IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
" Will night now affect AI behavior?

A: Yes.

Q: Will clouds now affect AI behavior?

A: Yes."

Ezt minden rühes patchben kiegészítõben és új részben megígéreték 1.0 óta és soha semmi változás nem történt 4.05-ig.

A válaszok meg eléggé LOL kategória.. így egy jósnõ is tud jósolni a kristálygömbbõl...

Ez a cikk kb a kéthét kategóriájú megjelenési dátummal egyenértékû...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

OFF
Ember , Te bármikor képes vagy lenyûgözni a magyar nyelvet mélyen sárbatipró írásaiddal ... <#worship>
ON

https://hu.wikipedia.org/wiki/Dunning–Kruger-hatás

Gundark
A SoWot csak jövõ novemberre igérte (fighter legends) egy interjúban. Gondolom "kicsi" optimalizálatlansági problémái (is) vannak :) Elõtte még február volt :) Még egy párszor nyilatkozik és 2010 lesz belõle :)

A Pumaszálláson Sanyo linkelte be ezt:

http://www.simhq.com/_air8/air_265a.html

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

errõl van szó. énmég a kondort azért beleraknám a sorba :)
Scottt
hanem altípus=hanem az altípus

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
Hát én ha Oleg bácsi bõre bûjhatnék csak1nnapra vissza hívnám az összes kiadott 46ot és megsemmisíteném õket majd átnevezném és a fos x-wing,y-wing,tie bomber, incereptor tie fighter és a többi gép helyett beraknék még csak nem is új tipust nem<#szomoru2>hanem altípus a kulcs szó. új ju-88 változat ugyanis azt is használták ám elõre tüzelõ fegyverrel. olvastam h 6ilyen 88as támadot 1 shunderland-ot ami mint tudjuk jól védett a gép 4db 88leszedett majd hazament mint aki jól végezte dolgát igaz h a végén 2halot meg 3rom sebesült lett és a gép alig vergõdött el hazáig de az a lényeg h volt támadó nem bomber ju-88, új me-110 esetleg 210 haazt elfogadák nem új typnek ami nem igaz na de mindegy mert mi 210-et akarunk nem de bár
<#gun><#mf1><#bdead>ha bepattan hatnék 1-210esbe vagy 1 410be viszlát b-17,b-24 de ha rossz napom van akkor még a 29esre is rámennék (hogy az h kerül 1 210vagy410 elé az most legyen mindegy hisz ma gyerek nap van<#idiota>)heheDe msot õszintén kit érdekelnek teszt gépek amit a hangárból már amerikai,vagy orosz teherautókon vittek el hisz nem volt aki befejezze

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Willenbrock
Ez bíztató,de sajnos Novemberre nem lett kész ahogy ígérték.

Bucser
Készül vannak rüla videók amik kurva jól néznek ki:D Az egyetlen gond, hogy még a teszt gépen is akad 3 gépes kötelék esetén (és nem Frapsal rögzítettéka repülést hanem külsõ kamerával)

de készül szóval nem zárták le a projectet:D

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Willenbrock
Tudja-e valaki mi van a Storm of Warral?

türelem és menni fog az.:) mint az ágybakakilás.elõször profi vagy benne majd kijössza formából aztán megin belejössz :) úh ne aggódj :D
Viszont a humán ellenfelek AI-ját nem lehet állítani :) Engem még mindíg vagy háromszor leszednek, mire egyet nekem is sikerül.
PhantomAss
úgy tudom hogy a gépek leírása csak angol lesz

GOOBY, pls

Her Laca
Egy megoldás létezik a probléma megoldására. Lobby oszt humánok ellen.
Az ai az gyökér.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Bucser
sokszor a háborúban sem úgy történtek a dolgok ahogy az háborúban el volt képzelve. egyébként Ace veteran Ai autonóm módon használja a gépnek legmegfelelõbb taktikát külön nem tudod beállítani mit cisnáljanak csak célpontot adhatsz.

BTW az AI sík hülye...

Tudja-e valaki hogy az IL-2 program editorjába lehet-e légiharc taktikát állitani ? Vagy van-e olyan segédprogram ami erre lehetõséget ad ? Pl: olyanra gondoltam mint az amerikai német vadásztaktika hogy nem csinálnak manõverezõ légiharcot csak lecsapnak és felemelkednek ! Pl: ugy mint ahogy a P-47D Thunderbolt nagysebességû energia légiharcot vivott nagy magasságban , csak azokban a magasságokban harcoltak lehetõségük szerint ahol jó volt a motorteljesítmény vagy jobb volt mint az ellenfélé ! Be lehet állitani hogy melyik waipoint-nál milyen legyen a kötelék formátum stb . Ki tud valami komplexebb editort vagy segédprogramot mi egyáltalán ebbe a programba a légiharc logika ? Én csak azt vettem észre hogy mindenki az elsõként észrevett enemyt támadja , ez vonatkozik az ellenségre is , tudom hogy lehet kijelölni hoy ki kit támadjon az editorba de sokszor nem ugy történnek a dolgok ahogy el vannak tervezve !
legtöbb szarver át szokott állni a legujabb verzióra.de van néhány amelyik nem.pl lobbyn még mindig van 4.04es szerver.. sztem jobblesz ha beszerzed a 4.06ot.amúgy nemkell megsértõdni olegékre :) eccerûen ki lesz véve a repülhetõ gépek közül a sok trutyi... :)
Bár az a legvalószínûbb, hogy itthon meg sem jelenik. Pedig a magyar nyelvû leírások nagyon kellenének...
És tényleg az! Ezt én nem vagyok hajlandó megvenni! Ha mindenki átáll a 4.06-ra, akkor csá IL2!
Biztos lesznek olyan szerverek, amik nem fognak átállni az új verzióra, mert fölöslegesnek tartják. Ahogy én láttam, a már meglévõ gépek karakterisztikáján nem javítottak, szóval aki nem akar ufóval repülni annak nem muszáj (vagy muszály; látom errõl is vita van már a neten <#pardon1>) frissíteni. Ugyanakkor mintha azt olvastam volna, hogy mind a 229 repülhetõ típushoz lesz leírás. Szóval akkor ez most kiegészítõ, vagy egy újabb DVD-s cucc, ami magába foglalja az egész FB-t? Mer' ha igen, akkor kapják be!
Bucser
FOV az a field of view. ÉS tulajdonképpen beközelítésnél is a FOV-odat csökkented. õs a beközelítés érzéki csalódás:)

panther112
Köszi a választ. Ha ott irogatom át, akkor széthúzza csak, a lényeg, hogy wide monitoron többet kéne mutatnia, mint amennyit egy 4:3, vagy 5:4 arányún megjelenít. Ha valamilyen FOV fix, akkor nem lehet rábírni egy játékot a rendes wide mûködésre, errõl tud valaki konkrétumot, hogy ennél a játéknál hogy van, w3-ban pl. fix ez a FOV (amirõl nem tudom, hogy micsoda), ezért ott csak széthúzva, vagy levágott nem natívban lehet játszani.

PhantomAss
alapból nem asszem de ha felrakot az IL2 STAB-ot abban vannak extrém beállítások is
illetve a conf.ini file-ban át lehet írni a resolutiont de nemtom mûxik -e...

GOOBY, pls

panther112
Üdv, 1680x1050-es felbontást támogat a játék?

Gundark
Öö elnézést Hornisse-t is lehet kérni? :) Én szeretnék már csak hogy a kedves bombázó barátaink ne érezzék könnyûnek az életet :)

deneeeem.én csak csodálkoztam :)
de simán jó! :)
Her Laca
Azé vaze mert neked akartam kedvezni:) DE ha te így ,hát akkor nem köll:)))))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

hopáhopá laca bácsi mire adtad a kezedet? nem esett le tõbõl??? NÉGYmotoros gépre aztmontad hogy jólenne ha megcsinálták volnaaaa???? :D<#crazya><#law><#taps><#integet2>
Most azon gondolkozok, hogy azok az orosz gépek, amiket a 262-es eredményeinek felhasználásával készültek, esetleg német mérnökök segítségével, hogyan lettek volna kész ezek nélkül '46-ra...

(Az ezelõtti hozzászólásomért bocsi, valami gond volt a böngészõmmel, és az aszerinti utolsóra válaszoltam)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Kicsi, tömzsi, és jól fordul... (I-16)

PhantomAss
lehet végeztek közvéleménykutatást csak oroszországban....
Oleg:-Csináljunk mégtöbb orosz übergépet gyerekek?
Gyerekek:-Igen Oleg légyszi légyszi légysziiiiiii!!!!!
Oleg:-Olyat is ami nem létezett? Amit csak én találtam ki?
Gyerekek:-Igeeeen!!
Oleg:-Na jó...most majd meglátja a világ milyen jó kis gépek lettek volna ezek! A sok technikailag fejletlen német gép meg elmehet a búsba..
<#mf2><#violent><#gun><#mf1>

GOOBY, pls

Her Laca
Pedig elméletileg csak egy sfs file ami bekerül vagy max kettõ.
Majd meglátjuk hogyan is lessz de hogy én nem fogom letörölni az il 2 met az biztos. 3 éve gyûlik ,ha winfos ujra install csak visszamásolom a mappát aztán gó.

Nem érdekelte õket a közvélemény. Az a szomorú, hogy nekem sincs szükségem a 46-os addonra, csakhogy amint kijön mindenki (szerverek, on-line warok) át fog állni elõbb-utóbb 4.06-ra. Ezzel kényszerítenek arra, hogy valahogy beszerezd ezt a kieget is. Egyébként engem sem érdekelne.
Her Laca
Közvélemény kutatást úgy látszik nem végeznek Olegék.:)

Her Laca
És az a legszebb ,hogy bárkivel beszélek lett légyen az század tag vagy csak simán repkedõ egyén a lobbyn ,errõl mindenki így vélekedik.

Bucser
én sem elhiheted:) Én legközelebb oleg game-ra akkor adok pénzt ha az a Storm of War lezs vagy pedig egy bombázó kiegészítõ repülhetõ FW 200-assal ME 210-essel B24-el B17-el és ME 110 éjszakai radaros változataival. Valamint Heinkel más változataival.

PhantomAss
ja pont ez a bajom nekem is..minek keverni a sugarast a propelleressel? fõleg hogy nem is létezett...na mindegy majd meglátjuk...

GOOBY, pls

Her Laca
Végül is az a bajom az egészel,hogy annó szépen sorban megvettem minden egyes darabját ajátéknak. Én speciel a második világháború korabeli gépeit szeretem ,tehát ezért ezt a szimulátort szerettem meg. Avval nincs bajom,hogy csinálnak ijeneket,de azzal igenis ,hogy most összerakták a régivel és pár eszement ,szinte sose használt gép modellért,plusz pár pályáért fizessek egy kalap pénzt. Ez nem más mint lehúzás. Már a 4.05 is az volt ,úgy látszik vérszemet kaptak az ubinál.Elgondolkoztam ,és végül is úgy látom nem lesz itten baj mert ugye 39-40 tõl indulnak a war ok így max a végén jelenhetnek ezek meg.
46 ban meg repkedjen az aki akar:) Sokkal de sokkal élvezetesebb lehetett volna ha mondjuk megcsinálják a b17 est repülhetõre.
Na mind 1 ez van de hogy én ezért 30 eurót nem adok az biztos.

Gundark
Szerintem igen :) Jó ámerikai gyerek irtani fogni bombázók égen :) Ott aztán lesz minden a villásfarkú messzertõl a körszárnyúig :) Aztán remélhetõleg valaki megálljt parancsol és lesznek "rendes" szerverek. Persze kérdéses hogy hozzányúlnak e a meglévõ modellekhez a 46ban, és neadjisten finomitanak rajta, vagy "csak" a legendás gépeket kapjuk :)

Her Laca
El is lett baszarintva ez a remek játék. Bár reményeim szerint war-okon nem fognak megjelenni ezek a szörnyûségek.

Gundark
No megjött "amire vártunk" :) (bár nekem a SoW jobban bejött volna :) Aranylemez az 1946. Szóval tényleg megjelenik hamarosan. (dec 7 a hivatalos dátum)

Ne legyél ennyire buta.Menj a gyártó cég honlapjára.Az összes mergedet tedd fel egymás után.Két felrakás között gép újra inditás ajánlott.
Itt több mint négyezer skint találsz:
http://www.flying-legends.net/
tölteni,keresni regisztráció után...
De a legnagyobb mûvész Canon,tõle itt tudsz skint leszedni:
http://www.canons-skins.com//

nem vagyok áruló, lux kájvóker foreva' :)
és hol lehet leírásokat találni azokhoz a gépekhez, amikhez a játékban nincs?
Köszönöm! Már nézem is.

Her Laca
ok :) nem az vagyok:) nézz körül a skines lapokon itt van egy pár
http://il2skins.free.fr/
http://www.il2-skins.de/index.html

Úgy látom, te nem az a Laca vagy, akire gondoltam, mert akkor tudnád. :)

Magyar Messzer skineket nem tudsz véletlen? Most nézem a ScreenshotArt-ot, azon "csak" Heppes F-4-esét találtam meg.

Her Laca
laca az vagyok de nem tom kire gondolsz?:)

Laca! Te vagy az?