91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
artivizsla #84005 Az utolsó patch az 1946-hoz a 4.13-as, de azt még nem adták ki, talán már nem is fogják, olyan rég óta lóg a levegőben az egész. -
artivizsla #84004 Hiányzik a 4.12.1-es patch. Ha az 5 %-nál lefagy betöltéskor, akkor az telepítési probléma. A helyes sorrend :
1. 4.12
2. 4.12.1
3. 4.12.2
4.12.1 patch ismertetése a PCpilotról.
Utoljára szerkesztette: artivizsla, 2015.05.10. 13:09:28 -
mustangdc35 #84003 Il 2 1946 hoz kérnék egy kis segítséget ha emlékszik rá még valaki
4.12-es patch telepítés után szépen indul a játék de mikor tenném fel az utolsó 4.12.2-est akkor indítás után mikor megjelenik a tölttő képernyő 5 % után kilép csak úgy
és utána ha újra felteszem a sima 4.12-őt akkor megint futa játék
tippje esetleg valakinek?
(hsfx 7.0 szeretnék tenni fel utána) -
artivizsla #84002 Kávé mellé. -
rabbiddgog #84001 na, végignéztem mindent, a clodban egyesítették a toggle gunsight-ot és a gunsight viewet,így lett belőle lean to gunsight.
a régi il2-ben volt külön toggle gunsight és gunsight view
Utoljára szerkesztette: rabbiddgog, 2015.05.10. 02:21:33 -
sakkay #84000 Köszi.
-
#83999 aham, csak kipróbálásra sajnos, de ez is valami
steamról le lehet tölteni, és majdnem az egész játszható
de csak a hétvégére, utána már nem tudod használni
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.05.09. 22:43:32 -
sakkay #83998 kipróbálásra, vagy hogyan?? -
#83997 off
csak szólok hátha valakit érdekel, az arma 3 ingyenes a hétvégén a steamen -
rabbiddgog #83996 üdv
igaz, az a kabin ledobás, de amit te javasolsz(lean to gunsight), az se jó,mert túl közel odahajol a revihez.
Ez az il2-ben gunsight view volt.
Nekem olyan kéne ami nem hajol oda a revihez a pilóta, hanem csak a revi középvonalához dől.De nem hajol közel!
Ilyen volt az il2-ben külön, itt már nincs?Csak az odahajolás maradt?? -
#83995 Melyik szimulátorra gondolsz? CLoD, BoS, DCS? És melyik repülőgéppel van gond?
Online a legtöbb szerver full real módot használ, ami azt jelenti, hogy semmilyen könnyítés, (nem valós-) automatizáltság nincs bekapcsolva, amit offline esetleg használhatsz. Alapvetően igaz, hogy mindegyik játékban mindegyik gépnél figyelni kell a hajtómű hőmérsékletét (engine temperature), a feltöltőnyomás mértékét (manifold pressure) és a hajtómű fordulatszámát (engine rpm). Ezek kritikus értékei gépenként eltérőek, és gépenként változik, hogy mivel lehet kordában tartani, melyikben vannak automatizált vagy manuálisan kezelendő berendezések. Ha még most ismerkedsz a gépekkel, akkor azzal jársz a legjobban, ha levegő, víz vagy olaj hűtőket -ez is géptípusonként változik, hogy melyikben épp mi van- teljesen kinyitod, és 80%-nál nagyobb gázkar állással csak max 10-15 percig repülsz. Kerüld a lassú repülést is ha ehhez nagy hajtómű teljesítmény társul (emelkedés közben pl, magasra húzod az orrát, akkor sebesség leesik, hajtómű 1000-el dolgozik, szinte biztos, hogy 1-2 percen belül bekrepál. A hűtő hatásossága függ a repülési sebességtől is, nem csak attól, hogy mennyire van nyitva). Ha van a hőmérőkön szín jelölés, vagy rovátka, akkor vörösbe vagy jelzésen túl ne menjen a tű. Teljesítmény fokozó berendezéseket utazáshoz ne használj, csak ha dogfightban szükség van rá. Nagyjából ennyi :)
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.05.09. 12:13:05 -
#83994 Clodban a készítők szándékosan nem egységesítették a kezelő gombokat olyan berendezéseknél, amik hasonló dolgot végeznek, de másképp kell működtetni. A Jettison Canopy-t a kiugrás (bail out) előtt kell használni, minden olyan gépben, ami nem nyitott tetős, vagy nincs nyitva a kabinja (Spitfire-ban vagy Stukában pl Open Canopy-val kell kinyitni a tetőt, vészeldobás nincs a játékban). A G.50 látszólag nyitott kabinos, viszont a két oldalsó ajtót ott is el kell dobni ugrás előtt ugyanezzel a gombbal -
twinr #83993 Üdv!
Amatőr kérdés biztos, de mit kellene kapcsolnom hogy online játékban ne főjön meg a motorom? (károsodik, majd elpukkan, csak sejtem hogy megfő).
Gondolom az első küldetéseknél megcsinált helyettem valamit mert nem volt ilyen gondom.
Köszi! -
#83992 hehe, régen mennyit szórakoztunk azzal il2-ben ha valaki kérdezett valamilyen billentyűzetparancsot, és erre kapásból beírtuk hogy ctrl+e.
Aztán csak azt láttad a chat ablakban hogy xy kiugrott a gépből :D
(ez az alap beállítás a repülőgépből való kiugrásra. )
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.05.09. 10:29:33 -
#83991 Jettison canopy - Ledobni a kabintetőt. Ami neked kell az a View-ben Lean to Gunsight - odahajolni a célkereszthez
Utoljára szerkesztette: i robot, 2015.05.09. 07:42:57 -
rabbiddgog #83990 na megtaláltam, Jettison Canopy a neve -
rabbiddgog #83989 üdv
a clodban melyik paranccal lehet a revit centerbe állítani a német gépeknél,és ez melyik controlls "kategóriában" van, sehol se találom.
kösz -
#83988 akkor nincs több tippem :) -
sakkay #83987 Nem. Eredetileg olyan volt, hogy egyszer csak a youtube választható képernyő nagyságai között nem volt ott a teljes.Most már van, de fent akkor is látom a mozilla dolgaimat. -
#83986 F11 esetleg? (teljes képernyős mód) -
sakkay #83985 Srácok pár napja a youtube elkezdett szarozni, nem akart teljes képernyő módba állni. Valamit csináltam így megy, csak az eszköztár látszik. Ráadásul ha megnyitom a netet, mindig elrejti az eszközöket. Már régen volt ilyen, csak nemtom' mit csináltam amikor rendbe raktam. Amúgy mozilla. -
#83984 A pcpilot (pumaszállás) TS újra működik, az IP 1 helyett 0-ra végződik, minden más változatlan.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.05.07. 20:46:38 -
artivizsla #83983 1946 4.12.2 :
Erhöhte Notleistung ( Fw 190 A8 )
Vízbefecskendezés bekapcsolva ( P47 )
Forszázs bekapcsolva ( La 5 FN )
Többlet teljesítmény engedélyezve ! ( Spitfire IX. )
HSFX :
War Emrgency Power ( Fw 190 A8 )
War Emergency Power ( P47 )
War Emergency Power ( La 5 FN )
War Emergency Power ( Spitfire IX. )
-
#83982 asrock 970ext4 es a lap. elvileg nem tudtam rossz helyre dugni. A memoriák mellett a nagy fehér sokcsatis molex mellett csak ez az egy USB3as kék csati van ahova passzolt ennek a hubnak a dugasza.
2gb-os filmet másoltam elöször penről PC-re ott stabilan hozta az 50 körüli sebességet visszafelé ugyan ezt a fájt 1gb ig 103 al majd fél percre megált semmit nem másolt majd vissza esett 30ra és a végénék megint megakadt fél percre és 17 megával fejezte be a másolást -
lala42 #83981 Az 53 mb/s. átlagos USB3 adatátvitelnek felel meg. Tehát tudja. Itt a sebesség függ az adat nagyságától is. (fájlméret). Én azt kérdeztem,hogy az alaplapra csatlakoztatva azok a tüskék USB3-as szabványuak-e? Mert nekem is cvan a lapomon 2-es és 3-as csatoló is. Mi a lapod tipusa? -
#83980 Mndenhova csatlakoztatva van,de nem a teszt a lényeg, hanem , hogy ténylegesen USB3as legyen a sebesség is, mert sima USB foglalatom van annyi mint a bün ,nem azért vettem, hogy még 2vel több legyen , hanem hogy tényleg gyorsabb a többinél.Igy ezért akarom kideriteni, hogy melyikek az ujonnan berakott foglalatok és azok tényleg ugy müködnek e, mert az eszközkezelőben nem különül el a többitől . -
#83979 Erhöhte notleistung az azt hiszem, németül van. -
lala42 #83978 Az alaplapra csatlakoztattad? Az a csatoló tudja az USB 3-at? BIOS-ban be van kapcsolva? Ha igen, akkor xard le a tesztprogikat Ha nem működik rendesen, akkor így jártál. A ferdeszemüeknél nem biztos a gari, vagy a jótállás. :-) -
Rue East #83977 Az orosz gépeknél volt ez, emlékeim szerint. Az oroszok a forszázs szót használták, lehetségesnek tartom, hogy náluk a sugárhajtóműre és a dugattyús motorokra is egyaránt érvényes ez a kifejezés. Ez angolra fordítva az afterburner.
-
#83976 Il2 írt a fókánál olyat hogy "Start und Notstromleistung" (vagy valami hasonlót) 100% gázállás felett, de hogy az UP-ban, vagy a HSFX ben volt arra nem emlékszem. -
Indi69 #83975 Üdv. Én is offolnék. DCS- röl van szó. Ha bent ülök egy gépben és a közelemben van egy másik gép azt nem látom a fülkéből. Viszont ha külső nézetre váltok akkor ott jól látható. Ez ilyen, vagy van rá valami megoldás? Nagyon zavaró, hogy nem látom a kontaktot. Emlékeim szerint az il-2 46-ban erre volt valami átírási lehetőség amitől javult a láthatóság. 1680-1050 a monitor -
#83974 OFF
Tudja valaki , hogy egy Előlapi USB3 as HUB-ot hogy tudom letesztelni, hogy tényleg jól müködik e és tudja a sebességeket is?
Mert vettem a kis kinaiaktól egy 2 foglalatos 3,5" helyre tehetőt, de eddig a teszt progiknál azt irta ki, hogy nincs USB3as meghajtó.
USB3as pendrivot dugtam rá. A win felismeri és másolni is tudtam róla 53mb/sec-el
Asrock 970ext4-es lap win7 64 bit. -
#83973 Nem emlékszem én sem, hogy mikor cserélték le, a HSFX és az UP mod csomagokban már jó volt. De az alap il-2-ben határozottan emlékszem az afterburner-ra :) -
Solt #83972 No Urak, kezdődhet az apró gyűjtögetése! :)) -
Lysandus #83971 Jó, hát az én fejem se káptalan! :-) -
#83970 én nem emlékszem hogy az il2 ilyet írt volna ki
wep-re és mw 50-re emlékszem
mondjuk má öreg vagyok, megettem má a kenyerem javát, nekem má a b oldal forog, nem emléxem
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.05.06. 16:19:59 -
#83969 Az még il2 örökség :) -
77pxdumbo #83968 Csak a TF patch nélküli verzióban. Abban viszont annyi bug volt, hogy ez a kis baki szóra sem érdemes -
#83967 Afterburnert ír ki a CloD? Akkor gratulálok a fejlesztőknek. -
#83966 Clodban a német gépek teljesítményfokozóját WEP-nek írja, ami ugyanúgy nem 100%-ig autentikus, de legalább nagy marhaságot nem ír. Németek három teljesítményfokozatot különböztettek meg, az "utazó" teljesítményt, az "emelkedő és harcteljesítményt" valamint a "felszálló és vészteljesítményt". Ehhez képest a WEP "harci vészteljesítményt" jelent.
Az angol gépeken Boost Cut-Out -nak nevezik a vészteljesítményt, ez legalább autentikus elnevezés.