IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egy általános kérdésem lenne a megjelent verziókkal kapcsolatban (nem hittem, hogy IL2 1.2x után még meg tud valami zavarni de mégis.. 😄).
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy nem elég, hogy ha anno megvettem a Cliffs of Dover-t, az nem egyenértékű a Blitz-el - jól értem? Mindenképp szeretném a Tobrukot is, egyrészt támogatás miatt, másrészt végre van csodás Heinkel 😊 Én eddig abban a hitben voltam, hogy ez a Clod-ra csúszik rá, és nem Blitz "kieg" lesz. Megköszönöm, ha valaki útba igazít 😊
Utoljára szerkesztette: Lebowski, 2020.07.31. 10:45:28
Pl te is ennyi sort szánsz rá, hogy végigmondod miért is jó a VR, MINTHA más nem is ismerné, nem tudná, hogy mi az.
De, tudjuk.
Sőt, azt is leírtuk állandóan, minden helyre, hogy jön a VR támogatás, csak tovább kell dolgozni rajta.
Kitalálod mi van minden topikban az első 10 postban minimum 2x?
- Van VR?
- Hogyhogy MÉG nincs?
Ez így második héten már qrvára fárasztó, pedig nem is én vagyok a PR-os (mindenki szerencséjére <#alien>#alien>)
www.pumaszallas.hu
És én ezzel nem nézem le a monitort, nekem is van head tracking (a fiókban mióta megvan a vr) de azért most a HP reverb ami hozza képminőségben 90%-ra a FullHD monitort és adja hozzá a teljes 3D-t és a 360 fokos szabadságot ... nem javaslom kipróbálni, mert soha többet nem akarsz máshogy repülni. És pont ezért nyafogunk ha nincs VR lásd FlightSim - amibe egyébként most jött a hír, hogy még idén belerakják mert a must have feature listán az első helyen a VR támogatás hiánya volt. Igaz első körben csak reberb G2-re, de jön és ez is mutatja hogy nem vagán szünyögés ez hanem a szimulátoros világban egy nagyon komoly "réteg" jogos igénye.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
www.pumaszallas.hu
A Tobruknak lesz "normálisabb" menürendszere mint a Blitznek? Ezt úgy értem, hogy lehet a fegyverzetet a menüből is állítani vagy csak úgy mint most a Blitzben, hogy multiban beállítom aztán elmentem. Remélem érthetően fogalmaztam...
Utoljára szerkesztette: feca1229, 2020.07.31. 08:31:58
A Tobruk az a Blitz kiegészítője. Gyakorlatilag egy DLC, steamen is DLC-nek jelenik meg. Akinek a Blitz megvan, annak csak a Tobrukot kell megvennie, de nem lesz másik játék a Steamen, az Blitzet fogja frissíteni a DLC-vel együtt 6-án.
Amit most az 1C weblapon árulnak, az a Blitzhez járó Tobruk DLC steam kódja, steamen kell aktiválni és utána a Blitz tulajdonság lapon ott lesz a megvásárolt DLC listában a Tobruk.
Akinek nincs meg a Blitz sem, és meg kellene vennie mindkettőt, az csomagban a Tobruk + Blitz-re kap majd kedvezményt, hogy Tobruk ára + pár dollárért megkapja mindkettőt.
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.07.31. 07:56:20
www.pumaszallas.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.07.31. 00:34:41
www.pumaszallas.hu
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
www.pumaszallas.hu
(Én is kíváncsi vagyok <#alien>#alien>. Tobruk térképen alig repkedtem, a Dernai quick missiont kívülről ismerem, mert ott teszteltem minden gépet amihez közöm volt, de a térkép többi részén alig jártam <#banplz>#banplz> ).
www.pumaszallas.hu
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz! :-)
Azt nem értem, hogy miért a hajókhoz olyan közel engedi el a torpedókat. A légitorpedónál az egy kilométer is nagyon közel van. Ő meg olyan közel old, hogy onnan kis túlzással már "skip bombingolni" is lehetne.
Utoljára szerkesztette: Lysandus, 2020.07.28. 15:55:14
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Egyébként mi az a Sollum? És direkt lőttél annyit mellé, hogy izgalmasabb legyen a mozi?
Utoljára szerkesztette: PhantomAss, 2020.07.24. 23:03:13
GOOBY, pls
www.pumaszallas.hu
Utoljára szerkesztette: VO101Tom, 2020.07.24. 18:08:32
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
https://www.facebook.com/teamfusionmod/posts/4370132966390181
www.pumaszallas.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Középpont: azt hiszem a Settings > Key Mapping > Pilot head control tab > Default VR view a megoldás. Rákonfigurálod a joyra és működnie kell.
Egérrel sajnos nem lehet matatni, ezt nem is fogják beletenni a játékba. Pedig jó lenne, főleg a vr miatt.
GOOBY, pls
A VR központosításnak melyik keybind a megfelelő? Mert a num5-öt elég nehéz megtalálni VR-ben, viszont amiről én azt gondoltam hogy az, hiába rendeltem joy gombhoz nem reagált.
Egérrel tényleg nem lehet a kezelőszerveket matatni mint a DCS-ben vagy Xplane11-ben pl? Vagy ha igen, hogy?
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin
www.pumaszallas.hu
Esetleg a kábelnek nem lett baja bekötés óta? Viszonylag érzékeny cucc.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2020.07.10. 08:50:55
Két hete szerelték be hozzánk a Digi optikai kábelt, "Hálózatmodernizáció" címszóval. Mióta ez megtörtént, kidobál az Il-2 a szerverekről. Méghozzá egyre gyakrabban. Ma már 2 alkalommal dobott ki. Lehet ezzel kezdeni valamit ? Hőbölögjek velük vagy van valami amin állítanom kéne ?
A régi hálózattal semmi gondom nem volt...
IL-2 : BoS+BoK+BoM+BoBP DCS : MiG-15bis, MiG-19P, MiG-21bis, Mi-24P RavCore Javelin