IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gundark
Ebben nem értek véled egyet elvtársam 😊 Nincs semmi gond a sugárhajtásúakkal. A maga helyén. Nem hallottál senkit durrogni azon hogy miért van benne mondjuk a 262es vagy a 163as. Ott voltak repültek és harcoltak. Innentõl kezdve ennyi. Ha kiadtak volna egy korea szinteret azoknak akik szét akarják magukat lövetni egy MiG15-össel 😊 vagy bele akarnak ülni egy Sabre-ba és harcolni a ellene, nem lenne semmi gond , megintcsak 😊 A 46os gépek érdekességek és semmi több. Látványos, kétségtelenül. Jó el lehet adni, megint a "legendát" hogy mi lett volna ha ezek a gépek elkészülnek, merakkó asztá reggel sieg heillel köszönnél az elsõ szembejövõ géppisztolyos SS rendõr járõrnek 😊 (kutyás persze)És a sok izomember "ráharap", me király. ha jól emlékszem Kiskorúbézoltán irta hogy ha megy egy bombival és lelövi a rátámadó vadászt, az újra jön valami erõsebbel. No most nem a 262essel jön vissza királykodni hanem valami furcsával. Elrontja a feelinget? El. De majd jön a SoW. legalábbis remélem 😊

Szívótér-nyomás. Kb. olyasmi, mint a turbós autóknál a turbónyomás.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

az fw 190 A5-nél van egy olyan, hogy 1.65 Ata. ez mit takar?
jakewyler
#7887<#bee1>

IL 2 Sturmovik 1946 kijött naon állat 3 gb

Originally posted by luthier:
* The add-ons WILL be sold separately as well, online only, in the same way as the Pe-2 add-on.

* The price of the full-blown DVD is the same as the price of the two unreleased addons put together.

* The DVD edition will contain 2 DVDs: one with the game, and one entire DVD with extras, including making-of videos, and exclusive BoB preview content.

* DVD will be in stores in mid-November.

* RRG Site's been updated with some more screenshots.
_____

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

de el vagyok keseredve.ez így már nem poén. jöjjön ki a bob és tuti átállunk arra.. ez így fostalicska se lesz.rakja meg oleget egy csorda lo de most komolyan.
Bucser
Ne legyél elkeseredve😄 lesz még szarabb😄 kíváncsi leszek a Storm of war videokra (tulajdonképpen engem csak az érdekel)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
nem tudom. MOst kezdem szedni aztán reggel kiderül. Úgyis tanulnom kell😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Falconer
Ez tartalmazza az osszes eddigit, vagy csak maga az ujabb kieg?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

ez undorító

Egy kicsit nagyobb méretben.
jakewyler
köszi

jakewyler
Vki dobjon már egy borítót,elég egy kicsi is

repvez
'46 képek

Videokat a youtube-on is láthatsz rola.
Igy látatlanba a mig-9-es tetszik nekem
jakewyler
Ha vki leszedte már írja meg a véleményét+képeket rakjon,hogy milyen lett...Amúgy ez csak kiegészítõ?

Bucser
Az egy 3,31 gigáés clonedvd. csak release group a CloneCD.

repvez
igazad van,csak furcsa volt a clonecd megnevezés és hogy a free oldalakon sehol nincs még az nforcos listába sincs fen csak a forum részbe.
DE legalább jo tudni kosz.
jakewyler
elküldtem pü-be a linket,hogy megjelent

jakewyler
figy a legnagyobb torrent oldalon már fenn van,és nforcen is

repvez
szerintem ez nem a valos még mivel ha jol tudom dvd-s kiadásu.
És még sehol máshol se látni
jakewyler
sorry,ha vki leszedte már dobjon be képeket a game-rõl

a reklámot kihagyhattad voln a "hírbõl" ...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

jakewyler
Most jelent meg új rész:
IL.2.Sturmovik.1946-CLONECD

Aláírásomba lévõ linkrõl tölthetõ

srácok srácok.ez a játék nem hõsugárzókra,hanem kávédarálókra,és azoknak a híveire lett kitalálva.ne fajuljatok mán el 😊<#ejnye1><#circling>
Scottt
Sztem így is úgy is érdemes lesz emgvenni a 46ot mert egybe jelenik az Sturmoviks Over Manchuria-val egy dvd-n már pedig szerintem az értelmes max nem rakod fel a dvdrõl a 46ot

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Gundark
Valóban elmésebb lett volna egy koreai háborús kieg. Akkoriban még nem volt olyan szintû avionika ami jelentõsen eltért volna a IIvhstól, fõleg hogy rengeteg onnan maradt gép harcolt egymás ellen, pluszben meg betehettek volna Szablyát meg 15öst, és mindenki boldog lett volna. Persze most a politikai helyzet instabil és nem jó futtatni ÉK-t 😊 De áthidalható lett volna azzal hogy orosz pilótaként repülnénk, mint ahogy meg is történt az életben. A sok USA gyerek meg úgyis az ENSZ erõket favorizálta volna 😊 Az európai hadjárat meg egyértelmû hogy miért marad ki. Jön a SoW valamikor, és az arról szól 😊 De olaszokkal akor sem megyek 😊

Oh, bocs, ha DVD-n, a többivel együtt jelenik meg, akkor tényleg szívás...
De úgy tudom, hogy külön (is?) lesz.

Ezt most nem értem... Igen nagy valószínûséggel rá kell telepíteni az eddig meglevõkre. Nem kell háromszor megvenni az egész sorozatot. Én is csak egyszer vettem meg, és 4.05m-nél tartok.

engem az érdekelne, hogy miért nem lehet külön is megjelentetni a '46-ot? Ha meggondolják magukat és kiadnak még egy kiegészítõt, akkor megint megvetetik az egész sorozatot? harmadszorra is....?
azért migeket ebbe a játékba ne kívánjuk sztem...
Her Laca
Nos ezzel nem vagy egyedül😊de ez van. Mondjuk az olaszokat ne eröltessük ha lehet😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Nem értem a fejlesztõk miért csinálnak ilyen 1946-os kitalált gagyi hadjáratot amitõl felál a szõr a hátamon ! Még ha üzleti okokból is csinálják , hogy valami újat dobjanak a piacra . Több értelme lett volna csinálni egy 1950-53-ig egy Koreai hadjáratot amit ezzel a motorral simán kivitelezhettek volna ! Lett volna benne Mig-15 Fagot , F-86 Sabre verziók plusz még rentgeteg II világháborús gép ! De én még annak is jobban örültem volna ha ezt a játékot normálisan megcsinálják ! Hol van egy normális amerikai USAAF vagy egy angol RAF hadjárat benne repülõgépekkel mondjuk europa felett ! Hawker Typhoon , Wellington , Lancaster , Halifax repülõgépek vagy amerikai B-26 Marauder , SB2C Helldiver , német Ju-188 , Do-217 , japán gépek hiánya egyenesen siralmas csak a fontosabbak : Ki-44 Shoki ,B6N Tenzan ,G3M2 Nell ,Ki-48 ,Ki-67 Hiryu ,P1Y Ginga ,D4Y Judy , meg még ami nem jutott eszembe . Lehetne egy olasz hadjárat ezért nem értem ha van egy jó ötlet azt miért kell gagyi dolgokkal elcseszni ! Lehet hogy én látom rosszul a dolgokat , de én jobban szeretem ha valami kicsit követi a történelmet nem pedig mi lenne ha tovább tartott volna !
Her Laca
Én még a cora ba vettem anno volt vagy 900 huf. A pf et. Arra vigyázz ,hogy a magyar verzió nem tartalmazza a merged telepítést így csak az angól verzió a jó.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Az Ace Expansion pack nagy érték... Tekintve, hogy nálunk nem kapható. Szerezd meg hozzá a pacifikot, és azt fel javítva mehetsz a neten is.

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

Bucser
De azt csak a Pacific Fighters után tudod feltenni rá.

Aztán még egy jó rakás patch 4.05m-ig...

Bucser
Felteszed a Forgotten Battles-t. Ráinstallálod az Ace Expansion Packot. És ehhez van még patch 2.04-ig. Ezután jött a Pacific Fighters amit az elõzõ kettõre rá lehetett telepíteni.

GyuriX2572
Felteszem mindkettõt, akkor most melyik patchet töltsem le?

GyuriX2572
Kissé meg vagyok már kavarodva a sok elnevezésben 😄 De lassan kezdem átlátni: a sima Sturmovik az egy régi játék, a Sturmovik Forgotten Battles az meg nem kiegészítõ, hanem a régi ráncfelvarrot verziója. Nos ez van meg és hozzá az Ace exp.

Konkrétan mi van meg?

GyuriX2572
Most akkor a Sturmovikot fel sem kell tennem?? Ha felteszem a kiegészítõt nem lesz jobb a grafikája??

Bucser
IGazából a játék felépítésébõl adódva vagy felteszel mindent ami a FAQ-ban van. Vagy pedig repülsz külön a Forgotten Battles-el és a Pacific Fightersel. A PF_hez kiadtak nem merged jelû patcheket is ha nem az FB-re telepíted rá. azokat kell leszedned. De tudtommal akkor nem lesznek benne a német gépek.

GyuriX2572
Hello! Új vagyok... Kérdésem az, hogy ha kampányt szeretném végigvinni, akkor melyik kiegészítõt és patch-et érdemes feltennem, hogy jobb legyen a grafika és kevesebb legyen a bug. Tudom, hogy a FAQ-ban van egy lista, mi mindent kell feltenni a netes játékhoz, de ebbõl nekem a fele nincs meg és nem is akarok egyelõre online repülni. Remélem tudok segíteni! Köszi.

ugyeugye 😄
Scottt
YAhh télleg sry még a kondort meg a do-17es is beraknám

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

DJ Skyline
IL-2 Sturmovik: 1946 videó

ha netán volt már, akkor sry

Bucser
Egy csomó dolgora kitérõ választ adott. Szinte semmit nem tudtunk meg róla amit eddig ne tudtunk volna...

Gundark
Szerintem már nincs arca azt mondani hogy két hét 😊 Az interjú tele van ilyenekkel 😊 mint szerintem, lehet és talán 😊Vagyis összefoglalva : majd egyszer megjelenik 😊