jó. 2 héttel a vásárlás után belefordultam vele az asztalba<#lama>#lama>. Ha esetleg valakit érdekelne. Nekem nem volt pofám visszavinni garanciás cserére, és közben vettem egy g940-et.
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.03.09. 00:04:25
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2015.03.09. 00:04:25
Egyébként egy ilyen sem ártana: saitek quadrant
Viszont ez drágább, mint az előbb linkelt joy. Pedig csak három potméter, három billenőkapcsoló és nagggyon gagyi műanyag.
De mivel más nem gyárt ilyet, annyiért adják amennyiért akarják. Ez van.
Viszont ez drágább, mint az előbb linkelt joy. Pedig csak három potméter, három billenőkapcsoló és nagggyon gagyi műanyag.
De mivel más nem gyárt ilyet, annyiért adják amennyiért akarják. Ez van.
Azért az nem a leggagyibb joy, ami kapható. Én elég sokáig jól el voltam vele, bár a talapzati gombok egy része hamar megment.
Csakhogy mivel potméteres, azok ha kikopnak, jön az idegbaj. De az több év!
Egyébként ha rákérdeztél volna egy költséghatékony cuccra, én ezt ajánlottam volna: T.16000M
Ezt használom most, és ez a mágneses izé rrrohadt pontos. A logitech ergonómiáját talán visszasírom, meg nem is egy szépségdíjas valami, de amúgy egy álom a potis megoldáshoz képest.
Ja a zöld világítós marhaságot is le kellett rakarni egy zoknival<#vigyor3>#vigyor3>.
Csakhogy mivel potméteres, azok ha kikopnak, jön az idegbaj. De az több év!
Egyébként ha rákérdeztél volna egy költséghatékony cuccra, én ezt ajánlottam volna: T.16000M
Ezt használom most, és ez a mágneses izé rrrohadt pontos. A logitech ergonómiáját talán visszasírom, meg nem is egy szépségdíjas valami, de amúgy egy álom a potis megoldáshoz képest.
Ja a zöld világítós marhaságot is le kellett rakarni egy zoknival<#vigyor3>#vigyor3>.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Jah tényleg pedálra van ötletetek melyiket vegyem? :)
Egyébként igen!
Van képük 53 ezer forintot elkérni pedig ha belegondolunk nem egy nagy durranás maga a cucc...én amúgy is sötétben játszom a projektor miatt úgy hogy nem nagyon zavarna be más fény, nem kell hogy profi legyen csak működjön.
Na ezen még gondolkodom:) Köszi az ötletet!
Minden esetre egy pedált már biztosan befogok szerezni. A joystick forgatható ami a pedál funkciót helyettesíti és kiválóan működik de ha már szimulátor eldöntöttem hogy ennyire már adok magamra.Butaság volt megvenni ezt a joystickot igazatok van......:(
Mostanában már vadászokat állítok be ellenfélnek gyakorlásnak de egy ellenséges gépre rámegy az összes lőszerem mire leszedem.
Azt hiszem még nem megyek fel online-ra :D
Van képük 53 ezer forintot elkérni pedig ha belegondolunk nem egy nagy durranás maga a cucc...én amúgy is sötétben játszom a projektor miatt úgy hogy nem nagyon zavarna be más fény, nem kell hogy profi legyen csak működjön.
Na ezen még gondolkodom:) Köszi az ötletet!
Minden esetre egy pedált már biztosan befogok szerezni. A joystick forgatható ami a pedál funkciót helyettesíti és kiválóan működik de ha már szimulátor eldöntöttem hogy ennyire már adok magamra.Butaság volt megvenni ezt a joystickot igazatok van......:(
Mostanában már vadászokat állítok be ellenfélnek gyakorlásnak de egy ellenséges gépre rámegy az összes lőszerem mire leszedem.
Azt hiszem még nem megyek fel online-ra :D
Megnézem ezt az opentrack-et, de nem hiszem hogy újra nekiállnék kiismerni, meg kalibrálgatni.
Hát a CL driverben sem tudom használni az audio capture nél, mert inaktiv a menü, meg a windowsnál a felvevő ezközöknél sem tudom tesztelni és ahol a decibel részt lehetne állitani ott +0,0-án áll a csúszka de sehogysem lehet feljebb húzni..
Egyébként több fórumon is olvastam, hogy hasonló hibája van több embernek is. az 5.3as CL driver van fenn,de mivel fizetős lett igy nem tudom, hogy javitották e ezt a hibát a későbbi verzióknál. Vagy mondjuk win8.1 vagy win10 alatt jobb lesz e.
Az opentrack, meg szerintem ötvözi mindegyik progi tulajdonságait és javitják a felmerülő hibákat és épitik be az uj technológiákat mint az EDtracker és az occoulus támogatást .
Ezt a piros fóliás dolgot kipróbálom, mert a flopi lmez sokat lefog az IRből is, mert mig semmivel nem takartam el addig az IR ledeket is látta fél méterről, mikor feltettem a szürőt meg csak 20cm-ról.
Egyébként több fórumon is olvastam, hogy hasonló hibája van több embernek is. az 5.3as CL driver van fenn,de mivel fizetős lett igy nem tudom, hogy javitották e ezt a hibát a későbbi verzióknál. Vagy mondjuk win8.1 vagy win10 alatt jobb lesz e.
Az opentrack, meg szerintem ötvözi mindegyik progi tulajdonságait és javitják a felmerülő hibákat és épitik be az uj technológiákat mint az EDtracker és az occoulus támogatást .
Ezt a piros fóliás dolgot kipróbálom, mert a flopi lmez sokat lefog az IRből is, mert mig semmivel nem takartam el addig az IR ledeket is látta fél méterről, mikor feltettem a szürőt meg csak 20cm-ról.
"mikroFOnja"
A kamera miatt kell csak a skype, mivel nincsen saját drivere. Nem is nagyon kerestem, miután ez így megoldódott.
Hú, ha ahhoz skype is kell akkor meg se közelítem. Gyűlölöm a skypot <#violent>#violent>.
Agresszív szemét program, alig sikerült leírtanom a másik gépről, miután használhatatlanná tette egyszer.
Agresszív szemét program, alig sikerült leírtanom a másik gépről, miután használhatatlanná tette egyszer.
A mikronja egyébként nekem tökéletesen működik.
Amit leírtál, az alapján, neked is, sőt, túl jól. Az, hogy veszi a hangszóró hangját, az a kifogástalan működés jele <#idiota>#idiota>.
Ott megint csak valami beállítás dolog lesz, a TS-nél vannak valamik, a nemfüleses megoldásra.
Milyen tesztelésnél szürke? Mert én speciel semmi ilyen lehetőséget nem találtam a TS-en kívül.
Amit leírtál, az alapján, neked is, sőt, túl jól. Az, hogy veszi a hangszóró hangját, az a kifogástalan működés jele <#idiota>#idiota>.
Ott megint csak valami beállítás dolog lesz, a TS-nél vannak valamik, a nemfüleses megoldásra.
Milyen tesztelésnél szürke? Mert én speciel semmi ilyen lehetőséget nem találtam a TS-en kívül.
Hát, nézd. Freetrack-el nem ment, ezzel meg megy. Ugyanolyan kamera beállítások és ledek mellett a freetrack elvesztette, amit a noir még látott. Nemtom minek okán - tán belenyúltak a noirosok a freetrack pluginba. Nemtom. Nálam a tapasztalat ezt hozta ki. Ha a freetrack jobb lett volna én is azt használnám, mert ott lehet állítani a kamera tuljdonságait, így meg a skype-on keresztül kell. De hát nem hozta az elvárásokat. Végül addig állítgattam, hogy összeakadt a FF2-vel, oszt vagy az ment, vagy headtrack. Aztán meg már egyik se. Nem kell.
Talán azért frissítik hetente, mert van miért.<#eplus2>#eplus2>
Na de én ezzel nem azt mondtam, hogy a freetrack szar, hanem, hogy a 60 fps nagyságrendi változást hozott.
Amúgy meg nem azt mondtad, hogy csak annyi bajod volt, hogy nem látta rendesen a ledeket?
Ez nekem nem a program hibájának tűnik, hanem inkább beállítás problémának. Vagy a ledek nem voltak elég szórt fényűek.
Amúgy meg nem azt mondtad, hogy csak annyi bajod volt, hogy nem látta rendesen a ledeket?
Ez nekem nem a program hibájának tűnik, hanem inkább beállítás problémának. Vagy a ledek nem voltak elég szórt fényűek.
Nálam is működött a PS3Eye buhera nélkül. Annyit csináltam, hogy felerősítettem a lencse elé egy sötét, áttetsző vörös műanyag izét. Olyasmit mint a távirányító elején szokott lenni. Tökéletesen ment a 4db IR leddel, freetrack progival. Persze kellett hozzá a CLEye patch.
és van még az opentrack nevű progi azt fejlesztik még a legjobban, mert már a facetracknoirt sem frissitették 1 éve talán , mig ezt szinte hetente és minden fejkövetés módot támogat ami csak létezik
A normál ledeket azért nem szeretném, mert zavarna ,hogy visszaverődik a monitorrol a fénye vagy a szemem sarkából látnám.
A normál ledeket azért nem szeretném, mert zavarna ,hogy visszaverődik a monitorrol a fénye vagy a szemem sarkából látnám.
Én azt tudom,hogy sokan mondták,hogy jók ezek a dolgok amiket említettetek.Aztán kinek hogy az ismeretségi kőrből lett TR je oszt aszongya mindegyik,hogy NA VÉGRE!
Ezzel én most nem akarom reklámozni ,meg tudom,hogy pofátlanul drága,de célhardver erre lett kitalálva és amit kell azt stabilan csinálja is.Amúgy ebbena szegmensben minden drága.
Egy jó hotas pedállal(most nem megyek bele márkákba ) 60-80 ezres,sőtt van ami bőven 100 felett van. És akkor hol a gép még :)
Isten pénzét el lehet költeni:) De az élmény kárpótol.
Jelezném egyik sem ér annyit :) De nem is Magyarhon lakói a célközönség:)
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.08. 20:08:41
Ezzel én most nem akarom reklámozni ,meg tudom,hogy pofátlanul drága,de célhardver erre lett kitalálva és amit kell azt stabilan csinálja is.Amúgy ebbena szegmensben minden drága.
Egy jó hotas pedállal(most nem megyek bele márkákba ) 60-80 ezres,sőtt van ami bőven 100 felett van. És akkor hol a gép még :)
Isten pénzét el lehet költeni:) De az élmény kárpótol.
Jelezném egyik sem ér annyit :) De nem is Magyarhon lakói a célközönség:)
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.08. 20:08:41
Szóval azt szerintem úgy kell, ha tényleg működik barmolás nélkül is, hogy eléragasztod a fénytkapottfilmet vagy floppilemezt vagy mit, hogy kiszűrd a nem infrát, azt jól felteszed maximumra a fényérzékenységet.
Amúgy ja, tényleg szar. Nálam az istennek se akart rendesen működni. A noir lényegesen jobban megy nálam.
*freetrack nem trackir.
Gyors fejmozgásnál határozottan érzékelhető a duplaannyi fps.
Ráadásul az ilyen smooth meg egyéb beállításoknál sem mindegy, hogy mennyi adatból átlagol, meg stb.
Azért ez nem összekeverendő a lűdözős játékoknál elegendő 30fps-el.
Mondom én is azt gondoltam előtte, hogy elég. Meg hogy a freetrack a szar, ennyit tud. Azt kiderült, hogy nem.
Ráadásul az ilyen smooth meg egyéb beállításoknál sem mindegy, hogy mennyi adatból átlagol, meg stb.
Azért ez nem összekeverendő a lűdözős játékoknál elegendő 30fps-el.
Mondom én is azt gondoltam előtte, hogy elég. Meg hogy a freetrack a szar, ennyit tud. Azt kiderült, hogy nem.
A fényérzékenységet állítgattad?
A helyzet az, hogy két féle van piacon. Az egyikből szuperkönnyű kivenni - a másikból lehetetlen. Már nem emlékszem, hogy lehet őket megkülönböztetni, utána kéne nézni.
Mindenesetre, mivel nekem kielégítően működik buhera nélkül is fehér ledekkel nem is foglalkoztam a kérdéssel nagyon. Az, hogy nappal van nem nagyon érdekli, csak ha direktben besüt a nap. Egyébként is be lehet lőni az érzékenységét, ha arról van szó (mondjuk ha merülget az elem).
Mindenesetre, mivel nekem kielégítően működik buhera nélkül is fehér ledekkel nem is foglalkoztam a kérdéssel nagyon. Az, hogy nappal van nem nagyon érdekli, csak ha direktben besüt a nap. Egyébként is be lehet lőni az érzékenységét, ha arról van szó (mondjuk ha merülget az elem).
Tudom, hogy van benne és látja is , csak mindegy milyen erősen világit akkor is ugyan olyan halványan látja csak. és valaki már emlitette , hogy ő tudja használni igy is gond nélkül.
Hát ha nem buherálod a kamerát, nem is fogja látni az IR ledet, hisz pont ezért kell buherálni.
Ezek szerint most titkot árulok el: INFRASZŰRŐ VAN BENNE!
Ezek szerint most titkot árulok el: INFRASZŰRŐ VAN BENNE!
A szűrő miatt nem látja rendesen. Azt ki kell venni ha ir ledekkel akarod használni.
A sima trackir sokkal könnyebben elvesztette a ledet, azt valahogy nem sikerült beállítani. A noirnak egyszerűbb a menüje is. És megfelelő megvilágítás mellett arcleolvasással is működik, habár az már tényleg kényes dolog. Viszont nem kell vacakolni se ledekkel, se szűrőkkel. 30 fps -el teljesen akadás mentesen megy, nem tudom hogyan lehetne jobb 60 fps miatt. Mondjuk a nagy látószög az jó - hogyha közel van a kamera. 1 méter távolság kell neki, ez itt nem akadály (az új 28"-as monitorom mellett<#nevetes1>#nevetes1>). Egyébként én is ps3 eye-t akartam venni, de 5K alatt nem találtam akkor, annyiért meg sajnáltam volna szétbuherálni. Ráadásul azt írták róla, hogy elég nehézkes is a szerelése. Ebből amit belinkeltem, kb 2 perc kivenni a szűrőt és betenni a másikat és gyerekjáték. És így a fényviszonyok teljesen lényegtelenek. A ledek sem bocsájtanak ki látható fényt, szóval teljesen komfortos.
Egy biztos, azt az 50k-t nekem érdemesebb egy i5-ösbe (meg egy alaplapba) tennem, ha már teszem valamibe.
A lényeg, hogy a hüvelykujjazásnál fényévekkel jobb ez is, mivel alapvetően ugyanazt csinálja. Nekem megváltás volt.
(Aztán lehet, hogy meglepődnék, ha kipróbálnék egy TrackIr-t.)
A lényeg, hogy a hüvelykujjazásnál fényévekkel jobb ez is, mivel alapvetően ugyanazt csinálja. Nekem megváltás volt.
(Aztán lehet, hogy meglepődnék, ha kipróbálnék egy TrackIr-t.)
Nekem is PS3eye van,de 2 problémám van vele, az első , hogy nem tudom használni a mikrofonját, az eszközkezelöben megjelenik,de mégis szürke a tesztelésnél, néha müködik,de olyankor öngerjedésbe megy át vagyik amikor beszélek akkor visszahallatszik a hangszóróba amit ujra vesz a mikrofon és igy tovább folyamatosan erősitve magát.
A másik meg én IR ledekkel próbálkozok,de eddig nem akar összejönni, pedig már 1w-os power ledet is próbáltam,de ugyan ugy fél méterről látja csak nagyon halványan mint a távirányitós ledeket.Igaz nem buheráltam meg a kamerát,de nem is nagyon szeretném, hogy tudjam rendeltetésszerüen is használni.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.03.08. 19:31:16
A másik meg én IR ledekkel próbálkozok,de eddig nem akar összejönni, pedig már 1w-os power ledet is próbáltam,de ugyan ugy fél méterről látja csak nagyon halványan mint a távirányitós ledeket.Igaz nem buheráltam meg a kamerát,de nem is nagyon szeretném, hogy tudjam rendeltetésszerüen is használni.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2015.03.08. 19:31:16
Na de TR nél beállítod a mozgásokat ,neked mi a kényelmes oszt annyi.Én mindent azzal használtam és hibátlan volt.Na az az 1 perc.Maga az,hogy bedugom,meg elindítom ,az pár másodperc oszt használom.Nem zavarja semmi ,legalábbis nekem sose volt bajom a nappal ,lámpával.
A másiknál meg koponya meg ledek távolsága ,meg a fene se tudja miket kellett állítgatni,mondom 10 perc után repült:)
De biztos jó az is amit te mondasz.
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.08. 19:26:40
A másiknál meg koponya meg ledek távolsága ,meg a fene se tudja miket kellett állítgatni,mondom 10 perc után repült:)
De biztos jó az is amit te mondasz.
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.08. 19:26:40
A profil beállításra gondoltam, azt csak egyszer kell megcsinálni minden szimmel. Jól is néznénk ki, ha minden repülés előtt kéne.
Az mondjuk igaz, hogy pl. valós idejű prioritást kell adjak neki, meg még van egy trükközés a kézműves kamera-drájver miatt.... <#kuss>#kuss>
Az mondjuk igaz, hogy pl. valós idejű prioritást kell adjak neki, meg még van egy trükközés a kézműves kamera-drájver miatt.... <#kuss>#kuss>
Én elhiszem:) Egyet tudok.TR-t bedugod ,használod.Nincs variálás ,nem kell állítgatni .Én azt szoktam meg,egyszer akartam csinálni(csináltam is mert megkért valaki) egy olyat amit te mondasz 10 perc után kibaxtam az ablakon,én öreg vagyok már ehhez a retkeléshez:) De akinek van rá ideje meg kedve annak biztos jó:)
TR el nincs semmi probléma,kb 1 perc alatt beállítod.De talán sokat is mondtam.
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.08. 19:14:20
TR el nincs semmi probléma,kb 1 perc alatt beállítod.De talán sokat is mondtam.
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.08. 19:14:20
Repültem a BOS-al. Nagyon sokat javult-tényleg. Ami viszont a fixa ideám az nem változott(csak finomodott):ha előretolod a botot kis sebességnél, még mindig hanyatt dobja magát a messza.
A facetracknoir-ba egyébként akkor most nem csak egyszerűen beleintegrálták a freetrack-et?
Márhogy a tapasztalatodra vagyok kíváncsi, hogy miben szerepel jobban, érdemes-e buzgolkodnom vele?
Márhogy a tapasztalatodra vagyok kíváncsi, hogy miben szerepel jobban, érdemes-e buzgolkodnom vele?
A 30 fps-ről én is azt gondoltam, hogy bőven elég, amíg nem próbáltam a 60-at.
Jó az!
Én egy ilyen kamerával használom: PS eye
60 fps-t tud és nagylátószöget. Lehet találsz ócsóbban is, én valami 3k-ért vettem doboznélkülit. Le kell hozzá tőteni pc-s drivert.
Amúgy meg egy gagyi kínai bicikli-hátsólámpát alakítottam át, szóval ilyen infraleddel nem is szórakoztam, mégis jó, kivéve, ha konkrétan besüt a nap a hátammőgé (olyankor amúgy sem gubbasztunk a gép előtt, irány a szabadba!). Egyetlen hátránya, hogy kikapcsoláskor végig kell nyomkodjam a hét! különböző villogóprogramot <#buck>#buck>.
A beállításokkal kell igazából sokat pöcsölni, de az meg TrackIr-rel detto.
Én egy ilyen kamerával használom: PS eye
60 fps-t tud és nagylátószöget. Lehet találsz ócsóbban is, én valami 3k-ért vettem doboznélkülit. Le kell hozzá tőteni pc-s drivert.
Amúgy meg egy gagyi kínai bicikli-hátsólámpát alakítottam át, szóval ilyen infraleddel nem is szórakoztam, mégis jó, kivéve, ha konkrétan besüt a nap a hátammőgé (olyankor amúgy sem gubbasztunk a gép előtt, irány a szabadba!). Egyetlen hátránya, hogy kikapcsoláskor végig kell nyomkodjam a hét! különböző villogóprogramot <#buck>#buck>.
A beállításokkal kell igazából sokat pöcsölni, de az meg TrackIr-rel detto.
Csinálhatsz is magadnak. Én cirka 2500 Ft-ból megoldottam, az is csak a webcam ára volt, a többit itthon kukáztam össze a fiókok mélyéről. Ha van pár régi távirányítód, kiszedheted belőlük az infra ledeket - 3 db kell - és felrakod egy baseball sapkára, vagy valami napellenzős fejpántra. Kell még elé egy 150 ohmos (én 300-ast tettem) ellenállás és a pc tápjára rá lehet kötni. Még a zsinórját is egy rossz egér "farkából" csináltam <#taps>#taps>.
Szoftvernek a facetracknoirt ajánlom, a freetrack nálam nagyon gyengén szerepelt. Kamerának valami olcsó vacakot, amiből könnyű kivenni az ir filtert. 640x480 és 30 fps bőven elég.
Webcam
Egy rossz flopylemezből kivágsz egy darabot és berakod a lencse elé.
A beállításokkal én majdnem egy hétig vacakoltam, de megérte. Teljesen jól működik és nem 53K volt, hanem csak 2,5.
Szoftvernek a facetracknoirt ajánlom, a freetrack nálam nagyon gyengén szerepelt. Kamerának valami olcsó vacakot, amiből könnyű kivenni az ir filtert. 640x480 és 30 fps bőven elég.
Webcam
Egy rossz flopylemezből kivágsz egy darabot és berakod a lencse elé.
A beállításokkal én majdnem egy hétig vacakoltam, de megérte. Teljesen jól működik és nem 53K volt, hanem csak 2,5.
Minnél későbbre halasztod a TR vételét annál jobban el fogják venni a kedved. Akik online ezeket a programokat használják napi szinten ,mind komoly gépekkel(PC) joy al TR el vannak felszerelve,és ha nem szerzed be ezeket max céltáblának leszel jó.
Tudom nem a technika teszi a játékost,de sajna pl egy hotas pedállal kb behozhatatlan előny avval szemben akinek nincs.Míg te a billentyűn keresed mit is nyomj addig az már el is felejtette.TR ugyan az,.Míg te az egérrel vagy a joy hatswitc el próbálod követni addig ez neki semmi problémát nem jelent. Ergo vagy veszel ilyen cuccokat ,vagy lelőnek.
A tr -t ki tudod váltani azzal amit linkeltek neked.Az olcsó,de állítólag tűrhető.Nem tudom sose próbáltam.
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.08. 18:14:34
Tudom nem a technika teszi a játékost,de sajna pl egy hotas pedállal kb behozhatatlan előny avval szemben akinek nincs.Míg te a billentyűn keresed mit is nyomj addig az már el is felejtette.TR ugyan az,.Míg te az egérrel vagy a joy hatswitc el próbálod követni addig ez neki semmi problémát nem jelent. Ergo vagy veszel ilyen cuccokat ,vagy lelőnek.
A tr -t ki tudod váltani azzal amit linkeltek neked.Az olcsó,de állítólag tűrhető.Nem tudom sose próbáltam.
Utoljára szerkesztette: pontijonny, 2015.03.08. 18:14:34
Izé... a freetrack link neked akart menni, csak elrontottam.
Ez is jó volt! :) de ez már hideg vérű vadászat volt. Nekem tetszett ahogy savas a vizet felkavarta maga alatt és ollózott meg csűrte csavarta a gépet ami csak belefér. Ha nem is okos stratégia látványosnak látványos az biztos! :) Félek hasonló forrófejű pilóta leszek én is..... :)
Viszont megnéztem ezt a trackir 5-öt és hát csak webshopban lehet kapni sajnos de ez annyira nem baj bár nem szeretem de sokszor vettem már netről viszont az ára már nagyobb gond, úgyhogy egy kicsit még várok amíg elérem azt a szintet amikor már büszkén állíthatom hogy amatőr játékos vagyok, és csak azután veszek! :D
Jah amúgy ismételten köszönöm a segítséget!
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.03.08. 17:47:02
Viszont megnéztem ezt a trackir 5-öt és hát csak webshopban lehet kapni sajnos de ez annyira nem baj bár nem szeretem de sokszor vettem már netről viszont az ára már nagyobb gond, úgyhogy egy kicsit még várok amíg elérem azt a szintet amikor már büszkén állíthatom hogy amatőr játékos vagyok, és csak azután veszek! :D
Jah amúgy ismételten köszönöm a segítséget!
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.03.08. 17:47:02