IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kiadási dátum még mindig az 1C döntése, majd ha ők bejelentik, akkor tudni fogjuk.
www.pumaszallas.hu
Gondolom még mindig titkos...
Remélem már nem sok idő!
<#banplz>#banplz>
Nálam nagyon szaggat. Eddig 90hz-n, ultra grafikán simán futott, most 60hz-n, low grafikán annyira szaggatott hogy ki kellett lépnem. Újraraktam a játékot se semmit sem javult. Néztem a fórumokat de nem igazán látok sehol megoldást.
GOOBY, pls
Én csak végigpörgettem a topic elejét, amiben a sírás ment, láttam hogy ez a fő probléma.
Utóbbi pár elszórt hozzászólás VR topicokban már úgy hangzott, hogy rendben van a dolog, csak idő amíg elkészül, de nem volt időm visszakeresni, mi alapján optimisták :)
Ha már nem fejlesztik nagyon a VR részt, legalább ne rontsák ;)
Mint kiderült ő azért indította az egészet mert szúrta a szemét a vr 10x zoom (úgy hogy nem is használ vr headsetet), de elmagyarázta neki mindenki hogy a vr játékban alapból 1.5 zoom van ami semmire nem elég, és vr 10x zoom az ugyan az mint ami a jelenlegi 5x ami a monitoros játékosoknak van. Viszont egy kis trükkel a 2d userek is használhatják a modot és így nagyon durva távolságra látnak.
Azóta tisztázódott hogy mi a helyzet, engedélyezik a modot és a következő kiadásban már nem tudják a monitoron csítre használni. Kiveszik belőle a 2d supportot, a vr userek pedig kapnak egy 8.5x zoomot ami a játékban lévő 1.5-tel kombinálva kb. ugyan az lesz mint ami a monitoros natív 5x zoom.
GOOBY, pls
A mod azért nem működik, mert változott a renderelési mód az új patch-csel.
Viszont valóban panaszkodtak idiótább 2D-sek, és kénytelenek valamit kezdeni ezzel. Momentán annyit tudni, hogy Jason és a mod készítője megbeszélik a dolgot.
Lehet ebből totál tiltás, korlátozottabb zoom, vagy hogy csak modként működhessen (jelenleg ugyanis csak kliens módosítás, nem rendes mod, így a serverek nem tudják tiltani). Még nem tudni (AFAIK).
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
Gondolom nálad ilyesmi a helyzet, kicsit variálnod kell, hogy fasza egyen, csak az a bosszantó hogy ami eddig jó volt azt nehéz vissza állatni.
Elég fontos volt ez a peccs mert a grafikai motor is változott, és amit régóta hiányoltam hogy a repülőgéppel kapcsolatos üzenetek teljesen kikapcsolhatóak.
Érdekes amúgy mert mindenki azon áradozik milyen jó lett az új motorral, nálam viszont sokkal rosszabbul fut.
GOOBY, pls
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A legutóbbi pecs óta akinek Radeon kártyája van azoknak vannak gondjaik, vagy mintha ilyet olvastam volna a fórumon.
Annak mi lehet az oka, hogy az 1-el ezelőtti frissítés óta a a pilóta fejmozgása nem az igazi? Úgy értem, hogy akár a billentyűzetről, akár a joy hat-ról mozgatom, a pilóta feje túl nagyot mozdul az adott irányba.. Így meg nem lehet követni a másik gépet. Vagy lehet ezt állítani valahol?
BOS-ról lenne szó...
Köszönöm a válaszokat!
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
20. dollar
Ennyit viszont tényleg meg ér!!!
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2020.05.22. 19:12:26
A Yak 9-UM meg csak 685 ezer . Ingyé van:))
Utoljára szerkesztette: LacAI, 2020.05.22. 17:15:20
www.smart-bus.hu
van 2 üléses Messzer is DB605ös motorral
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.smart-bus.hu
És mindezt azért mert a monitorral repkedőket zavarta hogy mi nagyobb zoomot használhatunk (5x vs 10x)
Csak épp azt nem veszik figyelembe hogy sokkal rosszabb a felbontás, alig látsz valamit, minden pixeles, a színek nem olyan szépek, és nem tudsz hátranézni mint a trackir-rel. Ez persze mind nem számít, csak a zoom. Még véletlenül se legyen esélyed sem vr-ban a trackirrel és az 5x zoommal szemben.
Megint olyanok okoskodnak akik az életben nem próbáltak vr-ban repülni.
Annyira felbaxott ez a hozzállás hogy le is töröltem az egészet. majd nézem a fórumot és ha újra engedélyezik akkor lehet visszarakom.
Ja és az ezzel kapcsolatos fórumokat azonnal bezárják, szólni sem lehet semmit. Kezd dcs lenni ebből is :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.05.21. 16:33:51
GOOBY, pls
A legnagyobb gond azzal van (és ezt már akkor sejtettem amikor a 777 átvette a játék fejlesztését), hogy a RoF motorját kalapálták a játék alá, annak minden korlátjával és hátrányával.
Viszont én nem a sérülésmodellről és a rendszerek kezeléséről beszéltem, az egy dolog, a legfontosabb egy szimulátorban a repmodell. Na ez az amiben jócskán lenne mit fejleszteni.
Próbáld ki a DCS I-16-ost, és az IL2 I-16-ost, látni fogod a különbségeket a repmodellben. De mondhatnám a K4-es Messzert is, amit ha felszálláskor nem a jó pillanatban lépsz be, egyből az oldalára fordítja a gépet. Ezt ugyan így mesélte Tobak Tibi bá is. Az Il2-ben ennek nyoma sincs. De ezt pont neked mondjam? Szerintem te sokkal többet tudsz a Messzerekről mint itt bárki.
Vagy a Mustang...tudtad hogy a DCS-ben azt anno egy olyan Mustang pilóta számára készítették aki ma is aktívan repül a géppel? Ő letesztelte, elmondta hogy min kellene változtatni, kijavítgatták, és amikor azt mondta hogy ez igen, ilyen a valódi Póni, hozzá ne nyúljatok, utána adták ki a közönség számára is. És évek óta nem is változtattak a repmodelljén. Namost hasonlítsd össze az Il2 Mustanggal, tök máshogy repül a két gép, és valahogy megint csak az Il2-ben sokkal egyszerűbb az egész.
Az Il2-ben meg nyomsz egy full gázt, hasrahúzod, és bármelyik géppel felszállsz, akár egy tökig rakott Ju 88-cal is, még precesszió is alig van. A DCS-ben baromi nehéz már irányban tartani is a gépet, nemhogy fullgázon felszállni. És ezt nem azért írom mert a DCS jó, egy francokat, egy nagy fos az is, de azért egy szinttel minimum az IL2 fölött van repmodellben.
De mondom, én ezzel együtt tudok élni és élvezem a játékot, de nagyon várom már hogy kijöjjön a CloD és hozzá a vr, talán az felrázza egy kicsit az állóvizet.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.05.11. 22:47:08
GOOBY, pls
Az árkádot végképp nem tudom mire érted. Egészen aprólékosan van modellezve a fedélezeti rendszerek kezelése, pl. methanolos messzereknél vigyázni kell arra, hogy fullra előretold a gázkart különben nem jön a kopogáscsökkentő csodanafta - ez ténylegesen így is működött - bűr (van egy két idegesítő dolog, pl. a névleges idő határértékek után kipurcanó motor, az elég "gamey".
A gépek repülésével sem látom a problémát, a fő paramétereket pontosan hozzák, a többi meg ízlés kérdése. Vannak általános egyszerűsítések (pl. bombacélzó automatika, ami azt tudja amit az eredeti, csak a kezelőfelülete felhasználó barátabb), de az a kezelőfelület, a háttérben jól működik.
A Tank Crew szintén aprólékosan modellezet, nekem a fő gondom az vele hogy az alapvetően repszimre szabott motor egy kicsit pixelesnek hat a földi egységek között, viszont cserébe tudtommal a repülés és a tankos rész együtt is működni fog. Ezzel szemben a Kharkov óta messze a legszebben modellezett tank belső és kezelőszemélyzet van benne.
Utoljára szerkesztette: Kurfürst, 2020.05.11. 21:53:45
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Ezzel lehet vitatkozni meg egyet nem érteni, de ez az én véleményem.
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.05.11. 20:17:40
GOOBY, pls
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.05.11. 17:19:36
GOOBY, pls
Azért érdekes, hogy az Il2 GB szériát leginkább azok fikázzák, akik soha egyetlen percet sem játszottak vele. <#awink>#awink>
Utoljára szerkesztette: Kurfürst, 2020.05.11. 16:19:00
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
GOOBY, pls