IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Ebben a változatban csak a játék van kiadva a bonus 2. dvd az nincs igaz?Amin a BOB videok vannak vagy azokrol tud valaki egy online megnézhetöséget?
Her Laca
Na ne veszekedjünk már . Yasu elindít oszt semmi macera. Mûködik a dolog.
Meg a gyengébbek kedvéért (én is az vok) magyar lessz ha a config inibe beírod a local nál hogy hu.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

hurrá, akkor ezt is tölthetem le
most mit csináljak? nyaljam meg neki hogy kondort csináljon körszárnyú helyett?? v mi? amíg olyan emberek léteznek hogy mig-15öt IL-2be addig lesz kereslet.nemtehetek róla hogy sok barom összetéveszti ezt a játékot vmi mással... kórea ide vagy oda...
Yet Another SecuROM Utility
mi az a yasu?
Bucser
Így igaz lehet fikázni hogy bunkó vagyok, téged meg lehet fikázni, hogy nem tudsz olvasni csak write only módban írogatsz folyamatosan. Ahelyett, hogy akár egyet is gördítettél volna a rohadt egéren. Vitát lezártnak tekintem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Trucker39
Az Nfo-ban is benne van, hogyan kell indítani.
A Lerche-vel fölszállni még megyen is. Leszállni vele, no az egy kicsit erõsnek tûnik. Nem tudom, nézte-e már valaki. A Speedbar átvált negatív számra. Sajnos nekem még nem sikerült letenni. Odáig jutottam, hogy 20 km-s sebességgel sikerült tartanom a függöleges ereszkedést, de sajnos igy is összetört a gép. Vizszintes repülésnél meg kicsit oda lökve a gázt, máris 500 km a sebessége. Valaki X-wing-nek nevezte. Csak annyiban tévedett, hogy nincs rajta rendszeresítve Asztromech droid. <#vigyor2>

Már bocs de gondolom te is akadtál már el valamin nem kell ezért fikázni mert fõleg nem is ismersz én is fikázhatnálak mekkora bukó vagy hogy ilyet írsz de nem teszem már bocs
Bucser
Ha egy olyen egyszerû dolgot mint amit Laca a #7936-ban leírt nem tudsz megcsinálni, nos akkor bocsi hogy ezt mondom, de akkor ez

NEM A TE JÁTÉKOD

BTW: vedd meg és mûködni fog.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bocs de akkor se értem meg is crack-eltem és nem indúl
Bucser
remélem tudsz visszaolvasni.. még kb 12 hsz-t sem kell...

Scottt
Crack?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

remélem tud valaki segíteni
sziasztok gondom lenne a játékkal felraktam de nem indúl el se alcohol 120-al sem se daemonnal valaki segítsen légyszi azt írja hogy rakjam be az eredeti lemezt ja ez a IL.2.Sturmovik1946
tudom, hogy igazad van, de akkor is bosszantó. legalább kiegyenlített lenne.
Her Laca
Figyu kár ezen morfondírozni. Ez játék. Egészen a késõi orosz gépekig nem volt ellenfele a német repülõknek. Na ha ezt ítt is lemodellezik ,akkor szerinted kik ellen fogsz repülni? Ha megnézed az onlyne war ok eredményeit ,mármint hogy milyen pilóták vezetik a statisztikákat ,akkor láthatod ,hogy kimagasló még igy is a német fölény. Egyszerûen arról van szó ,hogy ha megismered az általad repült gép elõnyeit ,és ezeket rá bírod eröltetni az ellenfélre akkor már félig nyert ügyed van.Persze ez fordítva is igaz. A g2 es rõl meg annyit ,ha az életben valóban ennyire jó lett volna akkor vajon miért a g6 os ból csinálták a legtöbb messzátr? Na látod ez is jó kérdés:))

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

ne aggódj, itthon nem fog megjelenni : (
ha az I 185 M71(1942) ilyen faxa gép volt mint a játékban, nem értem miért nem csináltak belõle többet. jobb mint a La5 sõt a G2-nél is. Unom már ezt az orosz légifölényt. :( remélem a BoB-ban nem húzzák le így a német gépeket az ellenfélhez képest. Mér' nem németek fejlesztették az IL2-õt... vagy magyarok ;)
Scottt
Én is szedem mert nem bízom abban h magyarországon is kapható lesz,ha igen akkor is legalább 3évet várhatok mint a pfnél mert addig minden ütt 9000volt és az nekem húzós,akkor meg még netem se volt

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Her Laca
Ja a Fóka minha agilisabban tüzelne.

Her Laca
hát érdekesek.Felszállsz és egyslungra 6000 m en vagy . De ha leáll valamiért a hajtómú hát ugorj:) Az ai-k brutálisak.Az ai veterán 4 rakétályából négy talált. Szóval érdekes ,de én biztos nem fogok velük repkedni. A repmodellben nem nagyon találtam különbséget eddig. Ja az aradó bomber baszott gyors ,azt nem éri utol semmi. Talán a házak szebbek lettek ,meg mintha optimalizáltak volna de ezt így nehéz megmondani,mert eddig is max on volt minden és tökéletesen futott. Hát majd használat közben kiderül.

milyenek a körszárnyúak? :)
Her Laca
jA és a config inibe átírod a localt hu ra és máris magyar

Gundark
Ezzel a duzzogással jól megmutatod Olegnek meg az oroszoknak :)

Her Laca
Na mûkszik. Semmit nem csináltam feltelepítettem ,elíndítottam a Yasut oszt ennyi.Nem huzigáltam ,meg semmi trükk.

Az rendben van, de melyikbe menjek?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

honnan szedted le? ez a spanishtracker féle, a mybittorent-ról?
Dave000
Ha még nincs megoldás, várok, de úgy tudtam mûködik valahogy...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

Her Laca
Türelem ,türelem,és megint csak türelem .
Avagy elmenni bótba és nincs ilyetén problema:)

Dave000
Sziasztok! Indításnál a következõ hiba üzenet fogad:

A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (5023).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=5023&l=hu címen.

Volt valakinek hasonló? A most kiadott sturmovik 1946-ról van szó. Minden féle loadert meg mindent próbáltam, de sikertelen...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

szerintem is külön szerverek lesznek, ahol az ilyen gépeké lesz a fõszerep. és nem is biztos, hogy árkádban... persze a külön dogfigteknél ez nagy probléma lehet majd, mert ott nem lehet kiválogatni a gépeket
akkor is duzzogok mert ez agyament baromság,értelmetlen hülyeség.
és kész
:)
Felesleges duzzognod, mert a normális szervereken szinte biztosan tiltólistán lesznek ezek a gépek. Amelyiken nem, az meg egyébként is valami gagyi árkád lesz...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

ne duzzogj, lehet, hogy jó lesz! ki tudja, talán még wolfenstein várát is bombázhatod.<#nevetes1>
és most duzzogok <#gunyos1><#pias>
ja a másik.miaz hogy MI LETT VOLNA ? ez volt és ez legyen a játékban. mi lett volna ha sikerül a Market Garden?Mi lett volna ha az amik-angolok balkánon szállnak partra? errõl miért nincs egyetlen egy játék sem???

sztem érthetõ a probléma...
egy szóval sem mondtam hogy jó a 262es vagy a 163as.utálom mindegyiket mint a szart... ez a játék nem errõl szól. és errõl nehezen fogod megváltoztatni a véleményemet.4 éve ismerem ezt a játékot és azóta azt szeretm hogy légcsavar van benne és nem kipufogo ahol husit lehet sütni... az fasság.mennyetek lockonozni.de egy 2.vh szimulátorba 46os gépet rakni picit abszurd.kezd groteszk formát ölteni ez az egész...
PhantomAss
igen bár a játékban nem nagyon jön le (viszont jobban melegszik a motor ezt jól lemodellezték:)

GOOBY, pls

én is megvettem amit itthon meg lehetett venni. ha megjelenik a 46 magyarul, azt is megveszem, ha nem, senki se hibáztasson azért, hogy letöltöm. egyébként szerintem, ha egy országban nem jelenik meg egy ilyen játék és mégis játszanak vele(a kalóz verzióval), az még mindig hasznosabb a kiadónak, mint ha nem is foglalkozna vele a helyi játékostársadalom.
ez lényegében annyit tesz, hogy nagyobb a motorteljesítménye mint a "sima" A5-nek?
Her Laca
Ja kifejtenéd akart lenni:)

Her Laca
Különben az a gáz hogy itthon a forgalmazók tojnak rá.

Her Laca
Na ha eztet kifetenéd nékem mert ezekhez az ûrkorszaki dolgokhoz én nem értek:))Nagyxon hálás lennék

Ha itthon megjelenik, biztos, hogy megveszem. (A régit el tudom sózni valamelyik haveromnak...)
Nekem az a necc a letöltéses változatban, hogy nincs valutaszámlám, és külön ezért nem akarok nyitni. Kalóz verziókkal nem foglalkozok, mert egyrészt ennyire honorálom Olegék munkáját, másrészt asszonykám reklámgrafikus, és bármikor kaphat egy szoftver-ellenõrzést a gépére. Akkor meg már lehet, hogy az enyémet is megnézik...

Gundark
Öö tényleg, EZ megjelenik NÁLUNK bótban? Persze az igaz hogy Bucserhez hasonlóan megvannak nekem is ezek, igy pici pénzkidobás lenne megvenni õket :) Szal lehet várok a reloades változatra :)

Bucser
Én AEP és Pe 2 kivételével megvettem mindet.. nem fogom õket újra megvenni az fix.. itt lesz a dvd és kész.

Szerintem most érdemesebb megvenni DVD-n, mert legalább az eddigi káosz (5 CD+patchek sokasága) megszûnik.

Bucser
miért kéne huzigálni? egyszerû securomos változat.... Securom loader 1.2 és viola már megy is.

Her Laca
Különben szerintem várni köll még evvel a clon cd-s letöltéssel. Én legalábbis nem akarok huzigálni meghajtókat. Szivem szerint megvenném (már beletörödtem) de nem látom sehol .