91307

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Lysandus
    Az AI-k használják ezt a módszert, hogy landing flapset nyitnak, ha szorongatják őket. Humántól én még ilyet nem láttam CloD-ban.
  • VO101Tom
    Nem is fordult jobban, ha nincs ott a haverja, akkor elrendeztem volna a sorsát .
  • Klusi86
    És miért nyitott az előtted lévő Hurkány flapset? nem arról volt szó, hogy ez nem vár tünci, nem fordul jobban?
  • VO101Tom
    Sollum a hely, ahol ezt felvettem (google mapon El Salloum ma). Nem direkt lőttem mellé, csak béna vagyok Egyébként nem volt cél hogy lelőjem csak kergetőzni akartam vele, hogy legyen sok jelenet egy dogfighthoz, erre a haverja nem PK-t lőtt függeszkedés közben? Viszont egész látványosra sikerült, úgyhogy meghagytam. Az eredeti terv szerint sem az Olaszok győztek volna, ez nem változott.
  • Lysandus

Egyébként mi az a Sollum? És direkt lőttél annyit mellé, hogy izgalmasabb legyen a mozi?
  • VO101Tom
  • PhantomAss
    Az il2 oldalán lesz a 15% kedvezmény, de ők is steam kulcsot adnak.

Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.07.24. 23:03:13
  • VO101Tom
    Ezt passzolom, asszem első héten Steamen is lesz valami engedmény, de az is ilyen 10-15%-os. Árakat 1C szabja meg, én is ezekből a bejelentésekből olvasom, hogy mennyi az annyi.
  • i robot
    UUUU végre! Széttorpedózok néhányat azokból a szép hajókból. Ha jól értem a 15% az csak akkor van, ha nem Steamen veszem.
  • sakkay
    Ennek nagyon örülök-amit jön a VR megveszem. Hiába, anélkül már nem tudok repülni.
  • VO101Tom
    Ezt a 21-et nemtom honnan szedik, valszeg azért mondja a PR-os, hogy ne rinyáljanak miatta, aztán úgyis kiadjuk ha kész. A programozó sráccal pont tegnap beszélgettem ezekről, szerinte 1-2 hónap a weather engine és idén év végére már lesz VR is. Aztán majd meglátjuk, de ha bárhol dátumot olvasol, azt ne vedd készpénznek (sehol).
    Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.07.24. 18:08:32
  • LeonSilver
  • sakkay
    Nagyon Gratulálok, látom először az dinamikus időjárás, aztán 21-ben a vr update jön.
  • sakkay
  • Lysandus
  • VO101Tom
    Nyilvános a CloD Tobruk megjelenési dátum, Augusztus 6-án, este 19:00-kor lesz elérhető Steamen és más platformokon (steam aktiválás kell mindenhova), elővétel 15% kedvezménnyel az il2sturmovik.com-on Július 30-tól lesz elérhető.

https://www.facebook.com/teamfusionmod/posts/4370132966390181
  • LeonSilver
    Ja, hogy nem klikkelhető a kabin? Ezt (eszt) nem is figyeltem még... azon mondjuk semmit :D
  • bunny
    De az miben segít azon, hogy nem lehet egérrel a műszerfalon matatni???
  • LeonSilver
    Használj hanyadtegeret... qrva hamar megszokod és baromi jó! Akár a combodra is rögzítheted tépőzárral.
  • bunny
    Köszi, megnézem! Én a camera controll-ban a reset camera-t raktam rá, de mondjuk kb. 20 funkcióhoz van a num5 rendelve ... Az egér hiány kicsit elszomorít, bár szerencsére ezeken a régi jószágokon azért közel nincs annyi kezelőszerv, hogy egy warthog-ra ne lehetne felszórni de azért sokkal jobb lenne egerészni, szerintem az sokat ad VR-ben az élményhez.
  • LeonSilver
    Úgy rámlik, hogy F12 alapból.
  • PhantomAss
    A vízzel én is így voltam, meg amikor felhőbe repülsz és ott is elkezdenek a vízcseppek kiválni a szélvédőre, nagyon fílinges.
    Középpont: azt hiszem a Settings > Key Mapping > Pilot head control tab > Default VR view a megoldás. Rákonfigurálod a joyra és működnie kell.
    Egérrel sajnos nem lehet matatni, ezt nem is fogják beletenni a játékba. Pedig jó lenne, főleg a vr miatt.
  • bunny
    Kiprószáltam a játékot végre Reverb-en is, nagyon szépen fut még földközelben is. Dobtam egy hátast, amikor egy folyó felett alacsonyan repülve elkezdte a propeller felverni a vizet a szélvédőre :D Viszont pár kérdésem felmerült.

A VR központosításnak melyik keybind a megfelelő? Mert a num5-öt elég nehéz megtalálni VR-ben, viszont amiről én azt gondoltam hogy az, hiába rendeltem joy gombhoz nem reagált.

Egérrel tényleg nem lehet a kezelőszerveket matatni mint a DCS-ben vagy Xplane11-ben pl? Vagy ha igen, hogy?
  • Paladin
    Hogy az ő routerükön mit lehet állítani esetleg, azt nem tudom. Nálam bridge módban van amit hoztak, a sajátom végzi a melót.
  • Death Rattle
    Ők hozták a zsír új routert, Huawei gyártmány de típusszámot és teljesítmény adatot nem látok rajta. Az optikai kábel nem sérült. 10 évig száloptikás endoszkópokkal dolgoztam, értek hozzájuk.
  • VO101Tom
    Esetleg azt is érdemes megnézni, hogy a router mennyit bír. Nekem digi gigabitre váltás után a router kezdett szarakodni, a nagy sebességű netet már nem bírta.
  • Paladin
    Nekem egy éve van optikai kábel Diginél, semmit nem állítgattam át hozzá, és semmilyen multis cuccban (Il-2 GB-t is beleértve) nem volt gond.

Esetleg a kábelnek nem lett baja bekötés óta? Viszonylag érzékeny cucc.
    Utoljára szerkesztette: Paladin, 2020.07.10. 08:50:55
  • ToMy_
    Pingeld a szervert parancssorból nagyobb csomagokkal hosszabb ideig ha lehet, és ha packetloss van, akkor joggal reklamálhatsz.
  • Death Rattle
    Helló srácok !

Két hete szerelték be hozzánk a Digi optikai kábelt, "Hálózatmodernizáció" címszóval. Mióta ez megtörtént, kidobál az Il-2 a szerverekről. Méghozzá egyre gyakrabban. Ma már 2 alkalommal dobott ki. Lehet ezzel kezdeni valamit ? Hőbölögjek velük vagy van valami amin állítanom kéne ?
    A régi hálózattal semmi gondom nem volt...
  • Lysandus
    Pumáknál fenn van az egész, ráadásul magyarul. Minden szórakoztató tartalma mellett nagyon hasznos olvasmány. Spoiler: kiderül belőle például, hogy 4 revi rádiusznál nagyobb előretartásnak nincs értelme.
  • repvez
    célratartási segédlet :D
  • repvez
    szintén, bár a nevet ismertem, de mint kiderült én kevertem egy másik sorozattal ami mostanában volt és egy sorozatgyilkos orvosról szolt .de azt is csak a plakeátokrol láttam azért nem maradt meg bennem, hogy mi a pontos cim.
  • PhantomAss
    Látod ennyire nem én vagyok a célközönség, azt sem tudtam hogy ma is létezik a sorozat. Egy részét sem láttam :)
  • Paladin
    Volt? Az megvan, hogy 2005-ben felélesztették, és a mai napig nagy sikerrel fut? :) (Bár az utóbbi években kicsit megkopott a színvonal szvsz)
    (Egyébként tájékoztatásul minden nem sci-fi geeknek, Doctor Who, nem Dr. ;) )
  • PhantomAss
    Arra gondoltam hogy az úr elég idős, és a 60-as években élte a fénykorát a sorozat. Talán a 30-as, 40-es korosztálynak nem annyira ismerős (nekem sem). Annyit tudtam róla hogy volt egy Dr. Who című sorozat, de egy részét sem láttam mert nem igazán érdekel. Meg ugye repüléshez sincs köze.
    Ha mondjuk Tom Hardy mondta volna fel akkor azt mondom rémlik valahonnan :)
    Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.07.07. 11:14:01
  • Paladin
    Attól függ, ki tartozik a "mi"-be ;)
  • PhantomAss
    Na igen, nem mi vagyunk a célközönség :)
  • repvez
    köszi igy már érthető , hogy miért maradt ki és miért fog kimaradni az életemből ez. és még sok egyéb.
  • VO101Tom
    Ez egy sci-fi TV sorozat, Angliában elég népszerű, különösen ez a színész aki a címszereplőt játszotta (régen).
  • LeonSilver