IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GOOBY, pls
(Egyébként tájékoztatásul minden nem sci-fi geeknek, Doctor Who, nem Dr. ;) )
Ha mondjuk Tom Hardy mondta volna fel akkor azt mondom rémlik valahonnan :)
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.07.07. 11:14:01
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
De ezek szerint van, aki elolvasta és megosztotta velünk. Köszi! :D
Kérdés előtt olvasni? ;)
Ki az aki beszél? Kinek a hangja?
Kb. tíz év után telepítettem újra az 1946-ot, egy Fishyyy nevű Youtuber ,,hatására" .
Imádom a Csendes-óceáni, és a CBI küldetéseket!
Nem azt mondom, hogy nincsen jobb, de engem még most is leköt, és szórakoztat.
D9
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.07.04. 16:45:21
www.pumaszallas.hu
Azt nem tudja valaki esetleg, hogy a Blitz-nél ezeket be tudom-e állitani:
A régi Il2-nél mivel gázkarom nincs azt az egér görgőjére állítottam be, a fékszárnyakat meg a jobb és bal egérgombra (fel-le), erre nem találom a lehetőséget a Blitz-nél, pedig elég fontos lenne ezeket beállítani, hogy kézre álljon és ne a +/--t kelljen nyomogatni.
Ha nem akarsz multizni a boxal akkor a kampányokat esetleg géptípusokat külön meg kell majd venned játékon belül. Nem feltétlenül drágák ezek csak tudd, hogy nem tartozék alapból.
Si vis pacem, para bellum
Hardver és szoftver szinten is sok fejlődés történt azóta, kompatibilitási problémákon keresztül rengeteg oka lehet annak, hogy nem megy rendesen.
Nekem például megvan a pokoli szomszédok 1-2 mert imádtam anno azt kis játékot de nem megy az új (4éves) konfigomon.
www.pumaszallas.hu
Segítséget szeretnék kérni, bár gondolom az Il2 1946 4.13.4-et már senki se használja itt :)
Letöltöttem pár dgen hadjáratot hozzá, amikre azt írták modok nélkül is indulnak, erre meg csak néhány indul és azok is pár bevetés után lefagynak. Ha kiválasztom és rákattintok a generálásra akkor egy BEEP hang lesz és nem történik semmi, vagy egy üres kék térkép fogad. Meg ha közben megy tönkre a bevetés utáni mentésnél akkor is ugyan ez van. Valaki emlékszik esetleg arra hogyan kellett ezt megoldani? Köszönöm!
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.07.02. 20:01:22
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
(Mert nekem pl steames Blitz van, tehát ha kieg, akkor csak a steamről tudom beszerezni,)
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2020.07.01. 17:12:06
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu

<#worship>#worship>
Utoljára szerkesztette: repvez, 2020.06.22. 17:42:07