91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
77pxdumbo #83965 Tom mondja a tutit. Én már nem is emlékszem, a TF patch előtti időkre, de volt benne bug bőven. Igazándiból nem nagyon szoktam használni a WEP-t. -
rabbiddgog #83964 kösz a válaszokat -
rabbiddgog #83963 igen tf "pach-telen" clod írja ki.
akkor ezek szerint ott a wep-et hívták afterburner-nek
a tf patchesben meg wep lett a vészteljesítmény neve -
#83962 Afterburner-t a clod elvileg nem ír ki, az vagy TF peccstelen CloD vagy régi il-2 vagy BoS lesz :) -
77pxdumbo #83961 IIIIIgen. A köztudatban az afterburner szó kicsit módosult, mert ugye a csöves gépeken teljesítmény fokozóként működik, így a köznyelv másra is használja ebben az értelemben, mint pl. a "ráadom a nitrót" a Halálos iramban filmek után.
De a CLoD-ban nettó marhaság, mivel a világháború idején ez a szó még vlsz nem is létezett. -
Lysandus #83960 Jó, de ha a CloD-dal kapcsolatban kérdezi, akkor a válasz annyi, hogy ha német gépen az ember ráadja a WEP-et, akkor hülyeséget - afterburner - ír ki. -
77pxdumbo #83959 Az metanol befecskendező rendszer már egy harmadik verzió. A korai gépeken is volt WEP -amikor még metanolról nem volt szó- ami tulajdonképpen a motor fullra pörgetése, mivel alapesetben a rendszer nem engedi ezt. Mondjuk teljes gázkar állásban a motor 90%-on dolgozik, a WEP felszabadítja a maradék 10%-ot, így kijön a 100% teljesítmény. Kalibrálráskor ezt sokszor 110%-nak jelzik, de ugye saját -külső rásegítés pl metanol rendszer nélkül- erőből a motor nem képes 110% járni. Az értékek nem pontosak.
MW-50
Utoljára szerkesztette: 77pxdumbo, 2015.05.06. 15:21:42 -
77pxdumbo #83958 Afterburner = utánégető > csöves gépek
WEP ált légcsavaros gépeken a motor képes kis ideig 100% feletti teljesítményt leadni, ez hosszabb ideig alkalmazva a hajtómű károsodásához vezet. Ez műszaki nézőpontból a különbség.
Funkcióját tekintve, hasonló a céljuk: többletteljesítmény biztosítása. -
#83957 pongyola megfogalmazásban:
afterburner a sugárhajtóművön van (plusz üzemanyag befecskendezés a hajtómű fúvócsőbe ami plusz teljesítményt ad. Viszont zabálja az üzemanyagot.
a wep pedig benzinmotor, plusz teljesítmény de csak rövid ideig mert különben károsodik a motor. Többféle módszer van rá, pl methanol befecskendezés a német gépeken
de lehet h rosszul tudom, majd kijavítanak a többiek :D
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2015.05.06. 15:02:49 -
rabbiddgog #83956 üdv!
az afterburner és a WEP (War emergency power) között mi a különbség? -
#83955 OFF
Működőképes a kilövés után módosítható röppályájú lövedék
ON -
#83954 Ha még nem láttátok volna, TF fórumon kitettek pár nyilvános fotót a készülő Wellington kabiról (3DS Max render)
http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/attachment.php?attachmentid=17022&d=1430591581
http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/attachment.php?attachmentid=17019&d=1429372815
http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/attachment.php?attachmentid=17020&d=1429372873
http://theairtacticalassaultgroup.com/forum/attachment.php?attachmentid=17018&d=1429407874
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.05.05. 12:58:28 -
Solt #83953 Egyelőre én is így gondolom! :) Követem a topikját, aztán majd meglátjuk... azt mondják a Dirt 3-nál jobb a fizikája... -
GPx8 #83952 off: Szerintem ezen az RBR után sírnál, ne vedd meg! -
sakkay #83951 Majd meglesem. Fél éve még nem volt nagy szám lelőni..ha pontos vagy. -
RepeszElek #83950 Bos-ban a Pe-2-es bombázót nem túlozták el kicsit oroszék?
Füstölni azt nagyon tud már a legkisebb találattól is de olyan mintha ez neki üzem állapota lenne. Mindkét füstölő motorral is 300-zal hasít fél óráig kergetem és közben lövöm de semmi, max jobban füstöl. Én nem értek hozzá de nem kellene a motornak besülnie ilyen állapotok mellett?
Én három német vadász beszámolójából is azt olvastam hogy azért egy jó találattól egyből lángba borult minden,azért nem tojásokat dobálok, nem értem én ezt..
Egyszer azt is túl élte hogy neki repültem -
Solt #83949 Kaptam a hétvégén vagy 20 ajró borravalót, abból akartam megvenni a Dirt Rally-t, de még eléggé az elején járnak, és sajnáltam tőlük a pénzt... lehet átcsoportosítom a BoS-ra... :))) -
artivizsla #83948 Még vagy kettő ilyen akció és máris jó áron fog lenni a játék. :)) -
Solt #83947 Kapott 50% leárazást a BoS! (steam) -
#83946 Én közbe-közbe itt vagyok, csak feleslegesen nem jártatom a szájamat ;) -
artivizsla #83945 Kávé mellé. -
#83944 Én ezt használom felvételhez. Egész jó, és kevéssé fogja a gépet mint a fraps pl. Online streamhez találták ki, de tud winyóra is menteni (settingsben be kell állítani). Tud mp4-be menteni, amit könnyű yt-ra tölteni. A menüje kicsit szokatlan, a játék indítása után tudod kiválasztani a forrást, amit rögzítsen (el tudod menteni, később nem kell szórakozni ezzel).
https://obsproject.com/
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2015.05.02. 11:31:50 -
RepeszElek #83943 A clod-ban is kipróbáltam. Kiszoktam trimmelni amúgy sokszor a gépet. Nem tudom..max. akkor majd utána nézek hogy kell felvenni. -
#83942 Ha fel tudnál venni videót, akkor talán tudunk segíteni abban, hogy valamit másképp kellene csinálni, vagy sem.
(apropo... CloD-ban is kipróbáltad?) -
Valka78 #83941 Magassági trim-et érdemes beállítani, -
RepeszElek #83940 A joy. kalibrálásán már túl vagyok, beállítottam amit be lehetett de így is olyan mikor rárepülők mintha egy kavicsot kellene beledobnom egy pohár vízbe miközben én egy viharban lévő csónakban vagyok. Nem mondom néha most már vannak sikerélményeim de egyszerűen nem akarom elhinni hogy ez a játék ilyen nehéz
Nah mindegy azért köszi!
-
artivizsla #83939 Kávé mellé.
Lacáról és Leonról tud valaki infót, hogy merre járnak ?
-
#83938 Én sajnálom, hogy ilyesmiket már nem szerveznek, jó móka volt. A szombati meccsek után mindig volt közös sörözés, másnap meg a "másnapos" meccsek -
#83937 az évre már én sem emlékszem, csak arra hogy azzal a kis nyomi saitekkel és az egérrel voltál és kb mindenkit lealáztál :D
én x 52-vel voltam és vittem trackir-t is
egy másik srác, 12 év körüli, talán Pistu volt a neve, szintén lelőtt 3 mp alatt :D
Utána én lelőttem valakit, már sajnos nem emlékszem kit (vmelyik virtuális szd "vezetője" volt asszem)
aztán itt véget is ért a meccs nekem
de jó móka volt amúgy!
-
#83936 Te X52-vel repültél igaz? A versenyre ilyen részletesen már nem emlékszek, nem tudom, hogy mikor, melyik évben kerülhettünk össze. De annyira sima csak nem volt, arra emlékeznék -
#83935 le is lőttél simán , sosem felejtem el D -
#83934 Hát nézd. A jó joy segít, persze, de gyakorlás emberi ellenfelek ellen számít igazán. Én anno Il-2-ben az országos légiharc bajnokságban és a Fortis Európa Bajnokságban is Saitek Evo-val repültem, TrackIR nélkül, egérrel nézelődve. OB 2., EB 2. helyig jutottam vele. Akkoriban az X52, az Ms FFB meg a persze a Cougar volt a csúcs. Én azt mondom, hogy a joy pontossága számít (ehhez jó a Hall szenzoros joy), de minden más csak kényelmi funkció. A HOTAS-okat csöves szimulátoroknál használod ki, ww2-eseknél nem is tudsz már mit rátenni annyi gombra (most G940-em van). Ami sokat számít még, az a pedál. Lehetőleg olyan, ami kifejezetten repszimekhez készítettek.
Ha a célkereszt ideges, azon viszont lehet, hogy egyszerűen a szoftveres beállítás segít. Filtert is rá lehet tenni (az kiszűri a hirtelen rángásokat, viszont lomhább lesz a mozgás) illetve a kitérítés görbét is állíthatod (középen nagyobb kormánymozdulatra is keveset reagáljon, teljesen kitérítve viszont lóduljon meg). BoS-ban is van ilyen, a tengely beállításoknál tudod ezt állítani. -
RepeszElek #83933 Hülye kérdés következik bocsi:
Mennyit számít egy jó joystick a célzásban? Nagyon ideges a célkeresztem apró kis mozgatásokra is durván reagál ha vennék mondjuk egy warthogot (nem mostanában) ez megoldódna és szétlőnék mindenkit? -
#83932 Régóta benne van. -
RepeszElek #83931 Vajon a Bos-ban a frissítésekkel került bele a Hungary Bf.109-es vagy csak most vettem észre....?
Mindegy tök jó! -
majonur #83930 The Wire. -
#83929 Ez a mai demokrácia! -
#83928 Off: Baltimore-ban áll a bál. -
#83927 -
majonur #83926 szia! szerintem nyugodtan menjel ra inkabb a clodra, amit alabb irtal a gepedrol, az szerintem eleg kell legyen, esetleg meg 2 Gb ramot beletennek a helyedbe, de ezzel configgal az osszes TF patch utan, azert futnia kene szepen, es nem 1024x768 ban, lokjed felfele a felbontast, bar fingom sincs hogy milyen kijelzot hasznalsz, de ha megrogzott il-2 1946 rajongo vagy, aki a hyperlobby n tolti a szabadidejet, akkor bocs.